Amazon.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.amazon.nl
 
3.9 (220)
amazon

220 Amazon.nl reviews

 
(33)
 
(21)
 
(14)
 
(39)
 
(126)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
14 resultaten - getoond 1 - 14
Volgorde

tablet

Beoordeling 
 
5.8

Tablet na 8 maanden stuk. Verkoper reageert niet. Amazon komt niet echt tussen. Malafide veerkopers kunnen hun gang gaan zonderdat amazon ingrijpt. Met andere woorden: amazon onbetrouwbaar.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Vooralsnog niet onder de indruk

Beoordeling 
 
5.7

Vooralsnog hou ik het bij BOL, tenzij het echt iets is dat ik alleen bij Amazon kan vinden.
Overigens heb ik nooit problemen gehad met de Amerikaanse, Canadese en Duitse winkels van Amazon, maar de Nederlandse doet mij erg uitgekleed aan. De beschrijvingen zijn duidelijk vertaald naar het Nederlands door Google Translate of iets dergelijks, en de 2 keer dat ik nu besteld heb zijn de levertijden niet waargemaakt. Verder waardeer ik het bij BOL dat ik achteraf kan betalen met iDEAL. Bij Amazon gaat dat weer niet.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
6.3

Ongeveer een jaar geleden meerdere kledingstukken besteld en ook weer geretourneerd. Altijd braaf het geld teruggekregen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Dure en trage levering

Beoordeling 
 
6.7

Mijn bestelling van 393,00 € plus 15,00€ verzendkosten !!! Besteld 8 december en 19 dec.
Nog niet geleverd!. Heb wel geduld. Maar Wanneer je 15,00€ verzendkosten betaald en meer dan 11 dagen moet wachten dat is er toch wat over vind ik!!! Of niet?

VM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

opgelicht

Beoordeling 
 
5.5

Sony camcorder van ettelijke honderden euro's niet toegekomen. Vervoerder geeft doodleuk de melding dat het geleverd is maar een handtekening voor ontvangst (van mij of familieleden) wordt niet gegeven. Amazon vind dan maar dat ik dit met de vervoerder moet regelen. Heb in feite niets met de pakjesfirma te maken want heb een contract met Amazon.
Niet meer voor mij.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Beoordeling 
 
6.5

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

C
Was deze beoordeling nuttig? 8 2
Reageer op deze review

Reseller bij Amazon.de

Beoordeling 
 
6.3

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.8

Heb nu door de jaren heen al verschillende keren wat ( voor al Cd's ) gekocht bij Amazon.com en Amazon.DE. in regel zijn ze goedkoper dan bol.com en hebben ze Cd's die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn .Al met al ik ben heel aardig te vrede over Amazon.Betalen met je creditcard gaat probleemloos .ik zal zeker nog vaak spullen bestellen bij Amazon.

F
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.5

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

Bstore.be op 18 Januari 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op 21 Maart 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op 21 Maart 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op 09 April 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

Bij Amazon UK een paar schoenen besteld in UK schoenmaat 12.
Bevestiging ontvangen van Amazon: maat 12 leverbaar a €65,49.
Na vier dagen schoenen keurig ontvangen, echter niet maat 12, maar maat 11, dus te klein.
Heb dit manco aangegeven op de website van Amazon en de schoenen teruggestuurd.
Vervolgens bleek maat 12 niet meer leverbaar en Amazon gaf aan het per creditcard betaalde bedrag terug te storten. Dat gebeurde binnen een week, echter er werd een bedrag van een kleine €10 aan kosten ingehouden. Omdat Amazon niet instaat is gebleken het beloofde te leveren, acht ik de declaratie van die kosten onacceptabel. Om die reden kan ik Amazon niet aanbevelen als een klantgerichte leverancier.

HV
Was deze beoordeling nuttig? 7 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.5

Nu stond ik op het punt om de http://koptelefoonkopenreview.nl/philips-x1/ koptelefoon te bestellen en vond ik het verstandig om eerst eventjes naar een Amazon review te googlen.
Nadat ik een aantal bevredigende reacties had doorgelezen besloot ik Amazon.Uk een kans te geven maar echter op het laatste moment toch vanaf gezien. De website voelt niet bepaald Europees en gemakkelijk aan.

Hebben meer mensen dit zo ervaren?

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 9
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Bestelde 11 maart 2013 "Blue Zones: lessons for living longer" van Dan Buettner.
delivery Address: Roland Bake,Loudwater farm, Loudwaterlane,Loudwater, Rickmansworth, Herts WD3 4HG, UK.
kreeg bericht: delivery estimate 16 Mar2013-19 Mar 2013.
Tot op heden (7 apr 2013) is nog niets afgeleverd.
graag bericht hierover.
R.Salzmann

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Erik op 12 April 2013

Volgens mij is dit niet het juiste adres om vragen te stellen aan Amazon ;-)
Ik neem aan dat je bij Amazon.co.uk hebt besteld? Heb je inmiddels iets ontvangen of je geld teruggekregen?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Hallo weet iemand wanneer Amazon.nl Nederland nu eindelijk live gaat? De link verwijst naar de UK versie...

HD
Was deze beoordeling nuttig? 7 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Goed webshop. Ikke bestellen vaak uit UK Amazon product. Veel goedkoper.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review
14 resultaten - getoond 1 - 14

Amazon.nl informatie

Amazon.nl is sinds 2014 de Nederlandse tak van Amazon.com. Amazon is een begrip in de online shopping markt. De afgelopen jaren beperkte het aanbod zich tot een assortiment e-books en e-readers. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en bol.com krijgen er dus een geduchte concurrent bij wanneer Amazon.nl Nederland haar deuren volledig opent op 10 maart 2020. Meer hierover lees je hierAmazon.nl Nederland officieel gelanceerd.

Amazon Nederland officieel van start

Sinds 10 maart 2020 is de Amazon.nl officieel van start gegaan met een volledig productassortiment van meer dan 100 miljoen artikelen. Vanuit Nederland en België kun je ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland is een EU land en daarom betaal je geen extra import heffingen of belastingen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België. De website Amazon.de is grotendeels vertaald naar het Nederlands, maar is overbodig geworden door de komst van Amazon.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is het telefoonnummer van Amazon.nl?

De website van Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer voor de klantenservice. Wel kun je op deze pagina je probleem aangeven en vervolgens selecteren dat je door Amazon wordt teruggebeld. Een alternatief is contact opnemen met de klantenservice van Amazon.com. Deze is bereikbaar op het (Amerikaanse) nummer: 001 206 922 0880.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement wat je bij Amazon.nl kunt afsluiten en € 2,99 per maand kost. Als Amazon Prime abonnee kun je onbeperkt exclusieve series, films en meer streamen en betaal je geen verzendkosten meer, wat bij meerdere bestellingen per maand behoorlijk voordelig kan zijn. Daarnaast biedt Amazon Prime snelle en gratis Priority-bezorging voor in aanmerking komende items.

Foto's

2020-05-06 07_52_49-Traceer pakket - Internet Explorer

Algemene informatie

Keurmerken
onbekend
Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
-
Verzendkosten
-
Levertijd
onbekend
Productgroepen
boeken
Merken
Amazon
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (220)
Wehkamp reviews
 
3.9 (358)
bol.com ervaringen
 
3.6 (251)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)