Elektronica

0   1  
 
9.8 (3)
3D Printer Onderdelen

3D Printer Onderdelen is een groentje in de markt van elektronica webshops, maar heeft grote ambities. 3D Printer Onderdelen streeft ernaar om de grootste webshop met, de naam zegt het al, 3D printer onderdelen en aanverwanten. Alles wat u maar nodig heeft om zelf een 3D printer te bouwen, moet bij 3D Printer Onderdelen te vinden zijn. Ook voor filament moet je bij 3D Printer Onderdelen zijn. Met het Nederlandse Formfutura als filament leverancier bied het hier hoge kwaliteit filament aan tegen scherpe prijzen. Naast het aanbod van onderdelen en filament is 3D Printer Onderdelen ook dienstverlenend. U kunt altijd terecht met vragen over betreffende onderdelen, filament of producten die (nog) niet verkocht worden. Dienstverlening staat hoog in het vaandel bij 3D Printer Onderdelen, de klant is hier nog echt koning met de hoofdletter K! Verzending gebeurd binnen 1 a 2 werkdagen tegen redelijke prijzen. Kan de bestelling door de brievenbus, dan wordt er middels brievenpost verzonden tegen diens prijzen. U betaald dus nooit teveel voor verzenden! 3D Printer Onderdelen staat altijd open voor suggesties van klanten met betrekking op aanbod en dienstverlening. Contact kan 24/7 opgenomen worden middels het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

0   1  
 
9.3 (2)
3dprinterstore

3Dprinterstore is de eerste webshop van Nederland met meerdere merken 3d printers naast elkaar. Zo is er voor iedereen een geschikte 3d printer te vinden. Ook alle accessoires zijn gemakkelijk online te bestellen: zo hebben we voor alle merken filament (plastic voor de printer) in het assortiment, en ook spareparts bieden we online aan of kunnen we naleveren. Ook beginnen met 3d printen? Het kan vandaag nog!

0   1  
 
9.3 (7)
Actionmounts

Actionmounts biedt accessoires van hoge kwaliteit voor GoPro en andere actiecamera's voor een lage prijs. Bij Actionmounts heeft u de zekerheid van een Nederlandse leverancier, voor een prijs die u niet voor mogelijk hield. Uw bestelling wordt bij Actionmounts.nl binnen 24 uur behandeld waardoor u uw bestelling dus altijd binnen 2 werkdagen in huis hebt.

0   1  
 
5.6 (12)
4launch

 4Launch is de webwinkel voor al je consumenten elektronica. Door inkoop bij een groot aantal leveranciers en een volledig geautomatiseerde werkwijze biedt 4Launch een breed assortiment en zeer efficiënte afhandeling tegen haarscherpe prijzen. Service is minstens net zo belangrijk als scherpe prijzen en 4Launch werkt dan ook volgens een klantgerichte benadering. Wij streven naar een zo hoog mogelijke servicegraad. Zowel de consument, de zzp-er, het MKB als ook resellers kunnen bij 4Launch terecht voor duizenden IT producten van alle A-merken. Door de eigen technische dienst kan elke tech enthousiast met specifieke wensen -met keuze uit vele componenten- zijn gewenste PC op maat laten bouwen. 4Launch, Your Tech, Our Passion.

 

0   1  
 
9.5 (5)
adapter 24
Adapter24 is een webshop in telecom en aanverwante producten. Adapter24 is gespecialiseerd in laptop adapters -en accu's. Adapter24 streeft altijd naar de laagst mogelijke verkoopprijzen, daarnaast betaalt de consument bij Adapter24 geen verzendkosten, Ideal kosten of andere bijkomende kosten. Dat maakt Adapter24 voor de consument een zeer voordelige keuze. Bovendien worden bestellingen, indien op voorraad, altijd binnen 24 uur verzonden, de consument is daarmee verzekerd van een snelle levertijd van slechts 1 tot 2 werkdagen. Tot slot streeft Adapter24 ernaar de consument de best mogelijke service te bieden.