CoolBlue reviews & ervaringen

www.coolblue.nl
 
3.7 (89)
CoolBlue

89 CoolBlue reviews

 
(8)
 
(6)
 
(11)
 
(19)
 
(49)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Reparatie iPhone

Beoordeling 
 
1.0

Jarenlang trouwe klant. Maar na via Apple Support een telefoon ter reparatie aangeboden te hebben nooit meer. Na de reparatie van de achterkant horen bellers mij nauwelijks meer. Dit zou onder garantie gerepareerd worden. Ik word nu als leugenaar neergezet en de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven naar Apple. Maar wel 619 euro in hun zak en ik een onbruikbare telefoon. Toen ik boos de winkel uitging vond de teamleider het ook nog nodig om te zeggen dat ik niet terug hoefde te komen. Dáár hoeft hij zich geen zorgen om te maken!

YV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wasmachine

Beoordeling 
 
1.0

Coolblue heeft de afspraak dat ze steeds opnieuw een reminder mogen sturen naar de monteur. Bij iedere mail die ik naar Coolblue stuurde, losten zij niets op. Een excuus en een glimlach, dat kreeg ik wel, maar een oplossing, nee. Uiteindelijk werd mijn case doorgestuurd naar de backoffice en ik zou binnen 2 dagen bericht krijgen. Ik heb nooit een reactie van de backoffice gehad. Ja er kwam uiteindelijk een monteur, na meerdere dagen, maar een excuus of een optie om mee te denken kwam er niet. De klantenservice van Coolblue reageert snel, maar zonder oplossing en oja... Steeds opnieuw die glimlach.
Dat irriteert als je zelf allang geen glimlach meer hebt.

Tip aan Coolblue: zorg voor de glimlach op het gezicht van je klant, niet op de gezichten van je klantenservice! Los het op, in plaats van de klant van het kastje naar de muur te sturen. Zorg voor een vervangend product of een tijdige oplossing.

Tip voor de burger: koop je wasmachine a.u.b. bij een lokale winkel!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Wasdroger Candy

Beoordeling 
 
1.0

Koop niet bij Coolblue.nl! Kopen gaat makkelijk bij Coolblue.nl, maar de after-sales is zeer slecht!

#coolblue

Beste netwerk,

De website ziet er mooi uit, en soms zijn er mooie aanbiedingen, bij Coolblue.nl. Kopen gaat prima, maar hoe zit het met de garantie / met de after sales?

Drie jaar geleden kocht ik een condensdroger van Candy voor 350 euro. Na iets meer dan twee jaar maakte deze droger ineens heel veel lawaai. Dit natuurlijk gelijk gemeldt bij Coolblue.nl. Echter konden ze niets voor mij betekenen omdat de garantie van 2 jaar net voorbij was.

Vervolgens heb ik geprobeerd een afspraak te maken met een reparatieservice via Coolblue.nl, maar dat wilde maar niet lukken. Daarop besloten een ervaren gecertificeerde monteur uit mijn woonplaats te contacteren en hem te laten langskomen.

De monteur constateerde dat de trommel achterin de droger helemaal was doorgesleten, en dat na ruim 2 jaar! Hij zei dat dit niet normaal was en dat de economische levensduur van zo’n apparaat toch wel minimaal 6 jaar is.

Na deze conclusie heb ik Coolblue.nl hiermee geconfronteerd. Ze waren het eens met het feit dat elektronische apparaten inderdaad een economische levensduur hebben. Echter vonden zij dat dit 4 jaar is. Coolblue.nl kwam op het volgende idee:

- de reparatie kost 300 euro, daarvan zou ik 225 euro zelf moeten betalen (uitgaande van een economische levensduur van 4 jaar volgens Coolblue.nl)

- Het apparaat kostte, inmiddels bijna 3 jaar geleden, 350 euro.

Waarom zou je dan voorstellen om het apparaat te laten repareren voor 300 euro? En waarom zou ik dan opnieuw een groot deel van het bedrag – 225 euro – opnieuw moeten investeren?

Ik heb voorgesteld om een nieuwe droger te kopen met een flinke korting, terwijl de monteur juist heeft gezegd dat ik een nieuwe zonder kosten zou moeten krijgen, aangezien de levensduur van zo’n apparaat toch wel 6 jaar ongeveer is. Ook hier reageerde Coolblue.nl afwijzend op.

Conclusie: kopen bij Coolblue.nl gaat goed en gaat snel, maar in dit geval is er totaal geen begrip getoond voor de kapotte droger en wil Coolblue.nl mij niet tegemoet komen met een goede korting op een nieuwe droger, terwijl ik eigenlijk gratis een nieuwe zou moeten krijgen volgens de ervaren en erkende monteur. Kijk dus uit met kopen bij Coolblue.nl en kijk als je iets koop ook naar hoe de garantie / after-sales is geregeld. Als aanrader wil ik Bol.com noemen. Bij elk kapot apparaat heb ik toe nu toe bij dit bedrijf altijd gelijk mijn geld teruggegeven.

BL
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

printer

Beoordeling 
 
8.8

Goede ervaring, snel geleverd en netjes geleverd.

YV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Afwasmachine

Beoordeling 
 
1.5

Eerste levering afwasmachine met inbouw service: 8 uur lang gewacht voor niks. Zou volgende dag gebracht worden: weer voor niks gewacht.

Daarna bericht dat er iets met de afwasmachine was (ja sorry, u had ingelicht moeten worden) en er moet een nieuwe komen, die kost wel 70 extra. Maar door de ellende (sorry he) hoeft u maar 20 bij te betalen.
Helaas kan de bezorging pas over 10 dagen omdat u installatie nodig heeft.

Vervolgens kreeg ik een email dat ik de bestelling gecanceld zou hebben (beter voor jullie interne score?).

Zijn ze er vanochtend: is enkel drempel levering, geen inbouwservice. En ja, dat komt vaak voor wordt me verteld. Nou, ze mogen hem houden. Wat een ongelofelijk trieste logistiek bij Coolblue. En waardeloze klantenservice.

Ik zou het dus echt niet doen, bestellen bij Coolblue. Ga nu naar de site van Mediamarkt. Had ik direct moeten doen.
Date of experience: December 29, 2023

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

AEG stofzuiger

Service 
 
1.0

AEG stofzuiger is na 2 jaar en 8 maanden stuk gegaan, geen enkele compensatie van Coolblue terwijl je mag verwachten dat een stofzuiger tussen 5 en 8 jaar mee moet kunnen.

C
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Koffiezetapparaat

Beoordeling 
 
2.3

Wat een slechte service dit keer met de aanschaf van een nieuw koffiezetapparaat. Her spoelsysteem doet het niet. Ik ga het nu voor de derde keer opsturen. Het apparaat wordt ook gewoon weer terug gestuurd zonder dat er wat aan wordt gedaan. En het is echt geen goedkoop koffiezetapparaat.

JL
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ps5

Service 
 
1.0

Ps is na reparatie kwijtgeraakt. Na 6 weken nog steeds geen oplossing en geen ps.

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Wasdroger

Beoordeling 
 
1.0

Super slechte communicatie !!! Nooit meer hier bestellen , Ongeloofelijk !!

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Tv

Beoordeling 
 
1.0

Koop nooit bij coolblue een tv met zogenaamde verzekering, je bent zowieso de klos als er iets mee gebeurd.
Niks geen geen nieuwe of zo, repareren en je moet het zelf voorschieten 700 euro, en zie daarna maar je geld terug te krijgen.
Communicatie loopt overigens stroperig met klantenservice

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Nintendo switch

Beoordeling 
 
2.0

Nintendo Switch 10 maanden geleden gekocht voor de kinderen. Switch schakelt niet meer over naar tv modus. Terug gestuurd onder garantie. Zat blijkbaar een deukje op de bovenkant. Doet er dan niet meer toe wat ermee aan de hand is. Garantie afgewezen verder geen onderzoek meer naar probleem. Of je €220 wilt betalen voor een console van €250. Krijg je waarschijnlijk een refurbished, lekker makkelijk. Reden, fabrikant doet niet aan deelvervangingen ?. Aangegeven onderzoek nodig is wat nu het probleem veroorzaakt en dat dit hoogstwaarschijnlijk niks te maken heeft met deukje. Reactie: of ik niet meer wil reageren naar de klantenservice en dat ik ja of nee moet zeggen op €220. Kan echt niet! Normaal gesproken heeft een groot bedrijf een klachtenafdeling, welke verantwoordelijkheid neemt. Hier blijf je bij een heel web van klantenservicemedewerkers hangen die totaal geen juridische achtergrond hebben en gewoon verder geen actie nemen. Woorden wettelijke garantie en non conformiteit hebben ze nog nooit van gehoord. Geen Coolblue meer voor mij! Ik voel me bestolen en niet gehoord! Coolblue je houdt je niet aan de wet, we zien elkaar bij de geschillencommissie!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

koelkast

Beoordeling 
 
1.0

Ze zijn vieze oplichters. Ik ga nooit meer van de coolblue bestellen. Ik heb koelkast(en) besteld. Order nummer: 74871445
- Bij eerste koelkast (eerste oplichting):
Op de website staat niet duidelijk dat ze de koelkasten boven 80kg niet naar de eerste etage (zonder lift) kunnen brengen. WAAROM STAAT DAT NIET DAAR??? Ik heb cadeau kaarten gekocht, wegens deze koelkast. Daarom ook is deze een oplichterij!
- Bij tweede koekast - (tweede oplichting) - ADVERTENTIE SCAM
Bij deze koekast staat NOG STEEDS op de website 77kg. Coolblue . be /nl/product/932258/samsung-rb38c7b6a39-ef.html#product-specifications
(Derde oplichting) - Ik heb deze koelkast (weer met extra "Neerzetten op de gewenste plek" functie) gekocht. Maar de bezorgers hebben voor mij (voor mijn deur) doorgegeven, dat deze koelkast TOCH MEER DAN 100KG. Dus kunnen ze dat niet naar de eerste etage brengen. Ze hebben gezegt, dat deze op de website een "BUG" is en ze gaan dat wijzigen. (Dat was meer dan 1,5 week geleden.) Ze hebben helemaal niets gedaan.
- Bij tweede koelkast - TWEE KEER GELD STELEN, OPLICHTING
Ze probeerden mijn geld TWEE KEER bij de tweede koelkast stelen. -VIERDE OPLICHTING:
Bij de tweede koelkast hebben ze van mijn rekening (cadeaukaarten + coolbloetegoed) met 3 euro meer afgetrokken. Daarna heb ik hun gebeld, en daarn heb ik die 3 euro teruggekregen.
VIJFDE OPLICHTING:
Dus hebben ze 2 koelkasten teruggenomen. De bezorgers hebben de koelkasten helemaal niet aangeraakt. Ik ook niet. Maar ik heb daarna met 20,52 euro minder geld teruggekregen. Dus heb ik de contact met de coolblue opgenomen. Waarom hebben ik minder geld teruggekregen en waarom hebben ze dat niet gezegt?! Het antwoord van de coolblue (Majdouline) was de volgende: """Er is schade geconstateerd bij het ontvangen van de koelkast. Dit is de reden waarom je niet het gehele bedrag hebt terug ontvangen.""" (MAAR ZE HEBBEN DAT NIET VERMELD, ZE PROBEEREN ALTIJD HET GELD STELEN. Dat is mijn ervaring.)
ZESDE OPLICHTING:
Ik heb ze gisteren gebeld. Ze hebben gezegt, dat ik de 20.52eu binnen 5 dagen terugkrijg. Maar ik heb daarna helemaal geen bevestigingmail ontvangen, dus heb ik een email weer naar de coolblue gestuurd, dat ik dit bedrag ga terugkrijgen. Vandaag heb ik een email ontvangen, en daar staat ""Je toelichting zal ik even moeten doorzetten naar de juiste afdeling. Zij hebben op dit moment een doorlooptijd van 6 dagen. Zodra zij meer informatie hebben, nemen zij even contact met je op."" VOLGENS MIJ HEEFT DE MEDEWERKER VAN DE COOLBLUE GISTEREN HELEMAAL NIETS GEDAAN. Ze weten helemaal niet wat ze doen. Vieze oplichters. Ik ga nooit meer van de coolblue bestellen. Order nummer: 74871445

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Sony WF-1000XM4

Beoordeling 
 
8.7

30 december 2022 de Sony WF-1000XM4 besteld voor het hardlopen. Weinig gebruikt, alleen ik merkte na een tijdje dat de verbinding wegviel. Altijd erg zuinig geweest met het product omdat het ook niet goedkoop was. 18 April het product toch opgestuurd omdat het na verloop van tijd erger werd. Deze week een reactie mogen ontvangen, er was waterschade ontdekt in de oortjes en oplaadcase, wat niet binnen de garantie viel. Ik heb 3 opties.
Of ze repareren het product voor het bedrag €203,32
Of ik betaal €39,95 om mijn eigen product ongeprepareerd terug te krijgen.
Of ze vernietigen de oortjes, hier zou ik niet voor hoeven te betalen......
Ik ben oprecht geschrokken naar de uitkomst, hoewel de oordopjes ook gebruikt zijn tijdens motregen. Heb ik de oordopjes bij thuiskomst altijd droog gemaakt alvorens deze de oplaadcase in gingen. Ga het bedrag waarschijnlijk betalen en door een onafhankelijk onderzoeksbedrijf laten onderzoeken.

JS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

interne SATA Western Digital harde schijf 6TB

Beoordeling 
 
3.3

Een 6TB interne harde schijf werd door Coolblue verder onverpakt geleverd in een veel te grote doos: deze Western Digital SATA harde schijf werd op een verschrikkelijk onprofessionele manier verstuurd, zonder beschermend materiaal lag de schijf heen en weer te klotsen in een veel te grote doos (waar er wel dertien in konden).
Bij Coolblue vond ik geen begrijpend gehoor
Wat een onvoorstelbaar slechte service. ik heb de harde schijf uiteraard meteen teruggestuurd.
De servicedesk wist te vertellen dat zo'n harde schijf daar gerust tegen kon... ze presteerden het zelfs om te schrijven, dat hun manier van verzenden: "geringe kans op schade" zou geven... ik wil geen GERINGE KANS op schade ! ik wil GEEN KANS op schade !
Dus mensen, opgelet: koop beslist géén harde schijven bij Coolblue ! !
En het gekke is: tot op de dag van vandaag heb ik geen exkuses gekregen... ze hebben totaal geen besef van wat ze aan het doen zijn bij hun harde schijven-afdeling... je kunt wel dingen willen verkopen, maar éérst moet je je verdiepen in WAT je verkoopt.
Snel geld verdienen kan iedereen, met verstand zaken doen is iets totaal anders.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Acer laptop

Beoordeling 
 
3.3

Op 18 december wilde ik een laptop kopen a €699 en betalen met mijn Mastercard.
De aankoop werd geweigerd omdat mijn card niet werd geaccepteerd.
Het bedrag stond wel als gereserveerd op mijn Mastercard rekening.
Via de chat met Coolblue werd ik niet veel wijzer,maar werd mij wel verteld dat binnen enkele dagen de reservering zou worden ingetrokken.
Ik heb daarop nogmaals geprobeerd de laptop te kopen,maar ook de 2e keer werd de aankoop geweigerd.
De 2 reserververingen werden niet ingetrokken ,maar omgezet in 2 betalingen.
Het totaalbedrag van €1398 ben ik nu voorlopig kwijt.Coolblue heeft het bedrag nog steeds niet teruggestort.
Op 6 januari 2022,krijg ik van Coolblue te horen dat er een vermoeden van fraude bestond en dat daarom de aankoop werd geweigerd.
Vreemd is dan wel dat ze hebben toegezegd het bedrag terug te storten,ondanks het vermoeden van fraude.
Ook hadden ze zo kunnen zien dat ik daar al een jaar of 7 klant ben en eerder een aankoop heb verricht met exact dezelfde Mastercard.
Een drogreden dus.
Het is schandalig dat ik nu rood sta ben mijn bank,omdat Coolblue dat geld maar niet terugstort.
Ongelooflijk dat ze dit zomaar ff kunnen bepalen en mij in de problemen brengen.
Zelfs excuses heb ik nog niet van hun kant gehoord.
ICS gaat er nu achteraan,omdat ze ook daar vinden dat Coolbue dit niet kan maken.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 8 0
Reageer op deze review

iPad air 4 256 GB

Beoordeling 
 
1.8

De drie maand oude iPad van mijn dochter (die ze nodig heeft voor school, en daarom voor haar aangeschaft) wilde niet meer opladen. Een garantiekwestie zou je verwachten, en zo deden ze het me in de winkel ook doen voorkomen. De volgende dag kreeg ik een mail dat garantie werd geweigerd, want de iPad zou verbogen zijn. Graag €459 euro betalen voorde reparatie.

De tablet sinds dag één in de bij coolblue mee gekochte tablet hoes met toetsenbord! Ik had speciaal gekozen voor een tablethoes aangezien de iPad dagelijks mee moet naar school. Van dit toetsenbord vielen na een week de eerste toetsen af! Deze toetsenbord hoes werd wel netjes omgeruild in de winkel. Nu is de iPad feitelijk kapot en weigert coolblue me service of garantie te bieden, waarbij wordt geschermd met garantiewetgeving die de klant verantwoordelijk stelt om te bewijzen dat het niet door oneigenlijk gebruik is ontstaan. Dit is een tablet van €800, waar ik nu na drie maanden €459 zou moeten gaan betalen om te repareren? Ik ben verdomme gekke Henkie niet!

Ik heb de tablet opgehaald uit de winkel waar ze het gore lef hadden om ook nog eens onderzoekskosten te berekenen! Ik heb gewigerd de kosten te betalen en heb de tablet meegenomen.

HIerna naar de Apple store gegaan, en het issue voorgelegd. De iPad wil niet meer laden. Binnen een paar minuten zat ik bij een Genius en werd vastgesteld dat het inderdaad aan de tablet lag. De Genius heeft de tablet ook grondig geinspecteerd en kon me melden dat deze 'gelukkig niet verbogen was, dus garantie!'. Na ongeveer 20 minuten in de Apple store kon ik met een nieuwe tablet de deur weer uitlopen, chapeau Apple! Jullie hebben opgelost wat coolblue heeft nagelaten!

Jullie zouden je diep moeten schamen om iemand zo met een kluitje het riet in te sturen, en na drie maand weigeren een fatsoenlijke oplossing te bieden!

Heb ook een officiele klacht ingelicht, maar ook daarop ontvang ik niet eens een reactie. Het is werklijk om te janken zo slecht! En breek me de bek niet open over de telefonische 'klantenservice', die werkelijk onbereikbaar zijn tenzij je minimaal een paar uur lang in de wacht wil staan. Alles voor een glimlach? Laat me niet lachen zeg!

Mij zijn jullie kwijt als klant, en ik zal een ieder altijd afraden om gebruik te maken van de 'diensten' van coolblue!

DD
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Computer, ZenDrive, Microsoft Office

Beoordeling 
 
5.5

“Coolblue: Alles voor een glimlach.
Dat is een slogan die voor mij absoluut nergens op slaat. Het lachen is mij wel vergaan.

Op 9 juli bestelde ik bij Coolblue een nieuwe computer, een ZenDrive en een Officepakket. De eerste twee werden op 10 juli bezorgd. Toen ik de computer ging installeren, ontdekte ik dat ik geen registratienummer voor Office had ontvangen. Dat heb ik uiteraard gemeld. Op 21 juli kreeg ik bericht dat men een onderzoek was opgestart en dat men daarna met een oplossing zou komen. Ik heb toen gemeld dat ik door het thuiswerken i.v.m. corona niet langer kon wachten en een Office-pakket bij een ander bedrijf besteld had (die dat direct online leverde!), zodat ik nu mijn geld terug wilde hebben. Op 27 juli kreeg ik bericht dat men daarvoor begrip had en dat het onderzoek nog gaande was. Verder vroeg men of de dozen beschadigd waren bij bezorging en of ik daar foto’s van kon opsturen. Ik heb gemeld dat de dozen dicht waren en heb, hoewel ik daar de zin niet van inzag, foto’s van de inmiddels natuurlijk wel geopende dozen gestuurd. Op 9 augustus kreeg ik bericht dat ik aangifte moest gaan doen van diefstal, want ze hadden een proces-verbaal nodig om verder te kunnen.
Welnu, dat weigerde ik te doen. Er was bij mij geen diefstal gepleegd, er was iets niet geleverd. Het doen van aangifte zou dan ook valsheid in geschrifte zijn geweest, terwijl het mij doen aanzetten tot het doen van zo’n valse aangifte ook strafbaar is. Ik heb nog geadviseerd om bij Microsoft navraag te doen of het vermiste pakket bij hun geregistreerd is, zodat ze wellicht achter de dader zouden kunnen kopen.
Omdat mijn geduld toen echt op was heb ik op 9 augustus een termijn van 14 dagen gegeven om het betaalde bedrag terug te storten (het gaat dus om € 69,99 in een bestelling van € 1338,34). Op 12 augustus kreeg ik bericht dat men toch een proces-verbaal moest hebben. Op 25 augustus kreeg ik bericht dat ze het allemaal heel vervelend vonden, maar dat ze hun procedures moesten volgen en dus een proces-verbaal moesten hebben. Diezelfde dag nog heb ik gemeld zeer teleurgesteld te zijn over hun handelwijze betreffende een klein deel van mijn totale bestelling, dat ik met hun interne procedures niets te maken had en dat ik bereid was aangifte te doen tegen Coolblue voor wanprestatie subsidiair oplichting en voor het aanzetten tot het doen van een valse aangifte. Daar heb ik niets meer over gehoord. Later heb ik mij nog gewend tot de CEO Pieter Zwart zelf, maar dat leverde alleen maar een reactie van de klantenservice op, met de mededeling dat ze bij hun standpunt bleven.
Het zal opvallen dat er steeds geruime tijd zat tussen mijn mailtjes en hun reactie daarop. Dat betekent volgens mij dat er blijkbaar veel klachten binnenkomen en men daarvoor te weinig personeel heeft ingezet. Dat beeld wordt bevestigd door de klachten die ik lees op hun Facebook en op reviewsites.
Coolblue is m.i. een ordinaire dozenschuiver die geen enkele service biedt als er iets misgaat. Ik adviseer een ieder daar niets te kopen, maar bij een van de vele andere webshops, die wel aan klantvriendelijkheid doen.

Uit de Algemene Voorwaarden van Coolblue:
Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.
Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord van ons. We helpen je meteen, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.”

Kortom, ze houden zich ook niet aan hun eigen voorwaarden.

GK
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Vaatwasser & Netwerk switch

Beoordeling 
 
3.0

Zelfs 1 ster voor service is al teveel:

In september 2020 een vaatwasser hier aangeschaft en augustus 2021 gaat deze stuk.
Zij zijn nauwelijks bereikbaar. Inmiddels is er al twee maal een monteur bij geweest
en deze kunne het niet oplossen. Het consumentenrecht geeft aan dat de klant 1x een
reparatie moet toestaan en dan is het klaar. Echter hebben zij maling aan het "Nederlandse recht".
Hun protocol is bepalend en al moet er 10x een monteur komen en de klant 10x vrij nemen het apparaat
maanden niet gebruikt kan worden. Tja daar hebben ze maling aan.

Als zogenaamde compensatie een tegoed gehad van €: 30,-- gehad, een netwerk switch was thuis defect
dus een nieuwe switch met deze korting besteld, deze zou de volgende avond door BudBee bezorgd worden.
Helaas dat is bijna een week geleden. BudBee heeft al aangegeven dat deze zoek is. (Ook bij de webshop)
maar Coolblue geeft aan, ondanks de vermissing maar moet afwachten. Deze centen heeft Coolblue dus gewoon ingepikt.

Tja kan de klantenservice nog slechter.... Nee dat is volgens mij onmogelijk!!!

Mijn Advies, Koop bij een ander... De klanten service kan niet slechter!!!

Tevens zijn ze nauwelijks bereikbaar, al meerdere malen als eerste wachtende in de rij gestaan,
maar dan zit je nog 45 minuten te wachten....

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Eufy beveiligingscamera

Beoordeling 
 
7.3

Bestellen en ontvangen is prima. Echter de telefonische klantenservice is een DRAMA! maakt niet uit wanneer je belt, “vanwege onverwachte drukte” …..
Nou hoe lang kan het onverwacht zijn?

WK
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Telefoon

Beoordeling 
 
1.0

Defecte telefoon ging retour voor reparatie. Communicatie en afhandeling niet goed gegaan. reparatie viel buiten de garantie, maar daar werden we in eerste instantie niet van op de hoogte gebracht. Hier kwamen we pas na 1 uur bellen met klantenservice achter. Wij werden nl. verrast door een telefoon retour in een doos met 4 lossen schroefjes en zonder tekst en uitleg. Klantenservice begreep ons ongenoegen en heeft dit doorgespeeld naar backoffice.
Tot op de dag van vandaag nog geen uitleg gekregen over wat ze nu precies met onze telefoon hebben gedaan en waarom we hem retour hebben met 4 losse schroefjes erbij.
Jammer!

AB
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw CoolBlue ervaring

COOLBLUE verkoopt diverse elektronica en consumenten produkten en sinds haar oprichting in 1999 sterk gegroeid. Cool Blue heeft in de België en Nederland inmiddels meer dan 300 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels. Voorbeelden van CoolBlue webwinkels zijn Laptopshop.nl, Camerashop.nl, PDAshop.nl en Speelgoedshop.nl.

Bestelt u bij CoolBlue voor 23.59 uur, dan wordt uw bestelling al op de volgende dag gratis bezorgd.

Wat is uw ervaring met CoolBlue? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij CoolBlue hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal CoolBlue reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 010-7988999
Meer info over CoolBlue op Wikipedia

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
gratis bezorging
Levertijd
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Productgroepen
  • Elektronica
  • Speelgoed
  • tablets
  • laptops
  • printers
  • Stofzuigers
  • Computers
  • camera's
  • keukenapparatuur
  • televisies
Merken
Diversen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal