Over ons

Reviewspot bestaat sinds 2011 en heeft zichzelf ten doel gesteld de online plek op internet te worden waar u het meest complete aanbod aan reviews en ervaringen met Nederlandse webwinkels kunt vinden.

Het team van Reviewspot bestaat uit enkele enthousiaste programmeurs en andere enthousiasten welke begaan zijn met de veiligheid en betrouwbaarheid van online shoppen. Door de jarenlange ervaring met de online aanschaf van producten, reizen, verzekeringen etc. van het Reviewspot team is het idee ontstaan de community Reviewspot te lanceren. Dit met als uiteindelijke doel de kwaliteit en ervaring van het online winkelen in Nederland te verbeteren.

ervaringen online

Webshops welke op Reviewspot zijn opgenomen kunnen groot of klein zijn en kunnen daarnaast producten uit diverse categorieën aanbieden. Opname op Reviewspot is voor webshops, groot en klein, geheel gratis!

Reviewspot komt voort uit de behoefte om makkelijk en snel te kunnen achterhalen of een webwinkel betrouwbaar is. De website is daarom zodanig ingericht dat u als bezoeker snel en eenvoudig de juiste shop kunt vinden. U kunt consumenten beoordelingen lezen en natuurlijk kunt u ook zelf webshop recensies schrijven.

De aspecten waarop een webwinkel op Reviewspot beoordeeld wordt zijn basic maar geven u als consument een gedegen inzicht in de kwaliteit en mate van betrouwbaarheid van de bewuste webshop. Grote webwinkels zoals Wehkamp en Bol.com, maar ook minder grote webshops zoals Belsimpel of Simyo, maar ook elektronica shops zoals bax-shop kunt u op Reviewspot beoordelen.

Iedereen kan zijn of haar mening betreffende een webshop op Reviewspot plaatsen en daarmee de bezoekers van Reviewspot helpen om een bewuste keuze te maken wel of niet bij de betreffende webshop te kopen. Kortom, waar wacht u nog op en deel uw ervaringen online!

Het Reviewspot team