VidaXL reviews & ervaringen

www.vidaxl.nl
 
2.4 (216)
Vidaxl reviews

216 VidaXL reviews

 
(5)
 
(6)
 
(11)
 
(35)
 
(173)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Matrassen

Beoordeling 
 
1.0

Bestellingen aan de deur geweigerd en nu zeggen ze dat ik maar moet betalen ik wacht al weken op hun de handtekening is niet van mij maar van de koerier die bij mij aan de deur komt en doodleuk zegt dat hij vaker handtekeningen zet dat weten ze maar doen of ik het gekregen heb ben al lang klant bij vidal XL maar dit heb ik nog nooit meegemaakt wat is dit ik had jullie altijd goede reviews gegeven maar nu is 1 ster zelfs te veel

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tv meubel + salontafel

Beoordeling 
 
2.5

Laatst een salontafel en tv meubel gekocht bij Vida XL. De kwaliteit was ronduit belachelijk goedkoop! De randen van de zwarte salontafel zijn niet even gelakt als derest, dus zie je de neutrale houtkleur er doorheen. Ook zijn de randen erg scherp en niet goed geschuurd. De salontafel heeft een open inkijk van voor en achter, normaal gesproken krijg je dan voor de schroeven van die ronde dingetjes die je erop zet zodat het mooi is afgewerkt. Dit was helaas niet zo. Ziet er heel slordig uit. Nooit meer Vida xl voor mij. Schandalig dat de reclames nog op tv te zien zijn! Wat betreft de tv meubel: zelfde verhaal. Materialen waren scheef, instructieboekje was erg vaag (geldt ook voor de salontafel) Je moet ook zelf zagen. Nooit meer!

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bed Frame

Beoordeling 
 
2.0

I am very disappointed with my purchase. I've bought a bed (vidaXL Bedframe met opslag en LED kunstleer cappuccino 140x200 cm).
This product has an hydraulic spring of 400N that is so strong that I can't move it, and the remote of the LEDs light does not work.
I started the complain on September 8th and I still don't have my problem solved. If it wasn't much trouble to dissemble the bed (that has very low quality by the way) I would have returned it already.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

2st. kruk KidsDepot

Beoordeling 
 
2.5

Begin deze maand 2 stuks kruk Kidsdepot besteld bij VidaXL. Heb slechts 1 stuk kruk ontvangen, maar wel voor 2 krukken betaald! Geprobeerd contact te zoeken via de robot om het manco te melden. Het blijkt een fout op de website te zijn. Op de factuur staat echt 2 stuks vermeld, en ook op de website worden er 2 stuks aangeboden! Toen ik wilde retourneren begreep de robot mij niet, en werd er vervolgens uitgegooid. Na veel moeite telefonisch contact gekregen, ik wilde de helft van het geld terug, heb immers voor 2 betaald. Er werd toegezegd dat er contact met mij werd opgenomen. Helaas niets vernomen. Na een week nogmaals gebeld. Afgesproken dat binnen 1 werkdag contact met mij zal worden opgenomen. Deze afspraak is VidaXL wederom niet nagekomen. Ik deel daarom graag mij negatieve ervaring via deze site. Ik kan na veel ergernis concluderen dat VidaXL aan misleidende verkoop doet, en haar afspraken niet nakomt. Ik zou het waarderen als VidaXL alsnog contact met mij opneemt om tot de voorgestelde oplossing te komen

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Hondenkennel via Praxis

Beoordeling 
 
2.0

Nooit eerder een bedrijf meegemaakt met zo’n slechte service en zoveel leugens.
Op 2 juli een hondenkennel via Praxis besteld. Het pakket werd via pakketdienst Packs bij niet-thuis ongevraagd in een beschadigde verpakking tegen de voordeur gezet. Diverse onderdelen staken uit de verpakking en waren krom. De inhoud van mijn bestelling is zeer vuil afgeleverd. De verzinkte onderdelen waren voorzien van een overmatige hoeveelheid zink en heb ik zelf chemisch moeten reinigen. De kennelonderdelen waren zoals afgeleverd giftig voor huisdieren.
Ik heb hierover via de chatdienst contact opgenomen met VidaXL. Het bedrijf heeft aangeboden een korting op de originele prijs te geven om hiermee dus de klacht af te kopen. Ik ben ermee akkoord gegaan en heb mijn rekeningnummer doorgegeven. VidaXL zou de gedeeltelijke terugbetaling hiernaar overmaken.
Het bedrag wordt echter niet teruggestort. Tussen 7 juli en 8 augustus hebben 14 chats plaatsgevonden met 5 verschillende medewerkers van VidaXL. Deze medewerkers spreken elkaar in alle opzichten tegen, er is geen klantgerichtheid, er worden geen oplossingen geboden, de communicatie is slecht en toezeggingen worden niet nagekomen. Je wordt als klant aan het lijntje gehouden, er wordt geen bedrag teruggestort en er wordt herhaaldelijk verzocht contact met Praxis op te nemen terwijl VidaXL een gedeeltelijke terugbetaling toezegde.
Uiteindelijk wordt medegedeeld dat het bedrag aan Praxis is betaald en dat verder met het Praxis platform contact moet worden opgenomen, dit is het beleid, aldus VidaXL. Ik ben hiermee niet akkoord gegaan en vervolgens blijft het stil vanuit VidaXL.
VidaXL is in alle opzichten een onbetrouwbare partner. Het was mijn eerste bestelling bij Vida XL, een tweede gaat er nooit meer komen!

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zweefparasol

Beoordeling 
 
2.5

Slechte kwaliteit en service
Vorige maand een zweefparasol gekocht bij vidaXL. Bij het uitpakken zag ik al dat twee van de led lampjes die in het doek zitten ontbraken. Daar kon ik nog mee leven maar na 3 weken brak de standaard ineens af.
Het waaide niet eens hard maar door een fabricagefout is hij losgelaten op de lasnaad.
Ik heb ze er zelfs foto’s van gestuurd.
Ik heb hier een mail over gestuurd en kreeg als reactie dat dit niet onder de garantie valt omdat het door de weersomstandigheden zou komen. Vorige week is het niet harder gaan waaien dan windkracht 2.
Een lasnaad mag nooit zomaar kapot gaan maar bij VIDAXL vinden ze kennelijk van wel.
Daarna nog een bericht gestuurd maar helaas niks van ze gehoord.
Helaas meer dan €400 lichter binnen een maand. Mij zijn ze kwijt als klant.
Trap er niet in het is echt troep wat ze verkopen. En de klantenservice is om te janken.

SN
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

popup partytent

Party tent wordt ingezakt aquarium
popupveranderd in een elkaar gezakt aqarium bij vidaxl p€opup partytent besteld € 191,=. weeklater ontvangen. zet hem 23 juni op en vrijdagmorgen lag hij helemaal in elkaar met gebroken stokken na 1 bui regen zonder wind. contact opgenomen maar ze reqgeren ongelooflijk. ja jammer maar wij kunnen hier niets aan doen. 2 jaar garantie?. wat een bedrijf. nu al 4 weken bezig zelfs doorgestuurd naar de afd escalatie. terug naar de kalntenservice en dan begint de ellende van voren af aan. ik moet de kapotte party tent terug stueren in de orginele verpakking. stokken krom en afgebroken kon nooit meer in de verpakking.nu een paar keer gemaild maar krijg dan gewoon geen rectie. wat een bagger tent bij pech
hier koop ik nooit meer iets onbetrouwbaar. jammer dat het zo loopt. andere gekocht bij een winkel want we hadden een familie feest.

CB
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

bedden

Beoordeling 
 
3.0

Ronduit slecht - bestellen via de site en betalen is geen probleem maar daarna zijn ze
ze niet meer thuis, levertijden worden niet nagekomen, annuleren niet mogelijk in het systeem
excuusverhalen dat de track en trace misschien een error heeft , je kunt ze telefonisch niet
bereiken, alleen teruggebeld worden

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

coffee table

Beoordeling 
 
1.0

I have received broken coffee table and asked for replacement. They told me that I need to bring this 30kg or so product to the DPD drop off point which is 25km from my home because they don't provide courier service. When I told them I'm pregnant and I can't carry this heavy items agent just disconnected and every next one on the chat kept disconnecting without any reason.
I'm left with broken table and without any support.

Later I tried email support, they responded at first but then again stopped responding when I send reply.
They have the worst support ever.
Plus if you want to contact them again you go at the bottom of queue to be served so if you want to speed it up, it makes it slower, idiotic.
Update 01/07/22
Item was finally collected 4 days ago but since then I haven't heard from vidaxl when they are going to send new item. They also promised compensation for the whole hussle but still no news on it.
Update 07/07/22
Received replacement which is exactly the same faulty table, can you imagine?
This company is really horrible

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Tuinset

Beoordeling 
 
1.0

als je hier besteld ben je te zielig voor woorden, beter ga je gewoon naar de action als je geen geld hebt. Dit bedrijf en Gert Jan Hartog verdienen het om met de grond gelijk te worden gemaakt.

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

nachtkastje.

Beoordeling 
 
3.0

Ik heb helaas me nacht kastje bij deze partij besteld. Deze ontbreekt aan een schroefje en een van de rails van de lades heeft geen wielen. waardoor nu een van de lades schuin hangt. Tevens waren de boorgaten verkeerd. Nu heb ik geprobeerd via de chat contact op te nemen maar dan krijg je een (vertaalde) medewerker. Deze bood opties aan, Toen ik een optie koos verliet deze medewerker de chat. Ik heb het transcript opgeslagen. Toen ik de foto van mijn kastje en het transcript plus mijn uitgebreide verhaal naar de email service stuurde kreeg ik niet meer als een standaard email antwoord terug met: "Om dit probleem op te lossen, kunnen we u een retourzending aanbieden voor volledige terugbetaling of een retourzending voor volledige vervanging. Bevestig welke optie je voorkeur heeft."

Wat natuurlijk een beetje idioot is als ik heel de ochtend het kastje in elkaar heb lopen schroeven. Hoe ga ik deze dan opsturen? gaan jullie dan me nieuwe kastje ook in elkaar zetten of de uren betalen die ik eraan werk?

Mijn suggestie: Een (gedeeltelijke) terugbetaling voor deze anderhalf uur aan moeite. En een vervangende rails met wieletje zodat ik de kast gewoon in gebruik kan nemen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

wooden shelf

Beoordeling 
 
1.0

The wooden shelf I bought is so unbelievable terrible. Poor poor poor quality!

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Kastje

Beoordeling 
 
3.5

In woon 3 hoog met lift en Vidaxl gooit me pakket gewoon beneden bij de brievenbus. Bestel nooit meer bij dit bedrijf!

HO
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Fauteuil

Beoordeling 
 
5.5

Ik vinde omschrijving die ze over het product geven echt gewoonweg misleidend deze stoel zou zacht ziten ,nou bij lange na niet en het kussentje wat op het voetenbankje moet zit zo bij levering in het stoel gepropt dat het erniet uit ziet
Echt Chinees klotezooi ik bestel er nooit meer wat

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Kastejs

Beoordeling 
 
2.3

Verschrikkelijk. Matige kwaliteit kastje. Wil je retouren gaat men enorm moeilijk doen. NOOIT kopen daar.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

partytenten

Beoordeling 
 
2.8

zomer 2021 2 partytent 3 x 6 meter besteld, na ca 2 weken geleverd;
de eerste tent zaten al gaten in het doek.
de 2e tent het hele scharnier systeem kapot in de doos.
Melding gemaakt, foto's opgestuurd.
Nooit geen reactie meer op ontvangen!
Waarschuwing: bestel nooit bij deze site!

RW
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Balcony furniture

Beoordeling 
 
3.8

The product appears relatively cheap. Definitely does not look like what i paid for it. Was difficult to put together as the tools that came with it did not really work with the screws. The feet would not go on the furniture. Would not recommend this company or product.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

balkonscherm

Beoordeling 
 
2.8

zeer slechte communicatie. Heel moeilijk een telefoonnummer te vinden. Zal hier niet gauw weer wat kopen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Plantenbak

Een slechte communicatie, geen factuur. Geen track and trace. Slechte kwaliteit verhouding prijs! Zag beoordelingen te laat,,,!!! Eef

Ook beschadigingen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

zetel

Beoordeling 
 
2.8

Je krijgt waar je voor betaalt het is goedkoop en de kwaliteit die je krijgt is ook goedkoop, ik koop hier niks meer want op het einde van de rit ga je meer betalen omdat het zo snel verslijt

AT
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw VidaXL ervaring

vidaXL biedt alles aan op het gebied van huis, tuin, garage en klussen. De grootste kracht van VidaXL ligt in het aanbieden van goed geprijsde artikelen. Doordat VidaXL zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk werkt kunt u als consument profiteren van de lage prijzen. De webshop van VidaXL is zeker een bezoek waard en heeft een enorm assortiment aan uiteenlopende producten.

Wat is uw ervaring met VidaXL? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij VidaXL hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal VidaXL reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 088-1117555
Meer info over VidaXL op Wikipedia

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland en België
Levertijd
Bestellen voor 19:00 u, 3 werkdagen
Productgroepen
 • tafels
 • barbeques
 • tuintafels
 • parasollen
 • massagetafels
 • ping pong tafels
 • campingmateriaal
Merken
divers
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • overboeking
 • Visa
 • Mastercard
 • pay pal
 • Klarna

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (216)
Made.com reviews
 
2.4 (51)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)