VidaXL

www.vidaxl.nl
 
2.9 (35)
VidaXL

vidaXL biedt alles aan op het gebied van huis, tuin, garage en klussen. De grootste kracht van VidaXL ligt in het aanbieden van goed geprijsde artikelen. Doordat VidaXL zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk werkt kunt u als consument profiteren van de lage prijzen. De webshop van VidaXL is zeker een bezoek waard en heeft een enorm assortiment aan uiteenlopende producten.

35 VidaXL reviews

9-10 punten
 
(0)
 
(3)
 
(3)
 
(8)
 
(23)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

eettafel

Beoordeling 
 
5.8

eettafel gekocht.volgens artikel massief mangohout 3cm dik met stalen kruispoot.wat krijg je geleverd;blad in 3 delen sluiten niet aan verschil in hoogte van de bladen 3 mm.kan je noog geen bord opzetten.dikte van het blad nog geen 1 halve cm, rand om de tafel scheelt in dikte meer als een cm .als enige is het hout mooi.

HW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Superslechte organisatie

Beoordeling 
 
1.0

Twee artikelen besteld via VidaXL waarvan eentje netjes en snel is afgeleverd maar de tweede niet. Na 4 weken lang contact met en VidaXL en de leverancier van de artikelen is de maat vol. In de bevestiging en betaling van de bestelling (van VidaXL) staan netjes twee artikelen genoemd, maar noch VidaXL noch de leverancier zien het tweede artikel in hun systemen terug. Annuleren van het tweede artikel en terugbetaling is ook een probleem omdat het tweede artikel niet in het systeem van VidaXL te zien is. Het ontbreekt er totaal aan eenduidigheid en klantenservice hoe te handelen bij problemen met leveringen.

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Okke Weerstand op 02 Oktober 2019

Heb hetzelfde als u, twee artikelen besteld en maar 1 ontvangen.
Ben ongeveer voor 140€ opgelicht.
Gr Okke Weerstand

Reageer op deze review

Chaos, te mijden

Beoordeling 
 
2.3

Via BOL.COM. Absoluut te mijden : chaos
Parasol met 2 voeten besteld. Voeten snel geleverd, 1 gebroken. Kort nadien komt een melding dat de parasol niet leverbaar is. Dat wisten ze blijkbaar niet tijdens de bestelling. De retour is een ramp : al 3 keer verkeerde link gestuurd, telkens opnieuw beginnen. Een week, vele emails en discussies later heb ik geen parasol, 2 voeten waar ik niets mee kan doen en geen geld terug.

Besteld product
parasol met voet
TS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
2.8

Bijna twee weken moeten wachten op een bestelling. 2-3 werkdagen staat op de site...
Ga je dan vragen hoe en wat, krijg je alleen maar ontwijkende antwoorden. Je kunt niet bellen, alleen chatten, en volgens mij zitten daar alleen computergestuurde mensen.
Echt de eerste en laatste keer iets besteld. Wat een slechte zaak!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Service 0,0 Niet doen

Beoordeling 
 
1.0

Wij hebben een tuintafel besteld. Nooit ontvangen. Eenzijdig hebben ze de bestelling zonder info geannuleerd.
Uit navraag bleek de tafel niet in voorraad. Tafel besteld bij Bol.Com en eer moeten betalen en raar maar waar, wie levert de via Bol bestelde tafel wel opeens. Juist Vida XL. Ik heb wel 2 keer moeten betalen. Mijn geld van de eerste aankoop heb ik een dikke maand later nog steeds niet terug.
Pikant detail. Mijn inloggegevens van mijn klantendossier hebben ze gewist en alle toegang als klant is me ontnomen.
Schandalige frauduleuze maffiapraktijken als je het mij vraagt.
Voor alle duidelijkheid de gemiddelde score hier zou eigenlijk lager moeten liggen, want wie totaal misnoegd is moet score 1 geven. Terwijl Vida XL voor mij een dikke NUL =0,00 is

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

halve verzending

Beoordeling 
 
1.0

heb een bank besteld, en zou binnen 2-4 werkdagen geleverd worden. kreeg na 2 dagen alleen de helft van de bank. bank is totaal uit elkaar staat nergens dat het zelf gemonteerd moet worden. staat ook nergens op dat je de bank in delen uitvangt. antw via mail gehad dat ik tot 30 juli moest wachten. na alle recensies te hebben gelezen heb ik er geen vertrouwen in.

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slechte service

Beoordeling 
 
4.0

Zeer slechte service, met name als ze een van de onderdelen kapot leveren. Slot van gloednieuwe poort kapot. Na contact 2 opties: 1. aangeven in een door vida gestuurde link wat kapot is. Resultaat: wat kapot is staat niet in deze link. Optje 2. Je krijgt 12 Euro terug terwijl ik ondertussen al ergens anders een nieuw slot heb moeten kopen voor 35 Euro. Voor 12 euro krijg je namelijk nergens een goed slot. Resultaat is dus dat ik een product ontvangen heb dat kapot was, maar wel de volle 100% heb moeten betalen en om het in orde te krijgen nog eens extra geld kwijt ben. Fijne klantenservice.....maar niet meer voor mij. Dus let op als onderdelen kapot zijn of niet goed functioneren.

Besteld product
Disselslot
A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

onbetrouwbaar

Beoordeling 
 
3.3

ik heb een Fecaliënvermaler / sanibroyeur gekocht. na aansluiten werkte het niet, water word niet weggepompt, na een hoop heen en weer ge-email krijg ik geen gepaste antwoord waarom het niet werkt. watbetreft garantie? dat is alleen als het nog niet is aangesloten. als je het niet aansluit kan je nooit weten of het werkt.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niets kopen hier!!

Service 
 
1.0

Zweefparasol binnen drie maanden defect, VidaXL reageert belachelijk op de klacht. Ik mag kosteloos nieuwe onderdelen bestellen zodat ik zelf de parasol kan repareren. Hoe dan??? Defect scharnierpunt bovenzijde parasol...... Slechte service en garantie, mooie praatjes genoeg, die wel maar iets netjes afhandelen; ho maar. Daar doen ze niet aan bij VidaXL.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Karin op 12 Juli 2019

VidaXL heeft contact opgenomen en na het doen van mijn verhaal krijg ik alsnog het volledige aankoopbedrag terug. Prima afgehandeld!!

Karin op 12 Juli 2019

Vandaag gebeld n.a.v. deze klacht en het is naar tevredenheid opgelost. We krijgen ons geld terug. Top!!

Reageer op deze review

Zeer ondeugelijk product ontvangen!!

Beoordeling 
 
1.0

Bestel a.u.b niks op VidaXL wat een afzetters zijn dat zeg!! In het kort heb pas een tuinhuisje besteld en de maten zijn dus vele malen kleiner dan er wordt aangeven ook is het product veel te laat geleverd als je dan contact probeert op te nemen hebben ze geen telefoon en moet je mailen nou via de mail zijn ze dus ook zeer slecht bereikbaar het wordt blijkbaar weer uitbesteed aan @voordeeltrends dus @VidaXL zegt wij kunnen niks doen je moet bij voordeeltrends zijn en voordeeltrends zegt je moet bij Quinted today zijn??‍♀️? nooit van deze bedrijven gehoord hoe werkt het daar nu eigenlijk je word van het kastje naar de muur gestuurd!! Dus mensen het is aan te raden daar dus nooit iets te bestellen Want als het een fout product is dan zit je met de gebakken peren!!
Dus bestel daar NOOIT iets!!

AV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Speelhuis besteld, na 49 dagen nog niet ontvangen

Beoordeling 
 
1.0

Speelhuis: 49 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd
Op 19 mei heb ik een speelhuis met schommels en glijbaan besteld.
Op 20 juni was het nog steeds niet geleverd, na verschillende mails waarop vage antwoorden kwamen heb ik een review geschreven. Op 21 juni kreeg ik telefoon met de boodschap dat het speelhuis bij verzending verloren gegaan was. Ik kreeg de keuze om mijn geld terug te krijgen of om het speelhuis opnieuw te bestellen. Ik heb dan het speelhuis opnieuw laten bestellen. Het speelhuis zou zeker binnen de 10 dagen geleverd worden... waarschijnlijk sneller. Uiteindelijk kreeg ik telefoon dat het speelhuis 3 juli geleverd zou worden, dus na 12 dagen. Dus, hele dag voor thuisgebleven om dan een levering van een kleine doos met enkel twee schommels en wat vijzen te ontvangen. Ik heb dan een mail gestuurd om te vragen waar de rest van de bestelling blijft. Hierop heb ik geen antwoord ontvangen.
Dus, samengevat:
19 mei besteld, 7 juli, 49 dagen later, nog steeds geen speelhuis...

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Product werkt niet, geen oplossing

Beoordeling 
 
4.0

Mijn ervaring met vidaXL is heel slecht. Ik kan me vinden in de ervaringen van de mensen op deze pagina die blij zijn met de (meeste) producten en de verzending hiervan. Maar meer dan dat is het ook niet.

Ik had in Maart een luchtkoeler besteld voor de heerlijke warme zomerdagen. Die dagen kwamen wat later dit jaar dus ik heb deze luchtkoeler net buiten de retourtijd voor het eerst aangezet. Dom natuurlijk om hem niet even te testen, maar ik ging er stiekem gewoon van uit dat een "luchtkoeler" van 70 euro enigzinds werkt. Misschien naïef maar ook logisch. Dit product was troep. De lucht die uit de luchtKOELER kwam was na 15 minuten al warm en de volgende ochtend was me kamer nog heter dan voordat ik de luchtkoeler gebruikte. Even voor de volledigheid; de luchtkoeler van €70,- staat een beetje ongebruikt voor zich uit te staren en ik ben ondertussen weer beste vriendjes met mijn ventilator van €10,-.

Ik mailde vidaXL (net buiten de retourtijd) over mijn ontevredenheid. Ik kreeg na een paar dagen een mail terug met een compensatie van €10,- die ze me aanboden. Heb nog nooit zo'n belachelijke compensatie aangeboden gekregen. Gelukkig krijg ik ook niet vaak compensaties aangeboden omdat producten die ik aanschaf meestal gewoon werken. Afijn ik mailde ze terug dat het me een beter idee leek om de luchtkoeler retour te sturen en dan iets anders van vidaXL aan te schaffen van dezelfe prijs. Beide partijen te vrede. Maar ook daar dachten ze anders over en ze bleven aandringen op de €10,- compensatie. Ik denk dat vidaXL is opgericht om rijk te worden en niet om klanten te helpen want denken in oplossing en klanten tevreden maken lukt, althans bij mij, niet echt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Slechte service, leverdatum wordt niet gerespecteerd. Mails gestuurd, geen antwoord, gebeld en zeer onvriendelijk behandeld! Hier zou ik nooit bestellen, jullie zijn hierbij gewaarschuwd.

SD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Really bad experience

Beoordeling 
 
3.8

I ordered a table on the website the 29 of May 2019, supposed to be delivered within 4 words day so 05/06. I changed the delivery date on 06/06. I contacted DPD about the time of delivery the day before and they informed me that the package was damaged and that they will be not able to deliver it on the planned date. So I contact your customer service who confirmed that it will be not deliver the same day 06/06 so I took a day off for nothing and the customer service told me that they will come back to me before the end of the day to check if the product was really damaged but they came back the day after ( DAY OF THE SUPPOSED DELIVERY) They informed me they will send an other package.


I received an email from DPD ON THE 12/06 that they will deliver it today between 3pm and 4 pm but I was not able to be here because I am working.

I asked to to change it on the Saturday they informed me that they can't without instructions from the seller. I then contacted VidaXL by chat ( Took hours to got someone online). The person told me that it's not possible so I called the customer service. First this person said it was not possible, she can't change the date, she can't cancel my order. Really nice ...

She told me that DPD don't do delivery on Saturday that it's not true ! She repeated many time that she told me it's not possible for at the end told me that she will ask to DPD if it's possible. And I got proof that DPD deliver on Saturday.

She refused to pass her manager and when I asked to receive a confirmation by email of the fact she will contact DPD for a delivery on Saturday she HUNG UP THE PHONE. I NEVER HAD SUCH A RUDE PERSON ON THE PHONE.

I am waiting to have a table since 2 weeks now I was patient and as a company they even don't try to find a solution.

It such a bad experience and waste of time. They still didn't cancel my order and I don't know when I will be refund of my money.

Do not order with them, there is no customer service or aftersales.

Besteld product
Tafel
MJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Wat een Baggerzaak

Beoordeling 
 
4.3

Zeer slechte webshop met nog slechtere communicatie richting de klant. we hadden een privacynet besteld van 25x2 meter. nadat we geen verzendgegevens gekregen hadden, hebben we gebeld voor info. eerst moesten we nog langer wachten omdat het wel 4 dagen kon duren voordat deze op de post ging... (artikel was gewoon op voorraad online, dus vond 4 dagen wel een beetje lang). na een week kregen we een email dat de order gecancelled was en dat het geld weer terug overgemaakt zou worden... even voor de duidelijkheid : hierover is niet gecommuniceerd in de 2 keer dat wij zelf achter onze order aan moesten bellen.
Normaal gesproken zou je verwachten dat een winkel zijn klanten een andere oplossing zou bieden in de vorm van een andere kleur privacynet of andere lengte rol.
Vandaag dus voor de 3de keer gebeld met de klantenservice om verhaal te halen.... buiten het feit dat ik onvriendelijk en bot te woord werd gestaan doen ze ook nog liegen over het feit dat dit al telefonisch aan ons gemeld hadden..
Blijkbaar hebben ze bij vidaxl te veel klanten en hebben ze liever geen nieuwe klanten!!! bestel hier niets aangezien de site de voorraad niet goed weergeeft en je dus alleen eindigd met hoofdpijn en vooral geen producten...

Besteld product
Privacy doek
J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

julian op 14 Juni 2019

toevoeging eerder geplaatste review: Na een negative ervaring met een misgelopen bestelling en niet al te beste ervaring met klantenservice ben ik vandaag nogmaals teruggebeld en keurig geholpen met oplossen van het probleem. na uitleg van het verhaal is mij een passende oplossing geboden waarmee ik me goed geholpen voelde. een vervangend product voor een betere prijs is het eindresultaat. prima geregeld!!!!

Reageer op deze review

Slechte ervaringen

Beoordeling 
 
2.0

Slechte en geen levering. Geen contact te krijgen met dit bedrijf! Zeer slechte ervaringen

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Levering Tuintafel

Beoordeling 
 
7.8

Ik had op maandagavond 15 april een tuintafel besteld. Tot en met woensdag niks meer gehoord van VidaXL. Even rondgekeken op internet en een beetje geschrokken van alle reacties. Toch maar een mail gestuurd. Op donderdag 18 april kreeg ik een mail. De tafel wordt geleverd door DPD! Donderdag middag werd de tafel geleverd door een aardige bezorger van DPD. En mijn mail werd ook nog keurig beantwoord door VidaXL. We zijn natuurlijk wel heel erg verwend door BOL en Coolblue...

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

ga klagen vidaxl bij hun keurmerk voor meer informatie zet je vraag hier dan reageer ik

Beoordeling 
 
5.3

Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie
Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Begin er niet aan!

Beoordeling 
 
1.0

BESTEL HIER NOOIT WAT MENSEN!! Ik ben immers 9 weken verder en een eettafel en 186 euro armer.. Ze betalen je geld gewoonweg niet terug.. Keer op keer krijg je smoesjes te horen, valse hoop, valse beloftes.. Bagger bedrijf!!

Besteld product
Tafel
LS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Tim op 16 Maart 2019

heb je al geklaagd?

Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie
Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.

Reageer op deze review

Lage Qwality Producted en Slecht Bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

Producten van lage kwaliteit. Items breken snel. Geen klantenservice beschikbaar. Niemand om contact op te nemen. Telefoon werkt niet. Chat werkt niet. Geen manier om contact met ze op te nemen. En ze publiceren de negatieve beoordeling of feedback over het product niet op hun website. Ze publiceren alleen positieve recensies op hun website, wat een leugen is. Kan ze niet vertrouwen. Zie andere beoordelingen van hen online of in bol.com over hun product, voordat u een beslissing neemt.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

VidaXL informatie

Algemene informatie

Merken
divers
Productgroepen
 • tafels
 • barbeques
 • tuintafels
 • parasollen
 • massagetafels
 • ping pong tafels
 • campingmateriaal
Levertijd
Bestellen voor 19:00 u, 3 werkdagen
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland en België
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • overboeking
 • Visa
 • Mastercard
 • pay pal
 • Klarna
Telefoonnummer
088-1117555