VidaXL reviews

www.vidaxl.nl
 
2.4 (169)
Vidaxl reviews

169 VidaXL reviews

 
(4)
 
(6)
 
(8)
 
(26)
 
(134)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Vidaxl Tuinschuur 123x171x50

Levering 
 
1.0

Verwacht niet, zoals aangegeven, dat dit eenvoudig in elkaar te zetten is. Tenzij je 12 uur monteren en uitzoeken van alle onderdelen eenvoudig vindt. Het materiaal is niet heel stevig. Het dak is van spaanplaat en ik verwacht dat het maximaal 2 jaar meegaat buiten, ondanks het stukje teer wat er op zit. De zijkanten zijn namelijk alleen beschermd door hout dat nat wordt. De achterzijden is zelfs helemaal onbeschermd. De handleiding is uiterst klein geschreven en een echte puzzel. Waar het ingewikkeld wordt, laat de handleiding het afweten of schildert het in elkaar zetten heel rooskleurig voor. Soms heb je slechts enkele millimeters om een schroef in te zetten, waardoor het hout heel snel splijt. Ik had beter moeten weten, gezien de relatief lage prijs met andere tuinhuizen. Verder waren ze zowel in de handleiding als in werkelijkheid vergeten de spijkers toe te voegen voor het betimmeren van de achterkant. Er zouden maar 262 spijkers nodig zijn volgens het overzicht van alle onderdelen, maar dan ontbreken er nog 88 spijkers voor de achterkant, totaal dus 350. Ik zal zelf niet meer kopen van dit merk.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Issues tuinboxen worden niet opgelost

Beoordeling 
 
1.5

De eerste ervaring met VidaXL is een bijzonder slechte en tevens de laatste ervaring. Begin januari 2021 hebben wij 2 tuinboxen gesteld (totaal ca. EUR 160,00). Het bestelproces is weinig op aan te merken. De consumentenprijs is gemiddeld. Echter bij 1 van de 2 boxen ontbrak al het bevestigingsmateriaal en bij beide boxen heeft 1 onderdeel van het deksel de verkeerde maatvoering. Inmiddels zijn wij ruim 2 weken, diverse mailberichten, telefoontjes en diverse beloftes van VidaXL verder, echter het ontbrekende bevestigingsmateriaal is nog immer niet geleverd en er is nog geen enkel zicht op wanneer de levering zal plaatsvinden. Voor de onderdelen met de verkeerde maatvoering geldt hetzelfde. De wachttijd bij de servicedesk is een nachtmerrie. Inmiddels 4x gebeld en iedere keer bedraagt de wachttijd minimaal 45 minuten. De diverse mailberichten met een heldere uiteenzetting van de situatie en de ontbrekende en verkeerde onderdelen (inclusief foto's) worden beantwoord met een Engelstalig (systeem)mailtje met het verzoek aan te geven wat er mist, terwijl de medewerkers van de Nederlandse servicedesk aangeven dat de betreffende mailberichten bijzonder helder en compleet zijn (en er zorg voor zullen dragen dat de kwestie binnen 4 tot 5 dagen wordt opgelost en die dagen zijn reeds ruimschoots verstreken). Kortom van enige consumentgerichte service is géén enkele sprake en de wil om de zaken op te lossen lijkt totaal niet aanwezig.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

VidaXL Dream Chair -

Beoordeling 
 
10.0

Fantstische Game Bucket Seat ! !

Hij kraakte een beetje. Ik kocht een spuitbus SiliconeSpray en spoot op de scharnieren en het mechanisme.
Ik plaatste ook blokjes en 2 langere boutjes van 6 cm. Nu is het ook een kuipzetel !
Dank je VidaXL !

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
1.3

Het wordt tijd dat we met z'n alle gewoon weer in de winkels gaan kopen.
Ik had nu geen keus, dus maar weer online bestellen, ik heb nog nooit zo'n slechte afhandeling van zaken meegemaakt :(

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Eethoek

Beoordeling 
 
1.8

Ben nu al drie weken bezig voor mijn eethoek blad oftewel top is erg slecht ze moesten het uit zoeken allemaal en dan zou ik 15 euro te gemoet komen voor mijn blad daar ben ik niet mee accord gaan en toen stuur de ze het door naar een afdeling. Voor in behandeling nou je hoord naar 7 mail nog steeds niet ik wil gewoon me geld terug die 95 euro ben er klaar mee bestel nooit meer daar hele slechte service. En als ik me geld terug krijg gooi ik de eethoek tafel gelijk weg pffff ik blijf ze net zo lang een mail sturen dat ik me geld terug krijg en als het lang duurd zet ik mijn advocaat er op

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slechte service

Beoordeling 
 
1.0

ik ben al vanaf 10 oktober bezig met een retour van 3 rolgordijnen bewijs van retour gestuurd na weken krijg ik in plaats van 3 rolgordijnen 1 rol gordijn terug betaald
schandalig wat een kut bedrijf koop hier niks hoor

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

niet kloppende tafel set

Beoordeling 
 
2.0

een mooie 5 delige tafelset gekocht bij vida xl,
deze kregen wij snel binnen, alle 4 de stoelen gingen prima en makkelijk in elkaar, zag er goed uit.

toen de tafel....
het begon er al mee dat we 2x2 verschillende maten poten gekregen hadden.
wij kregen de keus om 2 nieuwe, juiste poten te bestellen, of 30 euro aankoopbedrag terug over een tafel van 350 euro.
na mailen nieuwe poten opgestuurd gekregen waarvan weer een poot verkeerd.
na nog eens mailcontact te hebben gehad netjes een geheel nieuwe set met 4 dezelfde poten gekregen.

dus nog een een poging om de tafel in elkaar te zetten.
toen kwamen we er achter dat de rest van het onderstel ook niet klopte. aan allebei de kanten kwam je weer ruimte te kort... en dus na een creatieve oplossing van onszelf het toch aan elkaar gekregen.
en tot slot kom je erachter dat dus alle boorgaten in de tafel niet kloppen, op 2 na. de hoofdschroeven paste wel in de daarvoor bestemde gaten, hier beginnen dus,.
na een paar keer draaien zat ie bijna vast, en 2 draaien later springen aan allebei de kanten de bouten die in de tafel zitten om de schroef in vast te draaien uit de tafel.

puntje bij paaltje gaan wij zelf maar opzoek naar een eigen oplossing om de tafel te kunnen gebruiken,

dus let op met het bestellen van de sets.
geen leuke ervaring en ook zeker niet de kwaliteit waar je het van moet hebben.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gebruikte en kapotte kastjes

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb onlangs 3 dezelfde ladekasten besteld. Heel mooi en snel geleverd, maar dat is dan ook het enige positieve dat ik kan zeggen. Alle 3 de kasten waren beschadigd. Lades hingen los of scheef en konden niet open of dicht. Houten geleiders waren kwalitatief enorm slecht bevestigd en andere hingen ook weer scheef of lagen zelfs los afgebroken in de kastjes. Na meerdere malen proberen contact te leggen met de klantenservice (kreeg altijd foutmelding of Engelse mails met excuses en dat ik het nog eens moest proberen), heb ik alles zelf gedemonteerd en opnieuw deftig gemonteerd. Toen bleek zelfs dat de rondelles en dergelijke ook al duidelijke gebruikssporen hadden. Dit waren volgens mij afgekeurde kasten die ze zonder schaamrood opnieuw hebben verkocht.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Product strookt niet met aanbieding.

Ik meende een tuinhok besteld te hebben, wat ik geleverd kreeg was hout om een berghok te maken. Alle plankjes afzonderlijk..... dit wordt puzzelen om dit berghok samen te stellen. Uit de aanbieding is dit niet op te maken. Er is sprake van bijgeleverd montagehulpmiddelen tegen kantelen of omvallen. Hieruit zou ik afleiden dat het pakket de wanden en het (plat) dak, reeds samengesteld, zou bevatten. Als ik de reacties hier lees wordt retourneren een nog grotere klus dan het samenstellen van het berghok. Eerste negatieve ervaring qua aankoop via het internet. Ik meld dit in ieder geval aan de federale overheidsdienst economische zaken.
Naast een beoordeling voor bestellen, levering, service en prijs zou er een item mogen zijn met 'voldoet het product aan de voorgestelde verwachtingen?' Helemaal niet. Bestellen gaat vlot, de levering is hopelijk in orde, moeilijk te zien, hiervoor zullen alle pakketjes moeten geopend worden, service?, prijs niet OK, product voldoet immers niet aan de verwachtingen, dan is dit weggesmeten geld.

PV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

slecht bedrijf

Beoordeling 
 
2.0

Slecht bedrijf, na meer dan 20 mailtjes, ben ik maar zelf een oplossing gekomen om maar van hun af te zijn.
Twee beschadigde toiletpotten ontvangen, ze weigeren ze terug te nemen of ik moet zelf de retour kosten betalen, die dingen zijn zwaar, waarschijnlijk zou ik veel moeten betalen om ze terug te sturen.
Uiteindelijk bieden ze €35,- ter compensatie, maar omdat het om2 toiletpotten gaat, gevraagd om 2x €35,-.
Kreeg hierop geen reactie en is nu stil van hun kant.
Een vreselijke bedrijf, die ik absoluut niet aanraad!

GG
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Ontbrekende spullen/slechten service

Beoordeling 
 
4.0

Ik heb op 29 oktober 2020 een eetafel met 2 bankjes besteld allereerste dacht ik dat die optijd was naar verder onderzoek van de bestelling zat de banken er niet bij de beschrijving niet en ook nog eens de schroeven niet hierover contact gezocht wat allereerst al heel moeilijk is omdat ze niet bereikbaar waren vanwege corona daarna zijn de banken netjes geleverd maar ontbreek de beschrijving en schroeven weer ook hierover weer contact gezocht en nu willen ze me afwimpelen met 20 euro of schroeven die ik dan pas over 20 dagen ontvang ik vind dit schandalig en raad vida xl zeker niet aan

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen retourformulier

Beoordeling 
 
1.0

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Na tien keer mailen of ik een retourformulier kon krijgen (er werd gewoonweg niet gereageerd) heb ik uiteindelijk de boel zelf maar verstuurd en retourkosten gemaakt. Retourformulier nooit ontvangen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte ervaring, rotzooi

Beoordeling 
 
1.8

Via fonq.nl heb ik 4 bureaus gekocht, schrijftafel 140x50x77 spaanplaat zwart verkoopprijs 158,99 euro per stuk.
De levering werd gewoon in de regen op straat geleverd door de koerier, melding hiervan gedaan maar niets meer gehoord.
Het in elkaar zetten van de bureaus was een drama, de tekening was zo slecht dat het eigenlijk gewoon zelf uitzoeken was, daarnaast hielp het niet dat er gaten verkeerd voorgeboord waren, veel beschadigingen op de meubelpanelen.
Uiteindelijk 3 bureaus in elkaar gezet maar de 4e kon niet aangezien deze beschadigingen aan de voorzijde had en verkeerde panelen in het pakket.
De ontbrekende onderdelen konden niet geleverd worden dus het pakket moest retour.
De originele dozen waren kapotgeregend dus zelf dozen aangeschaft hiervoor, communicatie met Vidaxl was bedroevend.
In slecht nederlands kwamen tegenstrijdige instructies, ze waren telefonisch niet bereikbaar ivm nieuw telefoonsysteem (al 3 weken)
Uiteindelijk labels gekregen om via UPS terug te sturen, werkt de link niet! Nu nog steeds bezig via Fonq.nl om dit bureau retour te zenden en mijn geld terug te krijgen.
Nooit meer koop ik hier iets.

MD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte ervaring met retourneren

Beoordeling 
 
1.8

Wat een slechte service van VidaXL als je iets wat kapot is terug wilt sturen is dat gewoonweg niet mogelijk. Ik ga overwegen om stappen te ondernemen tegen VidaXL. Als internet winkel ben je gewoonweg verplicht dat de klant zijn producten terug kan sturen indien je dit ook in je voorwaarden schrijft.
Mensen koop niet bij VidaXL indien je iets wilt terug sturen wat kapot is gaat dit gewoonweg niet.

B
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Fungroen op 12 November 2020

Zelfde probleem
Tv kast waar de deuren niet van passen en ook nog eens verschillende grote zijn
Nergens iemand te bereiken. Wat een kut winkel.
Ik koop hier nooit meer iets

Helma op 09 December 2020

Ik heb begin okt een stoeltje gekocht .Geretouneerd naar adres .Bij Post.nl deed deze het niet ...naar zelfde adres besloot de Heer van post Punt..alles nettjes naar Vidaxl gemail..nooit meer gehoord ..moet terug zijn..ze moeten even afmelden bij Klarna..is wel 100,99.Ben helemaal van slag..koop hier nooit meer iets en ook niet via Bol.com..Waar ik al jaren vaste klant ben..dat is service..

Kleintje op 10 December 2020

Helaas,ik ben nu ook bezig met retourneren nog geen succes?

Kleintje op 10 December 2020

Gelukkig nog niets betaald. Chatgesprek gehad . In 15 minuten tijd 3 verschillende dames gesproken En nog niet opgelost. Moet de foto's die ik gemaakt heb nogmaals sturen. En ze hebben het keurmerk van de Waarborgwinkel, hoe is dat mogelijk!!

Filip Verbiese op 25 Januari 2021

Mooie uitgebouwde website maar erbarmelijke werking van de klantendienst. Op 12 december 2020 bestelling geplaatst van kussens. Omwille van gebrekkige kwaliteit van deze kussens, de bestelling teruggestuurd. Na meer dan 10 mails met verzoek tot remboursering van de aankoopkost (conform de verkoopsvoorwaarden op hun site) tot vandaag, een maand later nog steeds geen terugbetaling!

Reageer op deze review

Slechte klantenservice en handelingen

Service 
 
1.0

k had een bankstel bestelt en toen ik hem probeerde te annuleren op de website werkte het niet, maar het was al na 12 uur dus kon ze ook niet meer bellen. Hoorde ik ook nog later dat je op de website helemaal geen bestelling kunt annuleren ook al staat de optie er wel. Bel ik ze de volgende dag is het al uit voor bestelling
nou prima retour afzender.

Heeft de pakketpartner een grote fout in hun systeem achtergelaten waardoor ik mijn geld dus niet kon terugkrijgen. Wordt het bij mij neergelegd dat ik een formulier moet invullen om mijn geld terug te krijgen. Heb ik die opgestuurd krijg ik een mail het duurt 2-5 werkdagen voordat ik het ontvang. Krijg ik het niet binnen en bel ik weer, oh er is een fout gemaakt het duurt nog een keer 2-5 werkdagen. Dit keer bel ik of het is goedgekeurd, want ik vertrouwde het al niet meer, is er nog een fout en krijg ik mijn geld nog steeds niet terug.

Elke keer dat ik belde was ik geheid 25 en langer dan 30 minuten aan het wachten aan de telefoon. 2 keer kon niemand mij vertellen wat de fout was die door HUN werd gemaakt was, ook zouden ze mijn inlichten. Is niet gebeurd. Ook heeft een van de werknemers gewoon opgehangen in het midden van ons gesprek en moest ik opnieuw bellen en wachten.

Inmiddels is het 'opgelost' de fout en moet ik weer 2-5 dagen wachten. Ik ga zeker elke dag bellen om te checken of ik het echt terug krijg, want het is geen klein bedrag. Ook hebben ze slechte interne connecties met de financiële afdeling waardoor ze geen spoed etc kunnen zetten op een terug betaling.

Ik ga zeker hun diensten NOOIT MEER gebruiken.

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Anoniem op 31 Oktober 2020

Ik heb dezelfde ervaring. Tien keer gemaild of ik retourformulier kon krijgen. Inmiddels is mijn geduld wel een beetje op..

Reageer op deze review

Rotzooi en niet thuis geven bij klacht.

Beoordeling 
 
1.0

Ligbedden besteld, levering redelijk snel. Slechte kwaliteit. Beide ligbedden na een of twee keer gebruik door heen gezakt. Probeer contact te krijgen voor bespreken oplossing. Niet bereikbaar. Mailtjes leveren evenmin reactie op. 450€ kwijt aan rotzooi.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Dramatische service!

Beoordeling 
 
2.3

Na een maand nog niets ontvangen, terwijl het product in 1 dag of hooguit enkele dagen geleverd zou worden. In de tussentijd gemaild met de klantenservice, waarop geen reactie. Dramatisch bedrijf. Nooit meer hier bestellen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Luifel gekocht maar kapot

Beoordeling 
 
1.3

Zouden ons nieuwe onderdelen sturen.
wachten nu al maanden niets meer van ze vernomen.

KOOP HIER NIETS ECHT DE GROOTSTE ROMMEL

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Levertermijn 4x overschreden

Beoordeling 
 
3.0

Levertermijn wordt dik, dik overschreden. Artikel zou op voorraad zijn en met drie dagen geleverd worden. We zijn inmiddels 10 dagen verder en er is nog niet eens een T&T. Annuleren kan niet meer want de zending is al twee dagen ingepakt. Ik mag de zending weigeren, dan krijg ik mijn geld terug.
Vast net zo snel.
Achteraf benieuwd of de bestelling via bol.com voor 4 euro meer met zo langzaam was geweest...
Laatste keer geweest voor mij.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet slecht, maar kan beter.

Beoordeling 
 
7.3

Twee tuintafels gekocht, een kleintje en een grote. De kwaliteit van de kleine tafel is matig: scheve poten, na één regenbui roestplekken op de tuintegels. De grote tafel is oké, mooi ding voor zijn prijs. Verbeterpunt: de montagehandleiding. Die is zo beroerd getekend en zo priegelig dat het in elkaar zetten van een op zich niet heel ingewikkelde tafel nog een heel gepuzzel was. Dat doen de Zweedse en Deense meubelboeren echt een stuk beter.

TV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

VidaXL informatie

vidaXL biedt alles aan op het gebied van huis, tuin, garage en klussen. De grootste kracht van VidaXL ligt in het aanbieden van goed geprijsde artikelen. Doordat VidaXL zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk werkt kunt u als consument profiteren van de lage prijzen. De webshop van VidaXL is zeker een bezoek waard en heeft een enorm assortiment aan uiteenlopende producten.

Foto's

1593092724027
1593092724027
2A63EA1E-6BE7-43D9-87E5-487FA62C079C
85431B95-3229-46A6-8A05-06B9A0BD5FA8
825A87E0-BA69-4C60-AFC2-4A901E9AD361
D3141EEF-0C14-4FA4-B754-BCD5246EF49C
B099C9BE-0A78-4DE5-9E00-DFF05BAC6450
ED2289C5-E56F-448D-8BC5-97BC4380EDE3
IMG-20200619-WA0000
94221476_1300213033700796_3460047068364537856_n
Screenshot_2020-04-07-21-20-08
Screenshot_20200408_204038_com.android.chrome
Screenshot_20200408_204038_com.android.chrome
VidaXL

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
088-1117555
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland en België
Levertijd
Bestellen voor 19:00 u, 3 werkdagen
Productgroepen
 • tafels
 • barbeques
 • tuintafels
 • parasollen
 • massagetafels
 • ping pong tafels
 • campingmateriaal
Merken
divers
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • overboeking
 • Visa
 • Mastercard
 • pay pal
 • Klarna

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (169)
Azalp
 
3.4 (27)
Made.com reviews
 
3.5 (17)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
8.9 (11)