Intergard reviews & ervaringen

www.intergard.eu
 
4.8 (36)
Intergard

36 Intergard reviews

 
(11)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(17)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

schutting

Beoordeling 
 
1.0

Intergard weigert zich aan de wet te houden en negeren mijn koop te ontbinden.
Schutting besteld, week later bezorgd met schade en kleurverschil en ziet er anders uit de dan foto op de website.
Chauffeur al meteen ook al breuk van de beton platen ontdekt en dit op de lospapieren genoteerd.
Meteen toen de chauffeur nog bij me stond contact gezocht met bedrijf. Waar ik een standaard antwoord keer op keer krijg.
Ik heb recht op om binnen 14 dagen de koop ongedaan te maken. Met of zonder goede reden.
Bedrijf wil alleen de breuk opnieuw toezenden. Ik wil de koop ontbinden omdat er meerdere gebreken zijn en dit niet is wat ik besteld had. De foto is erg misleidend.

Product informatie op de website is niet volledig. De algemene voorwaarden is niet rechtsgeldig.
Ook heb je altijd recht op afzien van de koop op de wettelijke uitgesloten diensten en producten na.
Daar valt dit niet onder, ondanks dat ze zeggen dat ze het niet op voorraad hebben en dan elders bestellen. Dit is geen goede reden om geen retour recht te hebben.
Momenteel wordt ik sinds 28 augustus aan het lijntje gehouden door klantenservice zonder verstand van zaken
en nu het ze wat moeilijker wordt gemaakt moet ik opeens wachten tot de directie een keer tijd vrij maakt.

Gewenste oplossing
Enige oplossing is deze week nog alles retour afhalen en binnen 14 dagen na het indienen van de koop ontbinding mijn volledige aankoop bedrag terugstorten
Mensen wees gewaarschuwd!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

schapenhek

Beoordeling 
 
1.0

Ik bestel hier nooit weer! Ik had per ongeluk verkeerde palen bij de bestelling geplaatst dit kon volgens mevrouw niet meer aangepast worden. 1 dag na de bestelling direct gemaild en gebeld want het was al verzonden volgens mevrouw. Benoemd dat op de website staat dat het pas na 3 a 10 dagen verzonden wordt mevrouw begon harder te praten en begon onbeschoft te praten besloten om het telefoongesprek te beindigen. Later nog een keer gebeld en benoemd de bestelling te anuleren dit kon wel alleen was dan 48 euro verzendkosten kwijt. Vaag ivm het al verzonden zal zijn naar mijn thuisadres.. Weg 48 euro.. 3 week later krijg ik mail dat de spullen verzonden zouden worden het was dus nog niet verzonden maar wel geld achterhouden

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kunststof schutting bedekking

Beoordeling 
 
1.5

Waardeloze klantenservice, eerst vergeten ze te bellen dat je bestelling klaarstaat. Dan bel je om het op te halen op maandag sta je er wordt je niet geholpen want het kan alleen tussen 12 en 14:00u dus hun wederom geen juiste informatie verstrekt en heb je dus 40km voor nop gereden. Dus bestelling maar geannuleerd ga hun zeker afraden in mn familie en kennissen kring.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Retour bijna onmogelijk

Beoordeling 
 
2.0

In een woord waardeloos. Wij kregen vrij snel nadat wij samen met de buurvrouw een schutting met betonpalen en 2 poorten hadden bestelt deze aangeleverd. Helaas bleek dat het hout was beschadigd en 1 van de schuttingen schuin was. Dat zou dus problemen opleveren bij het plaatsen.

Wij hebben hier een e-mail over gestuurd en uiteindelijk kregen wij bevestiging dat de bestelling opgehaald zou worden door de huis-vervoerder van Intergard.

Eindelijk was er een afspraak ingepland voor vorige week vrijdag maar die werd niet nagekomen. Dan maar op de maandag. Vervoeder heeft flink lopen sjorren en trekken aan de mini pallet waar al het materiaal op staat, dat het hele hekwerk inclusief betonnen palen nu schots en scheef op de stoep staat. Nee, de vervoeder heeft de hele zooi op de stoep laten staan want hij kon dit zo niet laden.

Vervolgens weer gebeld en tot op heden niks vernomen.

Heb bijna de neiging om de hele boel mee te geven aan het grof vuil want hoe het spul er nu staat is heel onveilig. ( spelende kinderen, voorbijgangers)

Advies bestel hier NIET. Waardeloos dit bedrijf

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

ongelooflijk goedkoop en kwalitatief gewoon goed!

Beoordeling 
 
10.0

Zeer tevreden, dat dit inclusief transport eruit kan, was echt verbaasd toen ik mijn bestelling kreeg. Top!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte kwaliteid

Beoordeling 
 
1.0

Kwaliteit komt niet overeen met dat op de website. Ook klanten service is waardeloos.
Maten komen niet overeen.
Mensen, bestel hier niet!!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ontgoocheld en spijt van bestelling

Beoordeling 
 
2.3

Een maand geleden voor zeer veel geld besteld. Firma geeft aan te leveren in België. Nog steeds niets ontvangen. Nooit antwoord op mails. Bij telefonisch contact wordt er niet vriendelijk even nagekeken wat er aan de hand is en wordt je duidelijk afgescheept.
Elke moeite lijkt teveel. Het kan best zijn dat het druk is maar ze komen hun beloften duidelijk niet na.
Nee voor mij een zeer slechte ervaring. Zijn producten onderweg of niet ( betreft 2 bestellingen) ...niemand weet het. Er valt ook niet af te spreken wanneer het geleverd wordt zodat je niet weet of je de bestelling kan ontvangen.
Ik ben echt ontgoocheld.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slecht: artikelen niet te retourneren!

Beoordeling 
 
5.0

Op zich redelijk snel en geleverd. Thuis de kunsthaag bekeken en tot de conclusie gekomen dat het product niet zichtdicht genoeg is. Daarnaast was het niet voldoende stevig.

Intergard gebeld om deze te retourneren. Niet mogelijk omdat de doos was geopend! Hoe moet je het anders bekijken? De doos is door ons zeer zorgvuldig geopend. Een beetje tape en deze kan weer verkocht worden. We zitten dus nu met een haag waar we niets aan hebben!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

kunsthaag

Beoordeling 
 
9.0

intergard heeft zich gehouden aan haar afspraak goede service
mijn zending is goed en netjes ontvangen koopt u gerust bij dit bedrijf
zeer betrouwbaar 100% goed

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Bedroevend slecht

Beoordeling 
 
1.0

Enorm slechte ervaringen met dit bedrijf. Duur, slecht product. Nog slechtere service, zelfs onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. NIET Bestellen hier!

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

No service, niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
3.3

Slechtste ervaring ever ... sinds mid december heb ik 5 pogingen ondernomen van een bestelling te plaatsen voor toch een aanzienlijke som. Gezien de som opteer ik via Afterpay betaalmethode te betalen, maar na menig contact met Afterpay en Intergard support word ik steed met een kluitje in het riet gezonden ! Uiteindelijk toch maar het risico genomen en begin januari een andere betaalmethode gekozen. Bestelling werd aanvaard en correct geleverd, maar de prijzen werden in tussen wel aangepast en dezelfde producten en levering kosten mij een extra 100 euro meer dan aanvankelijk ! Na aanvraag van een tegemoetkoming, worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd .... op basis van de Internet reviews van dit bedrijf had ik beter moeten weten ! Mvg groeten van een ontevreden klant. Spijtig dat het op deze manier dan maar moet ...

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Nul service en kwaliteit!

Beoordeling 
 
3.3

Werkelijk geen enkele afspraak is nagekomen. Niet geleverd op afgesproken datum en ook daarna steeds aan het lijntje gehouden. Na enkele weken stond de bestelling ineens op de stoep. Informatie gevraagd over oa bevestigingsmateriaal, zou goed en voldoende zijn. Echter deugde totaal niet. Ook enkele geleverde schuttingdelen bleken van een mindere kwaliteit (dunner) te zijn. Op diverse vragen is niet 1x juist geantwoord. Knap!
Getracht op hun eigen website een review te plaatsen maar lukt niet. Zijn niet aanspreekbaar op enige kwaliteit.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
1.0

Na bestelling is maar een deel geleverd. Diversen malen contact gezocht met de vraag waar de rest blijft. Krijg geen antwoord, en zodra je belt krijg je een lul smoes als antwoord. Ben nu een jaar verder en heb spullen nog steeds niet!

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Hazelaarschermen

Beoordeling 
 
6.3

Wij hebben telefonisch contact gehad met intergard om te vragen hoe de hazelaarschermen gemonteerd moesten worden, zodat ik ook de begenadigde materialen kon nabestellen. Intergard besteedde dat uit, dus wist ze dat niet precies. Nadat we de schermen redelijk snel geleverd haddengekregen, heb ik ze gecontroleerd. Nu staat er op de site dat de afmetingen kunnen afwijken, maar ik vind een verschil van 16 cm tussen de boven en onderzijde van een scherm geen verschil maar een montagefout. Van de 6 schermen waren er 3 met zulke grote verschillen dat we ze niet fatsoenlijk konden monteren. Alleen met kieren of overlappingen van de schermen. Gebeld met intergard: Ik mocht ze komen ruilen. Wij hebben 50 euro bezorgkosten betaald en zouden dan naar Almelo moeten rijden om te ruilen. Bij Intergard vielen ze terug op de site waarop de eventuele afwijkingen ingedekt zijn.
Vraag dus bij uw aankoop (zelf koop ik er nooit meer wat) om schermen die allemaal dezelfde afmetingen hebben, om getob met monteren te voorkomen.

VO
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Waardeloos!

Nog nooit zo'n onfatsoenlijk bedrijf meegemaakt. Levertijden duren veel langer dan ze beweren. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch word je als een hond behandeld! Te gek voor woorden...

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
2.3

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Online alles voor tuin

Beoordeling 
 
10.0

Bloembakken online besteld, supersnel geleverd. Kreeg netjes een trackcode doorgemaild. Op mijn vraag om het een dag later te bezorgen werd gelijk aktie op ondernomen.
Kwaliteit erg goed!

VK
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ik koop nooit meer bij deze winkel

Beoordeling 
 
2.3

Zeer ontevreden over intergard. Communicatie is ronduit slecht. Na 7 dagen stond mijn bestelling nog steeds op in behandeling. na dag 2 dat deze op in behandeling stond een bericht via de gestuurd, van is de betaling goed doorgekomen of blijft deze op in behandeling staan tot hij verstuurd is. nooit wat op terug gekregen. Na 7 dagen proberen te bellen tijdens kantoortijden, 4x niet aangenomen. Boos mailtje gestuurd en aangegeven dat we de order willen annuleren. Daar kwam dan wel redelijk vlot een reactie op, dat de order bij dezen geannuleerd was. Vervolgens krijg ik 11 dagen daarna een melding van de transport dienst dat mijn order in ontvangst genomen is en morgen bij mij bezorgd gaat worden. Pakket geweigerd en terug laten sturen. In het totaal heeft het 32 dagen geduurd voordat ik mijn aankoop bedag terug gekregen heb... Ik koop hier dus nooit van mijn leven meer wat!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Intergard op 08 December 2017

Helaas hadden we in die tijd een grote computerstoring waardoor de KPN lijnen geregeld uit de lucht waren en het systeem synchronisatieproblemen had. Dit heeft ruim 2 weken geduurd is is gelukkig helemaal opgelost.

Reageer op deze review

Wat een slecht bedrijf!!!

Beoordeling 
 
1.5

Wat een slecht bedrijf zeg! Speeltoestel voor onze dochter aangeschaft. De afmetingen volgens de website waren 2,60m, blijkt 3,60m te zijn! Beschrijving voor in elkaar zetten is in het Pools!!!!
Daarnaast staat op de website dat het incl schommels en haken is en in de titel staat excl. Klantenservice gebeld, in eerste instantie zouden we ze na geleverd krijgen. Ik moest een mail sturen met de orderbevestiging en dan zou het geregeld worden. Na 2 dagen nog geen reactie nogmaals gebeld. We konden fluiten naar de schommels en haken want die hoorde er niet bij. Als je dat zegt dat je niet gaat betalen voor het fatsoenlijk opgelost is, meteen dreigen met deurwaarder.
Nogmaals een e-mail met klacht gestuurd. Tot op heden nog geen reactie. Wat een flut klantenservice!!

FB
Was deze beoordeling nuttig? 4 3

Intergard op 08 December 2017

Geachte mevrouw Bloomberg,

U had het verkeerd artikel besteld, maar we hebben u uit coulance alle bijbehorende speelattributen waaronder de schommels binnen een week gratis geleverd, ook omdat het een cadeau was en we niet wilden dat het kind teleurgesteld zou zijn. De tekst bij de tekening is inderdaad in het Pools maar er zit een hele duidelijke montagetekening bij waarop precies m.b.v. afbeeldingen staat hoe de schommel gemonteerd moet worden.

Reageer op deze review

Barbecue

Vorige week de barbecue ontvangen. Super mooie en stevige kwaliteit. En dat voor zo'n prijs! Overigens erg vriendelijk gadviseerd en te woord gestaan door de klantenservice!
Laat de zon nu maar komen!

R
Was deze beoordeling nuttig? 6 2
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Intergard ervaring

Intergard B.V. tuinartikelen (tuinhout, sierbestrating, speeltoestellen etc. Intergard is importeur, grossier en detaillist van tuinartikelen zoals tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinkasten, vlonders, opbergkasten, bloembakken, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, buitenkleden, tuinhout en meer.

Wat is uw ervaring met Intergard? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Intergard hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Intergard reviews lezen.

Telefoonnummer: -

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee