Intergard
0   1  

www.intergard.eu
 
5.4 (24)
Intergard

Intergard B.V. tuinartikelen (tuinhout, sierbestrating, speeltoestellen etc. Intergard is importeur, grossier en detaillist van tuinartikelen zoals tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinkasten, vlonders, opbergkasten, bloembakken, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, buitenkleden, tuinhout en meer.

24 beoordelingen over Intergard

 
(9)
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(11)
Beoordeling 
 
5.4
 
5.4
 
5.2
 
4.7
 
6.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
ebeld

Waardeloos!

Nog nooit zo'n onfatsoenlijk bedrijf meegemaakt. Levertijden duren veel langer dan ze beweren. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch word je als een hond behandeld! Te gek voor woorden...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bierhuis
Beoordeling 
 
2.3

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Kids NL
Beoordeling 
 
1.0

Verschrikkelijk

Tuinhuis bij ze gekocht, maar van garantie hebben ze geen kaas gegeten. Oh ja, dat moesten we maar met een rechtzaak afdwingen werd er gezegd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Intergard op 13 Mei 2018

Trol reactie, zie voor eerlijke reviews bol.com

Kids NL op 13 Mei 2018

Zeker geen Trol reactie, jullie kunnen niet tegn kritiek. Ik kan bij Bol.com helaas geen review geven omdat mijn link daar verlopen is anders hadden jullie daar ook de verdiende 1 gehad.

Sharon op 13 Mei 2018

Beste Intergard,

Dit is verre van een trol review/reactie!
Jullie zijn asociaal, verschrikkelijk naar jullie klanten en lichten de boel op. Jullie letterlijke woorden “we zien de brief van de advocaat graag tegemoet”

Nogmaals koop hier niet!!!

Intergard Import Export B.V. op 14 Mei 2018

We verkopen duizenden van deze blokhutten per jaar, gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch grenen en krijgen hierover alleen maar lovende woorden over de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als de kwaliteit werkelijk is zoals u hier stelt, zou het hele internet volstaan met klachten over onze blokhutten. Uw claim die oorspronkelijk te maken had met een plankje van 30cm die volgens u iets te lang was en welke u eenvoudig op maat had kunnen zagen, maar hier €150,- onkosten voor claimde, is tevens afgewezen door een deskundige, BOL en Webwinkelwaarborg, waarbij BOL zich ook nog eens liet verleiden om u een tegoedbon van €150,- toe te sturen uit coulance. Ook het feit dat u hier reageert onder verschillende namen zegt veel. Mocht u het er niet mee eens zijn, staat u de gang naar de rechter vrij en deze zien we met het volste vertrouwen tegemoet. Tenslotte zou ik u willen benadrukken dat als u verder gaat met het spuien van leugens, wij onze huisjurist zullen inschakelen wegens smaad waarbij u aansprakelijk zult worden gesteld voor alle geleden verlies en gederfde winst.

heijden op 14 Mei 2018

Goedendag,

Als wij mailen: Geen antwoord.
Als wij bellen: Wordt gezegd start maar een rechtzaak.

Wij hebben het plankje ook makkelijk op maat gezaagd, maar daar gaat het ook helemaal niet om.

We hebben een blokhut bij jullie gekocht welke incompleet is afgeleverd. We hebben door de trage klantenservice van jullie een week lang geen schuur gehad om iets droog op te slaan. Een gedeelte stond al opgebouwd en als jullie weigeren om uit 1 van die duizenden pakketen die jullie sturen 1 plankje te halen en ons op te sturen zodat we het weekend de schuur konden afmaken, dan gaan wij Bol.com inschakelen

Bol.com heeft net als jullie hele tijd afgewacht om te hopen dat de hele blokhut zou rechttrekken. Dit is niet gebeurd, daarom heb ik daar al meerdere keren aan de bel getrokken. Deze verwijzen alleen elke keer naar jullie en hadden ons geadviseerd om eventueel de koop te ontbinden, waar jullie ook niet op hebben gereageerd. We hebben heletijd gevraagd om normale oplossingen maar jullie weigeren om ook maar 1 cent tegemoet te komen. Daarom hebben wij geen andere keus dan reviews te plaatsen over onze oprechte beleving van de koopervaring die wij hebben gehad bij jullie bedrijf. Wij hebben ook de Geschillencommissie ingeschakeld aangezien het Webshop Keurmerk waar jullie bij aangesloten zitten zijn handen er niet aan wilt branden, deze hadden ons aangeraden om een zaak te starten daar.

Het is ook leuk dat elke keer wordt gewezen dat Bol.com zou hebben onze claim zou hebben afgewezen, dat is helemaal niet waar deze lopen alleen aan tegen het feit dat jullie geen enkele milimeter meebewegen, en ze moeilijk kunnen bemiddelen als jullie gewoon niet reageren of aangeven dat we maar via de rechter moeten afdwingen.

Ik denk dat ons bedreigen met juristen dat wij onze review niet zouden mogen plaatsen omdat deze jullie bedrijf niet op handen draagd. Ik zeg stuur maar naar je bedrijfsjurist op. Onze rechtsbijstand veegt dit natuurlijk zo van tafel.

Aan ieder die dit leest die niets te maken heeft met deze zaak zal nu na jullie top reacties vast graag bij jullie een tuinhuis kopen want de garantie is zo fijn bij jullie....

Reageer op deze review
Heijden
Beoordeling 
 
1.0

Slechte service

tuinhuis gekocht bij ze via Bol.com van begin tot het eind alleen maar drama met ze.
Service is zelfs die ene ster niet genoeg. Intergard zegt, we hebben het geld toch al en de zichttermijn is verstreken. Dus helaas pindakaas, Garantie?? Wat is dat? Zet er maar een advocaat op werd gezegd...

Was deze beoordeling nuttig? 

Intergard Import Export B.V. op 13 Mei 2018

Trol reactie, zie voor eerlijke reviews zie o.a. bol.com

Heijden op 13 Mei 2018

Zeker geen namaak reactie!!
Dat jullie dit soort dingen zeggen onderstreept alles alleen maar, we hebben De Geschillencommissie ingeschakeld, jullie zullen ze binnenkort wel gaan horen. Echt wat een bedrijf, jullie gaan ver komen...

Sharon van der Heijden - Vermeij op 13 Mei 2018

Beste Intergard,

Dit is verre van een trol review/reactie!
Jullie zijn asociaal, verschrikkelijk naar jullie klanten en lichten de boel op. Jullie letterlijke woorden “we zien de brief van de advocaat graag tegemoet”

Nogmaals koop hier niet!!!

Hou op met weg lopen voor jullie verantwoordelijkheden en los het netjes op.

Reageer op deze review
Van Kesteren
Beoordeling 
 
10.0

Online alles voor tuin

Bloembakken online besteld, supersnel geleverd. Kreeg netjes een trackcode doorgemaild. Op mijn vraag om het een dag later te bezorgen werd gelijk aktie op ondernomen.
Kwaliteit erg goed!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lesley
Beoordeling 
 
2.3

Ik koop nooit meer bij deze winkel

Zeer ontevreden over intergard. Communicatie is ronduit slecht. Na 7 dagen stond mijn bestelling nog steeds op in behandeling. na dag 2 dat deze op in behandeling stond een bericht via de gestuurd, van is de betaling goed doorgekomen of blijft deze op in behandeling staan tot hij verstuurd is. nooit wat op terug gekregen. Na 7 dagen proberen te bellen tijdens kantoortijden, 4x niet aangenomen. Boos mailtje gestuurd en aangegeven dat we de order willen annuleren. Daar kwam dan wel redelijk vlot een reactie op, dat de order bij dezen geannuleerd was. Vervolgens krijg ik 11 dagen daarna een melding van de transport dienst dat mijn order in ontvangst genomen is en morgen bij mij bezorgd gaat worden. Pakket geweigerd en terug laten sturen. In het totaal heeft het 32 dagen geduurd voordat ik mijn aankoop bedag terug gekregen heb... Ik koop hier dus nooit van mijn leven meer wat!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Intergard op 08 December 2017

Helaas hadden we in die tijd een grote computerstoring waardoor de KPN lijnen geregeld uit de lucht waren en het systeem synchronisatieproblemen had. Dit heeft ruim 2 weken geduurd is is gelukkig helemaal opgelost.

Reageer op deze review
Familie Bloemberg
Beoordeling 
 
1.5

Wat een slecht bedrijf!!!

Wat een slecht bedrijf zeg! Speeltoestel voor onze dochter aangeschaft. De afmetingen volgens de website waren 2,60m, blijkt 3,60m te zijn! Beschrijving voor in elkaar zetten is in het Pools!!!!
Daarnaast staat op de website dat het incl schommels en haken is en in de titel staat excl. Klantenservice gebeld, in eerste instantie zouden we ze na geleverd krijgen. Ik moest een mail sturen met de orderbevestiging en dan zou het geregeld worden. Na 2 dagen nog geen reactie nogmaals gebeld. We konden fluiten naar de schommels en haken want die hoorde er niet bij. Als je dat zegt dat je niet gaat betalen voor het fatsoenlijk opgelost is, meteen dreigen met deurwaarder.
Nogmaals een e-mail met klacht gestuurd. Tot op heden nog geen reactie. Wat een flut klantenservice!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Intergard op 08 December 2017

Geachte mevrouw Bloomberg,

U had het verkeerd artikel besteld, maar we hebben u uit coulance alle bijbehorende speelattributen waaronder de schommels binnen een week gratis geleverd, ook omdat het een cadeau was en we niet wilden dat het kind teleurgesteld zou zijn. De tekst bij de tekening is inderdaad in het Pools maar er zit een hele duidelijke montagetekening bij waarop precies m.b.v. afbeeldingen staat hoe de schommel gemonteerd moet worden.

Reageer op deze review
Ravi

Barbecue

Vorige week de barbecue ontvangen. Super mooie en stevige kwaliteit. En dat voor zo'n prijs! Overigens erg vriendelijk gadviseerd en te woord gestaan door de klantenservice!
Laat de zon nu maar komen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Teo
Beoordeling 
 
10.0

Zeer tevreden

Hout beton schuttingen gekocht, veruit de goedkoopste, bezorging op afspraak met speciaal transport, prachtig product en zeker de moeite waard. Intergard krijgt van mij een warme douche:-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Coen
Beoordeling 
 
2.5

Onfatsoenlijk behandeld

Die onvriendelijke telefonische service. Ik had iets online besteld, maar dat werd niet via mail bevestigd. Dus ik bel ze op om na te gaan of de bestelling wel was geplaatst. Krijg ik direct het verwijt dat ik voor verzenden had gekozen en de "contact betalen bij afhalen".
Ik had dus verkeerd gelezen, maar ik gaf aan dat het niet handig was dat die optie bleef staan wanneer je al voor verzenden had gekozen. Mevrouw snapte volgens mij niet wat ik bedoelde en begon mij zeer hard uit te lachen. Ik ben niet eerder zo onfatsoenlijk behandeld door een bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.