Intergard

www.intergard.eu
 
5.3 (30)
Intergard

Intergard B.V. tuinartikelen (tuinhout, sierbestrating, speeltoestellen etc. Intergard is importeur, grossier en detaillist van tuinartikelen zoals tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinkasten, vlonders, opbergkasten, bloembakken, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, buitenkleden, tuinhout en meer.

30 Intergard reviews

 
(10)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(12)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Ontgoocheld en spijt van bestelling

Beoordeling 
 
2.3

Een maand geleden voor zeer veel geld besteld. Firma geeft aan te leveren in België. Nog steeds niets ontvangen. Nooit antwoord op mails. Bij telefonisch contact wordt er niet vriendelijk even nagekeken wat er aan de hand is en wordt je duidelijk afgescheept.
Elke moeite lijkt teveel. Het kan best zijn dat het druk is maar ze komen hun beloften duidelijk niet na.
Nee voor mij een zeer slechte ervaring. Zijn producten onderweg of niet ( betreft 2 bestellingen) ...niemand weet het. Er valt ook niet af te spreken wanneer het geleverd wordt zodat je niet weet of je de bestelling kan ontvangen.
Ik ben echt ontgoocheld.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slecht: artikelen niet te retourneren!

Beoordeling 
 
5.0

Op zich redelijk snel en geleverd. Thuis de kunsthaag bekeken en tot de conclusie gekomen dat het product niet zichtdicht genoeg is. Daarnaast was het niet voldoende stevig.

Intergard gebeld om deze te retourneren. Niet mogelijk omdat de doos was geopend! Hoe moet je het anders bekijken? De doos is door ons zeer zorgvuldig geopend. Een beetje tape en deze kan weer verkocht worden. We zitten dus nu met een haag waar we niets aan hebben!

Besteld product
Taxus kunsthaag
P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

kunsthaag

Beoordeling 
 
9.0

intergard heeft zich gehouden aan haar afspraak goede service
mijn zending is goed en netjes ontvangen koopt u gerust bij dit bedrijf
zeer betrouwbaar 100% goed

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Bedroevend slecht

Beoordeling 
 
1.0

Enorm slechte ervaringen met dit bedrijf. Duur, slecht product. Nog slechtere service, zelfs onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. NIET Bestellen hier!

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

No service, niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
3.3

Slechtste ervaring ever ... sinds mid december heb ik 5 pogingen ondernomen van een bestelling te plaatsen voor toch een aanzienlijke som. Gezien de som opteer ik via Afterpay betaalmethode te betalen, maar na menig contact met Afterpay en Intergard support word ik steed met een kluitje in het riet gezonden ! Uiteindelijk toch maar het risico genomen en begin januari een andere betaalmethode gekozen. Bestelling werd aanvaard en correct geleverd, maar de prijzen werden in tussen wel aangepast en dezelfde producten en levering kosten mij een extra 100 euro meer dan aanvankelijk ! Na aanvraag van een tegemoetkoming, worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd .... op basis van de Internet reviews van dit bedrijf had ik beter moeten weten ! Mvg groeten van een ontevreden klant. Spijtig dat het op deze manier dan maar moet ...

Besteld product
Schapenhekken
A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Nul service en kwaliteit!

Beoordeling 
 
3.3

Werkelijk geen enkele afspraak is nagekomen. Niet geleverd op afgesproken datum en ook daarna steeds aan het lijntje gehouden. Na enkele weken stond de bestelling ineens op de stoep. Informatie gevraagd over oa bevestigingsmateriaal, zou goed en voldoende zijn. Echter deugde totaal niet. Ook enkele geleverde schuttingdelen bleken van een mindere kwaliteit (dunner) te zijn. Op diverse vragen is niet 1x juist geantwoord. Knap!
Getracht op hun eigen website een review te plaatsen maar lukt niet. Zijn niet aanspreekbaar op enige kwaliteit.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
1.0

Na bestelling is maar een deel geleverd. Diversen malen contact gezocht met de vraag waar de rest blijft. Krijg geen antwoord, en zodra je belt krijg je een lul smoes als antwoord. Ben nu een jaar verder en heb spullen nog steeds niet!

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Hazelaarschermen

Beoordeling 
 
6.3

Wij hebben telefonisch contact gehad met intergard om te vragen hoe de hazelaarschermen gemonteerd moesten worden, zodat ik ook de begenadigde materialen kon nabestellen. Intergard besteedde dat uit, dus wist ze dat niet precies. Nadat we de schermen redelijk snel geleverd haddengekregen, heb ik ze gecontroleerd. Nu staat er op de site dat de afmetingen kunnen afwijken, maar ik vind een verschil van 16 cm tussen de boven en onderzijde van een scherm geen verschil maar een montagefout. Van de 6 schermen waren er 3 met zulke grote verschillen dat we ze niet fatsoenlijk konden monteren. Alleen met kieren of overlappingen van de schermen. Gebeld met intergard: Ik mocht ze komen ruilen. Wij hebben 50 euro bezorgkosten betaald en zouden dan naar Almelo moeten rijden om te ruilen. Bij Intergard vielen ze terug op de site waarop de eventuele afwijkingen ingedekt zijn.
Vraag dus bij uw aankoop (zelf koop ik er nooit meer wat) om schermen die allemaal dezelfde afmetingen hebben, om getob met monteren te voorkomen.

VO
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Waardeloos!

Nog nooit zo'n onfatsoenlijk bedrijf meegemaakt. Levertijden duren veel langer dan ze beweren. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch word je als een hond behandeld! Te gek voor woorden...

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
2.3

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Online alles voor tuin

Beoordeling 
 
10.0

Bloembakken online besteld, supersnel geleverd. Kreeg netjes een trackcode doorgemaild. Op mijn vraag om het een dag later te bezorgen werd gelijk aktie op ondernomen.
Kwaliteit erg goed!

Besteld product
Bloembakken
VK
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ik koop nooit meer bij deze winkel

Beoordeling 
 
2.3

Zeer ontevreden over intergard. Communicatie is ronduit slecht. Na 7 dagen stond mijn bestelling nog steeds op in behandeling. na dag 2 dat deze op in behandeling stond een bericht via de gestuurd, van is de betaling goed doorgekomen of blijft deze op in behandeling staan tot hij verstuurd is. nooit wat op terug gekregen. Na 7 dagen proberen te bellen tijdens kantoortijden, 4x niet aangenomen. Boos mailtje gestuurd en aangegeven dat we de order willen annuleren. Daar kwam dan wel redelijk vlot een reactie op, dat de order bij dezen geannuleerd was. Vervolgens krijg ik 11 dagen daarna een melding van de transport dienst dat mijn order in ontvangst genomen is en morgen bij mij bezorgd gaat worden. Pakket geweigerd en terug laten sturen. In het totaal heeft het 32 dagen geduurd voordat ik mijn aankoop bedag terug gekregen heb... Ik koop hier dus nooit van mijn leven meer wat!

Besteld product
Privacy doek
L
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Intergard op 08 December 2017

Helaas hadden we in die tijd een grote computerstoring waardoor de KPN lijnen geregeld uit de lucht waren en het systeem synchronisatieproblemen had. Dit heeft ruim 2 weken geduurd is is gelukkig helemaal opgelost.

Reageer op deze review

Wat een slecht bedrijf!!!

Beoordeling 
 
1.5

Wat een slecht bedrijf zeg! Speeltoestel voor onze dochter aangeschaft. De afmetingen volgens de website waren 2,60m, blijkt 3,60m te zijn! Beschrijving voor in elkaar zetten is in het Pools!!!!
Daarnaast staat op de website dat het incl schommels en haken is en in de titel staat excl. Klantenservice gebeld, in eerste instantie zouden we ze na geleverd krijgen. Ik moest een mail sturen met de orderbevestiging en dan zou het geregeld worden. Na 2 dagen nog geen reactie nogmaals gebeld. We konden fluiten naar de schommels en haken want die hoorde er niet bij. Als je dat zegt dat je niet gaat betalen voor het fatsoenlijk opgelost is, meteen dreigen met deurwaarder.
Nogmaals een e-mail met klacht gestuurd. Tot op heden nog geen reactie. Wat een flut klantenservice!!

FB
Was deze beoordeling nuttig? 4 3

Intergard op 08 December 2017

Geachte mevrouw Bloomberg,

U had het verkeerd artikel besteld, maar we hebben u uit coulance alle bijbehorende speelattributen waaronder de schommels binnen een week gratis geleverd, ook omdat het een cadeau was en we niet wilden dat het kind teleurgesteld zou zijn. De tekst bij de tekening is inderdaad in het Pools maar er zit een hele duidelijke montagetekening bij waarop precies m.b.v. afbeeldingen staat hoe de schommel gemonteerd moet worden.

Reageer op deze review

Barbecue

Vorige week de barbecue ontvangen. Super mooie en stevige kwaliteit. En dat voor zo'n prijs! Overigens erg vriendelijk gadviseerd en te woord gestaan door de klantenservice!
Laat de zon nu maar komen!

R
Was deze beoordeling nuttig? 6 2
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Hout beton schuttingen gekocht, veruit de goedkoopste, bezorging op afspraak met speciaal transport, prachtig product en zeker de moeite waard. Intergard krijgt van mij een warme douche:-)

T
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Onfatsoenlijk behandeld

Beoordeling 
 
2.5

Die onvriendelijke telefonische service. Ik had iets online besteld, maar dat werd niet via mail bevestigd. Dus ik bel ze op om na te gaan of de bestelling wel was geplaatst. Krijg ik direct het verwijt dat ik voor verzenden had gekozen en de "contact betalen bij afhalen".
Ik had dus verkeerd gelezen, maar ik gaf aan dat het niet handig was dat die optie bleef staan wanneer je al voor verzenden had gekozen. Mevrouw snapte volgens mij niet wat ik bedoelde en begon mij zeer hard uit te lachen. Ik ben niet eerder zo onfatsoenlijk behandeld door een bedrijf.

C
Was deze beoordeling nuttig? 8 3
Reageer op deze review

Goeie service

Beoordeling 
 
9.5

Schutting besteld online. Mooie schermen, dikke planken. Ziet er prima uit. Vergeten om een extra paal te bestellen, werd netjes gebeld en kosteloos meegestuurd met de bestelling. Prima bedrijf.

BN
Was deze beoordeling nuttig? 8 1
Reageer op deze review

Super wilgenmatten

Beoordeling 
 
10.0

Zeer mooie wilgenmatten ontvangen van de firma Intergard, dikke stengels en strak ingebonden. Zeer tevreden

P
Was deze beoordeling nuttig? 8 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden!

Beoordeling 
 
10.0

Gisteren de bestelde kliko ombouw ontvangen. Staat echt mooi en netjes! En ook zeer handig in gebruik. Mooie kwaliteit. Bovendien zeer vriendelijke geadviseerd door de klantenservice!

Besteld product
Kliko ombouw
J
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Prima plantenbak

Beoordeling 
 
10.0

Prima plantenbak, verhouding prijs-kwaliteit is top, hiervoor kan je hem zelf niet maken.

Besteld product
Bloembakken
P
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Intergard informatie