Intergard reviews, beoordelingen en ervaringen

www.intergard.eu
 
5.1 (34)
Intergard

34 Intergard reviews

 
(11)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
15 resultaten - getoond 1 - 15
Volgorde

Kunststof schutting bedekking

Beoordeling 
 
1.5

Waardeloze klantenservice, eerst vergeten ze te bellen dat je bestelling klaarstaat. Dan bel je om het op te halen op maandag sta je er wordt je niet geholpen want het kan alleen tussen 12 en 14:00u dus hun wederom geen juiste informatie verstrekt en heb je dus 40km voor nop gereden. Dus bestelling maar geannuleerd ga hun zeker afraden in mn familie en kennissen kring.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Retour bijna onmogelijk

Beoordeling 
 
2.0

In een woord waardeloos. Wij kregen vrij snel nadat wij samen met de buurvrouw een schutting met betonpalen en 2 poorten hadden bestelt deze aangeleverd. Helaas bleek dat het hout was beschadigd en 1 van de schuttingen schuin was. Dat zou dus problemen opleveren bij het plaatsen.

Wij hebben hier een e-mail over gestuurd en uiteindelijk kregen wij bevestiging dat de bestelling opgehaald zou worden door de huis-vervoerder van Intergard.

Eindelijk was er een afspraak ingepland voor vorige week vrijdag maar die werd niet nagekomen. Dan maar op de maandag. Vervoeder heeft flink lopen sjorren en trekken aan de mini pallet waar al het materiaal op staat, dat het hele hekwerk inclusief betonnen palen nu schots en scheef op de stoep staat. Nee, de vervoeder heeft de hele zooi op de stoep laten staan want hij kon dit zo niet laden.

Vervolgens weer gebeld en tot op heden niks vernomen.

Heb bijna de neiging om de hele boel mee te geven aan het grof vuil want hoe het spul er nu staat is heel onveilig. ( spelende kinderen, voorbijgangers)

Advies bestel hier NIET. Waardeloos dit bedrijf

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte kwaliteid

Beoordeling 
 
1.0

Kwaliteit komt niet overeen met dat op de website. Ook klanten service is waardeloos.
Maten komen niet overeen.
Mensen, bestel hier niet!!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ontgoocheld en spijt van bestelling

Beoordeling 
 
2.3

Een maand geleden voor zeer veel geld besteld. Firma geeft aan te leveren in België. Nog steeds niets ontvangen. Nooit antwoord op mails. Bij telefonisch contact wordt er niet vriendelijk even nagekeken wat er aan de hand is en wordt je duidelijk afgescheept.
Elke moeite lijkt teveel. Het kan best zijn dat het druk is maar ze komen hun beloften duidelijk niet na.
Nee voor mij een zeer slechte ervaring. Zijn producten onderweg of niet ( betreft 2 bestellingen) ...niemand weet het. Er valt ook niet af te spreken wanneer het geleverd wordt zodat je niet weet of je de bestelling kan ontvangen.
Ik ben echt ontgoocheld.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Bedroevend slecht

Beoordeling 
 
1.0

Enorm slechte ervaringen met dit bedrijf. Duur, slecht product. Nog slechtere service, zelfs onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. NIET Bestellen hier!

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
1.0

Na bestelling is maar een deel geleverd. Diversen malen contact gezocht met de vraag waar de rest blijft. Krijg geen antwoord, en zodra je belt krijg je een lul smoes als antwoord. Ben nu een jaar verder en heb spullen nog steeds niet!

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
2.3

Extreem slechte service en tot niet klantvriendelijk

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Ik koop nooit meer bij deze winkel

Beoordeling 
 
2.3

Zeer ontevreden over intergard. Communicatie is ronduit slecht. Na 7 dagen stond mijn bestelling nog steeds op in behandeling. na dag 2 dat deze op in behandeling stond een bericht via de gestuurd, van is de betaling goed doorgekomen of blijft deze op in behandeling staan tot hij verstuurd is. nooit wat op terug gekregen. Na 7 dagen proberen te bellen tijdens kantoortijden, 4x niet aangenomen. Boos mailtje gestuurd en aangegeven dat we de order willen annuleren. Daar kwam dan wel redelijk vlot een reactie op, dat de order bij dezen geannuleerd was. Vervolgens krijg ik 11 dagen daarna een melding van de transport dienst dat mijn order in ontvangst genomen is en morgen bij mij bezorgd gaat worden. Pakket geweigerd en terug laten sturen. In het totaal heeft het 32 dagen geduurd voordat ik mijn aankoop bedag terug gekregen heb... Ik koop hier dus nooit van mijn leven meer wat!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Intergard op 08 December 2017

Helaas hadden we in die tijd een grote computerstoring waardoor de KPN lijnen geregeld uit de lucht waren en het systeem synchronisatieproblemen had. Dit heeft ruim 2 weken geduurd is is gelukkig helemaal opgelost.

Reageer op deze review

Wat een slecht bedrijf!!!

Beoordeling 
 
1.5

Wat een slecht bedrijf zeg! Speeltoestel voor onze dochter aangeschaft. De afmetingen volgens de website waren 2,60m, blijkt 3,60m te zijn! Beschrijving voor in elkaar zetten is in het Pools!!!!
Daarnaast staat op de website dat het incl schommels en haken is en in de titel staat excl. Klantenservice gebeld, in eerste instantie zouden we ze na geleverd krijgen. Ik moest een mail sturen met de orderbevestiging en dan zou het geregeld worden. Na 2 dagen nog geen reactie nogmaals gebeld. We konden fluiten naar de schommels en haken want die hoorde er niet bij. Als je dat zegt dat je niet gaat betalen voor het fatsoenlijk opgelost is, meteen dreigen met deurwaarder.
Nogmaals een e-mail met klacht gestuurd. Tot op heden nog geen reactie. Wat een flut klantenservice!!

FB
Was deze beoordeling nuttig? 4 3

Intergard op 08 December 2017

Geachte mevrouw Bloomberg,

U had het verkeerd artikel besteld, maar we hebben u uit coulance alle bijbehorende speelattributen waaronder de schommels binnen een week gratis geleverd, ook omdat het een cadeau was en we niet wilden dat het kind teleurgesteld zou zijn. De tekst bij de tekening is inderdaad in het Pools maar er zit een hele duidelijke montagetekening bij waarop precies m.b.v. afbeeldingen staat hoe de schommel gemonteerd moet worden.

Reageer op deze review

Onfatsoenlijk behandeld

Beoordeling 
 
2.5

Die onvriendelijke telefonische service. Ik had iets online besteld, maar dat werd niet via mail bevestigd. Dus ik bel ze op om na te gaan of de bestelling wel was geplaatst. Krijg ik direct het verwijt dat ik voor verzenden had gekozen en de "contact betalen bij afhalen".
Ik had dus verkeerd gelezen, maar ik gaf aan dat het niet handig was dat die optie bleef staan wanneer je al voor verzenden had gekozen. Mevrouw snapte volgens mij niet wat ik bedoelde en begon mij zeer hard uit te lachen. Ik ben niet eerder zo onfatsoenlijk behandeld door een bedrijf.

C
Was deze beoordeling nuttig? 8 3
Reageer op deze review

Onvriendelijk en schofterig

Beoordeling 
 
2.5

Nadat mijn eerste emails met daarin een vraag over mijn bestelling genegeerd werden, kreeg ik eindelijk een kort af mail terug dat mijn bestelling toch klaar lag. Eenmaal aangekomen werd ik ontvangen door een niet zo klantvriendelijke mevrouw die vervolgens vertelde dat een deel van mijn bestelling niet leverbaar is. Toen ik aangaf dat ik dat jammer vond en dat ik verwacht dat mij in dat geval niet verteld had moeten worden dat ik mijn bestelling mocht komen ophalen, kreeg ik het verwijt dat ik daar niet over moest klagen en dat ik maar naar de bouwmarkt moest gaan.....erg onprofessioneel en onvriendelijke ervaring. De website ziet er verzorgd uit maar als je eenmaal arriveert is het een flinke domper . Eenmalig was dit. Lekker verder kijken!!!:(

R
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Artikel beschadigd .. Wisten er van, jammer..

Beoordeling 
 
2.0

Had een hek besteld via de webshop, zag het in eerste instantie niet erg snel op de webshop staan, maar de bezorging duurde wel 10 werkdagen.. Nou ja prima, dan wacht ik even geen probleem. Toen het hek eenmaal geleverd werd, bleek dat lasnaden los waren en het hek op meerdere plaatsen niet vast zat. De bezorger gaf aan dat zijn collega's hadden gezegd; ach neem maar mee, sommige mensen pakken de bestelling wel beschadigd aan, sommigen sturen je direct weer terug... Umm? Dat is een vreemde gang van zaken.. aangezien ik geen zin had om weer 2 weken te wachten en moeilijk te doen met retourneren, heb ik het maar gelaten voor wat het is. Jammer dat ze van tevoren al wisten dat het hek beschadigd was en deze dan toch zo meegeven. Voor mij in ieder geval geen volgende keer..

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Zeer slecht

Beoordeling 
 
1.8

Heel slecht!
Levering duurde heel lang tot het uiterste leverdatum, toen ik belde kreeg ik geen informatie alleen dat ik dag later gebeld zou worden, wat ze niet deden. Vervolgens product rommelig en beschadigd bezorg, vervolgens door klantenservice echt zeer slecht behandeld, iedereen kreeg de schuld behalve zij.. Hoorde alleen maar "Ja maar!" en tot slot hebben ze de haak erop gegooid!
Ben zo slecht behandeld, totaal geen aanrader!

A
Was deze beoordeling nuttig? 8 1

Van der maarel op 08 Juni 2017

Dit was bij ons ook het geval. Alleen duurde het bij ons 3 weken voor we de helft van de bestelling kregen.
5 weken later kwamen de fruitbomen. Die hadden ze vrijdag 26 mei al op transport gezet.
Dat weekend werd het 33 garden!!!
Takken waren afgebroken en de kersenboom had al bruine bladeren.
Gelijk gebeld en foto's op gestuurd. Werd onbeschoft behandelt door medewerker.
Moest de bomen maar veel water geven!!!?
Nu is het 7 juni. De kersenboom is officieel dood verklaard door een hovenier.

Reageer op deze review

Niet best!

Beoordeling 
 
1.8

Ik bestel veel online maar deze webwinkel maakt het heel bont, erg slechte communicatie.
En 3 maand verder nog steeds mijn planten niet ontvangen.P
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Niet alles was leverbaar, ook al was het bestelbaar op de site, slechte service daarna en terugbetaling duurt zeer lang.

W
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review
15 resultaten - getoond 1 - 15

Intergard informatie

Intergard B.V. tuinartikelen (tuinhout, sierbestrating, speeltoestellen etc. Intergard is importeur, grossier en detaillist van tuinartikelen zoals tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinkasten, vlonders, opbergkasten, bloembakken, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, buitenkleden, tuinhout en meer.

Algemene informatie

Telefoonnummer
-
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (198)
Made.com reviews
 
2.5 (44)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)