Contactformulier

Heeft u vragen? Bekijk alstublieft eerst de FAQ: Veelgestelde vragen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contactgegevens

contact

ReviewSpot

De Ruyterstraat 209
6512 GD NIJMEGEN

KVK: 60870583
BTW: NL8540.96.498.B01

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijzigingen in uw vermelding op Reviewspot

Wilt u iets wijzigen in uw vermelding op Reviewspot? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat uw vermelding wordt aangepast.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over webshops zoals bijvoorbeeld bax shop of zalando dan kunt u contact opnemen met de bewuste webshop zelf. Bovenstaand contactformulier is uitsluitend bedoel voor vragen aan Reviewspot.nl zelf. Heeft u vragen over webwinkels als hollandsnieuwe of simyo of indien u misschien de goedkoopste fietsenwinkel zoekt verzoeken wij u om niet bovenstaand contactformulier te gebruiken maar direct contact op te nemen met de webshops zelf. Het contactformulier is ook niet bedoel om uw webshop reviews online te delen. Uw webshop beoordeling deelt u op de bewuste shoppagina zelf.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.