Fietsenwinkel.nl

www.fietsenwinkel.nl
 
5.2 (46)
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl is de online fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel heeft een grote keuze in merkfietsen en is goedkoper dan de reguliere fietsenwinkel in de straat. Dit is mogelijk omdat zij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina en Puch. Lees hieronder Fietsenwinkel ervaringen en reviews.

46 Fietsenwinkel.nl reviews

 
(7)
 
(10)
 
(5)
 
(8)
 
(17)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Waarschuwing voor fietsenwinkel.nl

Beoordeling 
 
2.5

WAARSCHUWING !
Koop onder geen beding een fiets bij fietsenwinkel.nl
Deze zaak geeft totaal geen service hun organisatie is een diepe elende zowel bij aankoop als aftersale. Ervaring met hun servicepunt is net zo slecht als fietsenwinkel.nl
Ik heb in 2016 3 e-bikes jammer genoeg bij fietsenwinkel.nl gekocht waarvan een Gazelle cityzen c8 de twee andere waren Brinkers hier zijn geen technische problemen mee, behalve met de aflevering, de afgesloten verzekering en facturering zijn niet goed gegaan. Door omstandigheden heb ik weinig kunnen fietsen met de Gazelle cityzen c8. 2500 km in twee jaar. De problemen onstonden bij de e-bike toen ik afgelopen maart hem weer voor het eerst gebruikte. De problemen die er ontstonden zijn, een krakend geluid bij het fietsen en ondersteuning stopte plotseling er mee. Display gaf wel informaties echter geen snelheids aanduiding. Via internet lees ik veel over dezelfde problemen met deze Bosch accu. De garantie was inmiddels verlopen (augustus 2018). Ik ben naar het service punt van fietsenwinkel met de e bike gegaan en waar ook de onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd. Ik heb uitgelegd aan de eigenaar van dit servicepunt gegeven wat de problemen waren. Hierop zei de eigenaar dat dit een kwaal was van de Bosch middenmotor en het type accu van Bosch ook veel problemen gaf, hij zou er toch naar kijken. Na drie dagen heb ik gebeld hoe het ermee stond, de eigenaar vertelde mij dat de motorlager vernieuwd moest worden en aan de batterij kon hij niets vinden wat nu precies het probleem was, waarschijnlijk moest de batterij vervangen worden. Ik heb hem toen verteld dat ik contact op zou nemen met fietsenwinkel.nl en dat ik de fiets bij hem liet staan tot ik bericht had van fietsenwinkel.nl.
Vervolgens contact met fietsenwinkel gehad waar gelijk gezegd werd dat de garantie was verlopen en zij niets konden doen en dat ik maar naar een lokale dealer moest gaan om de fiets te laten repareren. Vervolgens wederom gereageerd dat ik bij een officiël service punt van fietsenwinkel.nl ben geweest voor reparatie van mijn e-bike en dat ik het opmerkelijk vindt dat ik nu naar een lokale dealer moest gaan. Ik heb een bericht hierop terug gekregen dat fietsenwinkel.nl slechte ervaringen had met dit servicepunt. Ik weet nu niet of dit invloed heeft gehad op de huidige problemen( slecht onderhoud uitgevoerd ?). Ik heb Fietsenwinkel.nl gezegd dat er ook nog consumenterecht bestaat dat ik niet mocht verwachten een fiets van deze klasse zo kort na het verlopen van de garantie deze problemen zich zouden kunnen voordoen. Men deed nu een voorstel na aandringen, het voorstel bestond eruit, dat er een mobiele service partner bij mij langs zou komen en ik niet de voorrijkosten hoefde te betalen en dat ik bericht zou krijgen. Na plus minus twee weken ben ik gebeld door een mobiele service partner van fietsenwinkel.nl. Deze man wilde een afspraak maken echter precies in de week dat ik op vakantie was, hij kon geen andere afspraak maken omdat hij er mee stopte. Ik heb hem gevraagd of hij het e.e.a. wilde doorgeven aan zijn opvolger, zodat deze met mij contact kon opnemen, hij zou dit doen. Wederom niets meer gehoord en weer contact opgenomen met fietsenwinkel.nl. Krijg je wederom een standaard antwoord "o wat vervelend voor u" om een lang verhaal kort te maken na deze mail nog div. keren contact gehad ( e mails en telefonisch) er gebeurde niets terwijl men wel had toezegd om het e.e.a. te regelen, de toezegging bestond uit, dat er weer een mobiel service partner kontact zou opnemen. tot opheden is er wederom niets gebeurd.
Het vervelende is dat men in de media door een directielid van Fietsenwinkel.nl standaard opmerkingen maakt van "we zijn te snel gegroeid maar we gaan meer aandacht aan de klant geven" ik merk er weinig van
Ik wil aan de potenciële klanten nogmaals een advies geven, denk goed na alvorens men een fiets koopt, dit om heel veel narigheid te voorkomen. Het advies wat ik aan fietsenwinkel.nl wil geven, ga echt nu de klantenservice verbeteren en neem de verantwoordelijkheid als ondernemer en niet als een "dozenschuiver ".

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

KOOP NOOIT BIJ FIETSENWINKEL

Beoordeling 
 
3.0

Al naar 3x fietsen probleem met het display waar de schroeven zijn uitgevallen. Service die vooraf beloofd was, kan nu toch niet nagekomen worden. Enorme frustraties, maar een correcte oplossing komt er niet.


KOOP NOOIT BIJ FIETSENWINKEL.NL

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte servicve!

Beoordeling 
 
4.0

Beste Klantenservice,

Onlangs heb ik een tweedehandsfiets gekocht bij Fietswinkel.nl
De medewerker in de winkel, die mij overigens goed had geholpen, gaf aan dat de informatie over het aantal gebruikte kilometers niet altijd correct is. De fiets die op het interne systeem van Fietswinkel.nl stond had maar een paar kilometer op de teller staan. De aflevering van de fiets was verder ook prima. Maar het aantal kilometers was niet correct. Er stond ruim 500 km op de teller. Na 1 week waren er al problemen. De batterij viel regelmatig uit en de cilinder van het slot van de batterij zat los. Ik heb contact op genomen met de klantenservice en de fiets zou worden gerepareerd. Helaas was ik mijn fiets 1 week kwijt en moest ik zelf ander vervoer regelen. Na reparatie dacht ik dat alle problemen verholpen waren tot afgelopen donderdag. De ondersteuningsfunctie werkte weer niet! Ik heb dezelfde dag contact opgenomen met de klantenservice. De dame gaf aan dat ik pas op dinsdag een afspraak kon maken om de fiets op te laten halen. Later bleek dat het ook mogelijk was om de fiets op zaterdag op te laten halen. Helaas heb ik op zaterdag niks gehoord en ik heb ook geen mail ontvangen van de klantenservice. Als ik het goed begrepen heb dan ben ik mijn fiets in het ergste geval 2 weken kwijt!
Ik hoop dat het schrijven van deze review zal leiden tot een betere service en een snelle afhandeling van mijn reparatie verzoek.

Mvgr,
Es

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

No Bike - No Client service - No money

Beoordeling 
 
1.0

Find another shop

I ordered and paid for bike in shop (Leuven) on Sunday afternoon (25/11) - actually manager there was only supportive person. I was told by seller that I will revived bike withing 2 weeks. Monday next day I received a call that bike is not available. On web-page bike is still there (10+ days), same as it was when order was done. It is waiting for more victims - web page was never updated - this puts in question other information on the webpage

I never got ordered bike. I was waiting almost 3 weeks to get my money back, constantly sending remainders and calling them. By coincidence I got my money 2 days after I informed Fietsenwinkel.nl about the fact that I already took contact with local police!!!.
Don't pay before delivery.

It seems that they have just a few bikes really available , others are simply marketing trick to attract customers.

Client support DOES NOT EXIST.
I called Fietsenwinkel NL many times, they don't know, they can't do, they don't see even their own mailbox - it is absolutely disappointing.
Fietsenwinkel NL never answered to any email send to the client service.(although automatic replay says that they will answer within 2 days

It took me about 20 emails an 10 phone calls to get where I was before I took any contact with Fietsenwinkel.nl, means having no bike and my own money on my account

Besteld product
Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad 29
B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

3 maanden wachtende op onderdeel...

Beoordeling 
 
1.0

Bijna 3 maanden moeten wachten op een onderdeel voor mijn fiets. Met meerdere mensen gesproken die voor fietsenwinkel werken en er wordt van alles beloofd, maar geen van deze beloftes worden waargemaakt. Je mag verwachten van een partij als fietsenwinkel dat zij hun zaken op orde hebben en de beloftes nakomen, helemaal als je zo een dure fiets bij hen koopt en zij zich voordoen als grote shop met goede service.

KR
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.3

Zeer goed tevreden over fiets winkel Tilburg

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Flutwinkel

Beoordeling 
 
1.0

MTB besteld,

Snel leveren is het enige wat ze goed kunnen.
After service werkelijk waardeloos, externe call centers weten niet wat ze met je aan moeten. Weken wachten op antwoord. Problemen worden slechts gedeeltelijk opgelost.
EN maar weer bellen...

Nooit een fiets kopen daar!

P
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Dramatische klantenservice. Nog nooit zo een slechte service gehad

Beoordeling 
 
2.5

8 weken geleden een accu besteld en betaald. Niets meer gehoord, meerdere malen gebeld. Elke keer weer een toezegging dat de accu over enkele dagen bezorgd zou worden. Tot op heden niets ontvangen.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
6.3

De levering was snel en correct. Maar na twee weken bleek dat de accu niet goed was. Ik ben inmiddels ruim drie weken verder en heb nog geen andere acco. Het telefonisch servicepunt is slecht bereikbaar, want het duurt meer dan 15 minuten voordat je iemand aan de lijn hebt. Tip bel de verkooplijn want die heb wel meteen aan de lijn. Mijn beeld bij deze organisatie is dat ze alleen gefocust zijn op verkopen en hebben geen oog voor het onderdeel service.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
2.7


valt me fietsenwinkel.nl tegen! Fiets besteld met dunne banden. Krijg een fiets met dikke banden, lichtdraadje wat tegen de band aanloopt en een achterspatbord die schreef staat. Verder wilde ik het stuur verstellen wat niet lukt omdat er geen gereedschap bijgeleverd wordt. Naar de winkel in Rijswijk gegaan om het stuur te laten verstellen maar de winkel was om 1030 nog dicht terwijl die om 10 uur open zou gaan. In de middag winkel open maar ook de medewerkers wisten niet hoe ze het stuur konden verzetten. Uiteindelijk gebeld met fietsen winkel.nl en besloten om de fiets te ruilen voor een nieuw exemplaar. Zou binnen een week komen. Na een week zelf maar een gebeld waar mijn fiets blijft. Onduidelijkheid bij de telefoniste. Het blijkt dat de fiets niet met dunne banden wordt geleverd. Ik heb dat bij aankoop nooit te horen gekregen! Ook niemand dit mij beluisteren ook dit mede te delen. Wat denken jullie? Geld is al binnen? Door medewerkster door geschakeld naar verkoop afdeling. Die weet het ook allemaal niet. Geeft het advies om zelf maar een ander uit te zoeken op internet. Jezus! Dus gaan zoeken en uitgekomen op een andere fiets. Deze besteld via een andere medewerker. Kan snel geleverd worden ware het niet dat mijn geld al teruggestort aan het worden is. Waarom??? Heb ik niets over gehoord en heeft niemand mij gevraagd. Nu moet ik dus wachten tot mijn eigen geld terug
gestort is voordat ik mijn fiets wederom kan kopen. Het geld is overigens nog niet teruggestort dus ik zit nog steeds zonder fiets en kan ook niet eens anders een fiets aan schaffen. Ik heb dus nu een probleem met mijn werk.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

onbeschoft

Beoordeling 
 
1.0

Na meerdere bezoeken aan de winkel in Zaandam werd me aangeboden een proefrit te maken op een e-bike. Deze zou naar de winkel worden gehaald zodat ik vrijblijvend een proefrit zou kunnen maken. Na een week was het zo ver. Bij aankomst bij de winkel in Zaandam bleek er niets te zijn geregeld. De fiets was er niet; hij was niet eens aangevraagd. Ik kon nog wel een stukkie op "deze" . rijden zijn de verkoper wijzend op een totaal ander type in een geheel andere prijsklasse. Toen ik aangaf naar een winkel te gaan waar ik wel een proefrit zou kunnen maken werd me nog even als na-trap vermeld dat als ik een winkel vond Fietsenwinkel.nl hem daar wel voor mij wilde bestellen. Klantenservice al aangeschreven maar uiteraard geen enkele reactie. Ik raad een ieder aan naar een echte winkel te gaan. Fietsenwinkel.nl lijkt even goedkoop maar u komt echt bedrogen uit.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Servicepunt Heerhugowaard

Service 
 
2.0

Op 13 mei een aanvraag voor een testrit op een Batavus Wayz E-go Exclusive LTD 2018 gemaakt bij servicepunt Heerhugowaard.
Een keurige bevestiging van deze afspraak ontvangen, we werden verwacht door Joey om 10.00 op 17-05.
Toen wij ons vandaag keurig op tijd bij de winkel meldden bleek deze fiets er helemaal niet te zijn!
Sterker nog, Batavus is nergens in de winkel aanwezig vanwege concurrentiebeleid!
Bij nader inzien valt het me nu pas op dat ook Sparta,Giant en Gazelle afwezig waren....
De verkoper melde nog dat ze ons hadden proberen te waarschuwen dat de fiets er niet was.
Inderdaad bij thuiskomst een mailtje gevonden wat om 09.25 was verzonden!
Het goede nieuws is dat we op de weg naar huis langs Edwin Groen zijn gereden. Wat een geweldig aanbod aan e-bikes. Ze hadden zelfs de Batavus Wayz E-go Exclusive LTD 2018 staan.

Besteld product
Batavus e-bike
MW
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Fijn contact met fietsenwinkel Ede

Beoordeling 
 
8.0

In December een nieuwe fiets besteld, levertijd 24 weken, had ik ervoor over. Bleek uiteindelijk 10 weken te zijn. Op mijn verzoek fiets opgehaald bij de lokatie in Ede (waar ik ook mijn informatie had gehaald) en Ron heeft op een vrijdag heel veel tijd genomen om op al mijn vragen antwoord gegeven, daarbij ook nog een aantal goede tips aand e hand gedaan. Heb de fiets nu in mijn bezit en ben erg tevreden over de lokatie Ede en Ron.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Brain op 02 Augustus 2018

Ik heb alleen maar slechte ervaringen met de winkel in Ede en al helemaal met Ron. Heeft zo vaak beloofd om terug te bellen, waarschijnlijk hebben de medewerkers geen beltegoed.

Reageer op deze review

Prima zaak

Vandaag wederom bij de fietsenwinkel filiaal Kleiweg Rotterdam geweest voor diverse aankopen.
Zéér vriendelijk en deskundig personeel, wat je tegenwoordig bijna nergens meer tegen komt.
Aanrader voor iedereen die wat op fietsengebied wil aanschaffen!!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechtste webwinkel van de Landen

Beoordeling 
 
1.0

Nooit hier een fiets bestellen! Had op 4 december hier een Riese & Müller Roadster Touring HS Heren 45km L besteld omdat ik terug moest beginnen werken 15 januari, tijd genoeg zou je denken? Ik kreeg op 22 december telefoon dat er een misverstand was gebeurd en dat deze fiets niet in België kon geleverd worden. Er was wel een andere fiets die ze zouden kunnen leveren, een gazelle Cityzen speed 2017. Geen probleem voor mij. Op 11 januari krijg ik telefoon dat er iets fout was, de fiets die ik op de site heb besteld kunnen ze niet leveren in Belgie. De telefonist wist niet dat ze deze zelf hadden voorgesteld. Na veel telefoons krijg ik terug een voorstel, een gazelle Cityzen speed 2018 met een opleg van €1400 kunnen ze wel leveren. Dan zullen we wel ergens anders kopen.
Ver weg van deze site blijven!

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zeer teleurstellend

Beoordeling 
 
3.5

In de snelheid van het leven besloten om online een fiets te kopen. Ik wilde advies en maakte gebruik van de aanwezige chat. Die zij na 1 vraag dat ik beter kon bellen of, indien mogelijk ga naar ene winkel van ons in de buurt!
Dat gedaan. De medewerker daar ging mijn vragen niet beantwoorden (wat is beter, handiger etc.) want: of de banden goed waren of niet.. "zo krijgen we de fiets van de fabriek en daar gaan wij ging dingen aan veranderen! Zo kunnen we de fiets goedkoop houden!". Heldere uitleg: bagger service.
Eenmaal een fiets online uitgekozen en gekocht. Bevestiging in mail maar geen datum waarop levering zou plaats vinden. Gebeld - u wordt teruggebeld - volgende dag gebeld - niet teruggebeld? Wat vreemd! Uw fiets.. die is er niet. Staat in back order. Wat niet kan want een fiets met lichte schade gekozen.
Al met al: nee, die kunnen we niet meer leveren.. zal ik u maar helpen met het uitzoeken van een andere fiets?
Nee.. geef mijn geld maar terug. Oh, ja, dat gaat zomaar niet. Daar doen we gemiddeld 5 werkdagen over.
Nee - niet mijn winkel - niet mijn gedachte over service - been there, done that.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bandje wisselen

Beoordeling 
 
9.0

Fietsenwinkel ede.
Supersnelle service. Bandenwissel met 15 min weer buiten.
Top!!!

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fiets gekocht met fietsplan, maar door administratieve fout toch niet!

Beoordeling 
 
2.0

Beste fietsenwinkel.nl, ik ben erg teleurgesteld in de service van fietsenwinkel.nl. Ik heb bij jullie een fiets gekocht met behulp van het fietsplan, dacht ik. Nu blijkt dat jullie verkoper mij verkeerd heeft voorgelicht en ik de aankoop op een verkeerde manier heb verricht, waardoor ik mijn nieuwe fiets niet kan indienen bij fietsplan. Dit kan volgens fietsplan eenvoudig opgelost worden middels een administratieve handeling, maar jullie klantenservice wil deze handeling niet verrichten. Ik heb ALLES geprobeerd om dit toch nog te regelen met de betreffende verkoper en jullie klantenservice, maar de persoon die besloten heeft dat dit niet kan wil mij niet eens te woord staan. En ik mag mijn fiets ook niet meer terug geven omdat ik er al op gereden heb en het te lang geleden is (terwijl de klacht is netjes binnen 100 dagen gemeld is). Je kan je vast voorstellen dat ik dus erg teleurgesteld ben en uit onmacht dit bericht online plaats, en ondertussen ook contact opgenomen heb met mijn rechtsbijstand verzekering want ik ben ten einde raad. Groeten, Sarah Schiffer

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Service Fietsenwinkel.nl / Ede

Service 
 
10.0

Met een defect slot naar Fietsenwnkel.nl Ede
Geweest. Medewerker Ron heeft dit kosteloos opgeknapt. Wilde géén vergoeding!!
Dus ik geef een deze review, en een pluim voor Ron!!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Overweegt u een fiets te kopen bij Fietsenwinkel.nl? Doe het niet!

Beoordeling 
 
4.8

Ik heb mijn fiets nu een paar maanden en de accu laadt niet meer. Naar een servicepunt gebracht. Daar bleek dat ik een online formulier in had moeten vullen om hem ter reparatie weg te brengen, hoe kon ik dat weten? Na het formulier ingevuld te hebben kreeg ik het bericht dat ik mijn fiets over 5 dagen mocht komen brengen bij het servicepunt. Ik had mijn fiets daar al achter gelaten. Een week later bel ik om te vragen wanneer mn fiets klaar is. "Ja, ik heb contact gehad met Fietsenwinkel en ze komen de accu en de lader halen maar ik weet niet wanneer". Ik Fietsenwinkel mailen. Krijg ik het bericht "het lijkt erop dat u uw fiets nog niet heeft afgeleverd bij het servicepunt". Ik Fietsenwinkel bellen. Ik ga het voor u uitzoeken, u krijgt binnen 48 uur reactie van ons. Een paar dagen later krijg ik een mail dat ik hem kan ophalen, hij is gemaakt! ...

Eenmaal thuis ontdek ik dat de servicebeurt, waar ik ook om gevraagd had, niet is uitgevoerd: de ketting ratelt nog overduidelijk door de kettingkast, die zou gespannen worden. Opladen van de accu lukt precies 1x en de keer daarna was hetzelfde probleem terug: hij laadt niet. Is er eigenlijk wel wat gebeurd aan mijn fiets in die twee weken dat ik hem kwijt was?

Weer bellen. Nu naar een ander servicepunt. Netjes via het online formulier, desondanks toch weer de onterechte mail dat "het lijkt of u uw fiets nog niet naar het servicepunt heeft gebracht". Meneer heeft de ketting gespannen en een nieuwe lader erbij gegeven. En hij had het laden getest! Thuis gekomen... Nee hoor, laadt nog steeds niet.

Weer bellen, eerst servicepunt, toen Fietsenwinkel. Servicepuntman zegt 'het moet dus aan de accu liggen, niet aan de lader, Fietsenwinkel moet je een nieuwe accu geven'. Fietsenwinkelknul die bijna niet te verstaan was door gebrekkig Nederlands begreep niet echt wat er aan de hand was, die jongen is echt niet geschikt voor zijn baan. Ik moest en zou eerst mn fiets wéér naar een servicepunt brengen, anders is communicatie tussen het servicepunt en Fietsenwinkel niet mogelijk. De accu direct naar mij sturen is blijkbaar geen optie.

Nu al 3 weken zonder fiets, toch maar voor een derde keer mijn fiets naar het servicepunt gebracht. Ook mijn klacht op klacht.nl zal binnen 48 uur behandeld worden. Dat staat blijkbaar in hun beleid.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Marcus op 18 Maart 2018

Hallo Laury,
Na lang wikken en wegen, gisteren besloten mijn ebike gewoon bij de fietsenwinkel om de hoek te bestellen. Ik betaal er meer voor, maar goede service is onbetaalbaar. Als ik allemaal lees hoe fitesenwinkel.nl met hun klanten omgaan na aankoop, ben ik zeer blij met mijn beslissing.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Fietsenwinkel.nl informatie

Algemene informatie

Merken
 • Gazelle
 • Puch
 • Batavus
 • giant
 • Sparta
 • Cortina
Productgroepen
 • herenfietsen
 • damesfietsen
 • kinderfietsen
 • fietsen
 • omafietsen
 • racefietsen
 • mountainbikes
 • bakfietsen
 • elektrische fietsen
 • crossfietsen
 • MTB
 • sportfietsen
 • e-bikes
Levertijd
voor 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
020-7052800 (lokaal tarief)

Contact met Fietsenwinkel.nl

Klantenservice: 020-7052800 (lokaal tarief)
Vanuit België: 07-8482141
Het Fietsenwinkel klantenservice team is bereikbaar op:
Maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 18:00 uur.

Whatsapp
Stuur een bericht naar 06-15178759
ma t/m vrij 10:00 - 16:00

Bestellen bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel bestaat sinds 2006. Bestellingen gedaan voor 17:00 uur worden de volgende dag geleverd. De kortingen bij Fietsenwinkel.nl kunnen oplopen tot wel vijftig procent! Fietsenwinkel.nl heeft jarenlange ervaring en een hoge kwaliteit fietsen voor prima prijzen. Bij bestellen via de fietsenwinkel webshop heeft u uw fiets snel in huis en is deze pofessioneel gemonteerd.