Fietsenwinkel.nl reviews

www.fietsenwinkel.nl
 
4.6 (62)
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl is de online fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel heeft een grote keuze in merkfietsen en is goedkoper dan de reguliere fietsenwinkel in de straat. Dit is mogelijk omdat zij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina en Puch. Lees hieronder Fietsenwinkel ervaringen en reviews.

62 Fietsenwinkel.nl reviews

 
(8)
 
(10)
 
(7)
 
(12)
 
(26)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Volgende keer niet meer online bestellen

Beoordeling 
 
4.0

Binnen 2 weken al 3 keer problemen met de accu. Wachten nu al meer dan een week op een reactie en kunnen ze niet bereiken.

AL
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte service Cortina E-U1 N3

Beoordeling 
 
1.0


Slechte service Cortina E-U1 N3

20-06-2019 bovenstaande fiets gekocht. Na 2 maanden accu dood. Toen kreeg ik een nieuwe accu (duurde vrij lang). Desondanks blij met de service.

Echter spoedig was de accu echter weer kapot. En de fiets opnieuw ter reparatie aangeboden, dat was 10-12-2019. Omdat de accu weer dood is wilde ik aanvankelijk mijn geld terug, omdat het vertrouwen in het product weg was. Fietsenwinkel.nl gaf aan dat dat niet mogelijk was maar wat ze wel wilden doen is de fiets ophalen bij de fietsenmaker en dan op het hoofdkantoor bekijken. 10 december afgesproken. Echter is de fiets nooit opgehaald. Tot ik vandaag weer belde.

Omdat ik reeds meerdere malen afspraken heb gemaakt wilde ik graag voor en achternaam noteren van de persoon met wie ik de afspraak maak, om later weer naar diegene te kunnen vragen. De achternaam geven ze niet bij fietsenwinkel.nl. Je weet dus absoluut niet met wie je hebt gesproken. Op het moment dat je uberhaupt naar een achternaam vraagt wordt de toon vijandig, dit komt het vertrouwen in fietsenwinkel.nl niet ten goede.

Als het goed is wordt komende week de fiets nu opgehaald en krijg ik nog een week later een leenfiets.

Ik heb spijt als haren op mijn hoofd van de aankoop bij fietsenwinkel.nl , en ik vind de klantenservice onfatsoenlijk en ondermaats.

Het liefste zou ik willen dat ik mijn geld terug krijg omdat fietsenwinkel mij een slechte fiets heeft geleverd. Als het geld kost zijn ze zelf helaas niet zo happig. Ik ben er in getrapt... en het hoogst haalbare is dat ik straks na een half jaar ellende alsnog een normale fiets krijg.

Vriendelijke groet,
Koos

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte fiets en DRAMATISCH SLECHTE SERVICE !

Beoordeling 
 
3.0

Slechte fiets en DRAMATISCH SLECHTE SERVICE !

In augustus een E-Bike type Victesse Atlas gekocht voor mijn zoon. Hij moet dagelijks 30km fietsen dus met met extra accu-capaciteit.
Door verkoper beloofde actieradius 70km.

Over de fiets:
- Motor slaat meestal niet aan
- Actieradius slechts 30km
- Achterwiel loopt aan (naaf probleem)
- Condens in display

Over de Service: (Heeft u even?)
- Mijn zoon heeft de fiets inmiddels 2 maanden niet kunnen gebruiken in 3 maanden tijd.
- Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt beloofd dat je teruggebeld wordt, maar je hoort vervolgens niets meer.
- Meerdere keren met mijn fietsendrager bij het servicepunt gestaan, omdat de fiets klaar zou zijn. Helaas iedere keer zonder fiets weer naar huis.
- Reparaties worden niet volgens afspraak uitgevoerd of klachten worden compleet genegeerd.
- het management verschuild zich achter de helpdesk en het servicepunt.
- je voelt je een roepende in de woestijn. Het is om gek van te worden. Uren lang in de wacht met irritante muziek.
- Ik zou gebeld worden door afdeling escalatie, maar helaas weer niks gehoord.
Kortom voor mij NOOIT WEER fietsenwinkel.nl. Wees gewaarschuwd!

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestel hier niet

Beoordeling 
 
1.8

Dure fiets gekocht. Vanaf het begin af aan problemen mee gehad.
Meerdere keren ter reparatie geweest. Problemen niet opgelost.
Willen geen geld teruggeven. Doortrapt gemeen.

Mijn geld kwijt en een kapotte onbruikbare fiets van 1000 euro.
Ik bestel hier nooit meer wat.
Ik betaal nog liever 100 euro extra bij een ander waarvan ik weet dat zij hun klanten tenminste helpen.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Gaat iets goed mis daar

Beoordeling 
 
1.3

Kopen gaat perfect, maar als er dan vervolgens iets is gaat het verschil slecht. De mensen zijn vriendelijk en willen je helpen, maar ze hebben het veel te druk en alles gaat constant mis. Als je van een degelijke service houdt zou ik hier absoluut niks kopen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Willen heel snel rijk worden van jouw centen!

Service 
 
1.0

Koop hier aub helemaal niets! Bij de koop is niets te gek maar eenmaal gekocht neemt het bedrijf geen enkele verantwoording meer. Verkeerde informatie bij aankoop, geen service! En zeer slechte communicatie. Alle onderstaande klachten zijn door mij te onderschrijven. Snel geld verdienen en de klanten moeten vooral niet reclameren! Wat een drama bedrijf!

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

service? Wat is dat?

Service 
 
1.0

In eerste instantie blij met de nieuwe fiets. Al ging dat ook niet helemaal soepel. Nu na 1.5 jaar was er wat mis met de actieradius van de fiets. Keurig opgehaald. ( Veel later dan de planning). Geen leenfiets helaas. Was wel de bedoeling. Miscommunicatie kan gebeuren. Maar nu bijna een maand verder. De fiets is nog niet gemaakt en een leenfiets is niet voor handen. WAAR IS MIJN FIETS? Bellen en mailen heeft geen zin. elke keer zeer welwillende mensen aan de lijn die van alles beloven, maar er gebeurt dus helemaal niks.
"We wachten nog op een onderdeel", " het onderdeel is niet geleverd", " meneer uw fiets is klaar, bent u niet gebeld?". " Meneer uw fiets is nog niet klaar, ik wil hem wel brengen, maar dan heeft u een kapotte fiets". Enz enz.
Waardeloos.

TW
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

R. Dankers op 09 Januari 2020

Beste,
Wat is er dan mis met de aktieradius van uw fiets? Ik vraag het omdat ik zelf ook een e-bike heb van Fietsenwinkel.nl en de batterij boet wel heel erg snel aan actieradius in. Na zo'n 3000km gefietst te hebben in 1 jaar tijd kan ik met mijn Accu (Bafang, 480Wh ) waar ik initieel 120km mee kon fietsen nu nog maar 65km fietsen zonder op te laden. Ik vraag me dus af of er meerdere mensen zijn die hetzelfde probleem hebben. Mvg, R. Dankers

Reageer op deze review

Koop hier nooit iets!

Beoordeling 
 
1.0

Koop hier nooit iets! Ik heb drie weken geleden een fiets gekocht. Toen ik hem ophaalde had ik te maken met een ronduit onbeschofte verkoper. De fiets bleek vrijwel direct defect te zijn (accu die voortdurend uitviel). Pas na vier dagen kon mijn fiets worden opgehaald. Dit is inmiddels twee weken geleden en ik heb niets meer van fietswinkel.nl gehoord. Als ik contact opneem, kan niemand mij iets vertellen, behalve telkens dat het zal worden uitgezocht en er binnen 48 uur contact zal worden opgenomen. Vervolgens krijg ik enkel automatisch gegenereerde berichten. Het lijkt erop dat ik juridische stappen zal moeten ondernemen om terugbetaling af te dwingen.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

goede service

Service 
 
10.0

Ik heb mijn Brinckers Brooklyn al ruim 2 jaar en heb er alleen maar plezier van.
Onlangs merkte ik dat er een schroefje miste van mijn slot. Kennelijk los getrild.
Ik mailde filiaal Rijswijk om te vragen of zij dat konden repareren. Ik kon vrijwel direct langskomen, op zaterdag, en binnen een kwartier verliet ik de zaak met een gerepareerd slot. Ik hoefde niets te betalen.
Dat vind ik goede service. Bedankt daarvoor!

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Een uiterst ongelukkig huwelijk

Beoordeling 
 
3.0

Ik heb momenteel mijn tweede brinckers le mans en heb wederom veel problemen (gehad). Ik ben eigenlijk de fiets liever kwijt dan rijk, maar jammer genoeg kon hij blijkbaar alsnog gerepareerd worden. De problemen die ik onder andere met de eerste Brinckers heb gehad is constant uitval van electronica. Bij de tweede wederom problemen met uitval, kettingkast kapot en nieuw display omdat deze het niet meer deed. Dit wat betreft de fiets.

Met name ervaar ik nog meer problemen in de service en merk wederom dat ik vaak van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Het is zacht uitgedrukt dat we geen gelukkig huwelijk hebben. Met name op het gebied van communicatie gaat veel mis.
Het bedrijf voor onderhoud en fietsenwinkel.nl hebben geen goede onderlinge communicatie. Het begon voor enkele maanden terug al dat ik voor onderhoud een afspraak had gemaakt, ik moet hier ongeveer 12km voor fietsen omdat er bij mij geen servicepunt in de buurt zit. Uiteindelijk bevestiging op de mail gehad van de afspraak maar op de dag van onderhoud was er wat misgegaan want er was geen fietsenmaker. Ik stond toevallig met nog iemand uit Oldenzaal die ook voor niets was gekomen en een afspraak had. Uiteindelijk netjes de eerste servicebeurt bij een locale fietsenmaker kunnen uitvoeren en direct vergoed gekregen door fietsenwinkel.nl
Iets later viel de fiets vaak uit, gaf storing teken, mijn kettingkast was eraf geknapt en deed het display niet meer. Wederom 12km op een kapotte fiets naar Enschede. Het technische probleem was zo verholpen, er moest een nieuw display op en kettingkast moest besteld worden. Weer een nieuwe afspraak voor deze onderdelen moeten maken. Bij montage bleek de kettingkast niet te passen en was deze te klein, dus daar moest weer een nieuwe afspraak voor gemaakt worden. o
Ook maar meteen mijn tweede onderhoudsbeurt er achteraan gepland omdat ik anders alleen voor de kettingkast op en neer moest. In de tussentijd is mijn fiets er ineens helemaal mee opgehouden en deed helemaal niets meer. Ik heb fietsenwinkel.nl direct gebeld. Zij hebben een reparatieverzoek doorgezet naar het onderhoudsbedrijf en vertelden geen leenfiets of een mogelijkheid tot ophalen te hebben. Daarnaast gaat het onderhoudsbedrijf over de leenfietsen. Hiermee contact gehad en zij gaven aan waarschijnlijk de fiets ter plekke niet te kunnen repareren en ook geen leenfietsen in Enschede te hebben. We hebben de afspraak voor onderhoud en het monteren van de kettingkast geannuleerd omdat hij aangaf dat fietsenwinkel.nl wel de mogelijkheid had de fiets op te halen en een leenfiets zou kunnen leveren. Wederom met fietsenwinkel.nl afgestemd en de klantenservice gaf aan dat het onderhoudsbedrijf dit niet had mogen adviseren. De medewerkster van de klantenservice gaf aan dat een leenfiets waarschijnlijk niet op voorraad was en er een andere afdeling hierover ging. Ik heb gevraagd door te verbinden maar dit kon niet. Ik zou uiterlijk over 1 werkdag teruggebeld worden. Na 1 werkdag nog niet teruggebeld en de dag daarop een ultimatem gesteld gezien ik afhankelijk ben van mijn fiets. Uiteindelijk die middag teruggebeld en de klantenservice gaf aan dat er helemaal geen probleem met mijn fiets was. De fietsenmaker van het servicepunt in Enschede was op mij aan het wachten en kon het probleem van de kettingkast zo verhelpen . Uitgelegd dat ik deze in overeenstemming met het onderhoudsbedrijf had afgezegd en weer uitgelegd dat mijn fiets helemaal niets meer doet en dit ook al meermaals aan de klantenservice uitgelegd had.
De medewerkster van de klantenservice zou het een en ander voor mij uitzoeken en dat heeft ze netjes gedaan. Alsnog na veel moeite is een week later mijn fiets opgehaald en heb een goede leenfiets mogen ontvangen en dit is allemaal netjes en goed afgestemd.
Medewerkers van de klantenservice hebben mij ook altijd netjes te woord gestaan en proberen mee te denken. Ik merk alleen dat samenwerking tussen afdelingen, onderhoudsbedrijf en de gehele registratie niet goed gaat. Klantenservice is over het algemeen snel en goed bereikbaar.
Ondanks de vriendelijke medewerkers zou ik graag dat onze wegen gescheiden zouden kunnen worden en ik een betrouwbaar merk bij de locale fietsenmaker zou kunnen kopen.

GV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Fietsenwinkel.nl informatie

Algemene informatie

Merken
 • Gazelle
 • Puch
 • Batavus
 • giant
 • Sparta
 • Cortina
Productgroepen
 • herenfietsen
 • damesfietsen
 • kinderfietsen
 • fietsen
 • omafietsen
 • racefietsen
 • mountainbikes
 • bakfietsen
 • elektrische fietsen
 • crossfietsen
 • MTB
 • sportfietsen
 • e-bikes
Levertijd
voor 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
020-7052800 (lokaal tarief)

Contact met Fietsenwinkel.nl

Klantenservice: 020-7052800 (lokaal tarief)
Vanuit België: 07-8482141
Het Fietsenwinkel klantenservice team is bereikbaar op:
Maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 18:00 uur.

Whatsapp
Stuur een bericht naar 06-15178759
ma t/m vrij 10:00 - 16:00

Bestellen bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel bestaat sinds 2006. Bestellingen gedaan voor 17:00 uur worden de volgende dag geleverd. De kortingen bij Fietsenwinkel.nl kunnen oplopen tot wel vijftig procent! Fietsenwinkel.nl heeft jarenlange ervaring en een hoge kwaliteit fietsen voor prima prijzen. Bij bestellen via de fietsenwinkel webshop heeft u uw fiets snel in huis en is deze pofessioneel gemonteerd.