Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl
0   1  

www.fietsenwinkel.nl
 
5.8 (34)
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl is de online fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel.nl heeft jarenlange ervaring en een hoge kwaliteit fietsen voor prima prijzen. Bij bestellen via de fietsenwinkel webshop heeft u uw fiets snel in huis en is deze pofessioneel gemonteerd. Fietsenwinkel heeft de grootste keuze in merkfietsen. Fietsenwinkel.nl is goedkoper als de reguliere fietsenwinkel in de straat. Dit is mogelijk omdat zij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina en Puch.

Bestellen bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel bestaat sinds 2006. Bestellingen gedaan voor 17:00 uur worden de volgende dag geleverd. De kortingen bij Fietsenwinkel.nl kunnen oplopen tot wel vijftig procent!

34 beoordelingen over Fietsenwinkel.nl

 
(7)
 
(9)
 
(4)
 
(6)
 
(9)
Beoordeling 
 
5.8
 
6.5
 
4.8
 
4.6
 
7.3
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Albert
Beoordeling 
 
8.0

Fijn contact met fietsenwinkel Ede

In December een nieuwe fiets besteld, levertijd 24 weken, had ik ervoor over. Bleek uiteindelijk 10 weken te zijn. Op mijn verzoek fiets opgehaald bij de lokatie in Ede (waar ik ook mijn informatie had gehaald) en Ron heeft op een vrijdag heel veel tijd genomen om op al mijn vragen antwoord gegeven, daarbij ook nog een aantal goede tips aand e hand gedaan. Heb de fiets nu in mijn bezit en ben erg tevreden over de lokatie Ede en Ron.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bob

Prima zaak

Vandaag wederom bij de fietsenwinkel filiaal Kleiweg Rotterdam geweest voor diverse aankopen.
Zéér vriendelijk en deskundig personeel, wat je tegenwoordig bijna nergens meer tegen komt.
Aanrader voor iedereen die wat op fietsengebied wil aanschaffen!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bert
Beoordeling 
 
1.0

Slechtste webwinkel van de Landen

Nooit hier een fiets bestellen! Had op 4 december hier een Riese & Müller Roadster Touring HS Heren 45km L besteld omdat ik terug moest beginnen werken 15 januari, tijd genoeg zou je denken? Ik kreeg op 22 december telefoon dat er een misverstand was gebeurd en dat deze fiets niet in België kon geleverd worden. Er was wel een andere fiets die ze zouden kunnen leveren, een gazelle Cityzen speed 2017. Geen probleem voor mij. Op 11 januari krijg ik telefoon dat er iets fout was, de fiets die ik op de site heb besteld kunnen ze niet leveren in Belgie. De telefonist wist niet dat ze deze zelf hadden voorgesteld. Na veel telefoons krijg ik terug een voorstel, een gazelle Cityzen speed 2018 met een opleg van €1400 kunnen ze wel leveren. Dan zullen we wel ergens anders kopen.
Ver weg van deze site blijven!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bart
Beoordeling 
 
3.5

Zeer teleurstellend

In de snelheid van het leven besloten om online een fiets te kopen. Ik wilde advies en maakte gebruik van de aanwezige chat. Die zij na 1 vraag dat ik beter kon bellen of, indien mogelijk ga naar ene winkel van ons in de buurt!
Dat gedaan. De medewerker daar ging mijn vragen niet beantwoorden (wat is beter, handiger etc.) want: of de banden goed waren of niet.. "zo krijgen we de fiets van de fabriek en daar gaan wij ging dingen aan veranderen! Zo kunnen we de fiets goedkoop houden!". Heldere uitleg: bagger service.
Eenmaal een fiets online uitgekozen en gekocht. Bevestiging in mail maar geen datum waarop levering zou plaats vinden. Gebeld - u wordt teruggebeld - volgende dag gebeld - niet teruggebeld? Wat vreemd! Uw fiets.. die is er niet. Staat in back order. Wat niet kan want een fiets met lichte schade gekozen.
Al met al: nee, die kunnen we niet meer leveren.. zal ik u maar helpen met het uitzoeken van een andere fiets?
Nee.. geef mijn geld maar terug. Oh, ja, dat gaat zomaar niet. Daar doen we gemiddeld 5 werkdagen over.
Nee - niet mijn winkel - niet mijn gedachte over service - been there, done that.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Theo
Beoordeling 
 
9.0

Bandje wisselen

Fietsenwinkel ede.
Supersnelle service. Bandenwissel met 15 min weer buiten.
Top!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Sarah
Beoordeling 
 
2.0

Fiets gekocht met fietsplan, maar door administratieve fout toch niet!

Beste fietsenwinkel.nl, ik ben erg teleurgesteld in de service van fietsenwinkel.nl. Ik heb bij jullie een fiets gekocht met behulp van het fietsplan, dacht ik. Nu blijkt dat jullie verkoper mij verkeerd heeft voorgelicht en ik de aankoop op een verkeerde manier heb verricht, waardoor ik mijn nieuwe fiets niet kan indienen bij fietsplan. Dit kan volgens fietsplan eenvoudig opgelost worden middels een administratieve handeling, maar jullie klantenservice wil deze handeling niet verrichten. Ik heb ALLES geprobeerd om dit toch nog te regelen met de betreffende verkoper en jullie klantenservice, maar de persoon die besloten heeft dat dit niet kan wil mij niet eens te woord staan. En ik mag mijn fiets ook niet meer terug geven omdat ik er al op gereden heb en het te lang geleden is (terwijl de klacht is netjes binnen 100 dagen gemeld is). Je kan je vast voorstellen dat ik dus erg teleurgesteld ben en uit onmacht dit bericht online plaats, en ondertussen ook contact opgenomen heb met mijn rechtsbijstand verzekering want ik ben ten einde raad. Groeten, Sarah Schiffer

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Sietze
Beoordeling 
 
10.0

Service Fietsenwinkel.nl / Ede

Met een defect slot naar Fietsenwnkel.nl Ede
Geweest. Medewerker Ron heeft dit kosteloos opgeknapt. Wilde géén vergoeding!!
Dus ik geef een deze review, en een pluim voor Ron!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Laury
Beoordeling 
 
4.8

Overweegt u een fiets te kopen bij Fietsenwinkel.nl? Doe het niet!

Ik heb mijn fiets nu een paar maanden en de accu laadt niet meer. Naar een servicepunt gebracht. Daar bleek dat ik een online formulier in had moeten vullen om hem ter reparatie weg te brengen, hoe kon ik dat weten? Na het formulier ingevuld te hebben kreeg ik het bericht dat ik mijn fiets over 5 dagen mocht komen brengen bij het servicepunt. Ik had mijn fiets daar al achter gelaten. Een week later bel ik om te vragen wanneer mn fiets klaar is. "Ja, ik heb contact gehad met Fietsenwinkel en ze komen de accu en de lader halen maar ik weet niet wanneer". Ik Fietsenwinkel mailen. Krijg ik het bericht "het lijkt erop dat u uw fiets nog niet heeft afgeleverd bij het servicepunt". Ik Fietsenwinkel bellen. Ik ga het voor u uitzoeken, u krijgt binnen 48 uur reactie van ons. Een paar dagen later krijg ik een mail dat ik hem kan ophalen, hij is gemaakt! ...

Eenmaal thuis ontdek ik dat de servicebeurt, waar ik ook om gevraagd had, niet is uitgevoerd: de ketting ratelt nog overduidelijk door de kettingkast, die zou gespannen worden. Opladen van de accu lukt precies 1x en de keer daarna was hetzelfde probleem terug: hij laadt niet. Is er eigenlijk wel wat gebeurd aan mijn fiets in die twee weken dat ik hem kwijt was?

Weer bellen. Nu naar een ander servicepunt. Netjes via het online formulier, desondanks toch weer de onterechte mail dat "het lijkt of u uw fiets nog niet naar het servicepunt heeft gebracht". Meneer heeft de ketting gespannen en een nieuwe lader erbij gegeven. En hij had het laden getest! Thuis gekomen... Nee hoor, laadt nog steeds niet.

Weer bellen, eerst servicepunt, toen Fietsenwinkel. Servicepuntman zegt 'het moet dus aan de accu liggen, niet aan de lader, Fietsenwinkel moet je een nieuwe accu geven'. Fietsenwinkelknul die bijna niet te verstaan was door gebrekkig Nederlands begreep niet echt wat er aan de hand was, die jongen is echt niet geschikt voor zijn baan. Ik moest en zou eerst mn fiets wéér naar een servicepunt brengen, anders is communicatie tussen het servicepunt en Fietsenwinkel niet mogelijk. De accu direct naar mij sturen is blijkbaar geen optie.

Nu al 3 weken zonder fiets, toch maar voor een derde keer mijn fiets naar het servicepunt gebracht. Ook mijn klacht op klacht.nl zal binnen 48 uur behandeld worden. Dat staat blijkbaar in hun beleid.

Was deze beoordeling nuttig? 

Marcus op 18 Maart 2018

Hallo Laury,
Na lang wikken en wegen, gisteren besloten mijn ebike gewoon bij de fietsenwinkel om de hoek te bestellen. Ik betaal er meer voor, maar goede service is onbetaalbaar. Als ik allemaal lees hoe fitesenwinkel.nl met hun klanten omgaan na aankoop, ben ik zeer blij met mijn beslissing.

Reageer op deze review
N Klok
Beoordeling 
 
2.5

Zeer zeer slecht

Heel slecht behandeld door de medewerkers.
We hadden een fiets besteld en hadden een email ontvangen dat de fiets was verzonden.
Dus had ik de volgende dag vrij gevraagd om de fiets in ontvangst te nemen, omdat de fiets er in de middag nog niet was heb ik zelf heen gebeld en bleek de fiets niet meer leverbaar.
Omdat ik vrij had genomen en mijn zoon de teleurstelling moest vertellen wou ik graag van hun kant een oplossing maar die zat er niet in.
Er werd gezegd dat ik maar een andere fiets moest bestellen die er een beetje op lijkt. Pffff
Ben echt slecht benaderd en er werd niet mee gedacht. Voor mij nooit geen fietsenwinkel.nl meer of een fietsenwinkel die daar onder valt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bram van den Oever
Beoordeling 
 
3.8

Wat een slechte service

Wat een beroerde services.

Ik bestel een fiets met twee kinderzitjes. Neem er op aanraden van de verkoper een verzekering bij. Wat ik krijg is een fiets met maar 1 sleutel (wat voor de verzekering een probleem is). Mag zelf een kopie bestellen die ze wel terug zouden betalen (een kopie dus geen officieel axa sleutel). Op de vraag of dit voor de verzekering acceptabel is wordt niet geantwoord.

Het eerste kinderzitje wordt op tijd geleverd, de tweede drie dagen later. Blijkt dat het zitje echter totaal niet compleet is en er simpelweg wat dingen in een doos zijn gegooid en naar ons zijn opgestuurd.

Ten derde was de fiets (het voor rek) al beschadigd bij levering (verf van het voor rek af). Op de vraag wat ze daar aan gingen doen kreeg ik geen antwoord.

Ten vierde was de fiets niet goed afgesteld (bleef doortrappen in bepaalde versnellingen). Kreeg ik een meneer aan de telefoon die me vertelde dat ik een filmpje op het internet kon bekijken om de versnellingen goed af te stemmen, kon ik zelf wel oplossen vond men (dus als je niet handig bent nooit een fiets kopen hier).

Ik was er helemaal klaar mee en heb de dame aan de andere kant van de lijn verteld dat ze alles mochten komen ophalen en dat ik mijn geld terug wil. Nu maar hopen dat dat wel lukt….

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Puch
  • Batavus
  • giant
  • Sparta
  • Cortina

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.