Telecom

 
10.0 (6)
123Order
123order is de webshop voor uw kleurrijke smartphoneaccessoires.
Technologie staat nooit stil en nieuwe producten zien dagelijks het voetlicht.
Wij doen rechtstreeks zaken met fabrikanten en kunnen daardoor tegen uitstekende prijs-kwaliteit onze producten aanbieden.
123order staat voor service, klantvriendelijkheid en snelle levering!
 
4.4 (5)
Belcompany

BELCOMPANY is al 15 jaar een toonaangevende telecom retailer in Nederland. Met 180 vestigingen door het hele land is de BelCompany een herkenbare partij voor iedere consument die op zoek is naar een mobiel abonnement, of prepaid pakket. Naast de 180 winkels heeft de Belcompany ook een Webwinkel.

Belcompany.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie en biedt de mogelijkheid om met iDEAL, creditcard of onder rembours te betalen. In Nederland zijn bedrijven als Belsimpel.nl en Mobiel.nl grote concurrenten van Belcompany. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld worden de volgende werkdag dag gratis afgeleverd door een professionele koeriersdienst. Klanten kunnen hun bestelling daarbij op ieder adres in Nederland laten bezorgen.

 
9.4 (78)
Fixmijntelefoon

Fixmijntelefoon.nl is er voor al uw telefoon- en tabletreparaties! Merken als Apple, BlackBerry, HTC, LG, Nokia en Samsung zijn altijd in goede handen bij Fixmijntelefoon.nl. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele of A-kwaliteit onderdelen, daarnaast biedt Fixmijntelefoon.nl standaard drie maanden garantie op reparatie. Fixmijntelefoon.nl is altijd scherp in prijs en probeert haar klanten van de beste service te voorzien. Fixmijntelefoon.nl is actief in Heemskerk, Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Zaandam en Amsterdam.

 
7.6 (26)
Chinaphone

Bij ChinaPhone.nl koopt u voor de laagste prijs de beste Chinese smartphones. Zij hebben een grote selectie chinese smartphones, met duidelijke specificaties en snelle levertijden. Al de pakketjes worden verzekerd en aangetekend opgestuurd met DHL. U heeft vaak binnen 4 dagen uw telefoon binnen! Met ChinaPhone's unieke Quality Control wordt iedere telefoon voordat deze verstuurd wordt gecontroleerd op gebreken en functionaliteit. Zoekt u een Chinese telefoon en wilt u bestellen in de beste webshop? Ga dan nu naar ChinaPhone.nl!

 
8.3 (30)
galaxyworld

GalaxyWorld is een specialistische webshop voor smartphones en tablets. We hebben een breed scala aan producten waaronder: OTG kabels, OTG Hubs, OTG adapters en allerlei andere handige kabels, stekkers en pluggen. Daarnaast heeft GalaxyWorld een breed assortiment aan Qi technologie. Denk aan draadloze opladers, wireless receivers, Qi covers en inlays. Je vindt bij GalaxyWorld ook adapters in alle soorten en maten, voor thuis, onderweg en in de auto. Galaxyworld staat voor echte service en klanttevredenheid. Mail wordt snel beantwoord en wij staan altijd klaar met een oplossing mocht er onverhoopt toch iet mis gaan...wat natuurlijk zo weinig mogelijk gebeurt ;-)