Simyo
0   1  

www.simyo.nl
 
6.1 (61)
simyo

SIMYO heeft altijd goede aanbiedingen. Simyo is aanbieder van sim only abonnementen, prepaid abonnementen en prepaid internet. De organisatie wil zich onderscheiden door eenvoud, service en lage tarieven. Met Mijn Simyo kun je online je eigen abonnement zelf eenvoudig beheren. Via de website kun je in je eigen account je bundel samenstellen zodat je altijd zo goedkoop mogelijk kunt bellen.kpn-netwerk

De voordelen van Simyo:

SIMYO maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Je kunt er dus vanuit gaan een goede ontvangst te hebben. KPN heeft net als Vodafone overal een goede dekking. Grote concurrenten zijn Youfone en Simpel. De contracten van zijn maandelijks opzegbaar. Via de functie op de website kunt u alles zelf online regelen op Simyo.nl. Een geheel gratis klantenservice en geen dure winkels. Geen overbodige diensten en tarieven. Gewoon simpele en lage tarieven bij Simyo.

61 ervaringen met Simyo

 
(17)
 
(13)
 
(8)
 
(10)
 
(15)
Beoordeling 
 
6.1
 
6.7
 
6.6
 
4.7
 
6.3
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Bas
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
3.0

Voor "weinig bellers" ongeschikt.

Bel je *af en toe* en wil je toch internet in het *buitenland* (email, maps, info opzoeken, enz.),
dan ben je bij Simyo slecht af.
Ik begrijp dat een bedrijf geld moet verdienen, maar waarom moet alles zo afgestemd zijn op de grote grijze massa?
Een beetje bedrijf heeft een goed oog voor bepaalde doelgroepen of houdt er rekening mee.
(Wat moet je met een -vast-4 ons-kaas-verpakking- wanneer je elke dag één plak kaas neemt. Dit geheel terzijde.)

Wanneer mijn tegoed op is, ga ik op zoek naar een andere provider.
Ik hoor graag van Simyo welke provider Simyo aanbeveelt. (weinig bellen, prepaid, internet ook in het buitenland)
Laat de uitingen van begrip maar zitten, daar heb ik de zolder vol mee ;-) :-)

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 17 Mei 2018

Hoi Bas,

Bedankt voor je review!

Als je af en toe belt en wilt internetten in het buitenland, is het inderdaad handiger om een provider te zoeken die dit wel aanbiedt. Met onze prepaid simkaarten kan je alleen internetten in Nederland. In het buitenland kan je alleen bellen, gebeld worden of sms'en. Internetten is helaas niet mogelijk met de prepaid. Omdat er veel vraag naar is, denken wij wel aan om dit ooit mogelijk te maken. Maar wanneer, weten we niet.

Ik hoop dat je een provider vindt die bij je past.

Fijne dag!

Groetjes,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van Andrea
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Al 4 jaar zeer tevreden klant!

Ik ben zeer tevreden over Simyo.
De bundels zijn gemakkelijk aan te passen.
Ook is de gebruiksdata eenvoudig en duidelijk in te zien.
Wanneer je bijna je datalimiet hebt bereikt krijg ik altijd een melding via sms.

De nadelen vind ik (die overigens niet opwegen tegen de pluspunten);
Ik ben een keer over mijn beldata gegaan, ik besloot toen,om hogere kosten te voorkomen, wat extra minuten te kopen via mijnsimyo. Ik had verwacht dat ik op deze manier mijn "beldata schuld" had opgelost. Maar de kosten van de extra minuten werden erbij opgeteld. Dit was vooraf niet duidelijk aangegeven vind ik. Wellicht een verbeterpuntje!

Als laatste merk ik dat mijn 3G-netwerk het niet doet wanneer ik in het buitenland ben (Duitsland). Terwijl de provider van mijn vriend wel verbinding had. Ik vraag mij af waar dat aan kan liggen.

Nogmaals, buiten de paar aandachtpuntjes is het een top concept en bedrijf!

Groetjes,
Andrea

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 05 Februari 2018

Hoi Andrea,

Bedankt voor je mooie review! Het is altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Ook zijn we blij met je feedback, bedankt daarvoor! Wat betreft je problemen met internet in Duitsland, dat moeten we kunnen oplossen! Het lijkt er op dat er ergens een instelling nog niet helemaal goed staat. Kun je op Mijn Simyo bij Instellingen > Netwerkinstellingen controleren of de optie 'internet in het buitenland' aan staat? Loop vervolgens je instellingen op je telefoon voor internetten in het buitenland door via onze Toestelhulp op de website. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice via een van de vele kanalen.

Ik wens je een fijne dag!

Groetjes,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van Lisa
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ga nooit naar simyo

Simyo is het slechtste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. De eerste 3 maanden van je abbonement gaan goed daarna zijn er alleen maar problemen. Zoals het inzien van je verbruik is niet up to date waardoor je extra hoge rekeningen betaald achteraf wat dan je eigen schuld is. Niet mee willen werken als het niet in hun straatje ligt. Als je belt om te betalen worden er hoge administratiekosten voor in rekening gebracht. Als je je abbonement op wil zeggen dan zijn er echt heeel veel problemen zoals meer dan 10 keer miscommunicatie wat in mijn ogen geen toeval meer kan zijn. Bellen en dan zou het geregeld zijn en dan word er beweerd dat je nooit gebeld zpu hebben. Of ze weten niet waar je het over hebt of ze vertellen je allemaal een ander verhaal of prijs. Goed advies blijf erbij weg. Er zijn veel betere providers...

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 22 December 2017

Hoi Lisa,

Jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent met je ervaringen bij Simyo. Ik snap dat je ontzettend baalt van een hoge rekening, uiteraard wil je dan ook goed geholpen worden met een antwoord.

Op het moment dat er een factuur open komt te staan, sturen we herinneringen per e-mail. Na verloop van tijd kunnen er administratiekosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van hoe lang de factuur open staat. Deze kosten worden niet pas in rekening gebracht op het moment dat je belt met onze klantenservice. Heb je onze e-mails ter herinnering van het betalen van je factuur gelezen?

Ik wil graag met je meekijken naar wat er allemaal is gebeurd. Zo kan ik nagaan wie je heeft geholpen en wat hier is besproken. Kun je per e-mail je gegevens toesturen? Dit mag, met eventuele vragen, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van Martine
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

fijne provider

Zeer fijne en betrouwbare provider . Heb er al 3 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo.

Alle voordelen op een rijtje
- Betrouwbaar KPN Netwerk, je hebt dus overal bereik
- Maandelijks gratis aanpassen, op vakantie minder kosten
- Regel alles zelf via Mijn Simyo, ook via de app
- Snel en stabiel mobiel internet
- Al 4 keer op rij als beste getest!
- Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting 10 euro korting krijgen:
https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#x81DgB

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 17 Maart 2017

Hoi Martine,

Wat een fijne review om te lezen! Ik ben heel blij dat jij zo tevreden bent over Simyo. Wij zijn andersom ook héél blij met jou. Goed dat je ook de tip van de Vriendendeal met iedereen deelt. Zo kunnen bestaande Simyo klanten korting vergaren als ze een andere aansluiting aanmelden. Super handig!

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van lisa
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Betrouwbaar en Betaalbaar

Al enkele jaren zeer tevreden over Simyo, Je kan elke maand je bundels omhoog en omlaag bijstellen, prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig. Je kan daarnaast handig je gebruik volgen op Mijn Simyo of je Mijn Simyo app. Ook heeft Simyo leuke manieren om klanten te belonen door acties zoals vriendendeal: https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#5fg5fo Bestellen via deze link zorgt voor 10 euro euro tegoed bij een sim-only abonnement, en 5 euro voor prepaid. Leuke is dat ook nieuwe klanten mogen meedoen aan deze actie. Hierdoor heb ik al een jaar lang geen maandelijkse abonnementskosten.

https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#5fg5fo

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 22 Maart 2016

Hoi Lisa,

Heel goed om te zien dat je zo tevreden bent met Simyo als provider. Ik wil je bedanken voor je complimenten en je positieve review. Ik wens je heel veel succes met jouw VriendenDeals.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Hoi Lisa op 21 Mei 2016

Wij zijn ook blij dat je tebreden bent, jammer dat je ons verlaten hebt.

webcare T mobile

Reageer op deze review

Review van Malou
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijne en betrouwbare provider . Heb er al 3 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo.

Alle voordelen op een rijtje
- Betrouwbaar KPN Netwerk, je hebt dus overal bereik
- Maandelijks gratis aanpassen, op vakantie minder kosten
- Regel alles zelf via Mijn Simyo, ook via de app
- Snel en stabiel mobiel internet
- Al 4 keer op rij als beste getest!
- Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting pakken.
https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#x81DgB

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 09 Maart 2016

Hoi Malou,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Simyo als provider. Bedankt voor deze positieve review en heel veel succes met jouw VriendenDeals.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van Eenontevredenklant
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Onbetrouwbare provider

Ik was tevreden met mijn vorige provider. Echter gebruik ik nu nauwelijks meer mijn mobiel om te bellen of smsen daarom ben ik op advies van fam. overgestapt naar Simyo met alleen bel/sms abo. De eerste maand kreeg ik een rekening met data verbruik terwijl ik alleen bel en sms abo heb. De 2de maand blijkt dat ik naar een Britse nummer heb gesmst terwijl ik van niets wist. Ik gebruik geen whatsapp/twitter/facebook of andere sociale media. Ga ik naar het buitenland blijkt dat er smsen via mijn mobiel is verstuurd wat niet door mijn eigen toedoen is gebeurd. Ik heb geen smslogs voor de betreffende dagen. Als ik dan aan Simyo vraag naar welk nummer ik dan zou hebben verstuurd kunnen ze me niet vertellen, maar ze kunnen mij wel ervoor berekenen. Ik heb tmobile/ben/telfort/kpn gehad en had hier nooit problemen mee. Bij bijvoorbeeld Vodafone worden alle nummers gewoon netjes vermeld in de specificatie, maar Simyo geeft alleen centrale nummer waar je niets aan hebt, zeker niet als je de berichten niet zelf hebt verstuurd. Ik lees op hun forum dat meerdere mensen hier last van hebben. Wat een onbetrouwbare provider. Ik heb spijt dat ik overgestapt ben naar Simyo. Laat je niet verleiden door hun reclame en zogenaamd goede service.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 12 Februari 2016

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over Simyo. Ik wil graag kijken of ik wat voor u kan doen. Hiervoor heb ik wel uw gegevens nodig. Het is niet de bedoeling dat u deze openbaar plaatst.

Ik wil u daarom vragen om ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons forum www.simyo.nl/forum.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Reageer op deze review
Review van hogenakmp
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

NIET DOEN!

Simyo werft met fraaie woorden en reclame van de Consumentenbond. Ook lijkt het dat je gewaarschuwd wordt bij overschrijding van je limiet. Maar dat geldt alleen voor je internetlimiet. Voor de bellimiet krijg je geen waarschuwing. Als je over de limiet heen gaat, is het kassa voor Simyo. Trap er niet in!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Christina Hendrika
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

kan niet beter.

Zeer correcte provider . Heb er al 4 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo. De voordelen. 
Alle voordelen op een rijtje

Betrouwbaar KPN Netwerk

Maandelijks gratis aanpassen

Regel alles zelf via Mijn Simyo

Snel en stabiel mobiel internet

Al 4 keer op rij als beste getest

Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting pakken. 

http://www.simyo.nl/vriendendeal/9zo4fq

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Christa
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Klasse provider

Hallo ik wil dit even kwijt.
Ik heb een abbo bij Simyo,en dat bevalt mij prima.
Ten eerste ze zijn goedkoop.
Gratis nr. behoud/ en maandelijks aanpassen
Kpn netwerk (dus overal bereik)
Prima klantenservice
En ze hebben een viendendealshop waar je korting mee kunt verdienden.
Ik heb er ook een ,en als je er een abbo in afsluit dan verdien je 10€ korting.
Via de onderstaande link.

http://www.simyo.nl/vriendendeal/zg5tdq

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Sam hoogeveen
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

klasse provider.

Hoi ben al drie ben een super provider. Altijd bereik (kpn netwerk ) een zeer goede en vriendelijke klantenservice. Ik raad het iedereen aan. En daarom heb ik een shop geopend bij de vriendendeal van simyo. Ieder die er een abbo in afsluit krijgt 10 euro KORTING en ik ook. Daarom een link naar mijn shop.
http://www.simyo.nl/vriendendeal/q9rjz7

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van KD
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0

Geen respons

Mijn moeder heeft (had) een abonnement bij simyo; alleen bellen en sms'en. Nou betaald ze blijkbaar al maanden voor internetgebruik terwijl dit helemaal niet kan. Hier tweemaal over contact gezocht me simyo via de mail, een reactie zou binnen een werkdag komen.. Nu twee maanden verder nog niets vernomen en inmiddels ook overgestapt naar een andere provider.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 26 Augustus 2015

Beste KD,
Wat vervelend voor uw moeder dat er internet is gebruikt terwijl dat duidelijk niet de bedoeling was.
Het hoort natuurlijk ook niet zo te zijn dat er niet op mails gereageerd wordt. Simyo probeert altijd elke vraag te beantwoorden, al is dat per e-mail binnen drie werkdagen.
Zou u een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het gebruikte e-mailadres en het telefoonnummer waar het om gaat?
We proberen dan als nog na te gaan wat er is misgegaan.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van caren
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Contractbreuk door Simyo en KPN!!

Fatima (Simyo Nederland)
6 mei 15:45

Beste mevrouw Dekkers,

Wij vinden het jammer dat u uw abonnement bij ons wenst op te zeggen.

Het is mogelijk om uw abonnement kosteloos op te zeggen als aangetoond kan worden dat op de postcode waar u verblijft slechte dekking is van het KPN netwerk.

Kunt u ons aangeven op welk postcode u problemen met het netwerk ervaart?

Postcode doorgegeven.
Zowel KPN als simyo geven toe: GEEN DEKKING

Contract beeindigen me hoela.

U heeft toch bereik op uw huisadres!!>??

Daar heb je toch geen mobile tel. voor?


FOEI KPN en Simyo

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Marije
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Simyo opniew op nummer 1

Omdat ik erg tevreden ben over Simyo raad ik Simyo aan iedereen aan.
Gratis nummerbehoud, geen verassingen achteraf en bellen op het betrouwbare netwerk van KPN.

je kunt iedere maand je bundel aanpassen, erg flexibel dus.
Maar als je kiest voor een maand abonnement dan kun je als je dat zou willen iedere maand opzeggen en zit je niet zoals bij alle andere providers minimaal een jaar aan je abonnement vast.

En als je bestelt via http://www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Groeten Marije

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Niels

Allen niet het geval.

Bij ons is altijd vol bereik wifi.
De kans dat de telefoon overschakeld is er eigenlijk niet.
De verbruikte mb's zijn niet eens haalbaar in die paar minuten,
Ik heb tenslotte bijna nooit een keer 3G.
Mijn telefoon stond zelfs uit.
En daarbij een waarschuwing heb ik niet gehad !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van niels
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Slecht

De 1e maand zat ik gelijk al een klein beetje over mijn internet bundel.
Mijn internet gebruik is niets veranderd sinds het nieuwe abonnement ???:S:S:S:S
Heel vreemd na jaren een abonnement van maar 500mb te hebben gehad nooit eroverheen geweest en nu heb ik een van 1000mb en dan gaat het mis.... ????
En niet eens bericht dat je er overheen gaat?????????

2e maand goed opgelet niks aan de hand.
3e maand word ik verrast met een rekening van 109 euro..
Door buiten bundel internet?
Ten 1e: Ik gebruik geen Facebook twitter enz.
Ten 2e: Mijn tel updates staan uitgeschakeld zelfs niet uitzichzelf updaten bij wifi.
Heb zelfs gecontroleerd of er flimpjes op de whatsapp zijn gezet die ik op misschien op die dagen heb gekeken ook dat is niet het geval.

Heeeeeeel vreemd.
Ben absoluut niet tevreden over Simyo.
Ze moeten het dus schijnbaar hebben van mensen die eroverheen gaan????
Zie steeds terug dat meerdere mensen hetzelfde probleem hebben.
Als ik nou een intensieve internet gebruiker was kon ik er nog inkomen maar de bedragen worden aangegeven op de meest gekke tijden en dagen dat ik niet eens kan internetten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 04 Maart 2015

Beste Niels,

Wij vinden het vervelend voor u dat u zo geschrokken bent van de hoge internetkosten.

Internetverbinding kan op verschillende manieren ontstaan. Ook als u zelf niet bewust aan het internetten bent, kan uw telefoon nog internet verbruiken.

Automatische updates kunnen een reden zijn waardoor er Mb’s worden verbruikt. In uw bericht heeft u al aangegeven dat dit niet de oorzaak is. Ook kan uw telefoon gegevens synchroniseren. Daarbij kan uw telefoon automatisch overschakelen naar het mobiele netwerk wanneer uw Wifi verbinding hapert of zwak is. Als u deze overschakeling wilt voorkomen, dan raden wij u aan de optie ‘Internet op je mobiel’ uit te schakelen op Mijn Simyo.

Op het moment dat u 50 % en 100 % van uw internetbundel heeft verbruikt, dan worden er sms-berichten verstuurd. Als u na de 100 % sms nog internet, dan ontvangt u van ons geen melding.
Ook op de Mijn Simyo pagina en de Mijn Simyo app staat de hoeveelheid Mb’s die u nog overheeft voor de huidige maand. Tevens ziet u door de melding “Internetverbruik bijgewerkt t/m: datum tijdstip” tot wanneer uw verbruiksgegevens zijn verwerkt.

In sommige telefoons heeft u de mogelijkheid uw datagebruik bijhouden van verschillende apps. Wanneer u meer wilt weten over deze instellingen dan raden wij u aan onze blog “Krijg inzicht in het datagebruik van je apps” https://www.simyo.nl/blog/krijg-inzicht-het-datagebruik-van-je-apps/?_ga=1.266311951.1870463137.1423828012 en “Nooit meer over je mobiele datalimiet heen” https://www.simyo.nl/blog/nooit-meer-over-je-mobiele-datalimiet-heen/ door te nemen.
Ook zijn er verschillende apps zoals Onavo Count en My Data Manager die voor meer inzicht in uw internetverbruik kunnen zorgen.

Wij hopen dat de bovenstaande uitleg voor verheldering heeft gezorgd. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons een e-mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Lisa van Ewijk
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Al jaren tevreden klant

Ik ben al bijna 3 jaar trouwe klant bij Simyo. Ik ben hier beland omdat in vergelijking tot andere sites mijn maandelijkse kosten vele malen lager zouden zijn. En inderdaad, maandelijkse kosten waren veel lager. Vroeger was het een soort van hobby om hoge telefoonrekeningen te sparen, maar sinds simyo vallen die reuze mee. Natuurlijk heb ik hier en daar nog wel eens een uitschieter maar wanner je merkt dat dit vaker voorkomt kan je makkelijk je bundel aanpassen..Ook andersom trouwens, dus als je altijd teveel betaald. Daarnaast zijn de leveringskosten echt oprecht geweldig. Ik heb voor studie enkele maanden in china stage gelopen en daar is helaas mijn telefoon gestolen. Door in te loggen op mijn simyou heb ik eenvoudig zonder hoge telefoonkosten te moeten maken een nieuwe simkaart kunnen aanvragen en deze laten opsturen naar China. Zo ver van huis met je telefoon als vrijwel enige contact middel is zo'n snelle service echt heel erg gewaardeerd.
Goede punten Sim Only:
korte abonnementen mogeliljk
lage tarieven
Aanpasbaar per maand -> zowel + als -
leuke aanbiedingen

voor leuke sim-only deals van simyo kan je kijken op deze link:
http://www.simyo.nl/vriendendeal/5fg5fo

Slechte punten Sim Only:
Buiten je bundel bellen of internetten is echt direct merkbaar in je factuur. verhogen van je aantal mb's of bel min. kost slecht n enkele euro meer.... dit is niet eens te vergelijken met de buitenbundelkosten. wanneer je dus ziet dat je regelmatig erover zit verhoog, maar ook andersom want het is zonde om te betalen voor de katse viool..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Douwe
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Simyp prepaid

Ik was eerst abonnee bij tele2. Alleen ze konden het zelfde abbonement niet meer aabieden. Toen las ik over goede ervaringen van Simyo. Zou mijn oude nummer meenemen maar omdat dat lang duurde en ik eigenlijk ook wel nieuw nummer wou hebben belde ik naar klantenservice van Simyo waarop medewerker zei u kunt nu u simkaart via internet ook wel activeren dan kan u gelijk bellen. Want ik had het Simyo pakketje al in huis. Zo gezegt zo gedaan zag dat simkaart geactiveerd was en de mobiel die werkte. Echter dit was paar dagen voor weekend en toevallig keek ik op Simyo en zag tot mijn verbazing dat er een bedrag van 30 euro op rekening stond van smsen omdat dat buiten de bundel viel. En dat terwijl ik sms onbeperkt heb. En medewerker daar niks over had verteld en dat ik gewoon gebruik kon maken van de gsm. Had klacht via internet ingedient maar daar hoorde ik echter niks van. Alleen kreeg ik een bericht om de klantenservice te beoordelen. Heel vreemd heb gebeld met klantenservice mijn probleem uitgelegd. Man zei sorry kunnen we niks aan veranderen u moet gewoon betalen dat bedrag

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 02 Januari 2015

Beste,

Bij Simyo begint uw abonnement pas als uw nummer is overgezet. Wanneer u afziet van nummerbehoud, of uw nummerbehoud wordt afgewezen, vragen we u contact op te nemen met de klantenservice om door te geven of u wilt dat we de bundels en daarmee het abonnement starten. Dit om te voorkomen dat u op twee plaatsen tegelijk abonnementsgeld betaalt.
Graag kijken wij nog eens naar uw situatie, omdat u aangeeft een medewerker te hebben gesproken. Deze had u er inderdaad op moeten wijzen dat uw abonnement nog niet van start was gegaan, en dat er dus buiten bundel kosten in rekening zouden worden gebracht bij het gebruik van de simkaart. Dat gaan we dus graag na.

Wilt u ons daarvoor een email sturen met uw 06nummer, postcode en huisnummer? Die email mag u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Suzan
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Simyo, mijn nummer 1

Simyo is voor mij de nummer 1 SimOnly aanbieder die er is!
Dit omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent en waarbij je zelf alles makkelijk kan regelen via de Simyo website.
En als je bestelt via http://www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Was deze beoordeling nuttig? 

Christien op 20 Oktober 2014

Hey, waarom vind ik op deze website precies hetzelfde comment..?

http://telecomervaring.nl/ervaringen-met-simyo/


mavazi zegt:
16 Juni 2014 om 22:09
Prijs 55555 Levering 55555 Ondersteuning 55555 Totaal oordeel 55555
Simyo is voor mij de nummer 1 Simonly aanbieder die er is!
Dit omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent en waarbij je zelf alles makkelijk kan regelen via de Simyo website.
En als je bestelt via www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Suzan op 20 Oktober 2014

Goedemorgen Christien,
Voorheen was mijn nickname Mavazi en nu gewoon mijn eigen naam.

Simyo is naar mijn inziens en trouwens ook van de consumentenbond de nr 1 telecom provider van Nederland.

Fijne dag.

Gr,
Suzan

Reageer op deze review
Review van ferry
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opgelicht

Helaas is mijn vrouw ruim een jaar gelden opgelicht door Simyo, een rekening van 600 euries voor 2 maanden was het gevolg. Ze zouden wel even het abonnement omzetten van de vorige provider, dat ging mis, maar ze kon wel gaan bellen met het nieuwe nummer. Voordat ze daar gebruik van had moeten maken, had ze een link aan moeten klikken die een half jaar daarvoor door Simyo gestuurd was, helaas vergeten, buiten de bundel geïnternet, niemand die ons waarschuwt van Simyo, we kregen nog wel 100 euro terug uit coulance, nou, nou, wat geweldig van deze oplichters bende, NOOIT GEEN SIMYO MEER>

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 17 Oktober 2014

Beste ferry,

Wij begrijpen dat het erg vervelend is geconfronteerd te worden met hoge facturen.

Bij aanvang van het abonnement communiceert Simyo dat wanneer een aanvraag nummerbehoud wordt afgewezen, er contact dient te worden opgenomen met onze Klantenservice om de abonnementsbundels te activeren. De bundels worden namelijk niet automatisch geactiveerd wanneer u besluit om af te zien van nummerbehoud of wanneer overzetting van het nummer niet (meer) mogelijk is. Dit om te voorkomen dat u bij twee providers abonnementskosten betaalt.

Ook in de welkomstmail en de e-mail die u ontvangt na activatie van de simkaart maken wij hiervan een melding.
Wanneer een klant ondanks deze meldingen toch gebruikmaakt van de aansluiting, zonder aan te geven dat de bundels geactiveerd dienen te worden, worden er buitenbundelkosten in rekening gebracht.
Wij betreuren het dat deze informatie bij u toch niet bekend was, en zullen blijven kijken hoe wij hier nog beter over kunnen informeren.

Om de kwestie voor u te kunnen nagaan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het mobiele nummer waar het over gaat en ‘Reviewspot’. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review

Review van Cindy
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Simyo is de beste prepaid aanbieder van Nederland

Wij van de website Prepaidsimkaart.net hebben afgelopen jaar een onderzoek gedaan onder alle prepaid aanbieders binnen Nederland. Wij onderzochten o.a. de service, de tarieven, de kwaliteit van het netwerk, de beoordeling van de consument en het zelfservice systeem.

Op basis van al deze informatie hebben wij alle providers gerangschikt en kwam simyo als beste prepaid van Nederland uit de bus! Lees het artikel hier
Simyo is dus de beste prepaid provider in Nederland geworden in 2013. Tot nu toe lijkt het er weer op dat Simyo ook in 2014 de beste gaat worden, wij zullen de resultaten van 2014 naar verwachting in Q1 van 2015 publiceren en zullen deze uiteraard dan met de consument delen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ana
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte aanbieder

geen service
geen bereik
hoge kosten
wachttijden van hier tot tokio

Geen goed woord voor.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 30 September 2014

Beste Ana,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze diensten. We willen graag weten waarom je deze beoordeling hebt gegeven.
Wil je daarom je 06 nummer en je adresgegevens, samen met een omschrijving van je probleem/vraagstuk willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Met vriendelijke groet,

Simyo webcare

Reageer op deze review
Review van Peter
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
5.0

So-so

Zoals bij eigenlijk alle aanbieders is het makkelijk om te bestellen en is de levering ook snel, vooral natuurlijk bij sim only. Het blijft echter oppassen, want blijkbaar is er 1 ding wat telecom aanbieders niet af kunnen leren en dat is mensen een beetje voor te gek te houden, of een beetje te misleiden. Niet echt natuurlijk, want dat mag niet, maar het is veel te makkelijk om zonder dat je het door hebt weer een extra jaar (!) aan een abonnement vast te komen zitten, door je bundel te gaan, etc.

Als simyo (onderdeel van KPN geloof ik) gewoon eens eerlijk, open en transparant zo zijn, een goed product zou leveren en de mensen met meer respect behandeld (in plaats van als ongeschreven doel *lijken* te hebben om mensen een poot uit te draaien zodra er ook maar ergens een legale kans voor is) - dan zouden ze de allereerste telecomaanbieder ooit zijn die dat doet.

Dus:
- geen hoger tarief als je buiten je bundel gaat, *behalve* als je daarvoor op dat moment *voor dat gesprek specifiek* kiest (als je bijvoorbeeld perse moet bellen en je bundel op is). Bijvoorbeeld met een stem die zegt 'uw bundel is op, druk op 1 om toch te kunnen bellen tegen hoger tarief van X euro per minuut'). Default: bundel op = niet kunnen bellen.

- geen rare streken zoals (naar boven) afronden op de minuut. Gewoon eerlijk zijn en per seconde in rekening brengen.

- gewoon je bundel mee kunnen nemen onbeperkt lang, mensen hebben daarvoor betaald dus het is matig om dat elke maand af te pakken als je het toevallig niet helemaal opgebruikt hebt.

- gewoon op kunnen zeggen wanneer je dat wilt, zonder voorwaarden hoe dan ook.

Alle bovenstaande punten heb je bij simyo NIET. Wat je wel hebt is een handige website, je kunt hier je bundel kostenloos aanpassen en de prijs is scherp.











Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 30 September 2014

Beste Peter,

We vinden het jammer om te lezen dat je van mening bent dat wij onze klanten een beetje voor de gek houden of een beetje misleiden.
Wij doen namelijk juist onze best om onze klanten zo duidelijk mogelijk te informeren en daarnaast zoveel mogelijk zelf de controle te geven over hun abonnement en verbruik.

Allereerst geven we je de controle doordat je zowel via Mijn Simyo als via de Mijn Simyo app zelf het verbruik van je bundels te allen tijde in de gaten houden om te voorkomen dat je buiten je bundel verbruik hebt en er hierdoor extra kosten ontstaan.
Kom je erachter dat je wat te veel of juist te weinig minuten, sms’jes of MB’s hebt, dan kan je dit voor de volgende maand wijzigen. Bij Simyo heb je namelijk de mogelijkheid om elke maand je bundels zowel naar boven als naar beneden te wijzigen.

Daarnaast informeren we op onze website onze (potentiële) klanten dat wij gesprekken naar boven afronden. We begrijpen uit je bericht dat je dit graag anders zou zien, maar hierin zijn we geen uitzondering op andere providers. Een SecondeBellen propositie wordt maar door enkele providers aangeboden.
Ook geven we op onze website aan dat onze bundels een geldigheid hebben van een maand. Onder andere op deze manier kunnen we onze prijzen zo scherp houden.

Tot slot heb je bij Simyo de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijks abonnement of een abonnement met een looptijd van een jaar. Wanneer je kiest voor een maandelijks abonnement, dan kan je elke maand je abonnement beëindigen.
Wanneer je hebt gekozen voor een jaarcontract en de contractstermijn van een jaar is verlopen, verlengen wij het abonnement niet automatisch met een jaar, maar wordt het een maandelijks opzegbaar abonnement. Behalve natuurlijk wanneer onze klanten zelf hebben aangegeven om hun abonnement te willen verlengen met een jaar.

We hopen dat we aan de hand van deze uitleg je ongenoegen wat weg hebben kunnen nemen.

Vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Cedric op 30 September 2014

Dag,

Ik denk dat je het juist hebt verwoord. Ik heb voor mijzelf ook al besloten om de volgende keer wanneer ik voor mijn dochter een abonnement afsluit extra te letten of maandelijks ongebruikt tegoed niet verdwijnt (is dat geen pikken?) en of er geen melding komt wanneer je over je tegoed heen bent en of er niet asociaal wordt afgerond in het voordeel van de provider ( is dat ook geen pikken en zijn daar wettelijk geen afspraken over vastgelegd)
1 ding is duidelijk wanneer je deze afwegingen meeneemt in het maken welke provider voordelig is dan zal Simyo er zeker niet als voordelig uitspringen!

Reageer op deze review
Review van Cedric
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

€6,- per minuut

Mijn dochter had omdat ze steeds bij het bellen in iemands voicemail kwam veel gesprekken van 2 of 3 seconden. Omdat deze per keer naar 1 minuut worden afgerond ging ze extra hard door haar bundel heen. Waardoor het hogere tarief in rekening werd gebracht. Dus 2 seconden =€0,31
Als reactie op mijn gesprek over buiten bundel bellen kreeg ik een mail als antwoord dat het kwam door de vele keren dat er een korte verbinding was geweest.. Maar dat ze het jammer vinden dat ik de factuur niet begrijp. Hoe moet ik begrijpen dat er voor 1 minuut ongerekend €6,- in rekening wordt gebracht!!!,! Voor een bundel van €12, werd ongeveer €36 in rekening gebracht

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 03 Oktober 2014

Beste Cedric,

Wij hebben bij het bericht hieronder een reactie geplaatst.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Cedric
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Belazerij

Voor mijn dochter dacht ik goedkoper uit te zijn met een simyo sim only ipv prepaid. Helaas ze gaat er door heen en door absurde bedragen voor buiten bundel bellen is de rekening 3x het normale bedrag. Dit zou komen door dat alle gesprekken naar bovenaf worden afgerond in tijd op hele minuten en dat buiten bundel bellen €0,31 per minuut is. Ik wilde daarom alvast mijn contract wat tot halverwege 2015 loopt alvast willen opzeggen vanwege technische redenen kan dit pas 3 maanden voor de opzegdatum kunnen. Volgens mij wordt ik enorm belazerd.

Was deze beoordeling nuttig? 

cedric op 23 September 2014

Het wordt nog gekker, mijn dochter bleek zeer veel gesprekken van 2 a 3 sec. Te hebben gehad omdat ze steeds contact kreeg met een voicemail die ze vervolgens direct afbrak. Maar omdat alles wordt afgerond naar 1 minuut ging ze extra door haar bundel heen. Gevolg dat 2 seconden als €0,31 wordt afgerekend! Deze uitleg wordt door Simyo bevestigd met de mededeling dat ze het jammer vinden dat ik de factuur niet begrijp. Hoe kan je begrijpen dat 2 of 3 seconden €0,31 kost. Omgerekend is dat €6, per minuut leg uit!

Simyo Webcare op 03 Oktober 2014

Beste Cedric,

Wij vinden het erg vervelend dat u niet op de hoogte was van onze tarieven en de afronding van de minuten. Veel korte verbindingen met de voicemail kunnen er dan inderdaad voor zorgen dat de bundel snel op gaat.
Het verloop van de bundel kunt u via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app te allen tijde inzien, zodat u niet verrast wordt door een hoge factuur.
Wij hebben inmiddels contact met u via onze eigen kanalen over het beëindigen van uw contract.
Wij zullen daar dus via email verder over communiceren.

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

Reageer op deze review

Review van Christina Maria
Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Contact waardeloos, slechte service.

Nog niet zo lang geleden heb ik Simyo overal een 10 voor gegeven daar kom ik nu op terug want na verschillende e-mailtjes gestuurd te hebben met een vraag over mijn belminuten heb ik tot op heden nog geen reactie ontvangen. Dit is erg onbeschoft en zeker niet klantvriendelijk! Waardeloos Simyo, toen ik pas klant was werd er zelfs de moeite genomen om mij terug te bellen. Zo zie je maar dat als een bedrijf groter wordt de klant niet meer op nummer 1 staat of het zal wel dat er aan mij niet veel verdient wordt. Nee valt mij achteraf goed tegen, dus een 10 voor service had ik niet moeten geven, gelukkig kan ik dit via deze site nog laten weten.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 19 September 2014

Beste Christina Maria,

We vinden het erg jammer om deze ervaring hier te lezen. Wanneer u ons een email stuurt, is het nog steeds de bedoeling om u binnen 3 werkdagen van een antwoord te voorzien. Vaak zijn wij al veel sneller zelfs. Regelmatig wordt daarbij inderdaad even de telefoon gepakt om zeker te zijn dat de uitleg goed begrepen wordt.
Ik kan u verzekeren dat de klant voor Simyo nog steeds op 1 staat. Ik vrees daarom dat uw email niet bij ons is aangekomen. Ik wil u daarom vragen om uw vraag nogmaals te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw mobiele nummer en "Reviewspot". Dan zullen wij die zo snel mogelijk oppakken.
Wij hopen daarmee weer op het niveau van uw eerdere beoordeling te komen.

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Allesmakkelijk.nl
Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Goed

Goed website

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Christina Maria
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

7jaar ben ik klant en het bevalt prima!

7 jaar ben ik klant en het bevalt mij prima. Ik ben van prepaid overgestapt naar 300 bel minuten voor maar 3,00 euro per maand en daar heb ik genoeg aan. Waar vind je zo'n provider? Fijn dat je alles makkelijk via "Mijn Simyo " kunt regelen en bekijken. Betalen via ideal vind ik geweldig.
Ik hoop dat dit zo blijft heb ik toch nog het gevoel over mijn eigen portemonnee te beschikken.
Verschillende mensen heb ik Simyo geadviseerd en tot nu toe met alle tevredenheid.
Dat ik via ideal betaal kan zijn dat ik nog in het oude systeem zit, dit even voor de goede orde mocht het bij andere klanten niet meer zo zijn. Dit is mijn belevenis bij Simyo.
Groetjes, Christina Maria .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van John
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Het lijkt allemaal heel mooi wat ze aanbieden, maar het is in mijn ogen pure misleiding. De service is echt van bedroevend niveau. De positieve commentaren die hier zijn te vinden zullen ook wel van medewerkers / eigenaren zelf zijn, want op het moment dat je in contact treedt met de klantenservice merk je direct wat voor amateuristisch bedrijf het is.

Ik zou iedereen afraden om in zee te gaan met dit bedrijf. En ik zou ook niet reageren op aanmaningen en incassobureau's. Laat het maar voor het gerecht komen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 29 Juli 2014

Beste John,

Erg jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over onze service. Wij vinden het juist erg belangrijk om op een transparante en eerlijke manier met onze klanten om te gaan. Uit uw bericht maak ik niet op waar u tegenaan bent gelopen. Mocht u willen dat we nogmaals naar uw situatie kijken, dan raden wij u aan om contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Reviewspot.

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Suzan
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Simyo is voor mij de nummer 1 SimOnly aanbieder die er is!
Dit omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent en waarbij je zelf alles makkelijk kan regelen via de Simyo website.
En als je bestelt via http://www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Was deze beoordeling nuttig? 

Herman op 21 Juli 2014

Leuke promotie tekst. Te doorzichtig dit.

Reageer op deze review

Review van Tom
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Service minder dan optimaal

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van leenders
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik vind simyo zeer slecht geen bereik en sluiten je na de 2de het erinnering af als je hebt betaald kun je wachten ben ernstig ziek en heb telefoon nodig masr na 3 dagen nog niet asngesloten ga toch echt verder met hogere instantie

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 07 Juli 2014

Beste leenders,

Bij Simyo komt de factuur rond de derde donderdag van de maand online. De week daarna wordt er een eerste poging gedaan om het bedrag van uw rekening af te schrijven. Wanneer deze mislukt ontvangt u een eerste herinnering waarmee u het bedrag alsnog kunt betalen middels een link naar iDeal. Hier zijn nog geen extra kosten aan verbonden. In deze herinnering wordt gewaarschuwd dat bij de tweede herinnering extra administratiekosten zullen worden gerekend en dat de aansluiting eenzijdig geblokkeerd zal worden.
Wanneer u de betaling via de iDeallink in de tweede herinnering voldoet, wordt u automatisch gedeblokkeerd. Wij hebben daar 3 werkdagen de tijd voor, maar vaak is de deblokkade al sneller. Ten tijde van dit bericht gaf u aan al langer te wachten. Dit doet ons vermoeden dat u de betaling op een andere wijze dan via de iDeal link heeft overgemaakt? Mocht dat het geval zijn, dan moeten we de betaling handmatig opzoeken en verwerken en kan het inderdaad langer duren voor u weer van uw aansluiting gebruik kunt maken. Dat is inderdaad vervelend als u wegens ziekte de aansluiting hard nodig heeft.
Wij hopen dat uw aansluiting inmiddels is gedeblokkeerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag een email met uw telefoonnummer, postcode en huisnummer. Deze mag u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Reviewspot.
Wij kijken dan graag naar uw situatie.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Hans Visser
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Sinds begin mei ben ik een nieuwe klant en heb ik een sim-only abonnement bij Simyo en daarvoor heb ik nu 2 facturen ontvangen, deze zijn/ worden automatisch van mijn bankrekening afgeschreven.

Groot was dan ook mijn verbazing dat ik heden een sms bericht ontving van het incassobureau IMNederlandservice
voor een bedrag van euro 285,94 en een 400,00 euro extra kosten als dat bedrag niet snel werd betaald.
Bij navraag bij IMNederlandservice (Mw. Bouwman) bleek dat de vordering betrekking heeft op een oude klant die
het aan mij uitgegeven nummer eerder in gebruik had.
Het is onaanvaardbaar dat nummers worden uitgegeven waaraan nog een debiteuren historie kleeft en waardoor
nieuwe klanten ten onrechte worden aangesproken.
De klantenservice van Simyo heeft mij een e-mail toegezegd waarin een en ander werd recht gezet, maar nog steeds niets ontvangen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 07 Juli 2014

Beste meneer Visser,

Dat is inderdaad een zeer vervelende ervaring, die u heeft gehad.
De verklaring hiervoor is dat in Nederland telefoonnummers opnieuw worden uitgegeven. Ze gaan nadat ze zijn afgesloten in een soort quarantaine gedurende een bepaalde periode, om verwarring met de vorige gebruiker te voorkomen. Daarna komen deze nummers in een pool terecht waarna ze willekeurig weer worden uitgegeven. Daarbij is de betaalhistorie van de vorige gebruiker niet bekend.
Zo kan het voorkomen dat u benaderd wordt, terwijl een instantie de vorige gebruiker van het telefoonnummer zoekt. Dat dit nu een incassobureau was, waarbij de vordering op Simyo betrekking had, maakt de situatie extra bitter. Wij bieden daar onze oprechte excuses voor aan en hopen dat IMNederland dit ook heeft gedaan.
Het is nooit de bedoeling geweest u onheus te bejegenen.
Dat de belofte om een email te sturen niet is nagekomen, nemen wij hoog op. Wij verzoeken u daarom ons een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met uw 06nummer, postcode en huisnummer, zodat wij die belofte alsnog na kunnen komen, en kunnen nagaan wie dat nagelaten heeft.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Loes
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Nu moeten wij zelf het probleem oplossen door een whats app account aan te maken op de smartphone van een der huisgenoten, terwijl ik dit helemaal niet heb??(ik heb een nokia 6300) Ik heb het probleem niet veroorzaakt,SIMYO moet het oplossen.Marleen van Simyo moest beter weten!!
Ik ga zeer zeker weer over naar mn oude Vodafone provider! DIT IS GEEN AANRADER!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 22 Mei 2014

Beste Loes,

Wij hebben hieronder een reactie gegeven op uw situatie.
Wat u het beste doet, is contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen uw situatie naar alle waarschijnlijkheid snel verhelpen.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/ forum

Loes op 29 Mei 2014

Makkelijk zijn jullie eraf,jullie moeten dit soort dingen beter checken,en de klant niet van het kastje naar de muur sturen.

Simyo Webcare op 12 Juni 2014

Beste Loes,

Jammer dat u het zo ervaart. Wij willen u juist graag helpen. Whatsapp is echter een dienst die volledig los staat van uw simkaart en van Simyo. Wij hebben getracht om mee te denken naar een oplossing die niet op ons gebied ligt. Mocht u willen dat wij u nogmaals een nieuw nummer toekennen (dat is op dit moment het enige dat wij in deze situatie kunnen betekenen) dan ontvangen wij graag een email op webcare@simyonl

Vriendelijke groet,

Simyo Webcare

Simyo.nl/forum

Loes op 28 Juni 2014

Whatss app reageerd zeer laat met een standaard advies wat nergens op slaat kom er totaal niet verder mee, kortom................never en nooit weer simyo,ik maak mn beltegoed op en zoek snel Vodafone weer op,dan maar wat duurder .

Reageer op deze review
Review van Loes
Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Zeer slechte service van deze provider ik gebruik mijn simkaart in een nokia 6300,geef al mn kennissen mn nummer en wat blijkt voor diegene die een smartphone heeft?? een geheel vreemd persoon met foto in het whats app adressenboek.
Een nieuw nummer gekregen .................en wat blijkt ?? weer een ander persoon in het whats app adressenboek van mn kennissen en familie....................het is hun na mn laatste mail niet meer duidelijk te maken.ik ga weer terug naar mn vertrouwde provider die goede service heeft.KORTOM GEEN AANRADER!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo Webcare op 22 Mei 2014

Beste Loes,

Dat is inderdaad vervelend.
In Nederland zijn zo'n beetje alle telefoonnummers al eens eerder uitgegeven. Hoe dit werkt, is dat een afgesloten nummer eerst een periode in quarantaine gaat, voordat het opnieuw uitgegeven wordt.
Whatsapp is een dienst die helemaal los staat van je simkaart en Simyo aansluiting. Het kan dus inderdaad zo zijn dat de nummers die je van Simyo hebt gekregen eerder door iemand anders in gebruik waren bij Whatsapp. Whatsapp heeft ook een systeem waarbij ze dit soort situaties proberen te voorkomen, maar uit uw verhaal maken wij op dat u enorme pech daarmee hebt gehad. Het lijkt erop dat de vorige gebruikers van uw nummers hun account niet hebben verwijderd. Uit het volgende artikel maak ik op dat dit zichzelf zou moeten oplossen: http://www.whatsapp.com/faq/nl/general/24068052

Wij hebben verder geen enkele invloed op Whatsapp en de Whatsapp accounts die bestaan. Wij konden u slechts een ander nummer geven, wat wij dus graag hebben gedaan. We willen u absoluut niet van het kastje naar de muur sturen, maar denken toch dat het misschien raadzaam is contact op te nemen met het Whatsapp support team op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen het account met de vreemde foto wellicht versneld van uw telefoonnummer verwijderen.

Mochten er nog vragen zijn hieromtrent, neemt u dan alstublieft contact met ons op via onze eigen kanalen.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/forum

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loes op 01 Juni 2014

Whatts app reageert niet op mail dus probleem blijft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer op deze review

Review van Dryss
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Makkelijke per maand aan te passen, dit ook nog een voor een spotgoedkope prijs. Snel naar simyo.nl en bestellen maar!

https://www.simyo.nl/vriendendeal/v8d50d

;)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Cobussen
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Voor mijn schoonvader een abonnementje met internet aangevraagd voor zijn nieuw Android mobieltje.
Snel geleverd en nummerportering vanaf HiPrepaid was snel geregeld.
Alles werkt gewoon goed.

Als mijn Youfone abo erop zit ga ik ook naar Simyo.
Betere prijzen nu dan Youfone.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Bernd Wirren
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Ik zit nu bij ze en heb slecht bereik in huis, ook de service laat te wensen over en de website waar ik mijn overzicht kan bekijken is zeer zeer traag en loopt geregeld vast. Dat in tegenstelling tot de zeer snelle homepage als ik een abonnemeent wil afsluiten.
Ik ben zeer ontevreden over mijn aansluiting.
Op het KPN netwerk wordt er dan gezegd, leuk als je in de winkel staat van de KPN waar ze aangeven dat het slechts een klein gedeelte van hun netwerk is...

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 23 Januari 2014

Beste Bernd Wirren,

Bij Simyo vinden we de kwaliteit van onze service erg belangrijk. Wij vinden het dus erg jammer om uw reactie hier te lezen. Wij willen u daarom vragen om, als u dat nog niet gedaan heeft, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons forum http://www.simyo.nl/forum
Wij kijken dan graag naar uw situatie.

Voor wat betreft 'een klein gedeelte van hun netwerk': wij maken gebruik van het netwerk van KPN. KPN zelf is vele malen groter dan Simyo is, op die manier gebruiken wij inderdaad maar een klein stukje van dat netwerk.
Qua bandbreedte en internetsnelheid, maken we waar wat er op onze website gecommuniceerd wordt.

Vriendelijke groet,
Simyo webcare

Reageer op deze review
Review van Irma van Beelen
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb geen klachten over simyo. Vind de service heel netjes en correct.
Ze geven netjes door als je tegoed laag is.
Site is altijd bereikbaar en is overzichtelijk.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 23 Januari 2014

Hoi Irma,

Dat is leuk om te horen :) Of eigenlijk 'om te lezen'.
Dankjewel voor je prachtige cijfer!

Met vriendelijke groet,

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Saar
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Sinds mei heb ik een abonnement bij Simyo, en tot nu toe is het me prima bevallen! Ik las veel negatieve reviews over deze provider, maar zelf heb ik nog geen één slechte ervaring gehad. De site is duidelijk en de levering was snel. Het internetbereik is niet op alle plaatsen even goed, maar over het algemeen best oké. Één minpuntje is dat je goed moet opletten hoeveel belminuten/smsjes/internet je nog over hebt, aangezien er een redelijke vertraging zit op het 'alarm' wanneer je te veel gebruikt. Zelf heb ik de MB-meter van KPN daarom geïnstalleerd, die heel snel meldingen geeft. Conclusie: prima provider, nog geen problemen mee gehad!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 20 December 2013

Beste Saar,

Bedankt voor het mooie cijfer en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Simyo!
Het klopt inderdaad dat het verbruik meerdere malen per dag wordt bijgewerkt, waardoor er een vertraging in zit, daarom is de KPN MB Meter inderdaad een goede tip, op deze manier kan je zelf op je telefoon bijhouden wat er gebeurt qua internetverbruik, slim!

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, vernemen we dit graag. Of neem anders een kijkje op ons forum.

Met vriendelijke groet,

Kim

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review

Review van L.Borg
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Ik heb een poosje een abonnement gehad bij Simyo,tot er van alles mis ging.
Veel openstaande rekeningen die allemaal werden door gestuurd naar een incasso-bureau,waar ze zeiden dat Simyo een bedrag van onder de 5 euro niet mag doorsturen naar hun.
Maar toch deden ze dit steeds.
Ze adviseerden mij om de openstaande bedraggen alsnog gewoon over te maken naar simyo(zonder de extra kosten)
Ik had een abonnement van 3 euro p/m
d/it gedaan,maar toen ging er ineens nog meer mis.
Heb ongeveer 3 maanden met simyo gebeld,wel 50 verschillende mensen gesproken,die zogenaamd allemaal van niks wisten,ik hing soms wel 2 uur aan de telefoon per dag.Nadat 50 personen het allemaal opnieuw hadden uit gezocht,moest ik nog 1 keer administratie kosten betalen en dan zou het klaar zijn,maar nee hoor,ik kreeg weer aanmaningen.
Ik moest nu ineens weer 3 keer administratie kosten gaan betalen,echt de allerlaatste rekeningen volgens hun.
Dit toch maar gedaan en meteen mijn abonnement opgezegd.
En wat blijkt nu?
ik krijg weer aanmaningen,want ik heb nog openstaande rekeningen volgens hun.
Ik bellen.....zeggen ze dat er nog 3 maanden open staan.
Ik leg hun voor de 51e keer uit dat ik alles heb betaald,wat al die mensen die ik gesproken heb mij ook hebben verteld.
Dus ze moesten het nu allemaal weer gaan uitzoeken.
Meneer?Het blijkt toch dat u die rekeningen wel heeft betaald,alleen moet u nog 3 keer administratie kosten betalen.Heb inmiddels zo vaak met ze gebeld,het heeft me zoveel geld gekost,alleen het bellen,wat ik via mijn huistelefoon deed heeft me al zo'n 150 euro gekost.
Ik ben het zat,ik ga Radar inschakelen.
Mensen!!!Dit bedrijf moet geboycot worden,ze plukken iedereen kaal!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 20 December 2013

Beste L.Borg,

Wat vervelend om te lezen dat er zoveel onduidelijkheid is met betrekking tot de betaling van uw facturen en dat u dit inmiddels al zoveel tijd en moeite heeft gekost, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Om dit nader te kunnen bekijken en ook het contact dat u hierover hebt gehad met onze klantenservice, zou ik u willen vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw 06-nummer.

Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Kim

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Astrid Schouten op 07 April 2014

Beste Kim wat ben ik blij om te lezen dat er nog een beleefd iemand bij
Simyo werkt.Heel in het begin had ik ook contact met een mannelijke collega die was net zo als jij kalm en beleefd maar wat ik gisteren meemaakte is echt niet te geloven.Toen ik mij in het begin bij jullie
had aangemeld ging er al van alles mis met mijn wachtwoord dat hebben jullie toen zelf aangemaakt en ik heb via mijn bank geld op
mijn rekening gestort .Nu bel ik niet veel mobiel enkel eigenlijk als ik met de auto weg moet en zoals afgelopen mei dat ik constant met mijn kat naar de dierenarts moest om na dat arme beest 3x in zijn keeltje te hebben geprikt er 1 clevere dierenarts er achter kwam dat het beestje suiker had ik heb hem zelf 2x per dag insuline toegediend
en dat was allemaal niet zo erg geweest als ik zelf niet een somatische ziekte heb en 12 pijnstillers per dag moet innemen.Van de week kreeg ik weer een mailtje om mijn wachtwoord te veranderen en daar had ik dan gisteren eindelijk de tijd voor .Jullie
hadden op 16 mei zelf een wachtwoord aan mij toegekend en nu dat toch verlopen is kan ik het dus makkelijk aan je doorgeven het was
als volgt 6stv5eda oke ik heb het voor lief genomen omdat ik echt met heel andere dingen bezig was wat voor mij even veel belangrijker was,dus gisteren contact met jullie opgenomen en ik weet niet wat er met diegenen die werkten aan de hand was maar
in het totaal heb ik 15 e-mails gekregen enkel en alleen over het wachtwoord het moest bestaan uit hoofdletters tekens cijfers etc.
dat heb ik dus allemaal gedaan terwijl er in het wachtwoord wat ik van jullie gekregen heb niets daarvan in stond dus volgens de dames
ik heb een ander woord in mijn hoofd voor ze maar ik ben de oudste en zal me dan ook netjes gedragen kon dit wachtwoord dus helemaal niet,aangezien ik ook nog artrose van mij voeten tot mijn hoofd van al die rot medicatie heb gekregen en mijn handen gisteren
vreselijke pijn gingen doen en ook heel dik werden heb ik onze leuke
e-mail conversatie moeten opgeven.Vandaag was ik zowat de hele dag in het Jan Van Bremen Instituut en weer al die onderzoekingen
scans en de hele rotzooi heb gehad en nu zijn beide handen ingezwachteld met een creme en verband erom heen ik lijk mohammed ali wel,ja wie typt er dan vraaj je je af nou dat is mijn thuiszorg die zo lief is om wat ik dicteer op te schrijven aangezien ik niet zou weten hoe ik het anders moet doen,als je het goed vind dan
ga ik als ik dan zelf kan typen nog even op dit onderwerp door want als het personeel zo de pest heeft om op de zondag te moeten werken en dat gaan af reageren op de klanten vind ik dat zeer onprofessioneel.Het enige wat ik wilde weten wat mijn credit bij jullie
nog was en een nieuw password,zo hopefull kan ik het zelf morgen weer doen want de thuiszorg heb ik niet om de klusjes over wachtwoorden op te gaan lossen maar wel heel andere dingen.Kim
sorry maar ik vind dit ver beneden peil maar zoals ik al eerder zei is mijn wachtwoord momenteel niet het belangrijkste,dus als je contact
met mij wil wacht dan asjeblieft tot morgen en dan hoop ik dat we er samen wel uitkomen,met een vriendelijke groet van Astrid Schouten
e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel no 6444110 te Amterdam

Reageer op deze review
Review van Sofie
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Voor mij werkt simyo echt niet.
Ik heb mijn mobiel netwerk uitstaan, ook op de site ingesteld en op mn mobiel, maar toch heb ik zogenaamd deze maand voor 12 euro aan internet verbruikt. Ik wordt hier helemaal gek van, en mn ouders denken dat ik het zelf allemaal opverbruik. Graag nadere toelichting hierover hoe ik dit kan stoppen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 28 November 2013

Beste Sofie,

Het uitschakelen van mobiele data op uw toestel is voor ons niet na te gaan, en is ook niet altijd waterdicht is gebleken. Wanneer u de optie "Internet op je Mobiel" hebt uitgeschakeld op Mijn Simyo, moet het echt niet mogelijk zijn om gebruik te maken van Internet.
Mocht er door een technisch probleem toch verbruik hebben plaatsgevonden, dan is dat onterecht. Wij kunnen zien in ons systeem wanneer u de optie heeft uitgeschakeld. Verbruik wat toch mogelijk was na het uitschakelen van de optie, wordt uiteraard vergoed.
Wanneer u uw telefoonnummer kunt sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij uw specifieke situatie bekijken.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Simyo.nl/forum

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer op deze review
Review van Anoniem
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Ik ben het eens met Jos90, al ben ik wellicht iets subtieler in mijn woordkeuze ;-)
Ik heb bijna 2 jaar een abonnement bij Simyo sim only. Ging allemaal goed, nergens last van en ik was altijd tevreden. Zo tevreden zelfs dat ik Simyo altijd aanraadde als iemand vroeg of ik nog een goede provider wist. Ik besef me nu achteraf pas dat ik nooit service nodig heb gehad en laat het daar nu net misgaan. Ook ik kwam opeens een onverwacht hoog internetverbruik tegen. Op de 12e van de maand zou ik mijn gehele bundel (500mb) al verbruikt hebben. Ter vergelijking, mijn hoogste verbruik in het afgelopen jaar was 393 mb/maand, mijn gemiddeld verbruik over afgelopen jaar was 225 mb/maand. Ik heb ook gebeld en krijg dezelfde redenen als Jos90 aangevoerd. Echter, updates moet je bevestigen en dit heb ik niet gedaan. Ik heb die hele dag op WiFi gezeten en sterker nog, ik heb bijna de hele dag op mijn laptop gewerkt. Vreemd genoeg claimt Simyo dat ik met mijn mobiel op 3G heb gezeten terwijl ik met mijn laptop dus Wifi verbinding had. Daarnaast zie ik absurd hoog internetverbruik op het moment dat ik aan het rennen was en mijn mobiel (herinner wifi) thuis lag. Bovendien was de klantenservice niet erg klantgericht. Ze zouden mij de dag erna terugbellen, maar ik heb zelf 2 dagen later teruggebeld omdat ik nog niets gehoord had. Vervolgens moest ik mijn hele verhaal opnieuw gaan doen, omdat degene die ik aan de telefoon had niet wist wat het probleem was. Toen ik het probleem vervolgens van voren af aan begon uit te leggen onderbrak ze me meerdere keren om met mogelijke oorzaken te komen. Niet heel erg uiteraard, maar niet erg klantvriendelijk en ook niet erg efficiënt, omdat ik zo telkens opnieuw kon beginnen. Uiteindelijk is er helaas geen oplossing uit voortgekomen. Ik vind het erg jammer dat Simyo de schuld naar klanten schuift, terwijl ik op fora en reviewsites toch vaak ditzelfde probleem zie. Vooral ook vind ik het jammer, omdat ik tot dit gebeurde altijd een erg tevreden klant was.

Kortom, mijn advies is dan ook om geen Simyo abonnement te overwegen. Het is erg goedkoop, maar het gevolg hiervan merk je pas als je het nodig hebt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 21 November 2013

Hoi Anoniem,

Wij begrijpen best dat het frustrerend werkt als je het gevoel hebt niet de controle te hebben over je dataverbruik.
Helaas kunnen en mogen providers niet zien welke data er verbruikt is, dus blijft het voor ons ook een beetje gissen.
Wat we wél met zekerheid kunnen zeggen is dat de simkaart in je telefoon niet uit zichzelf contact kan maken met het internet. Een telefoon geeft hiertoe opdracht. Dan kan via de gebruiker zijn, maar ook omdat het besturingssysteem of een app dit zegt. Veel telefoons schakelen, terwijl ze op een WiFi netwerk aangesloten zijn, over naar 3G wanneer ze in standby gaan. Ondertussen kan een besturingssysteem wel opdracht geven een update te ondergaan, of kan een app data ontvangen/versturen.
Dit valt goed te vergelijken met een gewone laptop of desktop PC. Zolang deze aan staat en het internet aangesloten is, kan deze data gebruiken.
Ons klantenservice team wordt voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste technische ontwikkelingen en gesprekstechnieken. Dit neemt niet weg dat het wel eens minder goed kan gaan. Dat is juist de reden dat er getraind wordt.
Mocht u willen dat er nogmaals naar uw issue en uw contact met onze klantenservice wordt gekeken, dan kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Ernst

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Sander
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Neem geen abonnement bij Simyo.

Ik heb begin juni voor 2 nummers een abonnement aangevraagd bij deze maatschappij. De inschrijving ging goed. Netjes betaald en snel de simkaarten ontvangen. Voor beide nummers nummerbehoud aangevraagd en ja hoor hier begon het gedonder. "Uw klantnummer komt niet met het tel. nummer overeen" was de strekking van de eerste Simyo mail. Na een controle mijnerzijds bleek dit wel degelijk te kloppen, dus een mail gestuurd met nogmaals de juiste gegevens. De 2e mail van Simyo had dezelfde strekking als de eerste kortom: Klantnummer en tel. nummer komen niet overeen. Na nogmaals aangegeven te hebben dat het wel klopt kreeg ik een mail met foutcode 61. Nou, Simyo, ik als klant weet niet wat jullie hiermee bedoelen. Tevens werd er een alternatieve datum in deze mail gegeven. Voor de zekerheid even gebeld met Simyo en de klantenservice wist mij te vertellen dat beide nummers op dezelfde dag overgezet zouden worden. Ik dacht mooi, dat is dan na slechts 2 maanden geregeld. Afgelopen week was het moment daar, de grote overstap naar Simyo. Helaas, 1 van de nummers werd niet overgezet. Volgens de klantenservice had ik de mail niet goed begrepen. Ik had voor de zoveelste keer zelf actie moeten ondernemen over een voor mij onbekende foutcode, en de notities van het bevestigende telefoongesprek werden niet eens bekeken. Het nummerbehoud zou dus opnieuw aangevraagd moeten worden en zou dan op 3 februari in kunnen gaan. Das niet slecht, zo'n 8 maanden na de aanvraag. Als vergoeding hiervoor wilde Simyo de aansluitkosten van € 14,50 vergoeden. Mijn extra kosten bedragen inmiddels € 120,00.

Het abonnement is beëindigd, ik ga wel naar een ander!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 11 November 2013

Beste Sander55,

Dat klinkt inderdaad als een frustrerende gang van zaken.
Het proces van nummerbehoud is deels geautomatiseerd, en wordt deels handmatig gedaan. Dit gaat tussen twee partijen en alle informatie in de aanvraag moet kloppen om het nummerbehoud goedgekeurd te laten worden. O.a. omdat wij als nieuwe provider met de aanvraag nummerbehoud een opzegging doen in uw naam.
Vooral bij het overnemen van zakelijke nummers zijn er soms obstakels. Als eerste geeft u aan dat nummer en klantnummer steeds niet werden geaccepteerd. Het aandeel van Simyo hierin is dat wij de aanvraag doen, met de gegevens die u doorgeeft. De provider waar het nummer loopt, keurt goed of wijst af, zoals in uw geval. Wij kunnen u dan slechts nieuwe informatie vragen, om het opnieuw te proberen. Wij hebben geen toegang tot de gegevens van uw oude aansluiting, om zelf na te gaan of het klopt.
De tweede soort afwijzing was een code, met een alternatieve datum. De alternatieve datum was dan de aanwijzing voor een nieuwe aanvraag. Een alternatieve datum geeft uw provider op, als uw contract nog loopt. Of als u een overstapdatum binnen de opzegtermijn hebt aangegeven. Voor een zakelijke aansluiting staat vaak een opzegtermijn van 3 maanden.
De twee aansluitingen staan los in het systeem. Het is dus inderdaad belangrijk om de communicatie over beiden in de gaten te houden. Het is jammer dat u telefonisch had begrepen dat beide nummers over zouden gaan. Wij hebben uw klacht ook via een ander kanaal gevonden en u daar gevraagd of u uw 06nummer zou kunnen emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een verwijzing naar deze klacht.
Zo kunnen we achterhalen waar deze verkeerde informatie is gegeven, en dit voor klanten in de toekomst voorkomen.
Het is jammer dat we u met de rest van onze dienstverlening niet meer hebben kunnen overtuigen. Wellicht geeft u ons in de toekomst nog een kans.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Reageer op deze review
Review van Gerard Kielenstijn

Onze dochter heeft sinds september van ons een abonnement van Simyo gekregen. Nu is het zo dat er een soort berichten van 1 seconde, 2 seconden, 3 seconden in rekening worden gebracht als gesprekken met als gevolg een torenhoge rekening. Op de meest onchristelijke tijden. Tijden waarop zij slaapt en geen gebruik maakt van haar telefoon. Wij hebben met Simyo gebeld en kregen het advies haar simkaart in een andere gsm te proberen omdat het waarschijnlijk aan de instellingen van haar iPhone lag. Dat hebben we gedaan en het blijft hetzelfde. Zo ver dus die oplossing. Weer gebeld. Volgens de helpdesk medewerkster van Simyo waren het toch écht gesprekken die er steeds gevoerd werden. Gesprekken van 3 seconden? Gaan die gesprekken dan zo?: "Hallo?, ja dag ik moet gaan." Vandaag om 16.10u keken wij ter controle op de laatste online factuur. En wat stond daar tot onze grote verbazing???? Vandaag om 16.50u had zij 3 seconden gebeld naar een mobiel nummer. Om 16.50u terwijl het pas 16.10u was. Nu hadden we bewijs dat er toch écht iets mis was. Onmiddelijk gebeld met Simyo. De helpdesk medewerkster van Simyo kwam met het smoesje dat er een vertraging in de gesprekken zat................. Een vertraging van 40 minuten....???!?!?!? Dat is de slechtste smoes die ik ooit gehoord heb. Simyo wenst het niet op te lossen en blijft beweren dat het probleem bij onze dochter ligt. Wij willen het abonnement opzeggen maar het is een jaar abonnement. Ja, we kunnen het afkopen volgens de helpdeskmedewerkster.
Toen we de helpdesk medewerkster driegden dat we de publiciteit hiermee op zouden gaan zoeken was haar reactie: "Tja, dan wordt het uw woord tegen het onze....."

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 11 November 2013

Beste meneer Kielenstijn,

Gesprekken van zo’n korte duur zijn meestal gesprekken naar voicemail. Zodra daar verbinding mee wordt gemaakt begint de teller te lopen. Dat zijn dan inderdaad kostbare seconden want alle minuten worden naar boven afgerond. De laatste factuur online is de factuur van september. Daar kunt u het huidige verbruik niet op zien. Dat ziet u bij Verbruik, als u op het woord November klikt. Er is op 1-11-2013 geen gesprek gevoerd om 16.50. Deze staat ook niet bij uw verbruik. Wij kunnen uiteraard geen gesprekken registreren die nog niet hebben plaatsgevonden. Daar kunt u op vertrouwen.
U heeft u klacht op meerdere plekken geplaatst, maar ook contact gezocht met ons via onze eigen kanalen. Zoals u hebt gemerkt, bereikt u ons via onze eigen kanalen sneller, en heeft u eerder antwoord op uw vragen.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Reageer op deze review

Review van Peter
Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb wat geklaagd over mijn nieuwe abonnement van simyo, over de internet verbinding. Dat neem ik terug. Ik had mijn telefoon nog niet ingesteld (sukkel) nu werkt het super! Hadden ze me wel even kunnen meedelen natuurlijk. Ik ben gewent de instellingen automatisch te krijgen als ik voor het eerst de simkaart installeer. Maar alles vergeven en vergeten. Hoop dat het zo blijft zoals tie nu gaat, dan hoor je mij niet meer klagen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 10 Oktober 2013

Beste Peter,

Bedankt dat je de moeite neemt om er nog even op terug te komen. Dat wordt erg gewaardeerd. Ik begrijp dat je gewend bent dat het internet direct werkt en dat de instellingen automatisch worden ingegeven op je telefoon. Helaas is dat niet in alle gevallen zo. We hebben daarom onze communicatie naar nieuwe klanten aangepast zodat ze hierover geïnformeerd worden. We hopen op die manier dergelijke situaties te voorkomen.

Vriendelijke groet,

Alex

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van Peter
Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Nadat de levering even op zich liet wachten, toch eindelijk mijn simkaart ontvangen. Ben aan de telefoon prima geholpen, erg vriendelijk.
Alleen het volgende. Ik ben van prepaid naar abonnement gegaan omdat bij prepaid mijn internet te traag was. Bij Simyo sim only zag ik upload 2 mb en download 14,4 mb, perfect...tenminste dat dacht ik, niet dus! Als ik op facebook of buienradar wil kijken kan het gewoon niet, verbinding is traag.
het enigste dat werkt is whatsapp en ik ontvang meldingen van nieuwe email. Heb ik daarvoor een abbo genomen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 10 Oktober 2013

Beste Peter,

Bedankt voor je beoordeling. Ik heb even een reactie op je andere beoordeling gegeven. In ieder geval goed om te lezen dat het nu naar tevredenheid werkt.

Vriendelijke groet,

Alex

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van jos90
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vrijdag- (06-09-2013) op zaterdagnacht (07-09-2013) is via mijn mobiel internet zo’n 1,8 Gb aan internet verbruikt in een tijdsbestek van amper 3 uur. Ruim 1 Gb hiervan was mobiel internet buiten de bundel. De telefoonrekening mag er ook zijn: 164 euro. Bizar, aangezien ik slechts een aantal berichtjes heb gestuurd op WhatsApp en even op Facebook heb gezeten.

Na deze actie ben ik op internet gaan zoeken naar soortgelijke ervaringen en daarvan ben ik er (helaas) nogal wat tegengekomen.

Ik heb vervolgens contact gezocht met Simyo, omdat mijn simkaart geblokkeerd was vanwege hoge kosten. Zij komen met het standaardpraatje (zoals in elke willekeurige ervaring op internet wordt beschreven) dat ‘hun systeem alleen heeft geregistreerd dat er vanaf mijn telefoon data verbruikt is’. Daarnaast komen zij met de even zo standaard suggesties dat er (1) mogelijk een applicatie aan stond; (2) mogelijk updates zijn gedaan; (3) mogelijk gesynchroniseerd is; (4) mogelijk video’s zijn gekeken. Naar mijn mening klopt niets van dit alles en kan ik dit weerleggen, maar uiteraard zijn hier nauwelijks harde bewijzen voor (zoals de ervaringen op internet ook beschrijven).

Ik vertrouw dit hele zaakje niet, gezien ik niet de enige ben met deze ervaring bij Simyo. De ervaringen op internet liegen er niet om. Wij, als consument, hebben geen poot om op te staan, want dit zaakje heeft Simyo fantastisch dichtgetimmerd.

Dus: kijk uit, wees bedacht op en waarschuw anderen voor deze vieze praktijken.
Tip: neem nooit, maar dan ook nooit een abonnement bij Simyo.

Het zal niet lang duren of Simyo verandert haar slogan 'Baas van eigen bundel' in 'Wij zijn de baas van jouw bundel'....

Was deze beoordeling nuttig? 

Renee op 18 Oktober 2013

Vervelend om te lezen want zoiets doe je niet expres lijkt me (als je weet wat de kosten zijn)...Ik zit er zelf over te denken om een sim only abonnement te nemen van Simyo maar ik twijfel nu wel. Ook onder de webhost van Simyo op elk bericht op deze forum reageert en niet op jou bericht.

Groet

jos90 op 18 Oktober 2013

Hey Renee,

Twijfelen over een abonnement bij Simyo hoeft helemaal niet. Kies je voor Simyo, dan gaat dit wellicht een tijd goed, maar hoe dan ook ga je op een bepaald moment genaaid worden. Dan pas ga je spijt krijgen van je keuze.

Kies dus gewoon niet voor Simyo, dan weet je zeker dat je geen spijt gaat krijgen;) Helemaal gezien het feit dat ik niet de enige ben die met een dergelijk verhaal naar buiten kom.

En dat ze niet reageren op mijn review is wellicht omdat ze niets met mijn verhaal kunnen, behalve weer hetzelfde standaardpraatje naar buiten brengen. Geboren hufters en niets anders...

jos90 op 18 Oktober 2013

Lees voor een toelichting op mijn verhaal ook: https://forum.simyo.nl/internet-62/onmogelijk-hoog-dataverbruik-13973/

Groet

jos90 op 11 November 2013

@Simyo webcare: daar ben ik me van bewust en dat heb ik ook bewust gedaan, om in ieder geval zoveel mogelijk mensen te informeren over jullie duistere zaakjes;)

Simyo op 12 November 2013

Beste jos90 en Renee,

Deze klacht heeft ons al via verschillende van onze eigen en andere kanalen bereikt. Wij willen natuurlijk op elke klacht reageren en wij zijn hier zeker al op ingegaan op verschillende van die kanalen, zoals het forum topic ook al laat zien. Het werkt uiteindelijk wel het beste om via één kanaal met elkaar te communiceren, dus gaan wij niet op elke site op hetzelfde bericht reageren. Maar je kunt er zeker van zijn, Renee, dat we elke klacht serieus nemen, en klachten nog liever voorkomen.

Vriendelijke groet,

Simyo webcare

Reageer op deze review
Review van Laura
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Voor het eerst een abonnement bij SIMYO afgesloten.
Ik zat voorheen bij de KPN.
Website vind ik duidelijk. Bestellen met nummerbehoud ging vlekkeloos.
Duidelijk informatie per e-mail en brief.
Erg tevreden over het gemakkelijke aanvragen en opzegservice. het activeren van de sim kaart is ook super simpel.
Tot nu toe erg tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Simyo op 12 September 2013

Beste Laura,

Bedankt voor je leuke beoordeling. Goed om te lezen dat je tot nu toe erg tevreden bent. Als je nog vragen en/opmerkingen hebt, vernemen we het graag. Of neem anders een kijkje op ons forum.

Vriendelijke groet,

Alex

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review
Review van elsbeth
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

ik snap heel weinig van de website, ik wilde dus een abonnement van sim only bestellen dus ik had alles ingevuld en ik druk dus om alles af te ronden en ik ben weer terug bij de home page van de website verder heb ik geen mails gehad ofzo maar ik weet nu niet of ik mn abonnement heb afgesloten en ik moet hem echt vandaag afsluiten want ik heb hem zo snel mogelijk nodig....

Was deze beoordeling nuttig? 

SImyo op 12 September 2013

Beste Elbeth,

Ik ben benieuwd of het je inmiddels is gelukt om een abonnement af te sluiten. Zo niet, weet je toevallig nog welke internetbrowser je toen hebt gebruikt? Ik hoor graag van je of het is gelukt of wanneer ik nog niets voor je kan betekenen.

Vriendelijke groet,

Alex

Simyo webcare

simyo.nl/forum

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Simyo contact en klantenservice

Ben je Simyo klant?
Bel: 1200 (gratis vanaf je Simyo mobiel)

Ben je geen klant?
0800-8007 (gratis voor iedereen)

Bel je vanuit het buitenland?
+31 20 2003007 (lokaal tarief + de kosten van je abonnement)

Postadres
Simyo klantenservice
Postbus 58800
1040 JA Amsterdam

Algemene informatie

Merken
KPN
Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
0800 - 8007