Simyo reviews

www.simyo.nl
 
6.1 (62)

62 Simyo reviews

 
(17)
 
(14)
 
(8)
 
(10)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
17 resultaten - getoond 1 - 10
1 2
Volgorde

fijne provider

Beoordeling 
 
10.0

Zeer fijne en betrouwbare provider . Heb er al 3 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo.

Alle voordelen op een rijtje
- Betrouwbaar KPN Netwerk, je hebt dus overal bereik
- Maandelijks gratis aanpassen, op vakantie minder kosten
- Regel alles zelf via Mijn Simyo, ook via de app
- Snel en stabiel mobiel internet
- Al 4 keer op rij als beste getest!
- Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting 10 euro korting krijgen:
https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#x81DgB

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

Simyo Webcare op 17 Maart 2017

Hoi Martine,

Wat een fijne review om te lezen! Ik ben heel blij dat jij zo tevreden bent over Simyo. Wij zijn andersom ook héél blij met jou. Goed dat je ook de tip van de Vriendendeal met iedereen deelt. Zo kunnen bestaande Simyo klanten korting vergaren als ze een andere aansluiting aanmelden. Super handig!

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Reageer op deze review

Betrouwbaar en Betaalbaar

Beoordeling 
 
9.3

Al enkele jaren zeer tevreden over Simyo, Je kan elke maand je bundels omhoog en omlaag bijstellen, prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig. Je kan daarnaast handig je gebruik volgen op Mijn Simyo of je Mijn Simyo app. Ook heeft Simyo leuke manieren om klanten te belonen door acties zoals vriendendeal: https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#5fg5fo Bestellen via deze link zorgt voor 10 euro euro tegoed bij een sim-only abonnement, en 5 euro voor prepaid. Leuke is dat ook nieuwe klanten mogen meedoen aan deze actie. Hierdoor heb ik al een jaar lang geen maandelijkse abonnementskosten.

https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#5fg5fo

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 4

Simyo op 22 Maart 2016

Hoi Lisa,

Heel goed om te zien dat je zo tevreden bent met Simyo als provider. Ik wil je bedanken voor je complimenten en je positieve review. Ik wens je heel veel succes met jouw VriendenDeals.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Hoi Lisa op 21 Mei 2016

Wij zijn ook blij dat je tebreden bent, jammer dat je ons verlaten hebt.

webcare T mobile

Reageer op deze review

Zeer fijn bedrijf

Beoordeling 
 
9.3

Zeer fijne en betrouwbare provider . Heb er al 3 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo.

Alle voordelen op een rijtje
- Betrouwbaar KPN Netwerk, je hebt dus overal bereik
- Maandelijks gratis aanpassen, op vakantie minder kosten
- Regel alles zelf via Mijn Simyo, ook via de app
- Snel en stabiel mobiel internet
- Al 4 keer op rij als beste getest!
- Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting pakken.
https://www.simyo.nl/sim-only/bestellen#x81DgB

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

Simyo Webcare op 09 Maart 2016

Hoi Malou,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Simyo als provider. Bedankt voor deze positieve review en heel veel succes met jouw VriendenDeals.

Met vriendelijke groet,
Simyo Webcare

Reageer op deze review

kan niet beter.

Beoordeling 
 
9.5

Zeer correcte provider . Heb er al 4 jaar een abbo.
Alles is perfect nooit geen klachten gehad. Heb er ook een vriendendealshop en daar kun je 10 euro korting verdienen bij elk afgesloten abbo. De voordelen. 
Alle voordelen op een rijtje

Betrouwbaar KPN Netwerk

Maandelijks gratis aanpassen

Regel alles zelf via Mijn Simyo

Snel en stabiel mobiel internet

Al 4 keer op rij als beste getest

Gratis nummerbehoud

Via de onderstaande link kun je de korting pakken. 

http://www.simyo.nl/vriendendeal/9zo4fq

CH
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review

Klasse provider

Beoordeling 
 
9.8

Hallo ik wil dit even kwijt.
Ik heb een abbo bij Simyo,en dat bevalt mij prima.
Ten eerste ze zijn goedkoop.
Gratis nr. behoud/ en maandelijks aanpassen
Kpn netwerk (dus overal bereik)
Prima klantenservice
En ze hebben een viendendealshop waar je korting mee kunt verdienden.
Ik heb er ook een ,en als je er een abbo in afsluit dan verdien je 10€ korting.
Via de onderstaande link.

http://www.simyo.nl/vriendendeal/zg5tdq

C
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Simyo opniew op nummer 1

Beoordeling 
 
9.3

Omdat ik erg tevreden ben over Simyo raad ik Simyo aan iedereen aan.
Gratis nummerbehoud, geen verassingen achteraf en bellen op het betrouwbare netwerk van KPN.

je kunt iedere maand je bundel aanpassen, erg flexibel dus.
Maar als je kiest voor een maand abonnement dan kun je als je dat zou willen iedere maand opzeggen en zit je niet zoals bij alle andere providers minimaal een jaar aan je abonnement vast.

En als je bestelt via http://www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Groeten Marije

M
Was deze beoordeling nuttig? 23 0
Reageer op deze review

Al jaren tevreden klant

Beoordeling 
 
9.5

Ik ben al bijna 3 jaar trouwe klant bij Simyo. Ik ben hier beland omdat in vergelijking tot andere sites mijn maandelijkse kosten vele malen lager zouden zijn. En inderdaad, maandelijkse kosten waren veel lager. Vroeger was het een soort van hobby om hoge telefoonrekeningen te sparen, maar sinds simyo vallen die reuze mee. Natuurlijk heb ik hier en daar nog wel eens een uitschieter maar wanner je merkt dat dit vaker voorkomt kan je makkelijk je bundel aanpassen..Ook andersom trouwens, dus als je altijd teveel betaald. Daarnaast zijn de leveringskosten echt oprecht geweldig. Ik heb voor studie enkele maanden in china stage gelopen en daar is helaas mijn telefoon gestolen. Door in te loggen op mijn simyou heb ik eenvoudig zonder hoge telefoonkosten te moeten maken een nieuwe simkaart kunnen aanvragen en deze laten opsturen naar China. Zo ver van huis met je telefoon als vrijwel enige contact middel is zo'n snelle service echt heel erg gewaardeerd.
Goede punten Sim Only:
korte abonnementen mogeliljk
lage tarieven
Aanpasbaar per maand -> zowel + als -
leuke aanbiedingen

voor leuke sim-only deals van simyo kan je kijken op deze link:
http://www.simyo.nl/vriendendeal/5fg5fo

Slechte punten Sim Only:
Buiten je bundel bellen of internetten is echt direct merkbaar in je factuur. verhogen van je aantal mb's of bel min. kost slecht n enkele euro meer.... dit is niet eens te vergelijken met de buitenbundelkosten. wanneer je dus ziet dat je regelmatig erover zit verhoog, maar ook andersom want het is zonde om te betalen voor de katse viool..

LV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Simyo, mijn nummer 1

Beoordeling 
 
9.3

Simyo is voor mij de nummer 1 SimOnly aanbieder die er is!
Dit omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent en waarbij je zelf alles makkelijk kan regelen via de Simyo website.
En als je bestelt via http://www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

S
Was deze beoordeling nuttig? 7 2

Christien op 20 Oktober 2014

Hey, waarom vind ik op deze website precies hetzelfde comment..?

http://telecomervaring.nl/ervaringen-met-simyo/


mavazi zegt:
16 Juni 2014 om 22:09
Prijs 55555 Levering 55555 Ondersteuning 55555 Totaal oordeel 55555
Simyo is voor mij de nummer 1 Simonly aanbieder die er is!
Dit omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent en waarbij je zelf alles makkelijk kan regelen via de Simyo website.
En als je bestelt via www.mysimyo.nl krijg je ook nog eens €10,- vriendendeal korting op je 1e factuur!

Suzan op 20 Oktober 2014

Goedemorgen Christien,
Voorheen was mijn nickname Mavazi en nu gewoon mijn eigen naam.

Simyo is naar mijn inziens en trouwens ook van de consumentenbond de nr 1 telecom provider van Nederland.

Fijne dag.

Gr,
Suzan

Reageer op deze review

Simyo is de beste prepaid aanbieder van Nederland

Beoordeling 
 
9.3

Wij van de website Prepaidsimkaart.net hebben afgelopen jaar een onderzoek gedaan onder alle prepaid aanbieders binnen Nederland. Wij onderzochten o.a. de service, de tarieven, de kwaliteit van het netwerk, de beoordeling van de consument en het zelfservice systeem.

Op basis van al deze informatie hebben wij alle providers gerangschikt en kwam simyo als beste prepaid van Nederland uit de bus! Lees het artikel hier
Simyo is dus de beste prepaid provider in Nederland geworden in 2013. Tot nu toe lijkt het er weer op dat Simyo ook in 2014 de beste gaat worden, wij zullen de resultaten van 2014 naar verwachting in Q1 van 2015 publiceren en zullen deze uiteraard dan met de consument delen.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

7jaar ben ik klant en het bevalt prima!

Beoordeling 
 
10.0

7 jaar ben ik klant en het bevalt mij prima. Ik ben van prepaid overgestapt naar 300 bel minuten voor maar 3,00 euro per maand en daar heb ik genoeg aan. Waar vind je zo'n provider? Fijn dat je alles makkelijk via "Mijn Simyo " kunt regelen en bekijken. Betalen via ideal vind ik geweldig.
Ik hoop dat dit zo blijft heb ik toch nog het gevoel over mijn eigen portemonnee te beschikken.
Verschillende mensen heb ik Simyo geadviseerd en tot nu toe met alle tevredenheid.
Dat ik via ideal betaal kan zijn dat ik nog in het oude systeem zit, dit even voor de goede orde mocht het bij andere klanten niet meer zo zijn. Dit is mijn belevenis bij Simyo.
Groetjes, Christina Maria .

CM
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review
17 resultaten - getoond 1 - 10
1 2

Simyo informatie

Algemene informatie

Merken
KPN
Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
0800 - 8007

Simyo contact en klantenservice

Ben je Simyo klant?
Bel: 1200 (gratis vanaf je Simyo mobiel)

Ben je geen klant?
0800-8007 (gratis voor iedereen)

Bel je vanuit het buitenland?
+31 20 2003007 (lokaal tarief + de kosten van je abonnement)

Postadres
Simyo klantenservice
Postbus 58800
1040 JA Amsterdam