Veelgestelde vragen

Aanmelden

Is een vermelding op Reviewspot gratis? Zijn er verborgen kosten?


Een vermelding op Reviewspot is voor webwinkels 100% gratis. Webshops zoals zalando & wehkamp of het kleinere bax shop betalen niet voor hun vermelding op Reviewspot.

Blijft Reviewspot gratis in de toekomst?

Ja, Reviewspot blijft gratis. Wij streven ernaar om volledig onafhankelijk te blijven. Betaalde vermeldingen passen niet binnen onze visie.

Ik heb mijn webwinkel aangemeld, maar deze is nog niet zichtbaar op Reviewspot. Hoe kan dat?

Het duurt ongeveer 1 tot 5 werdagen voordat wij uw aanmelding hebben gecontroleerd en definitief plaatsen op Reviewspot.

Ik heb mijn webwinkel aangemeld, maar deze wordt niet opgenomen op Reviewspot. Hoe kan dat?

Wij plaatsen nieuwe vermeldingen van webwinkels alleen wanneer het aanmeldformulier volledig is ingevuld. Vergeet hierbij niet om een originele tekst te schrijven voor de beschrijving van uw webwinkel. Wij accepteren bijvoorbeeld geen copy/paste (knippen en plakken van tekst) vanaf uw eigen website.

Het duurt ongeveer 1 tot 5 werdagen voordat wij uw aanmelding hebben gecontroleerd en definitief plaatsen op Reviewspot. Verder behoudt Reviewspot zich het recht voor om te beoordelen of uw webwinkel geschikt is voor vermelding op Reviewspot en hier eventueel vanaf te zien.

Reviews + Reviewspot Widget

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe reviews over mijn webwinkel?

U dient hiervoor een gratis account aan te maken en vervolgens een e-mail te sturen naar Reviewspot. Wij kunnen uw account dan koppelen aan uw vermelding op Reviewspot, waardoor u automatisch een e-mail ontvangt wanneer er een nieuwe review is geschreven.

Kan ik reageren op reviews?

Ja, dat kan. U dient hiervoor een gratis account aan te maken en vervolgens een e-mail te sturen naar Reviewspot. Wij kunnen uw account dan koppelen aan uw vermelding op Reviewspot, waardoor u automatisch een e-mail ontvangt wanneer er een nieuwe review is geschreven. U kunt wanneer u ingelogd bent ook reageren als webwinkel op een geplaatste review.

Is er een limiet aan het aantal reviews dat kan worden geschreven over mijn webwinkel?

Nee, wij hanteren geen limiet aan het aantal reviews over een webwinkel.

Hoe zorg ik voor meer reviews bij mijn webwinkel?

U kunt o.a. gebruik maken van de gratis Reviewspot Widget. Vraag uw klanten ook in uw order-bevestigings e-mail om een review te schrijven over hun bestelling. Onze ervaring is dat u op deze manier meer positieve reviews krijgt van klanten. U kunt bijvoorbeeld deze tekst toevoegen aan uw orderbevestigings e-mail:

"Bent u tevreden over het verloop van uw bestelling? Laat het ons weten en plaats een review op Reviewspot.nl (voorbeeld link: http://www.reviewspot.nl/uwwebwinkel). Wij stellen uw mening erg op prijs."

Uw gratis account

Wat is het voordeel van een account bij Reviewspot voor mij als webwinkeleigenaar?

Wanneer u een gratis account heeft bij Reviewspot, ontvangt u een e-mail wanneer er een review wordt geschreven over uw webwinkel en kunt u op reviews reageren als webwinkel.

Zijn er kosten verbonden aan een account bij Reviewspot?

Nee, het aanmaken van een account is net als uw vermelding op Reviewspot geheel gratis.

Kan ik, wanneer ik een account heb, mijn eigen vermelding op Reviewspot aanpassen?

Dit is helaas op dit moment niet mogelijk. Wel kunt u wijzigingen (bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer) via e-mail doorgeven aan onze redactie. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Overig

Mag ik het logo van Reviewspot gebruiken op mijn eigen website of webwinkel?

Ja, dat mag. U vindt onze logo's en de bijbehorende code op de volgende pagina: www.reviewspot.nl/keurmerk-gratis-opnemen

Is het mogelijk om te adverteren op Reviewspot?

Wij hebben een (beperkte) ruimte beschikbaar voor banners. Voor informatie over advertentiemogelijkheden, verzoeken wij u contact op te nemen.

Kan mijn webwinkel een prominente vermelding krijgen op Reviewspot? Bijvoorbeeld op de voorpagina?

Dit is helaas niet mogelijk. Wij streven naar onafhankelijkheid. Veel bezochte webshops zoals bijvoorbeeld Bol.com of de wat kleinere electronica shop Bax Shop of  Belsimpel of gsm webshop simyo worden geautomatiseerd vermeld op de voorpagina van Reviewspot.nl.

Geen antwoord op uw vraag?

Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons. Wij beantwoorden uw vraag graag.