Wehkamp reviews

www.wehkamp.nl
 
3.9 (341)
Wehkamp reviews

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

341 Wehkamp reviews

 
(20)
 
(34)
 
(55)
 
(80)
 
(161)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Worst customer service ever

Beoordeling 
 
1.0

Ordering two relatively high value products during Black Friday, none of them arrived ever! I didnt receive any communication (so I didnt have the chance to choose at least an alternative seller on time). When I contacted customer service, I was surprised to see that not only they were not able to give me a reason that my order will not arrive, but they also didnt initiate immedialtely my refund, as the products had to be found first! My refund was completed a month later in two parts, although none of my actions were related to this problem. On the top of this inconvenience, as an English speaker, my communication to customer service has been in English, however their replies have been in Dutch, which I find particularly rude. Last, their customer service chat app, that I had to download, was not working properly within their communicated working hours, which also created unnecessary inconvenience to me. Almost 2 months later I have not yet received any reply whatsoever regarding my request for any kind of compensation.
Overall, as a frequent online buyer this has been the most unacceptable customer experience I ever had worldwide.

VS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Webcareteam Wehkamp op 27 Januari 2020

Goodmorning,

I´m sorry for the late response. If you still want us to look at your case you can e-mail us at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. together with your customer data. Thank you in advance!

With kind regards,

Wecareteam Wehkamp

Reageer op deze review

aanbod in orde, service ronduit slecht

Beoordeling 
 
3.3

Aanbod is prima, service ronduit slecht!
Aanbod is prima. Service zeer slecht. Online een iPad Pro bestel. Uitgenodigd om achteraf te betalen. Eerst €1,- om identiteit te controleren zodat restant achteraf betaald kon worden. Helaas verschilt rekening houder met gegevens bestseller (zakelijk betaald). Direct het verschil van € 848,- overgemaakt. Helaas blijkt dat Wehkamp de bestelling automatisch annuleert. Er wordt gevraagd wederom een bestelling te plaatsen en € 1,- over te maken. Ook deze wordt niet afgerond door Wehkamp. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder. Ik heb geen iPad ontvangen en geen geld retour gehad. De klantenservice beloofd telkens andere zaken (zoals geld binnen 24 uur op de rekening)

In dit huidige online tijdperk geen overlever tussen al het geweld van o.a. Mediamarkt en ook zeker geen aanrader om zaken mee te doen!

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Webcareteam Wehkamp op 27 Januari 2020

Goedemorgen,

Excuus voor onze late reactie! Ik wil u vragen om uw klacht samen met uw klantgegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u nog willen dat wij dit verder oppakken. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Slechte service,en dan over de garantie niet tespreken

Beoordeling 
 
1.0

wat een gezeik met wehkamp jullie zijn niet eens meer klantvriendelijk waar is de term klant is koning gebleven nergens tevinden. Een trouwe klant ook nog geld willen aftroggelen bizar gewoon. 3 x een kapotte tv geleverd gekregen 2 jr geleden 4de tv die ik binnen kreeg dacht dat hij goed was na 2 jr houd de tv er mee op met de dezelfde defecten als de eerste 3 tv's tv koste 1200 ik heb 800 euro betaald ervoor en jullie willen me na 2 jr 521 euro terug geven jullie moeten de garantie regels en fabrieksgarantie enz enz even beter na lezen. Ik heb meerdere emails gestuurd zelfs een email om de koop teonbinden over een ondeugdelijk product en zelfs daar hebben jullie schijt aan. Zodra ik klaar met jullie ben dan ben ik geen klant meer van wehkamp absurd hoe jullie zo bar slecht zijn met jullie klantenservice

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Webcareteam Wehkamp op 17 Oktober 2019

Goedenavond,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Als je ons je klantnummer en geboortedatum e-mailt, met een korte omschrijving van de klacht, dan kunnen we kijken hoe we je het beste verder kunnen helpen. Je kunt je gegevens dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In ieder geval een fijne avond verder gewenst.

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

R op 27 Januari 2020

Donder op met jullie fake berichtjes jullie lossen niks op tich mensen met klachten en jullie doen er lacherig over. Oplichters eerste klas customer service van 0,0 alleen maar kunnen zeggen als je er niet mee eens bent word je naar geschillencommissie doorverwezen omdat ze weten dat ze fout zitten en omdat ze weten dat klanten niet een hele traject door willen gaan met het geschillencommisie en dat nog veel geld kan kosten. Ben totaal niet tevreden met jullie oplossing. Als ik alle mensen kon overhalen om niks meer tekopen bij jullie had ik daar zeer zeker me best voor gedaan.

Reageer op deze review

Loungeset kapot na 2 zomers, wettelijke garantie wordt niet erkend.

Beoordeling 
 
1.0

Okt 2016 een Wicker Loungeset aangeschaft bij jullie a 600 euro, oorspronkelijk 1000 eu, maar net na de zomer kopen scheelt nogal. Op dat moment was mijn huis nog in aanbouw, en tuin was er nog niet.

Zomer 2017 is de loungeset uiteindelijk pas uitgepakt en in gebruik genomen. In de winter heeft de bank netjes in de schuur gestaan bij mij.

Helaas is het nu zo dat de bandjes van het wicker, spontaan scheuren als je op de bank gaat zitten.

Naar mijn idee is Wicker een duurzaam product en onderhouds vrij, wat ook in de artikel vermelding stond.

Het lijkt mij dat een loungeset langer als 2 zomers gebruikt moet kunnen worden.

Echter is de klantenservice het hier niet mee eens, daar ik een standaard email kreeg met de melding dat er 1 jaar fabrieksgarantie op het artikel zit, welke inmiddels is verlopen. Hierop gebeld met de klantenservice welke het verder zou sturen naar een andere afdeling.

Vandaag ben ik gebeld door een medewerker van customer care welke mij meteen wilde vertellen dat het 1e mailtje juist was en de claim werd afgewezen. Hierop ben ik tegenin gegaan en een aantal argumenten aangedragen, waaronder het puntje wettelijke garantie. Hier leek ze uberhaupt niet mee bekend te zijn, en heeft vervolgens een aantal onjuistheden proberen te verkondigen, waarvan ze zelf niet wist waarvan het vandaan kwam dan wel op gebaseerd was. Echter aangezien ze het gesprek beu was, zou ze het met een collega bespreken en mij terugbellen.

Een aantal uur later teruggebeld met dezelfde mededeling dat er maar 1 jaar garantie op zit, en mijn claim op basis van de algemene voorwaarden werd afgewezen. Verder wilde ze niet toelichten op welke artikel etc, waarna ik haar nogmaals heb gewezen op wettelijke garantie wat anders is als fabrieksgarantie. Vervolgens heb ik gevraagd of ik een collega kon spreken waar ze mee heeft overlegd, dan wel een leidinggevende van haar, waarop ze vermelde dat dat niet kon omdat men in een bespreking was, en dat deze mensen in een ander pand zitten. Later gaf ze min of meer toe dat ze maar wat aan het zeggen was omdat ik het haar wel erg moeilijk maakte), oftewel gewoon liegen, wat in lijn is met het eerste telefoongesprek waarbij onzin argumenten werden aangedragen door haar en niet in lijn met de wet. Ik wilde nogmaals mijn argumenten uitleggen echter Hier stond ze echter niet voor open en heeft vervolgens de verbinding verbroken.

Wel een mail ontvangen dat ik een geschil kan indienen, kosten a 50 euro.

Komt er dus op neer dat Wehkamp het begrip wettelijke garantie niet erkend, en hiermee dus de Nederlandse wet overtreedt.

Een gegronde reden om een klacht af te wijzen hoeft het bedrijf schijnbaar ook niet te geven, en men verwijst je direct dus naar naar een geschillencomissie welke je zelf moet betalen tegen betaling van 50 euro.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Tuinset na 2 jaar kapot

Beoordeling 
 
1.0

In mei 2017 een tuinset gekocht voor 799,00 euro. Na net 2 jaar scheurde en brak het gevlochten materiaal van 2 stoelen, een bank en tafel. Alles kwam hierdoor los te zitten en het zag er niet uit.

Nadat ik foto's had gestuurd kreeg ik als reactie dat er 1 jaar garantie zit op tuinsets en dat ik de algemene voorwaarden kon lezen (wat een dooddoener). Ook stelde de medewerkster dat mogelijk weersinvloeden van toepassing zijn op het scheuren van het materiaal. Ik vond dat een vreemde opmerking want we praten tenslotte over een tuinset en niet over een bank voor in de huiskamer. De tuinset stond 2 winters overigens afgedekt onder een zeil.

Al met al weigerde Wehkamp op geen enkele wijze mij tegemoet te komen (Ik hoef echt niet het onderste uit de kan) maar bleven ze herhalen over 1 jaar garantie. Ik heb de medewerkster gewezen dat wettelijk is vastgelegd dat je een bepaalde levensduur mag verwachten van een bepaald produkt van een bepaalde prijs, dat de verantwoordelijkheid van een verkoper niet stopt na 1 jaar. Hier reageerde zij niet eens op.

Ik ben 48 jaar oud, koop mijn hele leven met een bepaalde regelmaat bij wehkamp en had deze houding echt nooit verwacht. Bedrijven zoals Wehkamp genoeg en ik ben ervan overtuigd dat de bedrijven die op de bepaalde momenten service verlenen en een passende opmerking uiteindelijk overblijven.

Ik ben inmiddels bezig juridisch advies in te winnen en mochten er mogelijkheden zijn ga ik door tot de rechter.

20190626_072308
20190626_072352
20190626_072436
P
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Peter op 30 Juli 2019

Ik heb na verschillende mailtjes 400 euro gestort gekregen van Wehkamp. Eerst boden ze 10 procent, toen de helft. Erg vreemd weer dat je zo moet zeuren. Ik was wel bezig met mijn rechtsbijstand maar dat was uiteindelijk niet nodig want ik ging accoord met die 400 euro.

christiaan op 30 Juli 2019

Goedendag Peter,

Hier exact hetzelfde probleem met een loungeset. Ben benieuwd hoe het bij jou afloopt. Vooralsnog bij mij dezelfde houding van Wehkamp.

Christiaan

christiaan op 30 Juli 2019

U kunt contact met mij opnemen als u wilt, hier speelt exact hetzelfde probleem.

Reageer op deze review

Heel erg boos

Beoordeling 
 
1.0

Op 21 mei werden de bestelde Timberland schoenen bezorgt. Echter het model was anders, de maat veel kleiner en het zag er gedragen uit de enige overeenkomst was het merk. Ik heb direct na het ontvangen, contact opgenomen met de klantenservice. Geen probleem stuur ze retour. Dat heb ik gedaan, en nu keurt Wehkamp de retourzending af, om dezelfde reden die ik op 21 mei gemeld heb,.. Na weer een onderhoud van een half uur, hoor ik dat ik deze schoenen weer retour krijg en dan ik ze wel moet betalen,... omdat ze het gesprek dat k gevoerd heb op 21 mei nergens kunnen vinden of niet geregisterd is.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Boos

Beoordeling 
 
2.5

Grote maat broek besteld was een normale maat 42.ze zouden hem vandaag op komen halen via DHL.tussen 11 en 3 uur stond in de mail van wehkamp.moest de auto laten keuren afspraak verzet.nu komen ze niet.moet jezelf voor bellen om dit te horen.nieuwe afspraak vrijdag middag.komen ze niet dan gaan de mails die ik heb bewaard naar kassa.zo ga je niet met klanten om.

ML
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Dit bedrijf is de weg kwijt

Beoordeling 
 
1.0

Hele slecht bedrijf geworden en totaal de weg kwijt.
Hele slechte zaak en totaal de weg kwijt.Kon daar jaren gewoon bestellen tot 2016. pas geleden probeerde ik weer wat te bestellen en volgens de comp van wehkamp kan ik dus niks meer Ik heb inmiddels al geprobeerd,maar niks mocht baten.Er is geen
enkele reden om mij niet een bestelling te laten doen maar toch
lukt het niet om tot hun botte koppen door te dringen en blijven ze
hangen als robotten met een computer en er is niemand die ook
maar iets doet om uit te zoeken wat er nou aan de hand is
Inmiddels is mij duidelijk geworden dat als je met de boot naar nederland komt je meer kans maakt op echte ouderwetse service dan wanneer je hier bent geboren zullen we maar zeggen.

Na -/+ 30 jaar trouwe klant van de wehkamp houd ik het voor
gezien en kan ik alleen maar concluderen dat ook wehkamp
eigelijk niet meer bestaat.

Dan nog iets,als je een review wil neer zetten op de feedback company,wat eigenlijk onderdeel is van wehkamp dan krijg je het niet voor elkaar om daar je kritiek te uiten want zij zorgen er persoonlijk voor dat je dit nooit gaat lukken en ik spreek uit ervaring.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
1.0

Hele slechte ervaring, hele slecht service en totaal geen begrip voor de klant. Aan de klantenservice moet zeker gewerkt worden. Voor mij geen wehkamp meer!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Late levering

Beoordeling 
 
3.0

Lattenbodem was wel op voorraad, maar er zou geen vervoerder zijn. Ipv binnen 1 week in huis, na 2 weken nog geen lattenbodem gezien. Klantenservice reageerd met standaard emails.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wehkamp informatie

Foto's

wehkamp ervaringen
20190626_072308
20190626_072352
20190626_072436

Algemene informatie

Merken
Teveel om op te noemen
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)