Wehkamp
0   1  

www.wehkamp.nl
 
3.9 (316)
wehkamp ervaringen

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

316 ervaringen met Wehkamp

 
(16)
 
(32)
 
(51)
 
(77)
 
(148)
Beoordeling 
 
3.9
 
4.9
 
3.5
 
2.4
 
4.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Rob
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Gaat goed, eerste bestelling bij Wehkamp


Afgelopen Donderdagavond 09-08-2018 hebben wij een esspressomachine gekocht bij Wehkamp.
Deze zou vrijdag 10-08-2018 tussen 14:00 en 18:00 uur geleverd worden.
In de ochtend om 10:38 uur kregen we een bericht dat onze bezorging vertraging heeft opgelopen wegens een fout.
Pakket lag in een verkeerd depot en of wij dan maar 2 werkdagen geduld hebben.
Wij hadden zaterdag een feestje en zonder koffieapparaat is dat dus niet te doen.
De helpdesk gebeld voor informatie,
niet behulpzaam noch enige medewerking om dit op te lossen.
Aan haar houding was ook te merken dat zij er totaal niet mee zat.
Ook het reeds overgemaakte bedrag, kunnen wij nu 5 werkdagen op wachten.
Dit was de eerste, maar ook direct de laatste keer, dat wij hier wat besteld hebben.
(Er waren nog 3 machine's volgens hun site op voorraad, ik had dan voorgesteld om dan van hun huidige voorraad er één op te sturen en er voor te zorgen dat deze dan zaterdag's bezorgd zou worden,
daar had ik dan nog mee kunnen leven)
Ga er van uit dat het tranportbedrijf deze fout gemaakt heeft,
ik had dit door hun op laten lossen.

Rob 11-08-2018
Affijn zaterdag krijg ik de nota op mail.
Toch maar even gebeld.
Dan ineens een bijzondere aardige dame,
ik verteld wat er aan de hand is.
Blijkt dat mijn order niet eens gecanceld was.
Dame heeft mij verzekerd dat order nu wel gecanceld is en voor de teleurstelling mij een tegoedbon gestuurd. Zo kan het dus wel.

Rob 14-08-2018
Toch een update:
Vandaag Dinsdag 14-08-2018 was er niemand thuis.
Kaartje in de bus van DHL, pakket gemist.
Even bezorgcode ingetoetst, ja hoor Wehkamp Maurik.
Had toch j.l. zaterdag een dame (naam heb ik genoteerd) die vertelde de order gecanceld te hebben.
+ Een tegoedbon.
Nu kan ik zeker nog langer op mijn geld wachten????
Alles bij elkaar ben ik na één order bij Wehkamp het al goed zat, wat een ...service.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Iris
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Wehkamp discutabele praktijken

op 4 juli via ordernr. 14414056 een loungeset Lyon besteld en met creditcard euro 629,-- betaald.
Op 10 juli belt de vervoerder Dynalogics dat ze de order niet kunnen afleveren omdat de zending zwaar beschadigd zou zijn.
Zending is dus nimmer door ons ontvangen.
Volgende dag belt Wehkamp over deze kwestie en met de vraag of we nog een andere onbeschadigde loungeset willen ontvangen.
Uiteraard wilden we dat en met ordernummer 144670847 is de loungeset op 13 juli bij ons afgeleverd.
Echter wat schetst onze verbazing?
Wehkamp claimt nu nog een betaling van ons van 629,-- eyro terwijl de set al reeds met creditcard betaald is, en uiteraard al lang en breed van onze rekening afgeschreven.
Ach, dachten wij, even belletje naar Zwolle en dan is dat ook weer geregeld.
Zou allemaal in orde komen.
Echter, diverse aanmaningen liggen nu bij ons in de mail voor betaling van die 629,-- euro.
Telefoontjes, diverse mailtjes hebben tot nu toe nog geen enkel effect gehad.
Dus wij beginnen ons hier behoorlijk aan te ergeren en zullen in de toekomst dus nooit meer iets bij deze malafide onderneming bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 14 Augustus 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend dat dit nog steeds niet in je account is aangepast. Ik begrijp dat dat ergernis veroorzaakt. Onze excuses hiervoor.
We kijken graag met je mee wat we hiervoor kunnen doen. Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je klantgegevens?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Review van laila
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede service van Wehkamp.nl

Aantal jaren geleden een slechte ervaring gehad met wehkamp.nl waardoor ik tot 2 maanden geleden geen bestellingen/aankopen meer bij wehkamp.nl had gedaan. Ik heb nu de afgelopen 2 maanden meerdere aankopen bij wehkamp gedaan en ik ben zeer te spreken over de service. De medewerkers van de klantenservice zijn zeer klantvriendelijk.
Vergeleken met een aantal jaar geleden heeft wehkamp.nl naar mijn mening een hele grote positieve vooruitgang geboekt in de klantvriendelijkheid en service..Ik ben weer een tevreden vast klant van wehkamp.nl geworden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sjoerd
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Bestelgemak, gratis ophalen & makkelijke communicatie

Eigenlijk heb ik niets anders dan lof over de webshop.
Bestellen gaat super simpel en kan ook met afterpay. Verzending is gratis vanaf €20,-.
Daarnaast kunnen spullen gratis teruggestuurd worden en kan er gekozen dat de spullen thuis opgehaald worden.
Contact met de klantenservice is zeer makkelijk via de app, mail of bellen.

Met al deze gemakken zal ik vaker voor Wehkamp kiezen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Van Itterzon
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
3.0

Wannahavedagen

Je kijkt uit naar de wannahavedagen!. En dan blijkt dat een ander bedrijf, zonder wannahavedagen, toch goedkoper is. Dit zegt volgens mij genoeg.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 05 Juli 2018

Goedemiddag.

Wat jammer dat onze aanbiedingen niet de laagste prijs hadden in verhouding met andere aanbieders. Echter is dit ook niet iets wat wij beloven. De prijzen worden in overleg met onze leverancier samengesteld, hierbij wordt er niet gelet op de prijzen van onze concurrenten.

Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, mag je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Review van Anita
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Vroeger was de service top, nu beneden peil.

Al jaren trouwe klant, maar nu lijken ze mij kwijt te raken. De ene bezorging na de andere gaat mis. Nooit meer op afgesproken tijdstip, jullie meerdere kansen gegeven.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 06 Juli 2018

Goedemiddag,

Wat ontzettend vervelend dat je bezorging telkens misgaat. Ik kijk graag na wat we hierin voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Janine op 13 Augustus 2018

Hoi Anita,

Hoe is het afgelopen? Bleek het een robot te zijn? Ben toch wel benieuwd...

groeten Janine

Anita op 13 Augustus 2018

Helaas weer hetzelfde riedeltje... Het lljkt wel dat een robot reageert i.p.v. een mens.

Reageer op deze review
Review van R. Heilig
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling bij Wehkamp

Ook ik heb nu een slechte ervaring met Wehkamp. Ik heb reeds op een andere site mijn klacht geuit.
Ik vraag mij af of de antwoorden van Wehkamp door een mens geschreven zijn.
Wanneer ik de antwoorden lees, bekruipt mij een naar onderbuik gevoel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Rebecca
Beoordeling 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0

Het tot twee keer toe niet leveren van mijn bestelling

Op 22 mei jl. een bestelling geplaatst (loungeset met parasol). Gezien ik overdag niet thuis ben en er in de avond niet geleverd kan worden heb ik via de website van Dynalogic gekozen voor een levering op zaterdag 26 mei.

Terwijl ik die zaterdag mijn hele dag vrij heb gemaakt en zit te wachten krijg ik een bericht dat mijn bestelling niet geleverd kan worden. Een sorteerfout... Erg vervelend waarna ik Wehkamp een email bericht heb gestuurd over mijn ontevredenheid. Hier krijg ik geen reactie op. Vervolgens met tegenzin een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag 01 juni. Gek genoeg krijg ik weer een bericht dat het niet geleverd kan worden. Zojuist Wehkamp gebeld om alles te annuleren. Een andere oplossing zoals levering via een ander bedrijf of een fikse korting wordt niet geboden.

Wil je op korte termijn van je bestelling genieten bestel dan in ieder geval niet bij Wehkamp... Ze zijn in ieder geval mij als klant kwijt en zal ook zeker aan anderen vertellen hoe Wehkamp met hun klanten omgaat.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 03 Juni 2018

Goedenavond,

Vervelend om te lezen dat de bezorging zo mis is gegaan. Onze excuses daarvoor. Mocht je graag willen dat we nog met je meekijken naar een passende oplossing voor je zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan gaan we zeker nog ons best voor je doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Review van es
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

klantonvriendelijk

Kleding besteld en betaald.
Is verkeerd gesorteerd en nooit afgeleverd bij mij.. Kleding is zonder mij weten retour gestuurd en inmiddels op de site uitverkocht.

Geen enkele medewerking vanuit Wehkamp.
Het enige wat ik te horen krijg is dat ik mijn geld terug gestord krijg! Slecht en waardeloos bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 01 Juni 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend jammer dat je je pakketje nooit hebt mogen ontvangen. Ik wil graag voor je meekijken wat we op dit moment voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan kijken we het even voor je na.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Review van Els
Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Slecht te woord gestaan

Diverse dames klantenservice hebben mij, een goede klant, zeer slecht en onprettig te woord gestaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

wehkamp op 06 Mei 2018

Goedenavond,

Wat vervelend om te lezen dat je zo vervelend te woord bent gestaan door onze klantenservice. Dat is absoluut niet de bedoeling. Zou je je ervaring willen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan kijken we graag voor je na wat we voor je kunnen betekenen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Els op 06 Mei 2018

Dat is zeker vervelend, door meerdere medewerkers dus en dat terwijl ik jarenlang al een goede klant ben. Ik heb inmiddels een klacht ingediend, ben erg benieuwd hoe daar op gereageerd gaat worden. Wordt vervolgd.

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Teveel om op te noemen
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)
Adres
wehkamp
Meeuwenlaan 2
8011 BZ Zwolle