Wehkamp

www.wehkamp.nl
 
4.0 (324)
wehkamp ervaringen

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Wehkamp informatie

Algemene informatie

Merken
Teveel om op te noemen
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)

324 Wehkamp reviews

 
(19)
 
(34)
 
(54)
 
(77)
 
(149)
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
4.9
Levering 
 
3.5
Service 
 
2.5
Prijs 
 
4.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Nooit meer bestellen wij bij Wehkamp

Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Wij hadden een cadeautje voor een vriendinnetje van onze dochter van 9 besteld en meteen afgerekend bij Wehkamp. Dat hebven wij vier dagen voor de verjaardag gedaan. Op de website van Wehkamp staat bezorgd binnen 1 werkdag.
Na 1 week nog niet bezorgd. Wij hebben totaal 7 keer gebeld. Steeds weer werden wij het bos ingestuurd. Pakketje is verdwenen. Maar we laten het bezorgen bij een ophaalpunt. Kind is nu week geleden jarig geweest. Mijn dochtertje had geen cadeautje op het verjaardagsfeestje. Nu twee weken later vragen wij ons geld terug. Nog geen pakketje. Dat kan niet want eerst moet het onderzoek afgerond zijn waar het pakketje is geeft de medewerker doodleuk aan. En dat wordt doodleuk verteld. Wij hebben hetzelfde cadeau nu vanavond bij Bol.com besteld en morgen wordt het bezorgd. Nooit meer Wehkamp en DHL. Wij wilden normaal gesproken een hoekbank van 2500 euro bestellen en ineens betalen bij de Wehkamp. Doen wij nu bij een postorderbedrijf dat wel betrouwbaar en klantvriendelijk is. Er gaat een formele klacht naar het bestuur van Wehkamp.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

schoenen met alarm

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

schoenen gekocht,,ging in elke winkel het alarm af,,wehkamp een mail gestuurd krijg je dagen later pas antwoord op..kreeg het advies in een van haren winkel te laten de-activeren..extra naar een winkel 15 klmtr van huis..kom de dag er na in de winkel en wat dacht u bij de ingang en de uitgang sta je voor jan lodewijk. nou ik ben dus genezen van het onn line winkelen.nooit meer,

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 10 December 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de schoenen die je bij ons besteld hebt ervoor zorgden dat er alarmen van winkels afgingen. Graag kijk ik met je mee zodat we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst weer voorkomt.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Enige grote concern die nog een echte klantenservice heeft.

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Alle andere grote bedrijven proberen je bij klachten af te poeieren. De klantenservice is vaak ingehuurd en moet zoveel mogelijk telefoontjes aannemen, klacht afhandelen is niet belangrijk.
Wehkamp daarintegen, is nog steeds niet meegesleurd in t onpersoonlijke verhaal.
Je wordt hier altijd super vriendelijk geholpen en er is altijd overal een oplossing voor.
Hoop dat dit zo blijft!!!
Want zo hoort het!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Ten eerste kreeg ik de verkeerde schoenen. Toen moest ik zelf de juiste weer bestellen, die konden niet achteraf betaald worden. Vervolgens vergeet ik mijn kortingscode, dus ik mail en krijg na 8 dagen nog geen reactie. WAARDELOOS!!

Besteld product
S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 11 November 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de verkeerde schoenen geleverd zijn en dat het vervolgens ook niet is gelukt om de kortingscode te verzilveren. Graag helpen we je hierbij verder.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Oral B pro 2500 black

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel inmiddels een paar weken. Hij poetst super goed, heeft erg veel kracht en is erg stil in het gebruik. Ik ontving deze tandenborstel van Roamler om te testen. Ik heb al vaker met een elektrische tandenborstel gepoetst maar vind deze wel super. Ik beveel deze zeker aan. Ook de oplaadbare batterij gaat erg lang mee.

HD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Met recht klantenSERVICE

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Er is hier veel veranderd de laatste jaren. Dit bedrijf is veel klantgerichter geworden en beter bereikbaar. Menselijke benadering en met focus op klantrelatie, top!

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Goede service.

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Vorig jaar een leuke tuinsetje gekocht en heel blij mee. Op een vrijdag in juli brak de rugleuning af maandag gebeld. Volgens de telefoniste viel het buiten de garantie maar ze vond dat dit niet mocht gebeuren. Dinsdag had ik een nieuwe tuinstoel. Geweldig

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Lang vertraagde levering

Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
3.0

Toen ik de loveseat bestelde op donderdag was de levertijd 5-6 werkdagen en er was voldoende (6) op voorraad. Na aankoop stond er "We gaan meteen met je bestelling aan de slag" Na 4 dagen krijg ik een e-mail dat de bestelling is vertraagd en het 3 weken gaat duren. Niet cool!

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Wehkamp op 10 September 2018

Goedemiddag Inge,

Wat vervelend om te lezen dat je de loveseat nog niet in huis hebt. Bij je bestelling hebben mogelijk meer dan 6 mensen op hetzelfde moment gereageerd. Ondanks dat de loveseat nog op voorraad was, kan dat in een fractie van een seconden veranderen. Dat is heel erg balen en heeft er ook voor gezorgd dat je op een nieuwe voorraad moet wachten. We zijn ons ervan bewust dat ons systeem niet snel genoeg synchroon loopt met bestellingen en we werken eraan om dit probleem op te lossen. Excuses voor het ongemak. Je kan op de loveseat wachten. Mocht je toch graag willen dat we met je meekijken dan mag je een e-mail met je persoonlijke gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Mijn account was gehacked. Hier is toeneen iphone besteld. Op tijd gezien, dus klantenservice zou bestelling weghalen. Maar na enkele belletjes en vele mails doen ze helemaal niets. Dus geen betrouwbare klantenservice

AV
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Mijn ervaringen met Wehkamp zijn goed.
Je kan zelf de bezorgdatum en -tijd opgeven.
Is tot nu toe altijd goede gegaan.
Ook het ophalen.
Gegevens van retouren en betalingen worden redelijk vlot verwerkt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gaat goed, eerste bestelling bij Wehkamp

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0


Afgelopen Donderdagavond 09-08-2018 hebben wij een esspressomachine gekocht bij Wehkamp.
Deze zou vrijdag 10-08-2018 tussen 14:00 en 18:00 uur geleverd worden.
In de ochtend om 10:38 uur kregen we een bericht dat onze bezorging vertraging heeft opgelopen wegens een fout.
Pakket lag in een verkeerd depot en of wij dan maar 2 werkdagen geduld hebben.
Wij hadden zaterdag een feestje en zonder koffieapparaat is dat dus niet te doen.
De helpdesk gebeld voor informatie,
niet behulpzaam noch enige medewerking om dit op te lossen.
Aan haar houding was ook te merken dat zij er totaal niet mee zat.
Ook het reeds overgemaakte bedrag, kunnen wij nu 5 werkdagen op wachten.
Dit was de eerste, maar ook direct de laatste keer, dat wij hier wat besteld hebben.
(Er waren nog 3 machine's volgens hun site op voorraad, ik had dan voorgesteld om dan van hun huidige voorraad er één op te sturen en er voor te zorgen dat deze dan zaterdag's bezorgd zou worden,
daar had ik dan nog mee kunnen leven)
Ga er van uit dat het tranportbedrijf deze fout gemaakt heeft,
ik had dit door hun op laten lossen.

Rob 11-08-2018
Affijn zaterdag krijg ik de nota op mail.
Toch maar even gebeld.
Dan ineens een bijzondere aardige dame,
ik verteld wat er aan de hand is.
Blijkt dat mijn order niet eens gecanceld was.
Dame heeft mij verzekerd dat order nu wel gecanceld is en voor de teleurstelling mij een tegoedbon gestuurd. Zo kan het dus wel.

Rob 14-08-2018
Toch een update:
Vandaag Dinsdag 14-08-2018 was er niemand thuis.
Kaartje in de bus van DHL, pakket gemist.
Even bezorgcode ingetoetst, ja hoor Wehkamp Maurik.
Had toch j.l. zaterdag een dame (naam heb ik genoteerd) die vertelde de order gecanceld te hebben.
+ Een tegoedbon.
Nu kan ik zeker nog langer op mijn geld wachten????
Alles bij elkaar ben ik na één order bij Wehkamp het al goed zat, wat een ...service.

Besteld product
R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Wehkamp discutabele praktijken

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

op 4 juli via ordernr. 14414056 een loungeset Lyon besteld en met creditcard euro 629,-- betaald.
Op 10 juli belt de vervoerder Dynalogics dat ze de order niet kunnen afleveren omdat de zending zwaar beschadigd zou zijn.
Zending is dus nimmer door ons ontvangen.
Volgende dag belt Wehkamp over deze kwestie en met de vraag of we nog een andere onbeschadigde loungeset willen ontvangen.
Uiteraard wilden we dat en met ordernummer 144670847 is de loungeset op 13 juli bij ons afgeleverd.
Echter wat schetst onze verbazing?
Wehkamp claimt nu nog een betaling van ons van 629,-- eyro terwijl de set al reeds met creditcard betaald is, en uiteraard al lang en breed van onze rekening afgeschreven.
Ach, dachten wij, even belletje naar Zwolle en dan is dat ook weer geregeld.
Zou allemaal in orde komen.
Echter, diverse aanmaningen liggen nu bij ons in de mail voor betaling van die 629,-- euro.
Telefoontjes, diverse mailtjes hebben tot nu toe nog geen enkel effect gehad.
Dus wij beginnen ons hier behoorlijk aan te ergeren en zullen in de toekomst dus nooit meer iets bij deze malafide onderneming bestellen!

I
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

wehkamp op 14 Augustus 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend dat dit nog steeds niet in je account is aangepast. Ik begrijp dat dat ergernis veroorzaakt. Onze excuses hiervoor.
We kijken graag met je mee wat we hiervoor kunnen doen. Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je klantgegevens?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Goede service van Wehkamp.nl

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Aantal jaren geleden een slechte ervaring gehad met wehkamp.nl waardoor ik tot 2 maanden geleden geen bestellingen/aankopen meer bij wehkamp.nl had gedaan. Ik heb nu de afgelopen 2 maanden meerdere aankopen bij wehkamp gedaan en ik ben zeer te spreken over de service. De medewerkers van de klantenservice zijn zeer klantvriendelijk.
Vergeleken met een aantal jaar geleden heeft wehkamp.nl naar mijn mening een hele grote positieve vooruitgang geboekt in de klantvriendelijkheid en service..Ik ben weer een tevreden vast klant van wehkamp.nl geworden.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelgemak, gratis ophalen & makkelijke communicatie

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Eigenlijk heb ik niets anders dan lof over de webshop.
Bestellen gaat super simpel en kan ook met afterpay. Verzending is gratis vanaf €20,-.
Daarnaast kunnen spullen gratis teruggestuurd worden en kan er gekozen dat de spullen thuis opgehaald worden.
Contact met de klantenservice is zeer makkelijk via de app, mail of bellen.

Met al deze gemakken zal ik vaker voor Wehkamp kiezen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wannahavedagen

Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
3.0

Je kijkt uit naar de wannahavedagen!. En dan blijkt dat een ander bedrijf, zonder wannahavedagen, toch goedkoper is. Dit zegt volgens mij genoeg.

VI
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

wehkamp op 05 Juli 2018

Goedemiddag.

Wat jammer dat onze aanbiedingen niet de laagste prijs hadden in verhouding met andere aanbieders. Echter is dit ook niet iets wat wij beloven. De prijzen worden in overleg met onze leverancier samengesteld, hierbij wordt er niet gelet op de prijzen van onze concurrenten.

Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, mag je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Vroeger was de service top, nu beneden peil.

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Al jaren trouwe klant, maar nu lijken ze mij kwijt te raken. De ene bezorging na de andere gaat mis. Nooit meer op afgesproken tijdstip, jullie meerdere kansen gegeven.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

wehkamp op 06 Juli 2018

Goedemiddag,

Wat ontzettend vervelend dat je bezorging telkens misgaat. Ik kijk graag na wat we hierin voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Janine op 13 Augustus 2018

Hoi Anita,

Hoe is het afgelopen? Bleek het een robot te zijn? Ben toch wel benieuwd...

groeten Janine

Anita op 13 Augustus 2018

Helaas weer hetzelfde riedeltje... Het lljkt wel dat een robot reageert i.p.v. een mens.

Reageer op deze review

Bestelling bij Wehkamp

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Ook ik heb nu een slechte ervaring met Wehkamp. Ik heb reeds op een andere site mijn klacht geuit.
Ik vraag mij af of de antwoorden van Wehkamp door een mens geschreven zijn.
Wanneer ik de antwoorden lees, bekruipt mij een naar onderbuik gevoel.

RH
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Het tot twee keer toe niet leveren van mijn bestelling

Beoordeling 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0

Op 22 mei jl. een bestelling geplaatst (loungeset met parasol). Gezien ik overdag niet thuis ben en er in de avond niet geleverd kan worden heb ik via de website van Dynalogic gekozen voor een levering op zaterdag 26 mei.

Terwijl ik die zaterdag mijn hele dag vrij heb gemaakt en zit te wachten krijg ik een bericht dat mijn bestelling niet geleverd kan worden. Een sorteerfout... Erg vervelend waarna ik Wehkamp een email bericht heb gestuurd over mijn ontevredenheid. Hier krijg ik geen reactie op. Vervolgens met tegenzin een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag 01 juni. Gek genoeg krijg ik weer een bericht dat het niet geleverd kan worden. Zojuist Wehkamp gebeld om alles te annuleren. Een andere oplossing zoals levering via een ander bedrijf of een fikse korting wordt niet geboden.

Wil je op korte termijn van je bestelling genieten bestel dan in ieder geval niet bij Wehkamp... Ze zijn in ieder geval mij als klant kwijt en zal ook zeker aan anderen vertellen hoe Wehkamp met hun klanten omgaat.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

wehkamp op 03 Juni 2018

Goedenavond,

Vervelend om te lezen dat de bezorging zo mis is gegaan. Onze excuses daarvoor. Mocht je graag willen dat we nog met je meekijken naar een passende oplossing voor je zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan gaan we zeker nog ons best voor je doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

klantonvriendelijk

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Kleding besteld en betaald.
Is verkeerd gesorteerd en nooit afgeleverd bij mij.. Kleding is zonder mij weten retour gestuurd en inmiddels op de site uitverkocht.

Geen enkele medewerking vanuit Wehkamp.
Het enige wat ik te horen krijg is dat ik mijn geld terug gestord krijg! Slecht en waardeloos bedrijf.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

wehkamp op 01 Juni 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend jammer dat je je pakketje nooit hebt mogen ontvangen. Ik wil graag voor je meekijken wat we op dit moment voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan kijken we het even voor je na.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slecht te woord gestaan

Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Diverse dames klantenservice hebben mij, een goede klant, zeer slecht en onprettig te woord gestaan.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 06 Mei 2018

Goedenavond,

Wat vervelend om te lezen dat je zo vervelend te woord bent gestaan door onze klantenservice. Dat is absoluut niet de bedoeling. Zou je je ervaring willen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan kijken we graag voor je na wat we voor je kunnen betekenen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Els op 06 Mei 2018

Dat is zeker vervelend, door meerdere medewerkers dus en dat terwijl ik jarenlang al een goede klant ben. Ik heb inmiddels een klacht ingediend, ben erg benieuwd hoe daar op gereageerd gaat worden. Wordt vervolgd.

Reageer op deze review
Lees meer reviews