Wehkamp

www.wehkamp.nl
 
4.0 (332)
Wehkamp reviews

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

332 Wehkamp reviews

Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Late levering

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Lattenbodem was wel op voorraad, maar er zou geen vervoerder zijn. Ipv binnen 1 week in huis, na 2 weken nog geen lattenbodem gezien. Klantenservice reageerd met standaard emails.

Besteld product
  • Lattenbodem
  • Bed
M
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Extreem slechte ervaring met Wehkamp.

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Extreem slechte ervaring met Wehkamp. Afgelopen week wasmachine besteld die zaterdag geleverd werd. Vervolgens bleek die kapot te zijn, wat ik nog best kan begrijpen. Gelijk Wehkmap gebeld, werd mij verteld dat die dinsdag wordt opgehaald en nieuwe wordt afgeleverd en als tegemoetkoming kregen wij 25euro tegoed bon. Dinsdag werd wasmachine opgehaald, maar er is helemaal geen nieuwe ingepland! Terwijl zaterdag ons beloofd werd, dat ze die inplannen voor dinsdag voor ophalen van oude en levering van nieuwe. Daarbij heb ik het nog nagevraagd of ik zeker niks meer voor hoefde te doen, werd mij verzekerd dat hun alles zouden regelen. Dinsdag bel ik dus nogmaals Wehkamp op, vanwege slechte service en krijg ik de heer Denzel aan de lijn die van alles bij elkaar liegt. Hij verteld mij dat vanuit hun niet mogelijk is om tijdvak in te plannen, wat achteraf blijkt wel te kunnen. Zogenaamd is er op dat moment geen hogere persoon dan hem aanwezig, terwijl dat onmogelijk is. Bij elke organisatie moet ik er altijd een leidinggevende of supervisor aanwezig zijn i.v.m. veiligheid. En het mooiste er van is hij heeft mij ook al beloofd levering voor woensdag in te plannen. Wat achteraf ook helemaal niet gedaan was toen ik transport bedrijf belde om tijdvak in te laten plannen. Waardoor ik geneigd was om nog een keer te bellen en toen kreeg ik mevrouw die eindelijk iets wist van het bedrijf af, maar helaas vanuit hun kwam er geen tegemoetkoming meer. WIJ BESTELLEN NOOIT MEER BIJ WEHKAMP.

D
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Klachtenafhandeling / retourneren

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Tot nu toe alleen maar top ervaringen gehad met de klantenservice van Wehkamp en het bestellen bij Wehkamp. Klacht met betrekking tot toiletborstel+houder wordt zonder tegenwerking direct verwerkt en opgehaald bij mij thuis. Geld netjes terug gekregen. Ook een artikel dat wel retour was gestuurd maar niet als zodanig online verwerkt werd na een telefoontje bij de klantenservice direct verwerkt als wel geretourneerd. Een harde schijf met gebreken na een jaar tijd, werd na een telefoontje direct opgenomen in hun systeem, ophaalafspraak direct ingepland. De harde schijf kon niet meer gerepareerd worden en het geld kreeg ik netjes en snel retour. Daarbij krijg ik altijd direct iemand aan de lijn, wachttijden nog niet meegemaakt en erg vriendelijke klantenservice medewerkers.

Besteld product
Kleding, wonen, electronica
JP
Was deze beoordeling nuttig?01
Reageer op deze review

Traag met probleem oplossen

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Klantenservice is traag en niet snel in handelen. Zit al 4 dagen te wachten op een reparatie verzoek. Geen enkele reactie en de wasmachine is nog steeds stuk. Top met een gezin van 4 personen.
Ze laten je gewoon hangen.
Valt vies tegen, toch maar weer nasr de speciaalzaak voor zulke aankopen

MD
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Klantenservice onbereikbaar

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik ook had beter moeten weten voordat ik hier mijn spullen bestelde.
Klantenservice lijkt na mailen en bellen totaal onbereikbaar!

Spullen terugbrengen doe ik liever niet en geef deze liever aan een bevriende kennis
Want ik vrees irritatie, gewacht en frustratie vooraleer ik het bedrag dan weer op mijn rekening zie verschijnen. Want het pakketje zal dan wel weer 'ergens blijven haken'.

Ik zal zeker anderen afraden om hier spullen te bestellen. Eens, maar NOOIT MEER WEHKAMP voor mij!

H
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Whekamp bied de optie achteraf betalen maar annuleerd de bestelling zodra de 1 euro binnen is die ze eerst vragen via ideallink. Voel me erg misleid en zal nooit en te nimmer meer iets bestellen bij deze site. WAT EEN TILLERS!!!!

M
Was deze beoordeling nuttig?00

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Deze vraag voor de vooruitbetaling van €1,- is deel van de check voor de betaalwijze van de bestelling. Mocht het toch niet mogelijk zijn om de bestelling te verwerken/leveren, dan wordt dit bedrag uiteraard weer teruggestort.

Wanneer een bestelling na deze check niet kan worden geleverd, wordt hier ook via de mail bericht over gestuurd. Mocht je hier geen mail over hebben ontvangen, dan kijken we dit graag verder voor je na.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens en een omschrijving van de klacht willen mailen, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

een extra rekening

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

alles was al voldaan bestelling ontvangen en daarna willen ze extra geld voor die bestelling laatste keer dat ik bestel

V
Was deze beoordeling nuttig?00

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Vreemd dat er achteraf nog een extra bedrag werd gevraagd voor je bestelling. We kijken graag voor je na wat er aan de hand kan zijn met deze factuur.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens willen mailen? Dit mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag ook een korte omschrijving van de situatie in de mail vermelden.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Vreemd dat er achteraf nog een extra bedrag werd gevraagd voor deze bestelling. We kijken graag voor je na wat er aan de hand kan zijn met deze factuur.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens willen mailen? Dit mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Eigenlijk had ik beter moeten weten…

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0


Eigenlijk had ik beter moeten weten…

Eigenlijk had ik beter moeten weten maar keer op keer als ik bij deze winkel bestel gaat het mis met bestellen.
Misschien komt het omdat ik items koop die niet populair zijn?
Gisteravond voor 20:00 heb ik 2 blu-rays besteld, er stond ook bij, voor 20 uur besteld, morgen in huis.
Voor de zekerheid heb ik erachteraan gebeld, en ja hoor geen probleem, vrijdag (vandaag) heb ik ze zeker in huis.
De post is net langs geweest maar geen pakketjes, van Wehkamp krijg ik op Facebook geen gehoor, en als ik bel dan snappen ze het allemaal niet.
Niemand weet of de voorraad klopt, niemand weet wanneer het verstuurd wordt, niemand weet wanneer het geleverd wordt.
Als niemand iets weet, waarom hebben ze dan uberhaupt een website?
Maar...annuleren mag niet. Ik MOET wachten op mijn bestelling voordat ik het mag annuleren, ik MOET het zelfs weigeren bij de deur.
Maar ja, wanneer komt het dan? Dat weet niemand.
Ik denk dat ik op mijn computer scherm een groot briefje plak, bij "Wehkamp nooit meer bestellen".

D
Was deze beoordeling nuttig?00

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Excuses voor onze late reactie, en ook uiteraard voor de problemen met deze bestelling.

Mochten wij op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen hierin, dan ontvangen we graag je klantgegevens, en een korte omschrijving van de klacht via de mail. Dit mag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Nooit meer bestellen wij bij Wehkamp

Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Wij hadden een cadeautje voor een vriendinnetje van onze dochter van 9 besteld en meteen afgerekend bij Wehkamp. Dat hebven wij vier dagen voor de verjaardag gedaan. Op de website van Wehkamp staat bezorgd binnen 1 werkdag.
Na 1 week nog niet bezorgd. Wij hebben totaal 7 keer gebeld. Steeds weer werden wij het bos ingestuurd. Pakketje is verdwenen. Maar we laten het bezorgen bij een ophaalpunt. Kind is nu week geleden jarig geweest. Mijn dochtertje had geen cadeautje op het verjaardagsfeestje. Nu twee weken later vragen wij ons geld terug. Nog geen pakketje. Dat kan niet want eerst moet het onderzoek afgerond zijn waar het pakketje is geeft de medewerker doodleuk aan. En dat wordt doodleuk verteld. Wij hebben hetzelfde cadeau nu vanavond bij Bol.com besteld en morgen wordt het bezorgd. Nooit meer Wehkamp en DHL. Wij wilden normaal gesproken een hoekbank van 2500 euro bestellen en ineens betalen bij de Wehkamp. Doen wij nu bij een postorderbedrijf dat wel betrouwbaar en klantvriendelijk is. Er gaat een formele klacht naar het bestuur van Wehkamp.

MS
Was deze beoordeling nuttig?00

webcareteamwehkamp.nl op 17 December 2018

Goedemiddag,

Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling nooit hebt ontvangen en dat je nu moet wachten op je terugbetaling. Graag kijken we met je mee in het account om te zien of we nog iets voor je kunnen doen.

Ik wil je vragen om je klantgegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

schoenen met alarm

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

schoenen gekocht,,ging in elke winkel het alarm af,,wehkamp een mail gestuurd krijg je dagen later pas antwoord op..kreeg het advies in een van haren winkel te laten de-activeren..extra naar een winkel 15 klmtr van huis..kom de dag er na in de winkel en wat dacht u bij de ingang en de uitgang sta je voor jan lodewijk. nou ik ben dus genezen van het onn line winkelen.nooit meer,

G
Was deze beoordeling nuttig?00

webcareteamwehkamp.nl op 10 December 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de schoenen die je bij ons besteld hebt ervoor zorgden dat er alarmen van winkels afgingen. Graag kijk ik met je mee zodat we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst weer voorkomt.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Enige grote concern die nog een echte klantenservice heeft.

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Alle andere grote bedrijven proberen je bij klachten af te poeieren. De klantenservice is vaak ingehuurd en moet zoveel mogelijk telefoontjes aannemen, klacht afhandelen is niet belangrijk.
Wehkamp daarintegen, is nog steeds niet meegesleurd in t onpersoonlijke verhaal.
Je wordt hier altijd super vriendelijk geholpen en er is altijd overal een oplossing voor.
Hoop dat dit zo blijft!!!
Want zo hoort het!

W
Was deze beoordeling nuttig?12
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Ten eerste kreeg ik de verkeerde schoenen. Toen moest ik zelf de juiste weer bestellen, die konden niet achteraf betaald worden. Vervolgens vergeet ik mijn kortingscode, dus ik mail en krijg na 8 dagen nog geen reactie. WAARDELOOS!!

Besteld product
Chelsea boots
S
Was deze beoordeling nuttig?01

webcareteamwehkamp.nl op 11 November 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de verkeerde schoenen geleverd zijn en dat het vervolgens ook niet is gelukt om de kortingscode te verzilveren. Graag helpen we je hierbij verder.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Oral B pro 2500 black

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel inmiddels een paar weken. Hij poetst super goed, heeft erg veel kracht en is erg stil in het gebruik. Ik ontving deze tandenborstel van Roamler om te testen. Ik heb al vaker met een elektrische tandenborstel gepoetst maar vind deze wel super. Ik beveel deze zeker aan. Ook de oplaadbare batterij gaat erg lang mee.

HD
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Met recht klantenSERVICE

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Er is hier veel veranderd de laatste jaren. Dit bedrijf is veel klantgerichter geworden en beter bereikbaar. Menselijke benadering en met focus op klantrelatie, top!

E
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Goede service.

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Vorig jaar een leuke tuinsetje gekocht en heel blij mee. Op een vrijdag in juli brak de rugleuning af maandag gebeld. Volgens de telefoniste viel het buiten de garantie maar ze vond dat dit niet mocht gebeuren. Dinsdag had ik een nieuwe tuinstoel. Geweldig

J
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Lang vertraagde levering

Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
3.0

Toen ik de loveseat bestelde op donderdag was de levertijd 5-6 werkdagen en er was voldoende (6) op voorraad. Na aankoop stond er "We gaan meteen met je bestelling aan de slag" Na 4 dagen krijg ik een e-mail dat de bestelling is vertraagd en het 3 weken gaat duren. Niet cool!

I
Was deze beoordeling nuttig?11

Wehkamp op 10 September 2018

Goedemiddag Inge,

Wat vervelend om te lezen dat je de loveseat nog niet in huis hebt. Bij je bestelling hebben mogelijk meer dan 6 mensen op hetzelfde moment gereageerd. Ondanks dat de loveseat nog op voorraad was, kan dat in een fractie van een seconden veranderen. Dat is heel erg balen en heeft er ook voor gezorgd dat je op een nieuwe voorraad moet wachten. We zijn ons ervan bewust dat ons systeem niet snel genoeg synchroon loopt met bestellingen en we werken eraan om dit probleem op te lossen. Excuses voor het ongemak. Je kan op de loveseat wachten. Mocht je toch graag willen dat we met je meekijken dan mag je een e-mail met je persoonlijke gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Mijn account was gehacked. Hier is toeneen iphone besteld. Op tijd gezien, dus klantenservice zou bestelling weghalen. Maar na enkele belletjes en vele mails doen ze helemaal niets. Dus geen betrouwbare klantenservice

AV
Was deze beoordeling nuttig?03
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Mijn ervaringen met Wehkamp zijn goed.
Je kan zelf de bezorgdatum en -tijd opgeven.
Is tot nu toe altijd goede gegaan.
Ook het ophalen.
Gegevens van retouren en betalingen worden redelijk vlot verwerkt.

J
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Gaat goed, eerste bestelling bij Wehkamp

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0


Afgelopen Donderdagavond 09-08-2018 hebben wij een esspressomachine gekocht bij Wehkamp.
Deze zou vrijdag 10-08-2018 tussen 14:00 en 18:00 uur geleverd worden.
In de ochtend om 10:38 uur kregen we een bericht dat onze bezorging vertraging heeft opgelopen wegens een fout.
Pakket lag in een verkeerd depot en of wij dan maar 2 werkdagen geduld hebben.
Wij hadden zaterdag een feestje en zonder koffieapparaat is dat dus niet te doen.
De helpdesk gebeld voor informatie,
niet behulpzaam noch enige medewerking om dit op te lossen.
Aan haar houding was ook te merken dat zij er totaal niet mee zat.
Ook het reeds overgemaakte bedrag, kunnen wij nu 5 werkdagen op wachten.
Dit was de eerste, maar ook direct de laatste keer, dat wij hier wat besteld hebben.
(Er waren nog 3 machine's volgens hun site op voorraad, ik had dan voorgesteld om dan van hun huidige voorraad er één op te sturen en er voor te zorgen dat deze dan zaterdag's bezorgd zou worden,
daar had ik dan nog mee kunnen leven)
Ga er van uit dat het tranportbedrijf deze fout gemaakt heeft,
ik had dit door hun op laten lossen.

Rob 11-08-2018
Affijn zaterdag krijg ik de nota op mail.
Toch maar even gebeld.
Dan ineens een bijzondere aardige dame,
ik verteld wat er aan de hand is.
Blijkt dat mijn order niet eens gecanceld was.
Dame heeft mij verzekerd dat order nu wel gecanceld is en voor de teleurstelling mij een tegoedbon gestuurd. Zo kan het dus wel.

Rob 14-08-2018
Toch een update:
Vandaag Dinsdag 14-08-2018 was er niemand thuis.
Kaartje in de bus van DHL, pakket gemist.
Even bezorgcode ingetoetst, ja hoor Wehkamp Maurik.
Had toch j.l. zaterdag een dame (naam heb ik genoteerd) die vertelde de order gecanceld te hebben.
+ Een tegoedbon.
Nu kan ik zeker nog langer op mijn geld wachten????
Alles bij elkaar ben ik na één order bij Wehkamp het al goed zat, wat een ...service.

Besteld product
koffiebonen apparaat
R
Was deze beoordeling nuttig?01
Reageer op deze review

Wehkamp discutabele praktijken

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

op 4 juli via ordernr. 14414056 een loungeset Lyon besteld en met creditcard euro 629,-- betaald.
Op 10 juli belt de vervoerder Dynalogics dat ze de order niet kunnen afleveren omdat de zending zwaar beschadigd zou zijn.
Zending is dus nimmer door ons ontvangen.
Volgende dag belt Wehkamp over deze kwestie en met de vraag of we nog een andere onbeschadigde loungeset willen ontvangen.
Uiteraard wilden we dat en met ordernummer 144670847 is de loungeset op 13 juli bij ons afgeleverd.
Echter wat schetst onze verbazing?
Wehkamp claimt nu nog een betaling van ons van 629,-- eyro terwijl de set al reeds met creditcard betaald is, en uiteraard al lang en breed van onze rekening afgeschreven.
Ach, dachten wij, even belletje naar Zwolle en dan is dat ook weer geregeld.
Zou allemaal in orde komen.
Echter, diverse aanmaningen liggen nu bij ons in de mail voor betaling van die 629,-- euro.
Telefoontjes, diverse mailtjes hebben tot nu toe nog geen enkel effect gehad.
Dus wij beginnen ons hier behoorlijk aan te ergeren en zullen in de toekomst dus nooit meer iets bij deze malafide onderneming bestellen!

I
Was deze beoordeling nuttig?21

wehkamp op 14 Augustus 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend dat dit nog steeds niet in je account is aangepast. Ik begrijp dat dat ergernis veroorzaakt. Onze excuses hiervoor.
We kijken graag met je mee wat we hiervoor kunnen doen. Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je klantgegevens?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wehkamp informatie

Foto's

wehkamp ervaringen

Algemene informatie

Merken
Teveel om op te noemen
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)