Wehkamp reviews

www.wehkamp.nl
 
3.9 (357)
Wehkamp reviews

357 Wehkamp reviews

 
(21)
 
(36)
 
(58)
 
(84)
 
(168)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
36 resultaten - getoond 1 - 20
1 2
Volgorde

Tevreden

Beoordeling 
 
8.3

Binnen 1 dag in huis, super!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Wehkamp Klantenservice op 12 Maart 2021

Goedenavond,

Mijn excuus voor onze late reactie. Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent. Dank u wel!

Wens ik u een fijne avond.

Webcareteam Wehkamp

Webcareteam Wehkamp op 12 Maart 2021

Beste Twan,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van Wehkamp. Dit zien wij natuurlijk graag.

Wij wensen u een fijn weekend.

Met vriendelijk groet,
webcareteam Wehkamp

Webcareteam Wehkamp op 12 Maart 2021

Goedenavond,

Dankuwel voor het delen van uw positieve ervaring met onze webshop!

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Bagger klantenservice ??‍♂️

Beoordeling 
 
7.8

Margreet erin, klant eruit ??‍♂️
Jammer dat er geen mogelijkheid is, om geen sterren te selecteren. Want wat een amateuristisch bedrijf is dit zeg, met een arrogant klantenservicemedewerkster Margreet. Die doet er gewoon lacherig over, om een serieus probleem, waar ik een klacht over heb. “Als u de oplossing heeft, solliciteert u dan bij Wehkamp” zou ik zeggen! ??‍♂️

Nou dan heb ik ook een advies voor jou/jullie Margreet, met zo een houding kunnen jullie blijven staken tot je een ons weegt! ?

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Webcareteam Wehkamp op 05 Augustus 2020

Goedemorgen,

Deze review hebben wij in behandeling genomen via een ander forum. Graag zien we via die weg uw reactie tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Oral B pro 2500 black

Beoordeling 
 
8.0

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel inmiddels een paar weken. Hij poetst super goed, heeft erg veel kracht en is erg stil in het gebruik. Ik ontving deze tandenborstel van Roamler om te testen. Ik heb al vaker met een elektrische tandenborstel gepoetst maar vind deze wel super. Ik beveel deze zeker aan. Ook de oplaadbare batterij gaat erg lang mee.

HD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.8

Mijn ervaringen met Wehkamp zijn goed.
Je kan zelf de bezorgdatum en -tijd opgeven.
Is tot nu toe altijd goede gegaan.
Ook het ophalen.
Gegevens van retouren en betalingen worden redelijk vlot verwerkt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

verkeerde bezorgingen, hele vriendelijke klantenservice

Beoordeling 
 
7.3

Bij een grote bestelling ontving ik artikelen die ik niet had besteld (After Eden BH en slipjes) en heb deze geretourneerd bij artikelen uit de bestelling die ik zelf retourneerde. Winkel al tientallen jaren bij Wehkamp en heb nog niet meegemaakt dat er niet-bestelde artikelen meekwamen.
Een winterjack dat kleiner uitviel dan normale confectiemaat 40/42 moest ik twee keer retourneren. De derde dag dat de jas zou komen zag ik al aan de kleine verpakking dat het nooit een jas kon zijn. Heb het artikel dan ook geweigerd en mee terug gegeven aan de DHL bezorger die zei 'dat er wel vaker wat fout ging'.
Heb toen Wehkamp gebeld en ben uiterst vriendelijk geholpen, ze zouden de goede maat jack alsnog opsturen wat ook gebeurde. Maar bijzonder was het om de volgende dag ook een kaart van Wehkamp te ontvangen waarop - in handschrift - stond dat ze dat ze hoopten dat de jas nu wel goed was aangekomen. Dat is toch wel een pluim waard!
Wel staat de niet geleverde jas nog steeds tussen 'mijn bestellingen' en het was fijner geweest als zo'n foutieve bestelling snel uit je bestelling verwijderd zou worden.
Wehkamp zou wel ergens in zijn website moeten opnemen wat de regels zijn bij een verkeerd geleverd product dat echter dan wel op je eigen naam binnenkomt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede ervaring

Beoordeling 
 
8.3

Ik ben verbaasd te lezen dat Wehkamp zoveel slechte reviews heeft gekregen. Deze week heb ik 2x een bestelling gedaan en deze zijn beiden in de tijd die ik had aangegeven bezorgd. Vandaag een pakket retour gedaan bij DHL, ook dat ging soepel. Nu nog even de verdere verwerking afwachten natuurlijk maar ik heb er tot nu een goed gevoel over.

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Anna op 24 Oktober 2017

In het verleden was ik ook altijd super tevreden over de service van de Wehkamp, maar de laatste maand is het echt dramatisch, fout na fout.

Reageer op deze review

negatieve beoordelingen plaatsen ze niet!

Beoordeling 
 
7.7

Eerste keer in mijn leven heb ik iets bij Wehkamp gekocht. Samen bij elkaar 6 spulletjes. Slechts 1 was acceptabel, de rest helaas voldeed niet aan mijn verwachtingen (gebaseerd op afbeelding en omschrijving).
Op alle kledingstukken heb ik een beoordeling geschreven, maar alleen die enige positieve was geplaatst, de rest geïgnoreerd. Ik heb heel nette tekst daarover geschreven, maar die was niet afgekeurd en niet goedgekeurd - gewoon geïgnoreerd door Wehkamp.
Desondanks dat alle (tot nu toe) ingediende retouren waren netjes verwerkt, heb ik geen plannen (meer) daar iets te kopen: moeilijk bepalen de maat en nog meer probleem met het bepalen van kwaliteit: heel mooi op de afbeelding, en iets totaal anders in realiteit. Recensies van andere kopers ontbreken, want negatieve recensies plaatsen ze niet...

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 03 Februari 2017

Goedemorgen,

Ik vind het vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens was. Ik kijk graag voor je na waarom je reviews niet zijn geplaatst. Wil je je klantnummer en adresgegevens sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,


webcareteam wehkamp

Gé Bruikersnaam op 07 Maart 2017

Jammer dat je bestelling niet naar wens was...Als je je klantnummer, adresgegevens en creditcardgegevens even doorstuurt naar bovenstaand emailadres?

Reageer op deze review

de enige waar ik wél durf te bestellen

Beoordeling 
 
8.0

Twee keer iets besteld en het was er al de volgende dag. Na negatieve internet ervaringen her en der is Wehkamp de enige waar ik wél durf te bestellen.

JF
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gebruikte telefoon geleverd gekregen

Beoordeling 
 
7.8

Zatedag een samsung galaxy s6 geleverd gekregen tot mijn verbazing was de verpakking al eerder open geweest en was het dicht geplakt met een witte sticker.
Het bleek gewoon eem 2e handse telefoon zonder bescherming op met volop een scherm onder stof en daar de volle prijs voor betaald? Ik wil graag de s6 maar wel een nieuwe daar betaal ik tenslotte voor

LK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Retouren vermist

Beoordeling 
 
7.8

Ik ben pakweg 3 jaar geleden begonnen met het nu en dan bestellen bij wehkamp. Voorheen had het bij mij de status wat burgerlijk te zijn. Deze status is wehkamp ver voorbij met het frisse imago van nu.
Snelle levering, dat is consequent en erg netjes!
Helaas wel verzendkosten. Ik vraag mij af waarom dit ' nodig' is, waar concurrenten geen verzendkosten hanteren. Maar goed.
De laatste maanden eigenlijk gaat het hier en daar mis bij het retourneren van items. Ik bestel flink wat in 1 keer, gezien de verzendkosten en het willen passen van meerdere maten.
Het duurt lang eer alle items uit zo'n flinke order ( + 6 artikelen ong.) zijn verwerkt.
Ook zijn er artikelen zoekgeraakt, waardoor ik een heksentoer uit moest halen om een onderzoek te starten. Je voelt je op zo'n moment bijna een fraudeur en moet een enorm lange adem hebben wil men het item aan hebben gemerkt als retour ( of, helaas, vermist )
Je zou bijna denken dat er in het proces artikelen achterover worden gedrukt, maar laat ik geen aannames doen ;)
Ik betaal om die reden liever achteraf, wanneer ik heb besloten welke artikelen ik houden wil.

Uiteindelijk lost het zich allemaal op maar jammer dat dit zo'n omvangrijk probleem is.

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

webcareteam wehkamp op 28 April 2016

Goedenavond,

Vervelend om te horen dat je retourzending niet tijdig is verwerkt. Wij starten dan inderdaad een onderzoek waarbij wij onze klanten vragen een formulier in te vullen. Dit is nodig voor onze eigen administratie en doen we uiteraard niet om jou een vervelend gevoel te geven. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Aggie op 02 Mei 2016

Ja, dit gebeurd vaker, als klant voel je je inderdaad een fraudeur :S

Mijn dochter en ik hebben dit ook ervaren! Nu had mijn dochter één artikel in 2 maten besteld en één maat was niet geleverd, nu moest zij wéér een onzinnig formulier invullen en na een week navraag kreeg ze een telefoontje dat het bewuste formulier zoek was, of we er wéér eentje willen opsturen?! Niet alleen kleding raakt zoek bij Wehkamp maar ook de formulieren om notabene de fouten van Wehkamp opgelost te krijgen en ondertussen ben je weken en tig aanmaningen verder!
Wehkamp heeft de slechtste service ooit, 98% spreekt geen fatsoelijk woord Nederlands en praat ook nog eens binnensmonds (men leest alles van het scherm af) en kan daardoor ook geen problemen/fouten van Wehkamp oplossen. Klanten moeten vechten om de fouten gemaakt door Wehkamp opgelost te krijgen en ondertussen tig betalingsherinneringen sturen terwijl men NIETS verschuldigd is aan dat vreemde bedrijf!
Ik krijg steeds meer waardering voor de H&M!
Bij Wehkamp is shoppen pure frustratie en ik ben gelukkig al klant af!

Reageer op deze review

retour zending

Beoordeling 
 
7.0

ik heb een crosstrainer besteld en meteen een retour geplaatst ,zou de volgende dag worden op gehaald, kreeg meteen netjes een mail van Wehkamp dat alles oke was en zou 2 dec worden opgehaald, niet gebeurd, gemaild, gebeld maar de hele dag voor niets thuis .
savonds gebeld en excuses e.d maar de volgende dag (vandaag )kwamen ze echt, smorgens geen telefoontje dus gebeld en ja hoor echt ze kwamen,intussen een mevrouw van de klantenservice me gebeld naar aanleiding van een mail van mij hierover, excuses e.d en of ik en cadeaubon wilde, nee dat wil ik niet ik wil het pakket kwijt, dat kwam in orde.
om 15.20 nog maar een keer gebeld ,en het tel nr gekregen van de transporteur ,niet bereikbaar ,maar Wehkamp had niet de behoefte om er iets aan te doen.
16.45 maar weer gebeld en ja nu is het te laat ,morgen belt de transporteur u, nu is het zo dat ik het zelf blijkbaar moet gaan regelen,een chef te spreken krijgen of doorverbonden worden met de transporteur werd botweg geweigerd
dus morgen voor de derde dag weer de hele dag thuis zitten want gebeld worden hoe laat ze komen gebeurt niet.
kortom Wehkamp is een brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bedrijf en al kan ik de spullen cadeau krijgen ,nooi,nooit van mijn leven meer iets bij dit ,ja hoe noem je deze mensen nu? een bedrijf kan ik voor goed fatsoen niet neer zetten toch ,als je je zo gedraagt

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 02 December 2015

Goedenavond,

Vervelend dat de vervoerder nog niet langs is geweest.

Ik wil graag nagaan of ik iets voor je kan betekenen, kun je contact met ons opnemen via Facebook of Twitter? Als je ons in een privebericht je klantnummer of postcode+huisnummer kunt sturen, zullen wij het oppakken en je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Mijn excuses voor het ervaren ongemak, als je ons contact zullen we opzoek naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Veezendkosten zijn veel te hoog

Beoordeling 
 
7.0

Goede, makkelijke website. Jammer dat het assortiment steeds wordt uitgebreid met ketens als C&A en Steps. Zijn nogal degelijke merken die slecht zitten (goedkoop duurkoop). Veel te filteren voordat je kunt beginnen met zoeken dus.
Maar BIG no go blijft voor mij de verzendkosten. Echt astronomisch ten opzichte van andere webshops die zelfde levertijd aanhouden en ook een groot assortiment hebben. Belachelijk, zeker aangezien de wehkamp zonder twijfel een goede deal heeft met de post waardoor ze een fractie van die 6 euro betalen. Winst op de verzendkosten dus. Houdt mij in ieder geval vaak tegen om bij wehkamp te bestellen, ik ga wel naar een ander!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima bedrijf

Beoordeling 
 
8.0

Een geweldig bedrijf.
Wij bestellen ieder jaar onze carnavalsoutfit bij hun, laten die de vrijdag voor carnaval leveren en de woensdag na de carnaval weer terug sturen.
Reden: past niet dus op deze manier voor nop de mooiste kleding.

RM
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review

Verwerking retour

Beoordeling 
 
8.8

Ik haal mijn producten op bij een DHL punt. ideaal voor iemand die werkt. Ben zeer tevreden over wehkamp. Ook over de telefonisten die mij netjes te woord staan. Voornamelijk als het verweken van de retour producten half is gedaan of niet, waardoor de betaal datum al verstreken is. Bestel met plezier :D

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

waardeloze service bij kapotte droger.

Beoordeling 
 
7.8

16 juni droger gekocht. 28 augustus defect. Gebeld en toen werd mij medegedeeld dat monteur over 3 weken zou komen want INDESIT had het druk. Na veel bellen a €1,00
Werd monteur gestuurd na 1,5 week. ( nog lang vond ik) . Komt monteur binnen hij kijkt 40 sec. En geeft aan dat het artikel niet op vooraad was. Levertijd 1 week minimaal. Als het artikel real-time binnen is maken wij nieuwe afspraak. Hond u wel rekening met een wachttijd van ongeveer 2-3 weken. Totale ffuur 5-6 weken Wehkamp doet er niks aan. Jammer!!

RJ
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteam@wehkamp.nl op 10 September 2015

Goedenmorgen,

wat balen dat je zo lang moet wachten op een nieuwe droger. Zou je je klantnummer of postcode/huisnummer samen met je klacht willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kijken we met je mee.

Met vriendelijke groet,

wehkamp.nl webcareteam

webcareteam@wehkamp.nl op 10 September 2015

Goedenmorgen,

wat balen dat je zo lang moet wachten op een nieuwe droger. Zou je je klantnummer of postcode/huisnummer samen met je klacht willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kijken we met je mee.

Met vriendelijke groet,

wehkamp.nl webcareteam

webcareteam@wehkamp.nl op 10 September 2015

Goedenmorgen,

wat balen dat je zo lang moet wachten op een nieuwe droger. Zou je je klantnummer of postcode/huisnummer samen met je klacht willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kijken we met je mee.

Met vriendelijke groet,

wehkamp.nl webcareteam

Reageer op deze review

Kortingscode werkt niet

(`Bijgewerkt: Juli 13, 2015)
Beoordeling 
 
7.5

Na mijn bestelling geplaatst te hebben en mijn kortingscode zomer gebruikt te hebben kwam ik erachter toen ik bij mijn rekeningoverzicht keek dat mijn korting niet geregistreerd was, ik heb toen gelijk de bestelling geannuleerd en probeerde opnieuw te bestellen , echter toen kreeg ik de melding dat mijn kortingscode al gebruikt was , ik denk dat is wel een mailtje waard aan de klantenservice , duidelijk uitgelegd wat het probleem was en dat na mijn annulering ik de code niet kon gebruiken, echter een antwoord duurt 2 dagen , na twee dagen een antwoord , met als antwoord , dat mijn bestelling geannuleerd was en dat ik de code gewoon opnieuw kon gebruiken, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat dit niet werkte , dus weer op iets mailen , weer een bevestigingsmail maar nu nog niks gehoord , lekker weekend nou en dan is de actie afgelopen, . Beetje jammer dit.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteamwehkamp.nl op 12 Juli 2015

Goedemiddag Rob,

Allereerst onze excuses voor het uitblijven van een antwoord op je mail. Het is inderdaad zo dat deze code (de code 'zomer') slechts eenmaal gebruikt kan worden. Daarnaast wordt deze ook niet apart geregistreerd in het rekeningoverzicht, vandaar dat deze ook niet zichtbaar was.
Na annulatie is het dus ook inderdaad niet mogelijk om deze code opnieuw te gebruiken. Omdat je aangeeft dat je de bestelling toch wel wilt plaatsen, heb ik je een nieuwe code toegestuurd.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp.nl

p.s., je klantnummer staat nu openbaar vermeld. Voorkom misbruik en verwijder deze uit je review!

Rob op 12 Juli 2015

Code ontvangen en heb de bestelling ook geplaatst , alles is nou goed gegaan , hartelijk dank dat het op deze manier opgelost kon worden,
groetjes Rob

Reageer op deze review

korting

Beoordeling 
 
8.3

Had een router gekocht de Dlink 868 zelfs twee stuks. Deze routers waren twee dagen later 5.95 goedkoper. Had daarover gemaild en zou het verschil teruggestort krijgen. Dit is inmiddels na zes mailen nog steeds niet gebeurt en dit vinden wij een slechte zaak sterker ze laten niets van zich horen. Zo ga je toch niet met je klanten om.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

goed

Beoordeling 
 
8.8

Prima webwinkel

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kortingsactie? Zeer misleidend.

Beoordeling 
 
7.3

Wehkamp biedt begin december een korting aan van € 7,50 op de bestelling.
Ik bestel niet 10 dingen en stuur er 9 terug, nee ik bestel van één artikel twee maten omdat ik niet zeker weet welke maat ik nodig heb. Niet wetende dat Wehkamp vervolgens de korting over de twee artikelen verdeeld, dus € 3,75 per artikel maar dit zag ik pas bij de levering. Heel slim van Wehkamp dus. Met andere woorden, retourneer je een artikel ben je dus gewoon € 3,75 kwijt en heb je ook geen € 7,50 korting meer, maar € 3,75.
Ik kan me niet herinneren dat dit voorheen ook zo is geweest. Toen zag je het totaal vermeldt, de verzendkosten erbij opgeteld en daarna de korting.
Na telefonisch contact werd verwezen naar de kleine lettertjes die ik niet gezien heb, ja, achteraf ga ik kijken in de mail en dan staan ze onderaan, normaal gesproken hoor je toch naar de kleine lettertjes verwezen te worden?
In de mail wordt heel groot € 7,50 korting op uw bestelling vermeldt en daar gaan de mensen dan ook vanuit.
Ik vind dit echt schandalig en ronduit bezeikte boel.
Wehkamp is sowieso al één van de duurste in verzendkosten, € 5,95. Op deze manier heb je alleen de verzendkosten een beetje gecompenseerd maar € 7,50 korting heb je dus niet. Vind het ronduit schandalig.

M
Was deze beoordeling nuttig? 15 0
Reageer op deze review

Voor het eerst problemen met Wehkamp..

Beoordeling 
 
7.0

Op 3 september heb ik een Samsung tablet besteld en meteen betaald. Dit ging allemaal vlot en de volgende dag was de tablet keurig op tijd in huis. De verpakking van de tablet was al duidelijk eerder open gemaakt, de zegels verbroken en de beschermfolie op de voorkant van de tablet miste, maar oké, als iemand de tablet heeft terug gestuurd worden ze nagekeken dus vertrouwde het eerst wel. Eenmaal opgeladen merkte ik al snel dat de tablet niet deugde. Reageerde slecht tot soms niet op aanrakingen en liep telkens vast. Ik heb geen facebook of twitter dus kon op die manier geen berichtje sturen en via de mail duurt te lang, dus toch maar gebeld. kostte 1 euro plus overige belkosten.. Vriendelijke vrouw die mij goed hielp en vertelde dat ik mijn geld binnen anderhalf tot maximaal 2 weken terug zou krijgen. Het pakket terug gestuurd en op 16 september kreeg ik voor het eerst bericht over de retour en kreeg mn geld op de rekening gestort. Maar er miste nog 6,05 euro (thuiskopieheffting). Uiteindelijk toch maar gebeld, kreeg er een onaardige vrouw voor die klaagde dat ze me niet goed kon horen en moest maar weer proberen, hoorn er op gegooid en dat was weer 1 euro. Weer gebeld, andere niet bepaald vriendelijke vrouw, die zei dat ik maar op mn account moest kijken en dat was het, dat geld kwam nog wel. Wéér 1 euro plus belkosten. Nu is het 23 september, heb ik nog die 6,05 niet terug en ben ik geld kwijt aan het bellen, om een artikel dat bij ontvangst al geopend en defect was! Wat een tegenvaller..

I
Was deze beoordeling nuttig? 7 1

webcareteamwehkamp.nl op 23 September 2014

Hoi Ivonne,

Vervelend dat je je geld nog niet hebt ontvangen. Ik wil je graag helpen. Wil je je klacht en je klantnummer sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan ga ik het in orde maken!

Met vriendelijke groeten,

Webcareteam wehkamp.nl

Reageer op deze review
36 resultaten - getoond 1 - 20
1 2

Wehkamp informatie

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp want:

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt gratis retour sturen naar Wehkamp?

Retourneren naar Wehkamp kan gratis bij een DHL ServicePoint. Je hebt 30 dagen bedenktijd, waarin je het artikel mag passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Je dient het artikel wat je retour wilt sturen wel eerst aan te melden op de website van Wehkamp.

Is bezorgen bij Wehkamp gratis?

Bestellingen vanaf € 20.- worden door Wehkamp gratis bezorgd, zowel grote als kleine artikelen. Voor bestellingen onder de € 20,- betaal je € 2.95 bezorgkosten bij Wehkamp.

Foto's

IMG-20200317-WA0004
IMG-20200317-WA0006
IMG-20200317-WA0003
Wehkamp bestelling
Wehkamp bestelling
Wehkamp bestelling
20190626_072436
20190626_072352
20190626_072308
wehkamp ervaringen

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
Telefoon (maandag - vrijdag 10.00 - 19.00 uur) 0900 9809 (€ 0,20 pm)
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Merken
Teveel om op te noemen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
4.0 (209)
Wehkamp reviews
 
3.9 (357)
bol.com ervaringen
 
3.5 (242)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)