HEMA reviews

www.hema.nl
 
4.0 (69)
HEMA reviews

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.

Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

69 HEMA reviews

 
(3)
 
(12)
 
(6)
 
(19)
 
(31)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Waardeloze *** software

Bestellen 
 
1.0

De Foto software van de Hema is echt zulke flut software. Al diverse keren gehad dat je een uur loopt pielen op een fotoboek, vervolgens gaat bestellen en er dan ineens een programma update naar voren komt. Die kan je niet skippen en na de update wordt je geforceerd om die troep opnieuw op te starten. Gevolg: Al je werk kwijt. Het stomme is nog dat bij het geforceerd afsluiten je de melding krijgt dat je on opgeslagen werk verloren gaat, maar je gewoon geen mogelijkheid krijgt om alsnog alles op te slaan.

Dit soort knutselpakketten zijn voor mij een reden om ergens anders te gaan bestellen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slecht genaakt foto boek

Beoordeling 
 
1.8

Foto boek laten maken door jullie zeer slecht gedaan fotos half afgedrukt of dubbel voor de prijs die was niet mis waardeloos boek reactie gegeven via jullie site niet tevreden gekd terug of oplossing nou niet eens antwoord terug gehad

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Snelle service en een mooi resultaat

Beoordeling 
 
9.5

Veel plezier gehad met het maken van het fotoboek via het gedownloade programma. Er zit een optie bij waarmee het programma zelf een chronologisch fotoboek voor je opsteld. Dit word mooi als je de foto's gerangschikt op tijd wilt hebben. Ik ben zelf aan de slag gegaan.

Op zaterdag mijn fotoboek uiteindelijk besteld. Met een levertijd van 5 werkdagen en meer pagina's dan standaard, dacht ik dat duurt wel een week. Niets was minder waar. Op woensdag kwam het fotoboek binnen door de brievenbus.

Het fotoboek zit in een stevige kartonnen verpakking en is onbeschadigd. Een beetje bang voor wat ik zou aantreffen aangezien de vele negatieve reacties, vond ik een mooi fotoboek. Foto's zijn mooi van kleur en scherpte op 2 foto's na. Die zijn iets minder scherp. Let hier goed op als je het fotoboek gaat maken.
Alles is precies zoals ik het op de computer had gerangschikt. Ik heb gekozen voor mat papier. Dit is erg mooi geworden en voor een normale binding. Dit is ook erg mooi. Bladzijden kunnen alsnog prima open.

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat en de snelle service.

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

zeer en zeer slecht, wat een aanfluiting

Beoordeling 
 
2.0

eindelijk dacht ik mijn foto album af te hebben, na meerdere malen opgeslagen te hebben wilde ik nog even een foto toevoegen..........en wat blijkt..... de toegevoegde foto's , correcties en teksten van die dag weg, foetsie!!
Ik bellen naar de klantenservice....sorry dat zou aan je WIFI kunnen liggen die is dan niet stabiel...Pardon? opslaan is toch opslaan??? ik heb nog een mail gestuurd maar daar kreeg ik net zo'n belabberd antwoord. ik zou kunnen proberen met een vaste internetkabel en misschien het fotoalbum steeds opnieuw opslaan als.....nou HEMA wat denken jullie zelf??? daar ga ik toch geen seconde tijd meer instoppen?? En al helemaal niet met zo'n klantenservice, jullie zijn echt om te janken. Dikke doei HEMA

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
5.0

2 dagen ben ik bezig geweest om een fotoalbum te maken met goede kwaliteit foto's. Gister heel enthousiast het boek opgehaald. Helaas erg teleurgesteld over de kwaliteit van de foto's. Dit hoort toch niet meer te kunnen in 2018. Ook voor mij geen fotoboek meer van de hema. Jammer hoor en zonde van je geld!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tegenvaller

Beoordeling 
 
4.3

Liggend fotoboekje besteld
Volgorde van foto’s is helemaal door elkaar gegooid
Foto’s zijn slechts gedeeltelijk afgedrukt
Reactie. Foto’s zijn zo aangeleverd
Kortom voor mij nooit meer een fotoboekje bij Hema

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

software echt knudde

Beoordeling 
 
4.3

Al jaren maak ik een fotoboek die ik per twee bestel,dit jaar mocht ik er 4 afrekenen door een haperend systeem bij versturen .binnen 5 minuten gebeld ,antwoord klanten service oh jammer maar daar kunnen wij niets aan doen.bovendien vind ik uiteindelijk de foto's in het boek donkerder dan bij het maken,ook waren ondanks steeds opslaan bladzijde verdwenen.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Software waardeloos

Omdat ik op dit moment bezig ben met het maken van een fotoboek bij HEMA was ik nieuwsgierig naar reviews van anderen.
In het verleden heb ik meerdere fotoboeken gemaakt en besteld bij de HEMA. Perfect.
Maar tegenwoordig is het waardeloos.
Je werkt uren/weken aan zo'n fotoboek. Tijdens het werken aan mijn fotoboek is het meerdere gebeurd dat de foto's zijn 'verdwenen' uit het album. Als ik het programma afsluit en daarna weer opstart staan ze er wel in en dan heb je geluk.
Gisteren waren er zo maar pagina's verdwenen... ???!!!!
Ik twijfel nu of ik verder moet gaan of toch kan ik nu meteen beter overstappen naar een professioneel adres, bijvoorbeeld PROFOTONET. Het is jammer dat ik dan opnieuw moet beginnen maar als ik de reacties van de mensen lees die klaar zijn met het maken van hun HEMA fotoboek en dan problemen krijgen met het bestellen/uploaden...... ???!!!! Ik ben bang dat als ik klaar ben met het maken van mijn fotoboek bij HEMA (mocht het bestellen lukken) dat er foto's / pagina's ontbreken. Foto's/pagina's die ik wel gemaakt heb maar die niet afgedrukt/verwerkt zijn in de uiteindelijke versie. Je moet er toch niet aan denken.
Ik ben benieuwd of HEMA iets aan de slechte software gaat doen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fotoboek verdwenen, fotokado slecht geleverd

Beoordeling 
 
1.0

Fotoboek was klaar, na nog een paar kleine dingen te willen wijzigen was opeens het hele fotoboek verdwenen. Klantenservice kan het ook niet terughalen.
Maand later fotokado besteld met tekst, staat de helft van de tekst erop! Erg jammer om het zo te moeten geven. Teruggebracht naar klantenservice. Afwachten wat ermee gedaan wordt.. voor mij geen Hema meer!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ontevreden

Beoordeling 
 
3.0

Mijn ervaring om een fotoboek te bestellen.
Nadat ik een fotoboek had gemaakt, wil ik dit bestellen.
Alles in gevuld en als laatste wil ik uploaden/bestellen. En dit gaat dus niet. Na tig keer geprobeerd te hebben, eindelijk kunnen bestellen.
Dit fotoboek wil ik nog een paar van bestellen. Dus opnieuw besteld. En weer kom ik niet verder. Maar nu duurt het erg lang. Ik gebeld naar de klanten service, daar zeggen ze mij dat er een software probleem is en dat het na het weekend op gelost moet zijn. Dit dus na het weekend weer geprobeerd en weer na vaak geprobeerd te hebben lukt het nog niet. Weer gebeld en de situatie uit gelegd. Het lag toch echt aan mij en er was helemaal geen software probleem. Hoe kwam ik hierbij! Toch op een gegeven moment kunnen bestellen. Zijn de boekjes bij de Hema bezorgd. Word ik gebeld door hen. Zijn mijn fotoboeken gevallen en beschadigd. Deze worden terug gestuurd en er gaat weer een week voorbij. Ben benieuwd wat er nu nog komt. DE INKT OP OF ZOIETS. Dit is wel de laatste keer dat ik bij de hema een fotoboek maak en bestel. IK BEN ER KLAAR MEE.
Ik hoop dat ze eindelijk iets met deze informatie doen, heb dit al eerder gelezen in de reviews.
Een ontevreden EX klant

AM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

HEMA informatie

Foto's

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja
Telefoonnummer
020-224 2424