HEMA reviews

www.hema.nl
 
4.1 (74)
HEMA reviews

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.

Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

74 HEMA reviews

 
(3)
 
(14)
 
(6)
 
(20)
 
(33)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slechte levering

Beoordeling 
 
4.0

Heb zeer slechte ervaring met de levering van twee posterfoto’s van de Hema.
Met het bestellen wordt zgn 3 werkdagen voor de afhandeling toegezegd, zijn het uiteindelijk in mijn geval 7 dagen geworden. Na de toegezegde 3 dagen heb ik met de servicedesk telefonisch contact gezocht. Hoewel zij erkende dat de leveringstermijn was overschreden, konden niets doen. Door deze, onverwachte, lange levering ben Ik met andere afspraken, waarvoor deze foto’s nodig waren, in de problemen geraakt.
Hema u wordt bedankt!
Volgende keer toch maar een andere fotoserie nemen, 1 die wel zijn afspraken nakomt.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Snelle service!

Beoordeling 
 
8.5

Twee dagen geleden besteld en vandaag al bezorgd, leuke verpakking en prijs- kwaliteit helemaal goed. Aanrader voor je basics!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super goede service!

Beoordeling 
 
8.8

Erg goede printkwaliteit en perfecte service!
Door een fout vanuit ons is er een zwarte rand op de afgedrukte foto verschenen (90x60 cm).
Nadat we contact opnamen met de fotoservice en het garantie formulier in hadden gevuld hebben we snel reactie gehad en konden we de foto gratis opnieuw bestellen, helemaal top!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bespaar jezelf de moeite en ga naar Kruitvat

Beoordeling 
 
1.0

Ik wilde 1 foto direct afdrukken om hem cadeau te kunnen doen, hiervoor bij 3 filialen geweest waarbij geen van alle apparaten mijn IPhone herkende (overigens ook de iPhone van de medewerker niet). Daarna via de website geprobeerd, deze bleef de foto maar laden...zonder resultaat. Uiteindelijk naar de Kruitvat gelopen, hier stond ik binnen 2 minuten weer buiten met een afgedrukte foto! Dus sla de Hema vooral over en loop direct door naar de Kruitvat is mijn advies.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fotosoftware onbetrouwbaar

Service 
 
1.0

Jarenlang met tevredenheid albums bij de hema gemaakt. Dit keer niet en na 2 dagen verloren werk overgestapt op andere fotoservice. Software werkt zeer slecht. Op momenten dat ik tussentijds wilde opslaan waren foto's verdwenen, die niet meer geladen konden worden. Opnieuw inladen werkte ene keer wel, andere keer niet. Opslaan lukte ene keer wel, andere keer kreeg ik een foutmelding en dan sloot het programma geforceerd af, met als gevolg dat alle tussentijdse wijzigingen waren verdwenen. Kortom, een grote frustratie en onbetrouwbaar. Besloten het album, mede vanwege andere reviews, bij uiteindelijke bestelproces te staken en niet meer bij de hema te bestellen. Jammer, want ik was er altijd tevreden over maar blijkbaar is een goede fotoservice geen prio meer voor de hema....

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloze *** software

Bestellen 
 
1.0

De Foto software van de Hema is echt zulke flut software. Al diverse keren gehad dat je een uur loopt pielen op een fotoboek, vervolgens gaat bestellen en er dan ineens een programma update naar voren komt. Die kan je niet skippen en na de update wordt je geforceerd om die troep opnieuw op te starten. Gevolg: Al je werk kwijt. Het stomme is nog dat bij het geforceerd afsluiten je de melding krijgt dat je on opgeslagen werk verloren gaat, maar je gewoon geen mogelijkheid krijgt om alsnog alles op te slaan.

Dit soort knutselpakketten zijn voor mij een reden om ergens anders te gaan bestellen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht genaakt foto boek

Beoordeling 
 
1.8

Foto boek laten maken door jullie zeer slecht gedaan fotos half afgedrukt of dubbel voor de prijs die was niet mis waardeloos boek reactie gegeven via jullie site niet tevreden gekd terug of oplossing nou niet eens antwoord terug gehad

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Snelle service en een mooi resultaat

Beoordeling 
 
9.5

Veel plezier gehad met het maken van het fotoboek via het gedownloade programma. Er zit een optie bij waarmee het programma zelf een chronologisch fotoboek voor je opsteld. Dit word mooi als je de foto's gerangschikt op tijd wilt hebben. Ik ben zelf aan de slag gegaan.

Op zaterdag mijn fotoboek uiteindelijk besteld. Met een levertijd van 5 werkdagen en meer pagina's dan standaard, dacht ik dat duurt wel een week. Niets was minder waar. Op woensdag kwam het fotoboek binnen door de brievenbus.

Het fotoboek zit in een stevige kartonnen verpakking en is onbeschadigd. Een beetje bang voor wat ik zou aantreffen aangezien de vele negatieve reacties, vond ik een mooi fotoboek. Foto's zijn mooi van kleur en scherpte op 2 foto's na. Die zijn iets minder scherp. Let hier goed op als je het fotoboek gaat maken.
Alles is precies zoals ik het op de computer had gerangschikt. Ik heb gekozen voor mat papier. Dit is erg mooi geworden en voor een normale binding. Dit is ook erg mooi. Bladzijden kunnen alsnog prima open.

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat en de snelle service.

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

zeer en zeer slecht, wat een aanfluiting

Beoordeling 
 
2.0

eindelijk dacht ik mijn foto album af te hebben, na meerdere malen opgeslagen te hebben wilde ik nog even een foto toevoegen..........en wat blijkt..... de toegevoegde foto's , correcties en teksten van die dag weg, foetsie!!
Ik bellen naar de klantenservice....sorry dat zou aan je WIFI kunnen liggen die is dan niet stabiel...Pardon? opslaan is toch opslaan??? ik heb nog een mail gestuurd maar daar kreeg ik net zo'n belabberd antwoord. ik zou kunnen proberen met een vaste internetkabel en misschien het fotoalbum steeds opnieuw opslaan als.....nou HEMA wat denken jullie zelf??? daar ga ik toch geen seconde tijd meer instoppen?? En al helemaal niet met zo'n klantenservice, jullie zijn echt om te janken. Dikke doei HEMA

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
5.0

2 dagen ben ik bezig geweest om een fotoalbum te maken met goede kwaliteit foto's. Gister heel enthousiast het boek opgehaald. Helaas erg teleurgesteld over de kwaliteit van de foto's. Dit hoort toch niet meer te kunnen in 2018. Ook voor mij geen fotoboek meer van de hema. Jammer hoor en zonde van je geld!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

HEMA informatie

Foto's

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja
Telefoonnummer
020-224 2424