HEMA reviews & ervaringen

www.hema.nl
 
3.7 (86)
HEMA reviews

86 HEMA reviews

 
(3)
 
(14)
 
(6)
 
(20)
 
(48)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
124 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7
Volgorde

Fotoboek

Ik sluit mij volledig bij alle negatieve beoordelingen van voorgaande reviews aan! Wat een aanfluiting van HEMA de nieuwe software.
Fotoboek gemaakt ter waarde van 85 euro! Hier maanden zorgvuldig aangewerkt.
Na bestelling heb ik de reviews pas gelezen en de bestelling binnen twee uur geannuleerd mede ook om toch nog een kleine aanvulling te doen. Kreeg een correcte mail van HEMA terug van de annulering.
Toen ik het project weer wilde openen om de aanvulling te doen was er in mijn account geen project meer te vinden op de HEMA site. Alle werk voor niets geweest!
Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, zij kennen het probleem van de nieuwe software en zouden mij helpen middels het invullen van een vragenformulier om alsnog te proberen te achterhalen hoe dit probleem is ontstaan en men hoopte het project ook weer te achterhalen!
Na het versturen van de vragenlijst geen antwoord gekregen van HEMA, ook niet na meerdere mails verstuurd te hebben na de klantenservice om te vragen wat de reden is om de klant geen reactie te geven!
Ik ben super teleurgesteld hoe HEMA nu met zijn klanten omgaat!
H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Is het een grap ?

Beoordeling 
 
1.0

Wat een achteruitgang is het sinds februari 2024. Waar voorheen je prachtige fotoboeken kon maken is het nu echt een 1 april grap geworden. Je kan niets meer met de de tools van de hema fotoboeken.

De manager bij HEMA die dit heeft besloten moeten ze per direct ontslaan en zou ook nergens meer überhaupt mogen gaan werken.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

fotoboek

Beoordeling 
 
1.0

Wat een drama dit nieuwe programma. Je zou bijna denken dat het een grap is. Totaal onwerkbaar en 100 stappen terug in de tijd ten opzichte van het vorige programma. Ik ben overgestapt naar de fotofabriek daar hebben ze vergelijkbare software met het vorige programma van de Hema alleen met een aantal verbeteringen doorgevoerd.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

fotoboek Hema

Beoordeling 
 
2.0

Jammer, ook mij ben je kwijt als klant Hema, voor wat betreft het maken van fotoboeken. Inderdaad ook jarenlang online de meest prachtige boeken kunnen maken met een uitgebreide keus aan achtergronden, randen, cliparts etc. met een overzichtelijk systeem om alles in te delen etc.
Nu is het online programma veel bewerkelijker en zitten er op een paar kleuren en 5 bolletjesdingen na geen leuke achtergronden en al helemaal geen clipart meer in. Denk je nog; ik geef de foto leuke randen; vergeet het, alleen maar een kleurtje.
En het software-programma? Of ik 30 jaar terug in de tijd ga, ik heb me er niet eens aan gewaagd.
Ik ben echt helemaal kwijt waarom dit een verbetering zou moeten zijn, Hema!

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

fotoalbum

Beoordeling 
 
1.0

Help! Ruim een jaar bezig geweest met het maken van een fotoalbum. O.a vanwege emotionele gebeurtenissen. Vandaag eindelijk de puntjes op de i gezet. Nog 1x alles doorgenomen en klaar om te bestellen. De prijs stond op 75 euro, maar om definitief te bestellen moest ik klikken op: prijzen en producten actualiseren. Daarna stond er ineens een kruis door mijn album en de tekst; product niet meer beschikbaar.

Ik ben al uren aan het zoeken naar informatie. Ik zie dat er nieuwe fotosoftware is sinds eind februari, maar hier heb ik nooit een mail of waarschuwing voor gehad. Is er een manier om dit fotoalbum nog te kunnen laten afdrukken?

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Software fotoboeken

Vreselijk het nieuwe software systeem. De foto's kun je niet op volgorde downloaden. Worden kris/kras opgeslagen. Het is totaal tegenover gestelde van het gebruikersvriendelijke software systeem hiervoor. Geen wonder de hoge korting. Idd zonde dat je de vorige fotoprojecten niet meer kunt inzien. Echter daar was wel een duidelijke communicatie over. Echter de vernieuwing is een niet toepasbaar systeem geworden. Geen fotoboek bestellingen meer bij Hema met deze softwaren.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Fotoalbum

Wat een drama!! Maak al jaren mijn fotoalbums bij de Hema, maar ben nu een halve dag aan het prutsen en nog geen blad verder. Totaal gebruiksonvriendelijk, geen enkele mogelijkheid zelf pagina's in te delen, foto's toe te voegen.... echt vreselijk!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

fotoboek

Beoordeling 
 
1.0

Jarenlang heb ik gebruik gemaakt va de HEMA fotoboeken. Tot grote tevredenheid. Afgelopen week verscheidene malen geprobeerd een fotoboek samen te stellen met de nieuwe software. Onmogelijk. Volstrekt gebruiks onvriendelijk. Je kunt foto's niet meer verkleinen/vergroten, verplaatsen naar een andere pagina etc. etc. Ik kan niet anders dan de overstap maken naar een andere leverancier. Shame on you Hema dat je zo'n prutserij laat maken.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Maarten op 22 Maart 2024

Helemaal mee eens, Freek. Ik ben enorm teleurgesteld in Hema. Ik was als kind in de jaren 70 van de vorige eeuw al fan van Hema. Hema stond voor degelijkheid en betrouwbaarheid, net zoals V&D indertijd. Maar helaas heeft de tijd Hema ingehaald, en heeft Hema haar klantenbinding niet kunnen volhouden. We zijn gewoon gedumpt. Hema is al mijn vertrouwen kwijt. Het ergste vind ik dat al mijn online gemaakte fotoboeken op de Hema website sinds eind vorig jaar (2023) zijn verdwenen. Waardeloos. Hema heeft voor mij volledig afgedaan. Triest.

Reageer op deze review

fotoalbum

Wat jammer dat de oude software niet meer beschikbaar is. In de nieuwe software is geen enkele mogelijkheid om het album naar eigen wens in te delen. Onwerkbaar wat mij betreft. Jarenlang met veel plezier Hema-fotoalbums gemaakt maar nu genoodzaakt om mijn heil elders te zoeken.
Ook jammer dat alle oude fotoalbums niet alleen niet meer te bestellen zijn, maar ook ontoegankelijk gemaakt.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Maarten op 22 Maart 2024

Helemaal mee eens, Karen. Mij is precies hetzelfde gebeurd. Alles weg. Waardeloos. Hema heeft voor mij helemaal afgedaan.

Reageer op deze review

fotoboek

De nieuwe software van de Hema fotoboeken is zeer gebruiksonvriendelijk en werkt ook nog eens slecht. Ik kan er niets mee. Heel jammer, was eerst zo goed. Waarom is dit aangepast? Ook al mijn fotoboeken met oude foto's, waarin ik nog wel eens iets aanpaste om opnieuw te laten uitgeven voor familie, zijn verdwenen. Ik krijg ook geen mails meer dat de foto's of boeken klaar zijn.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Fotoboek

Verschrikkelijk
Heb me verdiept in de nieuwe software
Hier is niet mee te werken Ik ben jarenlang klant geweest, tientallen fotoboeken met heel veel plezier gemaakt
Nu haak ik af en met mij vele anderen zo te lezen
Heel erg jammer dat besloten is om zo’n radicale verandering te introduceren!

MB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Maarten op 22 Maart 2024

Geheel mee eens, Marion. Mij is precies hetzelfde gebeurd. Hema heeft voor mij volledig afgedaan. Jammer en triest. Ben er nog boos over dat ik oude online fotoboeken niet meer kan vinden. Ik liet die nog wel eens extra afdrukken voor familie. Zo waardeloos. Had dit van Hema niet verwacht (ook al hadden ze in 2016 ook al eens de software vernieuwd). Het is alsof Hema graag haar eigen graf graaft.

Reageer op deze review

geen

Beoordeling 
 
1.0

Nieuwe Foto app. Eerder fotoboeken besteld bij de HEMA zonder enig probleem.
Nu echter onwerkbaar, absoluut niet logisch en geen enkel overzicht.
Als het management zich rekenschap zou geven van deze enorme misser en voor de toekomst zijn klanten wil behouden lijkt het me raadzaam het systeem eerst eens goed te testen voor het op de markt te brengen.
Bestelling zal dan ook niet geplaatst worden.

suc6 met het verder ontwikkelen van deze app

MV
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Fotoboek

Wat hebben jullie gedaan!!! Bestel nooit meer een fotoboek bij de Hema. Niet te werken met deze vernieuwde versie. Erg zonde! Ga nu maar naar de concurrentie!

T
Was deze beoordeling nuttig? 8 0
Reageer op deze review

fotoboek

OMG Hema wat hebben jullie nu gedaan.
Kan niets maar dan ook helemaal niets met dit software systeem van jullie. Al mijn fotoboeken heb ik met een hoop plezier bij jullie gemaakt. Maar moet ik nu echt ergens anders gaan kijken?
Zo zonde dit.... :-(

L
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Fotoboek

Beoordeling 
 
1.0

Zijn ze helemaal de weg kwijt bij de Hema??? Jarenlang heb ik met groot plezier gebruik gemaakt van de foto software, maar de nieuwste update is echt een ramp. Allerlei opties voor het handmatig vullen van je fotoboek zijn verdwenen. Je wordt bijna gedwongen om een bepaald format te volgen en als je iets anders wilt dan dat, ben je uren langer bezig. En elke keer als je je project afsluit, verdwijnen al je foto’s uit de bibliotheek. Echt dramatisch. Laatste keer dat ik hier een fotoboek heb gemaakt. ☹️??

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

Patricia op 17 September 2023

Ik heb dezelfde ervaring als Margriet en vakantieganger. Foto's verdwijnen uit bibliotheek, alleen de foto's die al in het boek zijn geladen blijven opgeslagen. Heel erg jammer, want kwaliteit fotoboeken is altijd erg goed.

Reageer op deze review

Fotoboek

Bestellen 
 
1.0

Wat een drama! Ben uuuuren bezig om een paar foto's up te loaden voor in het fotoboek. Nu al 6de poging want elke keer wist hij de foto's en kan je overnieuw beginnen.

V
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Fotoalbum

Beoordeling 
 
1.0

Voorgaande jaren een prima prima product. Nu is het werkelijk niets meer, niet meer aan beginnen. Scheelt een hoop ergernis

E
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Fotoalbum software

Service 
 
2.0

Heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met de Hema fotoalbums, maar de laatste update van de software is echt waardeloos! Een hoop opties zijn verdwenen, zeker als je geen standaard album met hun indeling wilt hebben. En bovendien loopt de software om de haverklap vast en wordt je eruit gegooid. Toch maar eens op zoek naar een andere leverancier. Met de klantenservice moet je drie keer heen en weer mailen voordat ze überhaupt begrijpen wat je bedoelt.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

fotoboek

Net anderhalve dag gestoken in het uploaden van foto's en 24 pagina's gemaakt. Opgeslagen. En wat blijkt. Ineens was 90% weg. De 24 pagina's foto's weg op 4 foto's na. Er staan nog 9 geüploade foto's in. In plaats van ruim 100 geselecteerde. VERSCHRIKKELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stoppen met deze dienst HEMA. Voordat meerdere mensen de mist ingaan. Eerst je software en hardware op orde brengen!!
Graag een compensatie voor de dure uren 12 uren weggegooide tijd.

MH
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

HEMA foto service

Beoordeling 
 
2.3

Op 26 nov. '22 voor meer dan 200 euro aan foto-producten besteld. 2 waren hiervan niet goed, één beschadig en één onscherp. Van de onscherpe foto hebben wij het geld terug gekregen. Van de beschadigde foto heeft het tot vandaag geduurd dat we een voucher hebben gekregen om een nieuwe foto te laten drukken. Niemand in het gehele proces weet waar die mee bezig is. De klantenservice die aangeeft het beschadigde product ingeleverd moet worden met case nummer bij de winkel. Doen we dit, snapt de winkel medewerker niet hoe te handelen (Hema Bilgaard Leeuwarden). Daarna ongeveer wekelijk met de klantenservice gebeld. Elke keer een andere medewerker aan de telefoon gehad waar het verhaal weer aan uitgelegd moet worden. Daarna hoor je weer niets. Het top punt waren de laatste twee gesprekken met de klantenservice. ik had afgesproken met de klanten service medewerker genaamd Lemmie(?) dat zij mij voor het eind van de week een update zou geven omdat ik het na 2 maanden het helemaal zat was. Zij beloofde dit en "zou zich er in vast bijten als pittbull" maar helaas weer een loze belofte, niets gehoord. Daarna zelf maar weer is gebeld, toen gaf de medewerker aan de voucher binnen een paar minuten te versturen... helaas weer een loze belofte. Uiteindelijk vandaag de voucher in de mail ontvangen. In het gehele verhaal ontbreek helaas ook een excuses en compensatie. Bij de voucher stond de volgende tekst: "Je hebt aangegeven dat je een foutje hebt gemaakt bij het ontwerpen van jouw fotoproduct. Geen zorgen, dit lossen we natuurlijk graag voor je op.​" Nee, we hebben een beschadigde foto ontvangen!
Case #00893054

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
124 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7

Wij zijn benieuwd naar jouw HEMA ervaring

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.


Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

Wat is uw ervaring met HEMA? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij HEMA hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal HEMA reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 020-224 2424
Meer info over HEMA op Wikipedia

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja