HEMA reviews & ervaringen

www.hema.nl
 
4.0 (76)
HEMA reviews

76 HEMA reviews

 
(3)
 
(14)
 
(6)
 
(20)
 
(37)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
104 resultaten - getoond 41 - 60
1 2 3 4 5 6
Volgorde

Fotoklok

Beoordeling 
 
4.8


Wij hebben een fotoklok besteld.
Goed gecontroleerd of cijfers en letter goed stonden.
We haalden de klok op en de letter 6 werd door de naam afgedrukt.
Eerst hebben we de klantenservice gebeld. Volgens hun was het voorbeeld hetzelfde.
Dit was niet het geval. Naar de winkel gegaan. Zij zouden met de klacht de klok terug sturen.
We hebben hem opgehaald en het probleem is niet verholpen.
Waardeloze service.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Henk van Berlo op 08 Januari 2017

De service is schandalig bij de HEMA, er kan zelfs geen sorry van af.
Voor mij is het helemaal duidelijk ik bestel er nooit iets meer, dus ook geen andere dingen.
Ze kunnen de voor mij de pot op, er zijn genoeg andere winkels.

Reageer op deze review

jammer

Voor 3e keer een fotoboek gemaakt
Als de software niet verandert, dan was dit de laatste keer!
Er zitten teveel mankementen in, geeft vaak niet relevante waarschuwingen, waardoor je iedere keer opnieuw moet beginnen
Jammer, want de kwaliteit is mooi

AM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

waardeloze service

Beoordeling 
 
3.8

Ik heb 2 weken voor kerst een fotokalender besteld, de levering was 5 a 10 werkdagen dus goed op tijd.
Op 24 dec ben ik 2 keer bij de HEMA in Gemert geweest om hem op te halen, dus na 10 werkdagen
maar hij was er niet. Volgens het hoofdkantoor van HEMA was alles op tijd afgeleverd bij het filiaal in Gemert.
Waarom ik mijn fotokalender niet kreeg was voor mij een raadsel. Na mijn tweede email kreeg ik als antwoord
dat het niet meer te achterhalen was waarom het fout was gegaan.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij HEMA iets bestelde en ook zeker de laatste keer.
Zelfs geen enkel excuses van de filiaal houder de heer HENK DUITS.

HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Rampzalig

Ik heb al veel fotoboeken gemaakt met de Hema maar ben vandaag aan de gang gegaan met de vernieuwde software van de Hema. Wat een RAMP! Ben het na een paar uur en nul resultaat helemaal zal. Software werkt slecht. Hij doet er heel lang over om een foto te laden en vult de foto's niet goed uit. De indelingen die in het boek zitten zijn ook niet fijn. Dan ben je eerst uren bezig met het zelf samenstellen van indelingen en dan blijkt het niet makkelijk toepasbaar.
Hema doe hier iets aan, dit is echt zonde.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nieuwe software HEMA fotoalbum heel slecht

(`Bijgewerkt: November 18, 2016)

Ik gebruik al jaren de software van de HEMA, al heb ik tussendoor ook wel eens andere programma's gebruikt vanwege aanbiedingen. Vrienden en familie noemen me fotoalbumexpert (haha) omdat ik het altijd zo makkelijk en snel doe. Groot was dan ook de teleurstelling dat er absoluut niet meer te werken is met de nieuwe online HEMA software. Alle betrouwbare opties zijn weg en het werkt echt voor geen meter meer. Na paar uur aanklooien met drie pagina's ben ik gestopt.
De prullenbak in met deze software!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nieuwe programma hopeloos

Foto boek geprobeerd samen te stellen met het nieuwe programma.
Ik ben er mee gestopt.
Elke keer als ik een blad klaar heb met tekstblokken die in eerste instantie als passend(groen) worden geaccepteerd, worden om de een of andere reden even later zo maar weer niet passend(geel).
Om dol van te worden.
Ik zoek wel een ander programma.


TD
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Verzadiging foto's veel te hoog !

Beoordeling 
 
6.5

Ik heb in het verleden vaak fotoboeken besteld bij HEMA. Meestal was ik tevreden met het resultaat, behalve dat de foto's soms iets te blauw werden afgedrukt.
Onlangs heb ik weer 2 fotoboeken besteld. De vernieuwde software is minder dan voorheen, minder mogelijkheden. Maar het resultaat, het fotoboek dat ik uiteindelijk ontving was echt helemaal fout. De verzadiging van de foto's is ineens veel te hoog. Voorheen was dat nooit het geval. Bijvoorbeeld de huidskleur van mensen op de foto's is nu in de meeste gevallen knaloranje. Een correcte kleurweergave is voor mij zeer belangrijk, en dat is er nu niet meer bij, het is totaal onbetrouwbaar geworden.
Weerzinwekkend vind ik het feit dat de kleuren van mijn foto's zomaar ongevraagd wordt veranderd.
Ik ben nu genoodzaakt weer op zoek te gaan naar een ander fotobedrijf voor mijn fotoboeken.
Ik heb ook een tijd bij Webprint fotoboeken besteld, maar sinds kort hebben zij de software vernieuwd en er is nu heel moeilijk mee te werken, ook minder mogelijkheden.
Albelli schijnt goed te zijn, dat ga ik nu proberen.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Evelyna op 18 December 2016

Alballi was ook de voorgaande leverancier van hema

Reageer op deze review

Slechte software Hema albums

Beoordeling 
 
3.3

Waardeloos programma, nog slechtere service:
- een foto verwijderen uit een frame kan niet, verdwijnt het frame ook
- bij de standaard indeling zitten uitlijn-fouten
- spellingchecker keurt goed gespelde woorden fout
- lettertypes veranderen opeens in een ander lettertype
- tekstvakken geven aan dat de tekst niet past, terwijl het wel past
- als je een keer online hebt opgeslagen, kun je niet meer offline werken (erg onhandig als je naar een plek gaat waar geen internet is)
- groene vinkjes bij gebruikte foto's kloppen niet en zijn niet compleet
- bij het invoegen van pagina's worden de laaste pagina's zonder waarschuwing verwijderd
- als je mensen wilt laten meekijken, kan dat alleen door je eigen inloggegevens te verspreiden
- pagina's verplaatsen kan niet (of extreem omslachtig)
- helpdesk reageert pas na 6 dagen met een absurd antwoord (of ik antwoord wil geven op 3 pagina's vragen! -die totaal niet relevant zijn)
- op andere vragen wordt helemaal niet gereageerd
- enz. enz. ....

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Jane Zut-Mol op 26 Oktober 2016

Ik ben het met Karen eens, al vele jaren gebruik ik de HEMA voor mijn Foto-bladen maar nu dit werkprogramma veranderd is is het een slecht werkend gebeuren veel ergernis tijdens het maken van deze foto-bladen met de zelfde fout meldingen die Keren hier boven ook schrijft. Vele mogelijkheden van het verleden zijn er niet meer en de toevoegingen zijn erg simpel en niet orgineel het lijkt meer op een kinderkleurboek!
Ik heb het vorige week nog één keer geprobeerd maar ik STOP met de HEMA ik kan er niets meer mee jammer....Een goede raad aan de HEMA: Verander geen dingen die goed zijn en goed werken want niet elke verandering is een verbetering!

Reageer op deze review

Verzadiging en contrast van foto's veel te hoog

Beoordeling 
 
5.3

Vorige week een fotoboek besteld van 30x30 cm om wat van mijn kunstwerken te "showcasen".
Kortom, een correcte kleurweergave van mijn foto's is erg belangrijk! Ik heb ze thuis voor ze het fotoboek in zijn gegaan met Photoshop ge-edit op een gekalibreerd scherm, ook nog wat thuisprintjes gemaakt, zag er prima uit.

Het fotoboek dat ik ontving was dan ook een grote schok voor mij. De verzadiging en het contrast van mijn foto's zijn extreem verhoogd waardoor vele foto's gewoon pijn aan mijn ogen doen. Heel erg jammer voor zo'n duur boek.
Hebben meer mensen hier ervaring mee? En wat heb je hieraan gedaan?

Verder werd hij te laat geleverd, ik kreeg hier wel netjes en mailtje over met een tegemoetkoming in de vorm van een vergroting + een telefoontje op de dag dat ik hem kon ophalen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Paul op 27 Oktober 2016

Hallo. Ik ben het helemaal met je eens ! Ik heb onlangs weer 2 fotoboeken laten afdrukken en de kleurverzadiging is VEEL te hoog, hele felle kleuren. In het verleden vond ik de kleuren meestal goed bij HEMA fotoboeken (soms wat te blauw) maar nu is het echt helemaal fout, veel te fel. Huidskleuren bij personen op de foto's worden knaloranje.
Ik ga maar weer op zoek naar een fotoboeken bedrijf.
Webprint is ook onmogelijk en irritant sinds de vernieuwde software voor fotoboeken. Ook minder mogelijkheden.
Inderdaad : Verander geen dingen die goed zijn !

Reageer op deze review

Zeer slechte ervaring fotowanddecoratie

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb een wanddecoratie op aluminium laten afdrukken. Ik heb een staande afmeting besteld. Ik kreeg een liggende afdruk met 2 grote lege zijvlakken.
Deze is retour gestuurd met de mededeling dat de afdrukrichting verkeerd was. Na anderhalve week kan ik eindelijk de wanddecoratie weer ophalen. NIKS VERANDERD. Ik heb gewoon dezelfde plaat weer teruggekregen, met de mededeling dat ik het verkeerd heb aangeleverd. Nou dat is dan heel raar aangezien ik online het geselecteerde formaat heb gevuld met foto's. Dus als ik het staande formaat invul met foto's is het mijn schuld dat het liggend wordt afgedrukt.
Ik heb de klantenservice gebeld. Deze zouden mij met een uur terugbellen......nooit gebeurd. Ik heb een klachtenformulier ingevuld. Reactie: mijn klacht was niet duidelijk of ik in een replay aan wilde geven wat het probleem was. Ook dit heb ik weer gedaan. Geen reactie. Nogmaals gevraagd om antwoord...........Geen reactie.
Met andere woorden heb je een klacht, de HEMA reageert gewoon niet in de hoop dat je het opgeeft.
GEEN HEMA FOTOSERVICE MEER.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Verschrikkelijke manier om foto's af te drukken

Beoordeling 
 
4.0

De afgelopen 2 ervaringen met de Hema fotoservice zijn mij zeer slecht bevallen. Laatst een album gemaakt met de nieuwe software en dit werkte heel moeizaam, omdat een aantal handige functies (o.a. uitlijnen en undo) niet aanwezig waren. De kwaliteit van de kleur bij afdrukken was ook minder dan Albelli (die overigens wel een erg fijne software heeft om een album te maken).

Dit keer hoefde ik alleen foto's af te drukken, maar hier ben ik meer dan 2 uur mee bezig geweest, aangezien het onmogelijk?!? is om te switchen tussen foto afdrukformaat (de enige mogelijkheid om bijv. van 10x15c, naar 11.4x15.2cm is om alles weg te gooien en opnieuw te beginnen).

Verder heb ik last van een foutmelding bij het uploaden (waarschijnlijk is 1 foto corrupt), maar het uploadprogramma (om alles in de winkelwagen te krijgen) zegt alleen dat er iets mis is en niet om welke foto het gaat... Er zit dus niets anders op dan een voor een alle foto's langs te gaan.

Voor mij dus de allerlaatste keer dat ik bij de Hema foto's of een album zal bestellen!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Service hoofdkantoor super slecht

Beoordeling 
 
6.8

Ik heb de Hema 3 @ gezonden op foto@hema.nl met een verzoek geen antw ontvangen
Lezers u kunt het laten je ontvangt geen reactie een dikke OOOOOOO
Hema in Numansdorp heeft het voor mij prima opgelost ten kosten van Numansdorp zelf een dikke 10 top
Vlak liggend album erg mooi prima kwaliteit papier mooi stevig wel erg duur

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nooit meer een Hema foto-album

Alles bij elkaar denk ik dat ik de afgelopen jaren tegen de honderd foto-albums (kleine, maar ook vele grote) heb laten afdrukken bij de Hema en ik was altijd een zeer tevreden klant. Maar na het veranderen van de software ben ik overgestapt naar Albelli, die nog wel hetzelfde programma gebruikt, maar met iets andere cliparts, achtergronden etc.. Wat een verschrikkelijke software is die nieuwe versie van de Hema. Ik wilde altijd veel eigen creativiteit kwijt in de albums en dat ging voorheen perfect, maar veel dingen zijn nu niet meer mogelijk. Echt heel erg jammer en voor mij een grote achteruitgang. Dus helaas: Nooit meer een Hema foto-album voor mij. Ik heb inmiddels al foto-albums bij Albelli besteld en daar ben ik erg tevreden over. Ze zijn iets prijziger, maar hebben ook erg goede aanbiedingen. Hema, jullie hebben m.i. een grote steek laten vallen!

DV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

H. Radstake op 21 Augustus 2016

Geheel mee eens. Ik ben voor het eerst het nieuwe Hema-fotoprogramma aan het gebruiken, en ik vind het verschrikkelijk onhandig en beperkend in vergelijking met het vorige. Daarom ging ik maar eens kijken naar reviews. Ik blijk niet de enige, en zie mijn bezwaren allemaal langskomen: geen flexibele indeling, beperkte achtergronden, geen pipetje om kleur te kiezen, geen transparantie-keuze (vooral voor achtergrondfoto's belangrijk!) etc etc. Ik hou er nu mee op. Dank voor de tips over Albelli en Vistaprint. Hema, succes verder, maar zonder mij.

Ingeborg op 11 September 2016

Hallo Dorothé,

Ook ik ben het volledig met je eens dat, na het veranderen van de software, de Hema foto-albums niet meer zijn, zoals ze waren!
Als eerste loop ik tegen het formaat aan; Het formaat "vierkant 20 cm x 20 cm" of "vierkant 30 cm x 30 cm" is na de nieuwe software kleiner geworden dan voorheen, zonder dat dit vooraf bekend gemaakt is.
Hierdoor zit ik met een verschil van formaat foto-albums in mijn kast én daarnaast zijn de bladzijden zo dik geworden dat ze amper zijn om te slaan. Herken je dit ook?

Graag hoor ik van je of Albelli hetzelfde formaat levert als de "oude" Hema software, want dat zal voor mij DE oplossing zijn!


Groetjes,
Ingeborg

Marieke op 11 September 2016

Mee eens! Veel te weinig mogelijkheden en helemaal niet gebruiksvriendelijk. Omdat ik even dacht dat het aan mij lag, ben ik even op internet gaan rond zoeken maar zie dat er meer zijn met dezelfde problemen. Ook ik ga dus na tal van HEMA-fotoboeken overstappen naar andere software. Thanks voor de tips over Albelli en Vistaprint!

lieke op 19 Oktober 2016

Ik heb inmiddels ook heel wat albums via Hema besteld. Altijd super tevreden en mooie kwaliteit. Ik heb een nieuwe laptop en dus ook net het nieuwe programma gedownload... bij het zien vreesde ik al voor een bizarre achteruitgang in functies maar nu ik dit lees ga ik ook eens bij een concurrent kijken. Ook erg vreemd dat er van Hema zelf geen reacties te vinden zijn?! Succes iedereen!

Reageer op deze review

Dikke bladzijdes

Ik kan op zich uit de voeten met de nieuwe software.
Maar de keus in formaten is veranderd. Een vierkant album van 20 cm of 30 cm?!
Verder zijn de bladzijdes van het boekje irritant dik. Het lijkt wel karton.
Alsof je in een peuter prentenboek bladert.

C
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Veel minder opmaakopties

Nieuwe fotoboeksoftware van HEMA is een grote achteruitgang. Veel minder mogelijkheden voor opmaak vergeleken met oude software. Beoordeling over bestelling en levering heb ik niet want ik ga nu met andere spftware werken.

IS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Laatste album bij Hema

Beoordeling 
 
1.5

Met tevredenheid altijd al mijn foto albums met de oude software van Hema gemaakt. Nu een eerste album met nieuwe software gemaakt en zal gelijk mijn laatste zijn. Een zeer grote stap terug. Jammer, ook hier heeft Hema mijn vertrouwen verloren.

P
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Carina op 31 Juli 2016

Helemaal mee eens!

Reageer op deze review

Nieuwe Hema software fotoalbum

Beoordeling 
 
1.0

Wat een enorme tegenvaller. De Het nieuwe fotoprogramma van Hema is super traag.
Werkt erg irritant. foto's groter of kleiner maken gaat met veel te grote stappen.
Wij haken af en gaan op zoek naar een ander fotoprogramma en/of leverancier.

Hema, hier laten jullie echt enorme steken vallen. Als jullie al de recensies zouden lezen, zouden jullie toch direct moeten overstappen op een ander programma!
Zo raken jullie heel veel klanten kwijt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Tegenvaller

Heb net de nieuwe software geinstalleerd en ben gaan kijken naar de nieuwe mogelijkheden. Helaas is er veel minder mogelijk dan voorheen. Ik maakte mijn foto's vaak transparant en gebruikte de vele indeling opties. Helaas is dat er allemaal niet meer. Waardeloos. Ik heb aan jaren en aan duizende euro's Hema albums in de kast staan maar helaas moet ik nu overstappen naar een andere leverancier. Iemand een idee?

HR
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Astrid B op 15 Mei 2016

Ik ben het helemaal met je eens. Valt enorm tegen. Ben op zoek gegaan naar andere leverancier en ik ben op Albelli uitgekomen. Dit programma lijkt heel erg op het oude Hema programma.

Prom op 23 Mei 2016

Helemaal mee eens. Ik ben ook overgestapt op Albelli, ondanks de zeer aantrekkelijke kortingen bij Hema... dan maar meer betalen voor een beter product. Zelfs tweede album gratis kon me met de nieuwe software niet overhalen klant te blijven helaas.
Geen transparante achtergrondfoto's meer, niet zelf een kleur kiezen uit de foto voor de kaders etc. - juist de mogelijkheden om het album echt persoonlijk te maken zijn weg. Heel jammer. Ik heb heel veel grote albums besteld bij Hema afgelopen jaren, maar mij zijn ze kwijt als klant.

Annemiek op 23 Mei 2016

Ik heb dezelfde ervaring. Wat valt dit nieuwe programma tegen! Ik maak altijd fotoalbums met heel veel tekstblokken ertussen. Die kon ik dan d.m.v. kopiëren allemaal dezelfde opmaak geven. Die optie is er niet meer. Je kunt geen foto's of tekstblokken meer kopiëren. Onbegrijpelijk. Ik ga overstappen op Albelli, want ik kan hier niet mee werken.

Miriam op 13 Juni 2016

Ook ik heb meer dan 10 albums van de HEMA in de kast staan en was altijd erg tevreden. Maar ook ik heb slechte ervaringen met de nieuwe software. Geen panoramafoto's meer, alleen foto's die de hele hoogte van het blad vullen. En de indeling van tevoren vastleggen omdat je geen pagina's meer kan verschuiven van plek. Onbegrijpelijk inderdaad. Heel erg zonde. Ook ik stap over naar Albelli.

Kim op 02 Augustus 2016

Precies dezelfde ervaring! Ik werkte ontzettend graag met de oude Hema software. Heel veel albums gemaakt en besteld. De nieuwe software is verschrikkelijk. Zo traag en je kan er zoveel minder mee. Je kan ook niet meer op een foto dubbelklikken om 'm even groter te maken, nee dan wordt deze meteen geplaatst in het album. Een ontzettende tegenvaller! Ik maak dit album af en stap meteen over op Albelli. Hema, ga weer terug naar de oude software, want die werkte prima!

Reageer op deze review

Traag

Heb al verschillende fotoboeken gemaakt bij de HEMA en ben altijd erg tevreden geweest. Ben nu bezig met het uploaden van wat foto's..... gewoon kleine foto's, gemaakt met een mobieltje. Zou toch denken dat dit zo gebeurd is.... Wat een shit zeg. Vreselijk TRAAG!!!!! Ook nog eens de laatste dag van de aanbieding. Weet niet of ik nog zin heb om hierop te wachten. Denk dat ik zo afhaak en naar een andere aanbieder gaat.

Jullie software update is ronduit BAGGER!!!!

Erg jammer, want heb jaren gebruik gemaakt van jullie dienst, maar dit is echt waardeloos!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Jammer

Heel nieuwsgierig naar de nieuwe mogelijkheden ben ik meteen aan de slag gegaan met de nieuwe programmatuur van de Hema om een fotoboek te maken. De eerste keer mislukte en heb toen even afgewacht of er verbeteringen in de programmatuur kwamen. Sinds twee dagen weer aan de slag maar het valt zo tegen dat ik af moet haken. Met name het onderdeel indelingen valt erg tegen. De foto's worden afgehakt naar het formaat van de indeling terwijl dit vroeger netjes aangepast werd en is erg dwingend qua vorm. En andere zaken blijken niet meer mogelijk te zijn of raak je onderweg kwijt als je probeert de indeling toch naar je hand te zetten. Jammer want de kwaliteit van de fotoboeken was tot nu toe erg goed.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
104 resultaten - getoond 41 - 60
1 2 3 4 5 6

Wij zijn benieuwd naar jouw HEMA ervaring

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.


Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

Wat is uw ervaring met HEMA? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij HEMA hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal HEMA reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 020-224 2424
Meer info over HEMA op Wikipedia

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
bol.com ervaringen
 
3.6 (270)
HEMA reviews
 
4.0 (76)
EuroTops
 
4.2 (22)
tommy teleshopping Ervaringen
 
3.7 (13)