HEMA reviews & ervaringen

www.hema.nl
 
3.9 (80)
HEMA reviews

80 HEMA reviews

 
(3)
 
(14)
 
(6)
 
(20)
 
(42)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
14 resultaten - getoond 1 - 14
Volgorde

Snelle service!

Beoordeling 
 
8.5

Twee dagen geleden besteld en vandaag al bezorgd, leuke verpakking en prijs- kwaliteit helemaal goed. Aanrader voor je basics!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Super goede service!

Beoordeling 
 
8.8

Erg goede printkwaliteit en perfecte service!
Door een fout vanuit ons is er een zwarte rand op de afgedrukte foto verschenen (90x60 cm).
Nadat we contact opnamen met de fotoservice en het garantie formulier in hadden gevuld hebben we snel reactie gehad en konden we de foto gratis opnieuw bestellen, helemaal top!

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

een dikke voldoende

Beoordeling 
 
8.5

Ja hoor, weer vernieuwde fotosoftware. Legio aanbieders claimen de beste goedkoopste handigste te zijn , en stunten met prijzen. En na het installeren van de software vaak toch niet zo handig waardoor het project vaak een vroege dood sterft of uit frustratie net niet helemaal goed wordt. Met enig voorbehoud de software dus binnengehaald, ja hoor, gelijk een update eroverheen, maar het ging vlot genoeg. De foto's had ik van te voren al uitgezocht en eerste meevaller was al dat ze op datum geselecteerd waren. Gebruikte foto's waren ook gemarkeerd, toch wel prettig. Geen tutorials gekeken, gelijk aan de slag en alles werkt prettig. Uitlijnnhulpen werken prima, soms net even te hardnekkig maar mag geen klacht waard zijn. Bijna alle foto's en foto kaders handmatig ingevoerd, ik miste de optie om per pagina ipv per twee pagina's een opmaak te kunnen kiezen, idem voor achtergrond maar daar was een oplossing voor ;) pagina's toevoegen werkte ook prima, verwijderen ook. Bij het invoegen van tekst wat gezeur over formaat tekstkader, maar leuk veel lettertypes om te kiezen. Al snel een tevreden glimlach bij de controle en toen bestellen. Uploaden ging snel genoeg, bestelprocedure eenvoudig en de prijs per extra pagina voordelig. Boek opgehaald bij de HEMA, keurig verpakt en mooie kwaliteit. Ik vind de kleur instellingen wel wat vivid achtig, bij mensen toonde de huid wat rooiig bij bepaalde belichting, maar de kleuren in natuur en bij de honden zijn heel fris en de sneeuwfotos koel en wit,met voldoende detail in de sneeuw. Het boek is stevig, papierkwaliteit niet te zwaar of licht en de print toont voldoende diepte en is niet pixelig. Het verschil tussen de foto's uit de mobiele telefoon en de foto's uit de dsr op het zelfde formaat is naar verwachting aanwezig, maar de dsr foto's u verliezen geen detail door verkleining en de mobiele foto's behouden u tevens u genoeg kwaliteit. Een dikke voldoende en zeker een aanrader.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

wauw

Beoordeling 
 
8.3

Via Insiders.eu en Mijnhema heb ik de software en kwaliteit van een Hema fotoboek mogen testen en waarderen.

Op mijn vakantie had ik al collages gemaakt om ze thuis makkelijk in het boek te kunnen gebruiken. De upload ging snel, ook al was het wellicht makkelijker te doen. Ik liep tegen mijn eigen gebrek aan kennis aan. Zodra al je foto in een map op je pc staan, gaat het prima.

De software, daar heb ik nog wel wat over te hikken. De achtergrond per pagina kiezen, is niet mogelijk. Alleen per 2 blz. Een foto als achtergrond wordt dus uitgesmeerd over twee pagina's. Er is natuurlijk wel een manier voor, zoals een foto te plakken op je pagina en dan bladzijde formaat op te rekken, maar kiezen voor een achtergrond foto, dat kan dan weer niet.
Hij geeft vaak foutmeldingen bij tekstvakken en de keus tussen de aanwezige lettertypes, is bijzonder karig. Keuze uit 5 of 6 types. Vreemd.
Het magnetisch plakken is handig en ook het rechttrekken van verschillende foto met de lineaal is netjes. Als er dus een foto niet helemaal even hoog zit, dan zie je dat dmv een lijntje wat je opvalt.
Het verwisselen van 2 foto's op de pagina heb ik nog steeds niet onder de knie. Het zou zo makkelijk moeten kunnen. En ik ben best handig en inventief daarin, maar toch is het me niet (makkelijk) gelukt.
Verder is de software heel vanzelfsprekend.
Oh ja, nog een puntje: ik zou per blz ook wel de indeling willen kunnen bepalen en dat kan nu ook alleen per 2 blz.

Het uploaden van het boek en het bestellen gaat super simpel en dan is het een kwestie van afwachten.
Wat ik helaas ook mis is de mogelijkheid om meerdere cadeaubonnen of codes in te kunnen voeren. Het heeft vast met cumulatieve korting te maken en dat dat niet gewenst is. Maar stel je hebt een cadeaucode en er loopt een kortingscode vanuit Hema, dan kan je die niet samen online invoeren. Je zou wellicht je cadeaupas naderhand bij ophalen kunnen inleveren en via de bestelling wel de kortingscode kunnen gebruiken. Voor de echte bespaarders is er natuurlijk ook de mogelijkheid van Cashbacksites te gebruiken zodat je over je besteedde bedrag ook nog een klein gedeelte terugkrijgt.

Binnen 5 dagen kreeg ik bericht om het boek op te kunnen halen.

Ondertussen had ik wat reviews gelezen en de meeste uitdaginkjes die ik hierboven heb gemeld, staan daar ook in. Maar er waren ook veel klachten over de kwaliteit van de boeken, waardoor ik eigenlijk een beetje begon te twijfelen en het spannend begon te vinden.

In de winkel heb ik het boek opgehaald en heb ik hem gelijk bekeken.
Hij is prachtig geworden. Volledig tevreden… Wat een kwaliteit. de kleuren van de foto zijn zoals ik had gehoopt en het boek is stevig en degelijk. De glanzende bladzijden zijn sterk en tegen vieze vingers beschermd.
Wat me wel opvalt en wat ik tegelijk ook een beetje raar en jammer vind, is dat er 1compleet lege bladzijde achterin het boek zit. Die staat niet vermeld op de site/software en heeft totaal geen nut. Nu lijkt het alsof ik hem ben vergeten in te vullen, maar er was geen mogelijkheid voor.

Al met al zijn alle opvallendheden onverkoopbaar en ben ik ontzettend tevreden met dit boek! Ik zou het zo weer doen.

RR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mooi boek, software minder

Beoordeling 
 
7.8

Bij de hema een super moo foto boek besteld. Levering was snel, kwaliteit van het boek is top, foto's mooi helder, dikke kaft en stevige bladen. Het maken van het boek was minder makkelijk dan ik van andere partijen gewend ben. Uiteindelijk de automatische optie gekozen waarbij de software alle geselecteerde foto's zelf indeelt. Dit ging relatief makkelijk en de indeling was erg logisch en mooi

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

HEMA fotboek kwaliteit!

Beoordeling 
 
8.5

Fotoprogramma moet je downloaden. Even wennen aan het programma, al doende leert men. Veel mogelijkheden, check ook de tips & tricks op de website van de HEMA. Daar zitten leuke ideeėn tussen! Ik had een vierkant album 30x30 met foto en tekst op voorkant. Pagina's vlakliggend in glans. Vlakliggend is een aanrader, zeker als je een foto op 2 pagina's plaatst. Papierkwaliteit verrassend goed, erg dik, geeft luxe uitstraling. Met glans komen foto's goed tot z'n recht. Let op vette vingers tijdens bladeren! Veel positieve 'wauw' reacties ontvangen. Uitstekende afdrukkwaliteit. Snelle levering. Goed verpakt. Aanrader!

PV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

foto album

Beoordeling 
 
7.0

geweldig mooi foto album gemaakt van de Hema.
mooie kwaliteit. erg veel mogelijkheden voor het bewerken van de pagina's.
we zijn zeer tevreden.

VL
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

samen stellen fotoboek

Beoordeling 
 
7.3

je moet eerst software downloaden om fotoboek te crieeren. in het begin selecteer je wat je wilt hebben en uit deze optie ga je verder, wil je later toch andere soort grote of wat dan ook moet men zoverre overnieuw beginnen bij het maken van de fotoboek en foto s uit de cloud te halen gooit het programma de volgorde door de war terwijl dit op de cloud site wel op volgorde blijft. het laden en selecteren gaat gemakkelijk, alleen de foto even op originele grote zien mag makkelijker. bij het tussen tijds opslaan en volgende keer verder gooit het programma je fotos onderste boven wat al reeds in het fotoboek staat let hier op. het knippen plakken vergroten en teksten plaatsen is zeer gemakkelijk. het bestellen is druk op de knop winkelmandje je gegevens en de betaal manieren en klaar er zit nog wel toeslag van 1,50 voor verwerkingskosten bij. en nu hopen dat er een mooi resultaat in mijn en uw brievenbus valt en als deze bevalt kan je hem nog bij bestellen


gr p koor..

PK
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Super handige software

Beoordeling 
 
8.0

Super handige software. Erg gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Keuze uit verschillende thema's indelingen en achtergronden. Leuke extra's om het album een persoonlijke touch te geven. Het bestelproces verloopt soepel en het boek is binnen een aantal werkdagen klaar. Goede prijs/kwalkiteitverhouding. Erg scherpe foto's, afgedrukt op stevig fotopapier.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Matige kleuren

Beoordeling 
 
7.3

ik vind de software om het boek samen te stellen matig. Zo probeerde ik een foto (bewust) aan de zijkant van de pagina te plaatsen. Zodra je daar in de buurt kwam ging het slepen zeer 'stroef' : ofwel er gebeurde niets of je schoot meteen veel te ver door. Ander probleem: je kunt een indeling van een pagina opslaan als sjabloon, alleen kun je het geen naam geven (moeilijk terug te vinden). Verder, indien je een foto verwijderd, verwijder je ook het sjabloon dat er onder zit. Misschien de andere foto er gewoon overheen zetten?
Maar het slechtste waren de kleuren. Van de 70 foto's waren er 4 perfect van kleur, 10 redelijk en de rest was 'modderig'. Er hing een bruine waas over de meeste foto's. Ik heb toen ik thuis kwam 2 foto's (die in het boek helemaal verkeerd waren) zelf afgedrukt: uitstekend van kleur. Ik heb helaas pas maandag de tijd om terug te gaan naar de Hema. Ben benieuwd wat ze er zelf van vinden.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ik ben tevreden.

Beoordeling 
 
7.8

Zojuist twee bestelde XL fotoboeken (30x30; foto-omslag; vlakliggend; mat) opgehaald bij de lokale Hema-vestiging. Ik kon de boeken vóór de betaling in de Hema-vestiging controleren op eventuele gebreken. De kleuren zijn natuurlijk, er zijn geen foto's verkeerd bijgesneden en er is geen tekst weggevallen. Ik ben tevreden.
Er valt wel het één en ander aan te merken op de software, maar dat geldt voor de meeste programma's en apps. Ik ga ervan uit dat de Hema deze software blijft verbeteren. Ik zie geen reden om niet opnieuw van de Hema foto-service gebruik te maken.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Review Hema fotoboek

Beoordeling 
 
7.8

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met het nieuwe softwarepakket. Ik vindt de reviews op deze site overdreven negatief. Momenteel twee album voor de prijs van een!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

In vervolg op mijn email van 18 januari 2014, kan ik u mededelen dat Hema enige tijd na mijn reactie op deze site contact met mij heeft opgenomen met de mededeling dat de plaat, die krom was, vervangen zou worden.
Helaas was de 2e ook krom en de 3e ook. Na een telefoontje met de klantenservice werd mij gezegd dat de leverancier enkel kromme platen leverde wat door mij werd bestreden want de andere, die al in mijn huiskamer hing was kaarsrecht.
Na deze haperingen werd door Hema besloten om beide platen tegelijk te vervangen.
Dat gebeurde. De levering verliep dit keer perfect en beide platen waren recht.
Het geheel past mooi tegen elkaar en ik ben nu uitermate tevreden met het resultaat.
Kan ik toch weer met een gerust hart gebruik maken van hun foto bestelsite.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Verschillende albums gemaakt, verslaafd aan het worden:

Instagram 10*10 en 13*13 zijn perfect! eenvoudig te bestellen, snel geleverd. Super leuk om kado te geven. Ook via rode software programma te bestellen, en kan dus tussentijds opgeslagen worden!!!
Instagram van 20 x 20 bagger kwaliteit, duurde minstens 10dagen voor dat ze klaar waren, bij afrekenen ook 1euro extra moeten betalen (?), maar goed genoeg voor 300 oude vakantiefoto's in de actieperiode. In vergelijking met overige albums is dit geen aanrader, tenzij kwantiteit belangrijker is.
Overige pocketboekjes zijn PERFECT! Het fotopapier, mooie kleuren, lekker chique. Hou de acties in de gaten,dan zijn ze extra leuk!
Tevens album M op fotopapier besteld. Spannend om samen te stellen. Grote fotos zijn prima afgedrukt, kleine fotos lijken overbelicht te zijn (alsof ze bewerkt zijn). Zonde van het geld (duur), voortaan alleen pockets bestellen.
In afwachting van staande L (21*28). Tijdens actie van -10euro is dat een mooi prijsje. Verder in afwachting van kleinde S (15*10) met standaard 40 paginas. Deze twee kan ik eind deze week ophalen.
Telefonisch contact gehad met servicedesk, prima geholpen. Tot nu toe 16 boekjes gemaakt en alleen bij instagram 20*20 slechte ervaring. Maar ja, prijs-kwaliteitverhouding is wel goed.
Overweeg nog om de M waarin de kleine fotos van slechte kwaliteit zijn om terug te brengen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
14 resultaten - getoond 1 - 14

Wij zijn benieuwd naar jouw HEMA ervaring

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.


Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

Wat is uw ervaring met HEMA? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij HEMA hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal HEMA reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 020-224 2424
Meer info over HEMA op Wikipedia

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja