Amazon.nl reviews

www.amazon.nl
 
4.1 (156)
amazon

Amazon.nl is sinds 2014 de Nederlandse tak van Amazon.com. Amazon is een begrip in de online shopping markt. De afgelopen jaren beperkte het aanbod zich tot een assortiment e-books en e-readers. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en bol.com krijgen er dus een geduchte concurrent bij wanneer Amazon.nl Nederland haar deuren volledig opent op 10 maart 2020. Meer hierover lees je hierAmazon.nl Nederland officieel gelanceerd.

Amazon Nederland officieel van start

Sinds 10 maart 2020 is de Amazon.nl officieel van start gegaan met een volledig productassortiment van meer dan 100 miljoen artikelen. Vanuit Nederland en België kun je ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland is een EU land en daarom betaal je geen extra import heffingen of belastingen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België. De website Amazon.de is grotendeels vertaald naar het Nederlands, maar is overbodig geworden door de komst van Amazon.nl.

156 Amazon.nl reviews

 
(21)
 
(21)
 
(12)
 
(28)
 
(82)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Superslechte bezorging, geen restitutie voor pakketten van partners die niet aankomen

Beoordeling 
 
1.0

Mijn eerste ervaring is voor een bestelling op 11 mei van 9 producten. Inmiddels is het 4 juni en slechts 2 artikelen zijn aangekomen. 1 daarvan was defect, ik kon het retourneren
Voor 1 van de 7 andere items kreeg ik een bericht dat het pakket kwijt was en dat ik geld terug kon vragen (nog niet ontvangen). Nog 1 item zou volgens amazon al bezorgd moeten zijn, maar is dat niet. Tracking info niet beschikbaar. Volgens amazon komt dit product niet in aanmerking voor restitutie.
Dit wordt een hele dure bestelling. Nog nooit zo'n slechte webshop meegemaakt...

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Geen levering

Beoordeling 
 
1.3

3 artikelen besteld. Werden apart verzonden en dan krijg je dit:
1. wordt geweigerd door de vervoerder DHL?!
2. is leverbaar als je het hebt besteld daarna opeens niet meer. Als die leverbaar is wordt het niet opgestuurd en kan je een eeuwigheid wachten en je wordt niet op de hoogte gehouden.
3. Pakket is zoekgeraakt bij de vervoerder DHL terwijl die daar niet eens is aangekomen.

Dan neem je contact op met de klanten service en ze boeken meteen je geld terug (zeggen ze eerst zien dan geloven) ze zoeken niet uit wat het probleem is. Het zijn volgens hun opstart problemen?!
Ik geloof er niks van.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schrijven meer geld af van je creditcard.

Beoordeling 
 
2.3

Bestellen gaat moeizaam. Eerst geven ze aan dat de bestelling gecanceld is. Daarna leveren ze de bestelling wel en schrijven het geld af. Helaas had ik het nog een keer besteld. Terugsturen mag maar standaard krijg je geen geld terug. Dit staat in de kleine lettertjes. Het kost veel moeite om n gedeelte van t geld terug te krijgen. Het beleid is er op gericht dat je snel je geld afgeeft en daarna is het klaar.

Voor mijn. Creditcard moest ik geen beveiligscode ed in te vullen. De rekening die Amazon presenteert is lager dan het werkelijke bedrag waarvoor je koopt. Uiteraard wordt wel het hogere bedrag afgeschreven. Kortom ik snap waarom de baas vanAmazon zo rijk is.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slecht en ongeinterreseerd

Beoordeling 
 
2.5

per abuis te veel besteld meteen dezelfde dag laten annuleren totaal geen reactie! Vervolgens nu weer 2,5 weken bezig om het product te retourneren maar kan niemand bereiken er wordt totaal niet gereageerd op mijn klachten en mails!

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nooit meer

Beoordeling 
 
4.0

Mijn eerste ervaring met Amazon is ook meteen mijn allerlaatste. Ik maakte een account aan en deed meteen een bestelling. Gevolg: alles geblokkeerd, tot aan mijn creditcard aan toe. Terwijl ik die al jaren zonder problemen gebruik. En het ergste: je kunt op geen enkele manier fatsoenlijk contact met ze krijgen. Als het via omwegen uiteindelijk lukt kan de klantenservice je niet helpen en je krijgt mailtjes waar je niets mee kunt omdat...je account is geblokkeerd.
Natuurlijk, Amazon is groot geworden door lage prijzen, maar dit is echt de slechtste ervaring in 15 jaar webshoppen. Nooit meer bij deze organisatie. En nu mijn account nog deleten, zal ook wel een hele toer worden.

TV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Bestelde artikelen worden niet geleverd

Beoordeling 
 
2.0

Eerst een maand wachten totdat het product zogenaamd geleverd kon worden en toen bij drie van de vier bestellingen kwam het product "als grote uitzondering" toch niet aan. Ook geen excuses. Waardeloos. Wel mijn geld terug gekregen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Lange levertijd

Beoordeling 
 
3.8

Je kan beter via Ali express bestellen, dit gaat sneller. Op 21 mei 2020 een zwembad besteld, wordt waarschijnlijk pas 8 juni geleverd..

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geweldige service!

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb gister de nieuwste AirPods Pro voor mijn zoon bestelt. Vandaag zou het bezorgd worden tussen 19 uur en 21:30 uur door DHL. Om half tien was het nog niet bezorgd dus ging toen pas de reviews lezen over Amazone , schrok mij kapot ! Maar ik kan niks anders zeggen dat mijn pakketje bezorgd is zoals afgesproken!! Ik kreeg mailtje binnen gedurende de dag van Amazone en DHL over de bezorgtijd. Pakketje werd trouwens om 21:39 bezorgd , mijn zoon helemaal blij!! ?

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet leveren en geen geld terugbetalen en geen enkele goede service

I bought this camera for 888,- + extra guarantee. Total price 959,99.
But afterwards i got no extra guarantee. That was only ment for Germany and Austria.
It was a sytem fault at that moment that this extra payment was accepted.
I tried to communicate with customer service immediately after receiving the camera without any extra insurance paper. They promissed to get back on me within a few days, but they didn't.
So i contacted them again.
Very many massages, and meanwhile the return period was exhausted.

Then the customer service reported me that they consider this as 'case closed'. That the daily price differs, and that they coulnd't find anything back.

They didn't want to check at Mundo Electro that the price that day was indeed 888,-
They didn't explain me why the price i payed was exactly the same as that camera for 888,- + extra guarantee + extra dutch tax.
When i calculate back to German BTW the price of this camera would have been offered on the Amazon site for 944,12. But this camera was and is nowhere offered for that exact price.
Still Amazon refuses to pay me back.
I have spent many hours on this.... negative emotions. Ni compensation for that. Not even a pay back of the money i spent on that extra insurance.
I'm completely done with Amazon!

FB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Waardeloze service / niet leveren

Beoordeling 
 
1.3

Deze shopt stunt met prijzen die ze gewoon niet kunnen en willen waarmaken. Ver van wegblijven!

Enige tijd geleden een NAS besteld die na een week nog niet was verstuurd. - Geannuleerd.

Daarna een draagtas en een ratel besteld waarvan ik niet eens verzendstatus doorkreeg. - Geleverd, te laat.

Onlangs drie Lafuma stoelen besteld in de aanbieding. Stonden op voorraad, maar levering is al een week onbekend. - Niet geleverd, stoelen zijn nu uiteraard 50,- duurder.

Bekerhouders voor Lafuma besteld. - Levering 27 mei, echter nog steeds niet verstuurd op 27 mei.

Amazon.de bestel ik al 10 jaar, Amazon.co.uk nog langer zelfs. Daar weten ze tenminste wat service is.
Amazon.nl kan gewoon de prullenbak in. Waardeloze webshop.

DB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Veelgestelde vragen

Wat is het telefoonnummer van Amazon.nl?

De website van Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer voor de klantenservice. Wel kun je op deze pagina je probleem aangeven en vervolgens selecteren dat je door Amazon wordt teruggebeld. Een alternatief is contact opnemen met de klantenservice van Amazon.com. Deze is bereikbaar op het (Amerikaanse) nummer: 001 206 922 0880.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement wat je bij Amazon.nl kunt afsluiten en € 2,99 per maand kost. Als Amazon Prime abonnee kun je onbeperkt exclusieve series, films en meer streamen en betaal je geen verzendkosten meer, wat bij meerdere bestellingen per maand behoorlijk voordelig kan zijn. Daarnaast biedt Amazon Prime snelle en gratis Priority-bezorging voor in aanmerking komende items.

Amazon.nl informatie

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
onbekend
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-