Amazon.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.amazon.nl
 
3.9 (222)
amazon

222 Amazon.nl reviews

 
(33)
 
(21)
 
(14)
 
(40)
 
(127)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Lamp

Beoordeling 
 
3.5

Lampje besteld, zou 26 maart geleverd worden. Tot op heden niks ontvangen. Geen klantenservice te vinden om te bellen waar mijn lampje blijft. Waardeloos

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

IPhone

Beoordeling 
 
2.0

iPhone gekocht maanden terug. Prima toestel, maar nooit meer koop ik iets bij Amazon! Eerst werd het toestel niet bezorgd en moest ik hem na een verplichte terugbetaling voor €9 meer aankopen. Op zich niet zo’n probleem. Maar toen deze geleverd was en ik in mijn account de factuur wilde opzoeken begon het gezeur. Het account was geblokkeerd, want ik zou misbruik gemaakt hebben?! Tig keer gebeld en allemaal vriendelijke mensen die zeggen niet te kunnen zien wat er mis gegaan is, zelf ook niet in het account te kunnen, maar dat het wel opgelost zou worden. Nou nee dus! Ook gemaild en de enige 2 antwoorden die ik kreeg was dat het goed onderzocht was en mijn account permanent gesloten is. Alsof ik een misdadiger ben! Woedend was ik, maar na maanden van belletjes en mailtjes wilde ik alleen nog maar mijn factuur. Nu zeven maanden later is het account voor 48 uur geopend en kreeg wel de waarschuwing erbij dat alle bestellingen geannuleerd zouden worden. Wat denk je zelf?! Nooit meer dat ik iets met dit K.U.T bedrijf te maken wil hebben. ?

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Boek

Beoordeling 
 
10.0

Zaterdag besteld maandag via Frankrijk in huis. Top. Levertijd via nederlandse leveranciers 2-6 weken en bovendien duurder.
Snel en goedkoop. Precies zoals beloofd!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Logitech MX Master 3 mouse

Beoordeling 
 
1.0

Shocking customer service. Waited all day for delivery. Then it was postponed till 8 PM (!) . After 8 PM an email said maybe they will deliver sometime in the next four days. In other words, stay at home and be on standby for delivery for 1 + 4 days?! Is this the ripoff "service" that made Jeff Bezos a rich man?

JK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

zoeken naar balletpanty

Beoordeling 
 
1.0

Wanneer je zoekt op 'balletpanty' bij Amazon.nl komt er een pakje tevoorschijn met de woorden Dames Sexy Erotisch Kinderen(!!!!!!!!!!). Kan het even wat minder, Amazon.nl???

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

tablet

Beoordeling 
 
5.8

Tablet na 8 maanden stuk. Verkoper reageert niet. Amazon komt niet echt tussen. Malafide veerkopers kunnen hun gang gaan zonderdat amazon ingrijpt. Met andere woorden: amazon onbetrouwbaar.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

LET OP om MET CREDITCARD TE BETALEN

Beoordeling 
 
4.5

In december iets besteld via Amazon. Afgelopen maand bleek dat er sinds December ELKE maand 2.99 euro
wordt afgehouden door Amazon via onze creditcard. Indien je iets aan/wegklikt op de site van Amazon gaat er ergens een vinkje aan zodat je abonnee wordt á 2.99/maand. LET DUS OP!!!!! Ik vertelde dit tegen mijn zus die
dezelfde ervaring had! Hoeveel mensen betalen die kosten zonder dat ze zich ervan bewust zijn?

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slecht consumenten beleid

Beoordeling 
 
1.0

Amazon.nl heeft een heel ander beleid dan de andere Amazons (bijv. Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.com). Veel worden via externe verkopers aangeboden (en mijns inziens onduidelijk aangegeven) en ze zijn niet snel bereid te bemiddelen (bijv. om een product te annuleren die minder dan een uur besteld was). En hun officiële beleid is maar 14 werkdagen om iets terug te sturen. Zeer slecht beleid dus. En de prijs en levering is minder dan bijv. Bol.com

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ronald op 29 Juni 2021

Alle aankopen bij elke Amazon (Amazon.nl, Amazon.de, Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.fr, etc.) heeft een officieel retour beleid van 30 dagen. Dit staat duidelijk vermeld en hieraan houdt Amazon zich dan ook zonder uitzondering. Externe verkopers moeten zich ook houden aan de zelfde regels als Amazon verkopers.
Ik heb wel eens Duitse externe verkopers gehad die geen gratis retourlabel wilden geven. Ik laat me dan gratis terugbellen door Amazon en het probleem wordt onmiddellijk opgelost doordat de Amazon medewerker contact opneemt met de verkoper.
Prijzen kunnen goedkoper of duurder zijn dan bij bol.com. Bij Bol.com wordt alles zogenaamd 'gratis' verstuurd, maar de verzendkosten zitten gewoon in de prijs. Iemand moet toch de verzendkosten betalen? Of zijn het allemaal vrijwilligers die pakketten bezorgen? :-)))

Reageer op deze review

niet leverbaar

Beoordeling 
 
1.0

Ede, 14 juni 2021
Als ik wat wil bestellen en dat is al een geruim aantal maanden is het uitverkocht of niet leverbaar begin dan geen Amazon in Nederland als je internet shop niks kan leveren. dan houdt het gewoon op MVG

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

Ronald op 29 Juni 2021

Amazon heeft geen invloed op datgene wat externe verkopers wel of niet kunnen leveren.
Als je het niet bij Amazon kan kopen dan koop je het toch gewoon ergens anders?
Mocht het artikel nergens anders te koop zijn dan weet je dus dat dit niet te krijgen is.

Reageer op deze review

Waardeloos bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos bedrijf. Totaal geen oog voor de klant/mens. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Bedrijf is zo groot dat niemand meer weet wie welke verantwoordelijkheid heeft. En sowieso is 95% van de spullen die Amazon verkoopt goedkope troep. Beter bestel je gewoon bij Coolblue (hoge kwaliteit) en Bol.com (uitstekende klantenservice). Blijf alsjeblieft weg bij Amazon, zo'n Amerikaans bedrijf die schijt aan alles en iedereen heeft moeten we niet willen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

TV 2 maanden wachten nog niet ontvangen

Beoordeling 
 
1.3

bestelling van TV, wacht 2 maanden al op TV bij bellen bij helpdesk wordt ik niet geholpen en men vraag nog steeds om geduld. Wat een waardeloos support. Op de vraag waar de item is zeg men dat weten we niet.
Amazon "begrip in de online shopping" en niet eens in staat om te kunnen kijken waar het probleem is en de klant helpen. Waardeloos en oneerlijk.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

slecht

Beoordeling 
 
4.3

Mijn ervaring met Amazon is slecht. Ik heb bacterien voor mijn koivijver besteld een paar dagen geleden. Op de dag van levering zie ik dat er een melding is dat het niet geleverd gaat worden ivm transportschade. Dat kan gebeuren...echter als leverancier regel je dan een nieuwe levering. Echter Amazon zegt gewoon dat je het zelf maar moet gaan regelen. Ik kon het opnieuw bestellen bij ze...echter dan kreeg ik 18 euro verzendkosten erbij!!!! Ze hebben nog een hoop te leren over klantvriendelijkheid en service!

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nieuw boek gekocht, zwaar beschadigd boek gekregen.

Beoordeling 
 
2.5

Nieuw boek gekocht, zwaar beschadigd boek gekregen. Inderdaad, Dat is Amazon nl.
Boek besteld die uit Amerika moest komen. Bij aankomst blijkt de cover nog amper vast te zitten aan het binnenwerk. Het was onmogelijk dat dit was gebeurd door de pakjesbezorger, maar uiteindelijk krijgt die wel de schuld.
Nog voor het probleem helemaal was duidelijk gemaakt kwam men al over de brug met een korting. Dit is dus niet de eerste keer dat dit gebeurd is denk ik dan.
Ik heb deze korting maar aanvaard, want ik heb geen zin in maandenlange procedures van terugsturen en welles-nietes spelletjes. Als ik een nieuw boek bestel, verwacht ik een nieuw boek, en geen kapot exemplaar.
Te laat gezien dat ook Bolpuntcom het boek verkocht, en zelfs kon geleverd worden binnen de 24 uur.
1x de fout gemaakt om te kopen bij Amazon NL. Nooit meer.
Er zijn andere en betere sites om boeken te kopen dan Amazon. Dus bezint eer ge begint.

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gebruiktw, kapotte, beschadigde items

Beoordeling 
 
1.0

Je krijgt gewoon beschadigde, kapotte en al geopende/gebruikte producten. Retourneren moet je zelf superveel moeite voor doen. Twee keer achter elkaar gebeurd bij een bestelling. Ik bestel hier niet meer! Overschat amateuristisch gedoe daar.

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

waardeloos qua bezorging

Beoordeling 
 
1.0

alleen bij amazon. nl is er constant vertraging qua bezorging... of krijg je ineens na je bestelling en na je track en trace meldingen dat je product er niet is... per dag word je track en trace bijgesteld... waardeloos

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

John Kapusi op 21 Augustus 2021

I had the same experience. Waited all day for delivery, then they said sorry,
delivery will be today at 8 PM (!), after that an email said "maybe in the next four days". As if people had nothing better to do than to be on standby for Amazon delivery. Incompetent, disrespectful of customers. Never again.

Reageer op deze review

ongevraagd prime account

Beoordeling 
 
1.0

wij beselde een artikel en waren niet tevrede. na terugzending werd er plots maandelijks een bedrag van 5.99 van onze rekening gehaald blijkbaar hebben wij automatisch amazon prime.

Na meerdere emails geen oplossing of terugbetaling.

gouden raad blijf weg van dit bedrijf. Hopeloos.

mvg Chanothai Sali

CS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet doen

Beoordeling 
 
1.0

Iets besteld bleek kapot te zijn.

Geen service erin.

Je moet het maar doen er mee

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Amazon slechte selectie verkopers

Beoordeling 
 
1.8

Laten verkopers toe die niet leveren en geen geld terug geven. Reageren niet op feedback

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Prima bestelling en levering

Beoordeling 
 
9.0

Besteld en 3 dagen later netjes thuis geleverd. Super

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 10 Februari 2021

ik heb op 2-2 besteld voor compresor20euro en 3-2 ging het toekomen nu zijn wij 10-2 en nog niks laat mij iets weten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 10 Februari 2021

ik heb iets besteld 17190726506528359 is nr laat iets weten

Reageer op deze review

Waardeloze bedrijf, geen geen interesse om klanten te helpen, als het nodig is.

Beoordeling 
 
1.0

Ik had een probleem met mijn credit card (fraude gepleegd via amazon.com). Ik heb nooit zo zlechte ervaringen gehaad met de klantenservice. Terwijl ik mijn credit card kon niet gebruiken vanwege fraude, dringen ze om de betaling allen via credit card (geen bankoverschrijven of IDEAL).
Ze boden geen hulp en waren onbeleefd in communicatie.
De bestelling is ook in een hele slechte verpakking gekomen.
Voor mij, nooit meer amazon!

NR
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Amazon.nl informatie

Amazon.nl is sinds 2014 de Nederlandse tak van Amazon.com. Amazon is een begrip in de online shopping markt. De afgelopen jaren beperkte het aanbod zich tot een assortiment e-books en e-readers. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en bol.com krijgen er dus een geduchte concurrent bij wanneer Amazon.nl Nederland haar deuren volledig opent op 10 maart 2020. Meer hierover lees je hierAmazon.nl Nederland officieel gelanceerd.

Amazon Nederland officieel van start

Sinds 10 maart 2020 is de Amazon.nl officieel van start gegaan met een volledig productassortiment van meer dan 100 miljoen artikelen. Vanuit Nederland en België kun je ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland is een EU land en daarom betaal je geen extra import heffingen of belastingen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België. De website Amazon.de is grotendeels vertaald naar het Nederlands, maar is overbodig geworden door de komst van Amazon.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is het telefoonnummer van Amazon.nl?

De website van Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer voor de klantenservice. Wel kun je op deze pagina je probleem aangeven en vervolgens selecteren dat je door Amazon wordt teruggebeld. Een alternatief is contact opnemen met de klantenservice van Amazon.com. Deze is bereikbaar op het (Amerikaanse) nummer: 001 206 922 0880.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement wat je bij Amazon.nl kunt afsluiten en € 2,99 per maand kost. Als Amazon Prime abonnee kun je onbeperkt exclusieve series, films en meer streamen en betaal je geen verzendkosten meer, wat bij meerdere bestellingen per maand behoorlijk voordelig kan zijn. Daarnaast biedt Amazon Prime snelle en gratis Priority-bezorging voor in aanmerking komende items.

Foto's

2020-05-06 07_52_49-Traceer pakket - Internet Explorer

Algemene informatie

Keurmerken
onbekend
Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
-
Verzendkosten
-
Levertijd
onbekend
Productgroepen
boeken
Merken
Amazon
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (222)
Wehkamp reviews
 
3.9 (358)
bol.com ervaringen
 
3.6 (259)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)