Amazon.co.uk reviews & ervaringen

www.amazon.co.uk
 
8.3 (1)
Amazon.co.uk ervaringen

1 Amazon.co.uk reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Goede levering

Beoordeling 
 
8.3

Ondanks de vele negatieve ervaringen heb ik toch een bestelling geplaatst voor een cd die in Nederland niet te verkrijgen is. Ik heb de cd binnen een week, in goede orde, ontvangen.
Het vreemde is wel dat hij volgens de 'bestelling traceren' nog onderweg is en pas morgen binnen zal komen. Maar dat maakt mij niet uit, ik heb hem!

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Amazon.co.uk ervaring

Amazon heeft vestigingen in veel Europese landen. Het Britse 'filiaal' Amazon.co.uk is voor de Nederlandse (en Belgische) consument de gemakkelijkste manier om bij Amazon te bestellen. Het assortiment is enorm uitgebreid, interessant geprijsd en de Engelse taal vormt voor de meesten geen belemmering. Redenen om bij Amazon Uk te bestellen zijn:

 • een heel uitgebreid assortiment
 • snelle en gratis verzending voor bestellingen vanaf 25 pond
 • vaak goedkoper dan Nederlandse webwinkels

Is bestellen bij Amazon.uk.co veilig?

Bestellen bij Amazon.co.uk is even eenvoudig als bij de gemiddelde Nederlandse webwinkel. Het enige nadeel is misschien dat je er niet met iDeal kunt betalen. De retourprocedure en de eventuele terugstorting van je aankoopbedrag zijn bij een bedrijf als Amazon prima geregeld.

Wat is uw ervaring met Amazon.co.uk? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Amazon.co.uk hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Amazon.co.uk reviews lezen.

Telefoonnummer: -

Veelgestelde vragen

Heeft Amazon.co.uk een telefoonnummer?

Amazon.co.uk vermeldt geen telefoonnummer op haar website. Toch is het mogelijk om telefonisch in contact te komen met Amazon.co.uk. Wanneer je je telefoonnummer invult op deze pagina (na een paar vragen te hebben beantwoord), belooft Amazon je binnen 5 minuten terug te bellen. Dit is zover wij weten de enige manier om telefonisch contact te krijgen met Amazon.

Is Amazon.co.uk betrouwbaar?

Amazon is 's werelds grootste webwinkel en heeft betrouwbaarheid en veilig bestellen hoog in het vaandel staan. Je kunt er dus gerust vanuit gaan dat Amazon als betrouwbaar kan worden gezien. De retourprocedure en de eventuele terugstorting van je aankoopbedrag zijn bij een bedrijf als Amazon prima geregeld.

Algemene informatie

Verzendkosten
gratis verzending naar Nederland en België voor bestelling vanaf 25 pond
Levertijd
varieert
Productgroepen
 • kleding
 • Elektronica
 • Speelgoed
 • boeken
 • divers
Merken
 • divers
 • Amazon
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • credit card
 • Paypal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (228)
bol.com ervaringen
 
3.5 (288)
HEMA reviews
 
3.9 (80)
EuroTops
 
4.2 (22)
tommy teleshopping Ervaringen
 
3.3 (15)

Amazon ervaringen

 
2.3
R Renee
"Delivery service is a disgrace. I used to order from amazon.de, never any issues, but amazon.nl don't seem to be able to find the address. They make false claims..."
 
1.0
F F
"Ik heb een kinderwagen bij Amazon besteld en omdat deze niet volgens aangegeven levertijd bij bestellen zou worden geleverd heb ik deze geannuleerd en een verlengstuk (uitbreiding) al geleverd is..."
 
1.8
S sophie
"Never deliver by the ETA, regularly LOSE packages. Customer service is almost non-existent. They say you can call them but you actually can't, the call never comes through. ..."
 
6.0
J Joop
"Bestelling gedaan. Prijs is goed, leveringtijd van 2 dagen was acceptabel maar je krijgt een mail dat de bezorging voor 20:00 uur is. Meer informatie krijg je niet. Bellen met..."