Eurotops

www.eurotops.nl
 
4.3 (18)
EuroTops

Eurotops is een online postorder bedrijf met een webshop; Eurotops.nl. Zij richten zich met hun assortiment op de behoeften van mensen vanaf 50 jaar. Eurotops is constant op zoek naar innovatieve nieuwe producten welke het leven beter en makkelijker maken voor de wat ouderen onder ons. Bestellen bij Eurotops kan direct in de Eurotop webshop. Heeft u als een besteld op Eurotops.nl? Deel je Eurotops beoordeling.

Eurotops informatie

18 Eurotops reviews

9-10 punten
 
(2)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(3)
3-5 punten
 
(4)
1-3 punten
 
(7)
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
5.1
Levering 
 
4.4
Service 
 
3.1
Prijs 
 
4.7
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

NOOIT MEER EUROTOPS !

Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0


26 maart 2018 product besteld en betaald via Ideal echter aankoopsom werd binnen 1 minuut dubbel afgeschreven! Product wel snel geleverd maar terugbetaling ondanks diverse telefoontjes en mailtjes nooit ontvangen. Er wordt van alles beloofd, het zou 5 april zijn overgemaakt, mijn eigen bank moest uitzoeken waar de betaling was gebleven enz. Kortom, nooit meer bestellen, onbetrouwbaar bedrijf, gevestigd in Duitsland, Nederlandse vestiging Arnhem.

PV
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Amadeo Kuijpers op 17 December 2018

Mij is helaas hetzelfde overkomen. Het geld van geretourneerde (en betaalde) artikelen is tot dusver - en ondanks de belofte - ook niet op mijn bankrekening overgemaakt.

Heeft u de terugbetaling inmiddels ontvangen ? Als dat niet het geval zou zijn, gaat het om je reinste oplichting.

Reageer op deze review

Bekrompen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

kreeg een mailtje van Euro Tops dat ik bij een bestelling van 50 euro of meer 10 euro korting zou krijgen,bestelde toen twee broeken voor 49,98 euro en kreeg geen 10 euro korting omdat ik twee eoro cent te kort kwam.Belde met de bestel lijn,kreeg een uiterst domme en onvriende4lijke man aan de telefoon die mij het advies gaf om bij een ander te bestellen wat ik dus iik meteen heb gedaan,zelfde broeken bij more for less en de helft goedkoper plus erg vriendelijk.
euro tops kunnen ze beter euro Flops noemen,nooit meer wat een armoe.

Besteld product
H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

review over 1e bestelling

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Met enige reserve ,gezien matige reviews uit het verleden, toch maar eens iets besteld, waarbij mij ook welkomstcadeau was toegezegd.(gratis , ook verzending !!)
Aangenaam verrast ,dat ik binnen 2 dagen het bestelde item in huis had , keurig verpakt en volledig in orde.
Kortom: een positieve review mag ook wel eens gedaan worden.
Vertrouwen wekkende afhandeling dus!!

Besteld product
LV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

6x navullen besteld voor spuitgazon, zonder pardon geannuleerd!

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Hallo.

Ik had 1x het spuitgazon besteld, en 6x de navulling.
Ik was mij er van bewust dat de bestelling in 1 of 2x zou kunnen komen als 1 of meerdere producten niet op voorraad was.

Spuitgazon set had ik vrij snel binnen, maar werkt echt niet zo super als ze het laten lijken.

De 6x navulling zou over 3 weken verstuurd worden.
Week van te voren heen gebeld of dit nog steeds zo was en daar kon ze mij duidelijk maken dat deze met een week verzonden zou worden!
1 dag na het telefoontje belde ik weer want had ineens mijn geld terug gestort gekregen? En vertelde een andere collega dat het niet meer leverbaar was blabla.

Nu vond ik het enorm vervelend en erg onprofessioneel dat ze mijn bestelling zonder enig pardon hadden geannuleerd zonder enige form van informatie over de mail of telefoon. Dus ik vroeg naar een compensatie als excuus vanuit hun kant. Hierop moesten ze het hoofdkantoor op de hoogte stellen en vragen of dit mogelijk was.

Zo gezegd zo gedaan, en bleek dus dat ze enkel de verzendkosten voor een volgende keer zouden kunnen schrappen. Nou nee bedankt op deze manier bestel ik geen 2e keer bij een bedrijf!


En het ergste vond ik nog wel! Dat de navulling ineens wel weer leverbaar was en per direct nog wel...

Mijn mening. Bestel hier niet als u uw tijd niet wilt verdoen en u producten wel wilt ontvangen!

P'
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Cadeau neit ontvangen

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
6.0

Ik heb op 4 april 2015 een (proef)bestelling gedaan en deze - zij het niet al te snel - correct ontvangen.
Ik zou echter een horloge krijgen en moest dit "gewoon op het bestelformulier aankruisen". Zowel op het papieren in de catalogus als op de website zag ik hiervoor echter geen mogelijkheid, dus ik ging er van uit dat het automatisch mee zou komen. Niet dus!
Hierover gebeld en het zou alsnog worden verzonden want het was 'op voorraad'. Je snapt het al: geen horloge! Nogmaals gebeld. Nu stond het wel op de bestellijst, maar was geannuleerd(?). Maar geen probleem: in de loop van volgende week heeft u het in huis....
Weer niet dus en weer gebeld. Er is is iets aan de hand; ik stuur een berichtje naar een ander afdeling en "dan bel ik u terug". Nu is dat iest waarvan ik op voorhand al weet dat het niet gebeurd, dus uiteindelijk vandaag weer gebeld. J ahet staat er wel, maar het is niet meer op voorraad(!). U krijgt wel een ander horloge......

Ik verwacht niets meer en het gaat natuurlijk niet om het (doorgaans waardeloze) horloge, maar het gaat nu vooral om het principe!
Voor een postorderbedrijf vind ik ze veel moeite hebben met verzenden.....

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 3

Edward op 02 Mei 2016

n paar schoenen bestellen, de eerste keer in 2015 heeft het zo ongeveer 10 weken geduurt, in 2016 na zelfs een verhuisbericht goed te hebben doorgegeven werd het beahandeld als een nieuwe klant, en wilde ik een paar schoenen bestellen, echter met acceptgiro betalen was voor een klant als ik die altijd mijn schoenen bestel bij eurotops niet mogelijk, ik kom nu 2 maal in het bestand voor bij eurotops, want omzetten naar verhuizing kunnen ze daar eenvoudig weg niet. na twee weken kreeg ik dat helder, maar het werd alsnog omgezet op mijn al bestaande klantnummer,, en zou met een week dan ook beslist mijn schoenen in huis hebben, maar na een week, een brief, met het verhaal dat ze niet meer te leveren waren voor de aangeboden aanbiedingsprijs dus de bestelling maar niet verstuurd, ik gelijk weer bellen, dat ik echt een paar schoenen nodig had, dan maar voor de normale prijs, binnen een week meneer, daar kunt u op rekenen, is goed, anders bel ik rustig weer, zal niet nodig zijn want u heeft ze dan beslist, maar weer niets, want er stond gewoon niets genoteerd in het systeem, dus ik weer bellen, ja sorry ik kan geen bestelling van u vinden, wel op uw oude postcode, moeten we het daar dan heen sturen, nee daar woon ik niet meer, maar laat maar, ik bestel ergens anders , en stuur jullie probleem ook naar zoveel mogelijk mensen om te laten weten dat er bij eurotops chaos heerst op de werkvloer, mijn schoenen inmiddels besteld bij otto, binnen 3 dagen had ik mijn nieuwe schoenen, maar niet via eurotops, voor mij nooit meer eurootops, dit bedrijf moet eerst hun systeem maar eens op orde brengen

Reageer op deze review

verzending duurt veel te lang

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
3.0

Bestelling laat lang op zich wachten. Gebeld. Info Eurotops en vervoerder is niet hetzelfde. Verzenddatum is dus niet duidelijk, na 11 dagen 'is het nog in Duitsland'. Produkten waren volgens website op voorraad.
Tov. veel andere bedrijven is verzenden en leveren door Eurotops ronduit waardeloos en niet meer van deze tijd.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Na veel negatieve berichten over Eurotops wil ik ook een goed bericht over hun schrijven. Ik heb een bestelling gedaan en kreeg er een kennismakings cadeau bij, De bestelling gedaan en daarna pas deze reviews gelezen, was wel een beetje bang dat ook ik problemen zou krijgen. Na 3 dagen dus even bellen en kreeg meteen een vriendelijke stem die zij dat het pakketje was verzonden, dus afwachten, 1 dag later kreeg ik inderdaad mijn bestelling binnen, is helemaal in orde dus weet niet hoe het zit als je retour moet sturen. Zal binnenkort hier weer bestellen en kijken hoe het dan verloopt, zal het ook dan meteen vermelden

P
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

niko redeker op 02 November 2015

Prima ervaring, snel en betrouwbaar. Ook aan de telefoon beleefd en duidelijk.

Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Heb in totaal 6 weken op mijn bestelling moeten wachten. Diverse keren gemaild, maar je wordt aan het lijntje gehouden of krijgt helemaal geen antwoord. Gelukkig is er wel geleverd, maar voor mij wel de laatste keer.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Dit is echt een heel slecht bedrijf, op 3 juni pyjama's besteld, nu (29 juli) nog steeds niets ontvangen. Tijdens telefoongesprekken steeds aan het lijntje gehouden. Ze zouden op 4 juni zijn langs geweest, wat niet waar is. Een aantal keer om een nieuwe verzending gevraagd, maar daar zouden dagen over heen gaan omdat het uit Duitsland moet komen. Hoe hebben ze dan een dag na de bestelling terwijl ze niet op voorraad hadden kunnen leveren?

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

Op 7 april TWEE artikelen gekocht en met beiden met in een keer met iDEAL betaald want een andere betaalmogelijkheid is er gewoon niet.
Vandaag op 13 mei krijg ik een herinnering per post dat ik EEN product niet betaald zou hebben terwijl beide producten met een en dezelfde betaling via iDEAL zijn betaald.
Uiteraard ga ik hier NIET op reageren. Kijken hoe ze verder gaan :)

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

j.inia op 09 Juli 2014

Ik wacht al meer dan 14 dagen om een bestelt en betaalt product in huis te krijgen.
Een duidelijk antwoord op mijn vraag krijg ik niet waar mijn product blijft.

VMKW op 09 Juli 2014

Het is een drama. Ik heb nog enkele aanmaningen gehad om een zogenaamd niet betaalde factuur te voldoen. Heb per e-mail gereageerd dat ik gerechtelijke stappen zou ondernemen als ik nog eenmaal een bericht of brief van eurotops zou ontvangen. Nadien niets meer van hen vernomen. Mijn advies is dan ook aan iedereen : NIETS bestellen bij deze club!!!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.7
Bestellen 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

heb bij dit bedrijf een account aangemaakt en een bestelling geplaatst en betaald van ruim €109.- via Ideal, betalingen konden ook achteraf via acceptgiro, echter deze keuze kun je niet maken dit staat nergens. Heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling en betaling, en kan ook niet inloggen met mijn account. Hij meldt steeds foute e-mailadres en wachtwoord. Hier over gebeld en krijg te horen dat het allemaal wat traag gaat en ik mij geen zorgen hoefde te maken.
Zaterdag 05-04-2014, kan ik nog niet inloggen Krijg de mail die ik verstuurde naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onbestelbaar terug, dit 4 x geprobeerd.
Noem dit een zeer slechte ervaring en de smaak in mijn mond is niet zo lekker.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

scootyjoop op 08 April 2014

even een aanvulling op mijn voorgaande bericht.
Het e-mailadres SERVICE@EUROTOPS werkt niet en is niet juist, het moet zijn;
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dit ter uwe informatie.

VMKW op 09 Juli 2014

Hoe is dit nu afgelopen?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht, slecht en nog eens slecht. Geld vragen voor iets wat ze niet leveren. Aangetekende brieven die zogenaamd niet aankomen. Bestel hier nooit iets mensen. Service is ver te zoeken

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

F.Veltman op 05 December 2013

hier ben ik het helemaal mee eens.
bestel er nooit meer wat.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Tijdens actieperiode van Erotops (min 20 %) bladblazer met kortingscoupon besteld, korting correct in rekening gebracht, vervolgens via IDEAL betaald (€ 119,19 incl. verzendkosten). Ontving vervolgens e-mail van hen: tot hun grote spijt artikel niet meer leverbaar, en ik zou ongetwijfeld wel iets anders uit hun uitgebreide catalogus kunnen uitzoeken. Niet dus. Wel vond ik op gezegde catalogus (geactualiseerd naar ik mag aannemen) dezelfde bladblazer afgebeeld tegen dezelfde oorspronkelijke prijs voor directe levering beschikbaar

RW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Artikel 23018 bleek in kleur zowel van de beschrijving als van de foto van catalogus sterk af te wijken. Dus teruggestuurd. Ontvangst van terugzending is bevestigd. Toegezegde geld terug krijgen is blijkbaar onmogelijk ondanks alle beloften. Uitkijken dus met deze club

MM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

ZE HEBBEN MIJ EEN STUKJE ELEKTRONICA GELEVERD. BATTERIJEN ZIJN (TE) SNEL LEEG. HEB VRAAG GESTELD: NORMAAL? DAN SVP NETADAPTOR LEVEREN. NIET NORMAAL? DAN WIL IK RUILEN.
GEEN ENKELE REACTIE!

FV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
7.0

Ik ben best tevreden over Eurotops. Goede brochure met aanbiedingen met uitvoerige beschrijvingen en duidelijk afbeeldingen zodat je een goede keuze kunt maken.
Niets te klagen over kwaliteit en afhandeling van de bestelling. Eén minpuntje: bij retourzending moet je lang op je geld wachten

HM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik ben in tegenstelling tot de heer hieronder erg tevreden over Eurotops! Al moet ik wle zeggen dat ik de telefonische helpdesk nooit nodig heb gehad. Leuke producten en niet duur bij Eurotops.nl.

KB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

heel slecht telefonisch bereikbaar.

U
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review