AliExpress reviews & ervaringen

www.aliexpress.nl
 
5.0 (2)
AliExpress

2 AliExpress reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Defecte Schilderij Lamp

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb een schilderij Lamp bij de webshop van GRANDADO voor een bedrag van €28,98 besteld en het aankoop bedrag direct overgemaakt. Na enkele weken heeft AliExpress mijn bestelde schilderij Lamp geleverd waar één van de stroomdraden aansluit draad ontbreekt ik heb direct contact opgenomen met Grandado. Ondanks diverse schriftelijke correspondentie met GRANDADO en het versturen van de gevraagde foto’s blijft GRANDADO telkens reageren met het verzoek om foto’s van de geleverde schilderij Lamp op te willen sturen ondanks dat de gevraagde foto’s reeds naar de ontvangen e-mail account van de persoon van Grandado is verzonden. Anderzijds bevreemd het mij des temeer dat een bestelling waar bij GRANDADO is gerealiseerd wordt de bestelling door AliExpress geleverd. Met een onderbuikgevoel is Thans voor zover mijn diverse correspondentie met Grandado nog steeds opgelost. Door deze onbehagelijk gevoel met GRANDADO maakt ik hierbij aan een ieder zonder aanziens des persoon KOOP GEEN ENIGE GOEDEREN/ARTIKELEN BIJ GRANDADO! WANT JE BENT JE AANKOOP GELD KWIJT ALS DE BESTELLING NIET NAAR WENST OF DEFECT IS GELEVERD!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Betrouwbaar goede service

Beoordeling 
 
9.0

Heb binnen 1 jaar ruim 100 keer een bestelling geplaatst. Ene keer sneller in huis dan andere keer, maar dat weet je. Bij een klacht (dispute) is mijn ervaring dat deze serieus wordt genomen. Is mij tot nu toe 3 keer overkomen en had binnen 2 dagen het geld terug op mijn rekening. Ik koop overigens wel altijd met de buyers protection nooit rechtstreeks bij de leverancier. Een aanrader! John

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw AliExpress ervaring

AliExpress is een online marktplaats gecreëerd door het grote Chinese e-commerce bedrijf Alibaba.com. Op AliExpress.nl vind je een enorm scala aan producten en kun je gewoon in de Nederlandse taal bestellen. Het assortiment van AliExpress is enorm en variëert van elektronica tot mode en sieraden.

In feite is AliExpress geen webwinkel maar een marktplaats waar bedrijven hun producten kunnen aanbieden, vergelijkbaar met Amazon. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met bestellen AliExpress? Lees hieronder dan de AliExpress reviews.   

Wat is uw ervaring met AliExpress? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij AliExpress hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal AliExpress reviews lezen.

Telefoonnummer: geen telefoonnummer

Algemene informatie

Verzendkosten
varieert
Levertijd
varieert
Productgroepen
  • Elektronica
  • Mode
  • mobiele telefoons
  • schoenen
  • Huis & Tuin
  • Beauty
Afhalen mogelijk
nee