bol.com reviews

www.bol.com
 
3.6 (239)
bol.com ervaringen

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

239 bol.com reviews

 
(15)
 
(13)
 
(28)
 
(62)
 
(123)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Bestelling en bezorging

Beoordeling 
 
9.3

De bestelling wordt geplaatst via internet makkelijke website en te bestellen. Je wordt als klant ontzettend goed op de hoogte gehouden van begin tot het pakketje is geleverd. Fijne en goede ervaring met Bol.com voor mij, geen ander meer. Keuze genoeg in het assortiment. Bedankt Bol.com

JG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Achteraf betalen

Beoordeling 
 
4.5

Sinds een 3 weken kan ik niet meer achteraf betalen. Contact met bol opgenomen en door kreeg ik de mededeling dat hun systeem dit doet en willekeurig klanten dit ontneemt. Kan begrijpen als een klant niet betaald er dan wordt ingegaan op dit middel. Echter, ik ben geen wanbetaler en geen achterstand met betalingen. Zodra een product(en) binnen komt en in goede orde is maak ik het direct over. Kreeg ook allerlei excuses dat het soms niet anders kan en sommige bedrijven dit graag willen. Echter mijn vrouw besteld hetzelfde product en kan wel achteraf betalen.? Antwoord van bol.com is, dan bestel je het toch op het account van je vrouw. Hoezo klantvriendelijk en niets willen of kunnen oplossen. Misschien het systeem eens na laten kijken, lijkt wel een eigen leven te leiden tot ergernis van klanten. Ik was overigens niet de eerste met deze klacht kreeg ik te horen via een medewerker aan de telefoon. Maar oplossen gaat niet. Vele jaren met tevredenheid gekocht, maar hier blijkt maar weer ga dan lekker ergens anders kopen ( zo komt het over

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 31 December 2020

Beste Roelof,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Oneerlijke ervaring

Beoordeling 
 
5.5

Oneerlijke ervaring meegemaakt.
Door buitenlandse aankoop met btw nummer, vervalt de btw maar als je dan uitrekent betaal je excl. nog teveel (vanwaar plots het verschil)?? Men is gewaarschuwd!!! Na maand heen en weer gemail geven ze niet toe. 0 service! Bol.com, niet meer wat het geweest is!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 24 December 2020

Beste David,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

waardeloze service door BOL en partners

waardeloze service, snap niet dat BOL zijn naam hieraan verbind! eind okt 2020 tv gekocht bij hen via bol.
nu na twee maanden al defect scherm
rep gaat pas half jan '21 gebeuren willen niet omruilen voor een nw. nu de kerstdagen zonder tv
dit kreeg ik terug van hen op mijn email: Bedankt voor uw contact.

Wij vinden het vervelend dat u zonder tv zit met kerst, ik kan mij voorstellen dat dit enorm balen is. Helaas hebben wij geen mogelijkheid tot een leentoestel. Uw toestel wordt kosteloos gerapareerd onder de garantie door een servicepartner van Samsung. Onze excuses voor het ongemak.
Ook BOL.COM, die hun platform laat gebruiken door TV-online doet niets aan service! mijn advies:
niet mee in zee gaan!!!!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 24 December 2020

Beste Lenno,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Bol.com is dom, dom, dom. Amazon is verstandiger en handiger.

Beoordeling 
 
1.0


Bestellen bij Bol.com - zeker in Corona tijd - is af te raden. Want het is een platform voor oplichters en je kunt alsnog naar de winkel. Heb namelijk net twee nieuwe Hue lampen besteld, maar er na 5 dagen wachten eentje gekregen: gebruikt en kapot. Als je er dan over belt met de klantenservice mag je zelf alles oplossen. Dus met je kapotte lamp naar de Albert Heijn om het daar in te leveren. Maar ik koop nu juist via het internet om nu even niet in een winkel te komen. En wat ik koop dat doe ik bij een betrouwbaar bedrijf, waarvan ik dacht dat bol.com dit ook was. Maar de klantenservice is zeer onbeleefd en gooit schreeuwend de telefoon op de haak als ik zeg dat ik een slechte recensie wil geven over een wederverkoper Prijsdeal.com die nota bene een 10 krijg van bol.com. Dat kan niet kloppen, omdat ze op geen enkele manier voldoen aan de verwachtingen. Zo staat er nergens dat ze tweedehands spullen verkopen. Ook komen ze de levering van 2 artikelen niet na en sturen ze er maar 1 en dat ook nog veel te laat. Kijk je op de website van Prijsdeal.com dan zie je dat ze alleen maar tweedehands spullen verkopen. Dat mag van mij, maar verkoop het dan niet voor nieuw bij bol.com. Kortom: dom, dom, dom. En gezien de nare ervaring met de klantenservice koop ik voortaan wel bij Amazon.com. Daar worden de dingen beter geregeld als je klachten hebt. Het is niet voor niets het grootste warenhuis ter wereld. Ook gooien ze daar gooien ze niet de hoor op de haak of beginnen ze te schreeuwen, zoals bij bol.com

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 15 December 2020

Beste Eric,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Zeer slechte afhandeling

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb bij bol.com Vrijdag 4 December om 11:00uur een playstation 5 besteld. Om 18:00 uur een mail gekregen van bol.com dat mijn bestelling geannuleerd is vanwege het teveel aangenomen orders. Ik had de playstation 5 besteld en betaald en alles wees erop dat hij 10 December geleverd zou worden. Ik ben echt behoorlijk over de zeik van de manier van afhandeling.
Je wordt gewoon weggestuurd met een cadeaubon van 15 euro en je geld word teruggestort. Het aannemen van een pre-order voor de volgende levering doen ze niet en ik kan het dan opnieuw proberen.
Ook wordt er niet verteld hoe de verdeling van de playstations is gegaan en of dit op een eerlijke manier gebeurd is.
Je wordt gewoon met een kluitje het riet in gestuurd en je zoekt het maar uit.
Wat een geweldige service!
Ik vind niet dat je dit als bedrijf kan maken tegenover je klanten. Er wordt geen enkele oplossing aangedragen, het is gewoon helaas u heeft pech en we balen met u mee and that's it. Zeven uur na bevestiging van je order een mail sturen dat je order eenzijdig is geannuleerd is. Zeer slecht en ben er dan ook goed ziek van!
In plaats van de Playstations eerlijk onder klanten te verdelen hebben ze de boel gewoon weer aan scalpers verkocht die op de eerste rang zitten met hun bots alles opkopen voordat een reguliere klant ook maar een schijn van kans heeft, om vervolgens de playstations voor 1200 euro door te verkopen en wij als echte gamers zijn er de dupe van.
Verwacht totaal geen begrip en/of sympathie van bol, en scalpers bedankt voor het verzieken van de markt!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 07 December 2020

Beste Fred,

Dank voor je review. Vanwege een technische fout zijn er te veel orders aangenomen, waardoor wij genoodzaakt waren om bestellingen te annuleren. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is, dat vinden wij ook. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Scam: smeren je stiekem extra diensten aan

Beoordeling 
 
1.0

Scam! Smeren je stiekem extra diensten aan!!!

Jammer dat je geen lagere score kunt geven.

Mijn vriendin had iets besteld. Achteraf hebben ze er dan zelf een extra service aan toegevoegd (selekt) of ergens onopvallend laten afvinken op bestelformulier. Stond niet op de factuur, dus het viel niet op. Producten gewoon betaald volgens factuur voor de producten.
Achteraf sturen ze dan factuur voor die extra niet gevraagde service. Komt in spam terecht en niet gezien en dan na maanden komen ze dan met dreigbrieven voor incasso.

Bel je met de klantendienst en ze zeggen dat het geen probleem is om stop te zetten en herinneringskosten zullen worden kwijtgescholden. We zouden nog een mail krijgen. Tijdje niets gehoord, dus bellen we terug. Dan krijg je te horen dat de herinneringskosten niet kunnen worden kwijtgescholden. Ter info: herinneringskosten zijn jongeren dan de kosten voor extra service.

De producten die je er kunt kopen zijn duurder dan in andere webwinkels. Enige reden dus om er te kopen is omdat je denkt, ze hebben een naam en reputatie om in ere te houden. Blijkbaar fout gedacht.

Nooit meer kopen daar! Slechte prijzen, stiekem extra diensten aansmeren, klantendienst wil of kan niets doen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 02 December 2020

Beste Sven,

Deze week hebben wij je een e-mail gestuurd met meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Shady 3rd party sellers

Beoordeling 
 
4.0

WARNING: Facilitates transactions by disreputable sellers - shipping used or damaged goods which they position as new via Bol. No help from Bol to rectify the problem, despite Bol processing the transaction on behalf of third party.

Would recommend CoolBlue or a more reputable merchant.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 28 November 2020

Hi jason,

356/5000
Thanks for your message. I would like to ask you to send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. with the description of the complaint and an order number / customer number. You can also reach us by telephone on: 030 310 4999. As soon as we have received the email from you, we will contact you as soon as possible.

Sincerely,
Chantal from bol.com

Reageer op deze review

Bol staat malafide verkopers toe op hun plaza,

Service 
 
1.0

Bol support oplichters en bied namaakproducten aan.

Product bleek bij levering een namaakproduct te zijn en niet van het geadverteerde merk. (De verkoper bevestigd dit zelf ook in de contacten welke Bol kan inlezen.)
Melding gemaakt bij Bol en bewijs hiervan geleverd en zij bieden aan dat ik deze mag retourneren. Zij blijven dit product echter wel aanbieden op hun website, reviews met een waarschuwing dat het een namaakproduct is worden verwijderd.

De plaza van Bol zit vol met malafide verkopers, Bol reguleert dit amper en schuift de verantwoordelijkheid af op de verkopers. Dit terwijl zij hun platform horen te reguleren.

Tevens werd ik afgesnauwd door de klantenservice medewerker met de melding "je kan retourneren en je geld terugkrijgen, WAT VERWACHT JE NOG MEER?!".
Wat ik verwacht? Dat een website als Bol die een plaza aanbied deze ook actief reguleert, niet namaak toestaat, en op meldingen hiervan adequaat reageert.

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Ben,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Bestelling

Beoordeling 
 
1.8

Zeer slecht. Totaal bijna 3 maanden wachten op bestelling. Bestelling geannuleerd. Krijg niet mijn geld terug, maar een cadeaubon ondanks dat ik wel een groot deel van het bedrag heb betaald. Ander deel betrof een cadeaubon.

Meerdere malen contact gehad met klantenservice, zij kennen geen manieren. Spreken je aan op je voornaam met je en jou. Blijkbaar de nieuwe werkwijze van bol.com. Zeer ongepast!

Tenslotte vind ik het zeer bijzonder dat zij een standpunt aannemen in de zwarte pieten discussie en dus bepaalde producten niet meer verkopen.

Bol.com, na 15 jaar trouw bestellen bij jullie. Ben ik klaar met jullie. Leer eerst eens mensen op een fatsoenlijke manier aan te spreken!!!

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Michael,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
1.0

Xbox series x gepreorded op 22 september om 09:00
8 dagen voor launch een email gekregen met nog 8 nachtjes slapen.
Vandaag niet gehad. Hele dag bezig geweest. Eerst zeggen ze postnl heeft hem nog niet opgehaald
2de contact hij komt sowieso morgen
3de contact we weten niet waar je pakket is
4de contact het product is niet meer voorradig.
Wtf???
500 euro en 1 van de eerste die hem besteld heeft. Dan dan nog liegen ook
Een week eerder precies het zelfde met een telefoon hoesje.
1ste contact vertraging
2de contact niet vooradig
3de contact storing uw bestelling is geannuleerd

PS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Peter Storm,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
4.8

Product gekocht tav 80 euro en 50 euro aanbetaald. Artikel ging na 1 dag stuk waarop ik het retour leverancier heb gezonden. Deze nam contact op en stelde voor een nieuwe voor de helft van de prijs op te sturen. Hiermee akkoord gegaan en kreeg 10 euro retour. Nu blijft Bol.com mij rekeningen sturen. Zij reageren niet op e-mails en nemen ook geen telefonisch contact op. Nu zelfs een incasso bureau in geschakeld dit was mijn laatste bestelling bij Bol.com. Wat een slechte service

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 03 November 2020

Beste W. Oldenkamp,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Zeer slechte service!!!

Service 
 
1.0


Mijn zoon heeft in april EarPods gekocht bij een partner van Bol.com, via Bol.com.
Na het passen van de EarPods bleek dat deze knelden, mijn zoon heeft telefonisch contact opgenomen met Bol.com en gevraagd of de EarPods geretourneerd mochten worden, ondanks dat de retourvoorwaarden aangaven dat dit niet mogelijk was.
Er werd aangegeven dat retourneren geen enkel probleem was, ondanks hetgeen in de retourvoorwaarden werd vermeld.
Mijn zoon ontving een bevestiging van Bol.com dat de retour was geaccepteerd en ontving zijn geld terug.
3 Maanden later kreeg mijn zoon echter bericht dat er een vergissing was gemaakt en dat de retour niet geaccepteerd had mogen worden. De EarPods werden opnieuw opgestuurd (welke wij uiteraard hebben geweigerd op het moment dat deze werden aangeboden door de pakketdienst) en er werd een nieuwe factuur geopend.

Wekelijks heb ik namens mijn zoon contact opgenomen met de klantenservice, iedere keer kreeg ik van de medewerker die ik op dat moment sprak te horen dat zij de situatie volledige begrepen en dat zij het een slechte zaak vonden en dat zij vonden dat Bol.com dit met de partner moest afwikkelen. Iedere keer weer werd er een verzoek neergelegd bij het hoofdkantoor en zou ik teruggebeld worden wat iedere keer niet gebeurde waardoor ik zelf weer moest bellen.
Uiteindelijk is er een verzoek bij de afdeling special care neergelegd en zojuist werd ik wel door Bol.com gebeld en was de mededeling dat de EarPods wederom naar ons opgestuurd zouden worden en dat de betalingsverplichting bleef bestaan.

Bol.com heeft door deze handelswijze ervoor gezorgd dat zowel mijn zoon als ik nooit meer iets bestellen bij of via Bol.com en ik kan dit anderen ook niet aanbevelen.


HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Kwaliteit service onvoldoende

Beoordeling 
 
5.0

Over het algemeen gaan leveringen besteld via Bol wel goed, totdat er een onjuiste levering plaats vindt. Na het retour sturen hoor je niets meer, een retour van 1-9-2020 is nog steeds niet terug betaald, ook niet na drie keer de service gebeld te hebben. Men stelt zelfs voor om zelf contact op te nemen met de leverancier, nou ja, ik heb toch bij Bol iets gekocht.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 05 Oktober 2020

Beste L.Nugteren,

Dank voor je bericht. Wij hebben je klacht in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Bol.com op 05 Oktober 2020

Beste L.Nugteren,

Dank voor je bericht. Wij hebben je klacht in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

My go to website to order a product online

Beoordeling 
 
10.0

Used Bol.com to order multiple products (from personal care to electronics) over the last 7 years, never had any issues. Good recommendation!

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

bol.com select service

Beoordeling 
 
1.0

Vanochtend heb ik geprobeerd een artikel te bestellen. Omdat ik dit artikel graag vandaag in mijn bezit wilde heb ik de opties voor de bol.com select service bekeken.

Bol.com geeft inderdaad bij dit product aan het vanwege voorraad en logistiek niet altijd mogelijk is om aan de bezorgvoordelen in het weekend te voldoen. Begrijpelijk. Dit is echter waarom ik naar de productpagina van het artikel ben gegaan om dit te onderzoeken.

Daar wordt aangegeven dat het product voorradig is, maar ook, nog belangrijker!, dat specifiek voor mijn postcode de mogelijkheid bestaat tot het afhalen van het product bij een ah afhaalpunt dichtbij mijn postcode.
Ik vind dat hiermee toch echt het vertrouwen wordt gewekt dat voor dit specifieke select product en in mijn situatie (mijn postcode) deze logistieke mogelijkheden wel aanwezig zijn.

Vervolgens blijkt na aanschaf van Select dat het product niet vanmiddag leverbaar is. Mijn Select abonnement is dus voor niets aangeschaft, want mijn weekendlevering is niet mogelijk.
Ik heb via de live chat de situatie netjes aan een medewerker uitgelegd, maar kreeg te horen dat ik "vast nog vaker iets ging bestellen en Select een jaar geldig is".

Ik snap dat Bol.com niet aan het bestelproces kan veranderen en mijn levering niet kan versnellen, maar had toch op z'n minst verwacht dat zij mijn aanschaf van Select zouden terugdraaien. Niet netjes tegenover een goede klant.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 05 Oktober 2020

Beste Michel,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

KOOP NOOIT EEN TELEFOON BIJ BOL!!!

Beoordeling 
 
1.0

Telefoon gekocht. Binnen een jaar 3x kapot. Nu zegt bol dat ze tot het oneindige blijven repareren binnen de garantie. Dat betekend dat ik een groot gedeelte van de tijd mijn telefoon kwijt ben. Geen leen toestel krijg. Een oplossing anders dan het toestel te blijven repareren tot de garantie afloopt is er niet…. Dus al ben je 50x in een jaar je toestel kwijt voor reparatie doen ze niets voor je….

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte ervaring met Bol.com reparatie

Beoordeling 
 
3.3

Op 21 december 2019 een laptop van 1.751,99 euro gekocht
Eerste 4 maanden niks mee aan de hand tot Midden April

Mijn Werk is verhuisd naar een nieuw pand en daar kregen wij dus ook nieuwe hardware (docking stations etc)

Deze nieuwe docking stations werden aangesloten via usb c
(Ik heb hiervoor nog nooit de usb c poort gebruikt dus heb ik dit niet kunnen testen)
Gelijk bij de eerste keer inpluggen kreeg een BSOD (Blue screen of death) Nog nooit eerder gebeurd bij deze laptop.

Na het opnieuw opstarten van de laptop heb ik het nogmaals geprobeerd dit ging goed tot ik wat zwaarder werk begon te doen de laptop werd warm en viel alweer in een BSOD. Ook merkte ik dat mijn trackpad niet goed werkte als de laptop warm werd.

Ik heb de laptop daarna aangemeld voor reparatie ivm dat ik anders niet goed kan werken

1e Reparatie
Windows is opnieuw geïnstalleerd en het probleem is niet gevonden
Dus toen dacht ik oké het is een software fout

Laptop terug thuis en jawel de zelfde fout nogsteeds,
Bol.com gebeld en die gaven aan dat ik de laptop nogmaals moest opsturen

Zo gezegd zo gedaan laptop voor de 2e keer opgestuurd
En je raad het al.. Weer niks mis!
Ik kreeg in de beschrijving terug dat de Touchpad niet werd herkend (Hoe dan alle drivers zijn door hun zelf geinstalleerd en hij werkte wel alleen niet wanneer de laptop warm was)

Over de USB C poort hetzelfde verhaal geen problemen gevonden bij het testen van een usb-c to hdmi adapter.

Laptop weer terug laten komen en zelf maar weer opnieuw geïnstalleerd en geupdate, volgende dag op werk getest en ja hoor nogsteeds problemen met de Usb-c en muis.

Weer gebeld en kreeg het advies om een andere docking station te proberen (had ik al gedaan maar goed ik heb minstens nu 20 docking stations in mijn laptop gehad en allemaal hetzelfde probleem bij wat zwaardere taken.

Bol.com gebeld en weer opgestuurd.
Nu ligt hij voor de 3e keer bij de reparatie dienst
En wederom geen fout gevonden.

Ik heb gebeld en verteld dat ik hier niet mee akkoord ga en dat ik graag een werkende laptop terug wil. Dit was niet mogelijk en ik moest het hiermee doen want de reparateur had verteld dat er niks mee aan de hand was.

gelijk daarna nog een keer gebeld en toen kreeg ik te horen dat ik precies moest opschrijven wat ik er mee deed wanneer de fouten doorkwamen

Lang verhaal kort

Zwaar gebruik freezed of krijgt de laptop blue screen
20 Verschillende docking stations geprobeerd
en de laptop wel minstens 5 keer opnieuw geinstalleerd

Vervolgens krijg ik een mailtje terug dat ik een andere docking moet testen (HOE DAN LEZEN JULLIE DIT WEL! heb toch duidelijk aangegeven dat ik er al 20 heb getest)

Weer gebeld en de medewerker ging dit navragen

Na 1 dag een mail terug dat ik de software moet controlleren (SERIEUS! Staat ook in mijn vorige mail dat ik de laptop al 5x opnieuw heb geinstalleerd en geupdate.

Nu begon ik boos te worden het was telkens een ander excuus
Bol.com gebeld en verteld dat dit opgelost moest worden
WAS NIET MOGELIJK de reparateur heeft hier de hoge hand dus wat de reparateur zegt is ook zo, het enige wat ze voor mij kunnen betekenen is een cadeaubon van €20 euro
en ik kon contact opnemen met Asus

Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord bij een laptop van bijna 1800euro

Asus gebeld (waren de meest botte mensen waar je een gesprek mee kunt hebben) en die geven mij aan dat hun de reparatie hebben gehad en dat hij 12 uur lang is getest. dus ik vraag ook bij zwaar gebruik
Ik kreeg geen ja maar ook geen nee het enige wat ik kreeg was.

Het werkt zover wij hebben getest

Met deze informatie weer Bol gebeld een een passende oplossing geëist. Dit werd eindelijk opgenomen bij iemand die boven de klanten service staat.

Maar alsnog werd ik gebeld met de mededeling dat ik akkoord moest gaan met de cadeau bon
En dat er geen andere oplossing is
Bij een laptop van bijna 1800 euro

NH
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Bol.com op 01 September 2020

Beste Noah,

Vanmiddag hebben wij contact gehad met elkaar. Bij deze sluiten wij je bericht.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van bol.com

Reageer op deze review

Retourzending en cadeaukaart

Beoordeling 
 
6.3

Twee maten besteld: 70 euro aan cadeaukaarten ingewisseld en ruim 100 euro via ideal betaald.
Na retourzending van de verkeerde maat (waarover ik al contact moest opnemen: deze bleek wel door PostNL te zijn afgeleverd maar ergens bij Bol.com rond te ‘zwerven’), bleek dat het teveel betaalde bedrag alleen maar op mijn bol.com account kon worden gezet en niet terugbetaald. Wonderlijke redenatie. Als het geheel met cadeaukaarten zou zijn betaald, dan snap ik dat er geen contant geld kan worden teruggegeven, maar in dit geval vind ik het volslagen belachelijk en zeer onredelijk dat ik mijn geld niet gewoon terugkrijg. Slechte zaak!!

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer slechte klantenservice

Beoordeling 
 
3.0

Bestel wat bij Best Deal Club NL, via Bol.com. Je krijgt je product niet op tijd geleverd. Als je dan afziet van het product, wordt het gewoon voor je deur gedeponeerd, waar iedereen het zo kan weghalen. Jij mag er dan voor opdraaien als het weg is want redenatie van Best Deal club is, eerst product retour of anders geld weg. Dit wordt ondersteund door Bol.com

MP
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 01 September 2020

Beste Mike,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van Bol.com

Reageer op deze review
Lees meer reviews

bol.com informatie

Foto's

bol 1
bol