bol.com

www.bol.com
 
3.9 (162)
bol.com ervaringen

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

162 bol.com reviews

Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Misleidende website

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Een gigaset a415 besteld. Eenmaal de doos geopend bleek het een toestel te zijn voor een Duits netwerk, nl het FSK netwerk.
KPN heeft een DTMF netwerk en de nummerweergave werkt daarom niet.
Op de website van bol.com staat duidelijk met nummerherkenning.
Er zat een Duits netwerksnoer bij die niet in een KPN stopcontact past.
Ook zat er een Duitse gebruiksaanwijzing bij en staat er duidelijk op de doos dat het toestel voor Duitse netwerken geschikt is..
Kontakt gehad via de chat met mevr R en deze vertelde niets te kunnen doen,ik moest maar kontakt zoeken met de verkopende partij. Ze zou alleen regelen dat de verkopende partij 4allshop kontakt met mij zou opnemen........... niet dus...... had niet anders verwacht.We bestellen een telefoon en betalen het toestel bij Bol.com maar door hun fout moet de klant maar weer de dupe worden,en kontakt opnemen met 4allshop.
Klopt niet we hebben te maken met Bol.com die heeft verkeerde informatie op de site verstrekt.
Kortom niets weer bestellen dus....

Besteld product
Gigaset a415
H
Was deze beoordeling nuttig?10

bol.com op 05 Februari 2019

Beste Henk,

Jammer om te lezen dat de gigaset niet geschikt is voor het DTMF netwerk. Graag nemen we hierover contact met je op, als je een bericht stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het bestelnummer en refereert naar dit bericht, dan wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Charissa van bol.com

Reageer op deze review

Garantie geval Apple Watch

Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Altijd goede service van Bol.com, maar wanneer je product kapot gaat ben je de klos bij ze.
Apple wacht gekocht vorige jaar en naar een paar keer gedragen te hebben valt de display eruit.
Dit is eruit gevallen in de nacht tijdens het slapen(geen muur of een kastje naast me bed), maar de reparatie afdeling geeft aan dat er val schade te zien is. zelf heb ik dit na gekeken en daarna nog eens door 2 man laten bekijken en die geven beide aan dat er niets te zien is.
Maar wanneer je verder op internet gaat zoeken is dit een bekend probleem van de apple watch, dat de scherm eruit word gedrukt door de batterij. Dit is de laatste keer dat ik wat koop bij bol.com.

Besteld product
Apple Watch
M
Was deze beoordeling nuttig?10

bol.com op 25 Januari 2019

Beste Marvin,

Vervelend dit. Als je een bericht stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereert nar dit bericht, wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijkegroet,
Jolanda van bol.com

Reageer op deze review

Heeft ons letterlijk en figuurlijk in de kou laten staan

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

In de nacht tijdens Black Friday heeft mijn man en ik direct een bestelling geplaatst: een thermostaat. Deze koste €169,- (normaal €249,-). De thermostaat zou 5-12 geleverd worden. 10-12 heeft mijn man zelf contact opgenomen met Bol.com, met de vraag wat de status is van onze bestelling (we hebben hem namelijk nog niet ontvangen). Medewerker gaf aan dat de bestelling 5 dagen vertraging heeft en we ons geen zorgen hoeven te maken. Eind december heeft mijn man ‘weer’ contact opgenomen met bol.com, dit keer via de mail (want nog steeds geen thermostaat ontvangen). Het wordt nu wel erg vervelend, omdat we een maand zonder thermostaat zitten (fijn in de maand december). We kregen de volgende boodschap via de mail terug: ‘Het geld wordt naar u teruggestort en de bestelling wordt niet meer geleverd.’ Mijn man heeft direct gereageerd via de mail dat dit niet de bedoeling is. Wij willen de betreffende thermostaat voor de Black Friday prijs. Vervolgens werd er vanuit Bol.com niet meer naar ons gemaild (lekker makkelijk). Mijn man heeft toen weer (het wordt eentonig) zelf gebeld met Bol.com. De medewerker gaf aan dat het geld is terug gestort en dat Bol.com niks ‘meer’ kan betekenen (huh en dat zonder onze toestemming?). Advies medewerker: ‘We moesten de thermostaat maar opnieuw bestellen voor de prijs (raadt u het al?) 249,-. En ohja de witte variant is er niet meer, wel een zwarte of rode variant. En waarom Bol.com niks voor ons kan betekenen? Omdat de thermostaat geleverd zou worden door een andere leverancier.’ Ho, stop, wacht eens even? Wij hebben de thermostaat expres via de website van Bol.com besteld (betrouwbaar), onze betaling is direct naar Bol.com gegaan en dus niet naar een of andere leverancier. Na je bestelling krijg je zelfs nog een mooie mail van Bol.com met de tekst: ‘Fijn dat je koos voor onze winkel.’ Oké en nu het verkeerd is gegaan, wordt er verwezen naar een andere winkel? Lekker makkelijk! En als het goed gaat Bol.com? Dan krijgt u toch ook uw provisie en komt uw logo toch ook via de mail voorbij? Nee, dit is niet de oplossing voor ons. We vragen niks extra’s, we vragen slechts naar uw belofte en dus onze bestelling die we eind november hebben geplaatst. We willen de thermostaat voor €169.- het liefste wit, maar als het echt niet anders kan dan willen we zelfs nog water bij de wijn doen en gaan voor de kleur zwart. Maar nee hoor, de medewerker leek of wilde ons totaal niet begrijpen en bleef maar wijzen naar de andere leverancier. Mijn man heeft het gesprek toen maar beëindigd, want hier heb je als klant geen boodschap aan. We hoopten dat we per toeval een verkeerde medewerker aan de telefoon hadden die met het verkeerde been uit bed is gestapt (zoiets als: verkeerde plek, verkeerde tijd). Mijn man belde daarom direct weer naar Bol.com. Dit keer kregen we een andere medewerker aan de lijn. Dit keer wel iemand die klantbelang centraal heeft staan? Nee hoor, deze was zelfs onvriendelijk. Hij toonde totaal geen begrip: ging iets verdedigen wat gewoon niet te verdedigen is (alsof het onze eigen fout was). Hij was onbeleefd: liet mijn man niet uitpraten. En toen we naar een leidinggevende vroegen (die wel meer mandaat heeft?) kregen we als antwoord:’Wij hebben hier geen leidinggevende, u moet het met ons doen en dus ook met dit antwoord.’ Mijn man heeft het gesprek beëindigd. Jammer, want
was het voor Bol.com financieel niet beter geweest om deze klacht direct op te lossen en de desbetreffende thermostaat te leveren. Dit zou Bol.com maximaal €80,- kosten. Medewerkers zoveel tijd in deze zaak laten steken met alsnog geen gewenst resultaat en een boze klant is toch veel duurder?
Teleurstellend. Ik was een echte Bol.com ambassadeur (en geloof me ik heb veel bestellingen gedaan.) Maar nu ik Bol.com echt even nodig had, hebben ze me keihard laten zitten.
Dit was voor Bol.com een kans, zodat ik en mijn man nog meer bestellingen in de toekomst zouden plaatsen en we Bol.com zouden aanbevelen aan anderen. Maar als ooit onze mening wordt gevraagd over Bol.com. Dan zeggen wij: ‘Winkel vooral bij ‘kleinere’ winkels die nog wel hart hebben voor hun klant in goede en slechte tijden.’

Antwoord klantenservice

Hi Sanne,

Dit bericht is ook op een ander platform gelezen en daar is je bestelnummer gevraagd.Als we dat hebben, wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

S
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Kerstverlichting

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik bestelde op17-12 een kerstverlichting bij Bol , netjes geleverd op 18-12 .
Maar op 27-12 waren ze al kapot , en de boom bleef donker .
Contact opgenomen met hun service , daar kreeg ik iemand aan de telefoon die zeker niet wist hoe of wat kerstverlichting is .
Ik moest eerst zelf maar eens op zoek gaan en lampje voor lampje controler en de kapotte vervangen , zal moeilijk gaan daar de lampjes in de boom zitten en bovendien ging het hier om een LED verlichting !!!
En daar het nu zeer druk was kon ze me geen oplossing geven , ze zouden het nodige doen en volgende week misschien een oplossing bieden .
Daar de controller suk is vroeg ik om een vervanging , maar volgens haar Was ik niet de enigste klant en moest mijn beurt verder afwachten .
Tot op heden niets meer gehoord van de bekwame service.
Voor mij nooit meer Bol , ze hebben hun gezicht nu wel laten zien , verkopen ja service ho maar .

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Wat balen dat de kerstverlichting defect is. Laat je bestelnummer even achter in een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereer naar dit bericht. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Met vriendelijk egroet,
Jolanda van bol.com

GL
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Levering 3 x verkeerd.

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Tot 3 x toe schoenen besteld via Bol.com bij Avantisport. Eerste 2 maal de verkeerde schoenmaat geleverd. De derder keer zelfs de verkeerde (goedkopere) schoenen geleverd. Bol.com geeft aan dat Avanti sport verantwoordelijk is, want Bol.com is in deze slechts tussenpersoon. Avantisport legt de schuld bij het platformsysteem. Oplossing die geboden is; stuur de schoenen voor de vierde keer terug, nu komt het echt goed. Vertrouwen in Bol.com is weg.

Besteld product
Under ar
L
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Bestelling geannuleerd

Beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
1.0

Mijn bestelling is plots door bol.com geannuleerd. Zit een paar dagen op het pakket te wachten en zie ineens dat het geld teruggestort is. Er is geen enkele berichtgeving geweest dat de bestelling niet door ging om wat voor een reden dan ook. Waardeloos.

Antwoord klantenservice

Beste Rik,

Aan de gegevens bij dit bericht, kan ik niet opmaken om welke bestelling je schrijft.
Als je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereert naar dit bericht, wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

R
Was deze beoordeling nuttig?00

Lenny op 29 December 2018

4e schoen wederom vekeerde model.

Reageer op deze review

Bol.com is NIET te vertrouwen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waar moet ik beginnen.. Ik heb tijdens Black Friday drie keer iets gekocht bij Bol.com en geloof het of niet, drie keer ging het finaal fout, waarbij de service werkelijk ongekend dramatisch bleek.

Als eerste heb ik een cadeau gekocht voor een surpriseavond. Deze zou netjes binnen 1-2 dagen geleverd worden. Echter werd het product pas na 3 weken(!) geleverd. Let op, dit was niet rond de feestdagen, maar halverwege november. Mocht de levering vertraagd worden vanwege de feestdagen dan heb ik daar begrip voor, maar dit slaat werkelijk alles.

Daarnaast heb ik een week geleden een ander cadeautje besteld. Ook deze zou netjes binnen 1-2 dagen geleverd worden. 4 dagen later nog niks binnen. Inmiddels wel bericht gehad dat het product veilig na 1 dag geleverd zou zijn. Nou, niet dus! Wat gaan we hier aan doen Bol.com? Waarschijnlijk helemaal niets, zoals jullie aan alles niets doen en verwijzen naar externe bedrijven die jullie beschouwen als partners. Zij doen het altijd fout en Bol.com is slechts een tussenpersoon.

Als laatste het grootste fiasco. Ik heb tijdens Black Friday een Nest 3e generatie learning thermostat gekocht voor een prima prijs. Op dit apparaat waren vele aanbiedingen, maar wij bestelden dit bij Bol.com in de veronderstelling dat Bol.com betrouwbaar zou zijn.
Dit product zou binnen 5-7 dagen geleverd worden. Na 11 dagen nog niets binnen. Nadat ik contact heb opgenomen met Bol.com krijg ik een mail van CheapSales (de partner/leverancier van Bol.com) met het bericht dat zij zijn opgelicht door haar leverancier en ze de gegevens doorsturen naar de rechter. Verder hebben ze een nieuwe leverancier gevonden en krijg ik gewoon mijn Nest toegestuurd binnen enkele dagen. Inmiddels 4 weken(!) verder heb ik nog steeds geen Nest thermostat. Ik neem wederom zelf contact op met Bol.com, ditmaal via de telefoon. Mevrouw aan de telefoon ziet meteen waarom ik het product nog niet heb ontvangen; "Ik zie het al, wij hebben de samenwerking met de leverancier (CheapSales) opgezegd. Deze levert niet meer aan ons en het product zult u dan ook niet krijgen." Met andere woorden; wij controleren onze leveranciers NIET en als ik zelf geen contact had opgenomen met Bol.com dan had ik kunnen fluiten naar mijn geld.
Nadat mevrouw van de klantenservice mij een aantal keer mevrouw had genoemd, verzocht ik haar vriendelijk om mij meneer te noemen, omdat ik een meneer ben. Waarop ze spontaan reageert met; "Oh natuurlijk, mijn excuses mevrouw." Dit is toch werkelijk ongelofelijk? Je hoeft duidelijk geen opleiding te hebben afgerond om bij de klantenservice van Bol.com te werken.
Omdat mevrouw het wel probeert, wil ze kijken of ze iets voor ons kan regelen. Ik word in de wacht gezet. Na een aantal minuten keert ze terug met de boodschap; "Er is eenzelfde Nest thermostat bij Wehkamp te koop voor 249 euro." Dit scheelt verdomme 80 euro(!) met de prijs waarvoor wij het apparaat bij Black Friday hebben gekocht! Wij hebben andere (achteraf betrouwbaardere) aanbiedingen laten liggen omdat wij vertrouwen hadden in Bol.com. Ook zegt mevrouw constant dat het de schuld is van CheapSales. Wij bestellen niet bij CheapSales, wij bestellen bij Bol.com. Het is JULLIE probleem dat jullie de leverancier niet goed controleren en in zee gaan met louche bedrijven. Daar heb ik als consument van Bol.com geen boodschap aan! Als laatste gaat mevrouw van de klantenservice kijken of ze een vergoeding kan regelen omdat (ik som het even op); we worden genaaid door Bol.com, we extreem lang hebben moeten wachten op een product waarvan Bol.com al lang wist dat het niet geleverd zou worden, we zelf hier achteraan moesten gaan en we anders niets meer zouden horen en we totaal geen begrip van Bol.com ontvangen voor de situatie. Na weer even in de wacht te hebben gestaan komt ze met het antwoord; "Ik begrijp dat het een vervelende situatie voor u is, maar ik kan verdre niets voor u doen. Ik kan u ook geen vergoeding geven."

Nou Bol.com, schaam je diep. Wat een dramatisch bedrijf! Ons vertrouwen in jullie is weg!! Consumenten bestellen bij jullie en niet bij jullie leveranciers. Het is JULLIE verantwoordelijkheid om de verkoop dan goed te laten lopen. Mij als consument zijn jullie kwijt.

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Graag komen we met u in contact over deze vervelende situatie. Stuur even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u refereert naar dit bericht, wordt er zo snel mogelijk contact met u pogenomen.

Met vriendelijke groet,
Joalnda van bol.com

S
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Gewoon slecht

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wat een ongelooflijk slecht en klantonvriendelijk bedrijf is dit. Ze hebben mij financieel zwaar benadeeld!! Hoeveel problemen ik met dit bedrijf wel niet heb gehad man man..
Artikelen die incompleet waren geleverd, artikelen die veel te laat waren geleverd, artikelen die beschadigd waren geleverd, artikelen die helemaal niet werden geleverd. Problemen met terugbetalingen, retouren, onfatsoenlijk te woord gestaan door de klantenservice..
Ik bestel hier echt nooit meer iets, wat een slecht bedrijf!!!!

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Zou je een email willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de e-mail een bestelnummer en refereer naar dit bericht. Zodra de e-mail is ontvangen, wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijk egroet,
Jolanda van bol.com

R
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Bol.com Steelt 200 euro in cadeaubonnen van klant na leveirngsfouten

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Wij hebben voor ruim tweehonderd euro aan boeken besteld in de vorm van cadeaubonnen. Bestelling is van eind november. Er ging alles mis wat je maar kunt bedenken; beschadiging, pakket verloren, niet geleverd op juiste adres, verkeerde boek etc. Nu half december hebben we geen dus geen boeken en ons geld ook niet terug. Wel kregen we een bloemetje voor de overlast.

Wel hebben we inmiddels 3x gebeld met bol.com. Zo een 20 emails verstuurd. En boeken 6 keer opnieuw de bestelling geplaatst want het bedrag is wel zichtbaar in ons account en de melding in het systeem is dat je het opnieuw moet proberen. Dit weekend bleek opeens dat ons account geblokkeerd is door diezelfde bol.com.

Na weken in het bos gestuurd te zijn is nu het verhaaltje van bol.com vandaag dat we eerst met ze moeten bellen en dan gaan ze kijken of ze ons ons geld wel terug gaan geven.

Ik vind dit een hele enge situatie. Bol.com functioneert niet maar kan wel verdachtmakingen uitspreken aan het adres van een klant en deze zijn rechtmatige geld onthouden dat is overgemaakt in de vorm van cadeaubonnen. Hoe bestaat dit?

Wij hebben tweehonderd euro in cadeaubonnen betaalt voor een bosje bloemen van 3,95 van de aldi in het jaar 2018 bij de bol.com en iemand doet iets. Van de thuiszorgwinkel hoor je niks. De afdeling communicatie van de bol.com reageert niet. De ene medewerker van de klantenservice verwijst naar de andere. Er is al 3 keer toegezegd dat het opgelost wordt maar de oplossing is gewoon ons geld niet terug geven.

Ik hoop dat hier eens kamervragen over gesteld worden en dat wet en regelgeving rond webwinkels eens aangescherpt wordt en dat deze ook gehandhaaft wordt. Want bol.com doet nu gewoon waar zij zin heeft en verdient makkelijk bij.

SP
Was deze beoordeling nuttig?00

bol.com op 19 December 2018

Beste klant,

We komen graag met je in contact over de situatie die u beschrijft. Als u een e-mail stuurt naar klantenservice@ bol.com en naar dit bericht refereert, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

Reageer op deze review

ik kan niet annuleren, maar bol.com wel

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Op zaterdag een Sony koptelefoon besteld voor €245,- Dezelfde middag zag ik deze koptelefoon bij de Mediamarkt liggen voor €222,- Ik heb geprobeerd om de order te annuleren, maar dat was helaas niet mogelijk. Daar heb ik begrip voor: dan had ik me maar beter moeten verdiepen.

Krijg ik op maandag een mail dat de zending is vertraagd is. Ik voel dan al dat ik aan het lijntje wordt gehouden. De zending is niet vertraagd, maar ze kunnen niet leveren. Dit zeggen ze alleen niet, ze willen het eerst nog even op vertraagd houden. Ik bel met de klantenservice en mijn gevoel klopt: de koptelefoon (hij was volgens de website dus op voorraad) is niet meer leverbaar en ik krijg een tegoedbon van €7,50! Wat heb ik daar nou aan. Kortom:ik kan niet annuleren omdat ik hem anders goedkoper zie, maar bol.com kan de order zomaar annuleren.

Ik heb gevraagd of ik tegen meerprijs de opvolger kan kopen, maar zelfs dat is volgens bol.com niet mogelijk! En dan krijg je meerdere mails dat ze alles doen om te zorgen dat de klant tevreden te stellen. Nou bol.com: dat doen jullie dus niet! Het enige dat jullie zeggen is dat er niks mogelijk is. Voor mij nooit meer bol.com

Besteld product
Sony WH
P
Was deze beoordeling nuttig?20

bol.com op 04 December 2018

Beste Pieter,

Dit kan niet de bedoeling zijn. Mijn excuses voor het ongemak. Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review

Kut service!!

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Cadeau voor me dochter besteld in het weekend en zou maandag geleverd worden, maandag het bericht gekregen sorry is een dag vertraagd. Geen probleem heb expres iets eerder besteld! Wa denk je dinsdag zelfde mailtje! Dit is zeker een probleem! Woensdag is me dochter jarig! En dan bel je bol.com en krijg je vrolijk te horen dat je pech hebt!! Schandalig

Antwoord klantenservice

Beste klant,

De titel van je review zullen we dan wel verdiend hebben. Zou je mij je gegevens kunnen sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereren aan deze review? Het sturen van een bestelnummer is voldoende.
Je bericht wordt dan doorgestuurd en wordt er spoedig contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Tony van bol.com

S
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Geldigheid cadeaukaart

Bestellen 
 
1.0

De geldigheid van onze cadeaukaart is ong 3 maanden verlopen.
Deze geldigheidsduur is niet te verlengen.
In ons geval gaat het om € 36, welke in de zak van bol.com verdwijnt.
Een zeer service

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Dit bericht ben ik ook op een andere website tegengekomen en vandaaruit wordt dit bericht behandeld.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

G
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Verlopen cadeaubon

Service 
 
1.0

Bol.com cadeaukaart Verlopen 50 EUR foetsie. Geen coulance en geen enkele oplossing vanuit bol.com. Ook niet ff een berichtje dat je bon verloopt. Dat is een fijn verdienmodel voor bol.com. Zou wat zijn als de winkels je geld niet meer aannemen als de biljetten van voor 2017 zijn. Vind het echt belachelijk dat deze vorm van diefstal gewoon kan in nl. Advies koop geen bol.com cadeaukaarten want ze verdienen er goed aan en klanten service geeft antwoord helaas pindakaas

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Wat vervelend dat je een verlopen cadeaubon hebt. Zou je mij je gegevens kunnen sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereren aan deze review? Het sturen van een oud bestelnummer is voldoende. Tevens ontvang ik ook graag de code van de cadeaubon, deze begint met 6064.
Je bericht wordt dan naar mij doorgestuurd en ik neem dan snel contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

G
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

zeer slechte klantendienst

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

schandalige klantendienst. niets van communicatie tussen klantendienst en boekhouding waardoor je als klant minstens tweemaal hetzelfde verhaal moet doen aan een verschillende afdeling hoewel steeds bevestigd wordt dat je vraag wordt doorgegeven.

De boekhouding vraagt dan naar het probleem en is helemaal niet bereid om intern te informeren. Je moet hen de uitleg dus nogmaals bezorgen of ze ondernemen niets.

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.
Als je wilt dat ik me er mee bemoei, hoor ik het graag. Je kunt een e-mail met bestelnummer of klantnummer sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereren aan deze review.

met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

J
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

ALS HET VERKEERD GAAT.............................

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Al jaren klant bij Bol.com , en ja meestal gaat het goed , maar als het mis gaat is het goed mis , elke firma kan eens een probleem hebben , maar is in mijn ogen maar net zo goed als zijn problemen op te lossen , gemiddeld om de week kwam een levering van bol.com bij ons aan , dit zal dus nu NIET MEER GEBEUREN , mijn echtgenote heeft nu opdracht van eender waar te kopen tot 10% duurder dan bij jullie , voor mij is het er over
ONS VERHAAL , 6 items besteld op 26 oktober , levering voorzien op maandag 29 oktober , maar kijk , de transporteur kan plots mijn huis die hier bijna 300 jaar staat niet vinden , was lego bij , dus kleinkinderen teleurgesteld , maar ja goederen dan maar terug besteld , EN DUS TERUG BETAAL (288 €) , vandaag gingen ze leveren , en ja geloven of niet , maar vandaag weer geen levering , of dat ik het een derde keer terug kon bestellen , excuses genoeg , maar wat koop je daar mee , ondertussen hebben ze een 500€ van mij op hun rekening , en dat wordt wel terugbetaald ........... binnen een paar dagen , de man aan de telefoon was uiteraard hel vriendelijk , en verstaat ons probleem perfect ............ maar kan voor ons niets terug doen , dus BOL , zoals ik zei , EEN FIRMA IS JUIST ZO GOED ALS DE OPLOSSING VAN JULLIE PROBLEMEN , dus mij zal je niet dikwijls als klant hebben

Besteld product
verschillende spullen
Antwoord klantenservice

Beste klant,

Ik heb uw melding via een ander forum in behandeling genomen en reeds contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

P
Was deze beoordeling nuttig?00
Reageer op deze review

Met recht KlantenSERVICE!

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Een van de weinige bedrijven die ik zou aanbevelen. Goed bereikbaar en goede service. Menselijke benadering. Heel erg op de klant en de relatie, top!

E
Was deze beoordeling nuttig?20
Reageer op deze review

onbegrijpelijk

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Wasmachine gekocht en betaald en vanochtend afgeleverd. Defect, dus retour gegaan.Ik ging er van uit morgen een nieuwe wasmachine te krijgen, maar ik moet eerst de retourbetaling van mijn wasmachine afwachten(5 werkdagen) en kan daarna een nieuwe wasmachine bestellen. Ik zou dus min een week zonder wasmachine zitten. En anders moet ik nu even nog een wasmachine betalen, als ik die eerder wil hebben en daarna op mijn geld van de defecte machine wachten. Het gaat om 1500 euro voor 2 wasmachines!!!!!!!!!!!!!!!!!! De fout ligt bij bol com en ik ben de dupe. Aan de telefoon met de afdeling groot huishoudelijk werd ik niet erg netjes te woord gestaan: regels zijn regels en nog een fijne dag. Onbegrijpelijk dit

Besteld product
Miele wasmachine
Antwoord klantenservice

Beste Nico,

Wat vervelend dat je bestelde wasmachine defect is.
Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

N
Was deze beoordeling nuttig?21
Reageer op deze review

Pre order

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Dik van te voren de nieuwe nba2k19 gepreorderd. Niet op de pre order dag binnen maar krijg het pas 4 dagen later. Waar pre order ik heb dan nog voor? Nu ook te laat om via de store te halen dan moet ik ook 4 dagen wachten want ja... dan moet je hem dus ook pre orderen om het 4 dagen eerder te spelen. Bel nog naar bol.com maar ze zitten daar alleen maar stom lief te lachen klaar met bol.com. Eerste en laatste keer dat ik daar wat bestel!

Besteld product
Nba2k19
D
Was deze beoordeling nuttig?11

bol.com op 10 September 2018

Beste Delano,

Ik ben jouw klacht al op meerdere sites tegen gekomen. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Ik snap goed dat je hier van baalt.

Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review

Geld na ruim 14 dagen nog niet terug na retournering!

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
8.0


Ruim 2 weken geleden (5 juni) een tv 's morgens besteld. Had een half uur na mijn 1e bestelling toch een andere tv op het oog en heb de eerste dan ook direct 's morgens nog geannuleerd en 2e tv daarna direct besteld. Heeft men intern bij Bol.com de annulering niet bevestigd van de 1e bestelling en zo werd de tv toch naar ons verzonden, alhoewel ik bij Bol.com heb aangegeven dat ze de 1e tv niet moesten verzenden. 2e tv kwam een dag later keurig binnen en daar zijn we nog steeds heel tevreden over. De 1e tv hebben we direct geweigerd en is dan ook in de bus van Post.nl blijven staan en direct door medewerker retour gescand en weer meegenomen. Beide tv's had ik al betaald en heb ze vriendelijk verzocht om 1e tv terug te betalen. Na ruim 1 week gevraagd waar mijn geld bleef. Men zei dat retournering nog niet was geboekt. Nog 3 werkdagen zou het duren...nog 1 week later weer gebeld en toen zei medewerkster dat ze er de vorige dag mee bezig geweest waren en dat bedrag binnen 3 dagen zou worden overgemaakt. Gisteren belt een medewerker en geeft aan dat ze de tv nog niet kunnen traceren. Ik word volgens hem op de hoogte gehouden. Heb mailwisseling naar Bol.Com gedaan waarin post.nl aangeeft dat het naar Bol.Com retour is gegaan. Samenvattend heeft Bol.Com het kennelijk logistiek niet helemaal op orde en daar word je als klant de dupe van want je moet gewoon nog maar enige dagen wachten op je geld omdat zij opnieuw met Post.nl willen communiceren waar pakket met tv gebleven is.
Onvoorstelbaar maar heb mijn geld nog niet terug. Toekomstige kopers bij retournering van een product kun je mogelijk zeer lang op je geld moeten wachten, je wordt als klant niet echt serieus genomen!!!! Het vertrouwen in dit bedrijf is bij mij heel erg gedaald!!!

Update: heb vanmiddag (25 juni) weer contact met klantenservice gehad en mail gestuurd. Het moet nu weer zo'n 2 werkdagen beoordeeld worden door hoofdkantoor van Bol.Com en dan krijg ik (hopelijk) antwoord... Nog even weer wachten op mijn geld dus... geduld is hierbij dus een schone zaak.....en begrip is er wel bij medewerkers maar excuses worden er niet gemaakt!

K
Was deze beoordeling nuttig?21

bol.com op 27 Juni 2018

Beste klant,

Het is begrijpelijk dat je ervan baalt dat je nu twee tv's hebt ontvangen en je betaling van de eerste bestelling nog niet terug hebt. Excuses hiervoor.
Graag kom ik hierover met je in contact. Als jij contact op prijs stelt, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereer naar dit bericht. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

met vriendelijke groet, Jolanda vanbol.com

Reageer op deze review

zeer teleurstellend

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Lijkt geweldig tot het fout gaat, dan hoef je zeker niet op hulp van de klantendienst te rekenen. Om daar te mogen werken hoef je duidelijk niet gestudeerd te hebben.

Verstoppen zich ook altijd achter hetzelfde excuus "dit product komt via een externe leverancier" dus kunnen ze zogezegd niks doen. Als ik iets bestel via bol.com verwacht ik ook dat zij hier mee voor instaan. Al meerdere keren teleurgesteld

AN
Was deze beoordeling nuttig?21

Isaac op 24 Mei 2018

Beste Anoniem,

Vervelend dat onze service niet aan de verwachtingen voldeed. Ik kan helaas aan de hand van dit bericht uw gegevens niet vinden. Mocht u nog even in contact willen komen, dan zou ik u willen vragen een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en te verwijzen naar dit review. Nog een fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet,

Isaac
bol.com

Reageer op deze review
Lees meer reviews

bol.com informatie