bol.com reviews

www.bol.com
 
3.7 (186)
bol.com ervaringen

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

186 bol.com reviews

 
(11)
 
(13)
 
(23)
 
(52)
 
(89)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

NOOIT MEER BOL.COM!

Beoordeling 
 
5.0

2 dingetjes besteld à €26.70. Levering zou volgende dag plaatsvinden. Met volgen T&T ineens pakket (zogenaamd) afgeleverd; in werkelijkheid dus niet. De bezorger spreek ik omdat er iets afgeleverd wordt bij de buren. 'Nee ik heb niets voor u". Het blijkt wel afgevinkt te zijn, hij gaf toe dat er een fout is gemaakt. Bus doorgezocht, niets te vinden. Tot op heden nog steeds geen pakket, noch geld terug. Reactie Bol is dat er een onderzoek loopt. Dit is voor ons de derde keer. NOOIT MEER BOL.COM!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bol.com steelt € 3.476,37 !!!

Bol.com steelt € 3.476,37 !!!
Ik Heb een TV bij BOL.COM gekocht en is niet goed...
Retour papier gekregen en retour gedaan.
Nu 3 weken verder en helemaal niets...ze hebben in tijd beloofd 7 x (inmiddels) te bellen, niet 1 keer dus...bij de klanten"service" word de haak er zomaar maar opgegooid.
Heb wel al 4X deze mail gehad van:
"Beste meneer ......,
Het is ons eindelijk gelukt om contact te krijgen met de locatiebeheerder van het pand van Tom Coronel Webshops.
De televisie is per ongeluk zonder enige toestemming door een van mijn collega's retour gemeld, terwijl je aanspraak maakt op de garantie die Phillips (De fabrikant) je biedt.
Wij willen daarom ervoor zorgen dat je de televisie terug krijgt en zo contact op kan nemen met de fabrikant om aanspraak te maken op de garantie en zo een werkende televisie hebt.
We willen graag de aflever afspraak inplannen, zou je ons willen laten weten wanneer je thuis bent zodat we dit kunnen regelen op een moment die jou goed uitkomt.
Alvast bedankt
Dominique (volgens heten ze allemaal hetzelfde daar)
bol.com Service door Partners Support
www.bol.com"

Is simpel gewoon....Ik heb hem van BOL.COM gekocht en BOL.COM betaald.
Ze stoppen (proberen) alles van hun (hun eigen problemen die ze blijkbaar hebben) nu in mijn schoenen...
Ik heb niets meer met die TV te maken en te doen....
Wat zij ermee doen moeten ze zelf maar zien...
Het is HUN tv en MIJN geld. Ik wacht nog steeds op MIJN € 3.476,37
****************************************************
Mail gehad van bol.com omdat ze mijn klacht hadden gelezen op klachtenkompas.nl.

reactie bol.com:
"Beste meneer .....,
Vandaag heb ik je meerdere keren geprobeerd te bellen, om je terugkoppeling te geven over je klacht die je bij klachtensite, klachtenkompas hebt ingediend."
-------------------------------------------------------------
Ze hebben 2x gebeld de 1e keer ging 1 x over (nog geen tijd om hand uit testrekken)
2e x ging ging hij 2 x over wou net mijn naam zeggen en werd meteen opgehangen...
Dus zo gaan ze om met klanten..echt seriues dus. (zullen wel een bel quota moeten halen ofzo) m.a.w. helemaal nada, niets, noppes,. lekker hoor!.

Reactie van Klachtenkompas.nl:
"Wat vind je van de klachtafhandeling op Klachtenkompas.nl"

Helemaal niets.... "ze" hebben 2 keer gebeld. 1 keer ging de telefoon 1 keer over (geen tijd om op te nemen natuurlijk) 2e keer ging hij 2 keer over wou net mijn naam uitspreken en werd er al opgehangen....verder totaal niets. En ik wacht nog steeds op mijn € 3.476,37 .
Ik krijg dus geen antwoord reactie of niets....ze stelen dus gewoon even € 3.476,37 terwijl ik bij bol.com al voor meer dan 35.000,-- heb uitgegeven, gaan ze zo met klanten om.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nooit meer bol

Beoordeling 
 
2.0

Afgelopen 5 keer pakketten beschadigd. Boeken, spellen en lego. Mag het teurgsturen maar krijg geen nieuwe. Moet ik dan opnieuw opstellen. Ja doei.
Klaar met bol. Voortaan coolblue die hebben tenminste eigen bezorgers

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

ShitPraktijken

Beoordeling 
 
1.0

Absolute afrader. pakket zou worden bezorgd in de avond(avond levering via select+) vervolgens krijg je te horen dat het niet gaat lukken en ik maar lekker mag wachten. zo werkt dat niet. ik selecteer niet voor niks voor dezelfde dag. dan heb ik niks aan morgen of over een paar dagen. en vervolgens niet toegeven dat ze zelf fout zitten. en geen koerier sturen om het op te lossen nee gewoon voet bij stuk houden en zeggen dat het mijn probleem is. en dat het door black friday zou liggen terwijl andere paketten van coolblue wel gwn bezorgd worden pure shitpraktijken dus.
mijden deze winkel

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nooit TV kopen bij Bol

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs TV gekocht bij Bol
Heb hem direct teruggestuurd maar ze weigeren mijn geld terug te betalen omdat hij kennelijk beschadigd is bij transport. Is dat mijn risico?? Kennelijk wel voor Bol. De klantenservice is compleet hopeloos, iedere keer een andere uitzendkracht die niets kan of mag. ‘Ja vervelend, we horen dat wel vaker...’

Waardeloos, wordt zaak voor rechtsbijstandsverzekering

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

patrick op 02 December 2019

Bij mijn jatten ze (proberen ze) ook een TV. (€ 3.476,37)
Denken ze nog mee weg te komen ook.

Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

nou ik heb een baardtrimmer besteld had 1.30 euro extra betaald zodat ik het tussen 18:00/22:00 nou kwam het allemaal wel mooi aan maar toen ik het pakket opmaakte bleek er een baby born pop in te zitten dus ik bel ze op zeg dat het allemaal niet klopt. zeggen oke is goed sturen we je de baardtrimmer op en kan je het pakket weer inleveren en ik vroeg hoe zit het dan met die 1 euro en 30 cent die ik betaald heb voor de bezorging die wil ik graag terug hebben ja dat kan zetten we op jou account ik zeg nee niks niet ik heb echt geld betaald ik wil echt geld terug hoop gekut maar dat gaan ze gewoon niet doen enigste manier hoe dat te doen is is het hele product dan maar te cancelen en al het geld terug

dus ik zeg ja geef stuur me dan maar al het geld terug krijg ik 3 minuten daarna een email die stelt dat ik dat pakket moet gaan wegbrengen nou dat ga ik dus niet doen ik heb niet voor niets het van het internet besteld zodat ik de deur niet uit hoef dus bel ze weer op en zeg dat ze veel kunnen denken maar als ze dat pakket terug willen ze het kunnen op halen en dat ik het absoluut niet ga weg brengen

wat doet bol.com ze blackmailen mij gewoon dat als ik niet dit ga doen ik naar mijn centen kan fluiten dus omdat bol.com een fout maakt en niet bereid is om die fout optelossen moet ik dat voor ze doen wat ik dus niet ga doen voor ik me geld terug krijg

dus uiteindelijk hebben ze dus gewoon voor 65 euro opgelicht en als ik dat geld terug wil ik voor hun moet werken en dat vertik ik

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Peter op 11 November 2019

Was minder werk om gewoon even pakketje af te geven dan dit hele verhaal te schrijven.. snap het probleem niet, maak jij nooit een foutje?? Om bol nu gelijk oplichters te noemen als je zelf te beroerd bent om mee te werken....

Jan op 15 November 2019

Ik heb dit met verbazing zitten lezen. Ik geef bol.com gelijk in deze zaak. U moet toch even goed in de spiegel kijken. Maar kan best begrijpen dat u dit niet thuis heeft, tenslotte gaat u de deur niet uit ;)

Reageer op deze review

KOOP HIER NOOIT UW GSM OF LAPTOP

Beoordeling 
 
1.0

KOOP HIER NOOIT UW GSM OF LAPTOP

Ik heb mijn iphone X aangekocht bij bol.com. Enkele maanden later kreeg deze een mankement. Daarom liet ik hem dan ook herstellen door bol.com. Het mankement was opgelost. Enkele weken later komt mijn gsm kort in contact met water en gaat onmiddellijk in kortsluiting. Het moederbord was volledig kapot. Omdat Apple beweerd dat hun gsm's wel tegen wat water kunnen ben ik hiermee naar een Apple winkel geweest. Volgens hen is de reparatie bij bol.com niet correct uitgevoerd, de gsm was dus niet meer waterdicht na de reparatie. Natuurlijk weigert bol dit toe te geven. Ik kreeg de optie om ofwel 996 euro te betalen voor een vervangtoestel (kost nu ong 600 euro) OF 19,95 euro te betalen om mijn kapotte gsm terug te krijgen. Bij elke klacht kwamen ze met een ander excuus aan: 'De klacht van de reparatie is niet binnen 90 dagen gebeurd, 'ik moet kunnen bewijzen dat de gsm na de reparatie niet meer waterdicht was', 'enz. Na verschillende klachten bleek dat ze mij niet kunnen bewijzen dat het toestel waterdicht was na de reparatie. Ik moet hen dus maar op hun woord geloven. Dit doe ik dus niet.

Dit was dus de laatste keer dat ik iets gekocht heb bij bol.com. Ze slaan geld uit hun eigen fouten en weigeren dit toe te geven. Zeer amateuristisch.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

misleidend

Beoordeling 
 
3.0

Vandaag ontdekt dat "gratis levering" misleidend is ! Bij de winkel van het product kost het minder, maar bij de bestelling dáár komen er verzendkosten bij.
Bij bol.com zitten de verzendkosten dus gewoon in de prijs inbegrepen. Het is dus niet waar dat de verzendkosten gratis zijn...

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.5

Wat een enorm slechte service heb ik vandaag mogen meemaken!!! Gisteren nieuwe televisie besteld met de belofte dat deze vandaag bezorgd zou worden....... en wat denk je.... er is iets fout gegaan in de sortering dus geen tv vandaag. Bellen en chatten met Bol levert alleen nog maar meer frustratie op! Eerst de chat.... “wij kunnen niks voor u doen” is het antwoord. “Je hebt bij een leverancier van ons besteld dus gaan wij niks doen” “Je kan het beste de vervoerder of onze leverancier zelf bellen”
Te gek voor woorden!!! We doen zaken met Bol en niet met de leverancier van Bol. Het antwoord over de chat... “ik zou met alle liefde wat voor je willen doen maar ik kan niks voor je betekenen...” dat “liefde” hadden ze er wel uit kunnen laten... ik heb niet met je geknikkerd ofzo....
Dan maar bellen, de dame aan de telefoon staat ons wel vriendelijk te woord maar ook zij kan niet veel voor ons betekenen. Dus eisen wij of vandaag de tv of vandaag ons geld terug.... beide lijken onmogelijk! Wel kunnen ze bij Bol geld direct ontvangen (is een aanzienlijk bedrag) maar direct geld terugstorten is helaas niet mogelijk.... dit kan dagen gaan duren. Bol heeft de macht over de klant blijkt maar weer....
Er kan wel met expres verzonden worden (select abonnement) maar als je al hebt betaald en Bol voldoet niet aan haar verwachtingen/verplichtingen dan kan er ineens niks meer en ben je en je geld kwijt (je moet maar weer afwachten wanneer dit terug komt) en je hebt de spullen niet... duidelijk dat je als klant met jouw rug tegen de muur wordt gezet door Bol!
Slecht slecht slecht Bol!
zowel zakelijk als prive zullen wij ook stoppen met het bestellen bij Bol. Wat een winkel is dit....
Kost vrije dagen en heeeeeel veel frustratie
Ronduit slecht

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Slechte dousche

Beoordeling 
 
1.0


Kijk ook uit is geen STOOMCABINE gewoone dousch van 250 euro maar je betaald 650 kijk uit

Hallo, koopt dit product niet het is de moeite niet waard, we hebben een 'stoom' douchecabine gehaald blijkt dat er geen stoom is, daarna hebben we hem in elkaar gszet blijkt het dat de douchecabine lekt, dan vragen we waarom zegt hij dat we hem moeten kitten. Toch als ik een douchecabine haal hoor ik hem niet te kitten, daarna lekt hij nogsteed zegt hij dat we hem verkeerd in elkaar hebben gezet. Dan omdat we niet anders kunnen doen we er ducktape op en zegt hij dit heb ik nog nooit gezien, net als of wij iets fout doen, terwijl dat nooit hoefde te doen als hij een goede douche verkoopt. En nu wilt hij het niet meer regelen via bol.com. hij verkoopt slechte producten en lost de dingen niet netjes op ik geef u de tip om geen douchecabine hier te halen behalve alz u een zwembad in uw badkamer wilt

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

bol.com informatie

Foto's

bol 1
bol