bol.com
0   1  

www.bol.com
 
4.0 (142)
Bol.com

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

142 beoordelingen over bol.com

 
(10)
 
(13)
 
(17)
 
(44)
 
(58)
Beoordeling 
 
4.0
 
5.2
 
3.4
 
2.6
 
4.8
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Jimmy
Beoordeling 
 
5.0

Goede service tot er iets hersteld moet worden.

Goede service tot er iets hersteld moet worden. Home cinema was niet goed hersteld waardoor ik deze een 2e keer heb opgestuurd. Dit was blijkbaar niet naar de zin van de reparateur, die heeft dan maar bewust schade aan mijn home cinema gebracht. Na de schade heeft hij foto's genomen en bij de eerdere datum gezet (waar er al 2 foto's gezet waren van hoe deze oorspronkelijk was toegekomen zonder schade). Iets dat iedereen kan zien maar waar Bol niet wil op ingaan.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nico
Beoordeling 
 
6.5

Voel met belazerd!

Twee tuinbankhoezen besteld bij Bol.com. Wat blijkt, die worden door een derde partij, direct, aan mij geleverd. Alles loopt zeer voorspoedig en zeer tevreden met de levering. Máár, direct bij deze leverancier besteld is véél goedkoper. Bol.com maakt reclame met "laagste prijsgarantie"! Niet dus! Even gebeld en krijg de opmerking: Dan had je maar beter op internet moeten zoeken!!! Een jarenlange héél goede klant raak je zó wel kwijt!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

bol.com op 25 April 2018

Beste Nico,

Jouw klacht ben ik al eerder tegen gekomen. Ook hier wil ik graag een bestel- of klantnummer van je ontvangen, zodat er zo snel mogelijk contact met je kan worden opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review
arie
Beoordeling 
 
4.3

Aanbieding van niet-leverbare (en zelfs niet-bestaande) artikelen

Ik ben al jaren trouwe klant bij bol.com, met >100 bestellingen en in het verleden alleen maar zeer goede ervaringen.

De laatste 2 jaar is de kwaliteit van levering zichtbaar achteruit gegaan.
"Verwachte" leveringsdata zijn vooral indicatief, en kunnen makkelijke weken tot zelfs maanden (!) verschoven worden.

Laatst heb ik weer een boek moeten annuleren dat reeds 3 keer door bol.com met altijd opnieuw één maand werd verschoven (leveringstermijn was zogezegd 2 weken!). Na een telefoontje met de publisher, werd duidelijk dat het boek uberhaupt nog gepubliceerd moest worden (staat gepland voor volgend jaar).
Hoe kan bol.com een boek aanbieden met termijn 2 weken, terwijl het boek nog niet eens bestaat?

Soortgelijke ervaringen heb ik tegenwoordig op grofweg 1 op 4 bestellingen.

Na jarenlang trouwe klant te zijn, schakel ik over naar Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 

Antwoord klantenservice op 16 April 2018

Beste Arie,

Het is erg jammer om te lezen dat je recent teleurgesteld bent geweest door bol.com. Als je dat wil, kan je nog even contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we graag even met je mee!

Vriendelijke groet,

Charlotte van bol.com

Reageer op deze review
SWS
Beoordeling 
 
2.0

Bol.com weigert geld van verkoop-account uit te betalen

Door privé-omstandigheden is het me jarenlang ontgaan dat er een opgeheven rekeningnummer aan mijn Bol.com verkoop-account gekoppeld is geweest. En hoewel ik al die jaren allerlei boeken verkocht, gaf Bol.com geen enkel signaal en stak de verkoopbedragen al die jaren gewoon in eigen zak. Een paar maanden geleden kreeg ik, nadat ik weer een boek verkocht had, een berichtje van Bol.com dat ik het betreffende bedrag binnenkort op mijn rekening kon verwachten. En dat gebeurde maar niet. Toen ik vervolgens in mijn verkoopaccount keek, viel mij dus ineens dat opgeheven rekeningnummer op. Nu zou je zeggen: dat lost Bol.com netjes voor je op, maar nee. Het komt er op neer dat ze ofwel beweren dat er in bepaalde jaren géén inkomsten uit verkoop zijn geweest, terwijl dat bij eigen controle dus wel degelijk zo is (in dit geval een totaalbedrag van +/- 150 euro!), ofwel ze zeggen dat ze niet verder dan april 2011 in hun administratie kunnen kijken, terwijl ik aan de recensies die ik heb ontvangen kan zien dat er vanaf het moment dat het rekeningnummer is opgeheven (augustus 2009) tot april 2011 nog zeker 6, zo niet (veel) méér verkopen gesloten zijn. Feitelijk is dit een vorm van diefstal. Ik heb een klacht ingediend.

Antwoord klantenservice

Beste SWS,

Via meerdere websites hebben wij de melding gelezen en er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Roos van bol.com

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ARG.Saliman
Beoordeling 
 
3.0

slecht

heel erg slecht , geen afspraak . nooit op tijd je bestelling binnen , do wat je wil bellen , chat helpt niet
heel erg slecht klant servies . prijs heel erg duur dan andere site, kijk eerst ander site voor dat van hun gaat bestellen
ARG.Saliman

Antwoord klantenservice

Beste ARG.Saliman,

Het lijkt erop dat u geen goede ervaring heeft. Wellicht dat ik nog iets voor u kan betekenen? Indien gewenst, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en refereer aan deze review. Er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Ik wens u een fijne dag.

Met vriendelijke groet,
Roos van bol.com

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

anoniem
Beoordeling 
 
1.0

slechte garantie service bol.com

Een stofzuiger van philips ong. 20 maanden geleden gekocht (zogenaamd beste uit de test) 2 weken geleden teruggestuurd 2 omdat de zuigkracht niet optimaal is en nog een aantal andere klachten. Kreeg een aantal dagen later een schandalig standaard mailtje:

De monteur van Philips heeft geconstateerd dat het defect buiten de fabrieksgarantie valt. Als je wilt, kunnen we het tegen betaling voor je repareren.

We hebben een overzicht van de reparatiekosten gemaakt zodat je kunt beslissen wat je wilt doen.

Er zijn 3 opties:

Je laat het artikel repareren tegen betaling.
Je laat het defecte artikel terugsturen. Je betaalt 19,95 euro onderzoekskosten of, als de reparateur thuis is geweest, ongeveer 60 euro voorrijkosten. We sturen het artikel terug zodra je betaling ontvangen is.
Je neemt afstand van het artikel. Onze reparatieservice zorgt voor de correcte recycling.

Hoe kun je nou zo een mail sturen terwijl de garantieperiode nog niet verlopen is. Vervolgens mijn beklag gedaan, excuses gemaakt door bol.com. Het zou uitgezocht worden en ik zou binnen 2 werkdagen wat horen. 2 dagen later krijg ik tot mijn schrik weer dezelfde standaard mail zoals bovenstaand. Weer contact opgenomen, weer worden er excuses gemaakt en weer wordt mij beloofd dat ik wat zou horen. Nu krijg ik te horen dat ik €19.95 onderzoekskosten moet betalen als ik mijn stofzuiger terug wil hebben en dan ook nog vooraf betalen, anders krijg ik mijn stofzuiger niet terug. Dit is ongelofelijk en zeer onklantvriendelijk. Hoe kan je nou zo met je klanten omgaan en hen 2 weken zonder stofzuiger te laten, terwijl ik deze hard nodig heb ivm gezin met jonge kinderen.

Dit is pas mijn eerste stap. Ik wil klanten en potentiele klanten hiervoor behoeden. Mijn acties zullen op termijn ongetwijfeld een negatieve impact hebben op de reputatie van Bol.com. Iets wat raad van bestuur/directie graag niet ziet.

Wordt vervolgd...

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Goed dat je hier een melding van maakt. Ik wil graag in contact met je komen om een gepaste oplossing te bespreken. Ik kan helaas geen klantgegevens van je vinden.

Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Alvast bedankt!

Groet,
Roos
bol.com

Was deze beoordeling nuttig? 

Jimmy op 25 April 2018

Beste, ik heb het zelfde email gekregen voor mijn home cinema nadat ze bij bol bewust externe schade hebben aangebracht (Zie mijn revieuw).

Reageer op deze review
tjuby
Beoordeling 
 
4.5

slechte levering / service

Tjonge wat een berdijf die bol.com. Heb via de site van bol.com bij wijze van proef een sponsbal besteld . Dit was een externe verkoper maar wel onder de naam van BOL.COM. Ze hadden zgn geleverd en bij de buren afgegeven. De buurvrouw van 90 jaar die nooit de deur opendoet heeft niets ontvangen. Tja en dan beweren dat de klant bij de externe partij moet gaan klagen. Gelukkig een proef gedaan en het account direct laten verwijderen.
Coolblue daarentegen regelt het allemaal keurig. De keuze met een afhaalpunt wordt altijd aangeboden en dat is bij BOLLIE niet altijd het geval.

Was deze beoordeling nuttig? 

Imro van bol.com op 02 Maart 2018

Beste klant,

Goed dat je dit aangeeft. Mijn excuses voor het ongemak. Graag zou ik willen kijken wat er hier precies is misgegaan. Zou je, indien nodig, een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Tjuby op 03 Maart 2018

Beste Imro,

Ik verwijt jou niets maar de organisatie BOL.COM zou toch kritisch moeten omkijken. Zoals lesson learned want anders maak je elke keer weer dezelfde fout(en). Het gaat hier om een (proef)bestelling en gelukkig weinig waarde. De service en regels goed onderzoeken en zonodig bijstellen etc. etc.. Er zijn wel externe verkopers maar worden de produkten onder jullie naam gepresenteerd. Als ik de reviews hier bekijk dan is dit best wel shocking. Aannemer > Onderaannemer

Imro van bol.com op 05 Maart 2018

Beste Tjuby,

Bedankt voor jouw feedback. Ik zal er voor zorgen dat dit bij de verantwoordelijke afdeling terecht komt. Nogmaals, zonder klantgegevens kan ik niet zien wat er precies gebeurd is. Mijn excuses in ieder geval voor dat jouw bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. Mocht er nog iets zijn wat ik voor je kan doen, dan kun je de instructies in mijn vorige bericht opvolgen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review
Stephan
Beoordeling 
 
1.0

Slechte Servers Bol.com! (Elke jaar weer opnieuw gepost) (2015) (2016) (2017) (2018)

Ik heb een paar jaar geleden bij Bol.com een wekker radio gekocht. Bleek de wekker door een externe verkoper gekocht te zijn. Dat was niet duidelijk aan gegeven door Bol.com. na een week en 3 dagen wachten vanwaar er stond 4 dagen binnen te zijn vond ik vreemd. Ik belde Bol.com en hij legde uit dat het een externe verkoper was. En dat het pakket niet leverbaar meer was via de externe verkoper. Bol.com zei dat ze het gingen annuleren omdat het pakket niet meer leverbaar was. En ik ook al zei door het lange wachten had ik die dag ervoor al de wekker radio bij een ander bedrijf besteld. Ik ging er van uit dat hij niet meer aankwam van Bol.com want er werd niks geleverd. Ik vroeg nog aan Bol.com, Vragen jullie ook bij de externe verkoper dat ik het pakket niet meer wil als jullie hem annuleren? Dat ze het wel even door geven. Bol.com hun antwoord was, Ja wij cancelen het pakket en geven het door aan de externe verkoper. Enkele dagen kwam er twee pakketten binnen. Een van de Externe verkoper en een van het bedrijf waar ik die besteld had.



Waarom krijg ik toch het pakket binnen als Bol.com hem zouden annuleren? Nu vroeg ik aan Bol.com, Kunnen jullie de verzendkosten betalen voor het pakket die ik terug moest sturen naar België. (Naar de externe verkoper) Want Bol.com zouden het pakket annuleren van de externe verkoper, En toch sturen ze het pakket op? Bol.com wilde de hele tijd me afschepen met een cadeau bon. Ik ging daar niet akkoord mee! Als hun de verzendkosten betalen was alles netjes afgehandeld. Nu totaal niet! Ik heb nu weken niks meer van Bol.com vernomen. Volgens mij speelt Bol.com een spelletje, om je telkens af te schepen met een cadeau bon. Ik heb opgegeven moment gevraagd aan Bol.com om me account te willen verwijderen. En ik zal daar nooit meer weer iets willen kopen.

Servers hebben ze me niet gegeven en de klanten staan toch wel voorop! Ze hebben me niet als klant behandeld en geholpen. Klant onvriendelijk vind ik. Ik raad Bol.com snel aan om hun klant vriendelijkheid en de servers goed op orde te krijgen want zo verlies je veel klanten op deze wijze.

Stephan

Was deze beoordeling nuttig? 

Imro van bol.com op 01 Maart 2018

Beste Stephan,

Goed dat je hier een melding van maakt. Ik wil graag in contact met je komen om een gepaste oplossing te bespreken. Ik kan helaas geen klantgegevens van je vinden.

Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Alvast bedankt!

Groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review
Coen
Beoordeling 
 
4.0

Bestellen ging goed...maar toen :(

Ik heb weer een zeer slechte ervaring met Bol.com. Product besteld en betaald. Helaas is het product nooit geleverd, maar storten ze het geld niet terug. Ik word iedere keer gebeld door de transporteur dat ze het product op willen halen, maar dat gaat dus niet, aangezien het niet geleverd is. Loze beloftes door de klantenservice dat het bedrag teruggestort zal worden. Voor mij geen bol.com meer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Imro van bol.com op 27 Februari 2018

Beste klant,

Ik ben jouw klacht ook op een andere website tegen gekomen. Helaas kan ik nog steeds geen klantgegevens van je vinden. Ik wil graag met je kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen.

Zou je een e-mail willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer op deze review
Willem
Beoordeling 
 
3.5

Als je service nodig hebt, blijkt die er niet te zijn.

Ik ben al jaren klant, en heb al voor vele duizenden Euros besteed. Als alles goed gaat, prima, en normale retouren gaan ook prima. Maar als je de 'service' echt een keer nodig hebt, dan blijkt die er gewoon niet te zijn. Het probleem blijft bij de klant liggen.
In mijn geval: een externe leverancier (reeQ eCommerce) heeft mij een ondeugdelijk verpakte kleerstandaard geleverd: 5 houten onderdelen (kleerstandaard, 3 lades en een kleerhanger) waren los bij elkaar inde doos gegooid. Ik heb foto's hoe dat bij mij aankwam. Ongelooflijk. Gevolg: veel beschadigingen. Goh, verrassend.
Aan de telefoon bij bol.com krijg ik volop begrip (dat leer je nl. op zo'n cursus), maar vervolgens verschuilen ze zich achter de externe leverancier. De externe leverancier noemt het transportschade (no way). Je krijgt leugenachtige terugkoppelingen.
Vervolgens zit ik nog steeds met een probleem: hoe kan ik die enorme doos retour krijgen (hoe krijg ik die bij het postagentschap?). Hoe dan ook: bol.com maakt dat niets uit, ze blijven daarnaar verwijzen en zich verschuilen achter de externe leverancier die er een potje van maakt.
Ik heb nu na vele heen-en-weer communicatie waarbij ik totaal niet geholpen wordt de handdoek maar in de ring gegooid. Ik ga te voet, met een steekwagentje de doos naar het postagentschap brengen, hier ruim een kilometer vandaan.
Daar sta je dan als goede klant zijnde.
Bah.

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Wat rot om te horen dat u als trouwe klant niet de service hebt gekregen die u hoort te kunnen verwachten van ons. Ew bestelling hoort natuurlijk netjes en veilig ingepakt bij u aan te komen.
Wij zouden u graag verder willen helpen om dit probleem op te lossen, maar dan heb ik wel iets meer informatie over de bestelling nodig. Zou u mij uw klant- en bestelgegevens willen doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan helpen wij u graag verder.

Ik wens u nog een hele fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Janneke van bol.com

Was deze beoordeling nuttig? 

Willem op 02 Maart 2018

Beste Janneke van bol.com,

Vreemde reactie van je. Ik heb al zoveel contact gehad met de klantenservice, en ik word niet serieus geholpen. Waarom zou het dan nu wel helpen?
Of is dit verhaaltje van jou voor de bühne, opdat andere klanten gaan denken dat jullie de problemen wel serieus nemen?
Als je er echt iets mee wilt doen, kijk dan maar naar case-nummer 53538431: je zult van je stoel afvallen van de slechte service van jullie eigen organisatie.
Het zal mij benieuwen of ik nog iets van je hoor.
Mvg,
Willem.

Willem op 02 Maart 2018

Beste Janneke van bol.com

Vreemde reactie die je geeft. Ik heb al zoveel contact gehad met de service van bol.com, en ik word niet fatsoenlijk geholpen. Waarom zou dat dan nu wel gebeuren?
Of is je verhaal alleen voor de bühne, opdat andere klanten zullen denken dat jullie klachten van klanten wel serieus nemen?

Ik geloof er niet in. Maar goed, als je meent er toch iets mee te moeten doen, kijk dan bij jullie in het systeem naar CASE-NR 53538431. Je zult van je stoel vallen als je dat allemaal leest.
Ben benieuwd of ik nog iets van je hoor, maar ik denk het niet. Hooguit een reactie hierop voor de bühne.

Mvg,
Willem.

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.