bol.com reviews

www.bol.com
 
3.6 (244)
bol.com ervaringen

244 bol.com reviews

 
(16)
 
(13)
 
(29)
 
(63)
 
(125)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

goede service

Beoordeling 
 
9.0

product was helaas beschadigd maar super snel een nieuwe geleverd

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 16 Juni 2021

Super fijn dat je zo snel een nieuwe hebt gekregen. Ik wens je veel plezier met je bestelling, Erik! ?

Reageer op deze review

SUPHOON VIA BOL.COM

Beoordeling 
 
6.0

Tja ik voel me belazerd bij deze winkel(suphoon.nl)Het heeft me 235,-- gekost. Pc voeding besteld deze ontvangen en heel even aangesloten, hij maakte veel herrie dus terug gezonden. Krijg ik een mail dat hij niet wordt terug genomen vanwege schade. Zie foto, alsof we de voeding zo terug zouden sturen!! Je had hem desnoods nog best kunnen fatsoeneren. Ik heb hem onbeschadigd opgestuurd de foto,s van de verpakking spreken mij tegen maar ik vermoed dat een medewerker van hun de voeding heeft laten vallen en het niet zo gemeld heeft of dat ze een andere hebben laten zien. Er is ook een zogenaamde onafhankelijk bureau ingeschakeld door Bol.com waar we maar niks van hoorde toen heb ik daar een mail heen gestuurd of er al wat bekend was, we kregen vrij gauw een mail terug van suphoon.nl!!! Onafhankelijk noemen ze dat?. Wees gewaarschuwd!! Ik bestel daar nooit meer wat!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 31 Mei 2021

Beste broer21,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Bol.com misleidt klanten

Beoordeling 
 
3.5

Kopen bij bol.com is de laatste tijd geen pretje meer, want stel je een vraag aan de webcare en ze komen er niet direct uit, dan roepen ze maar wat en gaat het zelfs zo ver, dat je onbeschoft geholpen wordt. Ook zijn de meningen onderling nooit hetzelfde.
ik kocht er een hanglamp, wat later een tafellamp bleek te zijn..kocht er ooit ook een wifi camera, waar geen wifi op bleek te zitten en heel vaak gebeurde het dat pakjes niet OF veel te laat aankwamen. Wat betreft het laatste geval, met de lamp heb ik de lamp aan de deur geweigerd, maar door een fout bij DPD werd de lamp elders in de straat aangeboden, omdat wij niet thuis waren. Wat roept Bol.com dan doodleuk?.. Wanneer ik de lamp niet van plan ben om naar een afhaalpunt te brengen, dan blijft de factuur open staan en kan ik een incassobureau op mijn dak krijgen en waren ze gewoon bot, onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Dat ik niet voor de zoveelste keer naar een afhaalpunt wilde, kwam door al dat geblunder bij Bol, plus de DPD had mij al laten weten, dat Bol het pakket ook zou kunnen laten ophalen. Moet ik dan de dupe worden, omdat zij foute foto`s en specificaties plaatsen op hun site? Ook heb ik het pakket aan de deur geweigerd, moet ik dan nog ter verantwoording worden geroepen en 3..moet ik me als loopjongen van Bol laten gebruiken?... Nee dus en volgens het ACM sta ik ook volledig in mijn recht. Het ACM had het zelfs over misleiding! Het hoofdkantoor van Bol ziet hun klanten slechts als een nummer. Ik waarschuw dus een ieder...koop niet bij Bol en maak van alles screenshots en foto`s mocht je dit toch van plan zijn!

GR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 03 April 2021

Beste G. Rensen,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Bol.com op 03 April 2021

Beste G. Rensen,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Geen antwoord

Beoordeling 
 
1.0


Sfeerhaard niet ontvangen maar wel betalen: lekker!
Ben al 3 weken aan het wachten op een besteld artikel. Zowel van bol.com als de verkopende partij word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Er staat wel een aanmaning klaar voor een niet geleverd artikel. Dat ben ik niet gewend van bol.com. Totaal onvoldoende. In de toekomst ga ik vooral plaatselijk kopen.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 02 Maart 2021

Beste Peter,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Bol.com op 02 Maart 2021

Beste Peter,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Reparatieservice onmogelijk te bereiken

Service 
 
1.0

De reparatie service van bol.com is onmogelijk te bereiken. Twee weken geleden heb ik 3x gebeld met de klantenservice voor een terugbel verzoek, 2 weken later heb ik nog altijd niks gehoord. De 1e reparatie van mijn laptop was niet goed uitgevoerd, binnen 30 minuten gebruik waren alle problemen weer terug, de reparateur beweerd nu dat er niks mis is met de laptop en wil mij alsnog alle kosten van de 2de 'reparatie' laten betalen. Vandaag opnieuw gebeld met de klantenservice van bol.com maar nog altijd geen contact gehad met de reparatieservice, als je het nummer belt op de formulieren wordt je constant doorverwezen naar een ander, van Asus naar bol.com en van bol.com naar de reparateur die dus onmogelijk te bereiken is. Het schijnt verder ook niemands verantwoordelijkheid te zijn.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 12 Februari 2021

Beste Sylvia,

Bedankt voor je bericht. Deze week heb ik je een e-mail gestuurd met meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van bol.com

Reageer op deze review

Bestelling en bezorging

Beoordeling 
 
9.3

De bestelling wordt geplaatst via internet makkelijke website en te bestellen. Je wordt als klant ontzettend goed op de hoogte gehouden van begin tot het pakketje is geleverd. Fijne en goede ervaring met Bol.com voor mij, geen ander meer. Keuze genoeg in het assortiment. Bedankt Bol.com

JG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 Januari 2021

Fijn om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt en zo tevreden bent, Jozef!?

Reageer op deze review

Achteraf betalen

Beoordeling 
 
4.5

Sinds een 3 weken kan ik niet meer achteraf betalen. Contact met bol opgenomen en door kreeg ik de mededeling dat hun systeem dit doet en willekeurig klanten dit ontneemt. Kan begrijpen als een klant niet betaald er dan wordt ingegaan op dit middel. Echter, ik ben geen wanbetaler en geen achterstand met betalingen. Zodra een product(en) binnen komt en in goede orde is maak ik het direct over. Kreeg ook allerlei excuses dat het soms niet anders kan en sommige bedrijven dit graag willen. Echter mijn vrouw besteld hetzelfde product en kan wel achteraf betalen.? Antwoord van bol.com is, dan bestel je het toch op het account van je vrouw. Hoezo klantvriendelijk en niets willen of kunnen oplossen. Misschien het systeem eens na laten kijken, lijkt wel een eigen leven te leiden tot ergernis van klanten. Ik was overigens niet de eerste met deze klacht kreeg ik te horen via een medewerker aan de telefoon. Maar oplossen gaat niet. Vele jaren met tevredenheid gekocht, maar hier blijkt maar weer ga dan lekker ergens anders kopen ( zo komt het over

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 31 December 2020

Beste Roelof,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Oneerlijke ervaring

Beoordeling 
 
5.5

Oneerlijke ervaring meegemaakt.
Door buitenlandse aankoop met btw nummer, vervalt de btw maar als je dan uitrekent betaal je excl. nog teveel (vanwaar plots het verschil)?? Men is gewaarschuwd!!! Na maand heen en weer gemail geven ze niet toe. 0 service! Bol.com, niet meer wat het geweest is!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 24 December 2020

Beste David,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

waardeloze service door BOL en partners

waardeloze service, snap niet dat BOL zijn naam hieraan verbind! eind okt 2020 tv gekocht bij hen via bol.
nu na twee maanden al defect scherm
rep gaat pas half jan '21 gebeuren willen niet omruilen voor een nw. nu de kerstdagen zonder tv
dit kreeg ik terug van hen op mijn email: Bedankt voor uw contact.

Wij vinden het vervelend dat u zonder tv zit met kerst, ik kan mij voorstellen dat dit enorm balen is. Helaas hebben wij geen mogelijkheid tot een leentoestel. Uw toestel wordt kosteloos gerapareerd onder de garantie door een servicepartner van Samsung. Onze excuses voor het ongemak.
Ook BOL.COM, die hun platform laat gebruiken door TV-online doet niets aan service! mijn advies:
niet mee in zee gaan!!!!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 24 December 2020

Beste Lenno,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Bol.com is dom, dom, dom. Amazon is verstandiger en handiger.

Beoordeling 
 
1.0


Bestellen bij Bol.com - zeker in Corona tijd - is af te raden. Want het is een platform voor oplichters en je kunt alsnog naar de winkel. Heb namelijk net twee nieuwe Hue lampen besteld, maar er na 5 dagen wachten eentje gekregen: gebruikt en kapot. Als je er dan over belt met de klantenservice mag je zelf alles oplossen. Dus met je kapotte lamp naar de Albert Heijn om het daar in te leveren. Maar ik koop nu juist via het internet om nu even niet in een winkel te komen. En wat ik koop dat doe ik bij een betrouwbaar bedrijf, waarvan ik dacht dat bol.com dit ook was. Maar de klantenservice is zeer onbeleefd en gooit schreeuwend de telefoon op de haak als ik zeg dat ik een slechte recensie wil geven over een wederverkoper Prijsdeal.com die nota bene een 10 krijg van bol.com. Dat kan niet kloppen, omdat ze op geen enkele manier voldoen aan de verwachtingen. Zo staat er nergens dat ze tweedehands spullen verkopen. Ook komen ze de levering van 2 artikelen niet na en sturen ze er maar 1 en dat ook nog veel te laat. Kijk je op de website van Prijsdeal.com dan zie je dat ze alleen maar tweedehands spullen verkopen. Dat mag van mij, maar verkoop het dan niet voor nieuw bij bol.com. Kortom: dom, dom, dom. En gezien de nare ervaring met de klantenservice koop ik voortaan wel bij Amazon.com. Daar worden de dingen beter geregeld als je klachten hebt. Het is niet voor niets het grootste warenhuis ter wereld. Ook gooien ze daar gooien ze niet de hoor op de haak of beginnen ze te schreeuwen, zoals bij bol.com

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 15 December 2020

Beste Eric,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Zeer slechte afhandeling

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb bij bol.com Vrijdag 4 December om 11:00uur een playstation 5 besteld. Om 18:00 uur een mail gekregen van bol.com dat mijn bestelling geannuleerd is vanwege het teveel aangenomen orders. Ik had de playstation 5 besteld en betaald en alles wees erop dat hij 10 December geleverd zou worden. Ik ben echt behoorlijk over de zeik van de manier van afhandeling.
Je wordt gewoon weggestuurd met een cadeaubon van 15 euro en je geld word teruggestort. Het aannemen van een pre-order voor de volgende levering doen ze niet en ik kan het dan opnieuw proberen.
Ook wordt er niet verteld hoe de verdeling van de playstations is gegaan en of dit op een eerlijke manier gebeurd is.
Je wordt gewoon met een kluitje het riet in gestuurd en je zoekt het maar uit.
Wat een geweldige service!
Ik vind niet dat je dit als bedrijf kan maken tegenover je klanten. Er wordt geen enkele oplossing aangedragen, het is gewoon helaas u heeft pech en we balen met u mee and that's it. Zeven uur na bevestiging van je order een mail sturen dat je order eenzijdig is geannuleerd is. Zeer slecht en ben er dan ook goed ziek van!
In plaats van de Playstations eerlijk onder klanten te verdelen hebben ze de boel gewoon weer aan scalpers verkocht die op de eerste rang zitten met hun bots alles opkopen voordat een reguliere klant ook maar een schijn van kans heeft, om vervolgens de playstations voor 1200 euro door te verkopen en wij als echte gamers zijn er de dupe van.
Verwacht totaal geen begrip en/of sympathie van bol, en scalpers bedankt voor het verzieken van de markt!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 07 December 2020

Beste Fred,

Dank voor je review. Vanwege een technische fout zijn er te veel orders aangenomen, waardoor wij genoodzaakt waren om bestellingen te annuleren. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is, dat vinden wij ook. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Scam: smeren je stiekem extra diensten aan

Beoordeling 
 
1.0

Scam! Smeren je stiekem extra diensten aan!!!

Jammer dat je geen lagere score kunt geven.

Mijn vriendin had iets besteld. Achteraf hebben ze er dan zelf een extra service aan toegevoegd (selekt) of ergens onopvallend laten afvinken op bestelformulier. Stond niet op de factuur, dus het viel niet op. Producten gewoon betaald volgens factuur voor de producten.
Achteraf sturen ze dan factuur voor die extra niet gevraagde service. Komt in spam terecht en niet gezien en dan na maanden komen ze dan met dreigbrieven voor incasso.

Bel je met de klantendienst en ze zeggen dat het geen probleem is om stop te zetten en herinneringskosten zullen worden kwijtgescholden. We zouden nog een mail krijgen. Tijdje niets gehoord, dus bellen we terug. Dan krijg je te horen dat de herinneringskosten niet kunnen worden kwijtgescholden. Ter info: herinneringskosten zijn jongeren dan de kosten voor extra service.

De producten die je er kunt kopen zijn duurder dan in andere webwinkels. Enige reden dus om er te kopen is omdat je denkt, ze hebben een naam en reputatie om in ere te houden. Blijkbaar fout gedacht.

Nooit meer kopen daar! Slechte prijzen, stiekem extra diensten aansmeren, klantendienst wil of kan niets doen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 02 December 2020

Beste Sven,

Deze week hebben wij je een e-mail gestuurd met meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Shady 3rd party sellers

Beoordeling 
 
4.0

WARNING: Facilitates transactions by disreputable sellers - shipping used or damaged goods which they position as new via Bol. No help from Bol to rectify the problem, despite Bol processing the transaction on behalf of third party.

Would recommend CoolBlue or a more reputable merchant.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 28 November 2020

Hi jason,

356/5000
Thanks for your message. I would like to ask you to send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. with the description of the complaint and an order number / customer number. You can also reach us by telephone on: 030 310 4999. As soon as we have received the email from you, we will contact you as soon as possible.

Sincerely,
Chantal from bol.com

Reageer op deze review

Bol staat malafide verkopers toe op hun plaza,

Service 
 
1.0

Bol support oplichters en bied namaakproducten aan.

Product bleek bij levering een namaakproduct te zijn en niet van het geadverteerde merk. (De verkoper bevestigd dit zelf ook in de contacten welke Bol kan inlezen.)
Melding gemaakt bij Bol en bewijs hiervan geleverd en zij bieden aan dat ik deze mag retourneren. Zij blijven dit product echter wel aanbieden op hun website, reviews met een waarschuwing dat het een namaakproduct is worden verwijderd.

De plaza van Bol zit vol met malafide verkopers, Bol reguleert dit amper en schuift de verantwoordelijkheid af op de verkopers. Dit terwijl zij hun platform horen te reguleren.

Tevens werd ik afgesnauwd door de klantenservice medewerker met de melding "je kan retourneren en je geld terugkrijgen, WAT VERWACHT JE NOG MEER?!".
Wat ik verwacht? Dat een website als Bol die een plaza aanbied deze ook actief reguleert, niet namaak toestaat, en op meldingen hiervan adequaat reageert.

B
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Ben,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Bestelling

Beoordeling 
 
1.8

Zeer slecht. Totaal bijna 3 maanden wachten op bestelling. Bestelling geannuleerd. Krijg niet mijn geld terug, maar een cadeaubon ondanks dat ik wel een groot deel van het bedrag heb betaald. Ander deel betrof een cadeaubon.

Meerdere malen contact gehad met klantenservice, zij kennen geen manieren. Spreken je aan op je voornaam met je en jou. Blijkbaar de nieuwe werkwijze van bol.com. Zeer ongepast!

Tenslotte vind ik het zeer bijzonder dat zij een standpunt aannemen in de zwarte pieten discussie en dus bepaalde producten niet meer verkopen.

Bol.com, na 15 jaar trouw bestellen bij jullie. Ben ik klaar met jullie. Leer eerst eens mensen op een fatsoenlijke manier aan te spreken!!!

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Michael,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
1.0

Xbox series x gepreorded op 22 september om 09:00
8 dagen voor launch een email gekregen met nog 8 nachtjes slapen.
Vandaag niet gehad. Hele dag bezig geweest. Eerst zeggen ze postnl heeft hem nog niet opgehaald
2de contact hij komt sowieso morgen
3de contact we weten niet waar je pakket is
4de contact het product is niet meer voorradig.
Wtf???
500 euro en 1 van de eerste die hem besteld heeft. Dan dan nog liegen ook
Een week eerder precies het zelfde met een telefoon hoesje.
1ste contact vertraging
2de contact niet vooradig
3de contact storing uw bestelling is geannuleerd

PS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 November 2020

Beste Peter Storm,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
4.8

Product gekocht tav 80 euro en 50 euro aanbetaald. Artikel ging na 1 dag stuk waarop ik het retour leverancier heb gezonden. Deze nam contact op en stelde voor een nieuwe voor de helft van de prijs op te sturen. Hiermee akkoord gegaan en kreeg 10 euro retour. Nu blijft Bol.com mij rekeningen sturen. Zij reageren niet op e-mails en nemen ook geen telefonisch contact op. Nu zelfs een incasso bureau in geschakeld dit was mijn laatste bestelling bij Bol.com. Wat een slechte service

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 03 November 2020

Beste W. Oldenkamp,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Zeer slechte service!!!

Service 
 
1.0


Mijn zoon heeft in april EarPods gekocht bij een partner van Bol.com, via Bol.com.
Na het passen van de EarPods bleek dat deze knelden, mijn zoon heeft telefonisch contact opgenomen met Bol.com en gevraagd of de EarPods geretourneerd mochten worden, ondanks dat de retourvoorwaarden aangaven dat dit niet mogelijk was.
Er werd aangegeven dat retourneren geen enkel probleem was, ondanks hetgeen in de retourvoorwaarden werd vermeld.
Mijn zoon ontving een bevestiging van Bol.com dat de retour was geaccepteerd en ontving zijn geld terug.
3 Maanden later kreeg mijn zoon echter bericht dat er een vergissing was gemaakt en dat de retour niet geaccepteerd had mogen worden. De EarPods werden opnieuw opgestuurd (welke wij uiteraard hebben geweigerd op het moment dat deze werden aangeboden door de pakketdienst) en er werd een nieuwe factuur geopend.

Wekelijks heb ik namens mijn zoon contact opgenomen met de klantenservice, iedere keer kreeg ik van de medewerker die ik op dat moment sprak te horen dat zij de situatie volledige begrepen en dat zij het een slechte zaak vonden en dat zij vonden dat Bol.com dit met de partner moest afwikkelen. Iedere keer weer werd er een verzoek neergelegd bij het hoofdkantoor en zou ik teruggebeld worden wat iedere keer niet gebeurde waardoor ik zelf weer moest bellen.
Uiteindelijk is er een verzoek bij de afdeling special care neergelegd en zojuist werd ik wel door Bol.com gebeld en was de mededeling dat de EarPods wederom naar ons opgestuurd zouden worden en dat de betalingsverplichting bleef bestaan.

Bol.com heeft door deze handelswijze ervoor gezorgd dat zowel mijn zoon als ik nooit meer iets bestellen bij of via Bol.com en ik kan dit anderen ook niet aanbevelen.


HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Kwaliteit service onvoldoende

Beoordeling 
 
5.0

Over het algemeen gaan leveringen besteld via Bol wel goed, totdat er een onjuiste levering plaats vindt. Na het retour sturen hoor je niets meer, een retour van 1-9-2020 is nog steeds niet terug betaald, ook niet na drie keer de service gebeld te hebben. Men stelt zelfs voor om zelf contact op te nemen met de leverancier, nou ja, ik heb toch bij Bol iets gekocht.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 05 Oktober 2020

Beste L.Nugteren,

Dank voor je bericht. Wij hebben je klacht in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Bol.com op 05 Oktober 2020

Beste L.Nugteren,

Dank voor je bericht. Wij hebben je klacht in behandeling genomen.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

My go to website to order a product online

Beoordeling 
 
10.0

Used Bol.com to order multiple products (from personal care to electronics) over the last 7 years, never had any issues. Good recommendation!

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

bol.com informatie

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

Foto's

bol 1
bol

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
030 310 4999
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (214)
Wehkamp reviews
 
3.9 (357)
bol.com ervaringen
 
3.6 (244)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)