bol.com reviews

www.bol.com
 
3.6 (211)
bol.com ervaringen

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

211 bol.com reviews

 
(13)
 
(13)
 
(25)
 
(56)
 
(106)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

slechte klantservice

Beoordeling 
 
2.8

Slechte klantservice
ook wordt het niet op tijd geleverd

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Bol.com op 29 Mei 2020

Beste Vartan,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van Bol.com

Reageer op deze review

top

Beoordeling 
 
9.8

Altijd goede service en als er iets mis gaat fijn en behulpzaam in oplossingen

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mijn Kobo account is na afmelden een half jaar doorgelopen

Beoordeling 
 
1.0

Een half jaar geleden heb ik een kobo account uitgeprobeerd (eerste 30 dagen gratis) binnen die 30 dagen kwam ik er achter dat het niks voor mij was om vanaf mijn telefoon te lezen dus heb ik het account binnen de opzegtermijn opgezegd.
Op 27 maart kwam ik er achter dat er 6 maanden lang alsnog 13,- pm afgeschreven werd. Ik heb contact gehad met Bol.com, die stuurde mij door naar Kobo Rakuten, Kobo Rakuten stuurde mij weer terug naar bol.com.....
Uiteindelijk kwam het antwoord dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik geen bevestiging mail heb gehad van de opzegging. Niet mijn probleem lijkt me.
IK HEB DUS 6 MAANDEN EEN ABONNEMENT BETAALD WAT IK NIET HEB GEBRUIKT EN DOOR EEN FOUT IN JULLIE SYSTEEM KRIJG IK HET GELD NIET TERUG. BELACHELIJK!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schandalige praktijken

Service 
 
1.0

Heb via Bol.com bij El living een bureaustoel gekocht.Deze voldeed jammer genoeg niet aan mijn verwachtingen.Hij metaal oogde zeer goedkoop en het leer zag en niet alleen als plastic uit het rook ook naar plastic.Ik heb hem dan binnen het uur retour gestuurd in de originele verpakking.Enkele dagen later kreeg ik tot mijn grote verbazing een mail van El Living dat ze de stoel in gebruikte staat hadden ontvangen en slechts 85% van het aankoopbedrag konden terugstorten.Indien ik niet akkoord zou gaan dan ouden ze de stoel terug naar mij versturen.Ik heb de stoel nooit gebruikt en vroeg meermaals naar foto’s als bewijsmateriaal maar deze hebben ze mij nooit verstuurd.Als koper trek je hier aan het kortste eind en heb ik uiteindelijk toegestemd met de waardevermindering.Schandalig dat zoiets kan gebeuren.Bol.com en El living spelen onder 1 hoedje en strijken maar mooi het geld op.

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Bol.com op 18 Mei 2020

Beste Ward,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van Bol.com

Reageer op deze review

bol.com = 0 vertrouwen

BOL.COM heeft mij 1 maand aan het lijntje houden ivm een monitor bestelling die zogezegd op voorraad was en binnen 2 werkdagen zou geleverd worden, daarna heb ik meerdere malen contact opgenomen met de klantendienst, werd ik continu van kast naar muur gestuurd, en vervolgens werd de bestelling gisteren zelf geannuleerd, krijg ik net binnen per mail.

Ik ben EXTREEM TELEURGESTELD in BOL.COM en door hen zit ik nu al 1 maand lang op een klein laptop scherm te werken. In plaats dat ze dat gewoon in het begin hadden gecommuniceerd, dan had ik al lang een ander scherm gekocht. Nu zijn ze een klant levenslang kwijt en dit laat ik niet zomaar voorbij gaan.

Het ergste is, nu zeggen ze dat ik het opnieuw kan bestellen, en plotseling is die 30 eur DUURDER. Bende praatjesmakers.

Conclusie: Ik bestel nooit meer iets op bol.com, vertrouwen compleet verloren. Ik raad andere mensen aan ook nooit meer via bol.com te bestellen. Steun onze lokale electronics handelaars.

Ik gun bol.com niets meer en zal ze een zware klacht per post sturen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Bol.com op 15 Mei 2020

Beste Dim,

Vanochtend hebben wij elkaar gesproken.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van Bol.com

Reageer op deze review

Geen fan meer

Beoordeling 
 
3.3

Korte feedback : alles oké zolang er niets misloopt. Vanaf het ogenblik dat er een probleem opduikt, staat men voor een grote elektronische "muur" zonder mogelijkheid tot contact. Was vroeger fan maar nu definitief afgehaakt.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Bol.com op 28 April 2020

Beste Patrick,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van Bol.com

Reageer op deze review

2 collega's gesproken - 2 x verschillend advies

Tot vandaag, alleen maar lof over Bol.com. Wij bestellen als gezin eigenlijk alles bij bol.com. Wel eens een probleem gehad, maar werd altijd erg netjes opgelost.
Ik heb vandaag te maken met een ereader die niet meer werkt - deze ereader aangekocht in februari 2018, dus 2 maanden buiten garantietermijn.
Een telefoontje met de eerste medewerker was prima. Ik mocht de ereader voor reparatie aanbieden, en dan werd er naar redelijk- en billijkheid gekeken of er reparatie mogelijk was - of dat er coulancehalve etc.........Op het einde van het gesprek viel de telefoon spontaan uit. Direct opnieuw gebeld met een collega. Hij kon me niet doorverbinden, dus het hele verhaal opnieuw moeten doen. Terwijl ik met hem in gesprek was, gaf hij aan direct even ter controle het verhaal van collega 1 te verifiëren. Tot mijn verbazing was het antwoord: medewerker 1 heeft u verkeerd geinformeerd. U kunt de ereader voor reparatie aanbieden, maar u betaalt gewoon de reparatie en er zal gezien de fabrieksgarantie die verlopen is niet meer gekeken worden naar de normale gebruiksduur van 4 jaren (mijn eerste kobo ereader heeft het zelfs 5 jaren volgehouden). Op mijn vraag hoe het mogelijk is dat.........werd ik beleefd afgewimpeld.
Dan maar een klacht indienen, maar ook dit gaat niet meer via de mail. Want als je in bol.com je klacht meld, dan geeft deze een foutmelding. Dan maar via de mail aan de klantenservice. Via bol.com heb ik te maken met die chat-functie waar ik niet blij van word.
Al bij al: zeer teleurstellend! niet verwacht van deze leverancier. Tot op heden was ik lovend!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Mar op 25 April 2020

Aanvullend op bovenstaande:
Een uur na deze twee gesprekken heb ik een bericht ontvangen van medewerker 3: “beide collega’s hebben u verkeerd geïnformeerd, u had doorverbonden moeten worden met de afdeling die zich bezighoudt met ereaders.” Of ik nogmaals mijn verhaal op de mail wilde zetten. Mijn antwoord: nee, laat deze afdeling maar contact met mij zoeken. Vandaag medewerker 4 aan de telefoon gehad. Aardige mevrouw die me na het zenden van een foto direct wist te vertellen dat deze ereader stuk is gegaan nav een val-stoot/water situatie. Zo beoordeelt de leverancier - al had deze ereader nog wel in de fabrieksgarantie gezeten. Aardige medewerkster 4 gelooft me dat deze ereader niet is gevallen of wat dan ook, maar kan me niet verder helpen. Ik mag een klacht schriftelijk indienen. Ben er “klaar” mee. Zeer teleurgesteld ?

Mar op 04 Mei 2020

Geen reactie meer mogen ontvangen van Bol. Gisteren een nieuwe ereader besteld bij een andere partij. Nooit geen bol.com meer.

Reageer op deze review

2 x 3 beschadigde Lockerkasten van Monsterboard!!!!

Beoordeling 
 
1.0

Heb op 8 januari 3 lockerkasten ontvangen. Allemaal zwaar beschadigd. Vervolgens enige weken later 3 andere lockerkasten ontvangen. Alle drie beschadigd. Sinds die tijd vele mailtjes van mij uit verstuurd en men zegt nu dat zij hierin niets kunnen betekenen en dat ik direct contact op moet nemen met hun Partner. Ben van mening dat ik besteld heb bij Bol en betaald heb aan Bol en dat zij dit moeten regelen. Het gaat hier nl om een buitenlandse Partner. Na al die maanden en 2 niet deugdelijke leveringen willen wij ons geld terug !!!!

CH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 28 April 2020

Helaas zijn we weer een week verder en is er nog steeds niets opgelost.
Zo slecht van zowel Monstershop als Bol.com dat dit zo lang moet duren!

Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
5.3

Bol.com blijft vriendelijk terwijl ze niets doen. Mijn Krups espressomachine deed het na 9 maanden niet meer wegens een foutmelding. Met veel moeite het engelstalige proces doorlopen en volgens aanwijzing opgestuurd naar de "partner" van Krups. Vervolgens kreeg ik een factuur van €125 wegens reparatie van een beschadiging. Er is geen mogelijkheid om contact op te nemen. Ik heb bol.com gevraagd te bemiddelen maar na 3 keer navragen is er nog steeds niets gebeurd. Ik ben inmiddels €390 armer en heb geen espressomachine meer.

BP
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Bol.com op 15 April 2020

Beste Ben Poppe,

Dank voor je bericht. Wij nemen je klacht in behandeling.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van Bol.com

Reageer op deze review

Bol heeft alleen gebruikte artikelen

Beoordeling 
 
1.0

Een Kärcher Window Vac WV 6 Plus besteld bij Bol, vandaag ontvangen en tot mijn verbazing is het een gebruikt product, boekje is gescheurd doos is niet dichtgeplakt de inhoud zit er los in, terwijl normaal gesproken alles netjes in verpakking zit. Eigenlijk moet ik niet verbaasd zijn want enkele maanden een stroomreiger besteld en die bleek ook gebruikt te zijn, die teruggestuurd een andere gekregen en ook die bleek gebruikt te zijn. Het lijkt erop dat bol geen nieuwe artikelen heeft en alleen gebruikte dingen teruggestuurd. Teleurstellend! Voortaan niet meer bij bol bestellen, dan betaal ik maar een paar euro meer en bestel ik ergens anders!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

bol.com informatie

Foto's

bol 1
bol