bol.com reviews, beoordelingen en ervaringen

www.bol.com
 
3.6 (251)
bol.com ervaringen

251 bol.com reviews

 
(17)
 
(14)
 
(29)
 
(64)
 
(131)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
17 resultaten - getoond 1 - 17
Volgorde

Meer dan geweldig !

Beoordeling 
 
9.8

Ik ben al 16 jaar klant van Bol.com en heb daar zo ongeveer alles besteld wat je maar kunt bedenken. Boeken, computers, strijkbouten, telefoons en meer.
Ze zijn een tikkeltje duurder dan anderen maar, maar....
Die service, die service. Echt niet meer normaal, zo goed !
Ik zou er een boek over kunnen schrijven.
Daar waar tegenwoordig klanten er niet meer toe doen, verkopers onbeschoft zijn en niemand meer achter zijn product blijkt te staan bewijst Bol.com elke keer maar weer dat hun klantenservice een 10 verdient.

Vriendelijk, to the point, oplossings gericht en nooit defensief.

Het is werkelijk een verademing en daarvoor betaal ik graag een paar eurotjes meer.

Dik en dik verdiend. Jammer dat ik niet punten mag geven.

En is dit een eerlijke en oprechte beoordeling ?

Hell yes !

MH
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Bol.com op 02 Juli 2021

Enorm bedankt voor je complimenten, Mike! Doet ons heel goed om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent. Wij doen onze uiterste best om je zo tevreden te houden! ?

Reageer op deze review

goede service

Beoordeling 
 
9.0

product was helaas beschadigd maar super snel een nieuwe geleverd

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Bol.com op 16 Juni 2021

Super fijn dat je zo snel een nieuwe hebt gekregen. Ik wens je veel plezier met je bestelling, Erik! ?

Reageer op deze review

Bestelling en bezorging

Beoordeling 
 
9.3

De bestelling wordt geplaatst via internet makkelijke website en te bestellen. Je wordt als klant ontzettend goed op de hoogte gehouden van begin tot het pakketje is geleverd. Fijne en goede ervaring met Bol.com voor mij, geen ander meer. Keuze genoeg in het assortiment. Bedankt Bol.com

JG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 18 Januari 2021

Fijn om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt en zo tevreden bent, Jozef!?

Reageer op deze review

My go to website to order a product online

Beoordeling 
 
10.0

Used Bol.com to order multiple products (from personal care to electronics) over the last 7 years, never had any issues. Good recommendation!

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

top

Beoordeling 
 
9.8

Altijd goede service en als er iets mis gaat fijn en behulpzaam in oplossingen

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Topservice

Beoordeling 
 
9.5

Ik heb nog nooit een nare ervaring gehad met Bol.com. Van alle bestellingen die ik heb geplaatst is het maar 1 keer voorgekomen dat ik een pakket niet heb ontvangen. Dit heb ik gemeld en ze hebben mij gelijk een nieuw pakket gestuurd.

Verder is het heel prettig dat je hen altijd kunt bereiken als er iets is. De service vind ik fantastisch.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Met recht KlantenSERVICE!

Beoordeling 
 
9.0

Een van de weinige bedrijven die ik zou aanbevelen. Goed bereikbaar en goede service. Menselijke benadering. Heel erg op de klant en de relatie, top!

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Topbedrijf

Beoordeling 
 
10.0

Ben een erg tevreden klant bij bol.com. Meer dan 100 bestellingen gedaan, en er is nog iets substantieels misgegaan. Bij een enkel probleem goed geholpen door de klantenservice. Vind erg prettig dat ik er bijna alles kan kopen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 02 Juni 2015

Hi Ellen,

Dank je wel voor je positieve review!

Groet,
Marieke van bol.com

Reageer op deze review

Snelle service

Beoordeling 
 
9.3

Zo snel had ik ook niet verwacht maar kreeg zojuist de email dat mijn retour goed was ontvangen en ze maken in 3 werkdagen het geld terug over naar mijn rekening. Hieronder veel negatieve reacties maar van mij en andere ook positieve reacties

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

bol.com Webcare op 02 April 2015

Beste Peer,

Hartelijk dank voor je postieve beoordeling. Ik ben blij te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Met vriendelijke groet,
Marieke van bol.com

Reageer op deze review

Lamp stuk gegaan

Beoordeling 
 
9.0

Al regelmatig bij bol.com besteld en de levering altijd mooi op tijd binnen gekregen. Nu had ik in februari een living color lamp besteld, was netjes op tijd en deed het perfect. Eergisteren echter begaf hij het en contact opgenomen met Bol via email, deze werd snel beantwoord met dat ze het vervelend vonden en dat ik hem terug kon sturen en mijn geld terug krijg. Dit is een service die je lang niet overal krijgt. Zou binnen 2 weken bericht krijgen voor de verder afhandeling. Zo gauw als ik hier meer over hoor zal ik het hier plaatsen maar heb er de volle vertrouwen in.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Prima winkel

Beoordeling 
 
9.0

Ik bestel al langere tijd via Bol.com en ik ben eigenlijk altijd wel tevreden. De snelle levering en de prima prijzen zorgden ervoor dat ik vaste klant werd. Ook boden ze veel studieboeken aan die ik op andere websites niet kon vinden. De laatste keer ging dit echter niet helemaal juist. Ik had een boek besteld dat 3-4 werkdagen zou duren. Na 4 werkdagen kreeg ik een email dat er maximaal 8 dagen vertraging zou zijn, waardoor ik in de problemen zou komen. Ik heb ze direct gemaild en diezelfde dag kreeg ik nog een mailtje terug. Ik kreeg geen inzage in het e-book wat ik had gevraagd, maar een tegoedbon van €2,50. Het is niet veel natuurlijk, maar door de vriendelijke email en nog een andere excuusmail was ik nog enigszins tevreden. Gelukkig kwam het boek de volgende dag binnen. Het was fijn geweest als ze wat eerder hadden aangegeven dat mijn boek later zou komen en niet op de uiterste bezorgdatum. Na jaren is dit echter pas de eerste keer dat het gebeurd en 1 dag vertraging, 2 excuusmails en een cadeaubon van €2,50 vind ik een goede oplossing van dit incident.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Bol.com is een fantastische webwinkel!
De meeste producten heb je (als je voor 23 uur ) besteld de volgende dag al in huis!
Boven de 20 euro is de levering gratis en kan je kosteloos retourneren!
De bezorgdienst post.nl in Nederland en tnt express delivery services in Belgie zijn snel en correct.
De betaling is gemakkelijk en op bol.com kan je je pakket volgen.
Dus niks op aan te merken bol.com is veel beter dan de meeste andere webwinkels!

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 3

Natasja op 23 December 2014

Hoe lang werk je al bij bol.com. Denk je nu werkelijk dat iemand dit gaat geloven. Als iets op voorraad is gaat het vrij goed. Is iets niet op voorraad, dan liegt men van wel, int je geld en laat je dna weken in het ongewisse of er ooit nog iets gaat komen en daarna doet men er weken over om geld terug te storten. Maar dat weet je zelf als medewerker ook natuurlijk. Raak je je baan soms kwijt als je weigert een positieve mail op verschillende sites ta plaatsen als tegenwicht tegen de waarheid?

youssef op 24 December 2014

wat heb je besteld dan ? En geld het ook voor telefoons als je ze voor 23 uur besteld morgen in huis?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

1 van de beste webshop die er is. Iets aan de dure kant maar wel goede service

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 5

Anoniem op 04 Oktober 2013

Bij mij was hun service waardeloos

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

bijna altijd succes als je iets bijzonders zoekt.
voor mij tot nu toe voornamelijk boeken, maar de webwinkel is inmiddels enorm uitgebreid.

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 5
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Gewoon goed en duidelijk! En een steeds ruimer wordend assortiment.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

Niet de allergoedkoopste, wel de betrouwbaarste

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 5

Anoniem op 04 Oktober 2013

Totaal niks van gemerkt van de betrouwbaarheid. Zie mijn review

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Gewoon goed! Iedere keer weer!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review
17 resultaten - getoond 1 - 17

bol.com informatie

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

Foto's

20210529_192851
bol 1
bol

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
030 310 4999
Afhalen mogelijk
nee