bol.com reviews

www.bol.com
 
3.6 (245)
bol.com ervaringen

245 bol.com reviews

 
(17)
 
(13)
 
(29)
 
(63)
 
(126)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
63 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4
Volgorde

Bol.com misleidt klanten

Beoordeling 
 
3.5

Kopen bij bol.com is de laatste tijd geen pretje meer, want stel je een vraag aan de webcare en ze komen er niet direct uit, dan roepen ze maar wat en gaat het zelfs zo ver, dat je onbeschoft geholpen wordt. Ook zijn de meningen onderling nooit hetzelfde.
ik kocht er een hanglamp, wat later een tafellamp bleek te zijn..kocht er ooit ook een wifi camera, waar geen wifi op bleek te zitten en heel vaak gebeurde het dat pakjes niet OF veel te laat aankwamen. Wat betreft het laatste geval, met de lamp heb ik de lamp aan de deur geweigerd, maar door een fout bij DPD werd de lamp elders in de straat aangeboden, omdat wij niet thuis waren. Wat roept Bol.com dan doodleuk?.. Wanneer ik de lamp niet van plan ben om naar een afhaalpunt te brengen, dan blijft de factuur open staan en kan ik een incassobureau op mijn dak krijgen en waren ze gewoon bot, onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Dat ik niet voor de zoveelste keer naar een afhaalpunt wilde, kwam door al dat geblunder bij Bol, plus de DPD had mij al laten weten, dat Bol het pakket ook zou kunnen laten ophalen. Moet ik dan de dupe worden, omdat zij foute foto`s en specificaties plaatsen op hun site? Ook heb ik het pakket aan de deur geweigerd, moet ik dan nog ter verantwoording worden geroepen en 3..moet ik me als loopjongen van Bol laten gebruiken?... Nee dus en volgens het ACM sta ik ook volledig in mijn recht. Het ACM had het zelfs over misleiding! Het hoofdkantoor van Bol ziet hun klanten slechts als een nummer. Ik waarschuw dus een ieder...koop niet bij Bol en maak van alles screenshots en foto`s mocht je dit toch van plan zijn!

GR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 03 April 2021

Beste G. Rensen,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Bol.com op 03 April 2021

Beste G. Rensen,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Achteraf betalen

Beoordeling 
 
4.5

Sinds een 3 weken kan ik niet meer achteraf betalen. Contact met bol opgenomen en door kreeg ik de mededeling dat hun systeem dit doet en willekeurig klanten dit ontneemt. Kan begrijpen als een klant niet betaald er dan wordt ingegaan op dit middel. Echter, ik ben geen wanbetaler en geen achterstand met betalingen. Zodra een product(en) binnen komt en in goede orde is maak ik het direct over. Kreeg ook allerlei excuses dat het soms niet anders kan en sommige bedrijven dit graag willen. Echter mijn vrouw besteld hetzelfde product en kan wel achteraf betalen.? Antwoord van bol.com is, dan bestel je het toch op het account van je vrouw. Hoezo klantvriendelijk en niets willen of kunnen oplossen. Misschien het systeem eens na laten kijken, lijkt wel een eigen leven te leiden tot ergernis van klanten. Ik was overigens niet de eerste met deze klacht kreeg ik te horen via een medewerker aan de telefoon. Maar oplossen gaat niet. Vele jaren met tevredenheid gekocht, maar hier blijkt maar weer ga dan lekker ergens anders kopen ( zo komt het over

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 31 December 2020

Beste Roelof,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Shady 3rd party sellers

Beoordeling 
 
4.0

WARNING: Facilitates transactions by disreputable sellers - shipping used or damaged goods which they position as new via Bol. No help from Bol to rectify the problem, despite Bol processing the transaction on behalf of third party.

Would recommend CoolBlue or a more reputable merchant.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 28 November 2020

Hi jason,

356/5000
Thanks for your message. I would like to ask you to send an email to customerservice@bol.com with the description of the complaint and an order number / customer number. You can also reach us by telephone on: 030 310 4999. As soon as we have received the email from you, we will contact you as soon as possible.

Sincerely,
Chantal from bol.com

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
4.8

Product gekocht tav 80 euro en 50 euro aanbetaald. Artikel ging na 1 dag stuk waarop ik het retour leverancier heb gezonden. Deze nam contact op en stelde voor een nieuwe voor de helft van de prijs op te sturen. Hiermee akkoord gegaan en kreeg 10 euro retour. Nu blijft Bol.com mij rekeningen sturen. Zij reageren niet op e-mails en nemen ook geen telefonisch contact op. Nu zelfs een incasso bureau in geschakeld dit was mijn laatste bestelling bij Bol.com. Wat een slechte service

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 03 November 2020

Beste W. Oldenkamp,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com

Reageer op deze review

Slechte ervaring met Bol.com reparatie

Beoordeling 
 
3.3

Op 21 december 2019 een laptop van 1.751,99 euro gekocht
Eerste 4 maanden niks mee aan de hand tot Midden April

Mijn Werk is verhuisd naar een nieuw pand en daar kregen wij dus ook nieuwe hardware (docking stations etc)

Deze nieuwe docking stations werden aangesloten via usb c
(Ik heb hiervoor nog nooit de usb c poort gebruikt dus heb ik dit niet kunnen testen)
Gelijk bij de eerste keer inpluggen kreeg een BSOD (Blue screen of death) Nog nooit eerder gebeurd bij deze laptop.

Na het opnieuw opstarten van de laptop heb ik het nogmaals geprobeerd dit ging goed tot ik wat zwaarder werk begon te doen de laptop werd warm en viel alweer in een BSOD. Ook merkte ik dat mijn trackpad niet goed werkte als de laptop warm werd.

Ik heb de laptop daarna aangemeld voor reparatie ivm dat ik anders niet goed kan werken

1e Reparatie
Windows is opnieuw geïnstalleerd en het probleem is niet gevonden
Dus toen dacht ik oké het is een software fout

Laptop terug thuis en jawel de zelfde fout nogsteeds,
Bol.com gebeld en die gaven aan dat ik de laptop nogmaals moest opsturen

Zo gezegd zo gedaan laptop voor de 2e keer opgestuurd
En je raad het al.. Weer niks mis!
Ik kreeg in de beschrijving terug dat de Touchpad niet werd herkend (Hoe dan alle drivers zijn door hun zelf geinstalleerd en hij werkte wel alleen niet wanneer de laptop warm was)

Over de USB C poort hetzelfde verhaal geen problemen gevonden bij het testen van een usb-c to hdmi adapter.

Laptop weer terug laten komen en zelf maar weer opnieuw geïnstalleerd en geupdate, volgende dag op werk getest en ja hoor nogsteeds problemen met de Usb-c en muis.

Weer gebeld en kreeg het advies om een andere docking station te proberen (had ik al gedaan maar goed ik heb minstens nu 20 docking stations in mijn laptop gehad en allemaal hetzelfde probleem bij wat zwaardere taken.

Bol.com gebeld en weer opgestuurd.
Nu ligt hij voor de 3e keer bij de reparatie dienst
En wederom geen fout gevonden.

Ik heb gebeld en verteld dat ik hier niet mee akkoord ga en dat ik graag een werkende laptop terug wil. Dit was niet mogelijk en ik moest het hiermee doen want de reparateur had verteld dat er niks mee aan de hand was.

gelijk daarna nog een keer gebeld en toen kreeg ik te horen dat ik precies moest opschrijven wat ik er mee deed wanneer de fouten doorkwamen

Lang verhaal kort

Zwaar gebruik freezed of krijgt de laptop blue screen
20 Verschillende docking stations geprobeerd
en de laptop wel minstens 5 keer opnieuw geinstalleerd

Vervolgens krijg ik een mailtje terug dat ik een andere docking moet testen (HOE DAN LEZEN JULLIE DIT WEL! heb toch duidelijk aangegeven dat ik er al 20 heb getest)

Weer gebeld en de medewerker ging dit navragen

Na 1 dag een mail terug dat ik de software moet controlleren (SERIEUS! Staat ook in mijn vorige mail dat ik de laptop al 5x opnieuw heb geinstalleerd en geupdate.

Nu begon ik boos te worden het was telkens een ander excuus
Bol.com gebeld en verteld dat dit opgelost moest worden
WAS NIET MOGELIJK de reparateur heeft hier de hoge hand dus wat de reparateur zegt is ook zo, het enige wat ze voor mij kunnen betekenen is een cadeaubon van €20 euro
en ik kon contact opnemen met Asus

Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord bij een laptop van bijna 1800euro

Asus gebeld (waren de meest botte mensen waar je een gesprek mee kunt hebben) en die geven mij aan dat hun de reparatie hebben gehad en dat hij 12 uur lang is getest. dus ik vraag ook bij zwaar gebruik
Ik kreeg geen ja maar ook geen nee het enige wat ik kreeg was.

Het werkt zover wij hebben getest

Met deze informatie weer Bol gebeld een een passende oplossing geëist. Dit werd eindelijk opgenomen bij iemand die boven de klanten service staat.

Maar alsnog werd ik gebeld met de mededeling dat ik akkoord moest gaan met de cadeau bon
En dat er geen andere oplossing is
Bij een laptop van bijna 1800 euro

NH
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Bol.com op 01 September 2020

Beste Noah,

Vanmiddag hebben wij contact gehad met elkaar. Bij deze sluiten wij je bericht.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van bol.com

Reageer op deze review

Zeer slechte klantenservice

Beoordeling 
 
3.0

Bestel wat bij Best Deal Club NL, via Bol.com. Je krijgt je product niet op tijd geleverd. Als je dan afziet van het product, wordt het gewoon voor je deur gedeponeerd, waar iedereen het zo kan weghalen. Jij mag er dan voor opdraaien als het weg is want redenatie van Best Deal club is, eerst product retour of anders geld weg. Dit wordt ondersteund door Bol.com

MP
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bol.com op 01 September 2020

Beste Mike,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Chantal van Bol.com

Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
4.5

Bestel je een Philips TV staat de bezorger van Postnl aan de deur met een Monitor dus meteen retour gedaan bel je bol.com zeggen ze heb je wel een tv besteld daarna zien ze dat het wel zo is. Is de tv ineens uitverkocht (dag erna 50 euro duurder) kan je wachten op je geld krijg je een mailtje dat ik het product heb geweigerd terwijl hun de fout hebben gemaakt nog geen excuses of een kortingscode helemaal niets terwijl ik die week voor meer als 1000 euro heb besteld!

Antwoord klantenservice

Beste Patricia,

Dit bericht is gelezen en er wordt contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen fan meer

Beoordeling 
 
3.3

Korte feedback : alles oké zolang er niets misloopt. Vanaf het ogenblik dat er een probleem opduikt, staat men voor een grote elektronische "muur" zonder mogelijkheid tot contact. Was vroeger fan maar nu definitief afgehaakt.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Bol.com op 28 April 2020

Beste Patrick,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van Bol.com

Reageer op deze review

slechte service

Beoordeling 
 
3.0

Mijn ervaring met de service van Bol.com is behoorlijk negatief. Meerdere keren contact gehad met de service afdeling, de laatse keer over een ebook wat niet naar behoren op mijn ebook verscheen. Omdat ik na de (blijbaar) 30 dagen termijn hierover belde, krijg ik geen nieuw exemplaar. Wat me vooral stoorde is de wijze waarop de serviceafdeling (zowel telefonisch als later per email) mij als klant me alleen verwijten maakte dat ik niet eerder contact opnam. En best wel agressief daarin was. Voor mij geen bol.com meer.

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Bol.com op 10 Maart 2020

Beste Witkamp,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Sheriva van Bol.com

Reageer op deze review

Bol.com weigert terugbetaling

Beoordeling 
 
3.5

Bol.com weigert terugbetaling na retourneren een product dat ik besteld heb. klantenservice reageert nergens meer op via Twitter, Facebook, Chat, Mail, Telefonish weigert de klantenservice mij te woord te staan. Met andere woorden ik ben mijn 649€ kwijt.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review

Verschrikkelijke klantenservice

Beoordeling 
 
4.3

Ik had een versterker besteld en die kwam kapot aan toen werd er aan de telefoon verteld dat ik moest retourneren en opnieuw moet bestellen. Tegen de tijd dat ik me geld terug had was de versterker 60 euro duurder. En bol.coms antwoord daarop was letterlijk ja jammer is een verkoper van ons. Je hebt niet bij ons gekocht.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

misleidend

Beoordeling 
 
3.0

Vandaag ontdekt dat "gratis levering" misleidend is ! Bij de winkel van het product kost het minder, maar bij de bestelling dáár komen er verzendkosten bij.
Bij bol.com zitten de verzendkosten dus gewoon in de prijs inbegrepen. Het is dus niet waar dat de verzendkosten gratis zijn...

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zonnen buiten douche

Beoordeling 
 
4.3

Op 15/6 een zonnen-buiten-douche geleverd gekregen voor mee te nemen op vakantie. Helaas was de douche-zak lek. Direct contact opgenomen. Geen probleem we sturen direct een nieuwe zak zodat u die kan meenemen op vakantie. Zeven dagen later nog geen nieuwe douche. Weer contact en werd glashard beweerd dat de douche al bij mij zou moeten zijn. 3 dagen later bericht dat er een nieuwe verzonden was. Helaas gingen we met vakantie zonder douche.
Tijdens de vakantie wordt er door Bol.com contact opgenomen dat we de douche zouden en hebben en hoe het beviel. Niet dus.

Kom je terug van vakantie blijkt dat in de doos geen douche zit, maar een lullig slangetje.

Dan maar weer chatten met Bol.com. Nee ze kunnen niks vinden. Wordt tijdens de chat gewoon afgebroken. Weer geen antwoord. Dan maar bellen en ja we krijgen iemand aan de telefoon. Nou sorry hoor we sturen het geld terug. Omdat ik een werkende douche wil en geen geld, na lang aandringen gaan ze eindelijk de zaak onderzoeken.

Nu 1,5 maand na eerste levering nog geen bevredigend antwoord.

Koop nooit meer bij Bol.com, onbetrouwbaar

GM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zal nooit meer bij BolCom bestellen.

Beoordeling 
 
3.3

Deel 1
Ik had 2 USB-Lightning speciaal voor mijn iPad besteld . Kreeg later via de mail te zien dat het op afgelopen vrijdag bezorgd zou worden tussen 13:00 en 15:00 uur. Ik hoefde er niet voor thuis te zitten, kon door de brievenbus. Maar niets ontvangen die dag en de dagen erna ook niet. Als er betaald moet worden is het gelijk "boem boem" maar spullen leveren niet. Leuk dat andere bedrijven zich aansluiten bij BolCom maar niet heus. Ik heb dat bedrijf gebeld en gemaild zoals BolCom dat aangeeft maar ja als er niet opgenomen wordt en niet gereageerd wordt op de mailtjes schiet het toch niet op ?! Ik bestel het niet voor niets. Door Klantenservice wordt aangegeven dat ze 2 dagen speling mogen hebben. Ik was stomverbaasd ! Dit staat nergens in vermeld op de site . Stuur dan geen mailtje dat het om die en die dag bezorgd gaat worden of geef dat aan. Nu zit ik zoveel tijd aan te verspillen dat het mijn keel begint uit te komen. Nu moet ik dan toch maar "gewoon" zitten wachten. Ik baal er enorm van ! iPad zit vol en iPhone zit ook vol. Ik kan even niets meer.


Deel 2
Gebeld met BolCom nadat ik tot woensdag maar afgewacht had omdat ik dan van die 2 dagen speling achteraf wist. Niets binnen. Ik heb woensdag gebeld met BolCom en gesproken met een medewerker van ze (zal geen namen noemen) maar die heeft mij er van verzekerd dat ze al het mogelijke zouden doen opdat ik mijn bestelling krijg. Hij zei dat BolCom zelfs het verschil voor hun rekening zou nemen waarop ik zei dat hij wel moest beseffen dat ik er 2 had besteld en waarop hij weer zei dat ook al zouden het er tien zijn geweest dat ze zouden bijleggen ! Ook zei hij dat hij het in de gaten ging houden voor 3 dagen met mijn bestellingsnummer en telefoonnummer bij de hand . Ik moest nu nog eens 2-3 dagen wachten !
Deel 3
Ik kreeg een dag later een mailtje waarin staat dat mijn bestelling tijdens het verzendtraject verloren zou zijn gegaan. Dit zou BolCom en Lumiere geconstateerd hebben Daarom hebben zij het maar eenzijdig geannuleerd ! Daarmee zou mijn betalingsverplichting vervallen zijn ! Hallo !!!.... Waar blijft jullie leveringsplicht dan ? Ik heb direct moeten betalen maar nou hoor ik dat mijn terugbetaling 3-5 werkdagen duurt. Maar daar heb ik niet om gevraagd ! Ik wil mijn artikel waar ik dus 2 van heb besteld. Wat heb ik nou als klant met het verzendtraject te maken ? Niets toch ? Klant is koning toch ? Eerst tegen mij zeggen dat ze er alles aan zouden doen, ook al zouden ze bij moeten leggen, dat ik mijn artikelen zou ontvangen en dan dit.
Deel 4
Ik heb gebeld met de klantenservice vandaag vrijdagochtend en daar kon de medewerker na ruggespraak het volgende aan mij vertellen : Hij vertelde mij dat de voorraad op was bij Lumiere en dat ik opnieuw moest bestellen. Toen ik hem er aan herinnerde wat zijn collega eerder mij had beloofd zei hij dat hij even moest overleggen. Even later komt hij terug en zegt dat later de voorraad weer aangevuld zou zijn waarop ik zei ,nou dan kan het toch dan opgestuurd worden ? Zegt die meneer nee want dat gaat pas veeeel later plaatsvinden. Ik heb gezegd dat dit niet door de beugel kan en gezegd dat ze dan maar via een andere leverancier moesten leveren en het verschil voor hun rekening moesten nemen. Nee want meneer had ruggespraak gehouden en kreeg mee dat BolCom dit niet voor hun rekening nam. Nou vraag ik je ? Eerst zeggen dat klnt koning is vervolgens beloven om dan de belofte niet na te komen ? Is dit klantvriendelijk ? Dit is voor mij de laatste keer dat ik dir soort ongein bij ze koop. Waarom geven ze er geen Track&Trace code aan mee ? Er wordt gezegd dat het in een brievenbus doosje wordt gedaan maar toen ik BolCom voor het eerst belde over het probleem kon die meneer mij wel vertellen dat het zeker niet door de brievenbus kon omdat hij de doosjes van mijn bestelling wel kende.
Persoonlijk vind ik dit schandalig dat ik zo wordt afgewimpeld !

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Zeer slechte after sales, geen oplossingen of klantgerichtheid!!

Beoordeling 
 
4.5

Belachelijk slechte after sales, ze kunnen je niets vertellen of ook maar enigszins een oplossing bieden... 0.0 service!!!

Ik was een erg trouwe klant maar nu niet meer!
Coolblue here I come!

Op de bewuste maandag via de live chat van Bol.com

“Dit zijn je laatste bestellingen. Over welk artikel gaat je vraag?”
- Dyson Pure Cool desk 2018 - Luchtreiniger en ventilator - Wit/zilver
“OK. Ik verzamel nu al onze contact-opties voor jou.”

“Chat met de bol.com klantenservice”
“Het is erg druk, we reageren zo snel mogelijk”
“Zoeken naar een expert”
-Typ gerust vast een bericht ...
“Je live chat is gestart”

Ik:
Ik heb vrijdagavond mijn Dysen ventilator van 549 Euro besteld met de verwachting deze zaterdag te kunnen gaan gebruiken ivm de hitte.
Mailtje gehad van Bol.com dat ik uiterlijk zaterdag 17:00 mijn ventilator zou ontvangen.
Op de postNL app staat dat hun het pakket niet hebben ontvangen, en 5 dagen later nog steeds niet!!!!!
Zaterdagochtend een messenger bericht gestuurd (tot op heden, 5 dagen later dus” nog geen reactie terug ontvangen.
Zaterdag avond gebeld met jullie, daarbij bevestigd jullie medewerker dat het fout is gegaan in het magazijn en hij ze zal bellen en mij daarna terug zal bellen OOK NIET GEBEURD
Zondag ochtend wederom gebeld en medewerker bevestigd alles, dat het idd niet goed is gegaan en de betreffende afdeling op de hoogte is gesteld maar niks kan doen nu omdat het zondag is


Ozge (van Bol.com):
Goedemiddag! Mijn naam is Ozge. Mijn excuses voor de late reactie.
Het is drukker dan verwacht.
Ik kijk met je mee! Heb je een moment?

Ik:
Inmiddels is het maandag en ik weet nog helemaal niets en heb mijn product ook nog niet...

Ozge:
Bedankt voor het wachten, Dennis. Ik zie dat mijn collega`s contact hebben opgenomen met de desbetreffende afdeling, Zij zullen binnen twee werkdagen reageren.
Omdat je zaterdag contact hebt opgenomen met onze klantenservice, kan het zijn dat we morgen reactie van ze ontvangen.
Ik snap dat je hiervan baalt, maar ik wil je vragen om morgen af te wachten.
Zodra we reactie hebben ontvangen, houden we je hiervan op de hoogte.
Kan ik je nog ergens anders mee helpen?
Omdat ik geen reactie meer van je krijg zal ik het chatgesprek sluiten.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Bedankt voor het gesprek en ik wens je nog een fijne dag toe!
Je live chat is beëindigd

Dit was echt 1 minuut later.... ik reageerde voor 1 volle minuut niet en de beindigen de chat.....

Mijn reactie:
Echt belachelijk dit

Bol.com live chat reactie:
We doen er alles aan om je als klant tevreden te houden, maar ik begrijp dat je een klacht hebt?

- Ja, echt super boos en geirriteerd

“Laten we dan even kijken op welke manier je je klacht kunt doorgeven.”

Ik:
OK.

Ik verzamel nu al onze contact-opties voor jou. Typ gerust vast een bericht ...
Je live chat is gestart

Kiki (van Bol.com):
Goedemorgen Dennis, je chat met Kiki Mijn excuses voor het lange wachten, het is erg druk op de chat

Ik:
Hi Ik heb nu inmiddels 4x contact gehad En niemand helpt mij

Kiki:
Ik ga even het gesprek terug lezen en je gegevens erbij pakken dan kijk ik met je mee.
Heb je voor mij een moment

Ik:
Vooral de laatste chat met je collega was super teleurstellend
Ik heb geen oplossing en elke keer moet ik wachten....
Vooralsnog heb ik een duur product (549 Euro dure ventilator) besteld en wordt gewoon niet geholpen, het is 30 graden in mijn slaapkamer.
Via Coolblue of gewoon bij de mediamarkt had ik het product al afgelopen zaterdag kunnen hebben, ik heb altijd vertrouwen in Bol.com gehad maar dat is nu ernstig beschadigd
Ik krijg geen oplossing van jullie ik wil mijn ventilator gewoon uiterlijk vandaag in mijn bezit
Iedere keer wordt ik met een kluitje in het riet gestuurd

Kiki:
Ik heb even alles teruggelezen.
Spijtig genoeg is er door de drukte bij bol.com en PostNL vertraging opgelopen.
Mijn excuses voor het ongemak.
Ik heb ook gelijk gekeken of er al iets bekend is maar op dit moment hebben wij nog geen terugkoppeling ontvangen van de verantwoordelijke afdeling.
Daardoor ben ik bang dat je pakket vandaag niet bezorgd gaat worden

Ik:
Maar dat vind ik gewoon geen antwoord en geen oplossing totaal niet oplossingsgericht van Bol Moet ik dan echt op Google een slechte review gaan plaatsen? Ja dus....

Geen verdere reactie van Bol.com mogen ontvangen en de live chat was gesloten....

Levering had op zaterdag plaats moeten vinden, het is inmiddels op het moment van schrijven dinsdag en PostNL heeft nog steeds niets mogen ontvangen van Bol.com. Op maandagavond nogmaals gebeld waarbij de medewerker aangeeft dat mijn pakket is kwijtgeraakt in hun eigen magazijn en ik nog een paar dagen moet wachten tot het onderzoek is afgerond, ze kunnen niet doen omdat het om een hoge waarde gaat en het via een speciale afdeling moet worden bekeken.... jammer voor de consument... je betaald 549 en je kan waarschijnlijk minstens een week wachten tot je je geld terug krijgt en daarbij ook nog eens niet over het bestelde product kunt beschikken of een andere bestellen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Door modernisatie van Bol service beneden peil

Beoordeling 
 
3.0

Na een bestelling te hebben gedaan van een pergola 4x3 meter is het negatieve proces begonnen , ten eerste is er nooit een tegen bericht van levering aangekomen , na een dag of 14 maar eens kontakt opgenomen , tot bol hun schrik , met spoed besteld in Frankrijk door bol , vervoersbedrijven hadden nog nooit gehoord van bol.com icm pergola
Na weer een week wachten en aflever problemen kwam de grote doos geopend aan bij de buurvrouw van 84 jaar , schandelijk service die tot 3x via via loopt en bol zijn verantwoordelijkheid terug trekt , erg merkwaardig maar dit was echt de laatste keer
Nu ik zakelijk ook veel bestelde was ik best content met bol alleen erg vervelend dat ze geen btw factuur konden overleggen met de producten die ik als totaal bestelde alles werd verdeeld over diverse kruidenier bedrijfjes en kreeg van alles aparte facturen , zakelijk erg vervelend en meer werk om alles btw te moeten omschrijven , ik ben met alles in dit verhaal best klaar met bol en zal nu ook alles gaan verwijderen en wissen
Met vriendelijke groet ,
Roy Angeren

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levering 3 x verkeerd.

Beoordeling 
 
3.0

Tot 3 x toe schoenen besteld via Bol.com bij Avantisport. Eerste 2 maal de verkeerde schoenmaat geleverd. De derder keer zelfs de verkeerde (goedkopere) schoenen geleverd. Bol.com geeft aan dat Avanti sport verantwoordelijk is, want Bol.com is in deze slechts tussenpersoon. Avantisport legt de schuld bij het platformsysteem. Oplossing die geboden is; stuur de schoenen voor de vierde keer terug, nu komt het echt goed. Vertrouwen in Bol.com is weg.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

zeer slechte klantendienst

Beoordeling 
 
4.5

schandalige klantendienst. niets van communicatie tussen klantendienst en boekhouding waardoor je als klant minstens tweemaal hetzelfde verhaal moet doen aan een verschillende afdeling hoewel steeds bevestigd wordt dat je vraag wordt doorgegeven.

De boekhouding vraagt dan naar het probleem en is helemaal niet bereid om intern te informeren. Je moet hen de uitleg dus nogmaals bezorgen of ze ondernemen niets.

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.
Als je wilt dat ik me er mee bemoei, hoor ik het graag. Je kunt een e-mail met bestelnummer of klantnummer sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review.

met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

ALS HET VERKEERD GAAT.............................

Beoordeling 
 
3.0

Al jaren klant bij Bol.com , en ja meestal gaat het goed , maar als het mis gaat is het goed mis , elke firma kan eens een probleem hebben , maar is in mijn ogen maar net zo goed als zijn problemen op te lossen , gemiddeld om de week kwam een levering van bol.com bij ons aan , dit zal dus nu NIET MEER GEBEUREN , mijn echtgenote heeft nu opdracht van eender waar te kopen tot 10% duurder dan bij jullie , voor mij is het er over
ONS VERHAAL , 6 items besteld op 26 oktober , levering voorzien op maandag 29 oktober , maar kijk , de transporteur kan plots mijn huis die hier bijna 300 jaar staat niet vinden , was lego bij , dus kleinkinderen teleurgesteld , maar ja goederen dan maar terug besteld , EN DUS TERUG BETAAL (288 €) , vandaag gingen ze leveren , en ja geloven of niet , maar vandaag weer geen levering , of dat ik het een derde keer terug kon bestellen , excuses genoeg , maar wat koop je daar mee , ondertussen hebben ze een 500€ van mij op hun rekening , en dat wordt wel terugbetaald ........... binnen een paar dagen , de man aan de telefoon was uiteraard hel vriendelijk , en verstaat ons probleem perfect ............ maar kan voor ons niets terug doen , dus BOL , zoals ik zei , EEN FIRMA IS JUIST ZO GOED ALS DE OPLOSSING VAN JULLIE PROBLEMEN , dus mij zal je niet dikwijls als klant hebben

Antwoord klantenservice

Beste klant,

Ik heb uw melding via een ander forum in behandeling genomen en reeds contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Aanbieding van niet-leverbare (en zelfs niet-bestaande) artikelen

Beoordeling 
 
4.3

Ik ben al jaren trouwe klant bij bol.com, met >100 bestellingen en in het verleden alleen maar zeer goede ervaringen.

De laatste 2 jaar is de kwaliteit van levering zichtbaar achteruit gegaan.
"Verwachte" leveringsdata zijn vooral indicatief, en kunnen makkelijke weken tot zelfs maanden (!) verschoven worden.

Laatst heb ik weer een boek moeten annuleren dat reeds 3 keer door bol.com met altijd opnieuw één maand werd verschoven (leveringstermijn was zogezegd 2 weken!). Na een telefoontje met de publisher, werd duidelijk dat het boek uberhaupt nog gepubliceerd moest worden (staat gepland voor volgend jaar).
Hoe kan bol.com een boek aanbieden met termijn 2 weken, terwijl het boek nog niet eens bestaat?

Soortgelijke ervaringen heb ik tegenwoordig op grofweg 1 op 4 bestellingen.

Na jarenlang trouwe klant te zijn, schakel ik over naar Amazon.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Antwoord klantenservice op 16 April 2018

Beste Arie,

Het is erg jammer om te lezen dat je recent teleurgesteld bent geweest door bol.com. Als je dat wil, kan je nog even contact opnemen met klantenservice@bol.com. Dan kijken we graag even met je mee!

Vriendelijke groet,

Charlotte van bol.com

Reageer op deze review
63 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4

bol.com informatie

Bol.com is Nederlands grootste webwinkel wat betreft Nederlandse en Engelstalige boeken. Daarnaast levert Bol.com tegenwoordig een enorm assortiment aan artikelen uit diverse andere productcategorieën. Elektronica, DVD's, CD's, Speelgoed etc. kan men goedkoop bij Bol.com online bestellen. Men kan er vanuit gaan dat bij Bol.com alles tot in de puntjes geregeld is. Bol.com is vooral bekend van BOL.COM Boeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en men kan geen producten afhalen. Hoe zijn jouw ervaringen met bol.com? Deel je bol.com review hieronder.

Foto's

20210529_192851
bol 1
bol

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
030 310 4999
Afhalen mogelijk
nee