Amazon.nl reviews

www.amazon.nl
 
4.0 (198)

198 Amazon.nl reviews

 
(29)
 
(21)
 
(13)
 
(36)
 
(111)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
36 resultaten - getoond 1 - 10
1 2 3 4
Volgorde

levertijd van amazon.de

Beoordeling 
 
4.3

Bij amazon.de een servies besteld. Na 1,5 maand nog niet binnen. Ik moest het annuleren en opnieuw bestellen nu weer niet binnen levertijd binnen. Dan moet ik bewijzen dat het binnen levertijd niet geleverd is, ze kunnen dit niet opzoeken in hun systemen heel gek allemaal. 2x gebeld 1x mail verzonden en ik moet bewijzen aanvoeren alsof ik een leugenaar ben heel raar allemaal. Ik bestel nooit meer bij amazon.de

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Teleurstellend

Beoordeling 
 
4.8

Tot twee keer toe de verkeerde maat bezorgd! Bestel hier nooit meer!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

eerste bestelling

Beoordeling 
 
3.5

heb een eierkoker besteld zou de andere dag bezorgt worden.Omkwart voor 4 een mail het kan nog 2 dagen duren.Gekeken bij mijn bestelling daar staat hij 5 dagen later.Bestel wel volge de
keerbij bol.com die houden zich aan de afspraak

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

na 1 maand nog geen leverdatum!

Beoordeling 
 
4.0

Via Amazon een Geiser besteld. Volgens de site was deze voorradig en levertijd tussen 3 en 5 dagen. Nu een maand later nog niet ontvangen. Ik heb al diverse keren gebeld: men heeft geen pakketdienst beschikbaar.

Hoe moeilijk kan het zijn?

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
4.5

Slecht tot zeer slecht wel kopen en als de bestelling verkeerd is zijn ze niet thuis

AN
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

leveringen een raadsel

Beoordeling 
 
4.8

Bestellen tegen goede prijs is makkelijk, daarna de leveringen zijn en grote verassing. ondanks dat de website zegt vandaag bestellen binnen 3 dagen in huis krijg je later bij navraag het bericht dat het wel een maand kan duren omdat de bestelde producten uit Engeland moeten komen...??? ik zit nog te wachten....

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Misbruik maken van klantvertrouwen

Beoordeling 
 
3.5

Al weken wachtende op bestelling. Na eerdere slechte ervaring met bezorgers van Amazon maar weer eens achteraan gebeld. Ik krijg doodleuk te horen dat de bestelling nooit bij de koerier is aangeboden. Het argument, ja sorry we hebben vele bestellingen en kunnen dit niet controleren. Wat een flauwekul! Als je wel handmatig kunt controleren of iets is aangeboden bij de koerier, dan is het ook te automatiseren. Uit service voor je klant moet het toch heel gemakkelijk zijn om SLA’s met je leveranciers in te regelen en te zorgen dat alternatieven worden aangeboden of geld terug wordt gestort. Dit is gemakkelijk geld verdienen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Reinartz op 14 Juni 2020

Heb een bestelling gedaan bij
AMAZON.NL Heb netjes betaald en wacht nu al bijna 3 weken op de aflevering. Geen tel.nr zodat ik met AMAZON.NL contact kan opnemen voor overleg om tot een oplossing te komen. Mooi niet. Kom wel een bericht sturen naar de verkoper. Dat zou MOTODOX in Duitsland zijn en die zou mij binnen 2 dagen benaderen. Mooi niet.
Na Google werk kreeg ik een E-MAIL adres van hen. Dus een E-Mail gestuurd. Wat bleek ( niet lachen ) het bestond helemaal niet. Terug bij af. Navraag bij de bezorger
Dit is in dit geval DHL. Bij hun is deze bestelling nooit door de zogenaamde verkoper MOTODOX aangeboden. Dus daar ook niet verder. Het enige wat wel goed gegaan is is de betaling door mij, met als resultaat geen levering. Ik vrees dat ik mijn geld heb weggegooid. Dankjewel AMAZON.NL Ga zo maar door
dan komt het niet meer goed.
Ben benieuwd of ze met mij contact opnemen om het goed te maken. Hoop verder dat veel mensen dit zullen lezen.

Reageer op deze review

50/50

Beoordeling 
 
3.5

2 bestellingen gedaan bij dit bedrijf. 1e is op tijd (week) geleverd 2e zou binnen drie weken geleverd worden, maar helaas daar kwam door de coronadrukte nog een weekje bij. Na dit weekje werd als bestelstatus vermeld "het pakket is vermoedelijk zoek" op de site wordt je daarna verwezen naar de feitelijke verkoper en zoek je het maar uit. Wat een waardeloze service en wat mij betreft nooit meer.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Reinartz op 12 Juni 2020

Bij mij ook wordt verwezen naar verkoper. Daar ook geen contact mogelijk. De web side
Opgezocht. Het E-MAIL adres
Bestond helemaal niet
Mooi zeg . Waardeloos alles.

Robert op 13 Juni 2020

Ik heb een melding gemaakt hier: https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer .... dit kan anoniem, wel telefoon en e-mail opgeven. Denk / hoop dat meer mensen dit willen doen en misschien ook FB ruring willen maken. Bedrijf moet ECHT aangepakt worden. Bol.com doet echt z’n best maar bij Amazon is het pure misleiding van de consument!

Reageer op deze review

Nooit meer

Beoordeling 
 
4.0

Mijn eerste ervaring met Amazon is ook meteen mijn allerlaatste. Ik maakte een account aan en deed meteen een bestelling. Gevolg: alles geblokkeerd, tot aan mijn creditcard aan toe. Terwijl ik die al jaren zonder problemen gebruik. En het ergste: je kunt op geen enkele manier fatsoenlijk contact met ze krijgen. Als het via omwegen uiteindelijk lukt kan de klantenservice je niet helpen en je krijgt mailtjes waar je niets mee kunt omdat...je account is geblokkeerd.
Natuurlijk, Amazon is groot geworden door lage prijzen, maar dit is echt de slechtste ervaring in 15 jaar webshoppen. Nooit meer bij deze organisatie. En nu mijn account nog deleten, zal ook wel een hele toer worden.

TV
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Lange levertijd

Beoordeling 
 
3.8

Je kan beter via Ali express bestellen, dit gaat sneller. Op 21 mei 2020 een zwembad besteld, wordt waarschijnlijk pas 8 juni geleverd..

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
36 resultaten - getoond 1 - 10
1 2 3 4

Veelgestelde vragen

Wat is het telefoonnummer van Amazon.nl?

De website van Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer voor de klantenservice. Wel kun je op deze pagina je probleem aangeven en vervolgens selecteren dat je door Amazon wordt teruggebeld. Een alternatief is contact opnemen met de klantenservice van Amazon.com. Deze is bereikbaar op het (Amerikaanse) nummer: 001 206 922 0880.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement wat je bij Amazon.nl kunt afsluiten en € 2,99 per maand kost. Als Amazon Prime abonnee kun je onbeperkt exclusieve series, films en meer streamen en betaal je geen verzendkosten meer, wat bij meerdere bestellingen per maand behoorlijk voordelig kan zijn. Daarnaast biedt Amazon Prime snelle en gratis Priority-bezorging voor in aanmerking komende items.

Amazon.nl informatie

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
onbekend
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-