Amazon.nl

www.amazon.nl
 
5.2 (99)

99 Amazon.nl reviews

 
(20)
 
(19)
 
(12)
 
(16)
 
(33)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
20 resultaten - getoond 1 - 20
Volgorde

Amazon.de

Beoordeling 
 
10.0

Al een tijdje prime lid bij amazon.de kosteloze verzending en vaak binnen 48 uur in huis belachelijk snel sneller dan Nederlandse bedrijven kunnen leveren en nog gratis ook ik zeg doen je kunt met iDeal betalen super ervaringen !

AS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk!

Beoordeling 
 
10.0

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk, en de verzendkosten zijn na 29 euro gratis en werd geleverd door DHL (komt uit Duitsland) en PostNL (afzender zit in locatie Zwolle!)

Besteld product
  • Moederbord
  • behuizingen
I
Was deze beoordeling nuttig? 0 5
Reageer op deze review

Al jaren een zeer tevreden klant

Beoordeling 
 
9.5

Communicatie is prima, maar je moet je post in de gaten houden (in je account). Heel incidenteel gaat er iets mis met de verzending. Op meer dan 100 zendingen (Amazon DE) ging er 3 keer wat mis. Na 10 dagen dan reclameren en het wordt opnieuw (soms ook nog extra snel) verzonden. Enige wat niet altijd vlekkeloos loopt is als je een rekening moet hebben en Amazon is niet zelf de verkoper. Dit doet zich voornamelijk voor als je in een zending van 2 verschillende leveranciers (niet Amazon) wat koopt. Ze sturen dan het verzoek om een rekening naar de bovenste leverancier. Zijn ze zelf de verkoper is het geen enkel probleem. De kwaliteit, ook van derden is in het algemeen prima.Ik heb wel een paar dozijn harde schijven gehad en nooit geen problemen. Wel altijd een merk en nooit de goedkoopste. Ik heb bijna nooit telefonisch contact, maar doe dat altijd per mail. Ik ben heel tevreden. Ook de prijs is goed en meestal zijn ze goedkoper dan het goedkoopste Nederlandse bedrijf. Ik heb ook de nodige boeken gehad maar die koop ik voornamelijk in de US. ook nooit geen probleem. Ook de verzending is heel vaak sneller dan dat ze aangeven. Kortom goed adres.

Besteld product
  • diskdrives
  • computer kabels
  • mobiel
  • Usb hub's
R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Gelnagel producten

Beoordeling 
 
10.0

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

VR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Amazon.de is súper !

Beoordeling 
 
10.0

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

V
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Mar op 08 Augustus 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik koop bij Amazon.com, de en uk. Alle leveringen van Amazon verlopen in de regel goed en snel.
Leveringen van marketplace verkopers wil nog wel eens verschillen en vaak leveren die niet internationaal en/of rekenen ze hoge verzendkosten. Je moet gewoon goed op zoek gaan naar de laagste prijs.
Ook is Amazon.com op dit moment voor mij een stuk minder interessant dan Amazon.de vanwege de vaak hoge verzend- en douanekosten.
Op dit moment kom ik steeds vaker uit bij Amazon.de omdat je vanaf €20 geen verzendkosten meer hoeft te betalen en de prijzen vaak lager zijn dan die in Nederlandse webwinkels.
Ik gebruik de Engelstalige Amazon websites heel vaak voor de reviews van artikelen en boeken. Nergens zoveel reviews als op Amazon lijkt wel. (Mijn Duits is niet zo best dus daarvoor valt Amazon.de af)

Al met al ben ik tevreden over Amazon.

E
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

C
Was deze beoordeling nuttig? 9 2

M.Gremmen op 26 Mei 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op 27 Mei 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op 13 Juni 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 13
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 13

Bart op 03 Februari 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op 03 Februari 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op 21 November 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik bestel al jaren via amazon.co.uk cd's 7" singles, engelse boeken e.d. (trouwens ook wel eens via amazon.com, amazon.de (speelgoed) en amazon.fr) en ik heb nog nooit gedoe gehad. Muziek is in UK veel,veel goedkoper dan in NL. Ik heb indertijd éénmalig een account via amazon.co.uk aangemaakt, en dat werkt tevens bij de andere amazon-internetsites. Indien optie 'super saver dilivery (of hoe het maar heet in een andere taal) beschikbaar is dan betaal je boven de 25 pond of euro ook nog eens geen verzendkosten. Bestel je via amazon.com dan betaal je inderdaad al snel zo'n 30% aan douanekosten. neem de moeite en kijk eens op de site van de belastingdienst, dan kun je uitrekenen welke extra kosten je kunt verwachten bovenop je amerikaanse bestelling. Waar je rekening mee moet houden is dat je vaak niet rechtstreeks bij amazon koopt, maar bij een partikulier of winkelier die amazon als verkoopplatform gebruikt. Net als ebay of marktplaats.

J
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

ik persoonlijk heb heel goede ervaringen beleefd met Amazon.de
ik heb 3 jaar in Duitsland gewoond en heb heel vaak bij Amazon besteld!
Je vind er gewoon alles op wat en dat tegen een schappelijke prijs!!
De levering in Duitsland verliep altijd super, soms vroeger dan verwacht en zonder enige problemen, het is heel gemakkelijk en ik raad het iedereen aan, ik hoop dat het hier snel komt want ik mis het hier wel in Belgie!!
grtjs Dan

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 5
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.3

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: April 30, 2013)
Beoordeling 
 
9.0

Voorheen was het altijd een gedoe bij Amazon om te bestellen omdat ze een creditcard vragen waardoor ik eerst niet kon bestellen.

Gelukkig ben ik een website tegengekomen waar je Amazon Gift Cards kan bestellen voor Amerika, UK en Duitsland en betalen met iDEAL waardoor het shoppen via deze omweg wel mogelijk was!

Meteen verschillende typische snacks uit Amerika gehaald via Amazon.com

Alles was snel geleverd en heb lekker gegeten :)

MG
Was deze beoordeling nuttig? 5 1

Jolanda op 04 Mei 2013

Welke website is dat? Lijkt mij ook wel handig om zonder creditcard te kunnen bestellen!

maarten op 28 Mei 2013

3v is een prepaid visa kaart. Je kunt zo vliegtickets kopen, hotels boeken of boeken online aanschaffen. Die kun je bij elke primera halen en net als een beltegoed bonnetje laten uitprinten. Maar ook gewoon kopen via iDeal. Sterker nog. Als je dat een week van tevoren aanvraagt dan krijg je een plastic pas opgestuurd waar je geld op kunt storten. Prepaid creditkaart zoals het eigenlijk hoort te zijn: eerst opwaarderen en dan pas je creditcard kunnen gebruiken.
https://www.3vcard.nl/

Leon P op 17 Juni 2013

Ik neem aan dat Max het over http://www.amzcode.nl heeft? Deze kwam ik onlangs tegen en het werkt nog ook! Eerst had ik wat argwaan maar het fijne van deze site is dat je na aankoop meteen de code op je scherm krijgt. Dus dan kan je meteen jouw account opwaarderen. Ze hebben zelfs Japanse amazonkaarten

Tasja op 12 September 2013

Ik ben http://www.amzcode.nl ook tegengekomen. Ik wilde er een gift card kopen, maar bedacht dat ik eerst maar eens moest uitzoeken of je er werkelijk alles kon kopen.

Ik wilde graag parfum kopen op amazon.de bevoorbeeld van Nina Ricci. Ik voegde het dus toe aan mijn winkelwagen en het viel me op dat sommige parfums niet verzonden konden worden naar België en sommige dan weer wel. Ik vond het erg vreemd dus ik heb steeds het product verwijderd uit mijn winkelwagen. Wat ik ook raar vond was dat wanneer het wel naar Belgie verzonden kon worden de geschatte verzendkosten en btw niet klopte. het parfum koste bijvoorbeeld 29,24 euro + 3,00 euro verzendkosten is in totaal 32,24 euro. maar als ik dan bij geschatte verzendkosten en btw ging kijken was het 12,00 verzendkosten!

Hebben jullie dit probleem ook gehad?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Ik bestel al jaren via amazon.com en amazon.uk vanuit het buitenland. Nu sinds ik kindle apparaten heb is amazon.com duidelijk goedkoper dan alle andere winkels. het assortiment is ook enorm.

Wel bij fysieke dingen zou het fijn zijn om NL amazon winkel te hebben. Ik hoop ook dat dit er snel komt!

Jammer dat je met de kindle fire hd niet veel kunt doen buiten USA. Want de mogelijkheden in zijn geweldig!


De betalingen en leveringen van amazon zijn perfect en ik denk dat de gemiddelde Nederlander niet beseft dat NL een van de weinige landen zijn waar over het algemeen niet wordt betaald met creditcard. Dat is de normaalste zaak van de wereld in andere landen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik bestel al twee jaar regelmatig boeken en andere artikelen via Amazon UK, Amazon De en heb tot nu heel goede ervaringen. Ook tweedehands boeken zijn vaak van niet van nieuw te onderscheiden.

CV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Heel goede ervaringen met Amazon.de, vlotte levering, naar NL en BE voor boeken en DVD ondertussen gratis, ook gebruikte DVD's zijn goed, let wel op de recensies. Altijd goedkoper dan nederlandse sites. Al jaren klant, betaling met creditcard nog nooit een probleem geweest.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

Wij wonen in de VS en bestellen veel van Amazon.com. De prijzen zijn meestal lager dan bij de concurrentie. Verscheping is snel en vaak gratis. De service is zeer goed. Spullen retourneren is moeiteloos. Wanneer we in de VS cadeaus kopen voor familie en vrienden in Nederland zijn de post kosten vaak hoger dan het cadeau zelf. Een Amazon.nl zal voor ons een ideale oplossing zijn.

HH
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

MV
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

Heb al mijn latijns Amerikaanse CD,s bij Amazon USA bwsteld en ben daar meer dan tevreden over. Het enige nadeel is het betalen per creditcard en ik hoop dat de betalingsmogelijkheden in Nederland ruimer zijn.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

JV
Was deze beoordeling nuttig? 8 1

Max op 19 Juni 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review

Amazon.nl informatie

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
onbekend
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-