Amazon.nl reviews

www.amazon.nl
 
3.9 (215)
amazon

215 Amazon.nl reviews

 
(32)
 
(21)
 
(13)
 
(38)
 
(124)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
32 resultaten - getoond 1 - 20
1 2
Volgorde

Prima bestelling en levering

Beoordeling 
 
9.0

Besteld en 3 dagen later netjes thuis geleverd. Super

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

wizzy.bo@hotmail.com op 10 Februari 2021

ik heb op 2-2 besteld voor compresor20euro en 3-2 ging het toekomen nu zijn wij 10-2 en nog niks laat mij iets weten

wizzy.bo@hotmail.com op 10 Februari 2021

ik heb iets besteld 17190726506528359 is nr laat iets weten

Reageer op deze review

prima!

Beoordeling 
 
9.0

Bestellen ging makkelijk, producten precies geleverd qua datum zoals van te voren aangegeven.
Alles goed verpakt, en goed aangekomen! Snap alleen niet waarom ik voor de ene bestelling geen porto hoefde te betalen en de andere wel!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Prima ervaring

Beoordeling 
 
10.0

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Ik kan niet anders zeggen “top”

O4
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Top!

Beoordeling 
 
10.0

Er was behoorlijk wat aan te merken op deze site. Het is zeker niet perfect qua lay-out en zoeken. Maaaaaar.... De service is perfect en de prijzen zijn ongeëvenaard scherp. Aanbieding schelen soms gewoon 75% van elke andere site. Hoe ze het doen weet ik niet, maar het is fijn shoppen.

Ook de klantenservice is tegenwoordig top. Dit was wel even anders. Al met al zeer tevreden gebruiker.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 6
Reageer op deze review

Probeer amazon.de!

Beoordeling 
 
9.5

Heb hier MacBook Pro gekocht voor een hele scherpe prijs. De levering via DHL was prima. Ik heb een Amazon Prime op Amazon.de, want dat geeft meer mogelijkheden. Ik had nu bij .nl besteld omdat ik een Nederlands toetsenbord wilde. De klantenservice is (meestal) erg goed. Bijna 24-7 bereikbaar en alle afspraken bevestigd via de mail. Je krijgt ook vaak het voordeel van de twijfel. Ik bestel gemiddeld zo’n 70 keer per jaar @.de En dat na volle tevredenheid

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

DHL niet geleverd

Beoordeling 
 
9.3

Jas besteld die door DHL geleverd zou zijn, helaas niks mogen ontvangen van DHL.
Super netjes en snel te woord gestaan door de klantenservice van Amazon.nl
Ze begrepen de situatie en hebben een onderzoek bij DHL opgestart. Na een aantal dagen opnieuw contact gehad met Amazon.nl en weer netjes te woord gestaan. Ze hebben het probleem opgelost door mijn geld terug te storten en 10 euro korting te geven voor een nieuwe jas.
Ik ga hier zeker nogmaals bestellen en mijn complimenten voor de medewerkers van de klantenservice!

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

top

Beoordeling 
 
9.3

Nadat ik belazerd werd door (ooparfums) heb ik contact gezocht met de klantenservice van Amazon.nl en ze op de hoogte gebracht van het gebeuren. Ik hoefde niet lang te wachten en werd meteen geantwoord op mijn email.
Het probleem werd binnen enkele dagen opgelost en kreeg mijn betaling aan de bedriegers terug gestort door Amazon.nl.
Ik ben zeer tevreden over de communicatie die ik met de klantenservice heb gehad. Mijn vertrouwen in Amazon.nl is hiermee gestegen.
Gaat iets mis? Wees gerust dat u wordt geholpen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos Behaeghel op 19 September 2020

Hoe hebt u contact opgenomen met amazon? Een vriend van mij en ik worden aan het lijntje gehouden en amazon.nl maakt zich onbereikbaar tenzij je ingewikkelde procedures volgt. De beoordelingen voor amazon.nl zijn zeer slecht, zie ik...!

Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
9.0

Op dinsdag lampjes besteld voor in de tuin, op donderdag geleverd! Perfect zoals beschreven! ??

KV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

voor herhaling vatbaar!

Beoordeling 
 
9.3

Eerste keer besteld bij Amazon , bestelling, betaling en levering zonder problemen verlopen en prima prijs voor de schoenen die ik gekocht heb.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitstekend

Beoordeling 
 
10.0

Uitstekende ervaring, 2 dagen na bestelling in huis, uitstekende info na betaling ook over bezorging

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ik bestel zeker nog via Amazon.nl

Beoordeling 
 
10.0

Na het lezen van de revieuws had ik wat schrik om hier te bestellen. Maar uiteindelijk toch gedaan en mijn bestelling was vele goedkoper dan andere sites of winkels, het waren de juiste artikelen en 2 dagen sneller dan verwacht geleverd.
Ik ben zeer blij en ga hier zeker nog bestellen.

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geweldige service!

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb gister de nieuwste AirPods Pro voor mijn zoon bestelt. Vandaag zou het bezorgd worden tussen 19 uur en 21:30 uur door DHL. Om half tien was het nog niet bezorgd dus ging toen pas de reviews lezen over Amazone , schrok mij kapot ! Maar ik kan niks anders zeggen dat mijn pakketje bezorgd is zoals afgesproken!! Ik kreeg mailtje binnen gedurende de dag van Amazone en DHL over de bezorgtijd. Pakketje werd trouwens om 21:39 bezorgd , mijn zoon helemaal blij!! ?

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Amazon.de

Beoordeling 
 
10.0

Al een tijdje prime lid bij amazon.de kosteloze verzending en vaak binnen 48 uur in huis belachelijk snel sneller dan Nederlandse bedrijven kunnen leveren en nog gratis ook ik zeg doen je kunt met iDeal betalen super ervaringen !

AS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk!

Beoordeling 
 
10.0

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk, en de verzendkosten zijn na 29 euro gratis en werd geleverd door DHL (komt uit Duitsland) en PostNL (afzender zit in locatie Zwolle!)

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 6
Reageer op deze review

Al jaren een zeer tevreden klant

Beoordeling 
 
9.5

Communicatie is prima, maar je moet je post in de gaten houden (in je account). Heel incidenteel gaat er iets mis met de verzending. Op meer dan 100 zendingen (Amazon DE) ging er 3 keer wat mis. Na 10 dagen dan reclameren en het wordt opnieuw (soms ook nog extra snel) verzonden. Enige wat niet altijd vlekkeloos loopt is als je een rekening moet hebben en Amazon is niet zelf de verkoper. Dit doet zich voornamelijk voor als je in een zending van 2 verschillende leveranciers (niet Amazon) wat koopt. Ze sturen dan het verzoek om een rekening naar de bovenste leverancier. Zijn ze zelf de verkoper is het geen enkel probleem. De kwaliteit, ook van derden is in het algemeen prima.Ik heb wel een paar dozijn harde schijven gehad en nooit geen problemen. Wel altijd een merk en nooit de goedkoopste. Ik heb bijna nooit telefonisch contact, maar doe dat altijd per mail. Ik ben heel tevreden. Ook de prijs is goed en meestal zijn ze goedkoper dan het goedkoopste Nederlandse bedrijf. Ik heb ook de nodige boeken gehad maar die koop ik voornamelijk in de US. ook nooit geen probleem. Ook de verzending is heel vaak sneller dan dat ze aangeven. Kortom goed adres.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Gelnagel producten

Beoordeling 
 
10.0

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

VR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Amazon.de is súper !

Beoordeling 
 
10.0

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

V
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Mar op 08 Augustus 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik koop bij Amazon.com, de en uk. Alle leveringen van Amazon verlopen in de regel goed en snel.
Leveringen van marketplace verkopers wil nog wel eens verschillen en vaak leveren die niet internationaal en/of rekenen ze hoge verzendkosten. Je moet gewoon goed op zoek gaan naar de laagste prijs.
Ook is Amazon.com op dit moment voor mij een stuk minder interessant dan Amazon.de vanwege de vaak hoge verzend- en douanekosten.
Op dit moment kom ik steeds vaker uit bij Amazon.de omdat je vanaf €20 geen verzendkosten meer hoeft te betalen en de prijzen vaak lager zijn dan die in Nederlandse webwinkels.
Ik gebruik de Engelstalige Amazon websites heel vaak voor de reviews van artikelen en boeken. Nergens zoveel reviews als op Amazon lijkt wel. (Mijn Duits is niet zo best dus daarvoor valt Amazon.de af)

Al met al ben ik tevreden over Amazon.

E
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

C
Was deze beoordeling nuttig? 9 2

M.Gremmen op 26 Mei 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op 27 Mei 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op 13 Juni 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Prijs 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 13
Reageer op deze review
32 resultaten - getoond 1 - 20
1 2

Amazon.nl informatie

Amazon.nl is sinds 2014 de Nederlandse tak van Amazon.com. Amazon is een begrip in de online shopping markt. De afgelopen jaren beperkte het aanbod zich tot een assortiment e-books en e-readers. De grote online warenhuizen in Nederland zoals wehkamp en bol.com krijgen er dus een geduchte concurrent bij wanneer Amazon.nl Nederland haar deuren volledig opent op 10 maart 2020. Meer hierover lees je hierAmazon.nl Nederland officieel gelanceerd.

Amazon Nederland officieel van start

Sinds 10 maart 2020 is de Amazon.nl officieel van start gegaan met een volledig productassortiment van meer dan 100 miljoen artikelen. Vanuit Nederland en België kun je ook bestellen op Amazon.com, Amazon.co.uk of Amazon.de. Duitsland is een EU land en daarom betaal je geen extra import heffingen of belastingen. Invoeren van producten binnen de EU is kostenloos in Nederland en België. De website Amazon.de is grotendeels vertaald naar het Nederlands, maar is overbodig geworden door de komst van Amazon.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is het telefoonnummer van Amazon.nl?

De website van Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer voor de klantenservice. Wel kun je op deze pagina je probleem aangeven en vervolgens selecteren dat je door Amazon wordt teruggebeld. Een alternatief is contact opnemen met de klantenservice van Amazon.com. Deze is bereikbaar op het (Amerikaanse) nummer: 001 206 922 0880.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement wat je bij Amazon.nl kunt afsluiten en € 2,99 per maand kost. Als Amazon Prime abonnee kun je onbeperkt exclusieve series, films en meer streamen en betaal je geen verzendkosten meer, wat bij meerdere bestellingen per maand behoorlijk voordelig kan zijn. Daarnaast biedt Amazon Prime snelle en gratis Priority-bezorging voor in aanmerking komende items.

Foto's

2020-05-06 07_52_49-Traceer pakket - Internet Explorer

Algemene informatie

Keurmerken
onbekend
Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
-
Verzendkosten
-
Levertijd
onbekend
Productgroepen
boeken
Merken
Amazon
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (215)
Wehkamp reviews
 
3.9 (358)
bol.com ervaringen
 
3.6 (245)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)