Amazon.nl reviews

www.amazon.nl
 
5.2 (100)

100 Amazon.nl reviews

 
(20)
 
(19)
 
(12)
 
(16)
 
(34)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
19 resultaten - getoond 1 - 19
Volgorde

Veel keus, goede prijs, langzame levering

Beoordeling 
 
7.0

Ik bestel al vele jaren regelmatig bij amazon (.com, co.uk, .de).
Het assortiment is goed. De prijs is meestal ook goed en beter dan de meeste Nederlandse webshops.

Nadeel is de lange levertijden. Het duurt een aantal dagen voordat iets verstuurd worden en dan nog duurt het nog een aantal dagen voordat je het ontvangt.

De typische levertijd bij de standaad levermethode (als iets op voorraad is bij de leverancier is 1 tot 1.5 week.

Misschien gaat het sneller als betaald voor Amazon prime. Maar een abonnement om iets bij een webshop te bestellen gaat mij te ver.

De garantie van leveranciers (als amazon het niet zelf levert) laat soms te wensen over. Bij een defecte powerbank was het onmogelijk in contact te komen met de leverancier.

J
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Goede levering.

Beoordeling 
 
8.3

Ondanks de vele negatieve ervaringen heb ik toch een bestelling geplaatst voor een cd die in Nederland niet te verkrijgen is. Ik heb de cd binnen een week, in goede orde, ontvangen.
Het vreemde is wel dat hij volgens de 'bestelling traceren' nog onderweg is en pas morgen binnen zal komen. Maar dat maakt mij niet uit, ik heb hem!

Besteld product
lcd
T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Snelle levering en goede service

Beoordeling 
 
8.5

Op 20 september 2015 een horloge besteld bij Amazon.de
Het horloge was een Bürgneister montana BM 306-622.
Er zat een korting op van 50%!!
In de tweede week van oktober bleef het horloge stil staan en toen Amazon.de gemaild.
Opo mijn mail kreeg ik na 2 muniten!!! een reactie die mij zeer tevreden stemde.
Ik kreeg de keuze voor een nieuw vervangend horloge of mijn geld terug (199 euro).
Ik he gekozen voor vervanging en inderdaad na 3 dagen kreeg ik een nieuw horloge thuisgestuurd.
Ik heb 30 dagen de tijd om het defecte horloge terug te sturen.
Voorwaar een zeer goede service. Hulde!!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review

3 verschillende bestellingen

Beoordeling 
 
8.0

Hallo
ik zou een bestelling willen plaatsen via amazon.co.uk maar ik krijg bij het uitchecken de opmerking dat ik 3 leveringen zal krijgen. Komen deze dan echt apart aan?

CH
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Vera op 23 Maart 2016

Waarschijnlijk wel maar je betaald toch maar 1 maal voor de verzendkosten.

Reageer op deze review
reclame

iphone

Beoordeling 
 
8.0

hallo,

Ik ben van plan een iphone te kopen via amazon.
kan ik dit via uk doen of zal dit voor problemen zorgen in belgie?
eventueel ervaringen met 2dehands iphone's op amazon?

Alvast bedankt

R
Was deze beoordeling nuttig? 8 12
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

ik zie dat de prijzen hier veel goedkoper zijn dan in de winkels en ook goedkoper dan marktplaats.
maar weet je altijd zeker dat je als je via amazon besteld dat je of je product krijgt en anders je geld terugkrijgt?

R
Was deze beoordeling nuttig? 8 16
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik ben voor het eerst op Uw site.
Mijn hobby is elektronica en ik wil een power supply repareren.
Het is een 1204 (primair 110-240 AC sec 12v 4A).
Ik zoek het schematic diagram.
Kunt U mij helpen?
Ik heb bij voorbaat mijn beoordeling met 8 ingevuld. Dit in alle vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,
Paul Knoeff
PA3BYO Amsterdam

PK
Was deze beoordeling nuttig? 1 24
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Ik zit al 3 maanden te wachten op een refund van een dubbel gestuurde en gefactureerde cd.
ben benieuwd of ik ooit nog wat terug gestort krijg...

TS
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review
reclame

Beoordeling 
 
7.5

Over het algemeen zijn de prijzen concurrerend, maar de verzendkosten vallen soms tegen. Dat komt ook doordat TNT-post aan je bestelling wil verdienden; voor een in Amerika bestelde badjas van omgerekend 50 euro was ik bijna 40 euro aan invoerrechten en afhandelingskosten kwijt.
Af en toe worden produkten gratis bezorgd. Ik heb ervaring met Amazon in Amerika, Engeland en Duitsland.
Het komt ook voor dat een producent niets naar een adres in Nederland wil sturen.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

Extra Hulp op 07 December 2013

Hoofdreden te België de POLITIEKE THEORETISCHE regels dus enorm NEGATIEF op praktisch gebied bvb. douane kosten.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Heel jammer dat het niet in Nederland is. Ik mis echt iDeal of PayPal (maar die laatste is natuurlijk van de concurrent)!

200 karakters is wel echt te veel. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer karakters.

D
Was deze beoordeling nuttig? 5 11
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Ik heb ca 20 artikelen besteld bij Amazon.de.in de laatste 3 jaar. Prijzen zijn (veel) lager dan in nederland, gratis(!) retourneren boven de 40 Euro en ook geen gezeur als je de verpakking hebt geopend! Bijzonder informatief tracking en trace systeem. Verder is de standaard garantie 2 jaar ipv de (onwettige) 1 jaar die nog vaak geld in NL.
Snelle reacties bij vragen. Nadelen zijn er ook, dat is dat niet alle artikelen naar nederland worden verzonden en daar kom je dan pas achter bij afrekenen. Sommige correspondentie is in het Duits, vooral bij vragen.Betaal systemen werken perfect, nooit problemen gehad met Visa en Paypal. Geld terug na retour: zonder vragen en snel. Mijn conclusie: als Amazon in Nederland komt dan krijgen de internet winkels hier het zwaar, heel zwaar.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Jens op 12 April 2013

Dat laatste ben ik het helemaal mee eens... Ik bestel ook regelmatig bij Amazon UK en DE, en altijd zonder problemen. Gewoon professioneel, zoals het zou moeten zijn.

Louis op 04 Juni 2013

Klopt, ik kreeg ook bepaalde Electronica niet bezorgd in Nederland. Maar als ik dan kies voor afhalen in Duitsland bij een depot net over de grens dan werkte dat ook niet. Komt dat omdat ik als Nederlander ingeschreven sta? Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Bas op 14 Juli 2013

Beste Louis, het probleem dat je het niet kon ophalen komt niet omdat je ingeschreven staat als nederlander maar omdat waarschijnlijk de communicatie tussen UK en DE niet zo goed is.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Ik bestel zelf bij Amazon.es .uk en .com en ik ben zeer te vreden over de levering in het buitenland. In tegenstelling tot bol.com wordt het verzonden met UPS of DHL en je kan dus het pakketje altijd volgen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt. Ik zit al heel lang te wachten op Amazon.nl want ik zou ook graag Nederlandse boeken op m´n Kindle willen lezen.

In bovenstaande tekst staat dat Amazon waarschijnlijk in mei 2013 in Nederlan en België gaat beginnen. Weet iemand wat de bron van deze uitspraak is? Ik kan er op internet namelijk nog niets over vinden. De laatste keer dat er een datum genoemd werd was in september 2012.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Erik op 06 April 2013

Zover ik weet is er geen datum bekend, sterker nog, is er helemaal niets bekend. Maar berichten zoals deze: http://www.emerce.nl/nieuws/amazon-zit-al-stiekem-nederland geven wel aan dat er iets in de koker zit. Maar het blijft op dit moment een beetje gissen naar Amazon Nederland.

Reageer op deze review
reclame

Beoordeling 
 
7.3

Soms is het niet mogelijk om een bepaald artikel te bestellen omdat het niet geleverd kan worden. Dus ik ben vaak gedwongen om te bestellen via amazon.de

DV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

gus op 17 Maart 2013

Ik heb bestellingen gedaan op amazon maar omdat mijn afleverings adres niet goed zou zijn zijn de 2 bestelingen die ik heb gedaan op amazon uk shop niet geleverd gelukkig is alles wel teruggstort op mijn creditcard. Het probleem is ik weet niet wat er fout is in mijn afleveringsadres diverse malen proberen contact te krijgen met amazon via de website maar kreeg altijd standaard e-mail antwoorden met hun onduidelijke verklaringen dus geen klant vriendeljk bedrijf op dat gebied ben dus ook gestopt om amazon te gebruiken wacht totdat het een nl shop is zoals bol.com

De Coninck Jeannine op 23 Juli 2013

Ik heb gisteren hetzelfde meegemaakt bij d bestelling van een boek, dat zou niet geleverd kunnen worden op het opgegeven adres wat nochthans hetzelfde is als in het verleden.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Ooit gekocht bij Amazon.de (van NL en BE was nog geen sprake)
Heel tevreden over hun service. Betaling zonder problemen met credit card

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Amazon.nl is een heel stuik goedkoper als je games wil kopen. Echt een tip om ook even bij Amazon.nl de prijzen te checken. Het scheelt vaak meer dan een tientje per spel. Je moet inderdaad bestellen via de UK want als je Amazon.nl intikt kom je daar terecht. Echter het kan ook via Amazon.de (je hoeft dan ook geen verzenkosten te betalen). Opletten dat je niet op de .com site besteld want dan moet dat wel.

LV
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Ik bestel regelmatig bij amazon.uk, met name, uiteraard Engelstalige, boeken. Qua bestellen en levering gaat dat prima en de prijs is scherp. Ben dus erg benieuwd naar wanneer Amazon.nl online komt. Ik heb gezocht in Google maar ben er nog niet achter wanneer amazon.nl wordt geopend. Iemand enig idee?

FP
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
reclame

Beoordeling 
 
7.0

Verschillende keren wat besteld bij Amazon.de.Het verzenden naar Bulgaria en Rusland was probleemloos.Tevreden,zeker

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: December 06, 2012)
Beoordeling 
 
8.0

Hoi mensen, jullie kunnen gewoon bestellen via AMAZON.NL hoor! Dat domein verwijst gewoon door naar de Engelse amazon site.

Groetjes, Nico

AK
Was deze beoordeling nuttig? 1 8
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: September 19, 2012)
Beoordeling 
 
8.0

Ik bestel zeer vaak op Amazon. Prijzen zijn goedkoper als bij vele andere shops. Wel even opletten of dat je geen importheffingen moet betalen als je uit de US besteld.

Ik bestel daarom vaak bij Amazon frankrijk of United Kingdom dan heb je geen importheffingen en de verzendkosten zijn ook nog eens lager. Ik ben dan ook blij met de Nederlandse vestiging van Amazon.nl!

BO
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
19 resultaten - getoond 1 - 19

Amazon.nl informatie

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
onbekend
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-