HEMA reviews & ervaringen

www.hema.nl
 
4.0 (76)
HEMA reviews

76 HEMA reviews

 
(3)
 
(14)
 
(6)
 
(20)
 
(37)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
3 resultaten - getoond 1 - 3
Volgorde

Snelle service en een mooi resultaat

Beoordeling 
 
9.5

Veel plezier gehad met het maken van het fotoboek via het gedownloade programma. Er zit een optie bij waarmee het programma zelf een chronologisch fotoboek voor je opsteld. Dit word mooi als je de foto's gerangschikt op tijd wilt hebben. Ik ben zelf aan de slag gegaan.

Op zaterdag mijn fotoboek uiteindelijk besteld. Met een levertijd van 5 werkdagen en meer pagina's dan standaard, dacht ik dat duurt wel een week. Niets was minder waar. Op woensdag kwam het fotoboek binnen door de brievenbus.

Het fotoboek zit in een stevige kartonnen verpakking en is onbeschadigd. Een beetje bang voor wat ik zou aantreffen aangezien de vele negatieve reacties, vond ik een mooi fotoboek. Foto's zijn mooi van kleur en scherpte op 2 foto's na. Die zijn iets minder scherp. Let hier goed op als je het fotoboek gaat maken.
Alles is precies zoals ik het op de computer had gerangschikt. Ik heb gekozen voor mat papier. Dit is erg mooi geworden en voor een normale binding. Dit is ook erg mooi. Bladzijden kunnen alsnog prima open.

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat en de snelle service.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima service, warme douche

Beoordeling 
 
9.0

Ik had veel tijd in het maken van mijn fotoboek gestoken. Toen ik het boek op had gehaald, is het door mijn toedoen beschadigd.
Na contact met de serviceafdeling en beoordeling in het filiaal, mocht ik mijn boek zonder kosten opnieuw bestellen. Nogmaals bEdankt voor de goede service!

EV
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

HEMA fotoboek: Prachtige kleuren

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb het Hema fotoboek mogen proberen, hieronder schrijf ik mijn review. Ik duid de plus(+) en min(-) punten aan en wat mij opviel.
+ De online software is een makkelijk te gebruiken. Ik kon gewoon in de Cloud op mijn HEMA account opslaan om vervolgens later weer door te gaan.

+ Het boek was er al binnen 5 werkdagen. Super snel dus!

+ De kwaliteit van de foto's is echt goed, mooie felle kleuren. Zeker geen goedkope kleuren, maar echte natuurlijk ogende kleuren.

- Bijzonder genoeg zatten er een totaal lege bladzijde in, of dit een reden had weet ik niet.

- Er is bijzonder genoeg ook 1 foto helaas onscherp in mijn fotoboek terecht gekomen, dit was erg jammer.

+ Wat misschien wel een grappige weetje is. Het boek stinkt niet! Dat kan soms namelijk nog wel eens zo zijn bij goedkopere boeken. Maar bij deze totaal geen rare geurtjes.

Eindbeoordeling:
Doordat het product stevig is en van goede kwaliteit kan ik hier zeker een dik pluspunt voor geven. Ook de foto's zijn van goede kwaliteit geprint in het fotoboek en ik kan zeker stellen dat hier geen minpunt over te vinden is. Een echte aanrader dus!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
3 resultaten - getoond 1 - 3

Wij zijn benieuwd naar jouw HEMA ervaring

HEMA is als warenhuis al decennia een begrip in Nederland. Op Hema.nl vind je het vertrouwde HEMA assortiment en kun je ook foto’s laten afdrukken met een levertijd van slechts 2 werkdagen. Het gaat allemaal in een handomdraai met de HEMA online fotoservice. HEMA drukt al je foto's af op kwalitatief fotopapier, in een fotoalbum, op canvas doek of op mooie foto cadeaus.


Mogelijkheden HEMA foto online:


•  foto’s en vergrotingen •  fotoalbums •  drukwerkservice •  wanddecoratie eigen foto •  foto op canvas •  foto cadeaus •  gepersonaliseerd leesboek maken •  schoolartikelen bedrukken •  kalenders en agenda’s  •  wenskaarten maken

Wat is uw ervaring met HEMA? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij HEMA hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal HEMA reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 020-224 2424
Meer info over HEMA op Wikipedia

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
ja

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
bol.com ervaringen
 
3.6 (270)
HEMA reviews
 
4.0 (76)
EuroTops
 
4.2 (22)
tommy teleshopping Ervaringen
 
3.7 (13)