Belsimpel

www.belsimpel.nl
 
9.1 (456)
belsimpel

Belsimpel uit Groningen is een van de grootste mobiele telefoon aanbieders van Nederland. Je kunt bij Belsimpel een mobiele telefoon abonnement bestellen, maar ook smartphones zonder abonnement, sim only abonnementen en accessoires. Bestel je voor 23.30 uur, dan heb je je telefoon vaak al de volgende dag in huis. Daarnaast kun je je bestelling binnen 31 dagen gratis retourneren.

Belsimpel winkels

De klantenservice is 7 dagen per week tot 23.30 uur bereikbaar en ook kun je terecht in een van Belsimpel's fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Tilburg of Zwolle. Om het zoeken naar het de telefoon en het abonnement dat het meest geschikt is voor jou gemakkelijker te maken, gebruikt Belsimpel de Belsimpel Methode.

Belsimpel informatie

Algemene informatie

Merken
 • Sony
 • Nokia
 • Samsung
 • BlackBerry
 • LG
 • Apple
 • HTC
 • Motorola
 • Lenovo
 • Alcatel
 • Huawei
 • microsoft
 • Asus
 • Doro
 • Xiaomi
 • Gigaset
 • CAT
 • google
 • Razer
 • OnePlus
 • Crosscall
 • Fairphone
 • General Mobile
 • Honor
 • Wileyfox
Productgroepen
 • mobiele telefoons
 • mobiele telefoon abonnementen
 • sim only abonnementen
 • mobiele telefoon accessoires
Levertijd
Op voorraad? Voor 23.30 besteld = volgende dag in huis. 7 dagen per week!
Verzendkosten
Gratis verzending van losse toestellen, accessoires en Sim Only's. Verzending van toestel met abonnement € 4,95. Afhalen in de Belsimpel-winkel is altijd gratis.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
 • thuiswinkel waarborg
 • QShops Keurmerk
Betaalmethodes
 • Ideal
 • overboeking
 • creditcard
 • Fiscfree voucher
 • Bancontact / Maestro (België)
Telefoonnummer
050 - 2103404

456 Belsimpel reviews

 
(347)
 
(86)
 
(6)
 
(7)
 
(13)
Beoordeling 
 
9.1
Bestellen 
 
9.2
Levering 
 
9.2
Service 
 
8.9
Prijs 
 
9.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Waardeloze klantenservice, of afwimpel dienst

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Klantenservice heeft moeite om te luisteren, en ondanks dat ik al meerdere malen uitgelegd heb wat ik wil blijven ze hun best doen om het niet te willen horen.

Aanvankelijk heeft postNL het helemaal verkeerd gedaan, maar ik ben ook volkomen gefrustreerd en furieus over de manier waarop belsimpel faalt om mij serieus te nemen.

Besteld product
B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schandalige garantieafhandeling!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Een bekende productie fout van mijn telefoon heeft de telefoon onbruikbaar gemaakt binnen de garantieperiode (google pixel, defecte microfoon en luidspreker). Belsimpel weigert de garantieaanvraag in behandeling te nemen vanwege een klein deukje aan de zijkant van de telefoon wat valschade zou zijn.....

Besteld product
T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Het allerslechtste dat ik ooit heb meegemaakt!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Nummer per abuis geporteerd. Al een week onbereikbaar. Oplossing nog ver weg. Klantenservice onbereikbaar. Wie doet er wat? Kan allemaal zomaar .........

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gewoon tevreden

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Bestellen ging makkelijk en binnen twee dagen had ik de Samsung S9 in huis.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Waardeloze aftersales

Service 
 
1.0

Helaas liet ik op een zeker moment mijn telefoon vallen en uiteraard brak het glazen deel op de achterkant van de telefoon. Erg balen, de telefoon was net een maand oud namelijk en verder nog keurig, geen krassen op het scherm en dergelijke, altijd netjes in een hoestje gezeten, ongeluk zit in een klein hoekje helaas...
Naar Belsimpel gemaild met de vraag of ze dit konden repareren. Hierop kreeg ik vlot antwoord, ik moest de telefoon opsturen en dan kreeg ik een definitieve prijs, maar die zou ergens rond de 150 euro zijn.

De telefoon op 6 februari opgestuurd. Ik werd vlot daarna gebeld met de definitieve prijs, €145,20. Hiermee ben ik akkoord gegaan.
Op 26 februari had ik de telefoon weer terug. Toen begon de ellende, de achterkant bleek niet juist gemonteerd en lag te diep in het toestel. Ook leverde de knijpsensor problemen op.
Hierop heb ik weer contact opgenomen met Belsimpel en foto's gestuurd van de klachten. Die excuseerden zich en gaven aan, stuur maar weer op.

Op 5 april 2018 ontving ik het toestel terug. Ditmaal lag de achterkant er behoorlijk goed op. Echter waren er op de randen veel lijmresten aanwezig. Ook zat de vingerafdrukscanner scheef, en gaf de knijpsensor opnieuw storingen. Ook waren ze bij de reparatie afdeling vergeten het toestel te resetten en stond er een voor mij onbekende pincode op. Dit bleek gelukkig 1234 te zijn na 2x proberen...

Hierop weer contact opgenomen met Belsimpel en weer foto's opgestuurd, ze gaven weer aan dat dit niet juist was en gaven weer aan, stuur maar op. Hier had ik uiteraard geen zin in, mijn vertrouwen in de kwaliteiten van de reparatie afdeling was namelijk al verdwenen. Dit heb ik aangegeven, ze gaven aan mij een ander toestel aan te willen bieden wat binnen de 14 dagen bedenktijd terug gestuurd was. Dus een geopende verpakking, maar verder als nieuw. Hiermee ben ik akkoord gegaan.

Op 8 mei heb ik dit toestel ontvangen. Toen ik dit toestel bekeek bleek deze beschadigingen en lijmresten aan de randen te hebben. Dit was overduidelijk geen teruggestuurd toestel, maar een gerepareerd exemplaar. Wat in nog slechtere staat was als mijn eigen toestel na de verschillende slechte reparaties door Belsimpel. Ook ontbrak de USB-C naar 3,5" jack verloop in de doos.

Hierop heb ik direct per telefoon contact opgenomen met Belsimpel. De medewerker keek de historie van het toestel nog eens na en constateerde dat het toestel inderdaad gerepareerd was, foutje... Maar gaf (uiteraard) aan niet direct een toezegging te kunnen doen wat de vervolgstappen zouden worden. Het toestel moest eerst terug. Hierop ben ik redelijk boos geworden, maar meer als de beloften binnen 3 dagen erop terug te komen zijn ze niet gekomen.
Hierop heb ik de telefoon diezelfde dag nog terug gestuurd en het hele verhaal per brief ook nog meegestuurd in de doos evenals per email, met de eis om binnen 5 dagen met een definitieve oplossing te komen.

Uiteindelijk, na 6 dagen kreeg ik antwoord. Ik kon een nieuw toestel krijgen, maar alleen met bijbetaling van 10% van de actuele nieuwprijs. Dat was op dat moment €76,80. Ik was het hier niet mee eens. Maar aangezien de medewerker uiteraard weer niets kon doen voor mij, maar akkoord gegaan, ik zat inmiddels al zo lang zonder fatsoenlijk toestel dat ik van al het gezeik af wilde. Zodoende heb ik dus zowel €145,20 betaald voor een reparatie die ze nooit goed uitgevoerd hebben en daarover, omdat ze niet capabel waren om de reparatie goed uit te voeren nog eens €76,80. Daarnaast ben ik maar liefst 4 maanden bezig geweest...

Besteld product
C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte service bij defect binnen garantiepeiode

Service 
 
1.0

Zo… daar gaan we helaas weer met wederom een zeer slechte ervaring met Belsimpel/Dynafix.
Na al eerder zeer ontevreden te zijn geweest over de service die je krijgt als je eenmaal klant bent is het nu weer raak.
Ca. een jaar geleden een Nexus 5X met abonnement bij Belsimpel bestel. Nu na ongeveer een jaar is het toestel er spontaan mee opgehouden tijdens het gebruik. Het toestel is altijd normaal in gebruik geweest en er zijn verder geen rare dingen mee gebeurd. Toestel heeft 2 jaar garantie.
Hierover contact opgenomen met Belsimpel. Die verzochten mij het toestel naar het bedrijf Dynafix te sturen wat voor hun de reparaties doet.
Met Dynafix heb ik al eerder een zeer negatieve ervaring gehad met een ander toestel waarbij het uiteindelijk 6 weken heeft geduurd voordat dit was gerepareerd. Dit nadat ik er zelf continue achteraan heb moeten zitten en al heel wat euro’s aan belkosten kwijt was. Dynafix werkt namelijk met een servicenummer telefoon waarbij je naast een starttarief ook nog eens extra kosten per minuut moet betalen. Iets wat nou niet echt klantvriendelijk is en ook zeker niet meer van deze tijd.
Maar goed, terug naar de Nexus 5X die het niet meer deed. Keurig ingepakt en opgestuurd naar Dynafix als verzocht.
Na enige tijd van Dynafix een mail met een prijsopgave van Dynafix ontvangen dat ze het toestel konden repareren en dat de kosten daarvoor € 220,-- bedragen. Verder geen uitleg over wat er dan met het toestel aan de hand was en de melding dat de garantie termijn helaas versterken was. Dat laatst is dus al niet waar daar het toestel 2 jaar garantie heeft.
Dus Dynafix maar gebeld om een toelichting en te vragen wat er dan mis was. Het antwoord was dat de behuizing stuk was. Dat verbaasde mij nogal daar ik het toestel zelf heb ingepakt en opgestuurd en er niets met de behuizing mis was. Dit ook zo gezegd. Toen kreeg ik het antwoord “Oh.. dan is het waarschijnlijk het moederboard”. Raar dat het ‘ineens’ iets anders is….
Ook aangegeven dat het toestel wel degelijk nog binnen de garantie termijn viel. Of ik daar dan de aankoop bon met alle gegevens voor kon mailen. Keurig gedaan.
Enige tijd later een prijsopgave van Dynafix waarin staat dat de behuizing is vervagen, kosten € 220,-- en weer de mededeling dat de garantie termijn is verlopen en het dus niet binnen de garantie valt Hierover weer gebeld.
Even hierna een bericht van Dynafix dat ze het toestel niet konden repareren en door hadden gestuurd naar een ‘externe partij’.
Weer enige tijd later opnieuw een prijsopgave van Dynafix voor dit keer € 260,-- waarin staat dat er een of meer onderdelen zijn vervangen en wederom de melding dat de garantie termijn verstreken zou zijn….
Dus maar weer gebeld WAT er dan aan de hand is. Dit keer was het antwoord dat het toestel waterschade had opgelopen. Heel raar daar het toestel niet in het water of wat dan ook is geweest. Maar dat kon ook waterschade van binnen uit zijn vertelde men als b.v. de accu oververhit raakt. Gek.. het toestel is altijd normaal in gebruik geweest en normaal opgeladen. Dan zou er dus ook iets met de accu mis geweest kunnen zijn, en dat valt dan toch onder de garantie (die volgens Dynafix al was verlopen maar dat dus niet is). Krijg sterk de indruk dat ze er maar alles aan willen doen om onder de reparatie binnen de garantie termijn, waarop ik toch gewoon recht heb, uit te komen met iedere keer een ander antwoord.
Ook maar weer eens met Belsimpel gebeld en het hele verhaal uitgelegd. Aangegeven dat mijn vertrouwen in Dynafix inmiddels echt volledig weg is daar ik steeds een andere oorzaak te horen krijg als ik vraag wat er u aan de hand is en dat het dan ook steeds weer niet binnen de garantie zou vallen.
Ik ben tenslotte klant van Belsimpel, Belsimpel maakt gebruik van Dynafix voor reparaties en garantie, ik verwacht dan ook een oplossing van Belsimpel en wil ook eigenlijk niets met Dynafix te maken hebben.
Belsimpel heeft geeft vervolgens aan dat ze over de garantie met Dynafix én LG in contact zijn voor een oplossing…. Dat duurt nu ook alweer twee weken. In totaal duurt deze soap nu alweer ca. 7 weken en nog altijd geen oplossing van Belsimpel die de bal nu weer bij Dynafix en LG neerleggen.
Krijg zelf sterk de indruk dat Dynafix er alles aan doet om het defect van de telefoon maar vooral niet onder de garantie te laten vallen. Echt schandalig.
Kortom wederom ellende met de garantie en reparatie van een via Belsimpel aangeschafte telefoon.
Ze willen je wel graag als nieuwe klant. Maar ben je eenmaal klant dan is mijn ervaring van de service naar bestaande klanten helaas erg slecht. Heb hier veel betere ervaringen mee met andere leveranciers.
Als dit ‘de Belsimpel methode’ van omgaan met je klanten is dan zegt dat mij genoeg….P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

snel geleverd

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Mijn nieuwe samsung , kon ik de volgende dag al afhalen bij een servicepunt, bij mij in de buurt.Ik heb een samsung A8 los gekocht.Ik ben zeer tevreden over het toestel.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Beroerde service Belsimpel

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Het eerste wat ze doen is hun belofte van levering niet nakomen ondanks dat de bestelling ruim op tijd middels ideal is betaald. Vervolgens wordt er ook nog eens NIET duidelijk over gecommuniceerd. Ik krijg alleen de zin: "het is helaas niet gelukt om je bestelling op tijd te verzenden"........

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Grote teleurstelling

Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

2 nieuwe Samsung toestellen aangeschaft de S8 en de J5 2017. Daar ik in het grensgebied woon en de dekking van Vodafone zeer slecht is heb ik vooraf een mail gestuurd naar de klantenservice of de toestellen beschikken over de optie "Wifi bellen" Een volmondig ja kreeg ik als antwoord.
Echter de S8 ondersteund dit wel maar de J5 dus niet.
Volgens Samsung klantenservice is de J5 geen Benelux toestel maar mogelijk een Pools. Hierop is deze functie dus niet aanwezig. Toestel dus maar teruggestuurd en bij een andere leverancier een "Benelux"versie gekocht.
Werkt nu wel goed op beide toestellen.
Geen alternatief in dezelfde prijsklasse die de optie wel ondersteunen bij Belsimpel.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Betrouwbaar en snel

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ons hele gezin bestelt bij Belsimpel. Alles altijd snel en goed geregeld!

Besteld product
K
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Snel en Goed

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Snel en Goed

Besteld product
BV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

prima service

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Super snelle levering. Ook inde avond mogelijk. Er fijn toestel met mooie camera en prettige bediening.

Besteld product
L
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Belsimpel levert goede service en is snel!

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Op woensdagavond een telefoon met abonnement besteld.
De volgende dag ontvangen en dezelfde dag gebeld naar Belsimpel omdat het toestel niet naar behoren functioneerde.
Toestel vrijdag opgestuurd.
Dus ik dacht dat het gerepareerde of nieuwe toestel halverwege de daarop volgende week te zullen ontvangen.
Tot mij grote verbazing en aangename verrassing werd binnen 2 dagen, op zondagmiddag, een nieuw toestel bezorgd.
Dus ik ben heel tevreden over Belsimpel!

Besteld product
H
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Verpakking!

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Het opvallende is de slimme manier van verpakken. Voor de veiligheid is de doos van buiten onopvallend karton, maar de logo's en kleuren zitten binnenin, en zie je dus pas na openen. Super! Dit maakt het verzenden van je waardevolle product extra veilig. Verder... snel, betrouwbaar. Verzenden naar een service punt werkt ook prima.

Besteld product
G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De bezorging is zeer snel en de service is ook zeer goed. Kortom een zeer fijn bedrijf om je telefonische spullen te kopen.

Besteld product
P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitsekend

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima bedrijf
Snelle levering

KA
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Mobieltje

Ik ben zeer te reden over de snelheid van de levering.
Ook ben ik tevrede over de kwalieteit van het toestel.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Garantiebepaling is top!

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Toestel (iPhone 6) ging binnen garantie termijn kapot. Belsimpel.nl gebeld, geen enkel probleem we gaan hem repareren. Door een technisch verhaal konden de onderdelen niet hersteld worden. (Toestel werkte wel weer perfect maar de touchID nog niet) Nogmaals contact gehad met Belsimpel.nl en ik kon rekenen op alle begrip. Toestel opgestuurd en toen een aanbod gekregen voor een refurbished model. Van belsimpel.nl krijg ik nu zelfs daarop nog weer twee jaar garantie. Dat is dus garantie óp garantie. Waar vind je dit tegenwoordig nog? Ik kan alleen maar positief zijn over Belsimpel.nl. Klantenservice, Garantieregeling en levertijd zijn allemaal perfect!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen klachten, goede service

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

hmmm?

Het verbaasd mij enorm om onderstaand berichten te moeten lezen over de slechte service die Belsimpel volgens hen geeft/hebt gegeven.
Ik ben echt super goed geholpen door Belsimpel.nl, zelfs keurig!

Had een nieuwe lenovo k6 besteld op woensdag en kreeg hem de volgende dag (donderdag) binnen.
Ik was in de veronderstelling dat dit een dualsim toestel zou zijn, maar kreeg de 2e simkaart niet in. Ben vervolgens die zondag naar DenHaag gegaan om mijn probleem voor te leggen in één van hun winkels.

Daar zijn we er achter gekomen dat ik geen dualsim toestel heb besteld. Ik dacht gelijk al " oooh sh*t wat nu"
De medewerker gaf aan het toestel terug te sturen en de goeie te bestellen die had immers de zelfde prijs. Maar ik dacht dat zullen ze niet zomaar accepteren gezien ik het toestel al uit de verpakking hebt gehaald.

Voor de zekerheid gebeld om het probleem voor te leggen! de telefonist (justin) heeft uitgelegd dat het toestel wel wordt nagekeken op eventuele gebruik schade(wat natuurlijk logisch is) zoja zou ik 10% bij moeten betalen. Ik moest uitgaan van ongeveer 10 dagen voordat ik een bericht zou krijgen over de beslissing voor eventuele bijbetaling.

Maandag pakket op de post gedaan! Dinsdag middag kreeg ik mijn eerste mail, dat pakket goed is aangekomen. 4 minuten daarna een bericht dat ik mijn geld volledig terug kan krijgen. 3 minuten daarna een bericht dat het nieuwe toestel al klaar ligt voor levering en 4 minuten daarna een bevestiging dat het toestel woensdag tussen 13.30 - 16.00 wordt geleverd. ik dacht wooooooooooow!!! dat zijn 10 snelle dagen!! ik heb dus feitelijk binnen drie dagen een nieuw toestel mogen ontvangen van belsimpel.nl Zo snel heb ik het echt nog nooit elders meegemaakt en ben heel tevreden over de (nu wel) juiste toestel!
Dus het verbaasd mij echt wat ik hier lees! Als ik uitgaat van mijn situatie kan ik (en dat nemen jullie mij hopelijk niet kwalijk) alleen met lof over Belsimpel.nl schrijven.

Ik vind het vervelend hoe het is verlopen bij de vorige recensie schrijvers hier,
Maar hopelijk komen jullie er met Belsimpel toch goed uit.

Succes

Rico

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bel niet met 1808 voor klanten service. Is een betaal info nummer.

Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

Hoge bel kosten. Voor bellen met 1808 voor Belsimpel klanten service.
Komen afspraak niet na. Leveren niet de volgende dag. Zoals berichten van Belsimpel wel zeggen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews