Belsimpel reviews

www.belsimpel.nl
 
8.9 (476)
belsimpel

Belsimpel uit Groningen is een van de grootste mobiele telefoon aanbieders van Nederland. Je kunt bij Belsimpel een mobiele telefoon abonnement bestellen, maar ook smartphones zonder abonnement, sim only abonnementen en accessoires.

476 Belsimpel reviews

 
(350)
 
(87)
 
(9)
 
(10)
 
(25)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slechte afhandeling defect toestel

Beoordeling 
 
6.0

In mei een samsung s10 5g gekocht bij een verlenging. Kort daarna viel de verbinding spontaan weg. Telefoon en internet. Het toestel is hiervoor ter reparatie weggeweest, maar het probleem ging niet weg. Hierna nog 3 keer weggestuurd hiervoor. Inmiddels ben ik het zo zat dat ik mijn geld terug wil van belsimpel. Maar zij doen erg moeilijk hierover. Ik kan een outlet-toestel uitkiezen en bijbetalen. Maar daar zit ik niet op te wachten.
Kortom let op!! als je bij belsimpel besteld. Bestellen gaat makkelijk, maar service erna is zeer slecht.

TT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Belsimpel verkocht een nieuwe iPhone terwijl Apple zegt dat dit helemaal geen originele telefoon is.

Beoordeling 
 
1.0

Nadat ik deze bij apple heb gebracht om een productiefout te laten repareren kwam het aan het licht dat de batterij er niet volgens de apple voorschriften in lag. Er is dus mee geknoeid en apple gaat het defect daarom ook niet repareren. Belsimpel heeft mij dus laten betalen voor een nieuwe telefoon maar deze niet geleverd. Ze zijn scherp geprijsd en inmiddels snap ik waarom.

Met een oplossing wilde ze maar niet komen
Het enige wat gezegd werd was dat ik de telefoon maar moest opsturen/komen brengen. Ze wilde het toestel namelijk zelf controleren, terwijl ik een schriftelijke bevestiging heb van de bevindingen van apple zelf. Uiteindelijk zag ik dan ook geen andere mogelijkheid dan hier gehoor aan te geven.

Nu spelen ze struisvogel!
Ze reageren helemaal niet meer op mijn e-mails en als ik bel kom ik niet verder dan een toezegging tot een terugbelverzoek die ze vervolgens weer niet nakomen. Ondertussen hebben ze nog wel mijn telefoon...

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Belabberde afhandeling van defect toestel

Beoordeling 
 
2.3

Vroeger was ik erg enthousiast over Belsimpel maar dat hebben ze vrij effectief de wereld uit weten te werken.

Na pakweg een half jaar was de Sony Xperia XZ2 Compact die ik voor €418,- had gekocht defect: door een update vanuit Sony kon ik niet meer via 4G bellen. Om bereikbaar te blijven moest ik bellen en internetten via 3G. We waren het er redelijk snel over eens dat reparatie niet mogelijk was omdat de bal daarvoor bij Sony ligt. Prima, snap ik best. Omdat ik per se een compacte telefoon wilde was de zoektocht naar een vervangend toestel nogal lastig. Even later zou de Xperia 10 II uitkomen en die was wel geschikt.

Ik heb voorgesteld aan Belsimpel dat ik het nieuwe toestel gewoon bestel (à €369) en ik mijn XZ2 Compact opstuur als de Xperia 10 II binnen is. Dan kon Belsimpel die crediteren en was alles weer rond. Belsimpel ging hier “onder voorbehoud mee akkoord” omdat ze niet wisten in welke staat mijn XZ2 compact verkeerde. Het zou kunnen dat de creditering “iets lager” zou zijn dan het volledige aankoopbedrag. Prima, ik snap best dat ze even willen zien of het scherm niet gebarsten is etc. Maar als het toestel in een normale gebruikte staat verkeert, heb ik gewoon recht op een nieuw vervangend toestel. Als ik niet akkoord ging met hun voorstel zou ik de Xperia 10 II altijd nog kunnen retourneren.

Toen de Xperia 10 II binnen was heb ik mijn XZ2 Compact opgestuurd. Belsimpel wist te melden dat het een “sterk gebruikt toestel” was omdat er wat krasjes op zaten. Daarom konden ze maar €200 crediteren. Minder dan de helft van de nieuwprijs! Na een half jaar!

Uiteraard ging ik daar niet mee akkoord. Belsimpel moet mij herstel of vervanging bieden. Nu beweerden ze ineens dat herstel wel mogelijk was. Prima, je doet maar. Vervolgens is er een software-rollback gedaan. Daardoor kan het toestel geen beveiligingsupdates ontvangen en is het alsnog niet conform. Ook beweerden ze niet te kunnen testen of het probleem nu opgelost was. Als er nog problemen waren raadden ze me aan om voor hun “coulante aanbod” van €200 te gaan.

Uiteindelijk gaf Belsimpel aan dat ze toch een Xperia 10 II als vervangend toestel konden bieden. Dit was een “outlet”-toestel. Ze hadden er dus alsnog geen boodschap aan dat ze verplicht zijn een nieuw vervangend toestel te bieden. Ook wilden ze het niet verrekenen met het toestel dat ik al bij ze gekocht had en mocht dat toestel niet meer retour. Ik heb nu dus twee exemplaren van de Xperia 10 II en dit hele avontuur heeft met €369 gekost.

Dus, de Belsimpel-methode? Geen fijne ervaring…

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Harmen op 20 Augustus 2020

Update: naar aanleiding van mijn beoordeling heeft Belsimpel contact opgenomen. Ze vonden dat de case niet goed afgehandeld was. Ik kon de extra Xperia 10 II terugsturen en ze hebben €369,- uitgekeerd. Ze gaan ook intern kijken hoe ze dit soort zaken beter af kunnen handelen. Daarmee is de zaak goed afgehandeld. Wel is het jammer dat daar 4 maanden aan gezeur voor nodig is en dat Belsimpel pas in actie komt nadat er reviews geplaatst zijn. Al met al gaat de ervaring van “waardeloos” naar “voldoende”.

Reageer op deze review

Slechte service, je mag hopen dat je een werkend toestel ontvangt

Beoordeling 
 
2.0

Helaas erg slechte service. Ik heb een defecte telefoon ontvangen en belsimpel lijkt niet in staat deze te kunnen repareren. Nu willen ze dat ik bijbetaald voor een fatsoenlijk werkend apparaat, terwijl deze telefoon vanaf dag 1 niet gewerkt heeft. Erg jammer. Ik zou zeker niet aanbevelen om hier aankopen te doen, want als er wat mis is, sta je er alleen voor en mag je een rekening betalen. Tevens worden er afspraken gemaakt, en niet nagekomen (mbt contact leggen)

EK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Neem geen Huawei telefoon!

Beoordeling 
 
7.3

Mijn moeder heeft vrijdag een nieuwe Huawei P30 lite gekocht en deze is zaterdag netjes geleverd.

Nu een dag later moest de telefoon een software update doen waardoor we geen google play meer kunnen gebruiken waardoor alle apps onbruikbaar zijn geworden en geen nieuwe apps of updates geinstalleerd kunnen worden.

Ik vind het rond uit slecht dat belsimpel de klant niet vooraf informeert.

Dit probleem komt door de ruzie tussen de VS en china.

Heb de klantenservice een bericht gestuurd, ik update mijn review als dit opgelost is.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Beloven veel maar komen niks na

Beoordeling 
 
1.5

Ik ga hier een flinke recente schrijven hoe het werkt bij Belsimpel en dat is niet best, als volgt.

Ik wilde graag gaan voor de OnePlus 8 pro icm met Tele2 abbo, eerste instantie wilde ik een laag eigen bijdrage dus in mijn geval wilde ik inleggen waar ik mijn huidige mobiel voor kon verkopen dit was 200 euro dit heb ik dus ook ingelegd. Eerst via de app aangevraagd en dacht dit werkt handig zeg maar achteraf viel dit zwaar tegen want mijn aanvraag werd afgekeurd, niemand want waarom ivm de privacy dus kreeg ik een paar opties om te doen. Ik kon of de BKR bellen waarom de situatie zo is omdat het werd afgewezen of de eenmalige inleg verhogen dus voor toestel betaling moet dan 10 euro of minder per maand zijn (hierdoor is geen krediet check nodig), in mijn geval moest ik dus ff 569 aftikken maar goed ik dacht dat ik dan van al het gezeur af zou zijn nou niet dus hier begon de verschikking pas echt. Een paar uur later nadat ik dit bedrag had betaald kreeg ik weer een afwijzing van Belsimpel voor dit abonnement bij Tele2. Belsimpel zou nog een keer proberen omdat het misschien fout zou zijn gegaan, je raad het wellicht al en weer niet goed gekeurd en inmiddels 2 dagen verder. Ze snapten er niks van want het zou gewoon moeten lukken dus ze gingen het weer proberen en ik zou telefonisch contact houden want ik wilde uiteraard graag mijn nieuwe mobiel hebben uiteindelijk 14-05-2020 toen ik 23.15 belde vertelde de dame in kwestie dat alles was goed gekeurd en dacht hehe eindelijk, dus kon lekker gaan dromen van mijn op 8 pro die de volgende geleverd gaat worden, inmiddels had ik mijn huidige mobiel al verkocht. De volgende dag check ik mijn mail en stond er weer dat ie niet was goed gekeurd, dus ik behoorlijk over de zeik en pissed opgebeld om verhaal te halen, de medewerkers konden me eigenlijk niks nieuws vertellen wat ik inmiddels al weet. Dus ik zat te denken ligt dit misschien aan Tele2 ? Dus ik had gevraagd of dit mogelijk was, dit konden ze niet met zekerheid zeggen en heb dan besloten om met t mobile in zee te gaan deze was iets duurder per maand en eenmalige betaling en moest nog 9 euro betalen. Dus weer opnieuw contact tekenen en nummer weergave aanvragen, dit gedaan en weer afgewezen. Ik heb zelf geen schulden of leningen lopen dus er is ook niks bij de BKR, nu kreeg ik alleen nog een optie om het toestel van 900 euro volledig te betalen en een sim only abbo te nemen maar dat vindt ik persoonlijk geen optie, nu 5 dagen verder ben ik niks wijzer geworden en ben er mee gestopt en heb mijn geld laten terug storten wat 1 tot 5 werkdagen gaat duren. Ik voelde me echt zwaar gemaakt door Belsimpel. Nu zojuist dacht ik ik ga Tele2 gewoon bellen en gewoon direct bij hun proberen datzelfde abonnement aan de vragen, ik had dit verhaal verteld aan Tele2 wat een drama het was bij Belsimpel en hopelijk dat het misschien nu wel zou kunnen. Ik had uiteraard geen hoge verwachtingen dat het nu wel zou lukken, maar niets is minder waar mijn aanvraag werd gewoon geaccepteerd zonder problemen woehoe. Direct bij de provider betaal je eenmalig iets meer omdat Belsimpel groter zou inkopen dus dat was helemaal geen probleem we praten dan over 15 euro maar in dit geval wist ik gelijk waar ik aan toe was en dat binnen een 15 minuten gesprek aan de telefoon. Ik was zo blij als een klein kind.

Dus mensen ga gewoon direct naar de provider waarvan je een abonnement wilt want Belsimpel maakt er 1 grote rommel van en ze werken allemaal langs elkaar. Dus kunt u zichzelf hierin vinden dit is de oplossing.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Dramatische service

Beoordeling 
 
3.8

Zal hier nooit meer iets bestellen
- Verkeerde informatie op de website.
- Niet reageren op e-mail's.
- Verkeerde informatie over levering.
- Eigen fouten worden goedgepraat, er wordt geen oplossing geboden nog aangedragen.
Dit bedrijf heeft zijn zaakjes heel slecht voor elkaar.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fuck winkel

Beoordeling 
 
3.8


Niet te geloven. 14 dagen wachten. Wat een aanfluiting laatste keer dat wij iets bestellen bij jullie. Gewoon op de site zeggen en volhouden dat het de volgende dag wordt geleverd
. Wees eerlijk flut winkel !!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

samsumg A50 nep

Beoordeling 
 
5.5

Vandaag mijn bestelde samsung A50 binnengekregen, zat alleen een gebruiksaanwijzing in het pools bij.
Toen ik de telefoon in gebruik nam was zeer duidelijk dat het hier om een fake telefoon ging.
Het beeld was ongelooflijk flets en de resolutie zeer laag.
Overduidelijk een goedkoop chinees scherm.
Gelijk teruggestuurd, hoop dat ik mijn geld terug krijg.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geweldige service

Beoordeling 
 
10.0

Dit heb ik niet eerder meegemaakt bij een bedrijf. Door de huidige crisis werd de levertijd langer. Maar dit werd uitstekend gecommuniceerd. Daarnaast heb ik zelf ook een aantal contact gehad met de klantenservice. Elke keer weer vriendelijk, geduldig en duidelijk.
Er bestaan nog bedrijven die geweldige service leveren.

RD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Belsimpel informatie

Algemene informatie

Merken
 • Sony
 • Nokia
 • Samsung
 • BlackBerry
 • LG
 • Apple
 • HTC
 • Motorola
 • Lenovo
 • Alcatel
 • Huawei
 • microsoft
 • Asus
 • Doro
 • Xiaomi
 • Gigaset
 • CAT
 • google
 • Razer
 • OnePlus
 • Crosscall
 • Fairphone
 • General Mobile
 • Honor
 • Wileyfox
Productgroepen
 • mobiele telefoons
 • mobiele telefoon abonnementen
 • sim only abonnementen
 • mobiele telefoon accessoires
Levertijd
Op voorraad? Voor 23.30 besteld = volgende dag in huis. 7 dagen per week!
Verzendkosten
Gratis verzending van losse toestellen, accessoires en Sim Only's. Verzending van toestel met abonnement € 4,95. Afhalen in de Belsimpel-winkel is altijd gratis.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
 • thuiswinkel waarborg
 • QShops Keurmerk
Betaalmethodes
 • Ideal
 • overboeking
 • creditcard
 • Fiscfree voucher
 • Bancontact / Maestro (België)
Telefoonnummer
050 - 2103404

Contactgegevens Belsimpel

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon Nederland: 050 - 210 34 04
Telefoon België: 03 808 35 45
Fax: 050 - 210 34 05

Vestigingsadres (afhalen is hier niet mogelijk)
Belsimpel
Waagstraat 1
9712JX Groningen

Postadres
Belsimpel
Postbus 3023
9701 DA Groningen

Belsimpel winkels

De klantenservice is 7 dagen per week tot 23.30 uur bereikbaar en ook kun je terecht in een van Belsimpel's fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Tilburg of Zwolle. Om het zoeken naar het de telefoon en het abonnement dat het meest geschikt is voor jou gemakkelijker te maken, gebruikt Belsimpel de Belsimpel Methode.

Bestel je voor 23.30 uur, dan heb je je telefoon vaak al de volgende dag in huis. Daarnaast kun je je bestelling binnen 31 dagen gratis retourneren.