Belsimpel reviews

www.belsimpel.nl
 
9.0 (469)
belsimpel

Belsimpel uit Groningen is een van de grootste mobiele telefoon aanbieders van Nederland. Je kunt bij Belsimpel een mobiele telefoon abonnement bestellen, maar ook smartphones zonder abonnement, sim only abonnementen en accessoires.

469 Belsimpel reviews

 
(350)
 
(86)
 
(8)
 
(8)
 
(21)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

samsumg A50 nep

Beoordeling 
 
5.5

Vandaag mijn bestelde samsung A50 binnengekregen, zat alleen een gebruiksaanwijzing in het pools bij.
Toen ik de telefoon in gebruik nam was zeer duidelijk dat het hier om een fake telefoon ging.
Het beeld was ongelooflijk flets en de resolutie zeer laag.
Overduidelijk een goedkoop chinees scherm.
Gelijk teruggestuurd, hoop dat ik mijn geld terug krijg.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geweldige service

Beoordeling 
 
10.0

Dit heb ik niet eerder meegemaakt bij een bedrijf. Door de huidige crisis werd de levertijd langer. Maar dit werd uitstekend gecommuniceerd. Daarnaast heb ik zelf ook een aantal contact gehad met de klantenservice. Elke keer weer vriendelijk, geduldig en duidelijk.
Er bestaan nog bedrijven die geweldige service leveren.

RD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima service

Beoordeling 
 
9.3

Fijn bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Nieuwe telefoon besteld, lader defekt. Gemaild en binnen 1dag een nieuwe lader opgestuurd gekregen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice en voordeelbon

Beoordeling 
 
1.0

Via fiscfree een waardebon van 380 euro gekocht, telefoon besteld hiermee. Bleek deze telefoon het niet te zijn netjes terug gestuurd, allemaal prima. Wil ik natuurlijk wel n nieuwe waardebon, maar nu begint het fiesta, vanaf het eerste moment wijst bel naar fiscfree, welke weer naar de werkgever wijst, welke weer naar belsimpel wijst. Ik weet niet wie uiteindelijk schuld heeft, maar de klantenservice van belsimpel is ineens heel traag en werkt niet mee. Als miljoenen organisatie kun je een geretourneerde telefoon toch gewoon vergoeden voor de volledige prijs. Nu draai ik op voor de telefoon van 380 euro, terwijl ik nieteens een telefoon meer heb, erg bedankt belsimpel! Slechte service en geen hulp/iniatief, bestel hier nooit meer, ik hoop dat amazon snel komt en jullie eruit concureert zodat ik wel degelijk een telefoon kan bestellen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Verzending onterecht twee keer vertraagd

Levering 
 
1.0

Belsimpel is nu al twee dagen de "morgen in huis" service niet nagekomen!

Op de dag van bestelling (eergisteren) werd de verzending een dag vertraagd vanuit belsimpel, ondanks dat ik mijn bestelling op tijd plaatste. Een dag te laat werd het pakketje overgehandigd aan PostNL, welke vandaag bezorgd zou worden. Ik ben de hele dag thuis geweest en er is geen bel gegaan, en TOCH staat er bij PostNL dat mijn thuisadres niet bereikbaar was. Wat onzin is. Ik heb een telefoon besteld omdat mijn oude kapot is, dus ik heb hem nu nodig. Deze vertraging is onacceptabel.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nachtmerrie bij Belsimpel, Belsimpel bezorgd telefoon niet (blijft bezorgdatum constant uitstellen)

Beoordeling 
 
1.0

Op 29 januari 2020 heb ik een bestelling geplaats bij Belsimpel voor Samsung Galaxy Note 10+ samen met een T-Mobile abonnement. Ik had het contract hetzelfde dag nog getekend en opgestuurd, en toen stond er dat de verwachte bezorgdatum 30 januari 2020 zou zijn. Maar op 30 januari 2020 kreeg ik te horen dat Belsimpel een contract had gestuurd zonder mijn geboortedatum, dus ik heb op 30 januari opnieuw het nieuwe contract getekend en opgestuurd en toen werd er aangegeven dat verwachte bezorgdatum 31 januari 2020 zou zijn. En op 31 januari 2020 geeft Belsimpel aan dat de verwachte bezorgdatum 1 februari 2020 is.

Op 1 februari 2020 gaf Belsimpel aan het pakket te bezorgen tussen 09:05 en 11:05, (5.5 uur verder) staat er "Bezorgmoment nog niet bekend".

Zondag bezorgen ze niet, dus geven ze aan dat ze op 3 februari 2020 opnieuw gaan proberen, verwachte bezorg moment is tussen 8:15 en 10:15, maar ook vandaag is er nog steeds niks bezorgd.

Dit is volkomen absurd, ik raad niemand meer aan om bij Belsimpel zijn telefoon te bestellen, ze blijven constant de verwachte bezorgdatum aanpassen. Zondag ging ik op zakenreis en had graag mijn nieuwe telefoon mee willen nemen, maar door Belsimpel is dit niet gelukt. Ik ga eventueel kijken welke maatregelen ik kan nemen tegen Belsimpel en deze issue naar hun socialmedia brengen.

B
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Ballen bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

Wat een ballen bedrijf.

Bestelde zondag een S10. Er was een levertijd van 2-4 werkdagen. Dus uiterlijk vrijdag geleverd. Vandaag(woensdag) kreeg ik een bericht dat de levering met ruim een week vertraagd is. Dus ineens 10+ werkdagen.

Als je het toestel nu besteld is de levertijd 5-7 werkdagen(woensdag of vrijdag dus). Klanten worden dus misleid, want deze dagen kunnen ze nooit redden. Dan zouden ze namelijk eerder zijn. Wat een grap! Ondertussen blijft de website ongewijzigd met misleidende informatie.

Ik heb al betaald, dus ja... dat geld laat natuurlijk nog langer op zich wachten.

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Te late levering - waardeloze klantendienst

Beoordeling 
 
1.0

3385625533
Leveren niet zoals gezegd, maar veel te laar: pas na enkele dagen ipv 1 dag.
Netjes op tijd besteld (voor 2330) en betaald (dit ging vlug).
trage klantendienst, soms 2 uur wachten op respons via fb.

Moeten niet adverteren zo en zo als ze het niet kunnen aanbieden, maar gewoon eerlijk zijn

Vermijden!

YC
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Slechte bedrijf waar ik ooit iets besteld heb

Beoordeling 
 
1.0

Koop hier nooit iets!

Ik heb hier mijn Apple Airpods 2019 gekocht, maar na 2 weken gingen die al stuk. Ik heb ze toen opgestuurd waarna ik nieuwe kreeg. Die gingen na een korte tijd weer stuk, waardoor ik ze dus weer 2 en een halve week kwijt was. Nu heb ik ze na die 2 en een halve weer terug ontvangen, maar zijn ze weer kapot! Ze hebben het niet eens gedaan: ik pakte ze uit en ze werkten niet bij het verbinden, 1 oor was veel zachter dan het andere. Ik heb gelijk de klantenservice gebeld, waar ik met 'je' werd aangesproken, en 20 minuten in de wacht werd gezet, waarna ik als (geïrriteerde) reactie krijg dat ik ze maar weet moet opsturen. Ik heb nu nog steeds kapotte Airpods en heb geen zin om ze wéér opnieuw op te sturen, ik heb ze namelijk nodig. Ik ga ze ergens anders kopen en ik weet zeker dat ik hier nooit meer terug kom. Ik raad niemand het aan om hier iets te kopen!

Wat een slecht bedrijf zeg.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
9.3

Ik heb nu al drie keer zonder problemen mn abonnement verlengd (met een nieuw toestel). Deze keer de iphone XR. Helemaal tevreden over bel simpel!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Belsimpel informatie

Algemene informatie

Merken
  • Sony
  • Nokia
  • Samsung
  • BlackBerry
  • LG
  • Apple
  • HTC
  • Motorola
  • Lenovo
  • Alcatel
  • Huawei
  • microsoft
  • Asus
  • Doro
  • Xiaomi
  • Gigaset
  • CAT
  • google
  • Razer
  • OnePlus
  • Crosscall
  • Fairphone
  • General Mobile
  • Honor
  • Wileyfox
Productgroepen
  • mobiele telefoons
  • mobiele telefoon abonnementen
  • sim only abonnementen
  • mobiele telefoon accessoires
Levertijd
Op voorraad? Voor 23.30 besteld = volgende dag in huis. 7 dagen per week!
Verzendkosten
Gratis verzending van losse toestellen, accessoires en Sim Only's. Verzending van toestel met abonnement € 4,95. Afhalen in de Belsimpel-winkel is altijd gratis.
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
  • thuiswinkel waarborg
  • QShops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • overboeking
  • creditcard
  • Fiscfree voucher
  • Bancontact / Maestro (België)
Telefoonnummer
050 - 2103404

Contactgegevens Belsimpel

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon Nederland: 050 - 210 34 04
Telefoon België: 03 808 35 45
Fax: 050 - 210 34 05

Vestigingsadres (afhalen is hier niet mogelijk)
Belsimpel
Waagstraat 1
9712JX Groningen

Postadres
Belsimpel
Postbus 3023
9701 DA Groningen

Belsimpel winkels

De klantenservice is 7 dagen per week tot 23.30 uur bereikbaar en ook kun je terecht in een van Belsimpel's fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Tilburg of Zwolle. Om het zoeken naar het de telefoon en het abonnement dat het meest geschikt is voor jou gemakkelijker te maken, gebruikt Belsimpel de Belsimpel Methode.

Bestel je voor 23.30 uur, dan heb je je telefoon vaak al de volgende dag in huis. Daarnaast kun je je bestelling binnen 31 dagen gratis retourneren.