Zalando
0   1  

www.zalando.nl
 
5.4 (63)
Zalando

Zalando verkoopt online schoenen, kleding & sportartikelen. In korte tijd is Zalando in Nederland dé online shop voor schoenen en fashion geworden. Zalando heeft met een groot scala aan internationale schoen- en kledingmerken voor ieder wat wils. Zalando verkoopt alles op het gebied van dames- en herenschoenen. Ook kleding, tassen, laarzen, accessoires kan men online via Zalando.nl bestellen. De webshop biedt zowel heren schoenen als dames schoenen aan.

Zalando retouren beleid

Online schoenen bestellen bij Zalando is zeer eenvoudig en de service is onovertroffen. Zo kun je producten eenvoudig kosteloos retourneren. Zalando vindt het heel belangrijk om naast de gratis verzending en retouren service ook persoonlijke aandacht aan haar klanten te geven. Uiteraard heeft Zalando het webshop Keurmerk en is Zalando aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Grote concurrenten van de mode gigant zijn Wehkamp en Omoda.

63 beoordelingen over Zalando

 
(7)
 
(17)
 
(11)
 
(10)
 
(18)
Beoordeling 
 
5.4
 
6.2
 
5.0
 
4.3
 
6.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Estelle
Beoordeling 
 
3.7

Kan geen correct gebruik maken van garantie

Een tijdje terug heb ik een Fossil horloge besteld die defect is geleverd. Driemaal gemaild naar Zalando Lounge (en snel antwoord ontvangen), omdat ik het horloge wou laten repareren/vervangen. Ze bleven volhouden dat ik het moest retourneren en het volledige bedrag teruggestort zou krijgen en dat zij mij niet verder konden helpen vanwege hun 'reclamatieprocedure met betrekking tot uw situatie'.
Nu ga ik zelf contact opnemen met Fossil om te kijken of zij mij wél kunnen helpen.
Verder nooit problemen gehad met Zalando Lounge, alleen is het raadzaam geen dure breekbare producten bestellen aangezien de garantie het probleem niet kan verhelpen.

Was deze beoordeling nuttig? 

gijs op 02 Januari 2018

Waarom stuur je hem dan niet retour zoals gevraagd door Zalando? Dat heb ik wel gedaan en kreeg netjes binnen een paar dagen mijn geld al terug.

Reageer op deze review
Frieda
Beoordeling 
 
4.0

Duurt allemaal erg lang!!

Duurt allemaal erg lang gemiddeld 3 dagen wachten op je bestelling
Ook retourneren 5 dec retour aangemeld inmiddels 15 december nog niet geregeld
Is niet van deze tijd kan echt sneller reden voor mij om niet meer te bestellen

Frieda

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marianne
Beoordeling 
 
6.5

IK WIL MIJN GELD TERUG ZALANDO

Wow... ik zie nu ook dat ik niet de enige ben met dit probleem. Misschien er toch iets aan doen Zalando??

Maar hieronder mijn meest recente ervaring met de "klantenservice":
Altijd goede ervaringen gehad met Zalando, snelle levering, snelle retourafhandeling, vriendelijke klantenservice waar ze je altijd goed te woord staan.... Tot vandaag. Wil ik vandaag een retourzending aangeven van een nieuwe bestelling, zie ik tot mijn verbazing dat er nog een retour open staat van 18/10/2016. Uhm, dat klopt niet. Altijd alles netjes op tijd terug gestuurd. Maar ja hoor, dit geld is nooit terug gestort op mijn bankrekening. Zojuist een medewerker aan de telefoon gehad die me basically zei dat ik mijn geld niet terug krijg. Wow. Dus ik geef tijdig mijn retour aan, stuur mijn jas terug, alles volgens de regeltjes... Van een andere retourzending is alles wel goed gegaan.
Om nu te horen dat zonder een verzendbewijs ze me weigeren om me mijn geld terug te sturen.
Heel slecht om zo kort te zijn met een vaste klant.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Suzanne
Beoordeling 
 
3.0

Jassen retour, geen geld terug!

Ik heb twee jassen geretourneerd die volgens Zalando nog niet binnen zijn, terwijl ze de jassen allang terug hebben. Ik heb ook lang op de bestelling moeten wachten.

Ik heb de retoursticker gebruikt die bij het pakket zat en ik heb een verzendbewijs van PostNL naar Zalando verstuurd. Met Track&Trace is te zien dat het pakket al een maand geleden op het juiste adres is aangekomen!

Toch weigert Zalando te betalen. Ze gaan nu eerst intern een 'onderzoek' starten en dat moet ik afwachten. Waarom ik daarop moet wachten hebben ze niet verteld. Aan de telefoon werd ik steeds ronduit bot behandeld. Kennelijk klopt er iets niet met het retouradres dat zij zelf hebben opgegeven (en waarnaar de jas ook is verstuurd).

Volgens de eigen voorwaarden van Zalando (en volgens de wet) moet het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestuurd nadat ze het pakket hebben ontvangen. Dat doen ze dus niet. Wat een slechte service!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Charlotte
Beoordeling 
 
5.5

Onzinnig verhaal waarom retourzending niet wordt geaccepteerd

Mij wordt het verwijt gedaan dat de bestelde schoenen gedragen zouden zijn, terwijl dit absoluut niet het geval is. Schoenen zijn enkel binnenshuis enkele momenten gedragen, om deze te passen. Ronduit belachelijk dat er zonder enige verdere toelichting of fotomateriaal (dus bewijs) een dergelijk verwijt wordt gemaakt. Het betreft vier paar schoenen en er wordt geen eens onderscheid gemaakt in welke van de vier (of allemaal?) het betreft. Klinkklare onzin. Zonde, want buiten de service om is het een prima bedrijf.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Baasje
Beoordeling 
 
1.0

Geen levering

Na een week hoor je ineens dat het toch niet geleverd kan worden en dat zijn mijn geld zullen terugstorten...bizar

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
gnauta
Beoordeling 
 
1.0

zeer slechte service

Mijn dochter kocht schoenen bij Zalando, ze leken prima. Na enkele dagen gebruik ontstond er een bult op haar voet door wrijving van de schoen. Controle van de binnenkant wees uit dat er een naad niet in orde was. Voor de zekerheid nog de huisarts geraadpleegd maar er bleek niks mis met de voet, het lag absoluut aan de schoen. Vervolgens contact met Zalando opgenomen en het probleem voorgelegd. Reactie van de klanten'service' (letterlijk): "Deze schade ontstaat door normaal gebruik of door slijtage." De door mij mee gezonden foto's waren 'beoordeeld' en Zalando concludeerde dat er geen sprake was van een productiefout. Dat vind ik buitengewoon knap van Zalando want de productiefout zat aan de binnenkant van de schoen! De vervolgens geraadpleegde schoenmaker vond dat er overduidelijk sprake was van een productiefout. Hij bleek gelukkig in staat het probleem te verhelpen. Mijn dochter kan nu de schoenen wel gebruiken en de aanwezige bult slinkt. Probleem dus opgelost maar wát een waardeloze klanten'service'. Account meteen opgeheven, nooit meer Zalando!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fleur
Beoordeling 
 
1.0

Helpen me niet verder

Ik heb op 15 mei een trolley van Eastpack besteld. Na veel gedoe heeft zalando die geannuleerd op 13 juni omdat hij niet geleverd kon worden. Ondertussen hoor ik niets van de terugbetaling. Wat voor een student wel een hele som geld is. Ik heb ondertussen al verschillende keren naar Zalando gebeld maar krijg steeds te horen dat ik moet wachten. Dit vind ik persoonlijk echt niet meer normaal. Het is augustus nu. Als ik bel daar de klanten service heb ik echt het gevoel dat ik niet word verder geholpen...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Loes
Beoordeling 
 
7.3

Geen geld terug na retourzending

Ik heb een deel van mijn bestelling teruggestuurd en wacht nu al meer dan anderhalve maand op de terugbetaling van de aankoopkosten. Er is over gebeld en vele malen gemaild. Ik krijg excuses en een kortingscode maar geen geld. Schande!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jeanine
Beoordeling 
 
9.3

Zeer tevreden!

Al meerdere malen goede ervaring met het bestellen van producten bij Zalando. Snelle levering en zeer goede service!
Laatst had ik een jas besteld die de dag erop in de aanbieding was, toen hebben ze me alsnog het kortingsbedrag teruggestort, super!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.