Bonprix reviews

www.bonprix.nl
 
3.2 (171)
Bonprix ervaringen

Bonprix spreekt met haar moderne, veelzijdige mode voor dames, heren en kinderen voor voordelige prijzen een groot publiek aan. Het motto van Bonprix is "alle maten één prijs" en dat is voordelig wanneer u op zoekt naar grotere maten, die elders vaak duurder zijn. Naast kleding vind je op Bonprix.nl ook een gevarieerd assortiment op het gebied van wonen, zoals gordijnen, meubels en woonaccessoires.

Wat is uw ervaring met Bonprix? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die op Bonprix.nl hebben besteld? Hieronder kunt u een groot aantal Bonprix reviews lezen.

171 Bonprix reviews

 
(11)
 
(7)
 
(20)
 
(35)
 
(108)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

voor mij geen bonprix meer!!

Beoordeling 
 
5.0

ben al jaren klant maar na de laatste bestelling bestel ik hier nooit meer!!

Voor vakantie 2 badpakken besteld deze waren niet goed dus geruild voor een ander badpak. Deze was perfect, helaas op vakantie na 2 uurtjes dragen kapot gegaan ( waarschijnlijk verkeerd gemaakt )
Op vakantie op zoek naar een ander badpak. Heel vervelend.
Thuisgekomen badpak retour gestuurd. Alleen de kosten van het badpak teruggestort gehad. 4,95 retourkosten moeten betalen voor de eerder teruggestuurde badpakken.
Echt waardeloos, geen enkele service en tegemoetkoming in de vorm van een gebaar naar mij toe voor het feit dat het badpak zo snel is stuk gegaan.
Voor mij dus geen Bonprix meer.

Antwoord klantenservice

Beste Monique, wat jammer dat je vindt dat er geen service of een tegemoetkoming is geweest. Kan je een mail sturen met je klantnummer (of postcode en huisnummer) samen met een korte uitleg? Je dossier wordt nagekeken. Ons e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je mag ook een bericht via WhatsApps sturen. Het team van bonprix.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte ervaring met dit bedrijf

Beoordeling 
 
2.0

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, ik zal er niets meer bestellen. jurk besteld, kwam veel later dan binnen de beloofde 48 uur. 1 dag later stond hij veel goedkoper op de site, dus daar whattsapp contact over gehad. Kwestie van pech hebben, bedrag betalen dat er staat wanneer je hem besteld. Jurk was te groot, terug gestuurd, duurde weken voor er antwoord kwam en toen moest ik 4,95 retourverzendkosten betalen!! Toen ik appte dat ik een slechte recensie zou schrijven werd de 4,95 retour gestort. Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt en zal er ook nooit meer iets bestellen!

Besteld product
Jurk
Antwoord klantenservice

Beste JS, wat jammer dat de bestelling en de levering niet zijn verlopen zoals je in gedachten had. Kan je een mail sturen met je klantnummer (of postcode en huisnummer) en een korte uitleg? Je dossier wordt nagekeken. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
9.0

Al jaren klant bij Bonprix. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Leuke kleding, binnen 48 uur in huis. 1x niet tevreden met de geleverde kleding, werd gelijk opgepakt door Bonprix. Zal hier nog vaak gaan bestellen.

Antwoord klantenservice

Beste Daphne, bedankt voor het delen van je ervaring. Dat doet ons goed. We zien je graag terug in de webshop. Het team van bonprix.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Tijdens bestelling blijft de mededeling dat er niet besteld kan worden omdat de gegevens niet kloppen volgens hun. Contact opgenomen, maar als ik dan app en geen antwoord krijg en dan nog een vraag stel en dan gewoon geblokt wordt dan vind ik dat schandalig. Kan zien dat het bericht ervoor gelezen is, maar antwoorden kunnen ze niet. Nou als ik hier zo de reacties lees dan ben ik blij dat ik nog niet besteld had.

Antwoord klantenservice

Beste Katja, vervelend dat je je bestelling nog niet hebt kunnen afronden. We zoeken graag met spoed een oplossing. Daarvoor vragen we je vriendelijk een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

KV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Reageren niet op mail. Betaald en blijven aanmaningen atureb

Service 
 
1.0

Diverse keren gemaild met toevoeging van de betaling.
Hier wordt niet op gereageerd.
Nu per post ontvangen. Als ik ergens een hekel aan heb is het aanmaningen!! En niet reageren!,

Antwoord klantenservice

Dat is inderdaad vervelend, Marion. We zoeken graag met spoed een oplossing. Daarvoor vragen we je vriendelijk een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

MB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima webshop àls je kan leven met vertragingen

Beoordeling 
 
4.0

Een prima webshop voor specifieke artikelen zoals zwangerschapskleding. Voor de derde keer op rij te maken gehad met een vertraagde levering. Na aanschrijven van de klantenservice ontvang je een standaard bericht over een systeemstoring. Na drie keer een vertraagde levering had Bonprix toch wel wat meer moeite mogen nemen. Heb je geen haast met de artikelen, dan kan je prima bestellen bij deze webshop.

Antwoord klantenservice

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je lang moet wachten op een bestelling, sam. We zien graag na wat er aan de hand is. Kun je een e-mail met je gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
3.8

Qua kleding en bestellingen ben ik altijd wel tevreden geweest. Alleen zeer slechte (klanten) service. Vorig jaar augustus een aantal Bh's besteld en terug gestuurd. Toen was er een en ander door elkaar gelopen en had ik paar keer contact gehad of alles qua betaling in orde was. In september kreeg ik te horen dat alles goed was en ze de retouren hadden ontvangen en toen heb ik het openstaande bedrag betaald. Daarna een hele tijd niks meer besteld tot afgelopen april. Toen kreeg ik ineens een melding dat mijn bestelling was geblokkeerd omdat er nog een betaling openstond. Hier stond ik helemaal van te kijken, dit vooral omdat ik al die maanden totaal niks had gehoord van Bonprix. Het ging blijkbaar toch nog om verzendkosten van augustus het jaar ervoor en waren blijkbaar paar keer aanmaningskosten bijgekomen en was opgelopen tot ongeveer € 45. Al die maanden totaal geen bericht van Bonprix, anders was het meteen opgelost maar toch moest ik ineens € 45 betalen. Zeer trieste communicatie als je al jaren klant bent/was en al je gegevens bekent zijn. Zo moeilijk is het dan toch niet om te communiceren denk ik dan.

Antwoord klantenservice

Dat is inderdaad vervelend, R. We zoeken hiervoor graag een oplossing. Kun je een e-mail met je gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Alvast bedankt! Het team van bonprix

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Mel op 23 Juli 2019

Als je iets retour zend mogen ze de verzendkosten van hun kan niet aan jou doorberekenen. Je hebt gewoon recht om dat geld terug te kijgen. Een webshop mag geen kosten aan jou doorberekenen zoals veel verzendkosten, administratie kosten, verpakkingskostem of wat dan ook. Wel mogen ze de retourzending die jij doet laten betalen, maar dan met jezelf bepalen hoe je het retour zend.

Reageer op deze review

Lange levertijd en slechte communicatie

Beoordeling 
 
2.0

Levering duurde ruim 2 weken ipv 2 dagen dat ik in eerste instantie te horen krijg. Uiteindelijk kreeg ik een PostNL tracking code, die niet werkte. Ik kreeg geen mail of melding van wanneer ik mijn pakket zou krijgen. Gisteren kreeg ik een mail met dat mijn pakket gekomen was maar dat ik niet thuis was, ik kan moeilijk weten om thuis te blijven als ik hiervan geen bericht ontvang. Ook het contact met de klantenservice ging moeizaam. In de eerste poging geen reactie terug gekregen. Nog een keer gemaild, krijg ik pas reactie op het moment dat de PostNL service al langs is geweest en ik niet thuis was. Nu ligt het pakket op een ophaalservice, eindelijk. Tip: ben duidelijk wanneer het pakket komt zodat mensen hier rekening mee kunnen houden.
In ieder geval mijn laatste keer bestellen hier!

Besteld product
schoenen
Antwoord klantenservice

Beste Maaike, wat vervelend dat de levering anders is verlopen dan verwacht. Je ontvangt een Track & Trace code om de status van je pakket te volgen. Na 2 pogingen wordt het pakket geleverd bij een PostNL afhaalpunt om er zeker van te zijn dat je je pakket in ontvangst kan nemen. kan je misschien een Whatsapp bericht sturen met je klantnummer en een korte uitleg? We kijken wat we kunnen doen. Het team van bonprix.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Bepalen zelf over de order van een klant

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs iets bij deze winkel besteld maar toen ik mijn pakket kreeg, miste er een item. Bij het desbetreffende item stond dat het vertraagd was en nageleverd zou worden. Heel vervelend want ik wilde precies dat item meenemen op vakantie de volgende week. Daarom heb ik contact gezocht met de klantenservice (wat heeeeel erg traag verloopt allemaal) - om te vragen hoe lang het vertraagd zou zijn (wel handig om te weten als je iets besteld voor je vakantie) en of ik het bedrag van de betreffende jurk ook moest overmaken omdat ik voor betaling via acceptgiro had gekozen. Een dag later kreeg ik eindelijke reactie, via WhatsApp, dat het product wat ik besteld had niet meer leverbaar was en ook niet meer terug zou komen in de collectie. Heel vreemd dat ik het dan wel kan bestellen en het een dag later ook nog gewoon op de website staat, maar het product er blijkbaar niet meer is. Op mijn account staat ook dat er een annulatie is aangevraagd voor de jurk, terwijl ik dat zelf niet heb gedaan - sterker nog, als iemand hem retour stuurde zou ik hem alsnog graag hebben ontvangen. Maar blijkbaar vindt de klantenservice dat dat niet mag en hebben het dus maar voor me geannuleerd. Als tegemoetkoming mocht ik wel de volgende keer iets bestellen zonder verzendkosten, maar voor mij komt er geen volgende keer meer. Zou het liefst nu ook de andere spullen retour zenden, maar dan ben ik in totaal 10 euro aan verzendkosten kwijt en heb geen producten. Hele slechte service, ik betaal de spulletjes die ik nu ontvangen heb maar ga hier nooit meer iets bestellen en raad het anderen ook af. Dan maar liever naar een echte winkel, maar reclame maken op Facebook en Instagram met producten die er ineens niet meer zijn terwijl iemand ze wel besteld heeft.. dat kan echt niet.

Besteld product
Jurk
Antwoord klantenservice

Beste Cate, dat is een vervelende situatie. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een leverbaar artikel niet wordt verzonden. Graag brengen we dit alsnog met spoed voor u in orde. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

gegijzeld door bon pr

Beoordeling 
 
3.8

Bestellen bij Bon Prix als het fout gaat is het rampzalig zelf eerder uitgevonden wat er aan de hand is dan de klanten service ingewikkelde procedure men gijzelen je gewoon zij doen niets, ze hebben een ze gaan je formulieren toe sturen per post die mag dan weer per mail terug sturen . Bij Bon prix snappen ze niets van service

Antwoord klantenservice

Beste joke, er bestaat inderdaad een procedure voor verloren retouren. Als u hier niet uitkomt bekijken we met plezier hoe we dit anders kunnen oplossen. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

JA
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

48 uur, yeah right...

Beoordeling 
 
3.8

Bonprix adverteert overal op hun site met 48 uurs service, binnen 48 uur bij je thuis, maar nu 48 uur later is mijn bestelling nog niet eens onderweg. Een telefoontje naar de klantenservice leerde mij dat er “iets fout was gegaan bij het magazijn”. Heel toevallig was dat bij mijn vorige bestelling een maand of 10 geleden ook al zo. Ook kon ik de kortingscode voor gratis verzenden die ik kreeg toen ik de app installeerde niet gebruiken omdat ik deze al gebruikt zou hebben, maar ik heb nog helemaal niks gekocht sinds ik de app installeerde.
Ondanks lang op mijn bestellingen wachten afgelopen jaar besloot ik bonprix het voordeel van de twijfel te geven, dat was een vergissing! Mooie verkoopteksten, maar ze maken er niks van waar.

Besteld product
Kleding
Antwoord klantenservice

Beste Tjarda, dat spijt ons te horen. Graag zoeken we met spoed een oplossing, daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

T
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review

Agressieve klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Zoveel klachten van klanten maar de klantenservice heeft hier totaal maling aan.
Meeste antwoord op klachten; stuur maar een mail!
En de mail die je krijgt is geen oplossing voor de klant maar een antwoord in hun voordeel om onterechte aanmaningskosten te innen.
Waarom niet een antwoord die iedereen kan lezen? Nee daar zijn ze te laf voor.
Hele vreemde omgang met klanten waar ze het toch van moeten hebben.
Dit bedrijf zal niet lang bestaan, er zijn veel meer betere internetwinkels die de klant zo veel meer te bieden heeft.
Voor mijn, vaarwel Bonprix!!!!!!!!!!!

Antwoord klantenservice

Beste Henny, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Indien er ten onrchte aanmaningskosten in rekening zijn gebracht boeken we deze voor u af. Wij vragen u vriendelijk uw bezwaar dan door te geven via Facebook, Whatsapp of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

H
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

betalen op rekening

Beoordeling 
 
8.0

Bestel al jaren bij Bonprix. Snelle levering.
Jammer dat ik niet meer op rekening kan bestellen omdat ik teveel kleding in een keer bestelde en retourneerde. Betaalde altijd keurig op tijd! Vond het juist fijn dat je wat meer artikelen kon bestellen. In de winkel pas je ook meer artikelen. Nu kan ik alleen nog wat bestellen en gelijk via ideal betalen. Jammer Bon prix dit zal mij ervan weerhouden om nog vele malen te winkelen bij Bonprix

Antwoord klantenservice

Beste C, de betreffende afdeling bekijkt dit van tijd tot tijd en kan derhalve ook besluiten een klantdossier weer te openen voor betaling na ontvangst. Het team van bonprix

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Verborgen kosten

Beoordeling 
 
1.8

Veel verborgen kosten en onduidelijkheid daarover.
Het vestje dat ik kocht verschilde van prijs in de folder en online. Na veel heen en weer mailen uiteindelijk wel het verschil verrekend gekregen.
Toen bleek er administratie kosten in rekening gebracht door Bon Prix.
En vervolgens moest ik ook 4,95 verzendkosten betalen om iets retour te sturen.
Ben erg ontevreden. Vestje van 14,99 kost me nu alles bij elkaar 21 euro zonder dat ik dat van tevoren wist.

Antwoord klantenservice

Beste Merel, de verzendkosten vervallen bij een volledige retour, bij een gedeeltelijke retour blijven deze staan. De administratiekosten van € 0,90 worden alleen in rekening gebracht wanneer u kiest voor betaling na ontvangst. Bij betaling vooraf worden deze kosten niet in rekening gebracht. Het team van bonprix

MV
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

N baeke op 08 Juli 2019

Van dit antwoord klopt helemaal niks.
Mijn artikelen in overleg met de klantenservice Volledig en toch 2 keer aanmaning kosten a €10,00
Welke ik dus NIET ga betalen.

Reageer op deze review

Slechtste internetwinkel

Beoordeling 
 
1.3

Enige tijd geleden klant geworden en mijn eerste bestelling gedaan, levering binnen 48 uur??
Na twee dagen eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Er was iets fout gegaan met de facturering werd mijn verteld.
Heb in die week nog een bestelling gedaan en daarvan wat artikelen retour gestuurd.
Dacht dat ze dit zouden verrekenen en wachtte netjes op de factuur.
Na een hele tijd nog niets gehoord en na het inloggen op mijn account zag ik tot mijn verbazing 10,- aanmaningskosten bij de rekening staan. Heb gebeld en verteld dat ik geen bericht had ontvangen omtrent de factuur maar er was geen discussie mogelijk en moest de aanmaningskosten betalen.
Bestel echt nooit meer iets bij deze zeer slechte winkel.

Antwoord klantenservice

Beste Henny, Dit is inderdaad vervelend. Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit wordt dan voor je nagezien. Het team van bonprix

H
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Prijsverhogingen voor hetzelfde artikel

Ik blijf mezelf erover verbazen dat een bepaald artikel regelmatig binnen een aantal dagen in prijs word verhoogd.

Antwoord klantenservice

Beste Sylvia, onze prijzen kunnen inderdaad variëren, hierbij spelen meerdere factoren een rol. De geldende prijs is de prijs van het moment van bestellen. Het team van bonprix

S
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Spullen worden niet geleverd.

Beoordeling 
 
3.3

Zeer slechte ervaring. Inmiddels een week geleden iets besteld. Zou binnen 2 dagen binnen zijn. Na 3 dagen maar gebeld.
Sorry we hebben een storing,maar over weer 3 dagen is je product zeker binnen. Vandaag maar weer gebeld,status van de bestelling is nog steeds in behandeling, we kunnen hier niets aan doen krijg ik dan te horen. Over enkele dagen krijg je vast je product binnen, en anders moet je maar weer even bellen meer kunnen we niet voor je doen. We worden totaal niet serieus genomen bij deze zaak, maar er elke keer met een makkelijke sorry vanaf geholpen.en naar een oplossing zoeken doen ze al helemaal niet.

Antwoord klantenservice

Beste Mark, onze oprechte excuses voor het ongemak. Graag zoeken wij met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

M
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Helaas

Beoordeling 
 
5.8

Helaas, Bon Prix en ik, we hebben afscheid genomen van elkaar. Ik was al jaren klant, maar na niet nagekomen afspraken omtrent kortingen en een onterechte, niet gefundeerde betalingsherinnering (overigens door mij, onder protest, betaald) en een niet transparante bejegening door de klantenservice, heb ik mijn account opgezegd.

Antwoord klantenservice

Beste J. Jonker, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Als een factuur ten onrechte in rekening is gebracht corrigeren wij dit met plezier voor u. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

JJ
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

J.jonker op 16 Mei 2019

Geachte,

De gegevens beschouw ik als bekend. Afgezien van uw bevestiging, heb ik geen enkele reactie meer van u mogen ontvangen. Hier gaan we niet meer uit komen. Nogmaals helaas...
Met vriendelijke groet,
J. Jonker

Reageer op deze review

Levering

Beoordeling 
 
3.5

Jaren niets meer besteld bij Bonprix. Na gezeur over 'n openstaande rekening van 3 jaar daarvoor!!!! Nu bestel ik weer eens wat. Krijg ik bericht dat levering vertraagd is. Ben er al weer klaar mee. Jammer ze hebben veel leuke kleding

Antwoord klantenservice

Beste Alma, vanwege feestdagen in diverse Europese landen hebben helaas sommige bestellingen een paar dagen vertraging. Onze excuses voor het ongemak. Het team van bonprix

AP
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Slechtste online winkel

Beoordeling 
 
1.3

Bonprix is de slechtste online winkel die ik ken. Hun matentabellen kloppen niet. Hun beschrijvingen van producten kloppen niet. Je moet voor alles betalen, zoals levering en retour en slaan zo heel veel geld uit je. Daarnaast is hun klantendienst extreem incompetent. Ze leggen geen dossiers aan en communiceren niet met elkaar over een probleem. Weggesmeten gelden een heel slechte ervaring.

Antwoord klantenservice

Beste Eeckhout, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Graag zoeken we met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

E
Was deze beoordeling nuttig? 5 2
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Bonprix informatie

Foto's

thumbnail_DSC_0061
thumbnail_DSC_0056
thumbnail_DSC_0060

Algemene informatie

Merken
 • BPC
 • BPC Selection
 • Bodyflirt
 • Rainbow
 • John Baner
Productgroepen
 • sportkleding
 • kinderkleding
 • kinderschoenen
 • Wonen
 • Damesschoenen
 • Herenschoenen
 • dameskleding
 • lingerie
 • herenkleding
 • badmode
Levertijd
2 werkdagen
Verzendkosten
€ 4,95 per bestelling
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
 • acceptgiro
Telefoonnummer
0900-1903 (0,15€/min.). Maandag t/m zondag doorlopend (24/7).