Bonprix
0   2  

www.bonprix.nl
 
3.2 (142)
Bonprix ervaringen

Bonprix spreekt met haar moderne, veelzijdige mode voor dames, heren en kinderen voor voordelige prijzen een groot publiek aan. Het motto van Bonprix is "alle maten één prijs" en dat is voordelig wanneer u op zoekt naar grotere maten, die elders vaak duurder zijn. Naast kleding vind je op Bonprix.nl ook een gevarieerd assortiment op het gebied van wonen, zoals gordijnen, meubels en woonaccessoires.

Wat is uw ervaring met Bonprix? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die op Bonprix.nl hebben besteld? Hieronder kunt u een groot aantal Bonprix reviews lezen.

142 ervaringen met Bonprix

 
(9)
 
(5)
 
(18)
 
(25)
 
(93)
Beoordeling 
 
3.2
 
3.7
 
3.1
 
2.0
 
3.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Denise
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloze gang van zaken

23 juli voor het eerst een bestelling bij Bon Prix gedaan. De 48 uurs service sprak me aan aangezien ik op zeer korte termijn iets nodig had. Ik heb toen 5 artikelen besteld (allemaal op voorraad), waarvan uiteindelijk drie artikelen vertraagd bleken te zijn. Ik kreeg de artikelen per stuk bezorgd en heb het laatste artikel inmiddels nog steeds niet ontvangen. (De ene keer schijnt dit artikel vertraagd te zijn, de andere keer staat aangegeven dat het vermist is).

Vervolgens wilde ik drie van mijn ontvangen artikelen retour sturen. Echter werkte de site niet goed en kon ik niet alle artikelen als retour aanmelden. Hiervoor gebeld naar de klantenservice en vandaag (maandag 16 juli) zouden alle artikelen opgehaald worden. Ik verwachtte een mail te krijgen met een tijdvak, zodat ik ongeveer zou weten wanneer het opgehaald zou worden. Ik kreeg echter helemaal niks. Ik ben hier de hele dag voor thuisgebleven en heb net maar eens gebeld naar de klantenservice of ze konden zien of de chauffeur nog zou komen. Vervolgens krijg ik te horen dat ze op maandag nooit langskomen! Ronduit belachelijk dat deze dag wel tussen de mogelijkheden stond aangegeven op de site.

Dit was mijn eerste en tegelijkertijd ook mijn laatste bestelling bij jullie. Ik heb werkelijk waar nog nooit zulke slechte ervaringen met een bedrijf gehad! Ik raad dan ook niemand aan om hier iets te bestellen. Echt te waardeloos voor woorden.

Met vriendelijke groet,

Denise




Antwoord klantenservice

Beste Denise, onze excuses voor de vertraging van uw levering. Retourzendingen worden uitgevoerd door onze partner PostNL, die ons helaas niet de mogelijkheid biedt een exact tijdvak aan te geven inzake de retourafspraak. Het is ook mogelijk uw retourzending af te geven in een afhaalpunt van PostNL. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Liwia
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

never again

Never again. Everything is fine until you need to contact them for any reason. They do not have a proper customer service, you can call 100 times and send 100 emails, if they don't know the answer, they will simply ignore you. They let me down 3 times and I am done. Once, I learned the hard way that they only have 6 months warranty on their even most expensive products (spent almost a 100 euro on a jacket that served me one season), second time, I might have filled in the wrong address, but despite my calls and emails, my package was never resent to me, and the third time, I reordered the package myself, paid another delivery, checked the address 100 times, they still sent it to the wrong one, again no calls or emails resulted in either resending the package to me or receiving the delivery costs back, since this time, it was for sure their mistake to put the wrong label, even the email confirming the order had the right sending address, somehow they still sent it to the wrong one (which I noticed when I tried to track the package). Not mentioning the costs for the phone calls and wasted time waiting on the line, reordering things and contacting them overall. NEVER AGAIN. Bonprix doesn't care for its customers.

Antwoord klantenservice

Hi Liwia, sorry to hear a problem occured with the delivery address. You can always contact us by sending an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., so that we can look into the problem ans find its solution. The warranty delay is six months. The bonprix team

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Th. Kloosterboer
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bonprix, eens maar nooit weer.

Wat een waardeloos bedrijf!
Bestelling geplaatst zou een dag later geleverd worden maar niet heus, ik heb er zes weken op moeten wachten.
Toen het dan eindelijk kwam bleek de maat niet goed te zijn en heb ik de bestelling geretourneerd.
Toen begon de ellende pas echt.
Via Track and trace bewijs dat de post op 16 juni het pakketje afgeleverd heeft in Zwolle, maar geld NOG STEEDS NIET terug.
Gebeld, maar het pakketje blijkt onvindbaar dus.......mag ik brieven schrijven, kopieën maken en hun probleem oplossen.
Dit is zo ongeveer het meest waardeloze internetbedrijf waar ik ooit wat besteld heb en zal dat in de toekomst ook nooit weer doen.
Bedankt Bonprix voor NIETS>



Antwoord klantenservice

Beste Th. Kloosterboer, onze excuses voor de vertraging van uw pakket en uw retourzending. Graag zoeken wij met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Th. Kloosterboer op 05 Juli 2018

De email MET gegevens is gisteren al verstuurd dus deze mail is overbodig.
Wat ik wel uit de diverse reactie hier begrijp dat mijn geval niet op zichzelf staat, maar dat meerdere mensen op deze manier van hun geld afgeholpen worden en voor een heel wat groter bedrag dan dat van mij.
Ik kan u verzekeren dat indien dit niet netjes en afdoende opgelost word ik er werk van ga maken en u dan wel terug zie bij de rechtbank.

Reageer op deze review
Review van Jasper
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
2.0

Administratief slecht

Mijn dochter heeft 3 badpakken besteld. Na bestelling bleek er 1 toch niet op voorraad. Toen er 2 badpakken geleverd werden bleek er een niet besteld badpak tussen te zitten.
Uiteindelijk 1 badpak gehouden en de foutieve teruggestuurd en de 3de die niet vooradig was geannuleerd.
Ben nu al 3 maanden aan het wachten op de terugbetaling van het geannuleerde artikel.
Ook al 3 telefoontjes gepleegd, maar het blijft bij beloften dat het binnenkort wordt opgelost..............Ben benieuwd hoe vaak ik nog moet bellen.

Antwoord klantenservice

Beste Jasper, onze excuses voor dit incident. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Tamara Buurman
Beoordeling 
 
2.5
Levering 
 
3.0
Service 
 
2.0

'de jurk zal nooit meer geleverd worden'

Echt de meest on klantvriendelijke winkel die ik heb meegemaakt. Er is nog nooit een pakketje op tijd binnen gekomen en hebben ook nooit melding gemaakt dat het pakketje later zou komen. Daarnaast had ik 2 maanden geleden een jurk besteld voor een bruiloft (ruim op tijd, aangezien de levering nog nooit op tijd was binnen gekomen). Na een maand had ik nog niks gehoord over mijn jurk dus ik maar bellen naar de klantenservice van bonprix. Gelukkig kreeg ik daar al snel (na 25 min...) iemand aan de lijn. Deze persoon kon mij vertellen dat de jurk 'NOOIT' meer geleverd kon worden, dus ik kreeg (gelukkig) nog wel mijn geld terug na een paar dagen. Keek ik een paar dagen later nog eens op de site van bonprix, kon diezelfde jurk gewoon weer besteld worden, deze was alleen wel gelijk een stuk duurder geworden... Dus ik een mail sturen voor een verklaring, maar daar krijg je dus ook geen fatsoenlijk antwoord op. Al met al, ik bestel nooit meer wat bij bonprix.

Antwoord klantenservice

Beste Tamara, onze excuses voor deze onjuiste informatie. Het kan inderdaad in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat artikelen opnieuw in de webshop komen. Wij zullen onze agents hier opnieuw op wijzen. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van MvdA

NIET DOEN! Bedrijf heeft processen niet op orde hierdoor kans geld kwijt raken groot!

VERMIJD DIT BEDRIJF, firma list & bedrog is er niets bij. Op 27 april 2018, 11 artikelen besteld. Na ruim 3 weken wachten hiervan 4 artikelen ontvangen (22 mei). Ik had t-shirts voor mijn vakantie besteld en aangezien deze werden geleverd tijdens mijn vakantie deze teruggestuurd en de rest geannuleerd. Bonprix had inmiddels ook artikelen geannuleerd omdat deze niet meer leverbaar waren. Nu denk je dat je dan je geld terug krijgt, maar nee hoor zelfs niet na inmiddels meerdere telefoontjes. Van de 4 artikelen die ik heb teruggestuurd van 3 artikelen het geld terug gehad. Het 4e zijn zij kwijtgeraakt en dus krijg ik mijn geld niet????? Eh hallo als jullie op 30 mei iets terug ontvangen en dit pas een week later verwerken, ja dan loop je het risico dat er dingen verdwijnen. Dat is echter niet mijn fout!!!
Dus nu zijn we 2 maanden verder en ik heb niets ook mijn geld niet. Excuses blijven ook uit. Doordat dit bedrijf haar processen niet op orde heeft maak je meer kans je bestelling niet te krijgen dan wel. Het krijgen van je bestelling is meer geluk. Als ik het resterende geld niet over een week heb ga ik aangifte doen van internet oplichting. IK BESTEL HIER NOOIT MEER!

Antwoord klantenservice

Beste MvdA, onze excuses voor het ongemak. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ans
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Bonprix heeft zaken kennelijk niet op orde

Op 21 maart jl. voor het eerst iets besteld bij Bonprix, betaald en vervolgens bericht ontvangen dat het product niet meer geleverd kon worden. Toen geld terug gehad.
Op 30 maart jl. opnieuw bestelling geplaatst, bij het artikel stond "levering binnen 2 tot 4 dagen". Vervolgens bericht ontvangen dat het artikel in "nalevering" was en dat het ongeveer 3 weken zou duren voordat het product geleverd zou worden.
Inmiddels zijn er ruim 6 weken verstreken en nog steeds staat "het product in nalevering". Via de klantenservice verschillende berichtjes gestuurd en als antwoord krijg je dan "door drukte kan het een paar dagen duren voordat wij u een reactie geven, u hoeft geen tweede bericht te sturen". Een andere keer krijg je als reactie: "door het enorme succes kan een reactie een paar dagen op zich laten wachten".
Andere reactie: "wij kunnen op dit moment niet aangeven hoe lang de levering op zich laat wachten" .
Ik vind dit onbegrijpelijk. Ik ken geen enkel ander online bedrijf dat zo slecht met haar klanten omgaat. Bonprix heeft haar voorraad systeem niet op orde en ook niet voldoende mensen in de backoffice om reacties te beantwoorden.
Overigens komen er wel steeds nieuwe aanbiedingen van Bonprix. Het zou beter zijn als Bonprix eerst haar lopende bestellingen afhandelt.

Antwoord klantenservice

Beste Ans, onze excuses voor de vertraging. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Yvonne
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos!

Bestel regelmatig hier en betaal altijd direct! Nu 2 retourzendingen gedaan die zij hebben ontvangen en ik wacht nog steeds op mijn geld! Op e-mails word laconiek gereageerd met telkens hetzelfde verhaal, wegens drukte... Blahhhh blahhhh blahhhh . Ben hier helemaal klaar mee, ze kunnen de drukte niet aan? Maar wel de bestellingen? Huh? Waardeloos dus! Tijd voor het programma KASSA, lijkt me een goede reclame voor Bonprix!!!

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Yvonne, de verwerkingstijd van een retourzending is ongeveer twee weken, de terugbetaling wordt de volgende werkdag klaargezet. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kaylee
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0

Bonprix misleidt klanten

Ontzettend slechte service en misleidende informatie op de website. Al een aantal keren gehad dat er stond dat producten op voorraad waren. Dit staat dan bij het product, in de winkelwagen én in de bevestigingsmail en vervolgens krijg je doodleuk een bericht dat het toch niet op voorraad is en het 3 (!!!) weken duurt. Dit is gewoon pure misleiding, want als ik dat had geweten had ik nooit besteld. Dit is nu al een paar keer voorgekomen, te vaak om toeval te zijn. Als je er naar vraagt komen ze aan met dat de voorraad nog niet gesynchroniseerd was. We leven in 2018, zat mogelijkheden om real time voorraad bij te houden. Zeker voor zo'n grote organisatie als Bonprix. Overigens staat er op de website nog steeds 2-4 dagen levertijd bij het product. Leg dat maar eens uit...

Service is om te huilen. Reactiesnelheid is te traag voor woorden en voor je daadwerkelijk inhoudelijk een antwoord krijg waar je wat mee kunt ben je ook weer een paar berichten verder. Aangezien je met een beetje mazzel 1 reactie per dag krijgt kun je je voorstellen dat een zinnig antwoord soms een week op zich laat wachten.

Alles is ook nog zo ouderwets en omslachtig. Ze maken van hun probleem jouw probleem. Pakketje kwijt? Of je even een formulier wil uitprinten, invullen en ondertekenen, inscannen en op wil sturen. Wederom: we leven in 2018. Daar zijn online oplossingen voor. Zonder formulier ook geen hulp, succes ermee.

Na de laatste keer had ik beter moeten weten maar zag zo'n leuke aanbieding... toch weer ingetrapt. Spijt! Bestel hier NOOIT meer!! En Bonprix - ga je schamen. Klanten misleiden is echt niet ok.

Antwoord klantenservice

Beste Kaylee, onze excuses voor het ongemak. We doen er momenteel alles aan de voorraad weer actueel te krijgen. In geval van een verloren pakket of verloren retour hebben wij een schriftelijke verklaring nodig, dit kan uiteraard ook per e-mail. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Kaylee op 31 Mei 2018

Ik heb vrij weinig aan excuses. Dit is de zoveelste keer en ik ben blijkbaar niet de enige. Dat betekent dat er structureel iets mis is met jullie bedrijfsvoering én dat jullie het prima vinden om klanten te blijven voorliegen. Het wordt tijd dat hier eens melding van gemaakt wordt bij een aantal instanties.

Reageer op deze review
Review van H.H. Stam van Braam

Betalingsherinnering

Betalingsherinnering ontv. e.e.a. uitgelegd dat het bedrag reeds was overgemaakt dd. 16-05-2018, via de ING Bank.
Voordat jullie zoiets ondernemen adviseer ik u eerst de RABO te raadplegen, daar ligt waarschijnlijk de oorzaak. IK voel mij als goede klant en goed van betalen (kunt u zelf nakijken) zwaar voor het blok gezet en voel mij zwaar beledigd. Dat ik nog klant zal blijven heeft mij zeer aan het twijfelen gezet!!!!!!!! U wordt bij deze bedankt.

Antwoord klantenservice

Beste H H Stam van Braam, het spijt ons te horen dat uw betaling niet werd geregistreerd. Helaas kan dit soms voorkomen, bijvoorbeeld vanwege een menselijke tiffout of een technische storing. U kunt ons te allen tijde contacteren, zodat we met spoed een oplossing kunnen zoeken. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van carla

ontevreden over retourneren

Meerder malen heb ik wat kleding besteld en tot nu toe wel tevreden , snel geleverd en zonder problemen.

Voor het eerst heb ik nu een totale bestelling geretourneerd en ben in het geheel niet tevreden over het feit dat je dan ruim een maand op je geld moet wachten. 24 april is het pakket door mij afgegeven en het zou volgens Bonprix dan pas 24 mei bij hen binnen zijn . Het bedrag 149 euro zouden ze dan vandaag naar me overmaken.. het belemmert me zeker om in de toekomst nog iets te bestellen .


Antwoord klantenservice

Beste Carla, onze excuses voor deze uitzonderlijke vertraging. De gebruikelijke verwerkingstijd is twee weken. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Yvonne op 03 Juni 2018

Helemaal gelijk, ook ik wacht op 2 retourzendingen! Te gek voor woorden, telkens een excuus mail met hetzelfde riedeltje. Wegens drukte blah blah blah... Maar niet te druk om bestellingen te ontvangen? Wel te druk om terugbetalingen te doen. Ben hier ook helemaal klaar mee.

Reageer op deze review
Review van Jan
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0

Ik bestel nooit meer bij bonprix

Half april 3 korte broeken beateld en betaald. De pasvorm was niet goed dus ik heb ze op 14/4 geretourneerd bij Post.nl , verzendbewijs ontvangen en bewaard. Van post.nl de bevestiging van verzending en de bevestiging van aankomst bij Bonprix ontvangen op 24/4 om 21.30 uur . Tot op heden 22/5 mijn geld nog steeds niet retour . Het pakker zou vermist zijn . Afijn weer alles opgestuurd en nog steed niets ontvangen .
Geen bevestigen van de ontvangen stukken en geen geld retour.
Ik ben heel boos.

Antwoord klantenservice

Beste Jan, onze excuses voor het ongemak. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van K.Meul
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

DOE HET NIET!

ROTSLECHT!
Ik heb al wat meegemaakt met online aankopen maar dit is het toppunt! Ik schrijf anders nooit reviews, maar ik hoop anderen te behoeden want ik ben lang niet de enige!

Was al even klant bij Bonprix. Nooit problemen gehad omdat ik altijd betaalde nadat ik de bestelling ontving. De eerste keer dat ik op voorhand betaal niets anders dan miserie! Eerst waren ze mijn bestelling kwijt, heb ik een halve maand op gewacht. Na contact maakte men een nieuwe bestelling op. Blijkbaar waren heel wat items uitverkocht dus moest ik nog eens 3 weken wachten. Na een week of 2 stonden de artikelen weer te koop op de website maar heeft men mijn pakket niet verzonden. Enkele dagen later was het weer uitverkocht. Ik contacteer hen weer, maar via mail deze keer. Mevrouw in kwestie maakte een nieuwe bestelling aan van 1 item (slips) van de hele vorige bestelling (waar ik niet naar vroeg). Er staat opeens op dat ik die moest betalen terwijl ik al betaald had. Ik bel, er word me verzekerd dat ik deze niet zal moeten betalen (nu blijkt opeens wel!) Het saldo dat ik zou moeten terugkrijgen van alle items van de oude bestelling is 46.96 euro, met de nieuwe bestelling erbij is dat 40.97 euro. Maar op mijn profiel staat dat ik maar 34.89 euro terug krijg omdat ze de slips 2 keer verekenden terwijl ik ze maar 1 keer ontving. Ik bel WEER, kost 30 cent per minuut trouwens! Mevrouw aan de lijn deed alsof ik achterlijk was, maar wou eigenlijk zelf geen degelijk rekenwerk doen. Zei me dat als ik de nieuwe bestelling retour dat ik 40.97 euro zal krijgen. Maar men moet mij dan 46.96! Ze zei dat ik de items van de oude bestelling niet meer zou krijgen, ook niet de slips. En dat ik de slips moet retouren om het volledige bedrag van 40.97 (wat 46.96 moet zijn) terug te krijgen. Ik krijg dus niets terug tenzij ik die bestelling retour. Ik ben mijn koel verloren toen ze dit een 3de keer zei zonder echt stap voor stap te luisteren wat er nu juist misgelopen was. Toen ik zei klacht in te dienen was het antwoord: u doet maar. Kortom: IK HEB MIJN 40.97 EURO NIET TERUG NOCH HEB IK MIJN BESTELLING. Ik zit er al van 10/04 op te wachten. Ik ben invalide, ik heb 1 van de 2 nodig. Mijn geld of mijn bestelling. Nu wil ik enkel mijn geld terug aub en een betere opleiding van de klantendienst mag ook wel! Komt dit niet in orde dan overweeg ik verdere stappen te ondernemen! WAARDELOZE KLANTENSERVICE!!! IK WIL MIJN GELD TERUG EN WEL METEEN! 40.97 EURO AUB!

Antwoord klantenservice

Beste K Meul, onze excuses voor dit incident. Wij zoeken graag met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Erica Hissink
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0

1 keer en nooit weer

Voor het eerst wat betsteld bij bonprix kon met mijn PayPal betalen lekker handig en mooi betaalbare grote maken kleding, werd het bezorgt was één top al kapot dus meteen dezelfde dag na een telefoontje terrug gedaan via een ophaalpunt ... volgens ptt was het paket 2 dagen later bezorgt ... en wachten en wachten en wachten maar werkt niet aangepast .. ondertussen via de uitleg de top opnieuw willen bestellen maar moest ik verzendkosten bij betalen terwijl dat niet zo is ... daarna wachten en wachten en geen respons van de klantenservice
en eindelijk berricht dat het ontvangen was zou ik een mail krijgen over de terrugbetaling natuurlijk deze mail nooit gekregen nogmaals aangegeven dat ik de top wil hebben maar zonder verzendkosten en ineens was het geld terrug gestort geen kontact geen mail geen respons op Facebook .. ik vindt de klanten service uitermate slecht en raad dan ook iedereen af om hier wat te kopen, mij zullen ze niet meer zien ga wel naar wat anders opzoek

Antwoord klantenservice

Bste Erica, onze excuses voor dit incident. Door grote drukte is de verwerkingstijd langer dan gebruikelijk. Uiteraard worden de kosten afgeboekt zodra wij uw aanvraag verwerkt hebben. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ineke Visser
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0

Slechte klachtafhandeling door BONPRIX

Ben zeer teleurgesteld in de klachtenafhandeling van BONPRIX. ik heb in februari een longpullover gekocht de zo verhaarde dat ik 2 zwarte broeken niet meer kan dragen. BONPRIX komt niet met een oplossing. Als zij al reageren, dan wordt in een volgende mail weer gezegd dat de “vorige” mail berust op een misverstand. Nu krijg ik weer voor de 3e keer een mail, dat zij het erg druk hebben waardoor zij niet snel op mijn mail kunnen reageren. Ben altijd erg tevreden geweest over BONPRIX, maar nu moet ik mijn mening bijstellen en ik zal niemand aanraden nog bij BONORIX artikelen te bestellen.

Antwoord klantenservice

Beste Ineke, onze excuses voor dit incident. Uiteraard kunt u het artikel retourneren of ruilen onder garantie. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Elena

Bonprix service teleurstellend

Bij Bonprix een zwangerschapsshort besteld. Hij zou binnen 2-4 dagen geleverd worden. Dus ik was erg blij mee omdat hij leverbaar was, aangezien dat ik een gecombineerde zwangerschap heb met hoog risico op vroeg geboorte. Op 21.04.2018 besteld maar vandaag 06.05.2018 de broek nog steeds niet ontvangen. Afgelopen vrijdag met Bonprix gebeld maar volgens hun is de broek niet leverbaar!!! Op 21 april hun gaven aan dat de Zwangerschapsshort wel leverbaar was, vrijdag als je wilde bestelen stond deze wel als leverbaar, vandaag staat ook als leverbaar. Als ik toen correct door Bonprix was geïnformeerd dan had ik wel iets anders besteld en vandaag met mooi weer wel een zwangerschapsshort kunnen dragen. Slechte service van Bonprix en dat is niet voor het eerst!

Antwoord klantenservice

Beste Elena, het spijt me te vernemen dat je je short nog niet hebt ontvangen. De site wordt regelmatig bijgewerkt. kan je een mail sturen met je klantummer of postcode en huisnummer en een korte uitleg? Kan je in het bericht ook het artikelnummer en de besteldatum vermelden? Je dossier wordt dan nagekeken. Mijn excuses voor het ongemak. Ons e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Wilma
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
6.0

Lange levertijd

Bonprix zeg te leveren tussen 2 en 4 werkdagen of soms zelfs binnen 48 uur.ik wacht op een bestelling al een week en hij staat al heel lang op artikel is onderweg.normaal wel tevrden maar nu duurt het wel heel lang.wilde jurk meenemen op vacantie maar ben bang dat ik al weer terug ben voor het pakket is geleverd..is een gemiste kans ??

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Wilma, als het een nalevering betreft wordt deze binnen drie weken verzonden. de 48-uurslevering is exclusief weekenden en feestdagen. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Wilma op 05 Mei 2018

Het is geen nalevering en alles was op voorraad als ik er niet van op aan kan dat het binnen een bepaalde tijd geleverd wordt zal ik toch weer bij Wehkamp moete gaan shoppen.. erg jammer voor Bonprix.

Reageer op deze review
Review van Linda
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

STELLETJE OPLICHTERS ZIJN HET! BESTEL HIER NIET!

Ze zijn een stelletje oplichters!

Ik had 2 schoenen besteld, 1 gehouden 1 terug gestuurd. Ik heb ze bijna 1000 mailtjes gestuurd geen reactie.

En dan krijg ik een reactie, is het dat het pakketje niet gevonden is. Ik heb uiteraard mijn verzendbewijs dus ze kunnen me rug op! Vervolgens krijg ik een formulier die ik moest invullen, uiteindelijk nooit een reactie op gehad. Dan kijk ik net op mijn account, hebben ze nog het lef om aanmaningskosten te berekenen ook! Ik betaal helemaal niets! Ik heb het bewijs dat het geretourneerd is EN ontvangen!

Na recensies gelezen te hebben kwam ik er achter dat ik niet de enige ben. Had ik het maar gelezen voor ik ooit bij ze besteld had!

BESTEL HIER NIET !!!! EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2 !

Antwoord klantenservice

Beste Linda, het spijt ons te horen dat uw verloren retour nog niet werd verwerkt. Wanneer u deze stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verwerken wij deze met spoed. Onze excuses voor het ongemak. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Remco
Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Vertraging levering

Bestellingen

Sinds een paar dagen is de bestelperiode aangepast naar 2 a vier dagen, nog komt het te laat.
In de tijd dat het 48 uur was, toen hadden ze waardeloze service, ze konden het niet op tijd leveren.

Hierdoor kwamen soms veel bestellingen te laat ondanks ik vaste klant ben bij Bonprix.
Het is jammer dat het iedere keer zo gaat, te laat altijd , nooit binnen de gestelde tijd.
Mensen blijven er voor thuis om op het pakketje te wachten.

Dan stuur je een mail, zegt men lees de verkoop voorwaarden waarmee u akkoord bent gegaan.
Erg jammer dat het zo loopt.

Plus punt is de prijs en de kwaliteit van de producten.
Ik kan zeer tevreden zijn met exclusiviteit van de mooie kleren.


Groet,
Remco

Antwoord klantenservice

Beste Remco, onze excuses voor de vertraging. Dit is het gevolg van een serie feestdagen in diverse Europese landen. We doen er alles aan de levertijd zoveel mogelijk te beperken. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Tanja

OPPASSEN LEVERTIJD KLOPT NIET EN GEEN SERVICE

Vandaag 2 paar ballerina's besteld staat op de site per direct leverbaar. Krijg 's avonds een mailtje dat ze pas over 3 weken leverbaar zijn en dat ze me dan zullen berichten. (ondertussen heb ik wel al betaald) Gereageerd op het mailtje krijg ik een berichtje dat ik via een formulier moet reageren, als ik op het formulier annuleren aanklik staat er dat dat niet kan. Bericht gezonden dat ik vreemde gang van zaken vind en verzoek per direct te annuleren. Krijg als bericht terug dat het druk is en het wel een paar dagen kan duren voordat ze reageren.
Dit beloofd nog een heel lang verhaal te worden.
WAARDELOZE SERVICE NIET OP VOORRAAD

Antwoord klantenservice

Beste Tanja, onze excuses voor de vertraging. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. brengen wij de annulering voor u in orde. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Tanja op 28 April 2018

Nu zoals antwoord Bon Prix op deze review annulering verzonden naar betreffende e mail sdres. Krijg ik weer de mail dat het een paar dagen gaat duren...

Reageer op deze review

Review van Linda
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Artikelen goed maar altijd vertraagd

Ik koop vaak bij Bonprix. Op de site staat levering binnen 48 uur. Echter ontvang ik bij elke bestelling een mail dat mijn zending vertraagd is. Bonprix houd de klant dus voor de gek. Wees gewoon eerlijk over de verwachte levertermijn!

Antwoord klantenservice

Beste Linda, onze excuses voor de vertraging. De 48-uurs levering is exclusief weekenden en feestdagen. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Karen
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Belachelijk

Ik heb mijn bestelling terug gestuurd omdat het niet was wat ik ervan verwachtte. Een week later krijg ik een aanmaning van 9.90! Ik heb niks van de bestelling gehouden.
Nou rekenen ze 4.95 voor retour kosten?! En die andere 4.95 schijnt van een bestelling te zijn uit 2016. Hier is mij echter niks van bekend. In diezelfde mail stond dat als ik het bedrag niet spoedig over zou maken ze 40!! Euro incassokosten in rekening zouden brengen. Ik bestel hier uiteraard nooit meer iets.

Antwoord klantenservice

Beste Karen, de kosten van € 4,95 worden enkel in rekening gebracht bij een volledige retour. Voor een volledig overzicht van alle verrichtingen verwijzen wij u naar 'mijn bonprix'. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 23 April 2018

Op mijn bonprix staat niks vermeld! Dus ik heb 9.90 betaald zonder dat ik ook maar 1 produkt heb. Dat jullie dat zelf niet belachelijk vinden.

Reageer op deze review
Review van Anoniem
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

ongelooflijk klantonvriendelijke website

Gordijnen besteld, teruggestuurd omdat ze niet pasten. Er is nooit een ontvangstbevestiging naar email verstuurd of enig andere communicatie.
Krijg ik opeens een rekening van € 10 euro. Na bellen (zeer onvriendelijke dame) blijkt dit € 4,95 retourneringskosten te zijn van de gordijnen, het overige bedrag zijn retourneringskosten van een bestelling uit 2014 (?, deze vordering is allang verjaard, en überhaupt totaal geen idee waar dit over gaat).
Na in te loggen op de website waren alle bestellingen en retourneringen blanco, zelfs adresveld was leeg. Je kunt blijkbaar ook inloggen met de combinatie klantnummer en postcode, maar dat kan blijkbaar toch weer niet want dan krijg je een vage foutmelding. Na de rekening van € 10 ontvangen te hebben (waarvan dus totaal niet duidelijk is waarvoor die was), nieuwe aanmaningsbrief gekregen gedateerd 5 april, die 13 april binnenkwam. Er staat geen factuurnummer op de brief, en ook geen specificatie waar het oorspronkelijke bedrag van € 10 uit bestaat. Extra kosten zijn € 20 euro incassokosten ( Bon Prix is blijkbaar ook een incassobureau?). als de rekening niet betaald wordt dan wordt het dossier uitbesteed aan de afdeling administratie en debiteuren, en vervolgens is de brief ondertekend door Dennis Vandevelde, afdeling administratie en debiteuren. Dus het dossier wordt van afdeling administratie en debiteuren naar afdeling administratie en debiteuren gestuurd. Snapt iemand het nog?
Pure bagger dit. Ik betaal helemaal niks. Een zichzelf respecterende webshop stuurt geen rekeningen voor retourneringskosten, en vooral geen vage spookfacturen zonder enige specificatie/ onderbouwing. Neem eens een voorbeeld aan Bol.com of Coolblue.
Als je als webshop namelijk te gierig bent de retourkosten voor eigen rekening te nemen biedt dan geen 'gratis' retourservice aan om vervolgens idiote facturen te sturen.
Het gaat dan misschien maar om een paar tientjes maar van dit soort grappen en grollen ben ik absoluut niet gediend.

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Anoniem, het spijt ons te horen dat er aanmaningskosten werden berekend, enkel over kosten. Uiteraard hoeft u enkel de hoofdsom te voldoen. Zodra wij deze ontvangen worden de resterende kosten voor u afgeboekt. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Marijke
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Ellenlange levertijden

Pakketje besteld op woensdag met iets wat ik komende dinsdagavond nodig heb.
Verwachte levertijd 48 uur, na bestellen stond overal vermeld; leverdatum 31 maart.
Speciaal thuis gebleven voor mijn pakketje, pakketbezorger zijn passeren zonder pakket voor mij.
Kijk ik in mijn mailbox heb ik zojuist een mailtje gekregen dat mijn bestelling in behandeling genomen is. Drie dagen later. Ik bel op en krijg een vaag verhaal over nalevering.
Dit is mij echter nooit gemeld, was nergens te zien bij bestelling (alle artikelen waren op voorraad) en een automatisch mailtje sturen dat een artikel niet leverbaar is is ook te lastig.

Communicatie 0,0 en als je dan belt doet men net of ik degene ben die achterlijk is.
Eerste en laatste keer Bonprix.

Antwoord klantenservice

Beste Marijke, het spijt ons te horen dat je geen bericht ontving over de nalevering. We doen ons uiterste best deze zo spoedig mogelijk te versturen. Onze excuses voor het ongemak. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Shana
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opletten met Bonprix!

LET OP MET BONPRIX!
Sommige maten van artikels komen niet overeen en u zal zelf voor de retourkosten moeten opdraaien. Ook volgen ze niet de Europese wetgeving over retourkosten en als je via Bpost een pakje opstuurt sturen ze je daarna nog een dikke rekering voor verwerkingskosten op. Dus dan betaal je retourkosten en als je via Bpost het pakket terug stuurt komt er ook nog eens 10€-20€ verwerkingskosten ook al heeft Bonprix een fout gemaakt. Zo ook is de Dients na verkoop heel slecht. Op het internet staat het ook vol slechte reviews van BonPrix ook over de maten die niet klopen van artikels.

Antwoord klantenservice

Beste Shana, bonprix maakt gebruik van Europese maten. Heb je een Europse maat 40, dan raad ik je aan maat 42 te bestellen. Je kan ook gebruik maken van de maattabel die op de site staat aangegeven. Retourneren via een afhaalpunt is € 3,00. Retourneer je via Bpost dan zijn de geldende tarieven van kracht. De volgende link geeft je meer informatie: http://bit.ly/2sEE3ZK. Je kan ten alle tijde een e-mail sturen met je gegevens en een korte uitleg. Ons e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mijn excuses voor het ongemak. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 

Shana op 05 Maart 2018

Bonprix, Ondertussen hebben jullie al 2 verschikkende antwoorden van maten gegeven. Eerst wordt er bij gezegt Belgische maten en nu is het plots Europese maten.
Dit veranderd nog altijd niks aan de zaak. Het kan niet zijn dat een groter getal van maat kleiner is dat maakt niet uit welke maten het is. Dan nog met een ander artikel hebben wij een kleinere maat bij jullie en die past dan wel. Wat u nu als antwoord geeft is gewoon een poging om het goed te praten. Realiteit is de maten bij jullie kloppen niet en laten dan klanten opdraaien voor fouten bij jullie en dat is zeer klantonvriendelijk. De klant moet opdraaien voor fouten bij jullie of jullie leverancier/fabriek. Ook durven jullie klanten na de retour ook nog eens een dikke rekening te sturen voor zogezegde verwerkingskosten bij een retour maar die krijgen klanten pas veel later. Shoppen bij Bonprix heeft heel erg veel nadelen voor de klant. Zo ook spelen jullie het heel vuil om zo de Europese wet te omzeilen ivm retours. Spijtig genoeg hebben wij dit pas later ontdekt. Zo ook zijn jullie zeer duur om te bellen bij problemen wat ook weer eens niet klantvriendelijk is. Jullie denken alleen aan geld en de klanten kunnen jullie niks schelen. Hier antwoorden jullie gewoon op om jullie bedrijf te beschermen. Dit is zeer duidelijk waneer je de website door leest en bij de afther service komt als er een probleem is.

Reageer op deze review

Review van Ruud Parmentier
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

niet professioneel

voor 2e maal besteld bij Bonprix. onduidelijkheid over levering. staat een levertijd en een bezorgdatum die al heel snel is.
over nalevering geen bericht. trackentrace toegezegd maar pas zichtbaar na ontvangst artikel. prijs/kwaliteit artikel is oke.
het lezen van de klacht en de juiste beantwoording is ver onder de maat.

Antwoord klantenservice

Beste Ruud, onze excuses voor de vertraging. Naleveringen worden binnen drie weken verzonden. Zodra het artikel verzonden is wordt een e-mail met de track&trace verstuurd. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Debby

Vraag

Bestellingen duren momenteel 5 werkdagen langer. (Alle begrip voor).
Geen probleem, alleen snap ik niet echt wat er staat.
Mijn vorige bestellingen gingen namelijk razend snel en met zijn alle tegelijk.
Ik heb nu 3 artikelen staan met: artikel in behandeling. Waarbij ik kan klikken dat ik het pakket kan volgen. En 1 artikel met; artikel in nalevering.
Waarom is dat artikel in nalevering? De levertijd van alle artikelen is hetzelfde.
Gaat dat nog wel oke? Of?

Antwoord klantenservice

Beste Debby, we zien dit graag voor je na. Daarvoor vragen we je vriendelijk een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ann Barbaix
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0

Klacht

>
> Enige tijd terug heb ik een bestelling geplaatst, waarvan de betaling de datum had overschreden, door t gebeuren van feestdagen en ik niet thuis was, bon ergens fout van mij , ik heb de betaling gedaan , terug kreeg ik een herinnering, terug betaald, dan weer een telkens 10 € ondertussen heb ik 20 € bij betaald en kosten die schoenen me 53,98 ipv 33,98 !
> Vrijdag kreeg ik weer een leuke brief van jullie dat ik 40€ moet betalen , en dat er een gerechtelijke procedure zal opgestart worden !
> En onderaan staat vermeld als ik betaald heb, geen rekening moet houden met dit bericht .
> Jullie brief is opgesteld op 8 februari en ik ontving deze op 16 februari : ook staat geen vervaldatum op , ik heb die herinneringen direct betaald en toch krijg ik nog aanmaningen .
> Is dit een misplaatste grap of wat ?
> In elk geval heel klantonvriendelijk ,
> Ik hoop nu eens eindelijk positief nieuwsvan jullie te ontvangen en hoop dat dit onaangenaam gebeuren opgelost is !
> Klantenr 0019340120

Antwoord klantenservice

Beste Ann, wij beantwoordden reeds uw e-mail over uw onderwerp. Uw dossier is in orde. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Floor
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Oplichters

Ze sturen je de verkeerde spullen. Ik had een blauw shirt besteld en ontving een witte. Kwam te laat en heb deze teruggestuurd. Ik moet nu € 4,95 betalen aan verzendkosten!!!!

Antwoord klantenservice

Beste Floor, onze excuses voor dit incident. Uiteraard hoeft u geen kosten te betalen. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. boeken we deze voor u af. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Paul Almekinders op 20 Februari 2018

Waardeloos bedrijf

Reageer op deze review
Review van Sabin
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Package left in the rain, unusable bad quality products

I bought a wall mirror (article number: 962989 95) from Bonprix.

The delivery took one week instead of 2 days as indicated on the website. By the time the delivery arrived I was not home but in a vacation, so the Bonprix delivery left the package in front of the apartment. It rained for 5 days on it until I returned home to find it completely wet.

Then I open the package, find the back of the mirror to be completely deformed from fabrication, so it does not fit on the wall. Also the mirror has no metal hangers, just 2 holes in the wood. If you put it on the wall it falls immediately. More over there is only one layer of paint, so the mirror is not actually white, it is yellow.

This is the worst shop I have ever ordered furniture from in the Netherlands. I strongly suggest you don't shop from here.

Antwoord klantenservice

Hi Sabin, the special deliveries take some mmore time than usual parcels. We are sorry to hear about the way your parcel was delivered. Deliveries are executed by PostNL. However, if you send us an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we will find a solution. The bonprix team

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Meul Danielle
Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0

Onvriendelijke klantenservice

Gisteren een jas geretourneerd wegens te klein en onmiddellijk een nieuwe besteld. Verzendkosten werden opnieuw aangerekend. Vandaag contact opgenomen met de klantenservice, maar eigenlijk weinig service ontvangen. Ik kreeg een erg ongeduldige consulente aan de lijn die beweerde dat het allemaal mijn fout was. Ze wou wel een nieuwe bestelling plaatsen, maar het moest allemaal binnen de kortste tijd afgehandeld worden. Voelde me wel heel erg onrespectvol behandeld. Hopelijk past de nieuwe jas, anders gaat deze gewoon terug en ben ik gewoon heel wat extra kosten kwijt. Hoedanook is dit de laatste bestelling die ik ooit plaats bij bonprix. Service is beneden het vriespunt.

Antwoord klantenservice

Beste Danielle, onze excuses voor dit incident. Uiteraard horen verzendkosten niet bij een ruilbestelling. Als u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. boeken wij deze af. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Anja

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden over het handelen van Bonprix. Alle facturen zijn steeds tijdig betaald geweest en nu zou er met een retour een rekening blijven open staan waar ik totaal niks van wist. Nu ontving ik een aanmaning met een extra 10 euro voor achterstallige betaling.

Heb hiervoor een mail gestuurd en dan beweren ze dat ze hiervoor mails en brieven hebben gestuurd die ik totaal niet ontvangen heb zelfs niet in mijn spam. En dat ik binnen de 10 dagen moet betalen of het bedrag verdubbelt.

Bij deze site bestel ik nooit meer. Leren hun klanten tijdig te verwittigen en niet afdreigen per mail

Antwoord klantenservice

Beste Anja, wez begrijpen dat er onduidelijkheid is ontstaan over een openstaande factuur. We zien dit graag voor u na. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van kirr
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bon oplichterie

Belachelijk. Pakket terug gestuurd maar moet wel de 4,95 verzendkosten betalen. Nou ja dat is nog daar aan toe. Maar krijg een rekening van 9,90. Als ik vervolgens bel waarom ik ook ineens 4,95 extra moet betalen (dus in totaal 9,90) krijg ik als antwoord dat dit nog open staat van januari 2017, van een jaar terug dus waar ik NOOIT een herrinnering van heb gekregen. Als ik vraag hoe het kan krijg ik als antwoord dat dat bedrag te laag was om een herrinnering over te sturen. Maar nu ineens een jaar later moet ik ze wel betalen !? En als ik de 9,90 niet betaal moet ik ineens 10 euro extra betalen. Super slechte service! Voor mij geen bon prix meer. Daarbij ook slechte kwaliteit en slechte pasvormen. Heel jammer !

Antwoord klantenservice

Beste kirr, als het enkel om kosten gaat hoef je hierover geen aanmaningskosten te betalen. Als je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. leggen we je uit hoe dit opgelost kan worden. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa op 14 Februari 2018

Vervelend voor je Kirr, maar 10 punten voor je woordgrapje Bon oplichterie.
Ik neem aan dat het nu wel opgelost is toch?

Reageer op deze review
Review van Fer
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte service, torenhoge verzendkosten.

-Bonprix zegt binnen 48 uur te leveren, ik wacht nu al 4 dagen.
-De verzendkosten bedragen sinds kort € 5,85!
Op de site van Bonprix staat € 4,95.
Ik had op één en dezelfde dag een bestelling geplaatst kort na elkaar, misschien 15 minuten later omdat ik één item vergeten was te bestellen, deze bestelling geplaatst, maar moest wel even € 2x 5,85= € 11,70 verzendkosten betalen terwijl deze in één bestelling afgeleverd zou worden.
Verwachte afleverdatum voor beide bestellingen zou zaterdag zijn, donderdag had ik de items besteld.
Het is inmiddels dinsdag maar ik heb dus nog steeds niets gehoord.
-De beloofde korting van € 5,00 via www.acties.nl die ik middels een code in kon vullen op mijn bestelling werkte niet.
Bij navraag zou dit alleen gelden voor nieuwe klanten. Bij sommige code’s zoals ‘gratis verzending’, stond dit ook vermeld, maar bij de korting van € 5,00 niet.
Hierop werd door Bonprix gereageerd door te vermelden ‘dat ze niet samenwerken met externe aanbieders’.
Vreemde zaak!
Hoe kan wwwacties.nl dit dan verkondigen?
Maar ik begrijp het nu wel, we hebben hier te maken met affiliate marketing!
Erg flauw dat ze meewerken aan deze misleidende vorm van reclame om hiermee nieuwe klanten aan te trekken maar ook bestaande klanten om de tuin te leiden en achteraf te zeggen dat ze niet samenwerken met externe aanbieders!

In het verleden nooit eerder problemen ondervonden met Bonprix.
Ik vind het geen enkel probleem als een bestelling een keer later arriveert dan beloofd, maar stel de klant hiervan op de hoogte.
Maar wat betreft de torenhoge verzendkosten, terwijl bedrijven als Zalando en Wehkamp gratis leveren,
bij Wehkamp betaal je alleen een geringe vergoeding van € 2,95 als je onder € 20,00 betaald.
Dat is andere koek dan € 5,85!
En het feit dat ze bij Bonprix gebruik maken van slimme marketing en dit ontkennen, tja dat schiet mij in het verkeerde keelgat.

Antwoord klantenservice

Beste Fer, de leveringstermijn bedraagt voor meteen beschikbare artikelen meestal 2 werkdagen. Wanneer een artikel tijdelijk vertraagd is wordt de bestelling binnen ongeveer 2 tot 3 weken bezorgd.
Er worden inderdaad 4,95€ portokosten verrekend bij een bestelling, wanneer je kiest deze te betalen na ontvangst van je pakket worden er 0,90€ administratiekosten verrekend.
Als je twee bestellingen op dezelfde dag plaatst kan ik uiteraard één maal de portokosten in mindering brengen. Ik stel je voor een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je klantnummer of volledig adres, zo kan ik je verder helpen. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van HH
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0

Prijzen

De prijzen van de zelfde product zijn allemaal verschillend terwijl het gewoon de zelfde product is alleen een andere kleur wtf.. :(

Antwoord klantenservice

Beste HH, de prijzen kunnen verschillen wanneer het een andere kleur betreft. Dit inverband met een verschillende productiemethode. De prijzen zijn hetzelfde in de verschillende maten van 1 kleur. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Peter Kal
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte klantbenadering en -binding

Wie discussieert met Bonprix over leveringsmankementen
ontmoet een klantgerichte flexibiliteit die zeer vriendelijk oogt
doch van graniet is en met één motto: ‘Nu betalen of anders….!’
Peter, klant 0080049315

Antwoord klantenservice

Beste Peter Kal, naar ik heb begrepen, heb je de handleiding van de ladekast niet ontvangen. Dit is intussen aangevraagd bij de verantwoordelijke afdeling. Je zal de handleiding per e-mail ontvangen. De verzendkosten van deze bestelling zijn geannuleerd. Mijn excuses voor het ongemak. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sonya
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Echt een slechte service.Ik heb al paar keer bestelling gedaan bij dit bedrijf.Elke keer was er wel wat.Dus ik dacht vandaag och laat ik eens weer een keer wat bestellen ik had een kortings code ontvangen voor gratis verzending. Ik de code toegepast wat denk je er de verzendkosten staan er gewoon nog op. BAH wat een slecht bedrijf

Antwoord klantenservice

Beste Sonya, ik nodig je uit de code door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien deze van toepassing is op uw bestelling boek ik de verzendkosten af.
Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Sonya op 21 December 2017

Ik heb de bestelling al geannuleerd

Reageer op deze review
Review van j

Slechte zaak teveel extra kosten

ergens in September had ik kleding terug gestuurd. ik had voor veel geld ( rond 200 euro) aan kleding besteld en had het e.e.a terug gezonden. tevens had ik wat ik dacht zeker weet wat ik moest betalen betaald. ( doe ik al jaren bij elke online winkel het bedrag dat ik terug stuur aftrekken van het bedrag dat ik hou )

NU in nov krijg ik een herinnering het bedrag was 12 euro dat ik volgends hun te weinig heb betaald ( klopt in mijn ogen geheel niet ik heb NOOIT SCHULDEN en ik betaal altijd het hele bedrag!!! . Wat wel kan is dat ik maar 1x in de mnd alle online bestellingen in een keer betaald.. dan kan het voorkomen dat als ik een rekening op die dag krijg direct betaal en als ik een dag erna een rekening krijg dat ze een mnd moeten wachten.
MAAR zoals ik zei ik betaal dat wat ik niet terug stuur

maar goed ik krijg een herinnering ik had een bedrag van 12 euro opstaan en ik moet 10 euro aan administratie kosten betalen ( veel te veel wettelijk ook niet toegestaan! zaak maken kost mij meer geld maar ik ben bang dat BONPRIX dus dit bij heel veel mensen doet . IK moet een bedrag van 22 euro betalen!.

Ik zou een mail hebben gekregen tja met al die fraude hackers enz open ik geen mailen. * dus mijn foutje* . MAAR ik was van de overtuiging dat ik betaald had. al jaren betaal ik namelijk trouw alles elke mnd weer. vind het heel raar dat ik met wish, wehkamp, leenbakker, alieexpress, en nog vele andere winkels waar ik online shopt geen problemen met heb maar met BONPRIX al de 2e keer

mijn hele gevoel zegt dat dit gewoon niet klopt. mijn hele gevoel zegt dat ik gen**id word door bonprix
dan die 10 euro administratie kosten is veel te veel geld belachelijk. bonprix betaalbaar maar een hele slechte zaak !!!!! als ik moet betalen prima doe ik ( heb het geluk dat ik geen schulden heb!!!!) MAAR dit is toch wel heel raar . Ik ben een boekhoudster ik weet wat optellen en aftrekken van bedragen zijn. IK WEET zeker dat ik alles betaald heb en ook dat ik geen achterstalling van betaling had .. ik ga het nu uitzoeken!!!! maar geen bonprix meer voor mij.

Antwoord klantenservice

Beste j, wij zien dit graag verder voor u na. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van VH
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wegblijven bij Bonprix

Nog nooit zoiets meegemaakt. Eerst wordt de bestelling niet geleverd. Tientallen telefoontjes verder wordt het verkeerde product opgestuurd.
Teruggestuurd, maar Bonprix zegt het nooit te hebben ontvangen. Naar mijn centen kan ik fluiten.

'Klantenservice' stuurt je steeds van het kastje naar de muur.

NIETS KOPEN BIJ BONPRIX

ps komt er ook hier een mooie standaard reactie om een mail te sturen (waar daarna niets meer mee wordt gedaan)?

Antwoord klantenservice

Beste VH, onze excuses voor het ongemak. De betreffende e-mail is inderdaad nodig om uw gegevens terug te vinden en de terugbetaling klaar te zetten als dit nog niet is gedaan. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

sophie op 14 Maart 2018

Ik herken dit verhaal volledig. De standaardreacties (het knippen en plakken van de site) maken je alleen maar meer gefrustreerd. Ook de hulp van de tele-receptioniste ratelde standaard info af, zonder echt naar je vraag te luisteren. Zo word je bijna uitgedaagd om kwaad te reageren, of misschien zelfs testaankoop op de schouder te tikken. Ik heb net bij mijn moeder en vriendin gecheckt, alle 2 hadden ze soortgelijke verhalen; Waar zijn ze mee bezig? Als je Zalando-procedure niet kan evenaren, dan moet je niet aan de loopwedstrijd beginnen.

Reageer op deze review
Review van T.
Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Veranderen van prijzen

Ze veranderen de prijzen van artikelen gewoon om de dag.. had iets op mijn verlanglijstje staan wat op maandag nog 44,99 kostte stond ineens woensdag voor 46,99 op de website met 4% korting afgeprijsd van 48,99.. echt wtf?
Dan stuur je ze hier een mail over en krijg je als reactie dat je de prijzen wel zeer oplettend vergelijkt.. en dat het waarschijnlijk om een kortingsactie gaat.
Stuur je een mail terug dat je een printscreen hebt van de wisselende prijzen (zonder enige kortingsactie te bekennen) en daarop krijg je geen reactie meer.
Nou vandaag staat het desbetreffende artikel weer op de site voor 42,99 en de variant in het zwart die gister nog voor 39,99 op de site stond staat vandaag weer voor 44,99 op de site.
Echt bizar heb dit nog nooit meegemaakt en lees ook op internet dat dit meer mensen is opgevallen.

Antwoord klantenservice

Beste T., onze prijzen kunnen inderdaad regelmatig variëren. Wanneer u binnen tien dagen na ontvangst een lagere prijs signaleert wordt het prijsverschil afgeboekt. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Minke Huisman op 18 November 2017

waarschijnlijk komt het omdat ze cookies plaatsen en dus precies bijhouden wat je al eerder bekeken hebt, dan gooien ze snel de prijs omhoog. Aanbevolen is om Bom-Prix alleen te bezoeken als je je cookies verwijderd hebt, maar hou wel in gedachten dat ze absurd duur geworden zijn end at de kwaliteit van de kleren, die natuurlijk al vaak slechts was, steeds slechter lijkt te worden. Ik koop er zelf niet meer.

Reageer op deze review

Review van Milanca
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Terug betaling

Ik heb onlangs wen betaling terug gekregen van jullie. Nu maanden daarna krijg ik ineens een mail dat ik het bedrag wat jullie blijkbaar onterecht hebben uitgekeerd aan mijn terug moet betalen. Vraag me af of dit wel kan!
En dan kan je het nog niet eens in termijnen betalen!! Belachelijk!!

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Milanca, wij zien dit graag voor u na. Daarvoor vragen wij vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Truus

retouren afhandelen is probleem bij Bonprix

Bestelde in 2016 een artikel bij Bonprix. Het paste niet en ging retour. In september 20127 3 artikelen besteld. Kreeg ik een mail dat ik nog verzendkosten schuldig was over de teruggestuurde bestelling uit 2016 (?!?!). Betaald. Van de nieuwe bestelling 2 artikelen gehouden en meteen betaald, 1 retour gezonden. Gechecked op Post.nl, retour keurig aangekomen bij Bonprix. Krijg nu een aanmaning voor een openstaand bedrag. Vlgs klantenservice is artikel waarschijnlijk intern zoek geraakt. Moet wel allerlei dingen invullen en bewijzen dat het echt is teruggestuurd. Gezien deze ervaring, zeker in vergelijking met de prettige werkwijze van andere webshops, kan ik Bonprix niet aanbevelen. Veel vervelend gedoe.

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Truus, onze excuses voo rhet ongemak. Wij zoeken graag met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

VH op 16 November 2017

Klinkt als de standaard Bonprix service!

Reageer op deze review
Review van Anja
Beoordeling 
 
5.3
Levering 
 
6.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
5.0

Retour verzonden en toch aanmaning

Eind september pakket kleding ontvangen. Was niet echt naar mijn zin en volgende dag geretourneerd. Barcode postnl heb ik gelukkig nog. Kreeg bericht van postnl dat zending was afgeleverd bij bonprix. Na 3 weken stond saldo nog steeds open. 2 x mail gestuurd naar klantenservice. Kan wel tot 6 weken duren!!!. Oke maar nu op 21 oktober krijg ik een mail dat ik nog steeds niet heb betaald. Nee gek toch...is al 3 weken geleden geretourneerd. Weer gebeld met klantenservice. Krijg nu een brief waarin ik mijn postnl barcode moet opsturen. Want het is nooit aangekomen bij de verzendpartner. Raar gedoe hoor. Zo'n groot bedrijf en zo een slechte service. Ben er niet erg blij mee.

Antwoord klantenservice

Beste Anja, het spijt mij te vernemen dat je retour nog niet is verwerkt. Het verwerken van retouren duurt 2 tot 4 weken. Kan je een mail sturen met je klantnummer en een korte uitleg? Ik kijk je dossier na en leg uit wat je kan doen. Mijn excuses voor het ongemak. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 

anja bergman op 23 Oktober 2017

Dank voor de reactie, maar de uitleg heb ik nu al zeker 4x naar klantenservice verstuurd via email. Ik heb nu een formulier verzonden met PostNL verzendbewijs, mijn PostNL met een duidelijke aankomst van het pakket in Zwolle. Ik mag nu toch hopen dat mijn saldo op 0 komt te staan. Word er wat moedeloos van.

Reageer op deze review
Review van H. Smit
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Service?

Het bestelde artikel kwam later dan beloofd ( hier betaal je wel bijna 5 euro voor), na ontvangst artikel gelijk retour gestuurd wat ook weer bijna 5 euro kost. Nu ruim 3 weken later nog geen cent terug gezien!!!

Antwoord klantenservice

Beste H Smit, onze excuses voor het ongemak. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kirsten Høystad
Beoordeling 
 
7.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Ongevraagde reclame op de pc.

De twee spotgoedkope bh's waren erg goed. Helaas werd mijn computer volgespoten met knipperende reclame van Bonprix , het lukt mij niet om die te verwijderen. Heb ettelijke brieven geschreven maar krijg absoluut geen antwoord. Ook geadresseerde brievenbusreclame krijg ik terwijl ik uitdrukkelijk gevraagd heb om die niet op te sturen. Of Bonprix denkt hier klanten mee te winnen????????

Antwoord klantenservice

Beste Kirsten, de advertenties in je internetbrowser kun je verwijderen via je internetinstellingen. Als je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zorgen wij ervoor dat je de catalogus niet meer ontvangt. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Peggy
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Slechte service

Nadat ik een jurkje had besteld (leverbaar binnen 48 uur) kreeg ik een mail dat t inderdaad 2 dagen later bezorgd zou worden. Op de dag van bezorging kreeg ik een mail dat dd zending vertraagd was. Uiteindelijk heb ik ruim een week moeten wachten
Het jurkje was niet wat ik verwacht had. Toen il een nieuw jurkje bestelde (wederom leverbaar in 48 uur) kreeg ik weer op dd dag van bezorging een mail dat de zending vertraagd was. Als ik mail naar de klantenservice krijg ik nietszeggende antwoorden. Als ze dan nog zo netjes zouden zojn om me eerlijk te woord te staan...nee klantvriendelijkheid of tollerantie kan je niet vinden bij bonprix!!!!!!!! Ik zou dan ook niemand aanraden hier te bestellen!!!!!!

Antwoord klantenservice

Beste Peggy, het spijt mij te vernemen dat je 2 keer een vertraagde levering hebt ontvangen. Is het mogelijk om een mail sturen jouw klantummer en een korte uitleg? Kopiëren en plakken van dit bericht, mag natuurlijk ook. Ik kijk graag jouw dossier na. Mijn excuses voor het ongemak. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Joke
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Retourservice

Bon prix bij terug bezorgen komt het gezeur. 4.95 per pakket betalen.
Antwoordt, je moet alvorens je besteld gewoon goed op de hoogre zijn van deze regel. Tip lees eerst de website dan pas bestellen.
Vreemd dat er in het hele bestelscherm nergens een regel is te lezen.
Niet op de factuur te lezen.
En bij retour service hoe te doen ook niet direct zichtbaar bij de 2 opties.
2 opties worden er aangeboden, een goedkopere manier naar eigen keuze niet mogelijk.
Pakketten bundelen mag ook niet, zodat 3 pakketten 1 word.
Als die hard online shopper een belachelijke regel en gelukkig zijn er webshops wel duidelijk hierin.
Betaal gewoon maar nooit meer bon prix voor mij.
Ze zijn wel goed getraind in antwoorden geven, want ze worden vaker aangeschreven over deze belachelijke regeling. Dus antwoorden die het allemaal netjes terug leggen naar de verantwoordelijkheid van de kopet

Antwoord klantenservice

Beste Joke, deze kosten gelden enkel voor een volledige retour, bij gebruikmaking van de retourwervice van PostNL. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Patricia
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
5.0

Mooi spul, moet vaak wachten

Altijd als ik iets bestel moet ik er op wachten. Het is nooit op voorraad. Dat is balen. Meerdere telefoontjes gepleegd en hopelijk aankomende week komt m’n jas. Hopelijk past ie en is het wat ik graag wilde anders moet deze ook nog weer retour. Voordat je dan een nieuwe hebt.... m’n kortingscode werkte ook niet. Achteraan gebeld kunnen ze voorlopig niks aan doen.. tja.. het vertrouwen is een beetje weg..

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Patricia, naleveringen worden binnen drie weken verzonden. Zodra u het pakketje hebt ontvangen volstaat het om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij verwerken dan de korting voor u. Onze excuses voor de vertraging. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Samantha
Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Slechte klantenservice

Na 3 bestellingen binnen 1 week 2x het verkeerde artikel ontvangen. Meerdere keren contact gehad met klantenservice en totaal niet naar tevredenheid opgelost. Zelfs klachten werden niet serieus beantwoord. Was de eerste maar ook zeker de laatste keer dat ik daar ooit iets bestel. Gewoon slecht!

Antwoord klantenservice

Beste Samantha, onze excuses voor het ontvangen van een verkeerd artikel. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van rofab
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

dramatische afhandeling retouren

Het irriteerde me al dat deze grote web-shop toch € 4,50 verzendkosten in rekening bracht. Retourneren is gratis, maar daar begint de ellende. Deze web-shop meldt zonder schroom dat na terugontvangst van de goederen het minimaal drie tot vier weken (!) gaat duren voordat de retourzending (in Polen..) is afgehandeld. Zelfs de meest belabberde web-shop zal het niet wagen om een klant doodleuk vier weken te laten wachten. Bonprix wel. In de jaren 90 zou zoiets nog kunnen, anno 2017 absoluut niet. Zeldzaam slechte service, dus denk twee keer bij het shoppen bij Bonprix. Tenzij vier week wachten op de afhandeling van een retourzending geen probleem is...

Antwoord klantenservice

Beste rofab, het spijt ons te horen dat uw retourzending nog niet werd verwerkt. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken we een oplossing. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • BPC
  • BPC Selection
  • Bodyflirt
  • Rainbow
  • John Baner
Productgroepen
  • sportkleding
  • kinderkleding
  • kinderschoenen
  • Wonen
  • Damesschoenen
  • Herenschoenen
  • dameskleding
  • lingerie
  • herenkleding
  • badmode
Levertijd
2 werkdagen
Verzendkosten
€ 4,95 per bestelling
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
  • acceptgiro
Telefoonnummer
0900-1903 (0,15€/min.). Maandag t/m zondag doorlopend (24/7).