Bonprix reviews

www.bonprix.nl
 
3.2 (158)
Bonprix ervaringen

Bonprix spreekt met haar moderne, veelzijdige mode voor dames, heren en kinderen voor voordelige prijzen een groot publiek aan. Het motto van Bonprix is "alle maten één prijs" en dat is voordelig wanneer u op zoekt naar grotere maten, die elders vaak duurder zijn. Naast kleding vind je op Bonprix.nl ook een gevarieerd assortiment op het gebied van wonen, zoals gordijnen, meubels en woonaccessoires.

Wat is uw ervaring met Bonprix? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die op Bonprix.nl hebben besteld? Hieronder kunt u een groot aantal Bonprix reviews lezen.

158 Bonprix reviews

 
(10)
 
(6)
 
(19)
 
(31)
 
(102)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Verborgen kosten

Beoordeling 
 
1.8

Veel verborgen kosten en onduidelijkheid daarover.
Het vestje dat ik kocht verschilde van prijs in de folder en online. Na veel heen en weer mailen uiteindelijk wel het verschil verrekend gekregen.
Toen bleek er administratie kosten in rekening gebracht door Bon Prix.
En vervolgens moest ik ook 4,95 verzendkosten betalen om iets retour te sturen.
Ben erg ontevreden. Vestje van 14,99 kost me nu alles bij elkaar 21 euro zonder dat ik dat van tevoren wist.

Antwoord klantenservice

Beste Merel, de verzendkosten vervallen bij een volledige retour, bij een gedeeltelijke retour blijven deze staan. De administratiekosten van € 0,90 worden alleen in rekening gebracht wanneer u kiest voor betaling na ontvangst. Bij betaling vooraf worden deze kosten niet in rekening gebracht. Het team van bonprix

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechtste internetwinkel

Beoordeling 
 
1.3

Enige tijd geleden klant geworden en mijn eerste bestelling gedaan, levering binnen 48 uur??
Na twee dagen eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Er was iets fout gegaan met de facturering werd mijn verteld.
Heb in die week nog een bestelling gedaan en daarvan wat artikelen retour gestuurd.
Dacht dat ze dit zouden verrekenen en wachtte netjes op de factuur.
Na een hele tijd nog niets gehoord en na het inloggen op mijn account zag ik tot mijn verbazing 10,- aanmaningskosten bij de rekening staan. Heb gebeld en verteld dat ik geen bericht had ontvangen omtrent de factuur maar er was geen discussie mogelijk en moest de aanmaningskosten betalen.
Bestel echt nooit meer iets bij deze zeer slechte winkel.

Antwoord klantenservice

Beste Henny, Dit is inderdaad vervelend. Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit wordt dan voor je nagezien. Het team van bonprix

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prijsverhogingen voor hetzelfde artikel

Ik blijf mezelf erover verbazen dat een bepaald artikel regelmatig binnen een aantal dagen in prijs word verhoogd.

Antwoord klantenservice

Beste Sylvia, onze prijzen kunnen inderdaad variëren, hierbij spelen meerdere factoren een rol. De geldende prijs is de prijs van het moment van bestellen. Het team van bonprix

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Spullen worden niet geleverd.

Beoordeling 
 
3.3

Zeer slechte ervaring. Inmiddels een week geleden iets besteld. Zou binnen 2 dagen binnen zijn. Na 3 dagen maar gebeld.
Sorry we hebben een storing,maar over weer 3 dagen is je product zeker binnen. Vandaag maar weer gebeld,status van de bestelling is nog steeds in behandeling, we kunnen hier niets aan doen krijg ik dan te horen. Over enkele dagen krijg je vast je product binnen, en anders moet je maar weer even bellen meer kunnen we niet voor je doen. We worden totaal niet serieus genomen bij deze zaak, maar er elke keer met een makkelijke sorry vanaf geholpen.en naar een oplossing zoeken doen ze al helemaal niet.

Antwoord klantenservice

Beste Mark, onze oprechte excuses voor het ongemak. Graag zoeken wij met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Helaas

Beoordeling 
 
5.8

Helaas, Bon Prix en ik, we hebben afscheid genomen van elkaar. Ik was al jaren klant, maar na niet nagekomen afspraken omtrent kortingen en een onterechte, niet gefundeerde betalingsherinnering (overigens door mij, onder protest, betaald) en een niet transparante bejegening door de klantenservice, heb ik mijn account opgezegd.

Antwoord klantenservice

Beste J. Jonker, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Als een factuur ten onrechte in rekening is gebracht corrigeren wij dit met plezier voor u. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

JJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

J.jonker op 16 Mei 2019

Geachte,

De gegevens beschouw ik als bekend. Afgezien van uw bevestiging, heb ik geen enkele reactie meer van u mogen ontvangen. Hier gaan we niet meer uit komen. Nogmaals helaas...
Met vriendelijke groet,
J. Jonker

Reageer op deze review

Levering

Beoordeling 
 
3.5

Jaren niets meer besteld bij Bonprix. Na gezeur over 'n openstaande rekening van 3 jaar daarvoor!!!! Nu bestel ik weer eens wat. Krijg ik bericht dat levering vertraagd is. Ben er al weer klaar mee. Jammer ze hebben veel leuke kleding

Antwoord klantenservice

Beste Alma, vanwege feestdagen in diverse Europese landen hebben helaas sommige bestellingen een paar dagen vertraging. Onze excuses voor het ongemak. Het team van bonprix

AP
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechtste online winkel

Beoordeling 
 
1.3

Bonprix is de slechtste online winkel die ik ken. Hun matentabellen kloppen niet. Hun beschrijvingen van producten kloppen niet. Je moet voor alles betalen, zoals levering en retour en slaan zo heel veel geld uit je. Daarnaast is hun klantendienst extreem incompetent. Ze leggen geen dossiers aan en communiceren niet met elkaar over een probleem. Weggesmeten gelden een heel slechte ervaring.

Antwoord klantenservice

Beste Eeckhout, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Graag zoeken we met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Mooie goedkope trui

Beoordeling 
 
8.0

Goedkope trui.
Alleen informatie wanneer het geleverd word kan beter.
Trui ontvangen in brievenbus en hoor ik later dat het pakketje is verzonden.

Antwoord klantenservice

Beste Robbie, dat spijt ons te horen. Normaal gesproken wordt een bericht verzonden zodra het pakket in handen van de verzendpartner is. Fijn dat de trui toch is geleverd, veel plezier met deze aankoop! Het team van bonprix

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Incassokosten hoog

Bestellen 
 
1.0

Geen aanmaning ontvangen maar wel een brief van incassobedrijf cib. Doet zijn best over te komen als cjib. 40 euro extra op een factuur van 16 euro. Gebeld gemaild. Niets aan te doen. Zaken zijn zaken.
Bestel niets bij dit bedrijf

Antwoord klantenservice

Beste R Ackermann, bonprix heeft geen samenwerkingsverband met het CJIB, wel met het CIB. Indien u bezwaar wenst te maken tegen een ontvangen aanmaning vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

RA
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Constant aan het lijntje gehouden

Beoordeling 
 
4.3

Ik ben als sinds september bezig om een x bedrag terug te krijgen meerderen telefoontjes brieven mailtjes gestuurd en nog niks ontvangen en wordt zeer slecht geholpen en ieder keer aan het lijntje worden gehouden

Antwoord klantenservice

Beste Branco, het spijt ons te horen dat u op een terugbetaling wacht. Graag zoeken we met spoed een oplossing. Daarvoor vragen wij u vriendelijk uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

chantal op 20 Mei 2019

Heeft u uiteindelijk wel het bedrag terug gekregen?

Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Slechte klantenservice, berekenen onterechte aanmaning kosten terwijl je al maanden tracht contact te zoeken, geen mails terug ontvangen, eindelijk gelukt via telefoon..medewerker garandeert de aanmaning kosten te annuleren en via mail word weer alles van tafel geveegd. Niet re geloven wat een oplichters het toch zijn en draaien de boel om!! Nooit er bestellen! Stel criminelen

Antwoord klantenservice

Beste GK, dat zijn nogal stevige bewoordingen. Wij zijn overigens geen oplichters, maar helpen je juist graag verder, zeker als de aanmaningskosten ten onrechte in rekening werden gebracht. In dat geval bekijken we je dossier met plezier opnieuw. We vragen je dan vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

GK
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

klazien op 25 Januari 2019

Ik heb vergelijkbare ervaring: waar Bonprix zelf heel laat is met uitbetalen van retourzendingen, brengen ze op hun beurt aan hun klanten wel onterechte aanmaningskosten in rekening. Geen adequate reacties van de service afdeling. Ik ben ook geen klant meer.

Reageer op deze review

Zeer slechte zaak!!!

Bonprix stuurt mij steeds rekeningen en aanmaningen van een persoon die niet op mijn adres woont.
Ik heb al vaker met bonprix gebeld hierover maar ze vinden het schijnbaar niet nodig dit op te lossen.
Ik heb ze vermeld dat ik geen zin heb om een deurwaarder aan de deur te krijgen voor schulden van iemand anders.
Bonprix zegt dat ik dan maar tegen de deurwaarder moet zeggen dat deze persoon hier niet woont. Duh
Als ik al misschien ooit iets bij bonprix had willen bestellen zal ik dat nu zeer zeker niet meer gaan doen.
Ik zal dan ook een ieder adviseren dat ook niet te doen want bonprix staat totaal niet open voor probleemoplossingen.
Maar dat boeit ze zo te zien ook niet.
Bonprix ?????

Antwoord klantenservice

Beste Geurts, dit is inderdaad een vervelende situatie. Mag ik u vriendelijk vragen een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst hiervan wordt er meteen opnieuw contact met u opgenomen. Het team bonprix.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

kolkman op 21 Februari 2019

ik heb hier zelfde aan de hand.ik ben geen klant van bonprix nooit besteld bij bonprix en ik krijg ook maningen van onbekend persoon op mijn adres.ik heb veel gebeld met postnl en nu blijkt in mijn wijk is pakket verzonden met in die adres mijn huisnr en bewust of onbewust mijn postcode.ik verzoek bonprix dit echt nu op te lossen en ik ben het zat hier.ik bestellen bij bonprix echt nooit.administratie is daar een puinhoop

Geurts op 21 Februari 2019

Ik heb jullie vaak genoeg hierover gebeld.
Mij wordt dan verteld dat jullie hier niks aan doen.
Als ik een deurwaarder aan de deur krijg moet ik maar zeggen dat de desbetreffende persoon hier niet woont.
Duh....
Jullie zadelen mij met problemen op waar ik niks mee te maken heb.
Ik ben geen klant bij jullie en wil het zeer zeker niet worden.

Reageer op deze review

Waardeloze service! Nooit meer!

Beoordeling 
 
1.8

Al vaker iets besteld via bonprix en al vaker viel me vanalles op. Nu ben ik er klaar mee! Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!
Klachten en vragen worden totaal niet verholpen en opgelost. Heb al meerdere keren iets besteld waarbij staat dat het binnen 48u leverbaar is. Krijg ook netjes een verzendbevestiging en vervolgens duurt het weken voor ik iets binnen krijg!
Tevens ook prijzen die met de minuut aangepast mogen worden? In de ochtend en avond verschilt het vaak qua prijs.. belachelijk!
En als je een vraag stuurt dan krijg je een algemeen antwoord waar je niks aan hebt!
Nee dit is echt de laatste keer dat ik hier iets besteld heb! Bah! Totaal niet klantvriendelijk!!!

Antwoord klantenservice

Beste Irmgard Tubee, jammer dat je niet tevreden bent. De 48-uurs levertijd is exclusief weekenden en feestdagen. Onze prijzen kunnen inderdaad variëren, afhankelijk van vraag en aanbod. Het team van bonprix

IT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Astrid op 01 Mei 2019

Ik heb dezelfde ervaring. Dinsdag wat besteld, in de ochtend, bij 't bestellen werd al aangegeven dat 't pas vrijdag bezorgd zou worden. Heel aparte telling van de 48 uur.

Reageer op deze review

tussendoor prijzen verhogen

ik wilde afgelopen weken een jas bestellen maar elke keer werd hij is prijs verhoogd. Heb er foto"s van gemaakt. vind dit heel vreemd van 61 euro naar 81euro

Besteld product
92204695
thumbnail_DSC_0061
thumbnail_DSC_0056
thumbnail_DSC_0060
Antwoord klantenservice

Beste A. kooij, de prijzen kunnen inderdaad verschillend zijn voor een artikel in de catalogus en op internet of aangepast worden op onze website. Kan je een e-mail sturen met je klantnummer en een korte uitleg? Het wordt dan nagekeken. Het team van bonprix.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Mario op 04 Januari 2019

Dat komt door de cookies die Bonprix op uw computer plaatst. Als u een paar keer belangstelling toont voor een x-produkt, gaat men er van uit dat u het heel graag wil hebben en verhoogd men de prijs. Hetzelfde principe als bij vliegtickets zoeken op internet. Gewoon dagelijks cookies verwijderen; dat zal wellicht helpen!

Reageer op deze review

slechte levering

Beoordeling 
 
9.0

Twee broeken en trui besteld en betaald pas na bestelling bleek dat er op de trui een levertijd van 3 weken zit en dat de broeken zonder tegenbericht niet na 48 uur maar 4 werkdagen geleverd worden. Echt slecht

Antwoord klantenservice

Beste ruizendaal, onze excuses voor de vertraging. Naleveringen worden binnen drie weken verzonden. Wat de overige artikelen betreft zien we graag na wat er gebeurd is. Daarvoor vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

IK wacht een jaar op een betaling terug

Beoordeling 
 
4.8

Ik ben precies een jaar bezig om geld terug te krijgen van Bonprix. Ik heb met de 2 dames van de klantafdeling keurig de berekening gemaakt, ze hebben het ook doorgegeven aan de financiële afdeling.

Die krijg ik niet te spreken, ook de manager niet. Dus ik kom niet verder.
Tot 4 keer aan toe heeft de financiële afdeling mij benaderd via de email of IK alles op een rijtje wilde zetten.
Natuurlijk heb ik dat gedaan de 1ste keer. Ondanks dat het staat beschreven in mij profiel...dat ik 78,12 terug krijg, heb ik dit nooit ontvangen.

Ik ben niet alleen gefrustreerd, ook de 2 dames van jullie klanten afdeling. Zij begrijpen maar niet waarom de financiële kant hun berichten niet oppakken.

Het is schrijnend om zo met mensen om te gaan. Precies na een jaar wacht ik er nog op!!

Antwoord klantenservice

Beste D.B, dat spijt ons te horen. Wanneer u een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ziet de financiële afdeling dit met spoed voor u na. Het team van bonprix

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Chantal op 20 Mei 2019

Heb je uiteindelijk wel je geld terug gekregen? Ik wacht namelijk ook op mijn geld retour?

Reageer op deze review

Opeens een nalevering

Beoordeling 
 
1.3

Ik heb bij jullie een jurk besteld voor mijn vriendin om aan te doen bij een bruiloft. Tijdens de bestelling en betaling die ik maandag heb gedaan, gaven jullie aan dat het vrijdag bij mij zou worden bezorgt. Nu krijg ik een mail dat de jurk pas over 3 weken geleverd kan worden... Erg teleurstellend. Dit moet opgelost worden, mijn vriendin is nu ontzettend teleurgesteld dat ze nu opnieuw een andere jurk moet uitzoeken.

Antwoord klantenservice

Beste J, onze excuses voor dit incident. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zoeken wij met spoed een oplossing. Het team van bonprix

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

prijzen verschil

Beoordeling 
 
3.0

Let op bij bon prix met bestellen uit het boekje op de site , de site is een paar euro duurde dan via de telefoon .
Dat is in mijn ogen bedrog.

Antwoord klantenservice

Beste spronk, onze prijzen kunnen inderdaad verschillen en variëren. Artikelen kunnen ook goedkoper zijn in de webshop. Omdat u altijd recht hebt op de laagste prijs wordt het prijsverschil afgeboekt wanneer u binnen tien dagen na ontvangst een lagere prijs signaleert. Het team van bonprix

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
2.5

Lastige site en slechte service.
In de vakantie periode meteen 10 euro opgeteld bij factuur. Over gemaild (het scheelde echt 1 dag) maar zo werkte ze en daar veranderen ze niets aan. Het product zelf was ook niet goed maar natuurlijk wel moeten dragen op vakantie. Uiteraard had ik het ruim op tijd besteld om te kunnen testen/proberen maar de 48 uurs service duurde veeeeel langer. Ik was letterlijk net op tijd om het mee te nemen op vakantie.

Ik koop hier nooit meer iets.

Antwoord klantenservice

Beste Chantal, u geeft aan een aanmaning te hebben ontvangen. Bij betaling na ontvangst hebt u tot tien dagen na ontvangst de tijd om uw factuur te voldoen. Bij uitblijvende betaling wordt na diverse herinneringen na 7 weken een bedrag van € 10,00 aanmaningskosten in rekening gebracht. Mocht u desondanks een goede reden hebben gehad deze termijn te overschrijden, dan kunt u ons hierover te allen tijde contacteren. Het team van bonprix

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
3.5

Latere levering dan ze beloven. Of ze leveren een deel. Maar het allerslechtste vind ik dat je eerst achteraf mag betalen en daarna opeens niet meer. En als je vraagt wat de reden is, krijg je na lang wachten, een super vaag nietszeggend antwoord. Gezien de ervaringen van anderen, ga ik me er nooit bij Bonprix vooraf betalen. Echt super slecht!

Antwoord klantenservice

Beste Janneke, doordat er een verschil bestaat van 48 uur tussen de virtuele en de werkelijke voorraad komt het soms voor dat artikelen die als beschikbaar worden bevestigd bij het inpakken uitverkocht blijken te zijn.
Ook is het helaas technisch niet altijd mogelijk om in de bevestigende e-mail onderscheid te maken tussen direct beschikbare- en beschikbare artikelen met een vertraagde levertijd.
Mijn excuses voor het ongemak.
Kan je een e-mail sturen met je klantummer of postcode en huisnummer en een korte uitleg? Je dossier wordt dan nagekeken. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Bonprix informatie

Foto's

thumbnail_DSC_0061
thumbnail_DSC_0056
thumbnail_DSC_0060

Algemene informatie

Merken
  • BPC
  • BPC Selection
  • Bodyflirt
  • Rainbow
  • John Baner
Productgroepen
  • sportkleding
  • kinderkleding
  • kinderschoenen
  • Wonen
  • Damesschoenen
  • Herenschoenen
  • dameskleding
  • lingerie
  • herenkleding
  • badmode
Levertijd
2 werkdagen
Verzendkosten
€ 4,95 per bestelling
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
  • acceptgiro
Telefoonnummer
0900-1903 (0,15€/min.). Maandag t/m zondag doorlopend (24/7).