Bonprix
0   2  

www.bonprix.nl
 
3.1 (127)
Bonprix ervaringen

Bonprix spreekt met haar moderne, veelzijdige mode voor dames, heren en kinderen voor voordelige prijzen een groot publiek aan. Het motto van Bonprix is "alle maten één prijs" en dat is voordelig wanneer u op zoekt naar grotere maten, die elders vaak duurder zijn. Naast kleding vind je op Bonprix.nl ook een gevarieerd assortiment op het gebied van wonen, zoals gordijnen, meubels en woonaccessoires.

Wat is uw ervaring met Bonprix? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die op Bonprix.nl hebben besteld? Hieronder kunt u een groot aantal Bonprix reviews lezen.

127 beoordelingen over Bonprix

 
(8)
 
(5)
 
(16)
 
(19)
 
(86)
Beoordeling 
 
3.1
 
3.6
 
3.2
 
2.0
 
3.8
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Karen
Beoordeling 
 
1.0

Belachelijk

Ik heb mijn bestelling terug gestuurd omdat het niet was wat ik ervan verwachtte. Een week later krijg ik een aanmaning van 9.90! Ik heb niks van de bestelling gehouden.
Nou rekenen ze 4.95 voor retour kosten?! En die andere 4.95 schijnt van een bestelling te zijn uit 2016. Hier is mij echter niks van bekend. In diezelfde mail stond dat als ik het bedrag niet spoedig over zou maken ze 40!! Euro incassokosten in rekening zouden brengen. Ik bestel hier uiteraard nooit meer iets.

Antwoord klantenservice

Beste Karen, de kosten van € 4,95 worden enkel in rekening gebracht bij een volledige retour. Voor een volledig overzicht van alle verrichtingen verwijzen wij u naar 'mijn bonprix'. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 23 April 2018

Op mijn bonprix staat niks vermeld! Dus ik heb 9.90 betaald zonder dat ik ook maar 1 produkt heb. Dat jullie dat zelf niet belachelijk vinden.

Reageer op deze review
Anoniem
Beoordeling 
 
1.0

ongelooflijk klantonvriendelijke website

Gordijnen besteld, teruggestuurd omdat ze niet pasten. Er is nooit een ontvangstbevestiging naar email verstuurd of enig andere communicatie.
Krijg ik opeens een rekening van € 10 euro. Na bellen (zeer onvriendelijke dame) blijkt dit € 4,95 retourneringskosten te zijn van de gordijnen, het overige bedrag zijn retourneringskosten van een bestelling uit 2014 (?, deze vordering is allang verjaard, en überhaupt totaal geen idee waar dit over gaat).
Na in te loggen op de website waren alle bestellingen en retourneringen blanco, zelfs adresveld was leeg. Je kunt blijkbaar ook inloggen met de combinatie klantnummer en postcode, maar dat kan blijkbaar toch weer niet want dan krijg je een vage foutmelding. Na de rekening van € 10 ontvangen te hebben (waarvan dus totaal niet duidelijk is waarvoor die was), nieuwe aanmaningsbrief gekregen gedateerd 5 april, die 13 april binnenkwam. Er staat geen factuurnummer op de brief, en ook geen specificatie waar het oorspronkelijke bedrag van € 10 uit bestaat. Extra kosten zijn € 20 euro incassokosten ( Bon Prix is blijkbaar ook een incassobureau?). als de rekening niet betaald wordt dan wordt het dossier uitbesteed aan de afdeling administratie en debiteuren, en vervolgens is de brief ondertekend door Dennis Vandevelde, afdeling administratie en debiteuren. Dus het dossier wordt van afdeling administratie en debiteuren naar afdeling administratie en debiteuren gestuurd. Snapt iemand het nog?
Pure bagger dit. Ik betaal helemaal niks. Een zichzelf respecterende webshop stuurt geen rekeningen voor retourneringskosten, en vooral geen vage spookfacturen zonder enige specificatie/ onderbouwing. Neem eens een voorbeeld aan Bol.com of Coolblue.
Als je als webshop namelijk te gierig bent de retourkosten voor eigen rekening te nemen biedt dan geen 'gratis' retourservice aan om vervolgens idiote facturen te sturen.
Het gaat dan misschien maar om een paar tientjes maar van dit soort grappen en grollen ben ik absoluut niet gediend.

Besteld product
Antwoord klantenservice

Beste Anoniem, het spijt ons te horen dat er aanmaningskosten werden berekend, enkel over kosten. Uiteraard hoeft u enkel de hoofdsom te voldoen. Zodra wij deze ontvangen worden de resterende kosten voor u afgeboekt. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marijke
Beoordeling 
 
1.5

Ellenlange levertijden

Pakketje besteld op woensdag met iets wat ik komende dinsdagavond nodig heb.
Verwachte levertijd 48 uur, na bestellen stond overal vermeld; leverdatum 31 maart.
Speciaal thuis gebleven voor mijn pakketje, pakketbezorger zijn passeren zonder pakket voor mij.
Kijk ik in mijn mailbox heb ik zojuist een mailtje gekregen dat mijn bestelling in behandeling genomen is. Drie dagen later. Ik bel op en krijg een vaag verhaal over nalevering.
Dit is mij echter nooit gemeld, was nergens te zien bij bestelling (alle artikelen waren op voorraad) en een automatisch mailtje sturen dat een artikel niet leverbaar is is ook te lastig.

Communicatie 0,0 en als je dan belt doet men net of ik degene ben die achterlijk is.
Eerste en laatste keer Bonprix.

Antwoord klantenservice

Beste Marijke, het spijt ons te horen dat je geen bericht ontving over de nalevering. We doen ons uiterste best deze zo spoedig mogelijk te versturen. Onze excuses voor het ongemak. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Shana
Beoordeling 
 
1.0

Opletten met Bonprix!

LET OP MET BONPRIX!
Sommige maten van artikels komen niet overeen en u zal zelf voor de retourkosten moeten opdraaien. Ook volgen ze niet de Europese wetgeving over retourkosten en als je via Bpost een pakje opstuurt sturen ze je daarna nog een dikke rekering voor verwerkingskosten op. Dus dan betaal je retourkosten en als je via Bpost het pakket terug stuurt komt er ook nog eens 10€-20€ verwerkingskosten ook al heeft Bonprix een fout gemaakt. Zo ook is de Dients na verkoop heel slecht. Op het internet staat het ook vol slechte reviews van BonPrix ook over de maten die niet klopen van artikels.

Antwoord klantenservice

Beste Shana, bonprix maakt gebruik van Europese maten. Heb je een Europse maat 40, dan raad ik je aan maat 42 te bestellen. Je kan ook gebruik maken van de maattabel die op de site staat aangegeven. Retourneren via een afhaalpunt is € 3,00. Retourneer je via Bpost dan zijn de geldende tarieven van kracht. De volgende link geeft je meer informatie: http://bit.ly/2sEE3ZK. Je kan ten alle tijde een e-mail sturen met je gegevens en een korte uitleg. Ons e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mijn excuses voor het ongemak. Het team van bonprix.

Was deze beoordeling nuttig? 

Shana op 05 Maart 2018

Bonprix, Ondertussen hebben jullie al 2 verschikkende antwoorden van maten gegeven. Eerst wordt er bij gezegt Belgische maten en nu is het plots Europese maten.
Dit veranderd nog altijd niks aan de zaak. Het kan niet zijn dat een groter getal van maat kleiner is dat maakt niet uit welke maten het is. Dan nog met een ander artikel hebben wij een kleinere maat bij jullie en die past dan wel. Wat u nu als antwoord geeft is gewoon een poging om het goed te praten. Realiteit is de maten bij jullie kloppen niet en laten dan klanten opdraaien voor fouten bij jullie en dat is zeer klantonvriendelijk. De klant moet opdraaien voor fouten bij jullie of jullie leverancier/fabriek. Ook durven jullie klanten na de retour ook nog eens een dikke rekening te sturen voor zogezegde verwerkingskosten bij een retour maar die krijgen klanten pas veel later. Shoppen bij Bonprix heeft heel erg veel nadelen voor de klant. Zo ook spelen jullie het heel vuil om zo de Europese wet te omzeilen ivm retours. Spijtig genoeg hebben wij dit pas later ontdekt. Zo ook zijn jullie zeer duur om te bellen bij problemen wat ook weer eens niet klantvriendelijk is. Jullie denken alleen aan geld en de klanten kunnen jullie niks schelen. Hier antwoorden jullie gewoon op om jullie bedrijf te beschermen. Dit is zeer duidelijk waneer je de website door leest en bij de afther service komt als er een probleem is.

Reageer op deze review
Ruud Parmentier
Beoordeling 
 
4.5

niet professioneel

voor 2e maal besteld bij Bonprix. onduidelijkheid over levering. staat een levertijd en een bezorgdatum die al heel snel is.
over nalevering geen bericht. trackentrace toegezegd maar pas zichtbaar na ontvangst artikel. prijs/kwaliteit artikel is oke.
het lezen van de klacht en de juiste beantwoording is ver onder de maat.

Antwoord klantenservice

Beste Ruud, onze excuses voor de vertraging. Naleveringen worden binnen drie weken verzonden. Zodra het artikel verzonden is wordt een e-mail met de track&trace verstuurd. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Debby

Vraag

Bestellingen duren momenteel 5 werkdagen langer. (Alle begrip voor).
Geen probleem, alleen snap ik niet echt wat er staat.
Mijn vorige bestellingen gingen namelijk razend snel en met zijn alle tegelijk.
Ik heb nu 3 artikelen staan met: artikel in behandeling. Waarbij ik kan klikken dat ik het pakket kan volgen. En 1 artikel met; artikel in nalevering.
Waarom is dat artikel in nalevering? De levertijd van alle artikelen is hetzelfde.
Gaat dat nog wel oke? Of?

Antwoord klantenservice

Beste Debby, we zien dit graag voor je na. Daarvoor vragen we je vriendelijk een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ann Barbaix
Beoordeling 
 
1.0

Klacht

>
> Enige tijd terug heb ik een bestelling geplaatst, waarvan de betaling de datum had overschreden, door t gebeuren van feestdagen en ik niet thuis was, bon ergens fout van mij , ik heb de betaling gedaan , terug kreeg ik een herinnering, terug betaald, dan weer een telkens 10 € ondertussen heb ik 20 € bij betaald en kosten die schoenen me 53,98 ipv 33,98 !
> Vrijdag kreeg ik weer een leuke brief van jullie dat ik 40€ moet betalen , en dat er een gerechtelijke procedure zal opgestart worden !
> En onderaan staat vermeld als ik betaald heb, geen rekening moet houden met dit bericht .
> Jullie brief is opgesteld op 8 februari en ik ontving deze op 16 februari : ook staat geen vervaldatum op , ik heb die herinneringen direct betaald en toch krijg ik nog aanmaningen .
> Is dit een misplaatste grap of wat ?
> In elk geval heel klantonvriendelijk ,
> Ik hoop nu eens eindelijk positief nieuwsvan jullie te ontvangen en hoop dat dit onaangenaam gebeuren opgelost is !
> Klantenr 0019340120

Antwoord klantenservice

Beste Ann, wij beantwoordden reeds uw e-mail over uw onderwerp. Uw dossier is in orde. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Floor
Beoordeling 
 
4.3

Oplichters

Ze sturen je de verkeerde spullen. Ik had een blauw shirt besteld en ontving een witte. Kwam te laat en heb deze teruggestuurd. Ik moet nu € 4,95 betalen aan verzendkosten!!!!

Antwoord klantenservice

Beste Floor, onze excuses voor dit incident. Uiteraard hoeft u geen kosten te betalen. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. boeken we deze voor u af. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 

Paul Almekinders op 20 Februari 2018

Waardeloos bedrijf

Reageer op deze review
Sabin
Beoordeling 
 
1.0

Package left in the rain, unusable bad quality products

I bought a wall mirror (article number: 962989 95) from Bonprix.

The delivery took one week instead of 2 days as indicated on the website. By the time the delivery arrived I was not home but in a vacation, so the Bonprix delivery left the package in front of the apartment. It rained for 5 days on it until I returned home to find it completely wet.

Then I open the package, find the back of the mirror to be completely deformed from fabrication, so it does not fit on the wall. Also the mirror has no metal hangers, just 2 holes in the wood. If you put it on the wall it falls immediately. More over there is only one layer of paint, so the mirror is not actually white, it is yellow.

This is the worst shop I have ever ordered furniture from in the Netherlands. I strongly suggest you don't shop from here.

Antwoord klantenservice

Hi Sabin, the special deliveries take some mmore time than usual parcels. We are sorry to hear about the way your parcel was delivered. Deliveries are executed by PostNL. However, if you send us an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we will find a solution. The bonprix team

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Meul Danielle
Beoordeling 
 
1.7

Onvriendelijke klantenservice

Gisteren een jas geretourneerd wegens te klein en onmiddellijk een nieuwe besteld. Verzendkosten werden opnieuw aangerekend. Vandaag contact opgenomen met de klantenservice, maar eigenlijk weinig service ontvangen. Ik kreeg een erg ongeduldige consulente aan de lijn die beweerde dat het allemaal mijn fout was. Ze wou wel een nieuwe bestelling plaatsen, maar het moest allemaal binnen de kortste tijd afgehandeld worden. Voelde me wel heel erg onrespectvol behandeld. Hopelijk past de nieuwe jas, anders gaat deze gewoon terug en ben ik gewoon heel wat extra kosten kwijt. Hoedanook is dit de laatste bestelling die ik ooit plaats bij bonprix. Service is beneden het vriespunt.

Antwoord klantenservice

Beste Danielle, onze excuses voor dit incident. Uiteraard horen verzendkosten niet bij een ruilbestelling. Als u een e-mail met uw gegevens stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. boeken wij deze af. Het team van bonprix

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
 • BPC
 • BPC Selection
 • Bodyflirt
 • Rainbow
 • John Baner
Productgroepen
 • sportkleding
 • kinderkleding
 • kinderschoenen
 • Wonen
 • Damesschoenen
 • Herenschoenen
 • dameskleding
 • lingerie
 • herenkleding
 • badmode
Levertijd
2 werkdagen
Verzendkosten
€ 4,95 per bestelling
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
 • acceptgiro
Telefoonnummer
0900-1903 (0,15€/min.). Maandag t/m zondag doorlopend (24/7).

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.