Bax Shop reviews

www.bax-shop.nl
 
3.8 (101)
Baxshop

Bax Shop is de goedkoopste webwinkel voor DJ's, producers en muzikanten en biedt u altijd de laagste prijs garantie. Bax Shop is specialist met alles op het gebied van Licht, Geluid, DJ Gear, Audio/Video. De webshop is volwaardig Thuiswinkel.org lid en biedt u altijd de laagste prijs garantie. Bax bestaat al vele jaren en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd.

Bax Shop betrouwbaar?

De webwinkel van Bax-Shop bestaat al geruime tijd. U kunt vertrouwd bestellen met de gebruikelijke betaalmogelijkheden bij Bax Shop! De shop heeft het thuiswinkelkeurmerk en voldoet daarmee aan strenge eisen. Vele Nederlandse en Belgische consumenten schaffen hun apparatuur al jaren aan bij Bax. ook in Duitsland is de webshop al geruime tijd actief en ook daar wordt veel DJ-aparatuur online aan de man gebracht.

101 Bax Shop reviews

 
(11)
 
(5)
 
(12)
 
(18)
 
(55)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

KOOP HIER NOOIT IETS


Goedemiddag, Op 17 september 2020 product besteld, twee verzendbewijzen gerkegen. 1 product (veel te laat) ontvangen, 1 product nooit ontvangen. Gebeld met klantenservice bax, na meerdere keren geen gehoor en afwimpeling. Uiteindelijk na 9x bellen iemand aan de lijn en een creditnota ontvangen dat ik geld zou terug krijgen en binnen 7 dagen verwerkt zou worden. Is nooit gebeurd. Na 5x klantenservice bellen, geen gehoor en ook niet teruggebeld. Ben het beu. Wil mijn geld zsm terug. Inmiddels weer contact gehad. Bax beweert dat betaling via CC in gang gezet is, 7 dagen geleden, geld staat er niet! Bank ingeschakeld en case laten aanmaken om via die manier geld terug te krijgen. PAS OP MET BAX!

RN
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Niet doen

Beoordeling 
 
3.0

Speaker stuk. Geen garantie. Crossover doorgebrand zeggen ze.
Reparatievoorstel 430 euro.
Terug laten sturen en zelf gerepareerd. 10 euro onkosten. Half uur werk. Belachelijk. Ik koop hier nooit weer. Wees gewaarschuwd.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wacht al 30 dagen op terugbetaling

Beoordeling 
 
3.8

Slechtste service ooit! Wat een bedrijf. Hier half juli een bestelling geplaatst. Levering komt vervolgens met transportschade binnen aangezien het ondeugdelijk verpakt was. Na contact met iemand van BAX dit set o.b.v. retour aanmaken teruggestuurd en op hun advies alvast een nieuw set besteld om het snel geleverd te krijgen. ook deze weer vooraf betaald.

Vervolgens de nieuwe bestelling niet op tijd geleverd en heb ik die (ook weer op advies van BAX) geweigerd. Ondertussen dus 2 betalingen daar en alle producten retour.

Eerste terugbetaling liet 10 dagen op zich wachten maar de terugbetaling van de eerste bestelling duurt nu al een maand! Diverse keren getracht in contact te komen maar terugbellen lijkt lastig voor BAX, alles gaat per mail en ondertussen, al de 4de als reactie op mijn verzoek, een verhaal dat de terugbetaling ergens mis is gegaan en het opnieuw wordt gedaan. Vervolgens zou het dan 5 tot 7 werkdagen duren voordat het op mijn rekening staat.

Nu ondertussen 30 dagen verder en tot op heden nog steeds geen terugbetaling ontvangen....
Wat een bedrijf..... En een klantenservice waar je alleen een telefoniste aan de lijn krijgt die je vervolgens niet door kan (of mag) schakelen naar de daadwerkelijke klantenservice....

Ik kan maar 1 advies geven, KOOP HIER NOOIT IETS!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Pure oplichting.

Beoordeling 
 
1.0

Al maanden proberen het aankoopbedrag van mijn geretourneerde product terug te krijgen. E-mails/telefonisch genegeerd worden. Voor nog geen 40 euro bestelen ze je.

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kopen en bezorgen prima, maar die helpdesk.........

Beoordeling 
 
6.8

Aankopen en verzending gaat prima, niets mis mee. Maar wacht maar tot je met de helpdesk te maken krijgt, die is werkelijk dramatisch. Ze geven antwoorden waar je weinig tot niets mee kan, met feedback doen ze helemaal niets. De laatste keren heb ik 4 dagen moeten wachten voordat ik antwoord kreeg. Geloof me, je bent beter af bij Thomann.de. Daar spreken ze ook Nederlands en zijn vele male professioneler. Bax heeft al eerder problemen gehad met hun medewerkers, en het blijkt nu nog zo te zijn. Je krijgt ook geen ledinggevende te spreken, het is heel schimmig en mysterieus.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Vroeger groot fan van Bax maar nu is het echt waardeloos!

Beoordeling 
 
4.3

Ik ben echt in shock zoals de service van Bax is achteruit gedonderd! De klantenservice is echt vreselijk! Tot drie keer toe meer dan een half uur in de wacht gestaan. De belofte dat ik binnen twee werkdagen word teruggebeld en dat werd twee weken. Uiteindelijk na meerdere mails van mijn kant wordt mijn product opgestuurd en toen bleek de doos al open te zijn en werkte het apparaat niet naar behoren. Direct een retourticket aangevraagd en dat duurde ook weer veel te lang. Weer gemaild dat ik het apparaat z.s.m. terug wilde sturen maar op de retourticket zat te wachten. Uiteindelijk retour gestuurd en nu ruim twee weken verder nog helemaal NIKS alleen een melding dat het retour is gestuurd en dat er een wisseling komt. Wisseling??? Ik heb ze gemaild en gevraagd of ik teruggebeld kan worden, geen reactie. Nog een keer gemaild en aangegeven dat ik al weken geen muziek kan maken en of ze mij willen adviseren en even kunnen bellen. Al twee weken geen enkele reactie. Al met al voor mij NOOIT meer de BAX shop, weet niet wat er daar aan de hand is want in het verleden verliepen mijn aankopen daar altijd super. Jammer Bax, ik ga de volgende keer echt naar een ander!

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloze service

Beoordeling 
 
1.0

De dag dat ik het product thuis kreeg zag ik het elders goedkoper. Mijn zoontje had piano van eigen geld gekocht dus erg sneu. Dezelfde dag klachtenformulier ingevuld met de vraag of daar iets aan te doen was, geen reactie. Nogmaals klachtenformulier ingevuld, wederom geen reactie. Vervolgens mail gestuurd. Het lijkt alsof mails door een robot worden beantwoord of er wordt ieder geval geen moeite gedaan om goed te lezen. Inmiddels was ik ruim een maand verder en de piano uitgepakt. Op en neer gemaild maar iedere keer staat er een andere naam onder de mail en niemand neemt de moeite om goed te lezen. In mijn laatste reactie gevraagd of iemand de hele mailwisseling wil,lezen. Niets meer gehoord (ruim drie weken geleden).
Erg makkelijk als het geld binnen is. Voor mij eens maar nooit meer!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bax waardeloze service en communicatie

Beoordeling 
 
1.5

2 x iets besteld, 2 x later dan beloofde dag. klantenservice is waardeloos en reageert heel traag. Voor mij geen Bax meer.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ongelooflijke kwaliteit van het personeel

Beoordeling 
 
9.8

Vandaag bezocht ik de winkel om een bestelling te vervangen voor een ander model hoofdtelefoon. Ze hebben de truc gedaan. Mooi hoor! Ik wil graag de groeten doen aan de mensen die in de winkel van Goes werken, je bent geweldig!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen geld terug, nieuw product of kortingscode

Beoordeling 
 
4.7

Ik heb mijn keyboard ergens begin 2018 gekocht en kwam al meteen met een probleem dat de toetsen niet goed vast zaten en veel herrie maakte als ik erop speelde. Ik dacht dat het normaal was maar dat bleek dus niet. dus ik besloot het 1 maand geleden op te sturen voor een reparatie.
vervolgens heb ik hem gisteren terug gekregen met stof erop en er was er helemaal niets aan gerepareerd!! Ik stuur een berichtje van: wat is dit? er is helemaal niets aan gedaan 4 weken lang en jullie updaten mij er niet over. Hun antwoord hierop: Stuur het opnieuw op met duidelijke informatie (wat ik al deed toen ik hem opstuurde met een filmpje erbij). Ik vraag vriendelijk om een nieuw product of mijn geld terug maar geen gehoor. Nu nemen ze de telefoon niet meer op en hebben ze ook nog eens opgehangen. Koop je apparatuur bij KEYMUSIC! betaal liever 20 euro meer maar dan heb ik tenminste service!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Bax Shop informatie

Foto's

PC110019
PC110009
PC110002