Mediamarkt reviews & ervaringen

www.mediamarkt.nl
 
2.4 (56)
mediamarkt

56 Mediamarkt reviews

 
(1)
 
(1)
 
(4)
 
(10)
 
(41)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Wasmachine

Beoordeling 
 
1.0

Op 16 november 2023 heb ik een wasmachine besteld Ondanks de toezegging voor levering op de zondag daaropvolgend, heeft de daadwerkelijke levering nooit plaatsgevonden. Na driemaal tevergeefs te hebben gewacht op de beloofde levering, heb ik de order geannuleerd.

Bij mijn bezoek aan de Mediamarkt vestiging is mij verzekerd dat er een onderzoek gestart zou worden om de situatie te verhelderen. Echter, tot op heden heb ik geen enkele informatie ontvangen over de voortgang van dit onderzoek. Het gebrek aan communicatie en de niet nagekomen levering hebben mij genoodzaakt om de aankoop te annuleren.

Conform mijn rechten als consument, de mediamarkt hierbij officieel in gebreke gesteld en aanspraak maken op de terugbetaling van het volledige aankoopbedrag. Vriendelijk verzocht dit bedrag binnen 7 dagen] terug te storten. Tot op heden NIETS gehoord. Waardeloze oplichters. Meer is het niet!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ps5 Grand theft auto v

Beoordeling 
 
1.0

Onbetrouwbare oplichters. Lege doos gekregen en wordt geen onderzoek gedaan omdat mail met vragen niet aankomt. Er wordt niet gereageerd, klantenservice ondeskundig en helpt niet. Online bestellen gevaarlijk bij mediamarkt.nl. Niet doen!
Al meer dan 8 incidenten geopend tevergeefs. Ondrr andere incidenten: 231122-065632, 231122-073353, 231120-052860, 231117-002594, 231120-052860, 231120-052860, 231122-074991.
bestelnummer 198878769

DJ
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

LG TV

Beoordeling 
 
2.0

We hadden van mijn schoonouders voor de uitzet een tv gekregen super toff dus we hadden een tv van 650 euro uitgezocht en we hebben hem laten bezorgen op 10-08-23. Helaas nog geen 2 weken later ging hij kapot strepen in het beeld en knipperd dus de Mediamarkt proberen contact op te nemen en hebben een formulier ingevuld samen met de klantenservice om het te retourneren en te laten maken, we kregen na anderhalve week nog niets te horen dus hadden we weer gebeld en was er iets niet goed gegaan en opnieuw ingevuld. Weer een week later kregen we eindelijk te horen dat hij opgehaald wordt alleen dat ging nog 2 weken duren, vervolgens hebben ze hem omgehaald en we zouden gebeld worden als hij klaar was en dat zou 2 weken duren. We werden gebeld dat hij inderdaad gerepareerd was alleen nu ging het weer 2 weken duren voordat ze hem konden bezorgen nu hebben we hem gisteren 11-10-23 bezorgd. Een half uur later nadat hij aanstaat weer precies hetzelfde probleem we hebben 2 maanden gewacht op te tv om vervolgens 30 min te kunnen kijken. Nu waren we naar de winkel geweest omdat we niet weer zo lang willen wachten om tv te kunnen kijken, ze konden niets voor ons doen geen vergoeding niet omruilen voor een nieuwe nee dan moet de tv eerst 3 keer geretourneerd worden om in aanmerking te komen voor een nieuwe of geld terug, dit doen ze zodat ze zeker weten dat wij hem zelf niet slopen zeiden ze tegen ons. Wij willen gewoon tv kijken en genieten van het cadeau en niet nog 4 a 5 maanden wachten totdat we hopelijk tv kunnen kijken, wij zullen hierom ook nooit meer wat halen bij de Mediamarkt!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

JBL Tune 760

Beoordeling 
 
1.0

I won't buy anything at Media markt anymore. I feel cheated by this chain of stores after my last purchase. I bought JBL Tune 760 headphones. I went home and tested them, it turned out that they played very quietly, so I went to the store to return them and choose something else. It turned out that they could not be returned because they were opened... When purchasing, no one informed me that they could not be returned... It was impossible to check them on site, so I was cheated by the store. Be careful what you buy so you don't buy a cat in a bag and end up with nothing, because in my case these headphones are trash...

Nic już nie kupię w Media markt. Czuję się oszukany przez sieć tych sklepów po ostatnim zakupie. Kupiłem słuchawki JBL Tune 760 .Przejechałem do domu i przetestowałem je, okazało się że grają bardzo cicho więc pojechałem do sklepu je zwrócić i wybrać coś innego. Okazało się że nie można ich zwrócić ponieważ były otworzone... Przy zakupie nikt mnie nie poinformował o tym że nie można ich będzie zwrócić... Nie można było ich sprawdzić na miejscu więc zostałem oszukany przez sklep. Uważajcie co kupujecie żeby nie kupić kota w worku i zostać bez niczego ponieważ w moich przypadku te słuchawki nadają się do śmieci...

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

aeg wasmachine

 Web service (C de Jong) (20/08/2023 17:06)
Op 30-07-23 heb ik een wasmachine besteld in filiaal leidschendam, welke op 06-08-23 bezorgd zou worden. Op 06-08 om 8 uur zou ik een email krijgen met de levertijd. Helaas geen email en bij navraag zou de wasmachine ook niet geleverd worden. Deze bleek niet voorradig, terug naar de winkel. Vriendelijke manager die het probleem dacht te zien en opnieuw besteld. De wasmachine zou op 14-08-23 tussen 17 en 21 uur bezorgd worden. De vorige order was geannuleerd, dus weer opnieuw betalen. Op 14-08 eerder vrij genomen van werk vanwege de levering. Deze liet op zich wachten. Bij navragen bij de klantenservice bleek dat de wasmachine weer niet zou worden geleverd. Op 16-08-23 weer naar de winkel in leidschendam. Gesprek gehad met de manager, welke veel voor mij heeft gedaan. Order was geannuleerd, dus deze bestelling weer betalen. Uiteraard van de vorige 2 betalingen kreeg ik het geld terug. Uiteindelijk is de wasmachine geleverd op 18-08-23. Helaas met een groot mankement want de wasmiddel lade sluit niet, dus onbruikbaar. Weer de klantenservice gebeld, foto's moeten mailen, nu 2 dagen later en niets meer gehoord. Hup weer naar de winkel in Leidschendam, waar de medewerkster een email naar de klantenservice heeft gestuurd. Nu maar weer wachten of er nog enige reactie komt.

Nu is mij dringende vraag: is het in uw bedrijf normaal dat de klant niet wordt geïnformeerd over het feit dat de levering niet door kan gaan en dat dan 2x. Waarom moet ik als klant overal zo vreselijk achteraan gaan. Wij zijn al 3 weken bezig om een werkende wasmachine thuis bezorgd te krijgen, wat erg moeilijk lijkt te zijn. Eind van de week ga ik op vakantie en ik heb geen idee wanneer dit ondeugdelijke apparaat wordt omgeruild. Je hoort helemaal niets van de mediamarkt. Schandalig. Je wordt niet afgezegd en je hoort niets over het omruilen. 3 weken nu al zonder wasmachine.

Ik wil heel snel horen van jullie hoe dit opgelost gaat worden

Hieronder 1 van de reacties van MM op een negatieve review:
Jouw feedback is waardevol voor ons en we zullen dit gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Maar jullie doen er niets aan, er is niemand die dit oppakt. Ik ben een goede klant, maar dit is de druppel... mijn telefoonnummer is bij jullie bekend, graag even bellen

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Dji Mavic 2 pro

Beoordeling 
 
2.3

Helaas is er geen mogelijkheid om 0 sterren te geven.
2 weken voor kerst 2022 een drone besteld bij de outlet waarbij de omschrijving stond: Nieuw, alleen doos open. Krijg ik de bestelling binnen zit er inderdaad een doos in van een drone. Na het openmaken van de doos was mijn verbazing groot, er zat geen drone in wel een accu. En een afstandsbediening van een oud type drone. En dat was het!. Na heel veel heen en weer gemail met allemaal domme vragen en antwoorden die nergens over gingen. Uiteindelijk 2 maanden verder de vraag om de drone doos terug te sturen en als de set compleet was kreeg ik mijn geld terug. Ja gekke Henkie! Terugsturen is dus geen optie aangezien de set bij lange na niet compleet was. Met andere woorden, 699 euro kwijt en een verdrietige zoon. Ga zo door Mediamarkt met deze maffia praktijken!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Lg monitor

Beoordeling 
 
1.0

I odered a monitor on a discount. When the courier came he had a step insted. I returned the step as i didn't ordered it and i asked immediately to media markt what did i have to do in order to make another delivery appointment. They said i had to wait for them to contact me. After 1 week they didn't say anything so i contacted them again. They said that they had canceled my order (i never asked for them to cancel anything) and that i would receive the money back. I also couldn't get the discount anymore, even tho it was them who made the mistake. I only got the money back after i call paypal to block the transaction.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

IPhone 13 pro

Beoordeling 
 
3.0

Op 24 juli 2022 (nu 11 weken geleden!) heb ik een IPhone via de webshop van Mediamarkt besteld. Tot op heden heeft Mediamarkt niet geleverd. De klantenservice heeft mij niet geholpen, ondanks veelvuldig contact. Een klacht via keurmerk Thuiswinkel Waarborg heeft ook niet geleid tot levering. Al die 11weken heeft Mediamarkt traag en vaak nietszeggend op telefoontjes en berichten gereageerd. Mijn tip: koop niet via mediamarkt.nl. Als je dit toch doet, betaal nooit vooruit.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

wasmachine

Beoordeling 
 
1.0

Worst shoping exprience!!!
I had to buy a washing machine twice and both had seriouse issues!!!
The 1st one stopped working after 1 minute and the second one started moving! Both in my first tries!!!

They did not even bother to check their products!

They wasted a lot of my time talking to their slow customer service and I did not get my money yet for any of the products.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Koelkast

Beoordeling 
 
3.5

Nu weet ik weer waarom ik vrijwel nooit iets bij jullie bestel!
Gisteren een koelkast besteld, op de website staat dat ik het oude apparaat mee kan geven aan de bezorger. Jullie versturen met PostNL, dat is niet mijn probleem! De PostNL bezorger geeft aan dat hij het oude apparaat niet mee neemt.
Jullie klantenservice medewerker zegt vrolijk dat het mijn probleem is en dat ik hem zelf maar weg moet brengen. Na herhaaldelijk te vragen om een leidinggevende hangt hij gewoon de telefoon op omdat hij me niet verder wilt helpen.
Het gaat om order 151955556.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

gsm

Beoordeling 
 
1.0

Op zondag een bestelling gedaan bij mediamarkt, er stond bij "in voorraad" en "levering binnen 1-3 dagen". ONMIDDELLIJK BETAALD. Dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Ik stuur dinsdagmorgen een email naar hun klantendienst en open een incident (# 220308-001317). Ik krijg dinsdagavond nog steeds geen antwoord. Ik bel dan in bij hun klantendienst, daar wuiven ze me onmiddellijk af dat ik maar moet w88 op de reactie van de email. GEEN info over mijn bestelling, "weten ze niet" volgens hen. Vandaag bel ik opnieuw in, gezien ik nog steeds GEEN reactie ontvang. Dan zeggen ze ineens dat het in backorder is. Ik vraag mn geld terug maar daar moet ik dan volgens hen op gaan wachten. Daarom deze klacht, om openbaar te stellen hoe achterbaks en oneerlijk men daar te werk gaat. Geld aannemen voor producten die er niet zijn en dan het geld zo lang mogelijk inhouden. Charlatans en dieven zijn het. Hier zitten we nu, we hebben dringend een toestel nodig voor werk en gerelateerde zaken, en het geld dat ik dien te gebruiken daarvoor wordt nu door dit oneerlijk bedrijf ingehouden. Hun service is ronduit SCHANDALIG, zelfs onbestaande want ze reageren pas wanneer ze zien dat je klachten neerlegt!

Q
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

iPad air2

Beoordeling 
 
2.0

De service en communicatie is slecht als een bestelling zoek is geraakt bij de vervoerder. Als dan vervolgens de zending als verloren wordt beschouwd door de vervoerder en Mediamarkt niet meer reageert als je jouw geld teruggestort wilt hebben dan sta je vast. Mediamarkt reageert nergens meer op. Veel mails gestuurd en gebeld maar nog steeds geen cent teruggekregen van Mediamarkt. Het gaat om een iPad air2 die toch niet goedkoop is. Nu weken verder. Kijk uit met de Mediamarkt. Je moet vooruit betalen op de webshop maar loopt het risico je geld niet terug te krijgen. Je kunt maar 1 keer je geld uitgeven voor in dit geval een iPad.

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

De longhi Ecam 350.55.B Dinamica Zwart

Beoordeling 
 
2.5

Hallo goeie dag Allemaal , ik vind de service van de Mediamarkt echt helemaal niks!! In eerste instantie heb ik zelf heb gekeken voor een De Longhi Koffie Machine, niet bij elke koffie machine word aangegeven wat voor soort koffie je met de koffie machine kan maken en hoeveel keuze je hebt! Ik heb gister 25-12-2021 rond 12.00 een medewerker aan de lijn gehad en hem gevraagd of hij mee kon kijken voor een koffie machine van Max €700 van het Merk De Longhi, waar je keuze hebt uit verschillende soort koffie Smaken,
toen werd mij gezegd dat hij daar niet voor is om te kijken hoeveel keuze ik bij een koffie machine heb, en zelf moet gaan kijken naar een koffiemachine, Terwijl het echt niet bij Alle koffiemachine's bij staat vermeld. Uiteindelijk heb ik er 1 besteld een DE LONGHI ECAM 350.55.B Dinamica Zwart, deze heeft +-4 keuzes, ik had eigenlijk toch liever een Koffie machine gehad met meer keuzes, maar jah helaas kreeg ik er geen hulp bij. Na deze gedoe Allemaal wat een tijdje heeft geduurd, krijg ik opeens een E-mail met je bestelling is geannuleerd!? Blijkbaar niet meer op voorraad, Als je het niet kan leveren moet dat direct zichtbaar zijn voor de Mensen!! ,en niet totdat je besteld en hebt betaald! Daarna krijg ik te horen dat ik mijn geld pas met 5 werkdagen terug krijg, Hoezo!? Geef me geld gelijk Joh in 1 klik en het staat weer op mijn rekening dat is op zijn minst wat jullie kunnen doen zodat ik het gelijk ergens anders kan bestellen! Het is Namelijk een Cadeau wat Precies op tijd moet worden gegeven en niet een dag daarna!! En ik heb ook geen geld om eerste een nieuwe te gaan bestellen en te wachten op mijn geld ik heb namelijk ook mijn vaste lasten Als ik het geld had was het geen probleem geweest ,maar zo zie je maar dat de mensen die het een beetje minder hebben de dupe raken. Jullie Maken het moeilijk voor De Mensen terwijl dat anders kan, jullie kennen iemand zijn situatie niet, wees meer meelevend met je Medemens AUB. IK HEB ZOVEEL KEER DE MEDIAMARKT PROBEREN TE BEREIKEN, DE KLANTEN SERVICE, MAAR TEVERGEEFS, HELEMAAL GEEN GEHOOR!!

INIEDERGEVAL GEEN FIJNE FEESTDAGEN TOEGEWENST!!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

smartphone

Beoordeling 
 
4.8

Media markt liegt ...Ik bestelde online een smartphone
Ik bestelde online een smartphone bij Media markt Oostende,na 3 dagen nog niets ontvangen ...kreeg wel een track en trace nummer van Bpost . ik nam contact met Bpost en die beweerden ,dat zij het pakje niet hadden ontvangen ,dus wij kunnen het ook niet leveren ,want wij hebben het nog niet .Dus ik belde naar Media Markt en kwam op een centaal nummer van de klantendienst ,die mevrouw zei ...het pakje ligt nog in de winkel in Oostende ,mijn vraag was ,kan ik het dan gaan afhalen en neen , dat kon niet omdat de bestelling al gedaan en in verwerking was .Dus ik nam terug contact met Media Markt oostende ,mailde ook de mail die ik had gekregen van de klantendienst Bpost ...Antwoord van Media markt was ...je kan je bestelling volgen op track en trace Bpost !!! Maar ik kan ze niet volgen medewerker Media markt ...het pakje ligt nog bij U kerel !! dus je ziet dat liegen niet zo makkelijk is hé ,je valt door de mand !! ...wat een leugenaar is die Media markt werknemer toch.

F
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Sony tv

Beoordeling 
 
1.0

Deze winkel is niet eens 1 ster waard.
Tv van 7000 euro gekocht die kapot werd geleverd. Bezorger vertelde dat hij nota bene het zo heeft meegekregen uit het magazijn!!!
Er waren 4 op voorraad en dan komen ze ons een kapotte tv aansmeren?! Moet niet gekker worden!!! Toen we het geweigerd hadden en we met de klantenservice belde was het onmogelijk om een nieuwe te leveren....Of we maar even zes dagen konden wachten op ons geld voor terug storting op onze rekening. Nieuwe levering kon immers absoluut niet en moest dus weer 7000 euro betalen voor een nieuwe levering. Maximaal onbetrouwbare partij en bestel hier nooooooit meer van mijn leven. Wees gewaarschuwd allemaal!

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Samsung watch 4 46mm/ (Incident: 211010-001581)

Beoordeling 
 
1.0

Op 10 okt 2021 had ik van mediamarkt een bestelling ontvangen. Ik had paar dagen ervoor een bestelling geplaatst een Samsung watch 4 46 mm zwarte kleurige smartwatch. Na ontvangst besloot ik toch het product retour te sturen omdat ik het ergens anders goedkoper vond en dus retour aangemeld en dat ging goed. Maar op de zelfde dag van ontvangst had ik het doosje van Mediamarkt geopend om voor de zekerheid een kopie van de factuur erbij de toen. Onder het openen van het doosje ging ik alles opnemen want dat doe ik een tijdje als ik iets online bestel omdat er in het verleden iets is gebeurt wat ik niet wil dat het weer gebeurt. Onder het opnemen met mijn telefoon deed ik het doos open en viel me gelijk wat op dat de verzegeling van het doosje van het product verdacht uitzag. Omdat ik het toch retour had gemeld deed ik een kopie van de factuur in de buitendoos dus de Mediamarkt doos erin samen met het product. Later op de avond zat het me niet lekker dus ik weer me telefoon gepakt en wou toch weten of er iets in het doosje zit van het product of niet het zat me gewoon niet lekker. Straks stuur ik het op en is er wat mis met het product dus ik het doosje van het product erbij gepakt en tijdens het opnemen de twee verzegelingen open gemaakt met een mesje en tot mijn verbazing zag ik een zwarte kleurige horloge dus ik dacht o het product zit er gewoon niet want de Samsung galaxy watch 4 46mm is ook zwart kleurig. Maar nadat ik het product goed te hebben bekeken zag ik dat het om een Samsung gear S3 ging dus niet de Samsung galaxy watch 4 46mm. en ook geen oplader erin dus ben gewoon bedonder. Volgende dag dit door gegeven aan mediamarkt via facebook en ook gelukkig de opname ook door gestuurd naar mediamarkt. De medewerker van mediamarkt op facebook schrok er ook van en zei meteen goed dat je opnames had gemaakt en foto's. Hij zei ook bewaar ze goed en stuur het product gewoon op en dan komt alles goed want ik maakte me zorgen dat ik straks voor dit probleem op moet draaien. Ik netjes het product opgestuurd en op 15 okt 2021 had mediamarkt het product ontvangen. Helaas kreeg ik op 18 okt 2021 een mail van mediamarkt dat het gewicht niet klopt en het product niet het zelfde is dus de retour wordt geweigerd dus ik moet er voorop draaien. Ik had een mail terug gestuurd dat ik opnames had gestuurd hoe het echt in elkaar zit. Geen antwoord op gekregen helaas. Ik had kort daarna weer contact opgenomen met mediamarkt op facebook en alles uitgelegd en ook de incidentnummer doorgeven waar het om gaat. Meteen ook de opnames weer gestuurd en de mediamarkt medewerker stuurde meteen dat die het door had gestuurd naar de juiste afdeling en dat ik binnen 48 uur wat te horen ga krijgen en ze gaan ook de opnames laten zien. Ik voel me belazerd door mediamarkt heel erg zelfs blijkbaar hadden ze het product eerder verkocht en is het product omgeruild maar weet echt niet hoe want de verzegeling zat er gewoon op. Ik had alles opgenomen van het begin en nog zegt mediamarkt je krijgt je geld niet terug. Ik koop nooit meer wat van mediamarkt want ze lichten mensen op dit is niet de eerste keer dat iets niet goed ging bij mediamarkt. Paar keer een tweedehands product ontvangen en dan zetten ze erbij dat het nieuw is en dan voor een nieuw prijs verkopen. Ik ben niet gek en stuur het weer retour. Maar ik laat het hier niet bij zitten en waarschuw iedereen om op te passen met bestellen bij mediamarkt.

BM
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Voor 23:59u besteld, de dag erna in huis is de grootste leugen ooit.

Ik ben misleid door Media Markt, bovenstaande “service” is een wassen neus. Doordat zij pretendeerden te kunnen leveren de dag erna, zit ik nu dagen zonder tv. M’n zieke dochter en ik moeten het doen met een “sorry”. Media markt is in gebreke door deze service niet na te komen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Koffie apparaat

Beoordeling 
 
1.0

Drama retourservice mediamarkt zwolle

PAS OP !!!!!!!!!!!!!!!!! 100 dagen retourneren bij mediamarkt is vals

1 maanden geleden kocht ik een koffie apparaat machine van Siemens ten waarde van 599 euro . Helaas werkt het apparaat niet naar behoren. Gelukkig geeft mediamarkt 100 dagen retour om te ruilen of geld terug. DAT STAAT DUIDELIJK OP DE BON. Op 26-09 ben naar servicepunt zwolle mediamarkt gegaan. Zij gaven aan dat nog binnen de garantie valt. Maar geld terug of omruilen niet mogelijk. Omdat het gebruikssporen aanwezig is. Ze zeggen dat ze naar leveranciers terug sturen met bedreig van indien uw product ongeprepareerd retour komt kunnen er eventuele onderzoekskosten in rekening worden gebracht, maar dan zullen ze waarschijnlijk wel tegemoet komen in de reparatiekosten. Op de apparaat zien ik geen krassen of gebruikssporen. Zie foto's voor bewijs.
Verder de medewerker zei als er geen gebruikssporen op apparaat te vinden is dan zetten wij het product weer als verkoop. Echt vies ter wel de apparaat niet naar behoren werkt

Jaren lang kocht ik mijn producten van mediamarkt. Ik zal nooit meer kopen bij dit bedrijf zeer slechte klantenservice. Ik raad iedereen om bij Wehkamp of coolbleu te kopen is iets duurder maar service is beter dan mediamarkt

Y
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Wasmachine

Beoordeling 
 
5.0

Wasmachine besteld, 1e bezorging niet doorgegaan omdat ik van tevoren ben gebeld door de chauffeur dat er een grote schade aan de voorkant zat, merkwaardig want zoiets controleer je toch als chauffeur als je je goederen ophaalt bij een depot. Retour na een paar dagen verwerkt en wat denk je, zelfde apparaat niet meer leverbaar. Ander type besteld, zou op donderdag geleverd worden. Is hem niet geworden, dan een mail dat ie vrijdag geleverd zou worden i.v.m. vertraging en logistieke problemen, oké. Vrijdagochtend een mail dat het weer niet doorgaat, ik zou gebeld worden die dag door de Mediamarkt maar dan kan je laat wachten want ze zijn zo arrogant dat je als consument niks voorstelt. 2 dagen vrij genomen, helaas voor niks (interesseert ze ook niks). Service noemen ze dat, die is ver te zoeken. En bij de klantservice kunnen ze je ook niet goed helpen, en op je mail krijg je standaard antwoorden.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

tv

Beoordeling 
 
1.3

Als klant ben je totaal kansloos, dus mijden deze tent.
1/9 on line tv gekocht en betaald. Op 2/9 werd levering tegen afspraak in vertraagd met 5 dgn en heb ik de aankoop geannuleerd. Bellen is hopeloos, van het kastje naar de muur. Ja, en probeer dan eens je geld terug te krijgen. Restitutie zou volgen 5-7 dgn nadat de tv retour zou zijn ontvangen. Complete idioterie, want er is nooit geleverd, Zeker 10 emails gestuurd met vragen die in 1e instantie niet of met een nietszeggende standaard email terug kwamen. Media markt kwam uiteindelijk in beweging nadat ik ze had verteld een incasso bureau in te schakelen en tevens arbitrage zou aanmelden bij hun branch vereniging. Dus ontving ik een credit nota(alleen voor de tv, maar zonder de betaalde beugel en installatie kosten) Ook op 2e credit nota ontbrak het weer en zou ik weer een nieuwe nota ontvangen. Waarschijnlijk dat MM geen personeel heeft iets correct te doen, want een correcte credit nota heb ik nog steeds niet. Uiteraard heb ik ook mijn geld na 9 dgn nog steeds niet. Ik zou niemand adviseren bij deze tent te kopen, want je bent totaal kansloos. Service hebben ze nog nooit van gehoord terwijl klantonvriendelijkheid hoog in het vaandel staat, tezamen met een vorm van communicatie die beneden alle peil staat.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Mediamarkt ervaring

MediaMarkt is Nederlands' grootste winkelketen in consumentenelektronica met 49 vestigingen en 80 miljoen online bezoekers per jaar in de webwinkel. Een van de sterke punten van Mediamarkt is het enorme assortiment. Wanneer je in de webwinkel voor 23.59 uur bestelt, wordt je bestelling doorgaans de volgende dag al bezorgd.

Wat is uw ervaring met Mediamarkt? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Mediamarkt hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Mediamarkt reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 088 - 4640464
Meer info over Mediamarkt op Wikipedia

Algemene informatie

Verzendkosten
€ 1,99 verzendkosten per bestelling | gratis bezorging vanaf € 20,-
Levertijd
Op werdagen voor 23.59 uur besteld, wordt in de meeste gevallen de daaropvolgende werkdag bezorgd.
Productgroepen
  • mobiele telefoons
  • tablets
  • kabels
  • laptops
  • printers
  • games
  • Ovens
  • monitoren
  • Stofzuigers
  • Software
  • Autoradio's
  • Speakers
  • Beamers
  • computerkabels
  • Koptelefoons
  • Vaatwassers
  • Kookplaten
  • Koelkasten
  • Platenspelers
  • wasmachines
  • fornuizen
  • lenzen
  • e-readers
  • drones
  • Cameratassen
  • Vaste Telefoons
  • Naaimachines
  • televisies
  • pc's
  • smartwatches
  • harde schijven
  • Consumentenelektronica
  • soundbars
  • stereo sets
  • headphones
  • smart-tv's
  • homecinema sets
  • computer onderdelen
  • fotocamera's
  • videocamera's
  • objectieven
  • geheugenkaarten
  • telefoonabonnementen
  • mobiele telefoon accessoires
  • autonavigatie
  • wasdrogers
  • strijkijzers
  • barbecues
  • vriezers
  • koffiezetapparaten
  • magnetrons
  • afzuigkappen
  • keukenmachines
  • blenders
  • sporthorloges
  • scheerapparaten
  • gameconsoles
Merken
  • Philips
  • Sony
  • Samsung
  • LG
  • Apple
  • Lenovo
  • microsoft
  • Canon
  • Tomtom
  • Sonos
  • Bose
Afhalen mogelijk
ja