Mediamarkt reviews

www.mediamarkt.nl
 
2.8 (12)
mediamarkt

MediaMarkt is Nederlands' grootste winkelketen in consumentenelektronica met 49 vestigingen en 80 miljoen online bezoekers per jaar in de webwinkel. Een van de sterke punten van Mediamarkt is het enorme assortiment. Wanneer je in de webwinkel voor 23.59 uur bestelt, wordt je bestelling doorgaans de volgende dag al bezorgd.

12 Mediamarkt reviews

9-10 punten
 
(0)
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(8)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Zeer zeer slechte service

Beoordeling 
 
4.3

Ik heb een wasmachine gekocht (€700) en daarbij meteen een aansluitservice afgesloten.
Na 7 uur hebben zitten wachten op de chauffeur met de wasmachine meldde hij dat hij niet bevoegd was tot het aansluiten. Ik moest maar een nwe afspraak maken. Dat heb ik gedaan, ik heb er weer (!) een dag vrij voor genomen, en wéér 6 uur zitten wachten. Toen de chauffeur kwam zei hij dat hij niet genoeg spullen bij zich had om mijn apparaat aan te kunnen sluiten. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Dat zou dan alleen 5 dagen later kunnen. Maar wegens Black Friday konden ze dan niet garanderen dat het daadwerkelijk die dag gedaan zou worden. Tegen die tijd staat het apparaat al 12 dagen hier, en is er van service nog geen sprake. Daarnaast als je DYNALOGIC belt, die het transport van witgoed voor z'n rekening neemt, betaal je €0.40 per minuut en kom je met gemak 10 minuten in de wacht te staan. Het voordeel dat ik op de wasmachine dacht te pakken door het bij de Mediamarkt te kopen is verdampt aan belkosten. Het apparaat is nog steeds niet aangesloten.....
Zeer en zeer slecht. Niemand, echt niemand die ik aan de telefoon had was bevoegd of kundig genoeg om mij verder te helpen dan het antwoord 'U zult een nieuwe afspraak over een week moeten maken'. Daar trap ik niet meer in. Jammer van zo'n groot bedrijf.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
4.0

Afgelopen maandag (14-10-2019) acer laptop gekocht bij mediamarkt Hoorn laptop met 12 maanden gratis office 365 personal. Thuis de laptop geinstalleerd op office na. Waar is de code voor de 12 maanden office? Mediamarkt gebeld en kreeg als antwoord wij geven geen telefonische ondersteuning u moet terug naar de winkel. Dinsdag naar de winkel in Hoorn gegaan nou daar worden ze ook niet gehinderd door enige kennis . Wisten van niks (terwijl de betreffende verkoper het drie keer gezegd had) onverichterzake weg. Woensdag acer en Microsoft gebeld maar die stuurden mij uiteindelijk toch weer terug naar de leverancier dus de Mediamarkt. Koop hier nooit meer wat wel veel keus maar je moet niet bij ze aankomen met een probleem zogenaamde drempelgarantie bah!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.3

Ongelofelijk slecht... ik ben nog nooit zo klantonvriendelijk behandeld. Ik heb een laptop gekocht van bijna drieduizend euro MacBook pro was overigens bij BCC goedkoper kom ik net achter. Betaald en geen laptop voor niks helemaal naar Zwolle gereden. Hele akelige klantenservice bij de balie zeggen ze dat als je online iets koopt het een ander bedrijf is, dan hebben ze enkel een nummer voor je waar je heel lang wacht en waar de verbinding ba 10 minuten wordt verbroken. Hasan van de livechat heeft ook geen zin om te reageren na twee berichtjes en de Facebook pagina vraagt of je een pb wil sturen waar ook nooit op wordt gereageerd. Waardeloos bedrijf geen enkele binding met hun klanten. Ik wou dat ik er nooit aan begonnen was...

OL
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Oplichting

Beoordeling 
 
1.0

Mediamarkt, de criminele organisatie die letterlijk 1600 euro van mijn rekening gestolen heeft zonder dat ik er goederen voor heb gekregen. En ik overdrijf niet: letterlijk 1600 euro van mijn rekening gestolen! De goederen zijn bij iemand anders bezorgd, niet bij mij, maar ze zijn betaald met mijn zuur verdiende centen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

MacBook binnen garantie niet gerepareerd

Service 
 
1.0

Heb vorig jaar een MacBook pro 15 inch bij mediamarkt gekocht met 2 jaar garantie. Wat wil het geval vorige week klap ik mijn laptop dicht doe hem even later open zit er in het scherm een grote witte streep lijkt op een barst maar scherm niet beschadigd. Eerst contact met Apple opgenomen die zeiden na uitgebreid onderzoek met oa detailfoto’s sturen dat dit kan door dat er tijdens het produceren van het scherm ergens spanning op zat maar dat hun dit gewoon vergoeden als ik hem via Apple gekocht had, maar dat ik nu bij de mediamarkt moest zijn. Maar dit was volgens hun ook geen probleem er zit gewoon garantie op. Eerst de helpdesk mediamarkt gebeld deze zeiden geen probleem je kunt met de bon zo naar de winkel. Bij de winkel aangekomen nam de medewerker geen eens moeite om te kijken, hij zij alleen maar 2 jaar garantie maar niet op het scherm. Toen ik aangaf contact te hebben gehad met Apple, vroeg hij of ik hem wel goed gehoord had 2 jaar maar niet op het scherm. Helpdesk weer gebeld en deze waren ook in een keer om 2 jaar maar niet op het scherm. Toen Apple maar weer gebeld en werd ik door verbonden met een jurist. Deze vertelde mij dat media markt dit wettelijk verplicht is te vergoeden. Maar mediamarkt staat waarschijnlijk boven de wet. Het probleem is dat ik de laptop hard nodig heb maar eigenlijk verplicht ben om juridische stappen te gaan ondernemen tegen de media markt. Echt ik adviseer iedereen dit dit leest koop nooit iets bij de mediamarkt. Zolang ze aan je kunnen verdienen zijn ze vriendelijk maar als ze hun verplichtingen na moeten komen gewoon weg onbeschoft.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

Zeer slechte garantie

Beoordeling 
 
1.0

Mijn zoon heeft een drone gekocht daar , nu heeft het schroefje van de camera kos gegaan. Ter reperatie aangeboden daar nu moet ik 118 euro betalen. Ding is 3 maand geleden gekocht . Ziet er nog nieuw uit . Hun zeggen nu hij is gevallenn. Wat absolut niwt gebeurt is . Bij de mediamarkt is dus ern super slechte garantie ze laten je de reperatie gewoon zelf betalen . Garantie steld echt niks voor !!!! Slechte winkel

MZ
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review

Waardeloze service

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos bedrijf dat MediaMarkt.
Vaatwasser gekocht die binnen de garantie rare kuren begint te vertonen.
MediaMarkt wil dan dat je als klant zelf maar even regelt dat de monteur komt.
Na herhaaldelijk aangeven dat ik de vaatwasser bij MediaShit heb gekocht en niet bij de fabrikant regelen ze dan eindelijk de afsrpraak.
Na twee keer een monteur te hebben gehad die het probleem niet kunnen verhelpen is dan eindelijk de garantie verlopen.
Dan roepen ze ijskoud ja sorry hoor de garantie is verlopen nu moet je voorrijkosten en de uren van de monteur betalen.
Zo werkt dat dus bij dat pruts bedrijf, ik koop bij dat waardeloze bedrijf nooit weer iets.


F
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Slechte Belabberde Media Markt Servers! Zeer slechte Servers! Garantie tot aan de deur!

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb een LG telefoon van geen 5 maanden oud. Me camera glas was gebroken en scheurde zomaar ineens in. Dat grapje was 128,05. Ik heb het toestel nog nooit laten vallen, heb ik ook aan gegeven bij Media markt. Toen ik me toestel erheen bracht zou die gerepareerd worden. Ik zou hem 2 a 3 weken kwijt zijn. 2 a 3 weken werden bijna 2 maanden. Zeer slordig, Omdat ik me leen toestel terug had gebracht ging er bij hun wat fout. Daar mag de klant niet de dupe van zijn. Ook schrijft media markt in het systeem omdat er geen andere oplossing stond valschade vanwaar het totaal geen valschade was.

Op een gegeven moment was zelfs me toestel verdwenen? Apart! Na weken kreeg ik te horen dat hij naar LG werd gestuurd om daar de reparatie plaats te laten vinden. Ik gaf van te voren al aan dat die naar LG moest gaan want de servers waar media markt zaken mee doet doen geen reparaties LG. Had Media markt kunnen weten of even kunnen bellen naar hun servers punt. Krijg ik een schriftelijk bericht via de e-mail van media markt hun reparatie punt dat de kosten 109,05 is. Dacht van hoe kunnen hun de kosten bepalen? Zijn doen geen LG. Was er weer een fout gemaakt omdat het 128,05 moest zijn want de btw kwam er nog bij.

Op de bon stond alleen dat er vingerafdrukken op zaten en scheurtjes vanwaar daar de betrekking op het camera glas aan vast zat. Wat gebroken glas was van de camera. Dat is ook logisch want dat moest gerepareerd worden.
Ik kwam me toestel bijna 2 maanden later ophalen, zit het toestel vol krassen aan de zeikanten. Kwamen ze met een foto vanwaar een hele andere balie op stond toen ik hem erheen bracht. Ik bracht het toestel erheen zonder krassen stond ook niet op de bon. Dan vullen ze eerst valschade aan vanwaar ze overig moesten invullen en daarna krijg ik me toestel terug vol krassen. Met een foto die zo gebewerkt was dat ik op die datum was geweest. Beetje raar? Want dan had het op de bon moeten staan en ik weet heus wel hoe ik mijn toestel erheen heb gebracht. Maar ze hebben me toestel zelf beschadigd dat ze kunnen zeggen, Kijk valschade. Ze hebben me garantie laten verlopen op die manier. Ze hadden gewoon met garantie moeten geven en niet misbruik van de situatie maken om onder de garantie uit te komen. Ik vind dat zo slecht en slordig! Ik heb een klacht in gediend maar krijg alleen te horen u krijgt geen garantie en ze praten er gewoon om heen. Sterker nog me mailtjes op me tegenverweer houden ze af en negeren mij.

Ik raad mensen aan geen toestel meer te kopen bij media markt want ze maken er niet alleen schade op maar laten je garantie naar verre vervallen. En de klant mag er maar achter aan rennen en de klant mag maar in de kou buiten staan om niet geholpen te worden. Ik ben helemaal klaar met media markt en zal ook nooit meer iets kopen in de winkel bij hun. Ze hadden oplossingen kunnen verzinnen bijvoorbeeld of een nieuw toestel of het geld terug en de garantie gewoon laten zo als het is. Dat ik gewoon garantie op me toestel heb. En dat ik die 128,05 terug zou krijgen. Maar helaas de klant moet het maar uit zoeken. Ik vind het mooi geweest bij deze winkel.

Dit noemen ze grantie tot aan de deur bij media markt! Echt waardeloooos!!!!! Zal ook geen producten meer afnemen zo lang ze mij zo behandelen. Prutsers! Doe geen aanbod bij media markt voor toestellen want garantie krijg je niet of zorgen ze wel via de achter deur dat je garantie word laten vervalt. Mij hebben ze echt laten vallen als een baksteen!


Mvg

Stephan

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Oplichterij ?

Beoordeling 
 
1.0

Vandaag eens gaan informeren voor een laptop voor de naar de unief gaande kinderen. Was mij dat daar een knalaanbieding, waaw, van €999,00 naar € 798 en dit enkel omdat er een vlek op was omdat ze die er niet meer uit kregen, was dus het toonzaalmodel waar er vermoedelijk al een paar duizenden aan geprutst hadden, hmmm twijfel.. Mooi was dat, dachten wij en de verkoper prees deze laptop de hemel in. MAAAARRR na even snel opzoekwerk op internet bleek deze laptop €799 te kosten bij Extrasoft(Mariakerke). Dus € 1 duurder maar wel een spliksplinternieuw toestel dus...EN het was de nieuwere variant met ook een I5 processer maar dan wel van de 8 series en niet van de 7 series van in de Mediamarkt ??? d.m.a.w Het woord "oplichting" wil ik nog net niet in de mond nemen maar je moet verdomd goed uitkijken daar in de Mediamarkt want ze verkopen duidelijk oudere modellen... FOEI Mediamarkt !!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Verkeerde informatieverschaffing

Service 
 
1.0

Ik ben slecht geïnformeerd en heb dus ook het verkeerde product gekocht. Thuisgekomen heb ik direct via internet een juiste elektrische tandenborstel besteld/gekocht, want via internet word ik beter geïnformeerd dan via de 'expert' van mediamarkt. En het kost met veel minder moeite.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Mediamarkt informatie

Algemene informatie

Merken
 • Philips
 • Sony
 • Samsung
 • LG
 • Apple
 • Lenovo
 • microsoft
 • Canon
 • Tomtom
 • Sonos
 • Bose
Productgroepen
 • mobiele telefoons
 • tablets
 • kabels
 • laptops
 • printers
 • games
 • Ovens
 • monitoren
 • Stofzuigers
 • Software
 • Autoradio's
 • Speakers
 • Beamers
 • computerkabels
 • Koptelefoons
 • Vaatwassers
 • Kookplaten
 • Koelkasten
 • Platenspelers
 • wasmachines
 • fornuizen
 • lenzen
 • e-readers
 • drones
 • Cameratassen
 • Vaste Telefoons
 • Naaimachines
 • televisies
 • pc's
 • smartwatches
 • harde schijven
 • Consumentenelektronica
 • soundbars
 • stereo sets
 • headphones
 • smart-tv's
 • homecinema sets
 • computer onderdelen
 • fotocamera's
 • videocamera's
 • objectieven
 • geheugenkaarten
 • telefoonabonnementen
 • mobiele telefoon accessoires
 • autonavigatie
 • wasdrogers
 • strijkijzers
 • barbecues
 • vriezers
 • koffiezetapparaten
 • magnetrons
 • afzuigkappen
 • keukenmachines
 • blenders
 • sporthorloges
 • scheerapparaten
 • gameconsoles
Levertijd
Op werdagen voor 23.59 uur besteld, wordt in de meeste gevallen de daaropvolgende werkdag bezorgd.
Verzendkosten
€ 1,99 verzendkosten per bestelling | gratis bezorging vanaf € 20,-
Afhalen mogelijk
ja
Telefoonnummer
088 - 4640464 (op werkdagen van 9.00 tot 23.59 uur bereikbaar. In het weekend aangepaste tijden)

Contactgegevens Mediamarkt

Klantenservice Mediamarkt: 088 - 4640464
Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 23:59 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: 10:00 - 19:00 uur

Mediamarkt onderscheidt zich door:

 • een enorm assortiment met alle A-merken;
 • scherpe prijzen en veel aanbiedingen;
 • een prima service & een snelle bezorging.