Phoneshop
0   1  

www.phoneshop.nl
 
5.8 (3)
Phoneshop

PHONESHOP is een webwinkel welke ook een fysieke winkel heeft in Den Haag. Phoneshop bedient de Nederlandse markt met goedkope mobiele telefoons welke je in combinatie met een abonnement kunt aanschaffen. U kunt Phoneshop daadwerkelijk bezoeken in haar filiaal in Den Haag maar Phoneshop is ook uitstekend te bereiken per mail of telefoon. Alhoewel de naam er op lijkt heeft de organisatie geen banden met Phonehouse.

Het assortiment van Phoneshop:

Phoneshop voert in haar assortiment o.a. telefoons; tablets; abonnementen en sim only's. Maar ook voor allerlei accessoires of advies kunt u uitstekend bij Phoneshop terecht. De service wordt over het algemeen goed gewaardeerd en u kunt bij Phoneshop betrouwbaar winkelen. Dat kan in het filiaal of online op Phoneshop.nl!

3 beoordelingen over Phoneshop

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
6.7
Levering 
 
7.3
Service 
 
3.3
Prijs 
 
5.7
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Babs

Nooit iets bestellen

Ik had hier een abonnement met telefoon besteld. van tevoren was bekend dat nummerportering lastig zou zijn. Er moest naar de oude provider Choozze gebeld worden om te vragen wat precies moet worden ingevuld omdat Choozze weer onderdeel is van een andere, niet bekende, provider. Phoneshop weigerde te bellen. Ze gingen het wel gewoon automatisch proberen en dat konden ze 2 maanden doen, daarna zou het abonnement gecanceld worden. Ten eerste waarom aanvragen als je al weet dat het niet goed gaat en dat gewoon desnoods 2 maanden herhalen. Al die tijd zou ik geen telefoon krijgen, Die kreeg ik pas als de nummerportering rond was.
Uiteraard ging de nummerportering fout. Phoneshop was zo klantonvriendelijk dat ik de order geannuleerd heb.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
de Vries
Beoordeling 
 
3.5

Dramatisch, niet bestellen!

Levering is ok. Maar ze zetten abonnementskorting niet door naar de providers. Al 4 maanden word ik aan het lijntje gehouden en reageren ze nergens meer op, eerst 2 maanden bericht dat provider de korting op volgende rekening gaat crediteren, daarna een maand reactie dat er contact opgenomen zal worden door een tussenpersoon en nu helemaal niets meer!

Bestel hier niets, ze komen afspraken en beloofde kortingen niet na.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Laura Otto
Beoordeling 
 
5.8

Op 30 mei 2013 heb ik mijn nieuwe telefoon binnen gekregen, de Samsung Galaxy S3. Al vanaf dag één heb ik geen/slecht internet en bereik. Phoneshop schoof de schuld direct af op Samsung en er werd gezegd dat ze er daar niks aan konden doen. Na tientallen telefoontjes gepleegd te hebben, kon ik het product opsturen voor reparatie. De klachten zijn echter niet verholpen. Ik hoorde later pas van betrouwbare bronnen dat, als ik het toestel als DOA (Defect On Arrivel) had opgegeven, ik dan meteen een nieuwe had ontvangen. Als onwetende consument word je hier niet over ingelicht door Phoneshop. Ik ben inmiddels al weken zeer slecht bereikbaar en vind de situatie ontzettend vervelend. Dit omdat je bij de aankoop een goed werkend toestel verwacht en ik wettelijk recht heb op een deugdelijk product, zelfs nog na de garantieperiode. Ik heb een aangetekende brief geschreven en hoop dat Phoneshop het probleem dit keer goed zal oplossen en mij zo spoedig mogelijk een nieuw toestel toestuurt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Liefje
Beoordeling 
 
8.0

Topshop! Prima ervaring met het online afsluiten van een gsm abonnement.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.