UPC
0   1  

www.upc.nl
 
5.3 (1)
upc

upc biedt snel internet, digitale televisie en vele andere diensten aan. Upc bestaat al langere tijd en is een van de grotere aanbieders in Nederland.

1 beoordelingen over UPC

Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Susan
Beoordeling 
 
5.3

Seer slechte klantenservice

Ik sla achterover van de slechte klantenservice van UPC. Een paar dagen geleden ontving ik een email van UPC om te bevestigen dat mijn nummer was veranderd. Ik had dat helemaal niet aangevraagd dus bel onmiddellijk de klantenservice. Zij zetten het nummer terug.
De volgende dag ontvang ik opnieuw een email van UPC dat mijn nummer is veranderd. Ik bel opnieuw, en opnieuw wordt het nummer teruggezet.
Je raadt het al: de volgende dag weeeer.
Ik begin inmiddels mijn geduld te verliezen en bel opnieuw voor een verklaring. Er wordt mij verteld dat ik terug zal worden gebeld binnen 72 uur (?!). Let wel, ik ben al die tijd niet onder mijn nummer bereikbaar.
Vandaag word ik doodleuk gebeld met de mededeling dat iemand anders mijn nummer heeft aangevraagd en dat ik het nummer alleen met de toestemming van die persoon terug kan krijgen. Ik vraag hoe het kan dat iemand zomaar mijn nummer kan aanvragen en dat dat dan zonder enige controle wordt overgezet. Blijkbaar is het genoeg om een verhuisformulier of een overstapformulier met nummerbehoud aan te vragen en dan het nummer in te vullen dat behouden moet worden. Er wordt niet gecontroleerd of dat nummer van die persoon is en of een andere klant dat nummer al heeft. Dit is te gek voor woorden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.