FietsenExpert.nl

FietsenExpert.nl
0   1  

www.fietsenexpert.nl
 
7.9 (168)
fietsenexpert

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

168 ervaringen met FietsenExpert.nl

 
(78)
 
(53)
 
(19)
 
(8)
 
(10)
Beoordeling 
 
7.9
 
8.4
 
8.1
 
7.3
 
8.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van mike

onbeschoft behandeld en beschadigde kinderfiets ontvangen

Ontzettend onbeschoft behandeld..

Nooit nooit hier iets kopen !!!!!!

Spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen..

Alles wat men schrijft klopt .

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa op 10 Juli 2018

Geachte heer Mike,

Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Mijn excuses voor al het ongemak. Ik ontvang graag uw order nummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Lisa
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Monique
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
9.0

Slechte Schade afhandeling

Slechte afhandeling schade. Na ontvangst van fiets zag ik direct schade aan spatbord voor. Deuk Erin. hier een foto van gemaakt en binnen 24 u verzonden. Kreeg direct antwoord terug dat in behandeling werd genomen. Ging super tot dusver. Na 1 week nog geen reactie, na 2 ook niet en na bijna 3 weken Kreeg ik eindelijk reactie. En ja hoor, in plaats van een goede, deukvrije fiets word me een plastic fietskratje aangeboden( die ik gelukkig nog niet had). Ben er niet mee accoord en wacht verder antwoord af.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte mevrouw Monique,

Wat vervelend om te horen dat u nog niet geholpen bent. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service.

Reageer op deze review
Review van e van Leeuwen

korting op de volgende aankoop

De fiets die ik ontvangen heb had scheve spatborden en de jasbeschermers op het achterwiel waren verbogen .
De onderdelen waren allemaal los en zijn niet op een juiste manier recht te zetten omdat ze krom in de doos zaten.
Dan komt er een korting bon van 10% voor een een volgende aankoop voor bijvoorbeeld familie of buren en die is maar 3 maanden geldig.
Ik had liever een nette fiets gehad zonder scheve en gebogen fiets accessoires i.p.v mijn buren hier een fiets te laten kopen binnen 3 maanden.
Jammer.
Wel een snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte heer/mevrouw Van Leeuwen,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw probleem niet is opgelost. Sommige fietsen hebben helaas een beschadiging, dit staat dan ook duidelijk op de website vermeld en de prijs wordt hier dan naar aangepast.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik u kan vinden in ons systeem en kan kijken wat er is gebeurd met uw bestelling en of ik misschien wat voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Lisa England

Reageer op deze review
Review van Visser
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Leuk sportief kinderfietsje

Super leuk 12 inch fietsje besteld voor ons zoontje. Netjes geleverd en stond vrij vlot in elkaar. Kleine man is er erg trots op en vindt t prachtig om ermee weg te gaan.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 26 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Visser,

Wat fijn om uw positieve reactie te lezen. Wij wensen jullie nog veel plezier van de nieuwe fiets!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Jeroen Balyon
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0

Beschadigde fiets geleverd met voorkennis

15 juni 2017

Op dinsdag 6 juni een fiets besteld bij fietsenexpert. Voor verjaardag van mijn zoontje (22 juni) Snelle levering, netjes verpakt in "onbeschadigde" doos. Bij het uitpakken van de doos zat de fiets ook netjes ingepakt. Bij het verwijderen van het karton om het frame zag ik dat het frame zwaar beschadigd was terwijl de verpakking nog netjes heel was. Erg vreemd naar mijn idee. Direct foto's hiervan gemaakt en gestuurd in een mail dat de fiets beschadigd was. Na een aantal mails over en weer met de belofte dat men ging overleggen "wat te doen" kreeg ik ineens een mail dat de fiets inderdaad al beschadigd was maar dat men dit vergeten was te melden tegen mij. Ook op de site kon ik hier niets van terug vinden. Men boodt mij "wel liefst" 25 euro aan ter compensatie wat absoluut krankzinnig is. Vraag dus vooraf goed of de fietsen heel en onbeschadigd zijn!!!!!!!!

Fietsenexpert heeft mij belooft nu snel te reageren met het voorstel de fiets retour te nemen en het geld terug te betalen.

Ik zal dus later deze revieuw aanvullen met het uiteindelijke resultaat!!!!!!!!

Wordt vervolgd..........

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Jeroen Balyon op 29 Juni 2017

Zoals beloofd een vervolg.....

Na veel wikken en wegen, controle fietsenmaker etc. besloten de fiets toch te houden. Waar je de fiets ook koopt....ze hebben allemaal schade. Fietsenmaker gaf aan dat het alleen spuitwerk was. Overleg gehad met "fietsenexpert", zij willen deze kosten niet op zich nemen. Wel wordt er een vergoeding aangeboden van € 30.-
We zijn nu 23 dagen verder vanaf de koop, maar geld wordt helaas niet overgemaakt.

Jeroen

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer Balyon ,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het nogmaals heel vervelend dat alle Kiyoko fietsen beschadigd worden geleverd, waarvoor nogmaals onze excuses. Zoals u met mijn collega heeft besproken heeft zij de €30,- ter compensatie naar u overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Review van willem
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

onderdelen snel stuk

Voor mijn kleinzoon een leuke sportieve fiets besteld.
Fiets werd niet zoals beloofd voor 90 procent afgemonteerd geleverd.
Vrijwel alle losse onderdelen zoals wielen, spatborden, stuur, trappers, kettingkast moesten nog worden gemonteerd. De remmen zijn erg moeilijk goed af te stellen.
Het fietsje is nu een halfjaar oud en de trapas is al afgebroken. En net op dit onderdeel zit geen garantie.
Ik ga de volgende fiets gewoon weer bij de Fysieke fietsenwinkel kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

yolanda op 18 Oktober 2017

stil gewoon viswijf

Lisette op 18 Oktober 2017

Geachte Willem,

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het zo dat er geen garantie zit op draaiende onderdelen, omdat dit te maken heeft met het gebruik. Als het om een fabrieksfout zou gaan, zou het probleem zich al eerder voordoen.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Rob
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Warme douche

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat er veel plezier is van de fiets.

Met vriendelijk groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Davids
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Gewoon goed

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u alles positief ervaart. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de fiets.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

yolanda op 18 Oktober 2017

niks goed

Reageer op deze review
Review van Kelly Saft
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

laagste prijsgarantie klopt niet

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

A wagenaar op 19 Januari 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte mevrouw Saft,

Hartelijk dank voor uw review. De laagste prijsgarantie houden wij goed in de gaten maar er kan altijd ergens anders een prijs dalen. Mocht u ergens dezelfde fiets inclusief verzendkosten op een andere webwinkel vinden wordt er in de laagste prijs garantie uitgelegd dat u dit bij ons kunt indienen en wij betalen u dan het prijsverschil terug.

Met vriendelijke Groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij de gewenste fiets niet meer leveren. Fijn om te horen dat u de fiets ergens anders heeft kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Sevtap
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Gave fiets

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. Wij hopen dat uw zoontje er nog lang plezier van zal hebben.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Review van Marleen
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Leuke fiets

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van martin
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Aflevering is schandalig slecht

De Fiets ziet er op de advertentie leuk uit. Dus besteld, goede prijs, dacht ik.
De fiets is afgeleverd en ik zag dat de velgen een andere kleur hadden, dan ik besteld had.
De losse onderdelen monteren was geen probleem. Wel alle gemonteerde onderdelen herstellen.
Tegenwoordig worden de fietsen in de gevangenis in elkaar gezet en dat was duidelijk zichtbaar.
Achterlicht kapot, fietsbel aan verkeerde kant gemonteerd, stickers slecht opgeplakt met vouwen en luchtbellen ( ziet er dus niet uit). Het achterspatbord was geknikt ( dus niet meer mooi rond, maar krom).
Dit alles uiteindelijk hersteld en toen ging hij fietsen. De ketting vloog er continu af. meerdere keren vast gezet maar loopt er steeds af. ik mis kettingspanners op de achterwielen.

Ik ben dus geen tevreden klant . De eerdere reacties gelezen en dat is waarom ik geen contact heb opgenomen en een wijze les geleerd heb.

Was deze beoordeling nuttig? 

martin H op 18 Mei 2016

Oh ja...
Ik heb alvast de reactie die jullie standaard toevoegen geplaatst, scheelt weer....

Geachte ......,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review
Review van Fam. van den Beucken
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Redelijk tevreden.

Onze zoon is blij met zijn fiets.
Om de fiets in elkaar te zetten viel niet mee. De handleiding was erg beperkt; o.a. de remblokjes stonden er niet in. Kortom iets meer als 2 uur later stond er zijn fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van wim
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
7.0

Leuke fiets

Leuke fiets,
Was voor mijn kleindochter en is er erg blij mee.Wel even sleutelen maar oké gelukt.Zelf slag uit voorwiel moeten halen.De aflevering was wel op tijd, maar ik heb er de hele dag op zitten wachten, omdat de tijd van aflevering niet af te spreken was. Had ik liever van te voren willen weten.Toen ik de doos open ging maken door de verpakkingsbanden los te halen viel de doos vanzelf open en alles ging over de grond. (doos was volgens mij al eerder open geweest.Jammer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op 28 April 2016

Geachte Win,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat uw kleindochter blij is met haar fiets. Helaas komt het in een enkel geval wel eens voor dat er vervoersschade, zoals een slag in het wiel, optreedt. Als u dit bij ons meldt, zorgen we samen voor een oplossing waarbij u in principe niet zelf aan de slag hoeft te gaan met het verwijderen van het slag.

Wij wensen uw kleindochter nog veel plezier toe met haar fiets.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
Review van Geert Nijhof
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Waar voor uw geld

Mooie fiets voor dit bedrag. Kleine kanttekening: Je moet wel een beetje technisch inzicht hebben als je een fiets bij fietsenexpert bestelt. Je moet nog veel zelf doen. Voorwiel plaatsen, stuur plaatsen, spatbord plaatsen, voorrem afstellen, versnelling afstellen, ketting spannen. Is niet moeilijk, maar voor mensen met 2 linkerhanden zou ik adviseren om geen fiets bij fietsexpert te kopen of het natuurlijk laten doen door een goede handige kennis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van A.v.Pelt
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Moet er zelf nig wel wat aan klussen, maar top fiets

Fiets mooi en snel geleverd, hebben wel heel de fiets uit elkaar moeten halen om de assen van de wielen te olieen, fietsen trapte erg zwaar... Dus nig wel ff bezig geweest... Verder geen aanmerkingen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kayan
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloos!!

Echt waardeloos fiets en waardeloos service! Popal daily dutch meisjesfiets 26 inch gekocht. Snelle levering, maar daar houd het op. Het is geen dure fiets , we verwachten niet veel, als de fiets maar veilig fietst, het is tenslotte voor maar een jaartje te gebruiken. Het begon al na twee weken dat de handrem niet goed is. Ik denk: goedkope fiets en naar de fietswinkel in de buurt laten fixen, maar handrem deugt gewoon niet. Contact gehad en naar de werkplaats van fietsenexpert. Met moeite andere handrem op gekregen. Daarna snelbinder slap geworden, jasbeschermer komt tegen wiel aan, daarna scheur in de jasbeschermer , aantal keren de ketting eraf. 2 keer naar de werkplaats gereden. Ze kunnen repareren of onderdelen vervangen, maar moet je ook voor betalen. Een jaar garantie houden ze er niet aan!! Ja op de frame, slaat nergens op. Was na zoveel mailtjes en 30 km rijden naar werkplaats , helemaal klaar mee en hebben we tussen door zelf en de plaatselijke fietsenmaker, opgelapt!
Nu gewoon bij de fietsenhandelaar ( waar we bekend mee zijn) een cortina gekocht. Top fiets en een top service!! Ze hebben zelfs de zadel van mijn fiets ( 2 jaar oud, zat gaatje in) kosteloos vervangen!!
Ik weet dat het een goedkoop fiets is, maar verwacht in ieder geval dat het veilig is.
Het verbaasde me dat de reviews op hun website allemaal positief was. Toen ik het bestelde, vertrouwde ik op de reviews . Maar wat blijkt, als je review schrijft en verzend, staat het op hun website als hun het goedgekeurd hebben . Dus de slechte ervaringen komen niet op de website ! Slim !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Fleur de Boer
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fiets via internet kopen = prima te doen!

BLIJ!! Net mijn nieuwe fiets binnen van Fietsenexpert! Geen idee wat ik kon verwachten met een fiets van internet, maar ben erg tevreden. Ja, je moet nog wel zelf wat monteren qua trappers / stuur / zadel maar met prima uitleg. Rem moest nog iets meer afgesteld maar dat wist de klantenservice prima uit te leggen.
Voor mij een prima eerste ervaring met een fiets online bestellen, het was snel in huis en voordelig! Aanrader dus :-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Stoutjesdijk
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Géén garantie

LET OP!
FietsenExpert houdt zich NIET aan wettelijke garantie bepalingen en het recht op een deugdelijk product.
Op hun site staat dat er 1 jaar garantie wordt gegeven op het frame, en dat er een aantal specifieke onderdelen uitgesloten zijn van garantie. Wanneer er op een ander onderdeel (schakelaar verlichting) garantie wordt geclaimed, wordt toegegeven dat hun bepalingen onduidelijk zijn maar dat dit onderdeel ook niet onder garantie valt en de voorwaarden herschreven zullen worden. Na confrontatie met wettelijke garantie bepalingen en deugdelijkheid wordt ijskoud gezegd dat ze niets kunnen doen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op 17 December 2015

Geachte heer Stoutjesdijk,

Zoals eerder telefonisch aangegeven vinden wij het vervelend dat het achterlicht het niet meer doet. Echter, wat wij ook aangegeven hebben is dat de garantie enkel geldt op het frame en dus niet op accessoires en losse onderdelen zoals het achterlicht. Op onze website wordt ook aangegeven dat de garantie geldt op het frame. Ter verduidelijking zijn er een aantal onderdelen, zoals de snelbinders, genoemd. Dit heeft ermee te maken dat wij in het verleden te maken kregen met klachten over snelbinders die niet meer functioneerden, terwijl deze te ver werden uitgetrokken.

Mocht erop het moment van levering iets mis zijn met de bijgeleverde accessoires zoals het achterlicht en het wordt binnen 7 dagen gemeld, dan kunnen wij uiteraard wel een nieuw achterlicht verzorgen. In uw geval dateert de fiets uit april. Dit maakt dat wij hierin geen uitzondering kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
FietsenExpert.NL

Stoutjesdijk op 17 December 2015

http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-hulp/garantie/binnen-garantietermijn/

Reageer op deze review
Review van D. Rijkers
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Tevreden

Zeer tevreden, de fiets was zeer snel in huis en vragen voorafgaand aan de verkoop werden ook keurig en juist beantwoord! Aanrader dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Anne Janssen
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Waardeloos bedrijf

Bestelling en levering van fiets ging snel, maar daarna begon de ellende. Het monteren wordt voorgestelds als een fluitje van een cent, maar dat viel tegen. Handrem kregen we zelf niet goed, dus naar de erkende fietsenmaker, die het ook niet in orde kreeg. Na heel veel heen en weer gebel en gemail met klantenservice stelden zij voor de fiets in hun werkplaats te repareren. Ben je de fiets een week kwijt en ik kan hem niet missen. Heb voorgesteld om de fiets op te laten halen gedurende mijn vakantie, maar daar heb ik niets meer op gehoord. Dus maar weer gemaild en klantenservice zegt dat genoemde datum door mij heleaas niet mogelijk is.

Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Fietsexpert. Nooit meer en ik zal het iedereen afraden.
Ze zouden de naam klantenservice moeten wijzigen, dit is geen service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van nathasja

genaaid voelen door zogenaamde actieprijs!!

Jammer om te denken dat je bij Fietsen-expert je fiets voordelig kunt halen omdat ze werken met de zogenaamde actie-prijzen, als je beter gaat kijken naar andere webshops zijn dit gewoon de normale prijzen, dus maakt niet uit of je hem hier
of ergens anders vandaan haalt. Zelfs bij de dealers verkopen ze de fietsen in doos voor dezelfde prijs en kan je hem afhalen. beetje jammer als je denkt goedkoper uit te zijn, zoals ze zich voordoen...

Was deze beoordeling nuttig? 

Arno Kerzaan op 31 Augustus 2015

Geachte mevrouw,

Vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Wij proberen wel degelijk de laagste prijs aan te bieden. Helaas is het onmogelijk om alle aanbieders zowel online als offline te te monitoren en onze prijzen daarop aan te passen. Vandaar dat wij ook de laagste prijs garantie in het leven hebben geroepen. Daarmee bent u bij ons dus nooit duurder uit dan bij een andere winkel. Daarnaast bieden wij gratis verzending waarbij bij veel online winkels nog wel verzendkosten worden gerekend.

Mocht u de fiets elders goedkoper hebben gevonden laat het ons dan weten, wij crediteren u dan het prijsverschil + 10%.

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
Klantenservice
FietsenExpert.NL

Reageer op deze review
Review van M
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Service en garantie.........niet dus!

Bestelling en levering gingen vlot. De beschrijving voor het afmonteren van de fiets liet te wensen over en was zelfs voor de ingeschakelde vakman onduidelijk. Na een maand of 8 begon de fiets (Volare Liberty meisjesfiets) een paar roestvlekken te vertonen terwijl de fiets gewoon in de garage staat. Na een maand of 10 werd het veel erger, dus reclameer ik ( met foto's) ruimschoots binnen de garantietermijn. Na menige mailwisseling waarin allerlei smoezen, zoals u heeft hem bij de montage niet ingevet (stond niet in gebruiksaanwijzing en de roestvorming betrof reeds in de fabriek gemonteerde onderdelen) gaven zij te kennen dat ik maar een beetje moest poetsen om erger te voorkomen en verder konden ze niets doen. Heb toen nog een mail gestuurd waarin ik aangaf dat ik de fiets retour wil sturen met teruggaaf van geld (ben bang dat de fiets groep 8 over 3 jaar niet haalt) of dat iemand misschien eens kwam kijken.......... Helaas geen reactie meer. Mijn zoon is ook toe aan een nieuwe fiets maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt de fiets bij fietsexpert.nl te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie op 14 Augustus 2015

Geachte M,

Wat vervelend dat u onze service zo slechts ervaart. Ik kan uw gegevens helaas niet vinden en kan dus niet nakijken wat er is gebeurt waarom u geen reactie meer heeft ontvangen. Als u uw gegevens doorgeeft kan ik dit voor u nakijken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service FietsenExpert.NL

M op 16 Augustus 2015

Geachte mevrouw Meijer,

Ik heb inmiddels mijn laatste e-mailnogmaals aan u verzonden, waarin ik ook aangeef dat we inmiddels het achterlicht hebben moeten vervangen omdat dit er los aan hing en niet meer vast te schroeven was met de oorspronkelijke schroeven door roestvorming. Er gaat steeds meer roesten dus verwacht dat er binnekort weer een bezoek aan de fietsenmaker moet worden gebracht.

Met vriendelijke groet,
M.

Reageer op deze review
Review van Celine
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Tevreden met de afhandeling en bezorging

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ubah Abdirahman Ali
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

EXCELLENT!!

Echt een toppe site. Ik ben echt onder de indruk vanaf nu ga ik hier alles bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Sharon
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0

Teleurgesteld

Vier weken geleden een fietsje voor mijn dochter besteld. Keurig binnen enkele dagen geleverd. Doos geopend voor controle. Zag er goed uit en dus goed opgeborgen. Vanavond het fietsje in elkaar gezet (ze is morgen jarig). Gigantische slag in het wiel en een deuk in de voorvork waardoor je eerst met een hamer de boel weer rond moet tikken! Maar goed toch maar gedaan want ik kan een meisje die drie wordt moeilijk uitleggen dat ze een halve fiets krijgt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Tessa
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Goed

Mooie en stevige fiets , alleen de standaard is niet goed maar prijs kwaliteit verhouding is goed

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Pieter
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Perfect

Alles perfect verlopen. Alleen beschrijving kan iets duidelijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van T.verhoef
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
5.0

Slechte kwaliteit

Ik heb gekocht een popal Olfie.
De fiets besteld voor mijn zoon van 9 in december. Fiets is geleverd en moest voor getekend worden, wij waren niet thuis en de bezorgservice heeft mijn zoon van 9 de fiets overhandigd en vervolgens zelf een kruis gezet voor ontvangst! De doos was een rommeltje, zadel kapot, frame verbogen en er vlogen schroeven uit de doos toen we hem openmaakte, dit pakket had ik nooit geaccepteerd.

Na vervolgens diverse keren contact hierover te hebben gehad zijn ze de fiets komen omruilen. De 2e fiets zag er okay uit, maar we zijn nu 5 maanden verder en wat een drama! Alle schroeven zijn al aan het roesten ( en nee de fiets staat niet de hele tijd buiten) de ketting loopt er wekelijks af. De lamp blijft niet zitten, de transporter blijft niet zitten. Al met al geen veilige fiets waar je je kind mee op pad wilt sturen.

Ik heb een mail gestuurd en heb toen als optie gekregen dat ze hem voor 35 euro ophalen om na te kijken! Belachelijk! Deze fiets is gewoon niet goed en ik wil mijn geld terug of een veilig product maar dat zal er wel niet in zitten. Ik kan niets anders zeggen dat het misschien goedkoper is dan ander zaken maar de kwaliteit blijft buiten wegen en veilig is het in ieder geval niet en raad dus iedereen aan om nooit hier een fiets te kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

T.verhoef op 06 Juli 2015

Vervolg: na een aantal weken heen en weer gemail hebben ze uiteindelijk de fiets kosteloos opgehaald ter beoordeling. Indien wij gelijk hadden zou de fiets kosteloos worden gerepareerd indien de problemen door gebruik waren veroorzaakt ( blijft bijzonder als je er nog geen 4 maanden normaal op hent kunnen fietsen) zou men contact met ons opnemend. De fiets is volgens afspraak opgehaald en vervolgens hoorden we niets, dus zelf maar weer gebeld. Blijkt na bellen dat de ketting van de fiets is vervangen en dat alle schroeven die er steeds uitvielen zijn vervangen daarna is de fiets retour gestuurd. Uiteindelijk redelijk opgelost maar neemt niet weg dat wij de fiets al zelf hebben vervangen door een duurdere maar wel beter fiets aangezien we onze zoon van 9 moeilijk weken lopend naar school en sport kunnen laten gaan. dus nu zitten we met 2 fietsen waarvan 1 waarin we toch geen vertrouwen meer hebben.

Reinier op 15 Juli 2015

Wij hebben voor onze dochter ook een Popal fiets gekocht bij de plaatstelijke dealer. Simpel, de fiets kost weinig en dus is de kwaliteit ook weinig. Daar kan het bedrijf niets aan doen. Met alle respect, maar ik vind dat de fietsenexpert zich uitstekend heeft ingezet om de problemen op te lossen. Chapeau !!!

T.verhoef op 15 Juli 2015

als je een fiets koopt ongeacht de prijs mag je er van uit gaan dat deze veilig is! Als je kind doordat er onderdelen uitvallen valt met zijn fiets met alle gevaren van dien is een fiets niet veilig. Bijzonder dat U dat acceptabel vind bij een goedkoper fiets. Fietsexpert heeft het uiteindelijk opgelost maar dit heeft heel wat voeten in aarde gehad, als het een eerste instantie aan hen had gelegen had het mij geld gekost om de fiets te laten maken. Uiteindelijk is het kosteloos allemaal opgelost wat mij mening voed dat de fiets inderdaad niet goed was. Ben het met je eens dat je van een goedkoop kerk niet alles mag verwachten maar 1 ding wel dat hij veilig is, en dat was deze fiets niet. En als het bedrijf direct bij de eerste meldingen van problemen direct had ingegrepen dan was het een compliment geweest maar na 2 maanden mailen en mailen en mailen dan heeft een bedrijf zich niet uitstekend ingezet maat zijn ze je gewoon zat en willen ze van je af.

Reageer op deze review
Review van Paul
Beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Mooie fiets

Mooie fiets. Goede prijs/kwaliteit.
Levering door Upc helaas minder.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ester op 02 Juni 2015

Geachte Paul,

Fijn om te horen dat de fiets goed bevalt. Wat is er precies misgegaan met de levering van UPS? Dan kunnen wij hier rekening mee houden in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Ester
FietsenExpert.NL

Reageer op deze review

Review van osman
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

prima service

ik wou mijn dochter verrassen met een roze fiets en heb inderdaad een order geplaats.achteraf kwam ik erachter dat mijn dochter toch een witte fiets wou hebben.heb gebeld om te vragen of het mogelijk was.ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en mij verzoek werd goedgekeurd en mijn dochter kreeg een witte fiets.zij is heel blij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Martianne
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Kinderomafiets

Vrij snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Marcel Pluijmert
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Prima service

Bestellen is makkelijk. Levering op afgesproken tijd. Kwaliteit prima. Ook service na levering prima. Er ontbrak 1 boutje en dit is direct nagestuurd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Bram
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering

Prima snelle levering van een degelijke loopfiets!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van N van Nassau
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Super!

Super snelle levering en een hele mooie fiets!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Felip
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Betrouwbare leverancier

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kirsten
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super!!!

Inmiddels al twee fietsen via hier gekocht! Snelle levering en geheel naar wens!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van C.
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

top service

Top service! Fiets werd goedkoper nog voordat het bezorgd werd. Na het sturen van een email werd er gezegt dat het verschil overgemaakt wordt op de rekening. Zelfde dag stond het er op!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Pauline Boon
Beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Snel geleverd alleen niet precies wat we besteld hadden

Snel geleverd dus helemaal prima. De avond voor de verjaardag geopend om in elkaar te zetten en toen zag ik dat ie paars, roze en wit was ipv paars en roze. Niet helemaal handig van ons ook om zo lang te wachten met openmaken want we waren dus voor de verjaardag te laat om hierop te handelen :-( Hij is alsnog mooi en voldoet prima hoor!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van M. Swart
Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Kinderfiets 14 inch

Geachte lezers,

Alles goed behalve kwaliteit van de fiets(en).
Mijn advies is om door te sparen voor een betere fiets zodat je geen gedoe krijgt met de servicebalie over wel of geen garantie.

Volgende fiets komt bij de fietsenmaker of marktplaats!!
Mvg

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Gio
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prima Service

Woensdag 11 uur besteld en fiets de volgende dag binnen. Keurig ingepakt. Prima

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Blankers
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Kinderfiets

Op maandag avond fiets besteld voor mijn dochter, netjes een bevestiging ontvangen en op woensdag middag werd de fiets al netjes thuis geleverd. Super tevreden!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van laan
Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

onduidelijk

Bestellen is makkelijk! Maar daarna...? Fiets besteld, bevestiging gekregen, maar geen duidelijkheid wanneer hij daad werkelijk verzonden word en of dus aangeboden word. Vind het toch wel belangrijk om te weten wanneer iets verzonden gaat worden. Fiets zondag besteld, 24uurs service en krijgt een track en tracé als de fiets verzonden is staat op de site vermeld. (maandag word er niks geleverd) dus had verwacht vandaag een mail te ontvangen dat de bezorger morgen komt maar helaas.

Was deze beoordeling nuttig? 

laan op 24 Februari 2015

Mijn ordernummer isFEX25907.
Inmiddels van de leverancier the shop factory gehoord dat de fiets wel verzonden is maar er geen track en tracé code bekend is.. raar verhaal dus! Eerste keer en ook de laatste keer dat ik iets bij jullie bestel, als ik de revieuws hier onder lees vrees ik al dat er iets met de fiets aan hand is....

Arno Kerzaan op 24 Februari 2015

Geachte heer/mevrouw Laan,

Onze excuses dat u geen track en trace code van ons heeft ontvangen. Normaal gesproken hoort u deze nog dezelfde dag van ons per email te ontvangen (indien voor 12:00 besteld, anders de dag er na). Graag zouden wij uitzoeken hoe het heeft kunnen gebeuren dat u de email niet heeft ontvangen. Zou u ons daarvoor uw ordernummer door kunnen geven? Ook kunnen wij u dan vertellen wanneer uw fiets geleverd gaat worden.

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
Customer Service Manager

Arno Kerzaan op 24 Februari 2015

Geachte heer/mevrouw Laan,

Er blijkt momenteel een storing te zijn in het track en trace systeem. Ik heb het nog even voor u uitgezocht en uw bestelling is inderdaad gisteren bij ons weggegaan en zou normaal gesproken vandaag bij u geleverd moeten worden.

Mocht er iets zijn met uw fiets dan lossen wij dit altijd netjes met u op! Neem in dat geval direct contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
Customer Service Manager

van der laan op 15 Maart 2015

Eindelijk de dag dat mijn zoon zijn fiets in ontvangst kon nemen! (Verjaardag) spatbord is scheef... maar dat is nog niet zo'n ramp..maar er staat duidelijk dat de fiets 95% rij klaar is... dat is een leugen! Hij moest nog voor 95% in elkaar gezet worden.heeft uren gekost om hem te monteren.. alleen het achterwiel was gemonteerd... slechte service dus! Als ik dat geweten had.... klant kwijt dus

Reageer op deze review
Review van John Feld
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Makkelijk en snel

Het bestellen ging makkelijk. De volgende dag werd er al geleverd. Helaas wat schade aan de voordrager maar na overleg heb ik hem zonder problemen omgeruild voor een nieuwe!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sandra
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte fietsen en onbeschoft behandeld

Fiets valt na een week van ellende uit elkaar, de tapas breekt volledig af, fietenexpert komt met oplossing te reparen, na reparatie valt de fiets nog erger uit elkaar dan het al was.

De klantenservice van fietsenexpert lachen je recht in je gezicht uit, bieden geen oplossing, gooien de haak er op.

Zeer onbeschoft behandeld, ik zal iedereen aanraden om absoluut geen fiets te kopen, tenzij je hem voor sier wilt neer zetten en niet gebruikt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op 18 Februari 2015

Geachte Sandra,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review

Review van Alwin Kuijper
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

waardeloze service

leuke fiets, voor een meer dan aantrekkelijke prijs. een onleesbare handleiding neem ik op de koop toe, echter als blijkt dat één van de fietsbanden niet op te pompen is, lees kapot, wordt mij voorgesteld om de band te vervangen echter wel tegen betaling van de verzendkosten.......ik had nl niet binnen 7 dagen na de aankoop gereageerd. Al is de prijs aantrekkelijk, enige service mag je toch verwachten...maar helaas. Overigens ben ik ondertussen ook gewezen op de zeer slechte kwaliteit van de popal fiets...nou ja de tijd zal het leren.... ik verwacht van dit bedrijf toch niets meer als het over service of garantie gaat.

Was deze beoordeling nuttig? 

Alwin Kuijper op 22 Maart 2015

In aanvulling op mijn reactie kan ik u mijn eerste ervaringen met de fiets reeds geven. De band is door een fietsenmaker opgelost.... Gratis! Verder blijven de remmen aanlopen, is de kettingkast afgeknapt en zitten er onverklaarbare vlekken in het zwarte voor spatbord, lijkt wel op roestvorming. NOOIT MEER EEN POPAL fiets en NOOIt meer via dit internetbedrijf.

Reageer op deze review
Review van K. de Kok
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
5.0

Goedkoop=duurkoop blauwe popal fiets

In Maart 2014 hebben wij een blauwe Popal fiets gekocht voor mijn 11-jarige zoon. De levering was snel. Al bij de eerste keer leveren, was er iets niet goed aan de fiets, de bagagedrager zat scheef, waardoor het wiel bleef hangen. Dus deel weer terug en nieuwe deel geleverd. Mijn zoon was heel blij met de fiets, tot de trapper er steeds afvloog. Bleek het materiaal van de trapper, waar je hem mee indraait volledig glad te zijn (dus te zacht metaal???? Slecht metaal??)
Service was goed, alleen tot 2x toe verkeerde trappertype gezonden. Uiteindelijk juiste trapper ontvangen en hij kon weer fietsen. Nu 10 maanden na de levering is de trapper nog oké, maar is de ring van de stang, waar je de trapper inschroeft helemaal glad te zijn, dus geen ringen meer om in te schroeven. Reactie van Popal: geen garantie, want kwam door mijn zoon, materiaalslijtage door gebruik. Ik heb een rustige zoon en die normaal fietst. Metaal mag niet op deze manier slijten. Dus ik kon een rechtercrank bestellen voor EUR 15,=. Ik moest dan betalen en dan zou het gelijk afgezonden worden. Door een menselijke fout is dit niet gebeurd en kreeg ik hem pas een week later. En tot mijn grote schrik zag ik dat er een ring aanvast zit en dat ik dus de ketting ook helemaal er af en er aan moet gaan maken. Wat ik zelf niet kan. Kortom ik moet nu met mijn op internet gekochte fiets alsnog naar een fietsenmaker die er helemaal niet blij mee zal zijn om hem te repareren. En dit zal flink wat kosten en daarbij hoop ik dat het ze uberhaupt lukt. Kortom mijn ervaring GOEDKOOP = DUURKOOP. Want inmiddels breng ik mijn zoon sinds deze fiets al vele malen van en naar school en van en naar sport e.d. En wat kost dat allemaal???? Ik zal geen fiets meer op internet kopen, althans niet meer van zo'n slecht merk.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op 13 Februari 2015

Geachte heer/mevrouw De Kok,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet blij meer bent met uw fiets. Wij nemen uw beoordeling intern mee en gaan kijken hoe wij e.e.a. in de toekomst kunnen voorkomen en verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review
Review van Piet
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

bestellen kinderfiets

de bestelling en verdere afhandeling na een storing is correct opgelost ,fiets na 1 dag binnen na bestelling. Daarna mail of het nu goed was gekomen.
compliment.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Tamara Ammerlaan
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

prima service

De bestelling en levering gingen prima en snel. De fiets was niet beschadigd en makkelijk in elkaar te zetten. Alleen de ketting zat HEEL erg strak en de ketting wat losser spannen was niet mogelijk omdat er een bout zo ontzettend vast zit, dat hij alleen maar losgeslepen kan worden, en we hadden geen slijptol thuis. Tot nu toe fietst hij met een strakke ketting en hopen we dat hij wat losser word door regelmatig gebruik.

Verder (tot nog toe) geen klagen over de Popal transportfiets

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van rob
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

retour fiets

Ik had een popal fiets 20 inch funjet besteld. Fietsen expert deed alles naar verwachting. De fiets viel kwalitatief erg tegen, met name de vele chips uit het lakwerk als vastlopende achterrem en ketting die knapte omdat het visje niet goed vast zat. De retour en geld terugstortactie en after sales behandeling zijn super. Lang leve de service van fietsen expert.

De popal fiets....... tja.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933