FietsenExpert.nl

FietsenExpert.nl
0   1  

www.fietsenexpert.nl
 
7.9 (168)
fietsenexpert

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

168 beoordelingen over FietsenExpert.nl

 
(78)
 
(53)
 
(19)
 
(8)
 
(10)
Beoordeling 
 
7.9
 
8.4
 
8.1
 
7.3
 
8.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Monique
Beoordeling 
 
7.3

Slechte Schade afhandeling

Slechte afhandeling schade. Na ontvangst van fiets zag ik direct schade aan spatbord voor. Deuk Erin. hier een foto van gemaakt en binnen 24 u verzonden. Kreeg direct antwoord terug dat in behandeling werd genomen. Ging super tot dusver. Na 1 week nog geen reactie, na 2 ook niet en na bijna 3 weken Kreeg ik eindelijk reactie. En ja hoor, in plaats van een goede, deukvrije fiets word me een plastic fietskratje aangeboden( die ik gelukkig nog niet had). Ben er niet mee accoord en wacht verder antwoord af.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte mevrouw Monique,

Wat vervelend om te horen dat u nog niet geholpen bent. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service.

Reageer op deze review
e van Leeuwen

korting op de volgende aankoop

De fiets die ik ontvangen heb had scheve spatborden en de jasbeschermers op het achterwiel waren verbogen .
De onderdelen waren allemaal los en zijn niet op een juiste manier recht te zetten omdat ze krom in de doos zaten.
Dan komt er een korting bon van 10% voor een een volgende aankoop voor bijvoorbeeld familie of buren en die is maar 3 maanden geldig.
Ik had liever een nette fiets gehad zonder scheve en gebogen fiets accessoires i.p.v mijn buren hier een fiets te laten kopen binnen 3 maanden.
Jammer.
Wel een snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte heer/mevrouw Van Leeuwen,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw probleem niet is opgelost. Sommige fietsen hebben helaas een beschadiging, dit staat dan ook duidelijk op de website vermeld en de prijs wordt hier dan naar aangepast.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik u kan vinden in ons systeem en kan kijken wat er is gebeurd met uw bestelling en of ik misschien wat voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Lisa England

Reageer op deze review
Visser
Beoordeling 
 
9.0

Leuk sportief kinderfietsje

Super leuk 12 inch fietsje besteld voor ons zoontje. Netjes geleverd en stond vrij vlot in elkaar. Kleine man is er erg trots op en vindt t prachtig om ermee weg te gaan.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 26 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Visser,

Wat fijn om uw positieve reactie te lezen. Wij wensen jullie nog veel plezier van de nieuwe fiets!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Jeroen Balyon
Beoordeling 
 
1.0

Beschadigde fiets geleverd met voorkennis

15 juni 2017

Op dinsdag 6 juni een fiets besteld bij fietsenexpert. Voor verjaardag van mijn zoontje (22 juni) Snelle levering, netjes verpakt in "onbeschadigde" doos. Bij het uitpakken van de doos zat de fiets ook netjes ingepakt. Bij het verwijderen van het karton om het frame zag ik dat het frame zwaar beschadigd was terwijl de verpakking nog netjes heel was. Erg vreemd naar mijn idee. Direct foto's hiervan gemaakt en gestuurd in een mail dat de fiets beschadigd was. Na een aantal mails over en weer met de belofte dat men ging overleggen "wat te doen" kreeg ik ineens een mail dat de fiets inderdaad al beschadigd was maar dat men dit vergeten was te melden tegen mij. Ook op de site kon ik hier niets van terug vinden. Men boodt mij "wel liefst" 25 euro aan ter compensatie wat absoluut krankzinnig is. Vraag dus vooraf goed of de fietsen heel en onbeschadigd zijn!!!!!!!!

Fietsenexpert heeft mij belooft nu snel te reageren met het voorstel de fiets retour te nemen en het geld terug te betalen.

Ik zal dus later deze revieuw aanvullen met het uiteindelijke resultaat!!!!!!!!

Wordt vervolgd..........

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Jeroen Balyon op 29 Juni 2017

Zoals beloofd een vervolg.....

Na veel wikken en wegen, controle fietsenmaker etc. besloten de fiets toch te houden. Waar je de fiets ook koopt....ze hebben allemaal schade. Fietsenmaker gaf aan dat het alleen spuitwerk was. Overleg gehad met "fietsenexpert", zij willen deze kosten niet op zich nemen. Wel wordt er een vergoeding aangeboden van € 30.-
We zijn nu 23 dagen verder vanaf de koop, maar geld wordt helaas niet overgemaakt.

Jeroen

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer Balyon ,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het nogmaals heel vervelend dat alle Kiyoko fietsen beschadigd worden geleverd, waarvoor nogmaals onze excuses. Zoals u met mijn collega heeft besproken heeft zij de €30,- ter compensatie naar u overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
willem
Beoordeling 
 
3.8

onderdelen snel stuk

Voor mijn kleinzoon een leuke sportieve fiets besteld.
Fiets werd niet zoals beloofd voor 90 procent afgemonteerd geleverd.
Vrijwel alle losse onderdelen zoals wielen, spatborden, stuur, trappers, kettingkast moesten nog worden gemonteerd. De remmen zijn erg moeilijk goed af te stellen.
Het fietsje is nu een halfjaar oud en de trapas is al afgebroken. En net op dit onderdeel zit geen garantie.
Ik ga de volgende fiets gewoon weer bij de Fysieke fietsenwinkel kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 

yolanda op 18 Oktober 2017

stil gewoon viswijf

Lisette op 18 Oktober 2017

Geachte Willem,

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het zo dat er geen garantie zit op draaiende onderdelen, omdat dit te maken heeft met het gebruik. Als het om een fabrieksfout zou gaan, zou het probleem zich al eerder voordoen.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Rob
Beoordeling 
 
9.5

Warme douche

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat er veel plezier is van de fiets.

Met vriendelijk groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Davids
Beoordeling 
 
9.0

Gewoon goed

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u alles positief ervaart. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de fiets.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

yolanda op 18 Oktober 2017

niks goed

Reageer op deze review
Kelly Saft
Beoordeling 
 
1.0

laagste prijsgarantie klopt niet

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

Was deze beoordeling nuttig? 

A wagenaar op 19 Januari 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte mevrouw Saft,

Hartelijk dank voor uw review. De laagste prijsgarantie houden wij goed in de gaten maar er kan altijd ergens anders een prijs dalen. Mocht u ergens dezelfde fiets inclusief verzendkosten op een andere webwinkel vinden wordt er in de laagste prijs garantie uitgelegd dat u dit bij ons kunt indienen en wij betalen u dan het prijsverschil terug.

Met vriendelijke Groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij de gewenste fiets niet meer leveren. Fijn om te horen dat u de fiets ergens anders heeft kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Sevtap
Beoordeling 
 
10.0

Gave fiets

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

Was deze beoordeling nuttig? 

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. Wij hopen dat uw zoontje er nog lang plezier van zal hebben.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review
Marleen
Beoordeling 
 
9.3

Leuke fiets

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.