FietsenExpert.nl

www.fietsenexpert.nl
 
7.9 (168)
fietsenexpert

FietsenExpert.nl is een webwinkel voor al uw kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, omafietsen, bakfietsen, damesfietsen & herenfietsen. FietsenExpert heeft alle fietsen ruim voorradig en zorgt voor een snelle levering. Uw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast biedt FietsenExpert.NL een Laagste Prijsgarantie.

168 FietsenExpert.nl reviews

 
(78)
 
(53)
 
(19)
 
(8)
 
(10)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

onbeschoft behandeld en beschadigde kinderfiets ontvangen

Ontzettend onbeschoft behandeld..

Nooit nooit hier iets kopen !!!!!!

Spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen..

Alles wat men schrijft klopt .

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa op 10 Juli 2018

Geachte heer Mike,

Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Mijn excuses voor al het ongemak. Ik ontvang graag uw order nummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Lisa
Customer Service

Reageer op deze review

Slechte Schade afhandeling

Beoordeling 
 
7.3

Slechte afhandeling schade. Na ontvangst van fiets zag ik direct schade aan spatbord voor. Deuk Erin. hier een foto van gemaakt en binnen 24 u verzonden. Kreeg direct antwoord terug dat in behandeling werd genomen. Ging super tot dusver. Na 1 week nog geen reactie, na 2 ook niet en na bijna 3 weken Kreeg ik eindelijk reactie. En ja hoor, in plaats van een goede, deukvrije fiets word me een plastic fietskratje aangeboden( die ik gelukkig nog niet had). Ben er niet mee accoord en wacht verder antwoord af.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte mevrouw Monique,

Wat vervelend om te horen dat u nog niet geholpen bent. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik uw klacht in behandeling kan nemen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service.

Reageer op deze review

korting op de volgende aankoop

De fiets die ik ontvangen heb had scheve spatborden en de jasbeschermers op het achterwiel waren verbogen .
De onderdelen waren allemaal los en zijn niet op een juiste manier recht te zetten omdat ze krom in de doos zaten.
Dan komt er een korting bon van 10% voor een een volgende aankoop voor bijvoorbeeld familie of buren en die is maar 3 maanden geldig.
Ik had liever een nette fiets gehad zonder scheve en gebogen fiets accessoires i.p.v mijn buren hier een fiets te laten kopen binnen 3 maanden.
Jammer.
Wel een snelle levering.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa England op 08 Februari 2018

Geachte heer/mevrouw Van Leeuwen,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw probleem niet is opgelost. Sommige fietsen hebben helaas een beschadiging, dit staat dan ook duidelijk op de website vermeld en de prijs wordt hier dan naar aangepast.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik u kan vinden in ons systeem en kan kijken wat er is gebeurd met uw bestelling en of ik misschien wat voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Lisa England

Reageer op deze review

Leuk sportief kinderfietsje

Beoordeling 
 
9.0

Super leuk 12 inch fietsje besteld voor ons zoontje. Netjes geleverd en stond vrij vlot in elkaar. Kleine man is er erg trots op en vindt t prachtig om ermee weg te gaan.

Besteld product
Kinderfiets
V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 26 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Visser,

Wat fijn om uw positieve reactie te lezen. Wij wensen jullie nog veel plezier van de nieuwe fiets!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Beschadigde fiets geleverd met voorkennis

Beoordeling 
 
1.0

15 juni 2017

Op dinsdag 6 juni een fiets besteld bij fietsenexpert. Voor verjaardag van mijn zoontje (22 juni) Snelle levering, netjes verpakt in "onbeschadigde" doos. Bij het uitpakken van de doos zat de fiets ook netjes ingepakt. Bij het verwijderen van het karton om het frame zag ik dat het frame zwaar beschadigd was terwijl de verpakking nog netjes heel was. Erg vreemd naar mijn idee. Direct foto's hiervan gemaakt en gestuurd in een mail dat de fiets beschadigd was. Na een aantal mails over en weer met de belofte dat men ging overleggen "wat te doen" kreeg ik ineens een mail dat de fiets inderdaad al beschadigd was maar dat men dit vergeten was te melden tegen mij. Ook op de site kon ik hier niets van terug vinden. Men boodt mij "wel liefst" 25 euro aan ter compensatie wat absoluut krankzinnig is. Vraag dus vooraf goed of de fietsen heel en onbeschadigd zijn!!!!!!!!

Fietsenexpert heeft mij belooft nu snel te reageren met het voorstel de fiets retour te nemen en het geld terug te betalen.

Ik zal dus later deze revieuw aanvullen met het uiteindelijke resultaat!!!!!!!!

Wordt vervolgd..........

Besteld product
Kiyoko 24" groen
JB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jeroen Balyon op 29 Juni 2017

Zoals beloofd een vervolg.....

Na veel wikken en wegen, controle fietsenmaker etc. besloten de fiets toch te houden. Waar je de fiets ook koopt....ze hebben allemaal schade. Fietsenmaker gaf aan dat het alleen spuitwerk was. Overleg gehad met "fietsenexpert", zij willen deze kosten niet op zich nemen. Wel wordt er een vergoeding aangeboden van € 30.-
We zijn nu 23 dagen verder vanaf de koop, maar geld wordt helaas niet overgemaakt.

Jeroen

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer Balyon ,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het nogmaals heel vervelend dat alle Kiyoko fietsen beschadigd worden geleverd, waarvoor nogmaals onze excuses. Zoals u met mijn collega heeft besproken heeft zij de €30,- ter compensatie naar u overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

onderdelen snel stuk

Beoordeling 
 
3.8

Voor mijn kleinzoon een leuke sportieve fiets besteld.
Fiets werd niet zoals beloofd voor 90 procent afgemonteerd geleverd.
Vrijwel alle losse onderdelen zoals wielen, spatborden, stuur, trappers, kettingkast moesten nog worden gemonteerd. De remmen zijn erg moeilijk goed af te stellen.
Het fietsje is nu een halfjaar oud en de trapas is al afgebroken. En net op dit onderdeel zit geen garantie.
Ik ga de volgende fiets gewoon weer bij de Fysieke fietsenwinkel kopen.

Besteld product
Fun Jet Geelzwart Popal 16 Inch
W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

yolanda op 18 Oktober 2017

stil gewoon viswijf

Lisette op 18 Oktober 2017

Geachte Willem,

Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het zo dat er geen garantie zit op draaiende onderdelen, omdat dit te maken heeft met het gebruik. Als het om een fabrieksfout zou gaan, zou het probleem zich al eerder voordoen.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Warme douche

Beoordeling 
 
9.5

Ik had een meisjesfiets besteld ,maar de kettingkast was beschadigd .Na een paar dagen had ik al een nieuwe in huis.
Grote klasse /super service.
Bedankt
Een blije Opa

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat er veel plezier is van de fiets.

Met vriendelijk groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Gewoon goed

Beoordeling 
 
9.0

De fiets was makkelijk besteld en snel geleverd. Jammer dat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen, dat zou een verbeterpunt zijn. De fiets moest nog gedeeltelijk in elkaar gezet worden maar dat had mijn man zo voor elkaar.

Besteld product
Fiets
D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u alles positief ervaart. Wij hopen dat u veel plezier heeft van de fiets.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

yolanda op 18 Oktober 2017

niks goed

Reageer op deze review

laagste prijsgarantie klopt niet

Beoordeling 
 
1.0

Ik ben op zoek naar een 14 inch Cars jongensfiets. Fietsenexpert beweert de laagste prijsgarantie te hebben, maar de Disney Cars 14 inch jongensfiets Rood is van €228,- voor €193,- te koop, terwijl deze bij veel andere webshops veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij Outdoorspeelgoed.nl kost dezelfde fiets €109,95 en betaal je ook geen verzendkosten! Hierdoor vertrouw ik die laagste prijsgarantie niet!

KS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

A wagenaar op 19 Januari 2017

Dezelfde ervaring, bij verzoek laagste prijs garantie reactie fietsje niet meer leverbaar, elders voldoende leverbaar, idem op voorraad bij importeur, mijn hier niet bestellen, voldoende alternatieve leveranciers tegen wel een eerlijke lagere prijs

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte mevrouw Saft,

Hartelijk dank voor uw review. De laagste prijsgarantie houden wij goed in de gaten maar er kan altijd ergens anders een prijs dalen. Mocht u ergens dezelfde fiets inclusief verzendkosten op een andere webwinkel vinden wordt er in de laagste prijs garantie uitgelegd dat u dit bij ons kunt indienen en wij betalen u dan het prijsverschil terug.

Met vriendelijke Groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij de gewenste fiets niet meer leveren. Fijn om te horen dat u de fiets ergens anders heeft kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Gave fiets

Beoordeling 
 
10.0

Super hippe fiets voor mijn zoon dat pas 7 jaar was geworden. Aangezien mijn zoontje lang is voor zijn leeftijd, leek het ons gepast om een maatje 24 inch te bestellen

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Daphne van der Bruggen op 05 Juli 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets. Wij hopen dat uw zoontje er nog lang plezier van zal hebben.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Leuke fiets

Beoordeling 
 
9.3

Super leuke meidenfiets, snel geleverd en goed in elkaar te zetten.
Minpuntje: het slot wat erop zit is niet goed gekeurd voor de verzekering, dus moest er nog extra een slot bij kopen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Aflevering is schandalig slecht

Beoordeling 
 
3.5

De Fiets ziet er op de advertentie leuk uit. Dus besteld, goede prijs, dacht ik.
De fiets is afgeleverd en ik zag dat de velgen een andere kleur hadden, dan ik besteld had.
De losse onderdelen monteren was geen probleem. Wel alle gemonteerde onderdelen herstellen.
Tegenwoordig worden de fietsen in de gevangenis in elkaar gezet en dat was duidelijk zichtbaar.
Achterlicht kapot, fietsbel aan verkeerde kant gemonteerd, stickers slecht opgeplakt met vouwen en luchtbellen ( ziet er dus niet uit). Het achterspatbord was geknikt ( dus niet meer mooi rond, maar krom).
Dit alles uiteindelijk hersteld en toen ging hij fietsen. De ketting vloog er continu af. meerdere keren vast gezet maar loopt er steeds af. ik mis kettingspanners op de achterwielen.

Ik ben dus geen tevreden klant . De eerdere reacties gelezen en dat is waarom ik geen contact heb opgenomen en een wijze les geleerd heb.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

martin H op 18 Mei 2016

Oh ja...
Ik heb alvast de reactie die jullie standaard toevoegen geplaatst, scheelt weer....

Geachte ......,

Wij vinden het erg vervelend dat u dit gevoel aan het gesprek heeft overgehouden. Wij nemen u serieus en willen met u tot een oplossing komen. Omdat de fiets beoordeeld dient te worden voordat wij kunnen toezeggen hoe het probleem opgelost kan worden, willen wij deze graag ophalen. Wij hebben u dit dan ook aangeboden en zouden dit nog steeds graag in orde maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service Medewerker

Reageer op deze review

Redelijk tevreden.

Beoordeling 
 
6.0

Onze zoon is blij met zijn fiets.
Om de fiets in elkaar te zetten viel niet mee. De handleiding was erg beperkt; o.a. de remblokjes stonden er niet in. Kortom iets meer als 2 uur later stond er zijn fiets.

FV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Leuke fiets

Beoordeling 
 
6.0

Leuke fiets,
Was voor mijn kleindochter en is er erg blij mee.Wel even sleutelen maar oké gelukt.Zelf slag uit voorwiel moeten halen.De aflevering was wel op tijd, maar ik heb er de hele dag op zitten wachten, omdat de tijd van aflevering niet af te spreken was. Had ik liever van te voren willen weten.Toen ik de doos open ging maken door de verpakkingsbanden los te halen viel de doos vanzelf open en alles ging over de grond. (doos was volgens mij al eerder open geweest.Jammer.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Stephanie Meijer op 28 April 2016

Geachte Win,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat uw kleindochter blij is met haar fiets. Helaas komt het in een enkel geval wel eens voor dat er vervoersschade, zoals een slag in het wiel, optreedt. Als u dit bij ons meldt, zorgen we samen voor een oplossing waarbij u in principe niet zelf aan de slag hoeft te gaan met het verwijderen van het slag.

Wij wensen uw kleindochter nog veel plezier toe met haar fiets.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review

Waar voor uw geld

Beoordeling 
 
10.0

Mooie fiets voor dit bedrag. Kleine kanttekening: Je moet wel een beetje technisch inzicht hebben als je een fiets bij fietsenexpert bestelt. Je moet nog veel zelf doen. Voorwiel plaatsen, stuur plaatsen, spatbord plaatsen, voorrem afstellen, versnelling afstellen, ketting spannen. Is niet moeilijk, maar voor mensen met 2 linkerhanden zou ik adviseren om geen fiets bij fietsexpert te kopen of het natuurlijk laten doen door een goede handige kennis.

GN
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Moet er zelf nig wel wat aan klussen, maar top fiets

Beoordeling 
 
9.0

Fiets mooi en snel geleverd, hebben wel heel de fiets uit elkaar moeten halen om de assen van de wielen te olieen, fietsen trapte erg zwaar... Dus nig wel ff bezig geweest... Verder geen aanmerkingen

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloos!!

Beoordeling 
 
4.0

Echt waardeloos fiets en waardeloos service! Popal daily dutch meisjesfiets 26 inch gekocht. Snelle levering, maar daar houd het op. Het is geen dure fiets , we verwachten niet veel, als de fiets maar veilig fietst, het is tenslotte voor maar een jaartje te gebruiken. Het begon al na twee weken dat de handrem niet goed is. Ik denk: goedkope fiets en naar de fietswinkel in de buurt laten fixen, maar handrem deugt gewoon niet. Contact gehad en naar de werkplaats van fietsenexpert. Met moeite andere handrem op gekregen. Daarna snelbinder slap geworden, jasbeschermer komt tegen wiel aan, daarna scheur in de jasbeschermer , aantal keren de ketting eraf. 2 keer naar de werkplaats gereden. Ze kunnen repareren of onderdelen vervangen, maar moet je ook voor betalen. Een jaar garantie houden ze er niet aan!! Ja op de frame, slaat nergens op. Was na zoveel mailtjes en 30 km rijden naar werkplaats , helemaal klaar mee en hebben we tussen door zelf en de plaatselijke fietsenmaker, opgelapt!
Nu gewoon bij de fietsenhandelaar ( waar we bekend mee zijn) een cortina gekocht. Top fiets en een top service!! Ze hebben zelfs de zadel van mijn fiets ( 2 jaar oud, zat gaatje in) kosteloos vervangen!!
Ik weet dat het een goedkoop fiets is, maar verwacht in ieder geval dat het veilig is.
Het verbaasde me dat de reviews op hun website allemaal positief was. Toen ik het bestelde, vertrouwde ik op de reviews . Maar wat blijkt, als je review schrijft en verzend, staat het op hun website als hun het goedgekeurd hebben . Dus de slechte ervaringen komen niet op de website ! Slim !

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Fiets via internet kopen = prima te doen!

Beoordeling 
 
10.0

BLIJ!! Net mijn nieuwe fiets binnen van Fietsenexpert! Geen idee wat ik kon verwachten met een fiets van internet, maar ben erg tevreden. Ja, je moet nog wel zelf wat monteren qua trappers / stuur / zadel maar met prima uitleg. Rem moest nog iets meer afgesteld maar dat wist de klantenservice prima uit te leggen.
Voor mij een prima eerste ervaring met een fiets online bestellen, het was snel in huis en voordelig! Aanrader dus :-)

FD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Géén garantie

Beoordeling 
 
5.3

LET OP!
FietsenExpert houdt zich NIET aan wettelijke garantie bepalingen en het recht op een deugdelijk product.
Op hun site staat dat er 1 jaar garantie wordt gegeven op het frame, en dat er een aantal specifieke onderdelen uitgesloten zijn van garantie. Wanneer er op een ander onderdeel (schakelaar verlichting) garantie wordt geclaimed, wordt toegegeven dat hun bepalingen onduidelijk zijn maar dat dit onderdeel ook niet onder garantie valt en de voorwaarden herschreven zullen worden. Na confrontatie met wettelijke garantie bepalingen en deugdelijkheid wordt ijskoud gezegd dat ze niets kunnen doen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Stephanie Meijer op 17 December 2015

Geachte heer Stoutjesdijk,

Zoals eerder telefonisch aangegeven vinden wij het vervelend dat het achterlicht het niet meer doet. Echter, wat wij ook aangegeven hebben is dat de garantie enkel geldt op het frame en dus niet op accessoires en losse onderdelen zoals het achterlicht. Op onze website wordt ook aangegeven dat de garantie geldt op het frame. Ter verduidelijking zijn er een aantal onderdelen, zoals de snelbinders, genoemd. Dit heeft ermee te maken dat wij in het verleden te maken kregen met klachten over snelbinders die niet meer functioneerden, terwijl deze te ver werden uitgetrokken.

Mocht erop het moment van levering iets mis zijn met de bijgeleverde accessoires zoals het achterlicht en het wordt binnen 7 dagen gemeld, dan kunnen wij uiteraard wel een nieuw achterlicht verzorgen. In uw geval dateert de fiets uit april. Dit maakt dat wij hierin geen uitzondering kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
FietsenExpert.NL

Stoutjesdijk op 17 December 2015

http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-hulp/garantie/binnen-garantietermijn/

Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
9.5

Zeer tevreden, de fiets was zeer snel in huis en vragen voorafgaand aan de verkoop werden ook keurig en juist beantwoord! Aanrader dus.

DR
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

FietsenExpert.nl informatie

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Nostalgia
  • Popal
  • Yipeeh
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • loopfietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • beachcruisers
  • skelters
  • kinderfiets accessoires
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
GEEN verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Q shops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
Telefoonnummer
0207073933