Intergard reviews, beoordelingen en ervaringen

www.intergard.eu
 
5.1 (34)
Intergard

34 Intergard reviews

 
(11)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
5 resultaten - getoond 1 - 5
Volgorde

No service, niet klantvriendelijk

Beoordeling 
 
3.3

Slechtste ervaring ever ... sinds mid december heb ik 5 pogingen ondernomen van een bestelling te plaatsen voor toch een aanzienlijke som. Gezien de som opteer ik via Afterpay betaalmethode te betalen, maar na menig contact met Afterpay en Intergard support word ik steed met een kluitje in het riet gezonden ! Uiteindelijk toch maar het risico genomen en begin januari een andere betaalmethode gekozen. Bestelling werd aanvaard en correct geleverd, maar de prijzen werden in tussen wel aangepast en dezelfde producten en levering kosten mij een extra 100 euro meer dan aanvankelijk ! Na aanvraag van een tegemoetkoming, worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd .... op basis van de Internet reviews van dit bedrijf had ik beter moeten weten ! Mvg groeten van een ontevreden klant. Spijtig dat het op deze manier dan maar moet ...

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Nul service en kwaliteit!

Beoordeling 
 
3.3

Werkelijk geen enkele afspraak is nagekomen. Niet geleverd op afgesproken datum en ook daarna steeds aan het lijntje gehouden. Na enkele weken stond de bestelling ineens op de stoep. Informatie gevraagd over oa bevestigingsmateriaal, zou goed en voldoende zijn. Echter deugde totaal niet. Ook enkele geleverde schuttingdelen bleken van een mindere kwaliteit (dunner) te zijn. Op diverse vragen is niet 1x juist geantwoord. Knap!
Getracht op hun eigen website een review te plaatsen maar lukt niet. Zijn niet aanspreekbaar op enige kwaliteit.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Containeromhulsel slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
4.3

Een Containeromhulsel gekocht vorig jaar juni. Werd incompleet geleverd, we moesten zelf de belangrijkste schroeven kopen en het ontbrak aan een duidelijke omschrijving. Maar goed, alles gelukt, de omhulsel stond. Na 1 winter braken er 2 schanieren en een plank bij de noest. Gemaild naar Intergard en zij vonden dat de plank niet op de noest gebroken was en konden niks voor ons doen 10 maanden na aanschafdatum. Nog een mail terug gestuude, maar geen amtwoord, daanra een bericht op Facebook geplaatst, die hebben ze gewist zonder antwoord...iets zo simpel als een plankje en 2 schanieren vervangen konden ze niet voor ons doen. Net als ons netjes te woord staan. Super slechte service. Ik raad het iedereen af hier wat te kopen. Zo hoor je niet met klanten om te gaan!

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 3
Reageer op deze review

voor mij niet meer

Beoordeling 
 
3.0

Bamboe rolgordijnen besteld en via iDeal betaald. Kreeg mail dat deze niet leverbaar waren. Andere uitgekozen en waren ook niet leverbaar maar slechts 4 types. Tenslotte de Olive gekozen Nav afbeeldingen op hun site. Kreeg deze geleverd, zie foto's . Wil de lezer zelf zijn beoordeling laten doen. Ik heb deze foto s naar Intergard gemaild en gevraagd wat zij ervan vonden. Commentaar was dat foto s altijd iets afwijken en dat ze wel erop leken! Als ik goed keek dan zou ik zien dat ze ook olijfkleurig waren.... Ik ben niet verder de discussie aangegaan, heb ze geretourneerd op eigen kosten (kreeg na 11dagen geld retour) en ik koop niets meer bij hun. Kan niets zeggen over kwaliteit , wel dat product netjes geleverd was maar de service is echt slecht.

JL
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Ron op 07 April 2017

Echt een verschrikkelijke onvriendelijke en amateuristsiche service hebben ze daar. Nergens mee te vergelijken, zo slecht.

Coen op 01 Mei 2017

Die onvriendelijke telefonische service is ook mijn ervaring. Ik had iets besteld, maar werd niet via mail bevestigd. Dus ik bel ze op om na te gaan of de bestelling wel was geplaatst. Krijg ik direct het verweid dat ik voor verzenden had gekozen en de "contact betalen bij afhalen".
Ik had dus verkeerd gelezen, maar ik gaf aan dat het niet handig was dat die optie bleef staan wanneer je al voor verzenden had gekozen. Mevrouw snapte volgens mij niet wat ik bedoelde en begon mij zeer hard uit te lachen. Ik ben niet eerder zo onfatsoenlijk behandeld door een bedrijf.

Reageer op deze review

Niet tevreden

Beoordeling 
 
4.0

Ik bestelde schermmatten, 2 cm dikte en kreeg matten aan 0,5 cm dikte. Nu zou ik ze moeten retourneren op mijn kosten waar ik het absoluut niet mee eens ben. Ik kreeg niet wat gevraagd. Hier in de hubo zijn de matten 1 cm en goedkoper. Dan had ik ze beter daar gekocht.

L
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review
5 resultaten - getoond 1 - 5

Intergard informatie

Intergard B.V. tuinartikelen (tuinhout, sierbestrating, speeltoestellen etc. Intergard is importeur, grossier en detaillist van tuinartikelen zoals tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinkasten, vlonders, opbergkasten, bloembakken, sierbestrating, sierhekwerken, speeltoestellen, barbecues, buitenkleden, tuinhout en meer.

Algemene informatie

Telefoonnummer
-
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (198)
Made.com reviews
 
2.5 (44)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)