CoolBlue reviews

www.coolblue.nl
 
5.3 (37)

37 CoolBlue reviews

 
(8)
 
(3)
 
(5)
 
(8)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
15 resultaten - getoond 1 - 15
Volgorde

alles voor een glimlach ??? laat me niet lachen !!

Beoordeling 
 
2.5

alles voor een glimlach ??? laat me niet lachen !!

op 10-07 een krultang besteld via Cool Blue levering 11-07
mijn dochter haar eerste online bestelling !!
helaas niet geleverd op de 11de en ook niet op de 12 de of de 13 de
13-07 maar gebeld ?? waar blijft de krultang ??

er zou 1 letter in de plaatsnaam fout zijn ingevuld vandaar dat wij niet leveren meneer bestel hem opnieuw u krijgt voor het einde van volgende week het geld terug
helaas het is nu 25-07 geen geld geen krultang !!
dan bel je voor die bekende glimlach en krijg je "we weten niet wat hier fout gaat maar de krultang is nog niet terug"
dan vraag je stuur gewoon een nieuwe op mijn dochter vraagt elke dag hierna los het gewoon op
na overleg met de manager helaas meneer wij kunnen niks voor u doen geen glimlach geen service echt heel slecht !!!!!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloze service

Service 
 
1.0

Verkopen kunnen ze goed, maar als je met problemen zit, beroepen ze zich op de "wet". Ik heb bij Coolblue een HP Officejet Pro 8710 gekocht. Prima ding. Daarbij heb ik met veel haast na een week print cartridges gekocht. Toen ik de gele cartridge nodig had bleek die kapot te zijn. Ik had de bon niet meer en men kon alleen de aankoop in het systeem zien als "onbekende klant". Het was niet genoeg dat ik de week van aankoop aan kon geven en daarvoor de printer had gekocht die die specifieke cartridges neemt. "Volgens de wet" hoeft Coolblue niets te doen zonder originele verkoop bon. Ook konden ze mij geen losse gele cartridge verkopen, alleen een compleet setje van 4. Nou Coolblue Rotterdam Goudsesingel, als dat jullie zogenaamde klantvriendelijkheid is, zien jullie me er nooit meer.

RW
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Slechte service, slechte klachtafhandeling

Beoordeling 
 
2.5

Waardeloze service, en waardeloze klachtafhandeling!
Niet 24 uur wachten op levering, maar 7 dagen! Nietszeggende reacties op mail en telefoontjes. Als compensatie een tegoedbon van € 20,-, die je dus bij Coolblue moet besteden. Wat koop je nou voor dat geld? Ja, dan moet je maar bijbetalen. Geef gewoon korting op product dat je hebt gekocht!
Volgende keer weer naar Bol.com, die doen niet alles voor een glimlach, maar gewoon voor niks! ?

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Stuur je een windmeter op voor reparatie naar Coolblue

Beoordeling 
 
1.0


Stuur je een windmeter op voor reparatie naar Coolblue
Coolblue heeft foute informatie gegeven. Wat er opgestuurd moest worden
Als ze hem binnen hebben krijgen je een e-mail met de melding
Eerder heb je je product naar ons teruggestuurd voor een reparatie. We hebben het product niet volledig van je ontvangen. Onze reparateur kan het op deze manier helaas niet in behandeling nemen. Dit is een product dat niet wordt gerepareerd. Wij krijgen hier een vergoeding voor.
Ik heb 10x moeten bellen met coolblue.
Om de wind meter terug te krijgen.
Je krijgt de windmeter kapot terug!
Wij hebben hem heel opgestuurd naar Coolblue.
Ik had vertrouwen in Coolblue maar nu niet meer.
Voor mij nooit meer Coolblue!

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
reclame

Belofte niet nakomen

Beoordeling 
 
1.0

Apple Oortjes besteld. Zouden de volgende dag worden bezorgd. Geen postbode gezien... zegt Coolblue doodleuk word een dag later bezorgd... gebeld met de klantenservice en die zouden direct nieuwe opsturen en deze zouden 's avonds tussen 18:00 en 22:00 bezorgd worden.. prettig geregeld zou je zeggen. Om 21:00 toch maar voor de zekerheid de klantenservice gebeld omdat ik weer geen postbode had gezien. Ze hadden besloten dat ik maar een dag langer moest wachten. Daar sta je dan op een verjaardag zonder cadeau... En het ergste is natuurlijk dat er op de website geschreeuwd word met "vandaag voor 23:59 besteld is morgen gratis bezorgd". Voor mij kan Coolblue de stampot in ! Bijzonder slecht gedrag van een toko met een bult poehaa.. Kortom "veel beloven, weinig geven doet gekken in vreude leven" Top Coolblue !!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

trekschakelaartruc

Beoordeling 
 
2.8

Trekschakelaar alert bij Coolblue.
Bespaart u zich de ergernis door “aansluiting op trekschakelaar” niet aan te vinken. U betaalt daar € 44,99 voor, terwijl dit niets meer inhoudt dan het aanzetten van een (spat) waterdichte contrastekker op het afgeknipte snoer. Een klusje dat voor iedereen met twee linkerhanden in 5 minuten is te doen.
Bij de concurrent BCC wordt de traditionele wijze van monteren van de machine op een trekschakelaar toegepast met een ononderbroken snoer vanuit de wasmachine naar de trekschakelaar. De wasmachine of droger wordt daarbij in het magazijn voorzien van een nieuw snoer, dat veilig op de trekschakelaar wordt gemonteerd. Voor het aansluiten op trekschakelaar (+ snoerverlenging) vraagt deze leverancier€ 29,95.
Deze manier van installeren was voorheen de enige toegestane manier voor het aansluiten van dit soort apparaten in de badkamer volgens de NEN 1010 voorschriften en in mijn situatie waarbij de stekkers onder de buis van de waterafvoer liggen de enig juiste.
In de contacten met Coolblue medewerkers met backofficeconsult werd mij duidelijk gemaakt dat dit de werkwijze van Coolbue was en dat ik zelf had besloten de dienst aan te vinken. Op mijn klacht over de bijzonder hoge prijs voor het aanzetten van een stekker werd niet ingegaan. Alles voor een grimlach bedacht ik me.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Langdurende reparatie.

Beoordeling 
 
2.5

Op 21 augustus merkte ik een defect aan mijn 43 inch monitor, het ging hier om dode pixels. de zelfde dag heb ik reparatie aangevraagd bij coolblue en de volgende dag op 22 augustus heb ik hem verzonden. Volgens track and trace is de monitor op 23 augustus door coolblue ontvangen. Op 27 augustus had ik nog geen bevestiging dus besloot ik om een mail te sturen, hier kreeg ik pas op 29 augustus antwoord op (ver over de 4 uur die op de site staat). In deze mail werd mij verteld dat de monitor binnen drie werkdagen verwerkt zou worden, helaas was dit niet het geval en hoorde ik pas op 4 september weer iets van coolblue. In dit bericht stond dat ze de monitor verwerkt hadden en dat nu de reparatie termijn van drie weken inging.
Dit was voor mij veel te lang dus besloot ik op 18 september coolblue te bellen met de vraag of ik niet eerder een andere oplossing kon krijgen, dit was natuurlijk niet mogelijk dus de volgende op 19 september had ik nog een mail gestuurd met daarin de eis om het voor vrijdag de 21 optelossen hier werd ook niets mee gedaan.
Pas op dinsdag 25 september (5 weken later) kon ik een andere oplossing krijgen. De aangeboden oplossingen waren de reparatie afwachten of shoptegoed, allebei waren voor mij geen optie. De oplossing die ik wou was gewoon mijn geld terug gestort op mijn rekening, hierover heb ik coolblue gebeld en toen werd er mij verteld dat ze maximaal 24 uur nodig hadden om te bepalen of ik mijn geld terug kon krijgen. Ook dit vindt ik veel te lang aangezien in dit geval mijn geld terug krijgen geen gunst is maar plicht, coolblue heeft de reparatie niet binnen een redelijke termijn opgelost en konden geen vervangend product aanbieden dus volgens consuwijzer heeft de klant dan recht op zijn geld terug.
Uiteindelijk heb ik mijn geld terug gekregen en bij een andere webwinkel de zelfde monitor opnieuw gekocht. Voor mij is dit rede genoeg om niks meer bij coolblue te kopen en om ze ook nooit meer aan iemand aan te raden want het argument: het is iets duurder maar de service is ook wat beter is wat mij betreft weg.

Antwoord klantenservice

Bedankt voor uw review

T
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Levering

Beoordeling 
 
1.5

Coolbleu kan zijn leverings belofte beter aan passen , s’morgens besteld extra betaald zou dezelfde dag nog geleverd worden krijg s’morgens na de bestelling een mail dat het verzonden is en dat het geleverd word tussen 18.00 en 22.00 uur . s’avonds om 20.30 uur krijg ik een mail dat ze zich vergist hebben en dezelfde dag niet kunnen leveren en dat ik mijn geld dat ik extra betaald heb krijg terug gestort .
Heb gelijk gebeld en krijg een kortingscode van € 10,- maar moet die gebruiken bij mijn volgende bestelling voor 1-11-2018 dit gaat het niet worden want ik bestel daar nooit iets meer , ik vind dit een slecht zaak. Veel beloven en mails sturen en niet nakomen .

Antwoord klantenservice

Bedankt voor uw review

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Anna op 18 Augustus 2018

Coolbleu? :-))

Reageer op deze review
reclame

Epsons printed bij COOLBLUE DRAMA!!

Levering 
 
1.0

Goedemiddag vorigeweel een Epson printer xp gekocht met een setje extra toner nu zat daar geen gele toner bij. Ik bellen met coolblue daar vertelde ze mij dat het jammer was en dat de gele toner niet nageleverd werd en dat ik maar een nieuwe moest kopen a€ 21.daar ging ik niet mee accoort daarne belde iemand van geenglimlach ene Barbara met 1000x excuus en de gele word nageleverd nou hopen maar nu komt het pakje binnen ziet er een BLAUWE TONER in WANNEER GAAT HEF GOEX BIJ COOLBLUE ? EN WEDEROM GEVEN ZE NIET THUIS! SCHANDE

Antwoord klantenservice

Bedankt voor uw review

TV
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

John op 05 Juli 2018

Joh dit is niets vreemd. Als het geld eenmaal binnen is de service beneden peil.zelf ook meegemaakt Alles met een glimlach hahaha geld opstrijken is het belangrijkste bij coolblue

Reageer op deze review

Coolblue laat klant in kou staan

Beoordeling 
 
1.0

Na verhuizing gegevens aangepast naar nieuw adres op de website
Na wijziging bestelling gedaan
Bestelling is echter verstuurd naar oude adres
Contact gehad met servicedesk, zij geven toe dat de volgorde klopt (gegevens wijzigen, bestellen) maar nemen geen verantwoording, het pakket is nu onderweg naar een "leeg adres" en coolblue neemt geen verantwoording. Na jaren trouwe klant is deze ervaring voldoende om Coolblue voorgoed vaarwel te zeggen, Waardeloze service. Nooit meer coolblue, met deze handelswijze zijn ze een trouwe klant voorgoed kwijt, ik hoop dat het die 30 euro waard was

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Luchtreiniger besteld en ze komen met een TV

Beoordeling 
 
2.8

Een luchtreiniger bij Coolblue besteld met aflevering de volgende dag. De bezorger komt aanzetten met een grote TV toestel in plaats van de luchtreiniger. Meteen geweigerd en niet getekend voor ontvangst. De bezorger nam de TV weer mee terug.

Ik heb Coolblue klantenservice direct verteld in de hoop dat het goede product nu een dag later zou worden opgestuurd. Maar, niets daarvan.

Ze laten je als klant wachten op de behandeling van de retour van de door hun verkeerd toegezonden product welke niet hun systeem heeft verlaten. Ze lossen zo hun eigen probleem op in de tijd van de klant.

Ondertussen moet de klant vele dagen wachten zonder verder informatie over wanneer het goede product uiteindelijk komt. Service met een glimlach noemen ze dat.

Natuurlijk kan ik de koop annuleren. In plaats daarvan sla ik ze bij mijn volgende aankopen gewoon over. De volgende dag bezorgen doen wel meer webwinkels. Wat het verschil uitmaakt is goede service en dat is dit niet.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Coolblue belooft dingen die ze niet waarmaken

Beoordeling 
 
2.3

Ik bestel een laptop op vrijdag en doe dit expliciet omdat dan iemand thuis is. Door de week wordt er gewerkt en zijn de kinderen naar school, dus niemand thuis. Dan denk nou vrijdag besteld volgende dag geleverd (dat is namelijk wat coolblue belooft op hun website) Helaas pindakaas en een hoop keukenstroop. KPN zegt in eerste instantie dat ze zaterdagochtend leveren. Echter rond het middaguur veranderd het in levering vertraagd. Dus ik bellen en vragen of het misschien zondag dan nog komt. Helaas meld coolblue mij dat het pakketje maandagmiddag bezorgt wordt. En je raad het al dan zal er niemand thuis zijn. Slecht zeer slecht vind ik dit, beloftes doen op je website die je niet waar kunt maken. Oorzaak het aantal gereserveerde bezorgingen van coolblue bij KPN (fout is dus van coolblue en niet KPN). En dan denk je dat er mogelijk iets ter compensatie van het ongemak gedaan wordt maar ook dat zit er niet aan. Ik voel mij als klant gewoon in de steek gelaten door coolblue, het is gewoon slikken of stikken.

Besteld product
laptop
PK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
reclame

Coolblue: Alles voor een grimas!

Beoordeling 
 
1.0

Alles voor een glimlach... Één grote leugen!! Nadat bij een bestelling van een koffiemachine van €350 het JUISTE ADRES werd ingevoerd en een typo in de postcode (1 cijfer anders) werd gemaakt, werd de bezorger door Coolblue naar een verkeerd adres gestuurd. Coolblue kon dit niet corrigeren (ondanks dat het apparaat nog niet was geleverd) en accepteerde geen enkele aansprakelijkheid. Coolblue gaf als advies om bij het adres te gaan posten, een nieuwe bestelling te doen (en opnieuw te betalen) en stuurt achteraf een bericht dat ze niks kunnen doen omdat hun systeem op basis van postcode en huisnummer werkt (wat volgens hun heel gebruikelijk is...). Voor mij klinkt afleveren op het opgegeven adres gebruikelijker. In één keer alle positieve ervaringen met Coolblue vergeten.

Besteld product
Kleding, wonen, electronica
OK
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Coolblue; alles voor een grimas

Levering 
 
1.0

TV besteld. Op de afgesproken tijd geen levering. Na contact met klanten service blijkt dat de TV op een onbekend adres door een voor mij onbekend persoon is ontvangen. Zelf hier geen melding van gehad. Tot aan vandaag nog steeds geen TV. Ben er moedeloos van geworden! Nooit meer Coolblue.

HG
Was deze beoordeling nuttig? 34 1

Slimme Sjors op 14 Februari 2017

Volgens mij snapt de heer Gijsberts niet zo goed hoe online bestellen werkt. Laatst kocht ie ook "ineens" 2 banken. Denk dat het gewoon bij de buren staat.

Reageer op deze review

Absoluut geen glimlach

Beoordeling 
 
1.0

Via de "product specialist" informatie opgevraagd via mail. Klopte van geen kant bleek toen het apparaat binnen was(ook nog een dag later dan was beloofd) Moest hem terug sturen dus speciaal naar het postkantoor. Ben daarna naar een BCC winkel gegaan. Heb de juiste informatie gekregen en waren nog goedkoper ook. ging daar wel met een glimlach de deur uit.

NM
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review
15 resultaten - getoond 1 - 15

CoolBlue informatie

Algemene informatie

Merken
Diversen
Productgroepen
  • Elektronica
  • Speelgoed
  • tablets
  • laptops
  • printers
  • Stofzuigers
  • Computers
  • camera's
  • keukenapparatuur
  • televisies
Levertijd
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Verzendkosten
gratis bezorging
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
010 7988999