Groenbast Electronics reviews, beoordelingen en ervaringen

www.groenbast.nl
 
1.2 (85)
groenbast

85 Groenbast Electronics reviews

 
(1)
7-9 punten
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(82)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Groenbast waarschijnlijk opgepakt!

Beste “Groenbast gedupeerden”,

Vrijdagavond (24-7-2015) viel mijn oog op een klein ANP nieuwsitempje in NRC. zie ook http://maastrichtlokaal.nl/nieuwsbericht/174841. Ik heb nog even naspeurwerk gedaan en het heeft in meerdere kranten gestaan, de Telegraaf voegde er nog aan toe dat het duo actief was met hun site gedurende een korte periode; eind maart t/m begin april 2014.
Dat is precies de periode dat ik mijn aankoop incl betaling van 750 euro bij Groenbast deed!
Ik heb het verlies ruimschoots overleefd maar zou evengoed openstaan voor een gedwongen terugbetaling.
Waarschijnlijk jullie ook wel.
Ik ben benieuwd hoe eea zich de komende tijd zal gaan uitrollen.
Eerlijkheid duurt het langst!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ssm op 18 Januari 2016

Dag, ik ben opgelicht via Hellas Company (zelfde eigenaren). Nog iets gehoord?

Reageer op deze review

Ab groenmast via marktplaats

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb 3x playstation 4 controllers gekocht via marktplaats van ene a.b. Groenbast.. Deze heb ik nooit gekregen. Zijn bankrekeningnummer is NL45ABNA0566775794. Zijn telefoon staat uit. Email wordt niet beantwoord, ik heb de bank gebeld en ze zeggen dat ze niks voor me kunnen betekenen.
Ik denk dat dit dezelfde persoon is als groenbast electronics..

Wie heeft dit ook op marktplaats meegemaakt.
Mijn email is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Samen staan we sterker..

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ik wil jullie op deze site wijzen.
http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,18729.msg195594.html#msg195594

Hier worden de gedupeerde bijgehouden. Nu nog maar 5 personen. Dit zijn er veel meer gezien de onderstaande reacties. opgeletopinternet.nl hebben ook contacten met media. Dus hoe groter de zaak hoe meer aandacht.

Overigens heb ik van de politie al een brief ontvangen om extra informatie toe te zenden. Het lijkt erop dat de zaak opgepakt wordt. De periode van lang wachten is begonnen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Naar aanleiding van uw melding over AW-center, berichten wij u als volgt. Wij willen als beslist.nl een melding maken bij de Officier van Justitie, samen met Webshop Keurmerk. Wij hopen dat er dan grondig naar de zaak wordt gekeken en dat men ook daadwerkelijk zal over gaan tot vervolging. Wij willen u hiervoor vragen ons toestemming te geven, om namens u een melding te maken bij de Officier van Justitie. Mocht u reeds aangifte hebben gedaan, dan vragen wij u deze te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij een korte beschrijving van uw klacht.
Wij zullen alle klachten verzamelen en via deze manier trachten de Officier van Justitie een goed en overzichtelijk dossier aan te leveren.
Wij horen graag van u.
Met vriendelijke groet,
beslist.nl
Misschien een idee als we allemaal naar bovenstaande mail onze aangiftes mailen?

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Patrick Koster op 25 April 2014

Ik vind het een goed plan om de oplichtingszaak Groenbast Electronics tot op de bodem uit te zoeken, en alle schade indien mogelijk (eventueel groepsgewijs met Lesley) te achterhalen op de verantwoordelijke. Mij heeft dit grapje € 740,00 gekost en geen iPhone.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ehmmm.. Dussssss opgelicht :/ niet blij mee, niemand hier volgensmij. Maar ja ik ben er nu wel een beetje overheen. Maar in het begin was dat me een partijtje zurigheid. €495 zo even geflushed. Jammer. Bitter. (Bal)

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ik wil jullie op deze site wijzen.
http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,18729.msg195594.html#msg195594

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Duidelijk geval van oplichter. Vorige week zondag ipad air besteld, betaald maar niet geleverd. Op dit moment niet te bereiken (zowel website, telefoon als ook email). Ik heb inmiddels aangifte gedaan. Het adres bestaat wel!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

LAATSTE OPROEP

Voor alle mensen die gedupeerd zijn door Groenbast Electronics: Meld je bij mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gegevens van je oplichting. Ik heb al meer dan 100 meldingen binnen. Vandaag mail ik ieder !!

Laat het er niet bij zitten....

Hartelijke groet,

Lesley

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Rudy op 08 April 2014

Laten we hierbij ook niet vergeten om beslist.nl op hun medeplichtigheid aan te spreken. Iedereen heeft van beslist.nl hetzelfde antwoord gekregen:

"Consumenten die bij Groenbast.nl aankopen hebben gedaan die niet zijn geleverd, raden we aan aangifte te doen bij de politie via www.mijnpolitie.nl.

Wij trekken ons het lot van de gedupeerden aan en doen ons uiterste best om met de eigenaar in contact te komen, zodat we kunnen achterhalen wat er gebeurd is.

Als consument bent u een overeenkomst aangegaan met de webshop en heeft daar geld aan betaald. Daaruit vloeit voort dat de verkopende partij ook verantwoordelijk is voor eventuele teruggave van het betaalde bedrag bij het niet leveren van producten. Derhalve is beslist.nl niet aansprakelijk voor geleden schade (....)

Met vriendelijke groet, beslist.nl "

Nee, niet aansprakelijk.... maar zeker wel mede-verantwoordelijk! Aangezien het merendeel van de kopers de goedkoopste aanbieding zoeken via deze site. Hoeveel van deze gedupeerden zijn via beslist.nl op de site van Groenbast terecht gekomen? Hadden ze dan op een ander manier überhaupt ooit deze oplichterssite getraceerd? Welnee joh......

Rudy op 08 April 2014

En niet alleen met betrekking tot Groenbast:

http://www.klachtenkompas.nl/beslistnl/beslistnl-heeft-alleen-oog-voor-haar-eigen-financiele-resultaten

Deze lijst is nog niet lang genoeg:

http://www.klachtenkompas.nl/beslistnl

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Dit zijn oplichters !!
Ze bellen niet, ze mailen wel, maar je krijgt geen bestelling

SW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bastiaan op 07 April 2014

Beste Sanne,

Bedankt voor je melding, maar dit loopt als sinds 03.04.14. Zie hieronder.

Cornelis op 12 April 2014

Beste mensen
Ook ik ben opgelicht door Groenbast Electronics maar ik heb op 30 maart al besteld en dus betaald geen e mail gehad en geen levering wel klacht gedeponeerd "heb ik met vals geld betaald " en aangifte gedaan bij mijn politie .nl
succes allemaal

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Beste mensen,
Ook wij zijn opgelicht door Groenbast. Natuurlijk aangifte gedaan en vandaag van de recherche gehoord dat alle aangiftes naar de recherche Maastricht worden gestuurd. Door de vele aangiftes wordt er een zaak van gemaakt. Groenbast is nog niet failliet verklaard dus misschien nog enige hoop.
Voor diegene die een RECHTSBIJSTANDVERZEKERING hebben: deze bellen!!!!! Vele verzekeringen vergoeden de schade, zo ook die van ons. Wij krijgen het volledige bedrag terug van de verzekering omdat het bedrag te laag is om een zaak te beginnen. Maar WEL ons geld terug. Wat een opluchting!!
Sterkte voor iedereen!!!!

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Yasmine op 07 April 2014

Nou, dat is fijn voor onze jonge mensen die iets besteld hebben en geen rechtsbijstandverzekering hebben. We zijn al zo rijk genoeg als studenten pfffffffff

Gnoom op 07 April 2014

Welke rechtsbijstandsverzekering is dat dan?

Marjan op 07 April 2014

Helaas kreeg ik het bedrag niet uitgekeerd, ze beginnen pas een zaak vanag € 250,00 en mijn bedrag was € 209,00.

Guillaume op 07 April 2014

Dat van mij was 375 euro. Ik zit bij arag. Enig idee wat er dan gebeurt?

remon riethorst op 07 April 2014

groenbast is nog niet failliet verklaard dit is een bedrijf alleen op papier verder gaat het om een woonhuis waar vermoedelijk geen playstation ipad iphone of wat dan ook te vinden is maar wel een stelletje rijstvreters die daar dik hun zakken zitten te vullen

agnes op 08 April 2014

Ook rechtsbijstand gebeld, maar kunnen ze niks doen omdat we niet weten wie er daadwerkelijk achter groenbast zit. Diegene zijn naam is van iemand anders. Dus ik zou graag weten hoe je dat voor elkaar hebt gekregen Ghita?

Rudy op 08 April 2014

Ik vraag me werkelijk af of de recherche van Maastricht nou wel zo'n goed idee is.... ten eerste: waarom in Maastricht gaan rechercheren? Het is toch een fictief bedrijf en een fictief adres? Natuurlijk zetten de daders iedereen daarmee op een dwaalspoor.... en ten tweede: ik denk dat de politie in Limburg al zijn handen vol heeft aan het criminele drugscircuit in de grensgebieden. Politie in Dordrecht of Randstad lijkt me ook iets daadkrachtiger qua accuratesse (oei, wat een moeilijk woord).... en ten derde: alle rechercheurs moeten ook steeds standby blijven voor hun bijrolletjes in Flikken Maastricht! Geen tijd voor andere zaken dus.

Erwin op 08 April 2014

Ghita, ik ben ook erg benieuwd naar hoe je dat voor elkaar gekregen hebt. Ik wil morgen dan graag even bellen naar m'n verzekering, en als jij tips hebt hoe ik het voor elkaar krijg om mijn geld terug te krijgen hoor ik die graag!

funky337 op 09 April 2014

het is geen fictief adres. het is een echt adres. zijn broer en schoonzus wonen er. zij weten ook niet waar de oplichter is. krijgen met hem ook geen contact.

funky337 op 09 April 2014

vergeet te vragen welk pakket rechtsbijstand heb je om een schadevergoeding uitgekeerd te krijgen en bij welke maatschappij?

Ghita op 29 April 2014

Onze rechtsbijstandverzekering loopt via Centraal Beheer. En ja, even Apeldoorn bellen en het was gelijk geregeld. Ik heb mijn verhaal moeten doen en het bedrag werd gelijk uitgekeerd zonder dat ik ook maar iets hoefde te overleggen.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ik heb het ook gemeld bij klachtenkompas.nl van de consumentenbond

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Yasmine op 07 April 2014

Ja, ik ook via Groenbast (die toch nooit zal reageren) en via beslist.nl die een standaard geplakte tekst typte met niet verantwoordelijk te zijn. Ons geld is zoiezo weg, belachelijke bullshit!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Hallo allemaal,

Ik kwam jullie berichten tegen en wilde melden dat ook ik opgelicht ben via de website Groenbast electronics.
Ik had een Samsung Galaxy S4 besteld en betaald middels i-deal. Dit was op 01-04-2014. Nadat ik argwaan kreeg en ben gaan zoeken kwam ik de diverse nare berichten tegen. Hierop aangifte gedaan via mijnpolitie.nl. Ik heb weinig hoop op een goede afloop en/of geld terug. Erg vervelend allemaal, ik had goed onderzoek gedaan naar oa. keurmerken, gebruikerservaringen etc, maar blijkbaar is dit ook niet meer genoeg.
Ik wens een ieder veel sterkte na deze rottige ervaring.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

groenbast.nl is een oplichtersite wel betalen en niks leveren, DUS NIKS BESTELLEN WANT JE MOET WEL BETALEN MAAR JE KRIJG NIKS GELEVERD, NIET DOEN !!!!!!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Dominic op 07 April 2014

Ze zijn sinds 3/4 uit de lucht, dus er valt al een tijdje niks meer te bestellen.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Misschien is het toch niet zo'n heel gek idee om via whatsapp te communiceren. Ook al wordt dat snel onoverzichtelijk, dan zitten we wel met zijn allen in 1 gesprek en niet op zo'n enorme afstand van elkaar door via deze website. Dan kunnen we met zn allen een plan maken hoe we dit gaan aanpakken. Samen sta je altijd sterker dan alleen.

Telefoon nummer mag wel in een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zal ik de groepsapp op me nemen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Yasmine op 07 April 2014

Hoi Renske,

We hebben ons al allemaal verzameld via Lesley. Het is allemaal anders verwarrend als het ook nog bij jou is.

Marti op 08 April 2014

Dit lijkt me veel makkelijker though, en ik zie hier minder kwaad van in dan iedereen alle gegevens vragen.

Yasmine op 08 April 2014

Hoi Marti, maar denk je dat er nog wat gedaan kan worden? Ik ben bang dat we naar ons geld kunnen fluiten

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

31 maart na een jaar sparen van mijn zoontje Playstation 3 gekocht voor € 209,00 gekocht. Niets ontvangen. Aangifte gedaan en licht morgen mijn bank/rechtstbijstandsverzekering in. Ben bang dat we naar ons geld kunnen fluiten....

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ben ook opgelicht, 1 april Ipad 4 besteld en betaald € 370,00 ook niets ontvangen.
Aangifte politie gedaan en ING ingelicht

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Helaas ben er ook ingetuind voor €300,- Inmiddels online aangifte gedaan. Als iedereen dat doet dan komt de zaak misschien een beetje in de spotlight, gezien het er op lijkt dat er aardig wat euro's gestort zijn...

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

29 maart een iphone besteld, 560 euro. nog steeds niet geleverd, heb gemaild geen bericht terug. side opgezocht, onvindbaar. heb rabo ingelicht hierover. ik ga aangifte doen. weg geld waar je hard voor werkt.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Hallo,
Ook ik afgelopen di een bestelling gedaan bij groenbast (ipad air v 379 euro). Ik hoorde maar niks, had mail gestuurd, die ik retour kreeg. Toen kreeg ik argwaan en kon niet meer op de site komen. Ik wil mijn geld terug en ga aangifte doen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Gnoem op 05 April 2014

Ik heb vanmorgen een mail gestuurd naar info@groenbast en naar dat gmailadres wat is genoemd. Ik heb deze mails nog niet ondelivered gehad dus misschien komen ze toch aan.

remon riethorst op 05 April 2014

Ik heb zojuist dezelfde aktie uitgevoerd Gnoem ben benieuwd of ze wel of niet retour komen we wachten af

remon riethorst op 05 April 2014

Dit ben ik nog tegengekomen op internet
https://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=16067.30

Allemaal veel sterkte en een fijn weekend

remon riethorst op 05 April 2014

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer op deze review

Wat ik nu heb gedaan is
- aangifte
- beslist.nl gemaild
- ABN, ING en SNS gemaild
- Radar gemaild
- Een vordering naar groenbast gemaild (komt terug, maar is volgens de politie wel een noodzakelijk bewijsstuk)
- KvK ingelicht
-QShops gemaild

Iemand nog iets toe te voegen wat ik nog kan doen?

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Renaldo op 05 April 2014

Ik denk dat wij zelf nog weinig kunnen doen.
Ben ook erg bang dat deze personen ermee weg gaan komen.
Duurt namelijk erg lang voordat politie iets doet en deze heren zullen het geld wel weggesluisd hebben.
Wat ik denk is dat de persoon waarvan de gegevens bekent zijn, niets meer dan een katvanger is.
En van een kale kip kan je niet plukken.
Ik ben 990 euro verloren door dit grapje..
Heel ziek van.

Als iemand een idee nog heeft hoor ik dat ook graag!

Yasmine op 05 April 2014

Hoi Tos,

Ja die stappen heb ik ook allemaal gedaan, maar wat kan de politie eigenlijk doen? Dat vraag ik me af. Als wij al deze bewijsstukken printen en ook adres en gegevens van die **** oplichter en ermee naar een bureau gaan, gaan die agenten dan naar hem toe en iets doen? Ik weet niet of zij dat zullen doen en ik ben er echt helemaal kapot van, slapeloze nachten ook. Het is maar geld ok, maar alsnog ik weet hoe hard ik en iedereen hier voor heeft gewerkt. Dit is dus ook de laatste keer dat ik iets online bestel, pffff

Jen op 06 April 2014

Beste Tos,
Naast al die dingen die jij hebt genoemd, heb ik heb ook nog een aangetekende brief gestuurd naar het adres van deze oplichter. Met de mededeling dat ik gebruik maak van het recht op bedenktijd op grond van de wet Overeenkomst op afstand. Je kunt binnen 7 werkdagen afzien van je koop. Ik maak me uiteraard geen illusies. Tis meer dat je zelf dan juridisch alle stappen hebt gezet die jij kunt zetten (volgens de rechtsbijstandverzekering). Wie weet kun je via je rechtsbijstandverzekering dan nog iets regelen.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Groenbast Electronics informatie

LET OP: de website van Groenbast Electronics is momenteel offline. Gezien de laatste reviews lijkt er iets aan de hand te zijn. Wees alert. Het lijkt er bovendien op dat de eigenaar van Groenbast Electronics een nieuwe webshop heeft geopend om mensen op te lichten: Hellas Company!

TIP: 10 tips om veilig online te bestellen

Groenbast Electronics is een webwinkel, gespecialiseerd in de online verkoop van elektronica producten. Het assortiment van Groenbast Electronics bestaat uit huis & tuin, kantoor & telefonie, kantoorbenodigdheden, witgoed, beeld & geluid, huishoudelijke producten en persoonlijke verzorging. Groenbast Electronics bezorgt de bestelde electronica producten binnen 1 tot 3 dagen gratis bij u thuis. Voordelig en veilig online aankopen doe je bij Groenbast Electronics. Andere electronica winkels met een soortgelijk aanbod als Groenbast electronics zijn: Bax Shop en Bobshop.

Algemene informatie

Keurmerken
  • Webwinkel Keur
  • QShops Keurmerk
Telefoonnummer
08008686868
Verzendkosten
gratis
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Productgroepen
  • gsm
  • ipad 5
  • camera's
Merken
  • Apple Iphone
  • samsung galaxy s4
  • Apple iPad
  • samsung galaxy note 3
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Baxshop
 
3.7 (111)
CoolBlue
 
4.0 (74)
Conrad
 
3.5 (33)
mediamarkt
 
2.7 (44)
MaxiAxi
 
9.1 (22)