BCC

www.bcc.nl
 
3.0 (137)
BCC

BCC.NL is één van de succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in heel Nederland. BCC biedt u een enorm assortiment en uitstekende service en dat tegen zeer lage prijzen. Waarom zou u kopen bij BCC?

De beloften van BCC:

BCC Garantie: Everyday Low Pricing: heeft u hetzelfde product ergens anders binnen 14 dagen goedkoper gezien? BCC past voor u na controle direct de prijs aan, en BCC betaalt het verschil terug. Als dat geen service is.. Wat zijn uw ervaringen? klopt bovenstaande? Deel uw beoordelingen online!

137 BCC reviews

 
(5)
 
(4)
 
(11)
 
(33)
 
(88)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Kopen is leuk, service is bagger

Beoordeling 
 
3.3

waardeloos bedrijf. Moet bij tv van 2,5 jaar €350 bijbetalen voor een nieuw scherm, is volgens bcc levensduur verlengengd, maar dat durven we niet te bevestigen. (Kan ook niet, printplaten blijven dezelfde etc.) Dus we roepen wat, doen interessant met voorwaarden om maar niets te hoeven doen maar ja dan wordt het ingewikkeld en reageren niet meer. kunnen wat leren van coolblue!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

BCC minder fraaidan het is

Beoordeling 
 
3.3

BCC is minder fraai dan het is
De laagste prijs garantie waarmee wordt geschermd is bij BCC een wassen neus.
Ja als Cool Bleu of Media Markt in prijs lager is dan huppelt BCC daar wel achter aan. Maar als Wehkamp of een andere witgoed aanbieder van mindere naam aanbied onder de prijs dan doet BCC niet mee, in dit geval hebben wij de order dus bij Wehkamp geplaatst. De order voor onze LG tv heeft BCC wel geleverd . Alleen hierin treedt manager Marcel Hagendoorn binnen iedere redelijkheid en billijkheid buiten de gebaande paden. Hij is er trots op jou te meldden dat op de dag van levering jou om 3 uur s’nachts een mail wordt gestuurd, om daarin te bevestigen dat hij gaat leveren. En dat er om 7 uur een tijdslot wordt doorgegeven waar niet meer aan te sleutelen valt. Niet anders dan dat er een andere leverdatum wordt bepaalt.
Als jij als consument op de eerste aankondiging van Hagendoorn met de klantenservice belt en aangeeft dat jij als consument niet woont op het
afleveradres en hier dus speciaal voor moet rijden en dat de spits jou belemmert om om 9 uur op het afleveradres aanwezig te zijn, krijg je van de telefoniste te horen dat er bij jou niet voor 10 uur wordt geleverd. Dan bedank je de telefoniste voor het mee denken. U raad het al, de Sms die even voor 7 uur binnenkomst meldt levering om 9 uur. Door mijn mobiliteitsbeperking ben ik afhankelijk van mijn Chauffeur, die daadwerkelijk er alles aan heeft gedaan om mij voor 9 uur op mijn nieuwe woonplek te krijgen. Om 9.10 waren wij op locatie om 9.15 stapte de chauffeur van BCC bij mij binnen. Het vertrouwen in BCC laat ik bij een volgende gelegenheid aan mij voorbij gaan. Dan maar een paar centen meer betalen.

Besteld product
TV + internet
A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Helaas maar waar

Beoordeling 
 
2.5

Ca 3 weken geleden zijn wij bij BBC in Spijkenisse gaan kijken voor een nieuwe steelstofzuiger waarbij de Bosch BCS1ULTD onze interesse wekte. Prijs EUR 424,00 (verkoopadviesprijs Bosch EUR 499)
Vandaag besloten om dit apparaat aan te schaffen, echter prijs nu EUR 499. Uiteraard heb ik de verkoop hierop aangesproken maar het enige wat men kon zeggen was dat “de prijzen constantwijzigen” en dat men hiervoor vergelijkt met anderen. Vervolgens laten zien dat de verkoopadviesprijs nog steeds dezelfde was, en het apparaat via internet nog goedkoper aangeboden werd dan de eerdere EUR 424,00, en ook gemeld dat ik niet op een nog lager prijs uit was.
Internet doet niet mee mijnheer was het volgende wat ik te horen kreeg.
Sorry BCC, maar dat gaat er bij mij niet in. Als jullie nou echt willen dat iedereen de deur met lege handen uit loopt dan moeten jullie vooral zo door gaan. Ik ben in ieder geval diep teleurgesteld.
Check nog maar eens met MM want ik heb gehoord dat die de prijs weer hebben aangepast - NAAR BENEDEN-

Besteld product
Bosch Bcs1ultd
JV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Klantenservice erg slecht

Beoordeling 
 
3.0

Zeer zeer onvriendelijke niet oplossinggerichte klantenservice.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

misleiding

Service 
 
1.0

Bij bezoek van winkel in Middelburg voor aankoop van een miele stofzuiger,werdt ons dit afgeraden en miele afgekraakt o.a. de borstel zou de vloeren beschadigen.Ze bood een A E G aan of een bosch.Na uitproberen van deze stofzuigers (niet prettig stofzuigen) zagen we een stapel voorraad van deze merken in de winkel staan!!!!
Dus wilden we toch de miele testen en die vonden we prettig in gebruik.Deze miele hebben we ook gekocht maar een maal thuis hadden we een naar gevoel van verkoop (aansmeren) en ondeskundig voorlichting van BCC.Wij Kunnen dit verhaal van oneerlijke verkoop van BCC alleen maar doorvetellen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

laagste prijs garantie bcc

Prijs 
 
1.0

Verkoper vertelde dat bcc laagste prijs garantie geeft op tv's. Zelf op internet gespeurd en € 200 goedkopere aanbieding gevonden. Bij navraag bij bcc bleek dat met de andere winkelketen geen laagste prijs garantie geldt; er wordt met die keten ook niet vergeleken. Dat was dus niet wat de verkoper vertelde en klopt dus ook niet met de algemene reclames van bcc over de laagste prijsgarantie!!! Tip: zelf goed controleren of je een product elders goedkoper kunt aanschaffen, kan veel geld schelen.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

BCC is GEEN webshop!

Beoordeling 
 
7.0

Koptelefoon na 32 dagen defect. Terugsturen voor reparatie kan niet, je moet naar de dichtstbijzijnde winkel.

LET DUS OP: BCC is geen webshop!

Was dus de laatste keer.

Besteld product
Sony WH-1000XM3
R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Low service

Beoordeling 
 
3.5

Voor mijn moeder een koelkast besteld en extra betaald om deze te plaatsen en installeren. Koelkast is netjes op tijd bezorgd zoals afgesproken, neergezet op zijn plek maar niet netjes afgesteld. Hoort dat niet bij plaatsen? Alleen de mededeling dat na 6 uur mag u d e stekker erin doen en staat hij precies goed. Klantenservice gebeld over het plaatsen maar niet netjes te woord gestaan en gesprek afgebroken door bcc. Mail gestuurd en een bericht dat zij het jammer vonden en dat zij het geld voor plaatsen en installeren terug gaan storten. Maar niet echt een net excuus. Wat nou high service? Jammer want dat is wel anders geweest bcc.

VV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

BCC heeft een zeer slechte webshop en een zeer stugge klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

BCC heeft een zeer slechte webshop en een zeer stugge klantenservice
10 December 2018 een Chromecast besteld en betaald nu 28 Januari 2019
nog steeds niet geleverd en het ook annuleren van mijn bestelling zodat ik mijn geld terug krijg hoort niet tot de mogelijkheid

Besteld product
chromecast
PH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Service 
 
1.0

Laptop 3 keer ter reparatie geweest in 4 maanden het verzoek om hem om te ruilen werd resoluut afgewezen. Met als antwoord u krijgt een bon van 20,- maar wij hebben het recht om een product 3 x te laten repareren voordat we een product evt onruilen. Wat een aanfluiting. Consumenten verlangen steeds meer naar een hoge klantvriendelijkheid/service zoals bol,zalando. Dit is bij Bcc niet aan de orde. Zodra het product is aangekocht is de service bij problemen ver te zoeken. Voor mij nooit meer Bcc

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Door dure "geen gezeur garantie" aanmaningen van een malafide reparatiebedrijf!

Beoordeling 
 
3.0

Heb in één keer drie witgoedapparaten vervangen met "geen gezeur garantie". Daarbij naast de aanschafprijs 400 euro betaald voor deze extra garantie. De Vaatwasmachine staat na drie maanden stil. De garantie bij de winkel ingeschakeld. Hiervoor ben ik ruim een uur in de winke1642bijna 2000 euri kwam besteden ging het op rolletjes. Na bijna twee maanden komt er eindelijk een reparateur. Die haalt met een pompje het reservoir verder leeg en concludeert dat er een object van ruim 1 cm in het radar terecht was gekomen. dat was volgens hem mijn schuld, maar ik had een dergelijk pompje zoals hij had niet meegeleverd gekregen en het stond ook niet in de gebruiksaanwijzing.

Bovendien is het een fout van he apparaat als een filter een dergelijk object niet tegenhoudt.

Ik had naar mijn mening dus niet fout gehandeld. Bovendien staat in de "geen gezeur garantie", dat bij onoordeelkundig gebruik geen onderdelen vergoed worden maar wel de onderzoekskosten.

Hij vroeg mijn email om de factuur te verzenden. Ik geef hem die. Ik krijg een week later een email genaamd "factuur". De bijlage met de factuur zit echter niet bijgesloten. Ik ben dus ook niet in de gelegenheid geweest het bedrag over te maken of door te geven aan BCC.

Ruim een week later de eerste herinnering met verhoogd bedrag. Dit is geen manier van zakendoen, dit is puur oplichting.

BCC hier over gemaild krijg een mail terug dat ik volgens hun (was niet zo) wel een factuur had ontvangen, maar dat ik verder niets hoefde te doen, want zij namen de zaak over.

Weer een week later een aanmaning van het reparatiebedrijf of zullen we het een oplichtingsbedrijf noemen. dit zijn mafiapraktijken en BCC waar ik jarenlang met veel plezier spullen heb gekocht is met dit "bedrijf" in zee gegaan. Dat is jammer want op een dergelijke manier loopt heet aankopen van nieuwe huisraad wat een feestelijk tintje behoort te hebben uit op een afpersingsdrama. Voor mij geen BCC meer.

Besteld product
  • bosch sms25gw02e
  • bosch wth832001nl
BL
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Geen aanrader

Beoordeling 
 
4.0

Informatie op website moet je goed lezen anders kun je de mist in gaan.
Bestellen en leveren gaan snel maar daar houdt het dan ook mee op.
Klantenservice is telefonisch onbereikbaar , mails worden niet beantwoord.
Houdt de 30 dagen retourdatum in de gaten!!!
Voor ons geen BCC meer.

R
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice geen oplossing

Beoordeling 
 
3.0

Klantenservice telefonisch onbereikbaar. Op mails geen reacties. Op officiële klacht geen reactie. Via Whatsapp en Facebook alleen standaard reacties.
Er is kennelijk niemand die bereid is of bereikbaar is om het probleem op te lossen.

Probleem is dat pakket nooit bezorgd is, al een paar weken hangt in sorteerproces bij DHL (vlngs track trace nummer) en inmiddels geeft BCC bij bestelstatus heeft aangevinkt dat het product geleverd is. Wat dus niet het geval is!

Besteld product
epilator
EM
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Zeer slechte service bij defect!

Beoordeling 
 
1.8

Online kocht ik twee maal hetzelfde product, beide producten waren binnen 6 weken kapot. In contact met de klantenservice werd mij, na veel verschillende medewerkers te hebben gesproken, verteld dat ik met mijn producten naar een winkel moest gaan. Dit is 40 kilometer bij mijn woonplaats vandaan. Zeer slecht dat online gekochte producten bij defect in de winkel moeten worden gebracht! Voor mij en mijn famillie en vrienden geen BCC meer.

Besteld product
koptelefoon
MH
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Zeer slecht en nooit meer

Beoordeling 
 
1.0

16 november een dure all in one pc besteld en vandaag de 20e nog niet geleverd. Krijg niemand te pakken en geen antwoord op whats app en mail. Nooit meer!!!!!

Besteld product
computer
T
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen klantenservice.

Beoordeling 
 
3.3

Servicedesk is telefonisch onbereikbaar en op mail wordt niet gereageerd na 2 weken antwoord dat de 30 dagen retourperiode is verlopen en toedeledokie. Wat is dit slecht.

S
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Waardeloos bedrijf BCC!

Beoordeling 
 
1.0

1 waardeloze bende bij BCC. Via bol.com besteld en zou worden geleverd door bcc. Woensdag zou er worden bezorgd. Werd nog gebeld maandag ochtend of dit klopte met de info van bol.com. nog geen uur later een mail dat ze dinsdag komen. Tja dan ben ik er niet. Gebeld en gebeld etc maar geen gehoor te druk wordt er gezegd. Dan maar via Whatsapp en Messenger om door te geven dat t niet lukt dinsdag. Krijg een bericht terug in Messenger. Geen probleem wordt t woensdag werd er gezegd.. je voelt m al aankomen. Dinsdagochtend telefoon. We zijn binnen 10 min bij u..zucht
Weer geprobeerd de klantenservice te bellen. Wederom te druk verbinding wordt verbroken.. uiteindelijk nog maar eens gebeld...ja de verbinding wordt niet verbroken.... 20 minuten wachten en uiteindelijk een ongemotiveerd/chagrijnig medewerker. Aangegeven dat ik niet blij was en een vergoeding voor het onnodig thuisblijven wilde en met deze high service de bestelling wilde annuleren. Kon niet moest via bol.com en kon maar een klacht indienen.. toen ik hier niet mee akkoord ging werd de verbinding verbroken...via bol uiteindelijk alles netjes geregeld... BCC? Nooit bestellen mensen. Je wordt behandeld als 2e rang mens

A
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Slechte bezorg service

Beoordeling 
 
2.5

Klacht. Hoi bcc ik ben echt enorm boos. Vandaag hebben jullie een droger bezorgd. Toen de vraag werd gesteld om de droger naar boven te brengen kon dat niet. Zelf dat ik hoog zwanger ben maakte niet uit. Echt belachelijk voor woorden nu sta ik met een droger in me hal. En dan geven jullie aan high service.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Service en ongemotiveerde werknemers

Beoordeling 
 
1.5

Ik ben naar BCC filiaal in Amersfoort gegaan om Hue Philips lampen te komen. Heb ik gezochte product aangetroffen bij ingang van de winkel. Ontzettend rommelig en alle lampen stonden door elkaar met prijzen die ondergingen ook door elkaar. Ik heb twee lampen uitgekozen en ben ik naar de kassa gegaan om te vragen hoeveel die lampen eindelijk kosten. Van die prijzen kon ik niet uitmaken welke prijs hoort bij welke lamp. Een manlijke medewerker heeft die lampen gescand en gezegd hoeveel die kosten. Maar ik heb daar gezien prijzen voor zelfde lampen die van lager waren. Ik zei tegen hem: ik zag net andere prijzen op de schappen. Veel lager. Meneer had geen zin om met mij samen te kijken (verder was niemand bij de kassa en in de winkel zelf was niet druk) dus ben ik zelf weer gegaan en heb ik die prijzen opgeraapt en naar hem gebracht. Ik zag verbazing op zijn gezicht, blijkbaar die actie van mijn heeft hij niet verwacht. Het is gebleken dat de prijzen waren niet aangepast in de kassa zelf. Vandaar. Als klant vind ik zoiets schandalig. Ongemotiveerde mensen die daar rondlopen. Slechte communicatie. En ik heb indruk gekregen: betalen, niet zuren en wegwezen. Ik ga nooit meer naar die winkel.

L
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Iphone

Service 
 
1.0

I Phone 5 gekocht bij BCC. Met nog 2 maanden garantie doet t toestel niets meer. Omdat er nog garantie is wordt t toestel opgestuurd.
Na 5 weken is de telefoon ongerepareerd terug . Reden : er is een kleine schade aan de buitenkant!!!!
Echter dit was niet toen ik de telefoon bracht en er staat ook niets vermeld op de transportbrief (verkoper heeft tel. nagekeken voor transport)
BCC geeft niet thuis, doet niets, en ik ben 2 keer door een zeer onvriendelijke chef te woord gestaan. Hier kom ik nooit meer!!!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

BCC informatie

Foto's