iCentre
0   1  

www.icentre.nl
 
3.6 (22)
Icentre

iCentre is de grootste Apple keten in Nederland. Naast de online shop www.icentre.nl heeft iCentre 22 echte winkels waar het personeel bestaat uit echte Apple experts. Heeft uw ervaring met iCentre? Deel uw beoordeling!

Waarom kiezen voor iCentre?

  • De grootste Apple Premium Reseller van heel Nederland
  • Alles van Apple en nog veel meer
  • Geen verzendkosten vanaf 100,- bij iCentre
  • 22 echte iCentre winkels
  • Zeer interessant en diep assortiment

22 beoordelingen over iCentre

9-10 punten
 
(2)
7-9 punten
 
(3)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(14)
Beoordeling 
 
3.6
Bestellen 
 
3.8
Levering 
 
3.8
Service 
 
3.1
Prijs 
 
3.8
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Reimer

LETTERLIJK NUL SERVICE IN HILVERSUM

Heb een iPhone en een iPad bij Apple HILVERSUM gekocht. Dus veel geld. Kan geen mail ontvangen op iPad ontvangen. Moet te koppelen zijn. Ze, de snotneus van een jaar of 18 die daar werkt, neemt niet de moeite om het te koppelen, na dat ik zelf thuis al alles geprobeerd heb. Voor dat ze wat doen moet je eerst een abonnement afsluiten van € 150 per jaar. Dan mag je 1x per jaar een half uur je vragen komen stellen. DUS NUL SERVICE!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
John
Beoordeling 
 
1.0

Disgust

Geen klantgevoel, incl de bedrijfs manager. Slecht opgeleid en onervaren.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jörgen Spanjer
Beoordeling 
 
1.0

wacht op terugbetaling van €3199

17 November online een macbook pro gekocht met als leverdatum 23 November.23 november geen macbook pro. Leverdatum werd opgeschoven naar 30 November.30 November geen macbook pro. Leverdatum werd opgeschoven naar eind december.Op 30 November mijn bestelling geannuleerd.Met servicedesk iCentre gebeld. Terugbetaling van €3199 zou geschieden.Op 2 December gekeken en er stond ineens een geleverd product verrmeld online. Dit was niet de macbook pro.Wederom gebeld. Het was een vergissing, maar het geld kon binnen 10(!!!) dagen terug gestort worden.13 December is het geld nog steeds niet terug gestort. Dit is een best bedrag. Wederom gebeld. Er zou een spoedbetaling volgen.
14 December: Nog steeds geen geld terug

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nerijus
Beoordeling 
 
1.0

Awful service

In this iCentre working most incompetently people I ever seen in any shop.
Few days ago I had bring my iphone 6s to fix it because it had some problem with speaker and mobile connection . It still have an international apple warranty for 2 months , and they even didn't looked at my phone or checked IMEI , they said if I don't have a receipt , they wont accept my phone.
What receipt if this iphone have an international warranty? I'm from other country so I must have all the receipts of all electronics I bought? Hilarious!
Must change personal of this shop..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Andrei
Beoordeling 
 
1.0

Cannot check color before buying

They didn't want to show me all iphone SE colors before buying. I specifically went to a physical store to check the colors before buying. They told me that they have all the colors, but do not want to show them to me before buying, on the account that all the colors are already displayed in other models (iphone 6 and 7). Obviously, I just didn't buy from them anymore and I will buy my iphone SE from somewhere else.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Kristien
Beoordeling 
 
1.0

Stuitend

Ongelooflijk slechte ervaring bij icentre in Arnhem: ze hebben niets te maken met Apple.
Bij verkeerd advies van personeel een stuitend antwoord: dat u ons advies opvolgt is uw eigen verantwoording. Opheffen die handel, dus

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lambij
Beoordeling 
 
1.3

Zeer slechte service

Net voor de 3e keer een bestelling geannuleerd omdat icentre zich niet aan de afgesproken leverdata kan houden. Volgens de niet vriendelijke mijnheer aan de telefoon moet ik even afwachten of ik ook mijn bedrag terug krijg wat ik betaald heb met een giftcard. Dit moet via een leidinggevende gaan en hij weet niet wat er dan gebeurt, wat er dan besloten wordt, hoe en of er terugbetaald wordt en ook niet wanneer.
Al met al zeer teleurstellende ervaringen met icentre.
Ik zal hier niet snel weer iets kopen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J.v.Rijsbergen

Amateurs

De MacBook pro van mijn dochter was na 4,5 jaar al toe aan vervanging. De Macbook pro was indertijd bij iCentr aangekocht, dus leek het voor de hand liggend hier weer voor te kiezen. Vooral de studentenkorting en het 3e garantie jaar sprak ons wel aan. Met behulp van de aardige verkoper was besloten dit keer niet voor de pro te gaan, maar de MacBook air. Om de studentenkorting te krijgen moet je wel kunnen aan tonen dat je student bent. Helaas was mijn dochter haar studentenjasje vergeten. Terug naar huis om de pas op te halen en nog even op de iCenter site gekeken wat dat 3e garantie jaar inhoud. Dit was niet echt duidelijk, dus terug naar de winkel en de garantie bepalingen aan personeel van iCentre laten lezen. Men was hier nm. niet van op de hoogte. Het was volgens personeel gewoon 3 jaar zonder enige voorwaarden. Echter staat dit niet zo omschreven dus werd contact gelegd met een verkoopleider elders in het land. Deze was niet bereikbaar en duurde dus lang voordat er een reactie kwam. Ondertussen mooie beschermhoezen voor de MacBook uitgezocht. Was in de winkel op voorraad maar stond niet in het systeem dus kon niet worden verkocht. Uiteindelijk antwoord over garantie van verkoopleider. Was gewoon 3 jaar. Wat er op de site staat klopt waarschijnlijk niet. Afrekenen dan maar. Helaas dat afrekenen met studentenkorting had men niet eerder gedaan, dus moest weer, via sms of mail contact met de verkoopleider worden gelegd. 1 uur verder, eindelijk was het duidelijk hoe afgerekend kon worden. Iedereen blij, tot dat de jonge dame ( bedrijfsleider ) vroeg om een legitimatie bewijs . Hoezo ? Studentenpasje met daarop naam, inschrijfnummer en pasfoto was niet voldoende blijkbaar. Alles bij elkaar bijna halve dag onderweg en in de winkel geweest en nu kregen we te horen dat de verkoop helaas niet door kon gaan vanwege het ontbreken van een ID kaart. Dit was ons eerder niet verteld. We hadden het echt helemaal gehad met het amateuristische gedrag van de bedrijfsleider en hebben de winkel verlaten. Een uur later vanuit de Mediamarkt naar huis met een MacBook Air onder de arm. Uiteindelijk ook nog €100,- goedkoper dan bij iCentre. Men pretendeert in de ICentre zaak meer kennis van zaken te hebben van de Apple producten dan bij Mediamarkt. Onze algehele indruk is dat de kennis op het gebied van verkopen als op het gebied van product kennis, ver beneden de maat is t.o.v. Een Mediamarkt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
wilma
Beoordeling 
 
1.0

Geen contact

Gemakkelijk geld verdienen zonder service door het apple I-center. 70 cent per minuut los van je belkosten met een maximum van 35 euro er gesprek. Investering een bandje en 1 medewerker. 7 minuten: er is 1 wachtende voor u! vervolgens 10 minuten: u bent de eerstwachtende. Na 30 minuten opgehangen zonder iemand gesproken te hebben. opbrengsten voor I-centre: 21,= euro zonder service. Schande!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Herman

Topservice door Rutger

Gisteren na bericht van de Apple store in Amsterdam dat zij mij echt niet konden helpen met mijn vastgelopen MacBook Air wegens overschrijding van het schijfgeheugen toch nog maar even bij Icentre Hilversum langsgegaan om te checken of het probleem echt niet oplosbaar was.
Binnen no time zei hij mij na een kwartiertje terug te komen. Zo gezegd zo gedaan en met een nieuwe timemachine verliet ik tevreden het Icentre Hilversum. Rutger had in dat kwartiertje enkele overbodige zaken weggehaald en ik kon mijn MacBook weer gebruiken.

Mijn nieuwe apple aankopen zal ik zeker daar doen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.