Telefoon-Onderdelenshop reviews, beoordelingen en ervaringen

www.telefoon-onderdelenshop.nl
 
8.1 (20)
Telefoon Onderdelen Shop

20 Telefoon-Onderdelenshop reviews

9-10 punten
 
(14)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(3)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Oplichting

Beoordeling 
 
1.0

Oplichting. Geen contact mogelijk en geen product geleverd.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klantenservice een drama!!!

Beoordeling 
 
1.5

Geven aan dat het product op voorraad is, laten je daarna 3 weken wachten en vervolgens een defect product leveren. Bij het reclameren geven ze niet thuis en van garantie hebben ze nog nooit gehoord!

Telefoon-onderdelenshop en Fix Your Mac zijn het zelfde bedrijf!

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Eigenaar op 28 April 2017

Goedemorgen Remco en Yolande de Neef,

Uw recensie berust niet op de werkelijkheid. Telefoon-onderdelenshop is niet hetzelfde bedrijf als Fixyourmac en daarnaast hebben wij u op de hoogte gehouden per email wanneer het product geleverd zou worden. Hier heeft u steeds op gereageerd, wellicht vergeten?
Het product zou defect zijn en in het retourproces hebben wij u uitstekend geholpen en elke door u gestuurde mail binnen enkele uren beantwoord. Onze hulp houdt echter op als uw collega vervolgens een scherm retourneert dat niet bij ons vandaag komt. Dit is oplichting.

Dat u nu op een dergelijke manier uw ongenoegen laat blijven zegt veel over uw bedrijf NCT Groep.
De recensies op uw google pagina zijn niet florissant.

De service die wij verlenen is prima. Wij reageren altijd direct op de mail en houden de klant steevast op de hoogte over de vorderingen. De prijs is meer dan prima. Dat u deze beide als zeer slecht beoordeelt, is uiterst frappant.

Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.0

Hoi ik heb een zogenaamde Apple leather case bij hun besteld met gedachte dat het om een oem ging zo als op de site vermeld stond ook op de foto was te zien dat het om een origele Apple case ging! Toen ik heb het pakje in ontvangst had bleek het om een replica te gaan die ook nog beschadigt is op de plek waarbij de origineel niks zit ik heb de verkoper gesproken en ik moet het maar doen met een sorry we hadden het erbij moeten zetten dat het om een replica gaat terwijl op de site echt staat oem!! original equipment manufacturer! Ik kon hem terug sturen en als hun konden zien door wie de beschadig veroorzaakt had dat ik me geld dan terug zou krijgen terwijl de case in een heel ander verpakking zat dus de case was niet geseald en eruit worden gehaald want op de verpakking staat op dat het om een olive Brown ging terwijl er een rode in zat beetje vreemd vind je niet ik heb dus veel geld betaald om een replica die kapot is van nep leer! Ik durf het pakje niet terug te sturen omdat ik bang dat ik straks helemaal niks heb of krijg ik heb ook veel slechte reviews gelezen dat mensen niks terug krijgen van telefoon onderdelen shops ik ben echt teleur gesteld! Dit zijn duidelijk oplichters koop hier dus niks!! Ik heb overal foto's van gemaak en Ik heb ook al contact met me advocate gehad en we gaan dan ook aangiften doen want ik ben die oplichters echt beu!!

BJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Richard van Baal op 09 November 2015

Dag Boy,

Het is altijd vervelend wanneer u een product ontvangt welke niet naar wens is. Echter zijn wij uiterst coulant en hebben u direct aangegeven dat u deze kon retourneren. U geeft echter aan dat er een beschadiging opzit, welke uiteraard wel door ons beoordeeld dient te worden. Dat u dan de conclusie trekt 'opgelicht te zijn' is absurd.

Uw beoordeling van onze webshop is ongeloofwaardig, daar zowel de bestelling alsmede de levering alsmede de service goed is. U bent niet tevreden over het geleverde product en u kunt deze kosteloos retourneren en uw geld binnen 5 dagen gecrediteerd zien, mits in originele staat.

Het is altijd jammer dat de tevreden klant geen review achterlaat en wanneer wij dan een ontevreden klant hebben, zich opgelicht voelt en direct een review, welke niet op waarheid gebaseerd is, gaat schrijven.

Vriendelijke groet,

Team Telefoon-onderdelenshop.nl

Reageer op deze review

Matig

Beoordeling 
 
4.8

Ik had een accu voor mijn mobiel besteld en twee dagen later kreeg ik een krom exemplaar onverpakt in een grote bubbeltjesenvelop via PostNL.Volgens de onderdelenshop zou het aan PostNL liggen dat de accu krom en beschadigd was.

Op eigen kosten moest ik deze terugsturen en twee dagen later kreeg ik een nieuwe, Deze was wel goed, maar zat eveneens onverpakt los in een bubbeltjesenvelop. Gelukkig doet hij het goed, maar ik moest dus wel 4 dagen wachten op een accu die het deed en moest extra retourkosten betalen, omdat de eerste accu beschadigd was.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Richard van Baal op 09 November 2015

Beste Bakker,

Wanneer Post NL dramatisch met de te vervoeren pakketten omgaat, kunt u ons hierin weinig verwijten maken. Wij versturen circa 10 accu's per dag en slechts eenmaal hebben wij een accu retour gekregen welke krom is. Een accu met menselijke handen buigen is onmogelijk, dus deze heeft klem gezeten.

Retourneren kan kosteloos wanneer u 'retour afzender' op de enveloppe zet, dus deze kosten hadden bespaard kunnen blijven. Helaas.

De verdere procedure is uiteraard conform de wet. Het artikel wilden wij retour hebben, dit voor een claim bij Post NL, en na ontvangst hebben wij u direct een nieuwe toegestuurd.

De situatie is vervelend, maar ons valt in dezen niets te verwijten.

Gelukkig heeft u nu een goed werkende accu.

Vriendelijke groet,

Team Telefoon-onderdelenshop.nl

Reageer op deze review

Niks te klagen

Beoordeling 
 
10.0

Top hoor. Alles naar wens

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goed en snel geleverd

Beoordeling 
 
9.8

Goed en snel geleverd

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Content

Beoordeling 
 
10.0

Uitermate content met de gang van zaken!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

prima

Beoordeling 
 
10.0

Prima contact gehad met de klantenservice nadat ik het verkeerde had besteld. Kosteloos een juist onderdeel toegestuurd gekregen

JC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

samsung s3 reparatie

Beoordeling 
 
10.0

s3 glas besteld en later nog het adhesive tape en mijn s3 werkt weer perfect

PD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

iPad display

Beoordeling 
 
9.5

Besteld en volgende dag in huis

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onvriendelijke klantenservice

Beoordeling 
 
5.0

Na mijn bestelling netjes op tijd te hebben binnen gekregen bleek de stekker die volgens de site in mijn iPhone 4s zou moeten passen toch niet te passen.
Dus contact gezocht en de meneer van de klantenservice dacht eerst dat ik zo dom was om de stekker er op de verkeerde manier in te steken! Hier werd ik al niet vrolijk van, maar vond het contact ook zeker niet professioneel.
Geen aanhef bij ieder email en er staat bij 'retourneren' en 'contact' geen retouradres, pas bij 'over ons' is een adres te vinden.
Hier werd ik ook weer op een erg onvriendelijke manier op gewezen!
Vervolgens een foto gestuurd dat het daadwerkelijk een andere kabel was als het origineel en dus niet paste.
Daarna dus meteen retour gestuurd want van een winkel met zo'n klant onvriendelijk personeel hoef ik niks meer te hebben.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Richard van Baal op 23 Januari 2015

Dan ben ik ben bang dat het een miscommunicatie is.

U bent steeds netjes te woord gestaan en uiteraard hebben wij om een foto gevraagd, daar waar er slechts twee soorten kabels bestaan; voor de iPhone 4G en de lightning kabel. Zodoende konden wij controleren of wij wel de juiste hebben toegestuurd.

Wij beantwoorden de mailtjes inderdaad niet met aanhef, maar veelal wat met "Goedemorgen" of "Goedemiddag".
Ook hebben wij u aangegeven dat u de kabel kon retourneren en dat het probleem bekeken zou worden en indien inderdaad defect, dat u uw geld kon terugkrijgen. Ook hebben wij ons direct aan u geëxcuseerd voor het ongemak.

Zojuist heb ik onze mailconversatie nogmaals doorgelezen en dat u alles als zeer vervelend heeft ervaren, kan ik niet plaatsen.

Bij dezen nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u een defecte kabel heeft ontvangen en u een nare smaak aan de klantenservice heeft overgehouden.
Wij sturen niet moedwillig defecte kabels toe en daarnaast proberen wij samen met de klant tot een oplossing te komen; hetgeen ook in uw geval is gebeurd.

Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
10.0

Snelle service en goed contact

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Vooral de service is top (en de prijs natuurlijk :P)

Beoordeling 
 
8.8

De prijs is al top en de after sales helemaal, ik had nog een aantal vragen over mijn bestelling maar dit is allemaal netjes afgehandeld!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Toppie

Beoordeling 
 
10.0

Uiterst tevreden!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bedankt

Beoordeling 
 
10.0

Door omstandigheden contact moeten opnemen met de onderdelenshop. Kan niet anders zeggen dan dat dat zeer prettig verliep: geen lange discussie, zakelijk en snel. Klantvriendelijk dus.
Hartelijke dank daarvoor.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Al geruime tijd klant

Beoordeling 
 
10.0

Wij zijn al geruime tijd klant en de nieuwe eigenaar vroeg mij een review te plaatsen.

Bij de vorige eigenaar ging het ook altijd goed (wij zijn een bedrijf en halen de spullen altijd op) en de nieuwe eigenaar is zelf nog professioneler en werkt vanuit een mooi kantoorpand met personeel.

Ik blijf in ieder geval klant

O1
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kees op 23 December 2014

Bedankt voor je snelle en goede review!

Reageer op deze review

niks op aan te merken

Beoordeling 
 
10.0

niks op aan te merken

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kees op 23 December 2014

Bedankt dat u zo snel wilde reageren!

Ik was er erg van geschrokken dat de vorige eigenaar zoveel negatieve reviews had.

Graag tot ziens!

Reageer op deze review

iphone 6 lcd

Beoordeling 
 
9.8

iPhone 6 lcd scherm besteld en binnen 2 dagen geleverd (zaterdag besteld) ! super service.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kees op 23 December 2014

Bedankt dat u zo snel wilde reageren!

Ik was er erg van geschrokken dat de vorige eigenaar zoveel negatieve reviews had.

Graag tot ziens!

Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Geen klachten. Alles snel geregeld en goede mailconversatie

KW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kees op 23 December 2014

Bedankt dat u zo snel wilde reageren!

Ik was er erg van geschrokken dat de vorige eigenaar zoveel negatieve reviews had.

Graag tot ziens!

Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Prima kwaliteit en snel geleverd!

PD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kees op 23 December 2014

Bedankt dat u zo snel wilde reageren!

Ik was er erg van geschrokken dat de vorige eigenaar zoveel negatieve reviews had.

Graag tot ziens!

Reageer op deze review

Telefoon-Onderdelenshop informatie

Telefoon-Onderdelenshop.nl is al ruim 2 jaar de beste webshop in het verzorgen van onderdelen en accessoires voor uw mobiele telefoon. In de loop der tijd is het aanbod enorm uitgebreid. Ging het in het begin voornamelijk om Apple producten, nu biedt Telefoon-Onderdelenshop een scala aan merken. Naast iPhone, iPad en iPod onderdelen en accessoires levert Telefoon-Onderdelenshop.nl nu ook producten voor Samsung, HTC, Nokia, BlackBerry en LG.

Algemene informatie

Telefoonnummer
072 - 737 0308
Verzendkosten
Gratis verzending
Levertijd
  • 2 a 3 werkdagen
  • Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Productgroepen
  • accesoires
  • onderdelen
Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • BlackBerry
  • LG
  • HTC
  • Huawei
  • iphone
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Mister Cash

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Baxshop
 
3.7 (111)
CoolBlue
 
4.0 (74)
Conrad
 
3.5 (33)
mediamarkt
 
2.7 (44)
MaxiAxi
 
9.1 (22)