Schrijf een review

Review een webwinkel

Zoek de webwinkel die je wilt beoordelen:

 

 

 • Zoek de webwinkel die je wilt beoordelen met behulp van de zoekfunctie hierboven 

 • Klik op de groene knop "Schrijf een review" en je kunt meteen beginnen met het schrijven van je review

Review een product of dienst

Wil je een review schrijven over een product (of dienst), klik dan hier:

Product reviewen >> 

 

Waarom ervaringen delen?

Het kopen bij webshops wordt steeds populairder. Er zijn op dit moment alleen al in Nederland 10-duizenden bekende en minder bekende webwinkels actief. Maar welke webshop is nu betrouwbaar? Door middel van online reviews kun je je een beeld vormen van de kwaliteit van een webwinkel of bedrijf. Bekijk maar eens de Cool Blue reviews. Des te meer reviews, des te betrouwbaarder is vaak het beeld van de webshop welke beoordeeld is. Let ook op de datum van de reviews. Des te recenter de recensies des te betrouwbaarder de beoordeling is. Soms heeft een webshop acties en aanbiedingen. Mobiele telefoon aanbiedingen kun je bijvoorbeeld bestellen bij hollandsnieuwe. Heb je ervaring met een actie of aanbieding? Geef dan ook je ervaring met de bewuste actie aan ons door.

Je review op Reviewspot want:

 • Reviewspot is onafhankelijk
 • Registratie is niet nodig
 • Het plaatsen van reviews op Reviewspot is geheel gratis
 • Reviews kunnen beoordeeld worden door andere consumenten
 • Veel bezoekers en dus veel bereik voor je geplaatste review
 • Gebruikersvriendelijke website met een eenvoudige structuur en gemakkelijk vinden van webshops
 • Complete review informatie, vier te beoordelen aspecten maar ook een gemiddelde score van je webwinkel ervaring

Wat is een review?

Een review geeft uw ervaring met een webwinkel, product of dienst weer. Ben je tevreden of juist niet tevreden over de geboden service of het geleverde product, dan kun je je beoordeling op Reviewspot.nl plaatsen. Een review kan neutraal, positief of negatief zijn. Een negatieve review kan ook wel als klacht worden omschreven. Het op Reviewspot plaatsen van klachten is mogelijk. Je hebt echter meer kans op een reactie wanneer je je klacht bij de bewuste organisatie zelf neerlegt.

 

Richtlijnen voor het schrijven van een review

 • Onderbouw je mening met argumenten en feiten.
 • Schrijf in verzorgd en correct Nederlands.
 • Hou het netjes. Ongepast of kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd.
 • Reviews waarin contactinformatie zoals namen of telefoonnummers worden genoemd, plaatsen wij niet.

 

 

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.