Hoe schrijf ik zelf een review?

Een review kunt u eenvoudig en snel zelf plaatsen: 

  1. Zoek de webwinkel die u wilt beoordelen met behulp van de zoekfunctie bovenaan deze pagina of aan de hand van onze categorieën met klantbeoordelingen 

  2. Klik op de knop "Schrijf een review".

  3. Geef een eerlijk oordeel over de webshop. Bekijk ook hoe anderen hun ervaringen delen. Bekijk bijvoorbeeld ervaringen met Simyo of bekijk de Zalando reviews.

U kunt uw ervaring delen met de bezoekers van Reviewspot door een webshop te beoordelen op vier vaste kenmerken. Reviewspot geeft dan automatisch de gemiddelde ervaringen score van uw review weer. U kunt webshops beoordelen op: bestelgemak, levering, service en prijs. Naast deze vaste te beoordelen eigenschappen is het mogelijk uw mening te delen door tekst toe te voegen. Wij raden u aan om dit te doen zodat u uw review kunt onderbouwen. Daarnaast geeft het beschrijven van uw eigen ervaring andere consumenten een beter beeld van de service geleverd door de bewuste webshop.

Waarom ervaringen delen?

Het kopen bij webshops wordt steeds populairder. Er zijn op dit moment 10-duizenden bekende en minder bekende webwinkels actief alleen al in Nederland. Maar welke webshop is nu betrouwbaar? Door middel van reviews kunt u zich snel een beeld vormen van de kwaliteit van een webshop. Bekijkt u maar eens de Amazon.nl reviews. Des te meer reviews, des te betrouwbaarder vaak het beeld van de webshop welke beoordeeld is. Let u ook op de datum van de webshopreviews. Des te recenter de recensies des te betrouwbaarder de beoordeling is. Soms heeft een webshop acties en aanbiedingen. De anwb gsm aanbiedingen kunt u bijvoorbeeld bestellen bij gsmeasy. Heeft u ervaring met een actie of aanbieding? Geef dan ook uw ervaring met de bewuste actie aan ons door.

Uw review op Reviewspot want:

  • Reviewspot is onafhankelijk
  • Registratie is niet nodig
  • Het plaatsen en gebruiken van Reviewspot is geheel gratis
  • Reviews kunnen beoordeeld worden door andere consumenten
  • Veel bezoekers en dus veel bereik voor uw geplaatste review
  • Gebruikersvriendelijke website met eenvoudige structuur en makkelijk vinden van webshops
  • Complete review informatie, 4 te beoordelen aspecten maar ook een gemiddelde score van uw webshop ervaring

 

Wat is een Review?

Een review geeft uw ervaring met een webshop weer. Bent u tevreden of juist niet tevreden over de geboden service of het geleverde product, dan kun online uw beoordeling op Reviewspot.nl plaatsen. Een review kan neutraal, positief of negatief zijn. Een negatieve review kan ook wel als klacht worden omschreven. Het op Reviewspot plaatsen van klachten is mogelijk. U heeft echter meer kans op een reactie wanneer u bij de bewuste organisatie zelf uw klacht neerlegt.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.