Bax Shop

 
6.5 (24)

Bax Shop is de goedkoopste webwinkel voor DJ's, producers en muzikanten en biedt u altijd de laagste prijs garantie. Bax Shop is specialist met alles op het gebied van Licht, Geluid, DJ Gear, Audio/Video. De webshop is volwaardig Thuiswinkel.org lid en biedt u altijd de laagste prijs garantie. Bax bestaat al vele jaren en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd.

Bax Shop betrouwbaar?

De webwinkel van Bax-Shop bestaat al geruime tijd. U kunt vertrouwd bestellen met de gebruikelijke betaalmogelijkheden bij Bax Shop! De shop heeft het thuiswinkelkeurmerk en voldoet daarmee aan strenge eisen. Vele Nederlandse en Belgische consumenten schaffen hun apparatuur al jaren aan bij Bax. ook in Duitsland is de webshop al geruime tijd actief en ook daar wordt veel DJ-aparatuur online aan de man gebracht.

Bax Shop ervaringen

24 reviews voor Bax Shop

 
(7)
 
(4)
 
(6)
 
(3)
 
(4)
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
 
7.5  (24)
 
6.0  (24)
 
5.3  (24)
 
7.4  (22)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Klacht

Zondag j.l. producten besteld en betaald, direct een bevestiging van de order ontvangen dus tot zover geen klachten
Volgens de site voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd ik zit inmiddels 3 dagen te wachten op mijn spullen.
Na diverse pogingen om de help desk aan de telefoon te krijgen is dit me eindelijk gelukt na 3 dagen.
Er wordt een onderzoek ingesteld, en wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld , we gaan het meemaken.

Hopelijk is de chauffeur van DHL niet tegen een boom gereden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

slechte afhandeling bij weigeren pakket

op 6 januarie 2017 heb ik iets besteld bij bax-shop.nl maar ik had achteraf besloten om het te annuleren en ik mocht het pakketje weigeren aan de deur,zo gezegd zo gedaan,de eerste bezorger wilde het niet mee terug nemen want hij mocht het zogenaamd niet mee terug nemen en stond er op dat ik het pakketje aan nam maar ik bleef voet bij stuk houden en bleef het weigeren....oke dat had ik gehad DACHT ik....2 dagen later werd het pakketje weer aangeboden maar nu door een andere bezorger,ik weer het het pakketje geweigerd,en nu ligt het pakketje al anderhalve week in het sorteer centrum als ik track&trace moet geloven....ik heb vandaag contact gehad met bax en die vertelde mij dat ( Het pakket zal volgende week bij ons terugkomen en dan wordt het geld direct naar je overgemaakt. ) dan is het pakketje dus al bijna 3 weken onderweg en voor dat ik dan mijn geld retour heb duurt dan nog eens 3 werkdagen....dit kan toch niet bax? dat het bedrijf wat jullie pakketjes bezorgd er zo een rommeltje van maakt wil toch niet zeggen dat jullie je klanten laten wachten op hun geld? wie weet duurt het langer dan een week....dat het pakketje al anderhalve week op het sorteer centrum ligt daar kan ik toch niks aan doen? dat is iets tussen jullie en de bezorger ( fadello )....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bax doet het perfect!

Het is jammer hier zo vele onplezierige ervaringen te lezen. Zo te lezen aan de klachten ligt het niet altijd aan Bax zelf maar aan derde partijen, zoals vervoerders en fabrikanten. Om dan lage scores aan Bax te geven is mijns inziens niet correct.

Mijn verhaal gaat hier:

Dag-1: Ik bestelde een Korg Electribe 2 Music Workstation en kreeg die de volgende dag keurig netjes aangeleverd. Na die avond uitproberen kwam ik tot de conclusie dat voor de soort musiek die ikzelf maak ik toch beter de Korg Electribe 2 Sampler had moeten hebben.

Dag-2: Gelukkig dat Bax zo geweldig is om of geld terug of ruilen tegen wat anders aan te bieden. Dus ik meteen de Korg Electribe 2 Music Workstation als nieuw in de als nieuwe doos terug verpakken en binnen een dag kreeg ik een DHL retoulabel toegemailed en een download link om het retourformulier op te halen die dan met de zending mee gaat.

Dag-3: Mooi dan, papiertjes uitgeprint, retourformulier in de buitendoos, DHL op de buitendoos, en de hele mikmak bij DHL afleveren. Daar kreeg ik netjes het verzendbewijs geSMSt.

Dag-4: Dan kreeg ik van Bax een mailtje met een betaalverzoek om een Eurootje prijsverschil bij te betalen. Deed ik meteen met alle plezier en daarop kreeg ik een ontvangst bevestigings mailtje. Daarin kon ik zien dat Bax exact datgene gaat doen waar ik om heb gevraagd, te weten het exacte product (met nummer) namelijk de Sampler leveren.

Dag-5: Al gauw kreeg ik een mailtje van Bax met de bevestiging van de omruil, maar nog geen track & trace.
Maar na nog eventjes wachten kwam dan het verlossende mailtje: Het pakket is met DHL onderweg.

Dag-6: Ik kreeg in de middag mijn machientje bij mij keurig aan de deur afgeleverd. En nu heb ik precies wat ik wilde hebben, de Sampler. Helemaal nieuw, alles werkt, perfect. Wat een geweldige snelle en goede service!

Kortom, alles volgens het boekje, dus Bax doet het prima en oppie toppie in alle opzichten, en die krijgt dus van mij het Baximum aantal sterren!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Een groot drama

Na wat onderzoek kon ik alleen bij BAX terecht voor twee tweeters. Moesten speciaal besteld en vooraf betaald. Dat heb ik begin november 2016 gedaan. Levertijd 5 weken. Zit er nu nog op te wachten. Wil langzamerhand wel weten hoe het er voor staat. Op mails reageert het bedrijf niet. Dan maar bellen. Intussen vier maal gedaan. Keuzemenu dat mijn ingetoetste keuzes niet herkend. Steeds minstens 15 minuten in de wachtstand (omdat het altijd drukker is dan gebruikelijk). Altijd een medewerker aan de lijn die ook niks kan vinden, van niks weet, systeem loopt vast ... stilte... wacht even. Steeds belooft om terug te bellen als ze meer weten. Nooit gebeld. "Verbind mij even door met de afdeling klachten". Antwoord: Dat ben ik ook

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Levering binnen 24 uur????

Donderdag 17 november 's middags besteld EN betaald.
Apparaat zou vanuit winkelvoorraad geleverd worden volgens telefonische afspraak!
Vrijdag geen levering. Zaterdag geen levering.
Helpdesk gebeld, deze zouden een "onderzoek" starten...... apparaat was zoek!
Schuldige Postnl? Track en trace code nimmer ontvangen.
Gevraagd om mij terug te bellen of mailen.
Inmiddels maandag 21 november; geen levering, geen tegenbericht.
Geweldige service ???

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Onder rembours betaald en toch aanmaningen krijgen!

Ongelooflijk slecht bedrijf!
Vorig jaar november heb ik een order geplaatst onder rembours. Zending is binnen gekomen en betaald aan de GLS chauffeur. Ik heb netjes een bon gekregen met daarop voldaan. Echter is het geld niet aangekomen bij Baxshop. Maar ik heb wel betaald. Bedrijfs recherche van GLS erbij gehad en volgens deze meneer was het zo klaar als een klontje, de chauffeur heeft het geld in zijn zak gestoken. De zaak zou afgehandeld worden tussen GLS en Bax. Echter ontvang ik na bijna 1 jaar nog steeds aanmaningingen. Ik bel steeds en leg het verhaal weer steeds opnieuw uit, waarop Bax aangeeft dat het wordt opgelost. Inmiddels de laatste aanmaning ontvangen en vandaag weer gebeld naar Bax. Nu zegt Bax, dat GLS niet uitkeert gezien er geen verzekering is voor verdwenen geld. Daarbij werdt mij verteld door Jeannette van Bax : gezien Bax al jaren zaken doet met GLS, dat ik als klant maar opnieuw dat bedrag mag betalen en ik inmiddels niet geloofd wordt dat ik betaald heb! Wie is hier nu de klant? GLS of ik? Voor mij is dit in iedergeval de laatste keer geweest om iets te bestellen en morgen wordt de rechtsbijstand op deze zaak gezet. Voor alle klanten die willen bestellen: betaal lekker met iDEAL , want onder rembours heb je alleen maar stress, wordt je dubbel genaaid bij Bax en wordt de hand boven het hoofd van GLS gehouden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Amanda Bax-shop op Oktober 13, 2016

Beste Danny,

Zoals wij ook op uw andere reviews hebben gereageerd, is deze kwestie nog in behandeling. Mocht u nog nog vragen hebben met betrekking tot de aanmaning, dan kunt u contact opnemen met onze debiteuren-administratie.

Met vriendelijke groet,


Amanda
Bax-shop

Reageer op deze review

alles gaat fout bij bax

Van de week 2 zendermicrofoons besteld, volgens de website op voorraad, betaald en een dag later word er 1 geleverd en staat nr 2 in backorder (verwachte levertijd 3/4 weken)foutje op de website Sorry Sorry meneer kan gebeuren wat vervelend voor u.??!!
Contact met bax en gekozen voor een duurdere exemplaren en aangegeven dat ik ze echt de dag erna nodig had!! De nog niet geleverde zou worden gecrediteerd en de andere terug sturen en zou dan ook mijn geld terug krijgen prima geregeld (dacht ik). Om de nieuwe per direct te laten verzenden een nieuwe directe betaal link gekregen verrekenen kon niet ik zou mijn geld later dan terug krijgen,direct betaald. de volgende dag gebeld want ik had nog niets ontvangen, blijken de mircofoons niet eens te zijn verstuurd!!! storing in het systeem. Sorry Sorry meneer kan gebeuren.
Ik heb inmiddels 4 microfoons betaald. en niets ontvangen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Toppie

Ik heb nu al diverse keren dingen gekocht bij Bax-Shop.
Dingen als microfoons, kazoo's, plugs & adapters.
Elke keer op tijd binnen en geen gezeur met wat dan ook.
Prima in verpakking en nog nooit een defect ondervonden.
Heb nu al dik 2 jaar een microfoon in gebruik als reporter microfoon en hij werkt nog als nieuw (Behringer XM8500) ook heb ik een Behringer C-1U overgenomen van een vriend die hem al enige tijd in zijn bezit had.
Ik heb van geen enkele aankoop spijt!
Bax-Shop is aan te raden voor elke producer, reporter, artiest of DJ!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Zeer slechte bezorging

Zaterdagochtend rond 09:00 uur besteld. Ik had het nodig voor een verjaardag op de zondag erna dus liet het dezelfde avond bezorgen. Ik kon niet eerder bestellen omdat de jongen eerst alleen geld wilde voor z'n verjaardag en op het laatste moment hoorde ik van zijn moeder dat hij ook wel graag een gitaar wilde hebben. Dat vond ik leuker als geld geven dus.......
Bestellen ging goed en bevestiging zat snel in de mailbox met de bevestiging dat het dezelfde avond wordt bezorgd.
Het is nu zondag en ik mag met lege handen naar de verjaardag want er is niets bezorgd, ook geen sms bericht of track en trace gehad. Niets meer gehoord tot nu!
Waareloos! één keer en nooit meer!

Joop

Was deze beoordeling nuttig? 

Amanda Bax-shop op Maart 14, 2016

Beste Joop,

Wat ontzettend vervelend dat u geen verjaardagscadeautje kon geven aan de jarige. Het lijkt erop dat er iets goed mis is gegaan waardoor uw bestelling niet is bezorgd. Graag kijk ik dit voor u na. Kunt u mij uw ordernummer mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik ga dan op onderzoek voor u uit.

Met vriendelijke groet,


Amanda
Bax-shop

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Veel producten niet nieuw/defect

Zeker tevreden over het bestellen en tijdig leveren. Zelfs de aktie 'voor 13:00h besteld, vandaag nog thuis' werd keurig gehaald. Helaas moet ik melden dat veel producten niet (meer) nieuw in de doos zitten en duidelijk merkbaar is dat spullen al eens geprobeerd zijn door iemand anders. Een tijd geleden kreeg ik zelfs een TC-Helicon VoiceLive! toegestuurd met aan de onderzijde een reparatie-sticker. Toen ik het betreffende bedrijf vroeg wat met de TC was gebeurd werd me verteld dat het moederboard was vervangen. Opvallend is ook dat veel apparaten van het merk Behringer al defect uit de doos kwamen, rackoren ontbraken, verpakkings-folie als een propje in de doos waren gestopt en het zakje silicagel (droogkorreltjes) ergens klem in het piepschuim zat. Soundcraft UI mixers ook teruggestuurd vanwege storingen. Qua retourneren heeft BAX nooit lastig gedaan en terugbetaling verliep vlotjes

Toen ik vorige week een XR16 (Behringer) had terug gestuurd vanwege een fout in de USB-poort en gevraagd had om 'centjes retour' bleek men wederom een andere mixer opgestuurd te hebben..... het formulier niet goed gelezen dus.

Mijn vertrouwen in BAX-Shop is verdwenen omdat men B-Stock spullen uitlevert en die wil ik niet als voor 'nieuw' betaald is.

Was deze beoordeling nuttig? 

Amanda Bax-shop op Maart 10, 2016

Beste Roel,

Bedankt voor uw review. Erg jammer om te horen dat u B-stock artikelen heeft ontvangen terwijl u voor nieuwe had betaald. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Graag ontvang ik uw klant- of een ordernummer op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik voor u kan nakijken of welke producten dit gaat. Daarnaast wil ik u ook een passende tegemoetkoming aanbieden.

Met vriendelijke groet,



Amanda
Bax-shop

Reageer op deze review

GEwoon niks bestellen daar

Beste mede muzikanten

Mijn advies bestel niks wat niet op voorraad is voor al niet als je het binnen zo veel dagen nodig hebt
voor een optreden bijvoorbeeld
bax-shop houd je gewoon aan het lijntje
zo bestelde ik een mesa boogie oversized cabinet wat ik hard nodig heb
er stond levering binnen 5 werk dagen okay dacht ik is goed dan wacht ik wat langer
krijg ik net een mail binnen levering datum nog niet bekend WTF MAN daar krijg ik een slappe van
dan ga je kijken op de site bij je product staat er dat ie in goed gewoon op voorraad is
en in antwerpen staat er levering in 9 werkdagen ( kun je zien bij je product op de pagina staat onder de prijs de voorraad
ik houw het voortaan maar bij thomann die levert veel sneller
Ik ga bax zo is bellen ben benieuwed wat voor *** koek ik moet aan horen zucht
Hopelijk is me 1400 euro niet over de balk gegooid

Was deze beoordeling nuttig? 

Amanda op Maart 04, 2016

Beste Mike,

Wat vervelend dat u geen duidelijkheid heeft wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Graag kijk ik dit voor u na en kan u wat meer duidelijkheid geven. Kunt u mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw ordernummer? Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,


Amanda
Bax-shop

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

sandisk ultra fit usb 3 64gb

Heb er 2 besteld .... maar 1 gekregen .... vele mails gestuurd maar geen reactie of oplossing..
advies denk na over after service producten levering

is gewoon ... met peren

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Geen service bij garantieafhandeling.

Zeer slechte ervaring met bax-shop.nl. Ik heb een Ion Tailgater gekocht, deze wordt sporadisch gebruikt en zou dus best een tijd mee moeten kunnen gaan. Nu ging het apparaat na 13 maanden kapot. De accu liep binnen 30 sec leeg.

Van een apparaat van €137,- mag verwacht worden dat die langer dan enkele weekenden mee gaat dus ik heb direct contact opgenomen met de helpdesk van Bax. Die wisten mij te vertellen dat dat een probleem is met de accucontroller en dat dat een veel voorkomend probleem is bij dit type boxen. Het viel onder de 3 jaar garantie en de box kon worden opgestuurd om kosteloos gerepareerd te worden.

Helaas kreeg ik enkele weken later een mailtje met de melding dat de box bij de leverancier was bekeken en dat de reparatie niet onder de garantie viel omdat de accu slechts 12 maanden garantie heeft. De reparatiekosten bedroegen €60,- en als ik hem niet wilde laten repareren dan zouden er €25,- verzend- en onderzoekskosten in rekening gebracht worden.

Het wrange hiervan is dat het de accucontroller is die stuk is, niet de accu. Het type loodaccu in deze box verliest namelijk zijn spanning niet zo snel door slijtage of een defect aan de accu. De diagnose die ik door de helpdesk van Bax in de eerste instantie kreeg is juist, de leverancier probeert zich er makkelijk vanaf te maken door kosten te berekenen van €60,- voor het vervangen van een printplaatje van enkele euro's die gewoon onder de garantie valt en Bax neemt er geen enkele verantwoordelijkheid voor.

Hierover heb ik meermaals contact gehad met de helpdesk van Bax, en zij geven aan hier niks aan te kunnen doen, ondanks de beloftes vooraf en ze vinden het ook normaal dat er €25,- in rekening wordt gebracht voor een foutieve diagnose zonder dat dit van tevoren aangegeven is.. Zeer slechte service en ik ben onnodig op kosten gejaagd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

annuleren

Slechte geluiden gehoord van Bax shop. Maar misschien nu beter, helaas mooi niet. Bestelling gedaan "telefonisch" heb er haast mee. Ging prima, u krijgt na c.a. 2 uur een mail met de betalings gegevens, Nee dus geen mail. Maar weer bellen, alles is goed verwerkt, er moet ergens nog een meneer op een knopje drukken en dan komt het goed. Na 4 uur had de meneer nog steeds niet op het knopje gedrukt. En is het inmiddels 12 uur geleden, lijkt mij voldoende om op het knopje te drukken.
Beste knopje drukker, druk voor mij maar niet meer. Ik heb bij Thomann een meneer die gelijk op het knopje drukt gevonden, en het bestelde is al onderweg.

Bax shop nog steeds ...........

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen 24 uurs levering

Bij Bax een digitale piano gekocht. Deze zou binnen 24 uur geleverd worden. Na vele telefoontjes met helpdesk en leidinggevenden en na heel veel bla bla van de kant van Bax over problemen bij vervoerder (die van niks wist) gebeurde er nog niks. Na een week (!) was de piano echter nog niet geleverd en heb ik mijn geld teruggevraagd. Dat is de ene kant van het verhaal kort samengevat. U zou zeggen dat is het dan, geld terug en klaar

De leidinggevende van Bax, dhr. B. verzekerde mij, gezien de hele nare situatie, dat het geld snel terug staan op de rekening.

Maarrrr, hier begint de tweede kant van het verhaal...juist het bedrag (€1300) dat aan mij dient te worden overgemaakt is 4 dagen later nog altijd niet teruggestort. Het geld zou snel over worden gemaakt zodat ik toch een nieuwe piano kon bestellen. Maar nu bijna een werkweek later nog altijd geen geld terug op mijn rekening. Bax shop heeft me door deze bestelling twee weken van mijn leven gekost. Verder bellen ze nooit klanten terug, laat staan dat ze antwoorden op e-mails van klanten. Kortom Bax shop is een kak-shop. De eerste en laatste keer dat ik mijn instrument online bestel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
8.0

retourzending

Retour gezonden artikel bijna een week geleden ontvangen door de Bax shop. Tot op heden geen bevestigingsmail ontvangen.
Op mijn eerste mail aan Bax is (nog) niet gereageerd. Slechte zaak, aangezien ik recht heb op terugbetaling van de aankoopprijs.

Was deze beoordeling nuttig? 

Bruce F op September 28, 2015

Ook mijn ervaring, veel gebeld, veel 'achterstand bij (retour) afdeling', veel 'u wordt teruggebeld' , maar geen enkele actie. Mijn bestelling van vorige week is maar deels aangekomen, een deel is door Bax verkeerd geadresseerd, wederom veel 'u wordt teruggebeld ' wederom geen actie en ook geen geld. Heb zelf 4@ 5 keer gebeld.

Reageer op deze review

Zeer slecht

Inderdaad gaat het zo zoals ik al bij verschillende reviews heb gelezen, eerst is alles op voorraad na bestelling blijkt het toch niet op voorraad te zijn! Heb het al 5 weken gelden besteld en betaald maar ondanks herhaaldelijke mails nog steeds mijn geld niet terug gekregen. KORTOM NIET BIJ HUN IETS BESTELLEN WANT JE KAN FLUITEN NAAR JE GELD.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Ik bestel regelmatig electronica en DJ-apparatuur bij baxshop. Ze hebben werkelijk alles en de prijs is prima. Een betrouwbare winkel, je kunt er gerust online kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte service

Bestellen gaat goed en snel. Helaas was mijn product na een half jaar al defect. Ik kon op de website niet snel vinden hoe te handelen dus ik heb een bericht via de site achtergelaten. Duurde 4 dagen voordat ik daar reactie op kreeg.
Vervolgens heb ik volgens de procedure het product teruggestuurd, en vervolgens ruim 2 maanden niets teruggehoord, zelfs niet na herhaaldelijk e-mailen. Uiteindelijk kreeg ik een reactie dat ze de status na zouden vragen, maar dat is ook alweer 3 weken terug. Al met al loopt het nu al 3 maanden, en ik ben zeer ontevreden. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Niet over te spreken.

Bestellen gaat gemakkelijk. Maar dan krijg je te horen niet op voorraad. 4 dagen levertijd. Maar na 4 dagen wordt het weer verlengd. Has het nodig voor een verjaardag, dus afbestellen en op zoek naar een ander bedrijf. Stuur je een mail om het af te bestellen. Reactie 0,0 . Nou dan maar bellen. Vriendelijke meneer. Hij zou alles regelen. Maar na 14 dagen weer een mail of ik zo vriendelijk wil zijn om te betalen anders wordt de bestelling geannuleerd. Zakt mijn broek van af. Nee voor mij geen Bax-shop meer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

review

super snel en afspaak na gekomen.En voor het weekend binnen zoals de afspraak super grt.René

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Tot vandaag zeer tevreden over Bax. Na vandaag voorlopig niet meer. Levering die voor vandaag voorzien was, werd niet geleverd ondanks diverse bevestigingen. Contact opgenomen met transportfirma en met Bax. Om 17 uur onbeschofte reactie van transportbedrijf. Geen reactie gekregen van Bax. Omdat ik levering dringend nodig heb, moest ik vanavond noodgedwongen duurder materiaal kopen bij een lokale dealer. De levering van Bax zal ik ook nog mogen betalen als ze ooit arriveert. Ongeacht de reden van de vertraging bij de levering: zowel Bax als de transportfirma hadden mij hiervan tijdig op de hoogte moeten brengen zodat ik niet in laatste instantie met bijkomende kosten zou zitten. Het is niet de gewoonte van Bax om dit zomaar te laten passeren. Weet daarom niet goed wat ik ermee moet. Maar dat ik "not amused" ben na vandaag, staat als een paal boven water.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Top website. De website werkt super makkelijk en er is een erg hoog service niveau. Voor zover ik weet zijn de prijzen ook altijd concurrerend. Heel erg uitgebreid assortiment. Ga zo door.

Was deze beoordeling nuttig? 

Nils op Mei 17, 2014

Ik ben het eens met je. Bax Shop is een goede partij. Het loont echter wel om ook even de prijzen ergens anders te checken want ze zijn niet per definitie de goedkoopste. Betrouwbaar is Bax Shop zeker wel en ook de levering gaat snel.

Dennis Franken op Mei 22, 2014

Volgens mij hebben ze ook nog laagste prijsgarantie trouwens.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Wat een topwinkel. Simpel bestellen en een goede snelle levering. Ik heb al heel wat spullen besteld bij bax en blijf dat doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Vaak (maar net niet altijd)de goedkoopste. Dankzij het enorme assortiment, de snelle levering en uitstekende service een absolute topwinkel!

Was deze beoordeling nuttig? 

doeternietoe op Juni 30, 2013

Ik heb een namaak beats gekregen

Roy op Mei 22, 2014

dat kan niet want bax is een officieel dealer van beats

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.