DAS Rechtsbijstand

www.das.nl
das

DAS is expert in toegankelijke juridische kennis en maakt het mogelijk dat zoveel mogelijk mensen op kunnen komen voor hun rechten. De medewerkers van DAS denken met u bij bij familieproblemen, conflicten op uw werk of bij uw rechten als consument.

Bij DAS kunt u terecht via een rechtsbijstandsverzekering maar ook tegen een vooraf afgesproken prijs.

DAS Rechtsbijstand ervaringen

2 beoordelingen voor DAS Rechtsbijstand

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(2)
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Imi
Gemiddeld 
 
1.0

DAS-jurist schrijft n.a.v. door mij geleverde schriftelijk bewijsmateriaal een brief op hoge poten met dreiging rechtsgang naar de tegenpartij. Twee weken later belt hij al hakkelend en stamelend, na telefonisch contact met de tegenpartij, op met de boodschap dat hij geen zaak heeft. Juridisch was er echter wel degelijk een zaak. Dat had ik van verschillende kanten al vernomen, zelfs van zijn eigen leidinggevende. Ik neem aan, dat het gesprek tussen hem en de tegenpartij prettig is verlopen. Anders is deze ommezwaai niet te verklaren. Kifid ingeschakeld. De zoveelste brancheorganisatie die verre van onafhankelijk is.
Die zijn n.l. van mening dat er onvoldoende aanleiding is te veronderstellen, dat de juridisch adviseur is tekortgeschoten! Dus kennelijk vindt de branchevereniging dit onfrisse gedrag ook normaal.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rosalie V.
Gemiddeld 
 
1.0

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om je voor je rechten in te zetten. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik echter wel een universitair geschoolde jurist hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
DAS
Productgroepen
  • Wonen
  • rechtsbijstandsverzekeringen
  • juridische informatie
  • familie & scheiden
  • aankopen & geld
  • werk & inkomen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • thuiswinkel waarborg
  • keurmerk klantgericht verzekeren
Betaalmethodes
onbekend
Telefoonnummer
020-6517517

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.