Dokteronline

Dokteronline    www.dokteronline.com

 
6.8 (18)

Bij DokterOnline kunt u betrouwbaar producten aanschaffen. De webshop Dokteronline.com is eenvoudig te navigeren en u vindt bij hen producten voor al uw klachten. Naast het online kopen van producten kunt u ook veel informatie vinden over klachten en behandelwijzen. Dagelijks bestellen honderden mensen veilig bij Dokteronline.

Is de webshop van Dokteronline betrouwbaar?

De organisatie bestaat al meer als 10 jaar en heeft in die tijd vele bestellingen uitgeleverd aan haar klanten. De webshop verkoopt over het algemeen schaamte gerelateerde producten. Indien u meer wilt weten, bijvoorbeeld of Dokteronline betrouwbaar is kunt u de ervaringen van andere consumenten op deze website raadplegen. Recensies van consumenten kunnen u helpen te beoordelen of de shop betrouwbaar is. Natuurlijk kunt u ook hier uw eigen Dokteronline reviews online delen.

Speciale acties

Dokteronline heeft momenteel een aantal producten fors in prijs verlaagd. Bekijk de site voor de actuele aanbiedingen. Meer informatie over dokteronline?

18 reviews voor Dokteronline

Gemiddelde beoordeling 
 
6.8
 
7.1  (18)
 
7.1  (17)
 
6.5  (18)
 
6.5  (17)
Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Dokteronline ervaringen

Lees hieronder Dokteronline ervaringen van anderen of schrijf zelf Dokteronline reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Dokteronline klachten online.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Service 
 
1.0

Bestelling

Had iets gekocht maar wordt afgekeurd terwijl voor hetzelfde product vorig jaar wel goedgekeurd was
Ik voel me opgelicht

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Bovenverwachting

Makkelijk besteld, snel en diskreet geleverd.
Had mijn twijfels of er uberhoud iets geleverd zou worden,
maar Bovenverwachting snel.
Maandag middag besteld.
Donderdag ochtend in huis.
Goed te volgen via Track & Trace
Ga zeker nog eens doen

Was deze beoordeling nuttig? 

Dokteronline.com op Maart 30, 2015

Beste heer Patrick,

Wat goed om te lezen dat wij aan uw verwachtingen voldoen. Wij bedanken u voor uw review op Reviewspot.nl. Wij waarderen het zeer dat u de tijd en moeite hebt genomen om uw ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als tevreden klant van Dokteronline.com.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice - Dokteronline.com

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wacht al 1 maand , niets ontvangen

Wacht al 1 maand op bestelling , alle gegevens netjes doorgegeven.
Volgens dokter o.l is pakket niet bezorgt omdat gegevens niet kloppen.
Hun voorstel na vele mailtje , extra betalen voor verzending 15,-
Op geld terug - arts consult a 15,-
Dus nog niets ontvangen en 15,- kwijt

Oplichters !

Was deze beoordeling nuttig? 

Dokteronline.com op Januari 29, 2015

Beste heer/mevrouw Boot,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij nemen alsnog contact met u op om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Dokteronline.com - Klantenservice

C.boot op Februari 02, 2015

Het bedrag is voldedig vergoed door dokteronline.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht

Besteld en betaald medicijn van 30 Mg heb 10 Mg geleverd gekregen doktor online geeft de fabrikant de schuld en die moet ik zelf maar benaderen dat is wel heel apart slechte service

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Ik heb medicatie besteld bij dokteronline, Bestellen gaat makkelijk. vragenformulier naar eerlijkheid ingevuld, fijn idee dat er een arts is die de bestelling zal beoordelen.

Mijn betaling en bestelling zijn op een gegeven moment wel van elkaar los geraakt waardoor ik een automatische mail kreeg dat mijn betaling niet was binnen gekomen. Maar kon dit dankzij telefoneren met de klantenservice snel oplossen. Drie keer aan de lijn gehangen binnen 5 minuten, zo ben ik, erg ongeduldig. Drie keer werd er binnen tien seconden opgenomen en werd ik beleefd geholpen ondanks mijn ongeduld en stres.
Probleem is opgelost, ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en pakketje is netjes aangekomen.

Zelf vind ik het spannen om dingen online te bestellen vooral als je via ideal betaald, maar deze ervaring was goed. Ik denk dat er bij de mensen die slechte ervaringen met bereikbaarheid en bezorging hadden oprecht iets fout is gegaan en dat er niet gelijk gesproken hoeft te worden van oplichterij.

Was deze beoordeling nuttig? 

Levi op Augustus 06, 2014

Goede review, snap alleen de lage waardering voor service en levering niet als het zo snel is opgelost?

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Maandag besteld en vandaag in huis! Gewoon het originele merkmedicijn, kan het nog beter?

Mij lijkt van niet, de prijs zou alleen wat lager mogen zijn. Maar agh... voor kwaliteit betaal je gewoon wat meer.
Zeer tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

Snel en discreet. Aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik ben zeer tevreden over de service die Dokteronline.com geeft!

Wou een product kopen voor cosmetische redenen die mijn eigen huisarts niet uit wilde schrijven. Wat ik belachelijk vind omdat ik zelf wel bepaald wat goed voor me is.

Via Dokteronline.com werd mijn vitamine a zuur uiteindelijk 3 dagen later thuisbezorgd, prima!
Alleen de prijs is wat hoger dan in de apotheek, dat is het enige nadeel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik vind dat hier toch wel medicijnen op staan die beter via een huisarts voorgeschreven kunnen worden,
Blij ben ik niet met zulke webshops en zal er nooit iets bestellen, ga liever eerst naar een apotheek of huisarts.

Was deze beoordeling nuttig? 

Henk de Vries op Juli 14, 2014

Omdat jij iets vind ga je alles met een 1 beoordelen?

Dokteronline biedt een prima service voor mensen als ik die liever niet naar de huisarts gaan voor bepaalde medicijnen net als ik.

Ik ben zeer tevreden over de service die Dokteronline biedt, zou menig huisarts een voorbeeld aan kunnen nemen.
Dus Peter ga niet over iets lopen oordelen als je er zelf absoluut geen ervaring mee hebt.

Michel op Juli 17, 2014

Ik ben het met Peter eens. Ook ik ben altijd goed geholpen Peter.!

Cve op Juli 26, 2014

Ik vind eigenlijk dat de review van Peter verwijderd dient te worden door deze site. Het is namelijk geen beoordeling, maar een mening....

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Op 22 april wat besteld, tot op heden niets vernomen. De telefoon geeft altijd een bezettoon, op de live chat komt nooit reactie. Nu maar weer via de site om informatie gevraagd. Eerdere bestellingen zijn wel goed gegaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

guus op Juni 14, 2014

bestelling is al betaald terwijl ik steeds aanmaning krijg via email berichten
en de goederen/....(diverse) heb ik niet eens ontvangen.....mijn vertrouwen in dokter online slinkt met de dag
ik wacht nog even en dan plaats ik een artikel op mijn veel bekeken website.

Raymond op Juli 02, 2014

Heb je wel inmiddels ontvangen?

Guus op Juli 02, 2014

Ik was een beetje te voorbarig. Dokter Online heeft de goederen wel geleverd ....alleen jammer dat ze de spullen bij de buren hebben afgegeven. Toen ik informeerde of ze daar iets aan kunnen doen hoorde ik dat ze geen aangetekende bestellingen leveren.Is wel jammer.Voor de rest helemaal tevreden.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

De shop biedt mij de mogelijkheid online geneesmiddelen aan te schaffen. Dit is makkelijk omdat ik niet altijd "zin" heb om naar de dokter te gaan. Je kunt zo goed als alles kopen bij Dokteronline! Een veilige en zeer vertrouwde website en de levering is doorgaans discreet en snel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik koop online bij dokteronline.com progesteron capsules (vaginaal gebruiken) na de eisprong voor 12 dagen. Het helpt bij mij super goed om fysische en psychische klachten te verminderen. Ik heb namelijk last van sterke Pms klachten. Ik ben erg tevreden en het werkt echt heel goed dus!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Juli 02, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Alhoewel dokteronline.com niet altijd de goedkoopste is toch een zeer goede beoordeling. Dit omdat alle producten 100% origineel zijn (dat weet je bij die andere maar nooit). Bestellen, bezorgen, verpakken is allemaal uitstekend. Je kunt zelfs advies vragen aan een echte arts. Een uitkomst voor mij omdat ik een hekel heb aan doktersbezoek.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
6.0

Makkelijke bestelling, perfecte bezorging.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Maart 03, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Na het registreren bij Dokteronline verloopt het bestelproces soepel en snel! Na 3 dagen kwam mijn pakketje netjes in discrete verpakking thuis. Ik ben zeer tevreden over Dokteronline.com!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Maart 03, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

De webshop dokteronline.com geeft veel informatie over alle mogelijke klachten en de daarbij behulpzame producten. Het duurt vaak even voordat je de pakketjes van Dokteronline ontvangt. Dit komt volgens mij doordat zij verzenden vanuit het buitenland. Verder gaat het bestellen en de orderafhandeling goed. De prijzen zijn net zo hoog als bij de reguliere winkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Maart 03, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Goedendag, ik koop al sedert enkele jaren bij Dokteronline.com. De producten worden netjes thuis afgeleverd in een neutrale verpakking en tot nog toe ben ik super tevreden.

Ik heb de ervaring dat pakjes na enkele dagen worden bezorgt. De prijs is prima en daarom vind ik Dokteronline betrouwbaar.

Hartelijke Groeten,

P. Verheul
Amsterdam

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Maart 03, 2013)
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Fijne webshop waar je alles kunt vinden. ik vind dokteronline betrouwbaar omdat ik er al tientallen keren besteld heb en het is heel erg eenvoudig. De pakketjes worden gewoon thuisbezorgd met de post.

Was deze beoordeling nuttig? 

R.A op September 05, 2013

Nadat ik al enkele keren Uw artikel besteld heb, is het nu geweigerd, dit begrijp ik niet, misschien heb ik wat verkeerd ingevuld???
Bij deze wil ik het opnieuw bestellen, met vr.gr.

Reageer op deze review
scroll back to top

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en reviews van die grote gsm shop maar eens of ontdek of typhone en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.