Eliza was here

www.elizawashere.nl
Eliza was Here

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

Eliza was here ervaringen

2 beoordelingen voor Eliza was here

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Gemiddeld 
 
5.9
Bestellen 
 
5.5
Levering 
 
5.5
Service 
 
5.5
Prijs 
 
7.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Peter Paardekooper
Gemiddeld 
 
9.8

Prima Club

Wij hebben nu net weer geboekt met Eliza was here, het is een zeer goed reisbureau met uitstekende service wij gaan nu voor de derde keer met hun op reis en ik moet zeggen de twee eerdere keren alles tot in de puntjes verzorgd.
Zeker een aanrader voor mensen die net wat meer willen en niet naar die drukke oorden willen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jwab
Gemiddeld 
 
2.0

Ik wilde vorige week een hotel boeken in Frankrijk met 'Eliza was here', maar het was een 'boeking op aanvraag', dwz dat er op dat moment geen plaats meer was en dat ze eerst de eigenaar moesten contacteren. Na drie dagen nog steeds niets gehoord te hebben nam ik zelf maar terug contact, en zij bevestigden me dat er inderdaad niets meer vrij was. Daar ik een hotel op vrij korte termijn moest vinden werd mijn zoeken hierdoor uiteraard vertraagd. Groot was mijn verbazing toen ik een uur later de faktuur van 'Eliza was here' in mijn mailbox kreeg, met de bevestiging dat het hotel geboekt was. Mijn eerste reactie was uiteraard blijdschap. Toen ik de factuur wou betalen, dacht ik toch maar eerst terug te bellen naar Eliza om te checken, en bleek dat zij deze faktuur foutief en per ongeluk hadden doorgestuurd. Mocht ik niet teruggebeld hebben, dan had ik volgende week, 1000 km verder aangekomen in een volgeboekt hotel waar geen plaats meer was.
Ik had op voorhand wel een aantal goede reviews van 'Eliza was here' gelezen, maar heb nu echt wel mijn bedenkingen bij deze organisatie. Verontschuldigingen waren ook helemaal niet aan de orde ! Zou iedereen willen waarschuwen bij het boeken via internet om alles goed te checken en niet elke reisorganisatie zomaar blind te vertrouwen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.