GezondeLimonade

www.gezondelimonade.nl
 
6.8 (44)

GezondeLimonade.nl verkoopt Bolero instant suikervrije limonade. Die naast suikervrij ook nog eens koolhydraten arm, glutenvrij, lactosevrij, conserveermiddelen vrij en rijk aan vitamine C is. Er zijn maar liefst 34 smaken. De limonade is zeer geschikt voor Diabetes patienten. Ook mensen die aan de lijn zijn hebben hier baat bij. En ook ouders die hun kinderen minder suikers willen laten binnen krijgen doen verstandig aan het gebruik van gezondelimonade.

GezondeLimonade ervaringen

44 reviews voor GezondeLimonade

 
(25)
 
(3)
 
(1)
 
(2)
 
(13)
Gemiddeld 
 
6.8
 
7.1
 
6.4
 
6.5
 
7.3
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wij hebben begin december voor meer dan € 40 besteld maar nog niets ontvangen. Het is godsonmogelijk om op een normale manier met meneer in gesprek te komen.

Dit is mij uiteindelijk gelukt via messenger van Facebook. Hier kreeg ik eerst te horen dat het was uitgelopen ivm, ziekte dus dan denk je rot voor die mensen we hebben even geduld.

Na een week nog niet gehoord/ontvangen toen bleek de franchiser op vakantie.... Tja ok kan ook nog. Maar diezelfde week zouden we onze bestelling ontvangen. Toen ik na weer een week nog niet had vernomen werd ik toch wel lichtelijk geïrriteerd, nu werkt mijn man in de woonplaats van deze meneer dus die ging maar eens langs. De eerste keer werd er open gedaan en kregen we wederom bovenstaand verhaal te horen dus nog maar wat respijt gegeven.

Nu is mijn man inmiddels vier keer langs geweest en iedere keer wordt er niet thuis gespeeld door meneer Remco..lichten gaan uit, bel gaat eraf enz.

Vorige week weer gebeld en hij begreep er echt helemaal niets van [achteraf dus op zijn adam's gewoon ge***) we kregen ons geld terug... Off opluchting...dachten wij.

Vrijdag nog niets ontvangen dus weer even via messenger contact gezocht. Vond hij inmiddels niet zo leuk meer. Hij had woensdag over gemaakt dus we moeten het na het weekend ontvangen en of ik geen geduld kon opbrengen. Geduld ik wacht verdorie al vanaf 3 december.

Via via hoorde ik van deze site en ben me werkelijk een hoedje geschrokken wat zijn er veel mensen opgelicht door deze man. Ja inmiddels noem ik het oplich***.

Vorige week opnieuw lopimonade besteld en nu bijdrinkbolero.nl en kreeg de volgende dag al een telefoontje en de dag erna mijn bestelde limonade.

Voor ieder gedupeerde er bestaat een mogelijkheid om via internet aangifte te doen tegen internetoplich***. Dit kan op aangifteinternetoplich***.nl

Ik ga het zeker doen en ik hoop dat er meer mensen volgen. Deze meneer heeft volgens linkin nog meer bedrijven dus wie weet wat hij allemaal voor oplich*** uitvoert.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Bestel Bolero bij de juiste webwinkel

www.drinkbolero.nl
www.drinkbolero-europe.com

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Bij ons geen problemen!!

Met ontzetting lezen wij de reviews van deze "winkel".
Afschuwelijk om zo achter je eigen bestellingen aan te moeten jagen.
Een klant van ons had/heeft een eendere ervaring.
Dit zal jullie niet bij ons gebeuren.
Kijk om onze website: www.drinkbolero.nl/ www.drinkbolero-europe.com en wees welkom.
Wij leveren direct uit.
En ALS er wat aan de hand is nemen wij altijd contact op met de klant.

Hartelijke groet en wie weet tot gauw.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen bestellingen plaatsen!!

Ik had het kunnen weten dus... Had ik maar even gegoogled voordat ik mijn bestelling plaatste. Ook ik heb mijn bestelling direct keurig betaald maar nog steeds niet gekregen. Telefonisch zijn deze mensen niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd.

Kansloos dit soort mensen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

oplich***ij

www.gezondelimonade.nl is oplich***ij

nooit bestellen ze leveren niet !!!!!!!!!!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen levering

betaling gedaan. blijf maar niks ontvangen en per mail reageren ze niet !!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Niet leveren bestelling

Op 16 oktober een bestelling gedaan maar tot op heden niets ontvangen, als meerdere mailtjes gestuurd maar ook daar niets op terug ontvangen.
Heel slecht bedrijf!

Was deze beoordeling nuttig? 

esther op November 07, 2015

heb je inmiddels al iets gehoord van het limonadebedrijf. Hier hetzelfde helaas.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Ook hier niets geleverd

Op 17-06 heb ik een bestelling gedaan bij gezondelimonade.nl. Maar ook hier is tot op heden niets geleverd. Enkele malen heb ik in het begin een e-mail ontvangen waarin stond dat de smaken momenteel niet geleverd konden worden en dat ze "hopen" binnenkort te kunnen leveren. Dit is dus inmiddels al drie maanden. Vier weken geleden heb ik ge-maild om de bestelling te annuleren, maar heb geen reactie gekregen en ook mijn geld niet terug. Als je iets niet kunt leveren prima, maar stort het geld dan terug. Dit is pure oplich***ij. Ik ga dan ook uitzoeken hoe ik stappen kan ondernemen.

Was deze beoordeling nuttig? 

esther hayema op November 07, 2015

heb je inmiddels nog iets gehoord van de limonade bedrijf . hier zelfde verhaal vandaar

B. Busquet op November 07, 2015

Nee ik heb nog steeds geen reactie gehad en ook geen geld of bestelling. Volgens diverse sites is het enige wat ik nu nog kan doen via een rechtsbijstandsverzekering proberen het geld terug te krijgen. Deze verzekering heb ik echter niet. De optie die over blijft is aangifte doen bij de politie van internet oplich***. Echter doet de politie er dan niks mee. Wat dan nog overblijft is genoeg mensen verzamelen op samen een procedure op te starten. Nu gaat het bij mij maar om een kleine 17 euro dus ik denk dat ik her hierbij laat..

Reageer op deze review

niet leveren

Ik heb op 22 juni twee pakketten gezondel limonades besteld good in total 32.55 voor mij en mijn dochter we zijn allebei geopereerd en hebben een gastrick bypass operatie gehad zij had been held en ik heb voor haar besteld ik loop ook in de ww en die 32.55 is voor mij een week eten maar waarom leveren jullie niet ik heb van meneer van rij een excuus mail gehad met de belofte dat het geleverd worst mmaar het is nu al September en ik Ben mijn geld kwijt en geen limonade waarom toch als ik iets bestel mag ik toch verwachten dat het geleverd word ik hoop dat u alsnog kunt leveren hooogachtend harm boer margrietstraat30 8262ea Kampen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

wacht nog steeds op mijn bestelling

ik heb 1,5 maand een bestelling geplaatst en betaald...
nog steeds niks ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, via facebook geen reactie, via email ook geen reactie.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

oplich***!


Tot op het heden wacht ik nog steeds op mijn bestelling en als ik naar hun klachtenmails stuur over mijn bestelling dan wordt er ook niet gereageerd. Voor mij de eerste keer en ook de laatste keer dat ik zaken doe met Gezondelimonade.nl.
Als ik de positieve reacties lees onderin heb ik het idee dat het allemaal afkomstig is van dezelfde eigenaar die zijn zaakje probeert op te fleuren. Klachten van andere mensen komen exact overeen met mijn klachten dus hoe kan andere mensen klant blijven bij de oplich***.
Kortom; Doe geen zaken met Gezondelimonade.nl!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Slechte service en bezorging

Zeer slechte ervaring met de verkoper vn de bolero ranja.
25 juli besteld en tot op heden geen ranja binnen. Mail gestuurd en 28 juni reactie terug van Remco dat zij max vijf werkdagen de tijd nodig hebben om te leveren en ik binnen deze tijd de ranja thuis zou hebben. Tja reken maar uit.....
Er wordt niet meer gereageerd op mailtjes. Nog even de 30 dagen uitzitten en dan ook maar aan de slag met klachten etc.

Ik bestel hier nooit meer en sta er ook van te kijken dat bij "andere" mensen de bestelling zeer vlot verloopt. Dit contrast is voor mij te groot dus ben erg benieuwd wie die revieuws post.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

top!

Maandag mail gekregen, er waren meerdere smaken niet op voorraad.
Of ik andere zakjes wilde of het restant terug. Terug gemaild dat andere zakjes goed was.
Vandaag in huis gekregen. Blij want we vertrekken maandag op vakantie en dan neem ik het graag mee
Lekker en makkelijk!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Prima

Bestel hier regelmatig en gaat eigenlijk altijd wel goed. Dus ik snap de negatieve reacties niet. Soms moet ik wat langer wachten maar krijg het altijd geleverd. heerlijk drinken.

Was deze beoordeling nuttig? 

jessica op September 13, 2015

op welke manier kan ik contact krijgen met ze? is 1,5mnd een normale levertijd?? nog steeds niks ontvangen en ik kan op geen enkele manier iemand bereiken van gezondelimonade.nl

madeleine op September 16, 2015

Ik heb ook al geruime tijd geleden besteld. Heb ook nog niets ontvangen. Heb al verschillende mails gestuurd, waar niet op wordt gereageerd. Vandaag ze geprobeerd op te bellen. Ook niet gelukt. Raar. Ik heb namelijk al vaker bij ze besteld, maar dit heb ik nog niet meegemaakt.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Limonade

3 weken terug een bestelling geplaatst. Via facebook via gezondelimonade
Heb ik altijd snelle reacties gehad. De smaken die ik besteld had waren
Er niet. Vandaag via facebook berichgt gehad dat er paar smaken niet
Waren voorlopig en of ik voor die geld terug wilde of andrre smaken.
Bestelling duurt langer als normaal! Maar wel via facebook contact en wel op de hoogte gehouden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Wasar blijft de merchandise!!!!

Nou op 6 juni 2 bestelling gedaan en betaald.
Soms een mailjte met dat ze het druk hebben.
De telefoon wordt niet gereageerd
Elke mail is onbeantwoord.

Helemaal NIETS.

Ik begreep dat het is overgenomen. Alleen de service is ng steeds het zelfde.
BUT dus..

Frits

Was deze beoordeling nuttig? 

Dullemans op Juli 15, 2015

Eind Mei een bestelling gedaan van 40 euro en betaald. Nog steeds niks ontvangen. Telefonisch contact gezocht en bandje ingesproken maar geen reaktie. Verschillende keren al gemaild maar 1x wat gehoord dat ze het druk hebben.
Hoop dat ik het toch nog mag ontvangen.

FlorA op Juli 16, 2015

Mischien moeten jullie via facebook proberen. Daar krijg ik altijd snel antwoord.

Dullemans op September 03, 2015

Inmiddels na 2 maanden de bestelling gekregen. Met een kortingsbon van €1 bij de volgende bestelling haha en een koeltasje. Enkele zakjes (smaken) haden ze niet meer en zouden een bedrag van €4.66 terug storten op mijn bankrekening. Je snapt het al.........nog steeds niks... Vorige keer kreeg ik via facebook messenger een snelle reaktie terug maar nu wordt hierop ook niet meer gereageerd.
Voor mijn NOOIT MEER hier een bestelling plaatsen. Bestel het wel ergens anders waar de service wel goed is !!!!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Lekker en gezond

Lekker en gezond!
Ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden wat suikervrij en lekker is.
Dieetist gaf mij de tip! SUPER! raad het iedereen aan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Frits Blankenzee op Juli 13, 2015

Je werkt er zeker?
Want anders kan je het schudden dat je iets hoort.

Is iedereen in Den Helder zo?

kittenlove op Juli 13, 2015

Nee hoor ik heb begrepen dat het een eenmanszaak is.
En ik heb een mail gehad dat mijn bestelling vertraagd was omdat alle zakjes
Vernieuwd zijn en niet alles nog op voorrraad is. Nou dat is dan toch duidelijk?

Vliegendevis op Juli 14, 2015

Ik kan jullie vertellen dat er helemaal niks gaat komen van die bestellingen. helaas...

Dullemans op Juli 15, 2015

Ja die mail heb ik ook ontvangen (3 weken geleden alweer) Heb al meer bij hun besteld dus wist dat de levertijd wel eens wat langer kon zijn MAAR ZO LANG PFFF. Krijg je straks als compensatie 3 zakjes extra en korting van 1 euro op je volgende bestelling haha.

Jose op Augustus 16, 2015

Gezond?????? Het is alles behalve gezond. Aspartaam draagt bij aan vele ziektes. Men ontkent stellig, maar onderzoek wijst uit dat het zeer slecht is.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

heerlijke limonade!

Limonade is makkelijk te bestellen voor weinig geld. Smaak is heerlijk.
Bezorging na 4 dagen. Ik zal zekwer vaker gaan bestellen.
Groetjes gracy

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

prima

Ik bestel met regelmaat. Makkelijk te bestellen goede prijs.
Levering meestal rond de 3 dagen, en soms langer masr dan krijg ik een mail.
Limonade is heerlijk. Ben benieuwd naar de nieuwe smaken!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

geen problemen

Besteld, mail gekregen dat het vertraagd zou zijn vandaag binnen gekregen.
Gewoon antwoord gehad. Ik heb geen problemen. Bestel hier trouwens al ruim een jaar.
Heerlijke smaken limo!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

De wondere wereld van Remco van Rij ...

6 juni 2015: voor Euro 64 besteld via limonade.nl, betaald via iDeal
6 juni 2015: ontvangstbevesting ontvangen
6 juni 2015: betalingbevestiging ontvangen
13 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status van de bestelling via limonade.nl
15 juni 2015: mail ontvangen van Remco van Rij: Geachte heer / mevrouw, Vandaag en morgen worden de bestellingen weer verwerkt. U kunt uw pakket dus spoedig verwachten.
15 juni 2015: mail teruggestuurd met verzoek tot spoedige toezending.
19 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
19 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie
20 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
20 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie
21 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
21 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie
22 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
22 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie

Was deze beoordeling nuttig? 

Henk S op Juni 22, 2015

Wordt vervolgd ...

Henk S op Juni 23, 2015

23 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
23 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie

Henk S op Juni 29, 2015

24 juni 2015: bericht van R. van Rij! De laatste tijd zijn de bestellingen zeer vertraagd. Excuses voor het ongemak. De reden hiervan is de vernieuwing van de collectie. Niet alle smaken zijn evengoed leverbaar. Wij krijgen mondjesmaat voorraden binnen. Wij krijgen aan het einde van deze week weer voorraad binnen en hopen uw bestelling
dan te kunnen verwerken.

Wij hopen met Remco van Rij mee ...

Henk S op Juni 29, 2015

26 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
26 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie

29 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
29 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie

Henk S op Juni 30, 2015

30 juni 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
30 juni 2015: voicemail ingesproken met vraag naar status: geen reactie

Henk S op Juli 06, 2015

1 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
2 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
3 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
4 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
5 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie
6 juli 2015: mail gestuurd met vraag naar status: geen reactie

Henk S op Juli 06, 2015

6 juli 2015. Laatste verzoek tot levering en aankondiging van aangifte van internetoplich*** per mail verzonden. Vierde lid van artikel 9 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek regelt het niet nakomen van aankopen na dertig dagen. Na het verstrijken van deze termijn kan de aankoop ontbonden zijn en moet de verkoper het aankoopbedrag terugstorten. De heer Van Rij de mogelijkheid geboden voor het verstrijken van deze termijn, 28 dagen en counting, alsnog zijn verplichtingen na te komen.

Dullemans op Juli 15, 2015

En al zakjes ontvangen ??? Wij zijn ook vanaf 28 Mei bezig, zelfde verhaal als dat van jullie. Misschien gevalletje tros radar/ rijdende rechter of kassa de belbus. Ff met zijn alle collectief naar Den Helder toe

Henk S op Juli 15, 2015

Wonder boven wonder werd ik, na het sturen van de mail met aankondiging van aangifte, gebeld door mevrouw Van Rij. Niet refereren aan de mail die ik gestuurd had, maar 'We kwamen er achter dat er iets mis is gegaan met uw bestelling en het had natuurlijk nooit zo lang mogen duren'. Een hele rits redenen, van privé en zakelijke aard, kreeg ik te horen maar ... ze waren juist bezig met het verzendklaar maken van mijn bestelling en die zou de volgende dag door Post.nl bezorgd worden! Uit nieuwsgierigheid heb ik bij www.bolerolimonadewinkel.nl diezelfde middag, 7 juli, precies dezelfde bestelling gedaan als meer dan een maand geleden bij de firma gezondelimonade. De volgende dag: twee parketten. Eén van www.bolerolimonadewinkel.nl, geheel compleet, mooi verpakt, smaak bij smaak in dispenseverpakkingen en jawel, een aangetekend (!) pakket van gezondelimonade; een doos met daarin 150 losse zakjes. Dezelfde dag kreeg ik per mail een bevestiging van de heer Van Rij: omdat de bestelling lang op zich heeft laten wachten krijg ik bij een vervolgbestelling 1 (één) Euro korting!
Beste firma Gezondelimonade, u doet klanten een plezier als u uw keukentafelwinkeltje opdoekt en uw aandacht gaat besteden waar het niet zo aankomt op nauwkeurigheid en service. De Euro kunt u overmaken op een goed doel van eigen keuze. Ik kan iedereen aanbevelen voortaan Bolero limonade te bestellen bij www.bolerolimonadewinkel.nl.

ps

Ik zet grote vraagtekens bij de juichende berichten op dit podium. Zou het misschien kunnen dat deze positieve bijdragen uit éen en dezelfde koker komen?

Dullemans op Juli 16, 2015

Wow het heeft gelukkig bij u gewerkt. Hebt u een voorbeeldmail voor me ? zodat ik deze per mail kan versturen naar gezondelimonade. En toch ook wel 3 gratis zakjes erbij gekregen ter compensatie van het lange wachten ???
Mvg J Dullemans. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
2.0

Wat een bende !

Gezond??? Alles behalve gezond wat een bende De zogenaamde gezonde limonade is alles behalve gezond. Het zit barstens vol met aspartaam,en andere zoetstoffen wat niet duidelijk op de website vermeld staat.
Tevens zeer slechte levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

moet nig veel leren vooral communicatie

Bestel hier niets tenzij:
● je verrast wilt worden of en zo ja wanneer je bestelling komt
● je geen reactie wilt op je telefoontjes
● je geen reactie wilt op je mail
● je een incomplete bestelling wilt, zonder te horen of het nageleverd wordt
● je maar moet afwachten wanneer meneer van plan is te reageren. Hij zegt binnen 48 uren, maarr die zijn ook erg rekbaar.

Kjk als je iets niet op voorraad hebt, mail dat dan gewoon. Het is zo simpel.
er zjjn andere webshops die dit ook aan bieden. Bespaar jezelf moeite en bestel elders.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Na bestelling geen producten ontvangen en geen reactie op mail. Telefoon wordt niet beantwoord.

Ik heb een bestelling geplaatst en direct betaald via iDeal op 7 april 2015. Vervolgens op 11 april een e-mail ontvangen dat de ontbrekende smaken op voorraad zijn en de bestelling dat weekeinde wordt verwerkt.

Op vrijdag 17 april nog geen bestelling ontvangen en niet gelukt om gezondelimonade.nl/Remco van Rij telefonisch te bereiken. Via e-mail gevraagd waar de bestelling blijft.

Maandag 20 april nog een voicemailbericht ingesproken en een e-mail gestuurd. Uiteindelijk op donderdag 23 april een reactie dat de bestelling wordt geannuleerd.

Daarna is het akelig stil gebleven. Geen geld terug ontvangen van de geannuleerde bestelling en geen enkele reactie op de voicemailberichten en e-mails. Ondertussen een maand verder. Het bedrag is nog net geen 10 euro, dus ik overleef het wel, maar het is geen nette manier van zaken doen.

Ik heb nu een bericht via de Facebook pagina verstuurd, want ik zie dat daar recent een reactie is geplaatst, wellicht biedt dat meer succes op een reactie van Remco van Rij.

Was deze beoordeling nuttig? 

pien op Mei 31, 2015

Hoi ferdy, heb een soortgeljke ervaring. Na bestelling en betaling blijft het heel stil. Op mijn mailtjes en telefoontjes komt geen reactie. Via een ander nummer krijg ik contact. Zitten te wachten op zending want hebben veel niet op voorraad. Uiteindeljk ontvang ik na 3 weken een incomplete bestelling. Weerbellen en maklen, want een pakbon of begeleidend briefje wss te veel moeite. Na 3 dagen bellen en mailen zegt ie een msil gesturd te hebben. Mrt als dooddoener dat ie wel in mjn spamfilter zal xitte , belooft me geld terug te storten. Ben benieuwd! Mensen, bestel hier niet. Keukentafel webshop!

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

top

Ik heb vandaag mijn bestelling binnen gehad. Binnen 4 dagen na bestellen. Limonade is erg lekker. Tot volgende bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Boleros
  • Bolero
Productgroepen
  • Limonade
  • suikervrije limonade
  • limonade voor diabetes
Levertijd
1 dag
Verzendkosten
Afhankelijk van pakket
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
  • contant
  • overboeking
  • VVV Irischeque
  • credit card via Paypal
  • Mister Cash
  • contant bij afhalen
  • contant bij bezorging
  • paysafecard
  • Overboeking via eigen bank
  • VVV cadeaubon
Telefoonnummer
+31 (0)84-8779331

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.